#aloevera medias

Nak pakai produk natural ni kena sabar tau! Ada orang kesan cepat, ada orang kesan lambat. Semua bergantung kepada jenis kulit dan sistem badan sendiri. Tapi apa yang pasti kena consistent pakai baru nampak kesan.
.
Siapa yang ada masalah kulit boleh try pakai produk daripada L'OVERA. Kami tak janjikan bulan bintang kulit anda akan licin dalam masa 3 hari. Tapi kami yakin kulit anda akan sihat dan makin better if terus menerus pakai produk berasaskan semulajadi.
.
Untuk pertanyaan lanjut tentang produk L'OVERA boleh whatsapp sis terus okay
.
Dinah
@dinahmirza
L'OVERA Authorized Distributor
0132599859
.
#magicjelly #magicjellylovera #loveramalaysia #lovera #aloevera #aloeveragel #beautytips #skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicskincare #skincaremalaysia
Nak pakai produk natural ni kena sabar tau! Ada orang kesan cepat, ada orang kesan lambat. Semua bergantung kepada jenis kulit dan sistem badan sendiri. Tapi apa yang pasti kena consistent pakai baru nampak kesan. . Siapa yang ada masalah kulit boleh try pakai produk daripada L'OVERA. Kami tak janjikan bulan bintang kulit anda akan licin dalam masa 3 hari. Tapi kami yakin kulit anda akan sihat dan makin better if terus menerus pakai produk berasaskan semulajadi. . Untuk pertanyaan lanjut tentang produk L'OVERA boleh whatsapp sis terus okay . Dinah @dinahmirza L'OVERA Authorized Distributor 0132599859 . #magicjelly #magicjellylovera #loveramalaysia #lovera #aloevera #aloeveragel #beautytips #skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicskincare #skincaremalaysia
3012/16/2017
#فورايفر
#forever #aloevera

فورايفر الورينج ايز

كريم العيون الفاتنة  لعيون براقة وفاتنة يقلل من ظهور التجاعيد والخطوط الدقيقة يستخدم لانتفاخ العيون وللمساحات الداكنة، بينما يقوم بتغذية وترطيب الجلد، غني بالألوفيرا والمكونات الطبيعية والمستخلصة من جوز الهند وزيت الجو جوبا وفيتامين E الطبيعي ومواد مغذية ومرطبة. ويستخدم هذا الكريم التخفيف من التجاعيد والخطوط والهالات السوداء تحت العينين إنه ملطف ومرطب ومغذي لمحيط العين ليعيد له الصفاء والجمال

الفوائد والمزايا الرئيسية:

❶ مطري ومرطب للبشرة.

❷ انه يعيد إحياء البشرة المحيطة بالعينين.

❸ يزيل السواد ويخفف من الخطوط والتجاعيد حول العينين.

❹ يكيف محيط العينين الحساس بفضل الفيتامينE.

❺  يحتوي على مكونات مقاومة للالتهاب تخفف من الانتفاخ  العائد إلى الحساسية وإلى تعب  العينين .

الدفع عند الاستلام
يوجد خدمة توصيل

#الطب_البديل
#اوليفيرا 
#الاردن_الكويت_السعوديه_الامارات_البحرين_قطر_فلسطين_سوريا_العراق_دبي_مصر_الجزائر_تونس_الخليج_ليبيا #لبنانية #بيروت_لبنان #الاردن_اولآ_اتحاد_طلاب_الجامعات_الاردنية_الهاشمية_الاردنية_الزرقاء_الخاصة_ال_البيت_السلط_اليرموك #جمالك #صحة #مكة_المكرمة #اصلي #تفتيح_البشرة #دبي #الكويت #نانسي_عجرم #بنات_الجامعه #عرايس_موضة_فاشن_ازياء_تسريحات_اناقة_موضة_شعر_بنات_مكياج_عالم_المرأة_حواء_بساطة_فخامة_مناسبات_سهرات #فاشن #زواج #بارتي
#فورايفر #forever #aloevera فورايفر الورينج ايز كريم العيون الفاتنة لعيون براقة وفاتنة يقلل من ظهور التجاعيد والخطوط الدقيقة يستخدم لانتفاخ العيون وللمساحات الداكنة، بينما يقوم بتغذية وترطيب الجلد، غني بالألوفيرا والمكونات الطبيعية والمستخلصة من جوز الهند وزيت الجو جوبا وفيتامين E الطبيعي ومواد مغذية ومرطبة. ويستخدم هذا الكريم التخفيف من التجاعيد والخطوط والهالات السوداء تحت العينين إنه ملطف ومرطب ومغذي لمحيط العين ليعيد له الصفاء والجمال الفوائد والمزايا الرئيسية: ❶ مطري ومرطب للبشرة. ❷ انه يعيد إحياء البشرة المحيطة بالعينين. ❸ يزيل السواد ويخفف من الخطوط والتجاعيد حول العينين. ❹ يكيف محيط العينين الحساس بفضل الفيتامينE. ❺ يحتوي على مكونات مقاومة للالتهاب تخفف من الانتفاخ العائد إلى الحساسية وإلى تعب العينين . الدفع عند الاستلام يوجد خدمة توصيل #الطب_البديل #اوليفيرا #الاردن_الكويت_السعوديه_الامارات_البحرين_قطر_فلسطين_سوريا_العراق_دبي_مصر_الجزائر_تونس_الخليج_ليبيا #لبنانية #بيروت_لبنان #الاردن_اولآ_اتحاد_طلاب_الجامعات_الاردنية_الهاشمية_الاردنية_الزرقاء_الخاصة_ال_البيت_السلط_اليرموك #جمالك #صحة #مكة_المكرمة #اصلي #تفتيح_البشرة #دبي #الكويت #نانسي_عجرم #بنات_الجامعه #عرايس_موضة_فاشن_ازياء_تسريحات_اناقة_موضة_شعر_بنات_مكياج_عالم_المرأة_حواء_بساطة_فخامة_مناسبات_سهرات #فاشن #زواج #بارتي
0012/16/2017
👉Siyah nokta temizliği
👉Hücre yeniliği
👉Canlandırma ve gençleştirme sağlar.
Sipariş ve detaylı bilgi için Dm 👍
#aloevera #work #foreverliving #forever#socialmedia #pembemaske #ciltbakımı #güzellik#türkblogger #izmir#türkiye #instagood#snapchat #instagram #tagsforlikes #comment#facetoface #sağlık #naturel #maske
👉Siyah nokta temizliği 👉Hücre yeniliği 👉Canlandırma ve gençleştirme sağlar. Sipariş ve detaylı bilgi için Dm 👍 #aloevera #work #foreverliving #forever#socialmedia #pembemaske #ciltbakımı #güzellik#türkblogger #izmir#türkiye #instagood#snapchat #instagram #tagsforlikes #comment#facetoface #sağlık #naturel #maske
5012/16/2017
Το #Healthforall είναι ένα νέο #project για την Ibtissem Smida το οποίο βρίσκεται στα σκαριά και σύντομα θα ανέβει στο #website  του #designous!
Το #Healthforall είναι ένα νέο #project για την Ibtissem Smida το οποίο βρίσκεται στα σκαριά και σύντομα θα ανέβει στο #website του #designous! "Stay tuned for healthy tips!!!!" #branding #logotype #webdesign #aloevera #Switzerland #elvetia #roots #nature #lovenature #healthylife #health
7012/16/2017
DAY FOUR! 🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼
.
.
16% FOR 16th!
Only 9 days left til Christmas this is the last chance to order to get delivery before Christmas! To mark the 16th of December I'm offering 16% off all orders over £25! TODAY ONLY!!! Link to my shop in my bio. Browse and then PM me for discount .
.
.
.
#discount #follow #like #share #aloevera #12daysofchristmas #day4 #16 #ordernow #todayonly #christmas #lookbetterfeelbetter
DAY FOUR! 🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼 . . 16% FOR 16th! Only 9 days left til Christmas this is the last chance to order to get delivery before Christmas! To mark the 16th of December I'm offering 16% off all orders over £25! TODAY ONLY!!! Link to my shop in my bio. Browse and then PM me for discount . . . . #discount #follow #like #share #aloevera #12daysofchristmas #day4 #16 #ordernow #todayonly #christmas #lookbetterfeelbetter
1012/16/2017
OPEN PO HONGKONG 
12 - 18 DEC 2017

SHISEIDO HAND CREAM - 40gr

PRICE : 65.000

LIMITED 
HARGA DI LUAR ONGKIR
PENGIRIMAN DARI JAKARTA

DM / CHAT ME FOR JOIN PO
#pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
OPEN PO HONGKONG 12 - 18 DEC 2017 SHISEIDO HAND CREAM - 40gr PRICE : 65.000 LIMITED HARGA DI LUAR ONGKIR PENGIRIMAN DARI JAKARTA DM / CHAT ME FOR JOIN PO #pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
1012/16/2017
PROMOSI COMBO SET!! Maida Shampoo & Hairspray!! 📌Dapat mengurangkan keguguran rambut. 📌Rambut lebih lembut. 📌Mewangikan rambut. 📌Membaiki rambut yang rosak. 📌Sesuai untuk wanita berhijab.

Set = Shampoo + Hairspray 🍁Set Aloe Vera = RM 50 🍁Set Aura = RM 60

Tanpa perlu membayar postage untuk set!! Nak order boleh tekan link di bio ☝️ atau wassap 0145095342

#maida #maidamuslimah #shampoo #hairspray #rambutgugur #rambut #cantik #aloevera #aura #hijab #hargamurah
PROMOSI COMBO SET!! Maida Shampoo & Hairspray!! 📌Dapat mengurangkan keguguran rambut. 📌Rambut lebih lembut. 📌Mewangikan rambut. 📌Membaiki rambut yang rosak. 📌Sesuai untuk wanita berhijab. Set = Shampoo + Hairspray 🍁Set Aloe Vera = RM 50 🍁Set Aura = RM 60 Tanpa perlu membayar postage untuk set!! Nak order boleh tekan link di bio ☝️ atau wassap 0145095342 #maida #maidamuslimah #shampoo #hairspray #rambutgugur #rambut #cantik #aloevera #aura #hijab #hargamurah
7112/16/2017
Girls READY STOCK !! 😍😍
.
.
Masih di segel yah girls. Owners just bought from the store. 100% ori, kita ga jual barang reject 🙅🏻 ga jual barang close to expire date. 🙅🏻
.

Why the brand is
Girls READY STOCK !! 😍😍 . . Masih di segel yah girls. Owners just bought from the store. 100% ori, kita ga jual barang reject 🙅🏻 ga jual barang close to expire date. 🙅🏻 . Why the brand is "Always 21" ? Karena brand "Nature Republic" itu ganti jadi Always 21 girls 🌺 Jadi ini memang product yg sama hanya dengan nama brand yg diganti. Review tentang product ini uda banyak banget ya. Dan memang bagus di kulit, adem dan bikin lembuttt 😻😻 Their slogan now is “BETTER THAN THE ORIGINAL” 🤩💞 . Mineral oil free and artificial colors free 💖 . #aloevera #always21 #naturerepublic #skincare #soothing #refreshing #soothinggel #nature #jualanmurah #jualan #titip #titipmurah #pokl #pomalaysia #readystock #skincaremurah #titipmurah #jualan #jualanmurah
3012/16/2017
Suka tak kalau pipi nampak merah-merah macam pakai blusher? Mesti korang nak kulit muka yang pinkish tanpa pakai makeup kan.
.
#LoveraCompleteCleanser sangat jimat sebab korang tak perlu beli makeup dan blusher untuk kulit nampak pinkish macam pakai blusher. Kulit takkan kusam dan jerawat pun segan nak singgah dekat muka bila pakai #LoveraCompleteCleanser.
.
Nak muka pinkish macam pakai blusher? Jom tukar kepada #LoveraCompleteCleanser
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6018 3275251.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #siscuba #sayajualkosmetik #sayajualskincare
Suka tak kalau pipi nampak merah-merah macam pakai blusher? Mesti korang nak kulit muka yang pinkish tanpa pakai makeup kan. . #LoveraCompleteCleanser sangat jimat sebab korang tak perlu beli makeup dan blusher untuk kulit nampak pinkish macam pakai blusher. Kulit takkan kusam dan jerawat pun segan nak singgah dekat muka bila pakai #LoveraCompleteCleanser. . Nak muka pinkish macam pakai blusher? Jom tukar kepada #LoveraCompleteCleanser . Harga : RM 40 Size : 60ml (Without postage) . To Order Whatsapp 👉🏻 +6018 3275251. 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #siscuba #sayajualkosmetik #sayajualskincare
8012/16/2017
Day 79: Another 10-minute watercolor sketch, this time of a little aloe plant 🌱
-
-
-
-
-
-
-
-
#aloe #plant #aloeplant #aloevera #art #artistsoninstagram #watercolor #painting #sketch #dailyartsquare
Day 79: Another 10-minute watercolor sketch, this time of a little aloe plant 🌱 - - - - - - - - #aloe #plant #aloeplant #aloevera #art #artistsoninstagram #watercolor #painting #sketch #dailyartsquare
13012/16/2017
Selamat malam semua! Lisa nak share dengan korang cara-cara pakai set produk lovera yang betul.
.
Setiap pagi dan malam korang wajib cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser. Jangan lupa spray #LoveraGlowMist sebagai toner. Untuk muka lembap dan sihat, sapu #MagicJellyLovera diseluruh muka. Untuk siang hari, korang boleh sapu #LoveraDayCream dan #BbjellyLovera untuk cegah sunburn dan kulit kekal lembap ketika waktu panas.
.
Simple sangat cara pakai set @loveramalaysia. Jangan lupa untuk dapatkan beauty box dengan pembelian set produk lovera.
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6018 3275251 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #siscuba
Selamat malam semua! Lisa nak share dengan korang cara-cara pakai set produk lovera yang betul. . Setiap pagi dan malam korang wajib cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser. Jangan lupa spray #LoveraGlowMist sebagai toner. Untuk muka lembap dan sihat, sapu #MagicJellyLovera diseluruh muka. Untuk siang hari, korang boleh sapu #LoveraDayCream dan #BbjellyLovera untuk cegah sunburn dan kulit kekal lembap ketika waktu panas. . Simple sangat cara pakai set @loveramalaysia. Jangan lupa untuk dapatkan beauty box dengan pembelian set produk lovera. . To Order Whatsapp 👉🏻 +6018 3275251 . 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #siscuba
6012/16/2017
Heute der Wunschzettel von Julia... Danke an das Stader#tageblatt für diese tolle Aktion, jeden Tag einen Wunschzettel aus dem Weihnachtsmann-Postamt in Himmelpforten zu drucken in der Adventszeit 🎅🎅🎅
_____________________
Wart ihr auch alle brav dieses Jahr?
Heute der Wunschzettel von Julia... Danke an das Stader#tageblatt für diese tolle Aktion, jeden Tag einen Wunschzettel aus dem Weihnachtsmann-Postamt in Himmelpforten zu drucken in der Adventszeit 🎅🎅🎅 _____________________ Wart ihr auch alle brav dieses Jahr?
7112/16/2017
“MASALAH KULIT HILANG SELEPAS GUNA CLEANSING GEL GREENAARD NI”

Wauuu !! Wauu !!😍 ternyata Cleansing Gel ni memang terbaikkkk lah. Tu laa banyak kali admin dah cerita, Cleansing Gel ni dapat memberi kesegaran serta-merta pada wajah, merawat jerawat pada wajah, menghalang pembentukan jerawat pada kulit dan hilangkan jeragat. Haaa, bukan tu je. Masalah ekzema di kulit kepala pun dapat diselesaikan dengan Cleansing Gel ni. Wahhh ajaibb betull ! 👍
.
Ha tunggu apa lagi ? Jom tukar dengan cara semulajadi yang selamat iaitu dengan Cleansing Gel ni cepat! Lagi berkesan woo... VERY GOOD! 👍
.
Berminat untuk dapatkan Cleansing Gel dengan harga offer ? LEBIH JIMAT !
.
REDEEM POINTS anda sebanyak 100 points untuk dapatkan diskaun RM6. Maksimum redeem 200points untuk 2 botol sahaja ya !
. 🌻Package A
1 x bottle + Postage (SM) only RM59 🌻Package B
2 x bottles + Postage (SM) only RM102
.
Cara dapatkan offer ini :
1) Anda perlu check berapa balance points yang ada dalam akaun anda.
.
2)Kemudian boleh whatsapp ke http://www.wasap.my/60127728976atauLive Chat untuk membuat pembelian.
.
Hari ini LAST DAY ye untuk korang beli dengan harga offer ! Jadi dapatkan sekarang !
.
#cleansinggel #showergel #skincare #healthyskin #medicatedsoap #eczema #psoriasis #pimples #jerawat #jeragat #blackheads #whiteheads #oilyskin #aloevera #cinnamon #coconutoil #oliveoil
“MASALAH KULIT HILANG SELEPAS GUNA CLEANSING GEL GREENAARD NI” Wauuu !! Wauu !!😍 ternyata Cleansing Gel ni memang terbaikkkk lah. Tu laa banyak kali admin dah cerita, Cleansing Gel ni dapat memberi kesegaran serta-merta pada wajah, merawat jerawat pada wajah, menghalang pembentukan jerawat pada kulit dan hilangkan jeragat. Haaa, bukan tu je. Masalah ekzema di kulit kepala pun dapat diselesaikan dengan Cleansing Gel ni. Wahhh ajaibb betull ! 👍 . Ha tunggu apa lagi ? Jom tukar dengan cara semulajadi yang selamat iaitu dengan Cleansing Gel ni cepat! Lagi berkesan woo... VERY GOOD! 👍 . Berminat untuk dapatkan Cleansing Gel dengan harga offer ? LEBIH JIMAT ! . REDEEM POINTS anda sebanyak 100 points untuk dapatkan diskaun RM6. Maksimum redeem 200points untuk 2 botol sahaja ya ! . 🌻Package A 1 x bottle + Postage (SM) only RM59 🌻Package B 2 x bottles + Postage (SM) only RM102 . Cara dapatkan offer ini : 1) Anda perlu check berapa balance points yang ada dalam akaun anda. . 2)Kemudian boleh whatsapp ke http://www.wasap.my/60127728976atauLive Chat untuk membuat pembelian. . Hari ini LAST DAY ye untuk korang beli dengan harga offer ! Jadi dapatkan sekarang ! . #cleansinggel #showergel #skincare #healthyskin #medicatedsoap #eczema #psoriasis #pimples #jerawat #jeragat #blackheads #whiteheads #oilyskin #aloevera #cinnamon #coconutoil #oliveoil
4012/16/2017
Keep your skin hydrated and healthy this winter using Jovees Aloe Vera Moisturising Lotion. This specially formulated product for oily and sensitive skin using essential herbal and botanical extracts, helps to maintain an ideal level of hydration. 
Order Now : http://bit.ly/2umzTXP

#skincaretips #skincareroutine #aloevera #herbalbeauty #skincare #winterskincare #winteressentials #beautyessentials #moisturizer #jovees
Keep your skin hydrated and healthy this winter using Jovees Aloe Vera Moisturising Lotion. This specially formulated product for oily and sensitive skin using essential herbal and botanical extracts, helps to maintain an ideal level of hydration. Order Now : http://bit.ly/2umzTXP #skincaretips #skincareroutine #aloevera #herbalbeauty #skincare #winterskincare #winteressentials #beautyessentials #moisturizer #jovees
14112/16/2017
💁🌺Идеальная серия для зудящей, раздраженной, воспаленной кожи. 💚ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША С 🍃АЛОЭ 🍃💚5⃣0⃣0⃣ml .

Это какой-то парадокс💁, мыться и выйти с ощущением сухой стянутой кожи😩, бывает у вас такое?
💚♳ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША🌱 Aloe Vera Soothing Body Wash💚 благодаря содержанию алоэ🍃 обеспечит вам ощущение увлажненной кожи после принятия душа.
💚 ♴ЛОСЬОН ДЛЯ ТЕЛА с 🍃АЛОЭ🍃 5⃣0⃣0⃣ml.
После душа вместо ощущения чистоты и свежести кожу стянуло и появились неприятные😔 зудящие, чешушчиеся моменты. Знакомо? О, да, скажут жители больших 🌆мегаполисов, у кого хлорировання вода вызывает кучу неприятных ощущений после купания.
🌱 Aloe Vera Soothing Body Lotion 💦увлажняющий лосьон для тела с алоэ вера, который успокаивает и увлажняет кожу, будет вам верным помощником в борьбе за гладкость кожи тела.
Для заказа Директ/Вайбер 0931079071🌹
#алоэ #алоэвера #лосьондлятела#гельдлядуша #лосьоналоэ#гельдлядушаалоэ#корейскаякосметикакиев #aloe#aloevera #aloe#aloelotion#подарок#шоурумодксса#косметикаукраина#шоурумlavlis#подарокнановыйгод#купитькосметику#уходзакожей
💁🌺Идеальная серия для зудящей, раздраженной, воспаленной кожи. 💚ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША С 🍃АЛОЭ 🍃💚5⃣0⃣0⃣ml . Это какой-то парадокс💁, мыться и выйти с ощущением сухой стянутой кожи😩, бывает у вас такое? 💚♳ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША🌱 Aloe Vera Soothing Body Wash💚 благодаря содержанию алоэ🍃 обеспечит вам ощущение увлажненной кожи после принятия душа. 💚 ♴ЛОСЬОН ДЛЯ ТЕЛА с 🍃АЛОЭ🍃 5⃣0⃣0⃣ml. После душа вместо ощущения чистоты и свежести кожу стянуло и появились неприятные😔 зудящие, чешушчиеся моменты. Знакомо? О, да, скажут жители больших 🌆мегаполисов, у кого хлорировання вода вызывает кучу неприятных ощущений после купания. 🌱 Aloe Vera Soothing Body Lotion 💦увлажняющий лосьон для тела с алоэ вера, который успокаивает и увлажняет кожу, будет вам верным помощником в борьбе за гладкость кожи тела. Для заказа Директ/Вайбер 0931079071🌹 #алоэ #алоэвера #лосьондлятела#гельдлядуша #лосьоналоэ#гельдлядушаалоэ#корейскаякосметикакиев #aloe#aloevera #aloe#aloelotion#подарок#шоурумодксса#косметикаукраина#шоурумlavlis#подарокнановыйгод#купитькосметику#уходзакожей
4012/16/2017
⚫⚫⚫READY STOCK
Aloe Vera Nature Republik 92%
100% Original
Old pack

Stock terbatas
Promo cuma @100rb/pack
Siapa cepat dia dapat

Old pack ➡ Kemasan Lama
Bukan berarti PALSU
Atau Non Original
Cuma beda dikemasan aja,isi tetap sama & Original

Kita jual murah bukan berarti tidak original yah...
MAAF...KITA EMANG TIDAK MENJUAL PRODUK NON ORIGINAL...!!!! so.. Yang ragu dilarang keras buat order!! Buat info/order bisa langsung chat DM atau Whatsapp
⬇⬇⬇
081260000408 (No Call)

Pembelian min 3pcs FREE ONGKIR!!!! #aloeveramurah #aloevera #aloeveramedan #aloeverarepublik #republikaloevera #aloeveraoriginal
⚫⚫⚫READY STOCK Aloe Vera Nature Republik 92% 100% Original Old pack Stock terbatas Promo cuma @100rb/pack Siapa cepat dia dapat Old pack ➡ Kemasan Lama Bukan berarti PALSU Atau Non Original Cuma beda dikemasan aja,isi tetap sama & Original Kita jual murah bukan berarti tidak original yah... MAAF...KITA EMANG TIDAK MENJUAL PRODUK NON ORIGINAL...!!!! so.. Yang ragu dilarang keras buat order!! Buat info/order bisa langsung chat DM atau Whatsapp ⬇⬇⬇ 081260000408 (No Call) Pembelian min 3pcs FREE ONGKIR!!!! #aloeveramurah #aloevera #aloeveramedan #aloeverarepublik #republikaloevera #aloeveraoriginal
2012/16/2017
⚫⚫⚫READY STOCK
Aloe Vera Nature Republik 92%
100% Original
Old pack

Stock terbatas
Promo cuma @100rb/pack
Siapa cepat dia dapat

Old pack ➡ Kemasan Lama
Bukan berarti PALSU
Atau Non Original
Cuma beda dikemasan aja,isi tetap sama & Original

Kita jual murah bukan berarti tidak original yah...
MAAF...KITA EMANG TIDAK MENJUAL PRODUK NON ORIGINAL...!!!! so.. Yang ragu dilarang keras buat order!! Buat info/order bisa langsung chat DM atau Whatsapp
⬇⬇⬇
081260000408 (No Call)

Pembelian min 3pcs FREE ONGKIR!!!! #aloeveramurah #aloevera #aloeveramedan #aloeverarepublik #republikaloevera #aloeveraoriginal
⚫⚫⚫READY STOCK Aloe Vera Nature Republik 92% 100% Original Old pack Stock terbatas Promo cuma @100rb/pack Siapa cepat dia dapat Old pack ➡ Kemasan Lama Bukan berarti PALSU Atau Non Original Cuma beda dikemasan aja,isi tetap sama & Original Kita jual murah bukan berarti tidak original yah... MAAF...KITA EMANG TIDAK MENJUAL PRODUK NON ORIGINAL...!!!! so.. Yang ragu dilarang keras buat order!! Buat info/order bisa langsung chat DM atau Whatsapp ⬇⬇⬇ 081260000408 (No Call) Pembelian min 3pcs FREE ONGKIR!!!! #aloeveramurah #aloevera #aloeveramedan #aloeverarepublik #republikaloevera #aloeveraoriginal
1012/16/2017
.
NATURE REPUBLIC 92% ALOE VERA SHOORING GEL - share size 10gr IDR 8000❣️❣️❣️❣️
.
.
❣️ Salah satu Produk kecintaan admin sendiri ini gaes 😂 gatau deh pokonya top banget 😂😂😂
❣ ️Aloe vera ini bisa dipakai buat melembabkan kulit atau pun jadi campuran buat masker kamu
❣️ Jadi primer makeup juga ok sis, pokonya produk ini memang terbaiq 👌👌
❣️ Bisa banget buat mengurangi atau bahkan menghilangkan bruntusan diwajah sistaa 😍😍😍
❣️ Produk yg kami jual ini ORIGINAL 100% ya! No need to worry, harga murah kualitas terjamin kok 😉
❣️ Jar kita bersih dan bebas kuman yaw jadi aman bangeett
.
EXPIRE 2020
.
Ragu beli full size? Share in Jar nya aja dulu sis 😉
Limited stock ya shaay, kuy order sebelum kehabisan 💁
. 
#shareinjar #shareinjarbandung #shareinjarpondsbbmagicpowder #jualmakeupmurah #jualskincaremurah
#naturerepublic #shootinggel #aloevera #shareinjarnaturerepublic
#shareinjarnaturerepublicbandung #92%aloeverashootinggel
. NATURE REPUBLIC 92% ALOE VERA SHOORING GEL - share size 10gr IDR 8000❣️❣️❣️❣️ . . ❣️ Salah satu Produk kecintaan admin sendiri ini gaes 😂 gatau deh pokonya top banget 😂😂😂 ❣ ️Aloe vera ini bisa dipakai buat melembabkan kulit atau pun jadi campuran buat masker kamu ❣️ Jadi primer makeup juga ok sis, pokonya produk ini memang terbaiq 👌👌 ❣️ Bisa banget buat mengurangi atau bahkan menghilangkan bruntusan diwajah sistaa 😍😍😍 ❣️ Produk yg kami jual ini ORIGINAL 100% ya! No need to worry, harga murah kualitas terjamin kok 😉 ❣️ Jar kita bersih dan bebas kuman yaw jadi aman bangeett . EXPIRE 2020 . Ragu beli full size? Share in Jar nya aja dulu sis 😉 Limited stock ya shaay, kuy order sebelum kehabisan 💁 . #shareinjar #shareinjarbandung #shareinjarpondsbbmagicpowder #jualmakeupmurah #jualskincaremurah #naturerepublic #shootinggel #aloevera #shareinjarnaturerepublic #shareinjarnaturerepublicbandung #92%aloeverashootinggel
2012/16/2017
VERWAY 2-PHASE LIFT BOTOKS ETKILI SERUM 
BUYRUN DOSTLAR
EN UÇ ÖRNEKLER SIZE
INCELEYINIZ
VERWAY 2-PHASE LIFT BOTOKS ETKILI SERUM 12 SAATE KADAR SUREN ETKISI (BIZZAT DENEDIM) ILE KENDIMIZI DAHA IYI HISSETMEMIZI, DUZENLI KULLANIMDA ISE CIZGILERDEN ARINMAMIZI SAGLAYACAK
👊👊👊👊👊👊👊👊👊
BIZE KATILIN
VERWAY
HAYDI SIZ DE BIZE KATILIN.... ❤❤❤❤❤❤❤
#verway #verwayyenidendogusteam  #i̇zmir #botoxserum #botox #turkiyem #para #sponsor #money #aloevera #değişim #flower  #ciltbakımı #dogrudansatis #isortagi
#ev #araba #avon #oriflame #kadin #instagoodnight #liderolmak #makyaj #zafer #lr #farmasi #forivia #belizya #lider
VERWAY 2-PHASE LIFT BOTOKS ETKILI SERUM BUYRUN DOSTLAR EN UÇ ÖRNEKLER SIZE INCELEYINIZ VERWAY 2-PHASE LIFT BOTOKS ETKILI SERUM 12 SAATE KADAR SUREN ETKISI (BIZZAT DENEDIM) ILE KENDIMIZI DAHA IYI HISSETMEMIZI, DUZENLI KULLANIMDA ISE CIZGILERDEN ARINMAMIZI SAGLAYACAK 👊👊👊👊👊👊👊👊👊 BIZE KATILIN VERWAY HAYDI SIZ DE BIZE KATILIN.... ❤❤❤❤❤❤❤ #verway #verwayyenidendogusteam #i̇zmir #botoxserum #botox #turkiyem #para #sponsor #money #aloevera #değişim #flower #ciltbakımı #dogrudansatis #isortagi #ev #araba #avon #oriflame #kadin #instagoodnight #liderolmak #makyaj #zafer #lr #farmasi #forivia #belizya #lider
8012/16/2017
#aloevera #vivero ...ellas con sus flores y yo con mi planta de savila
#aloevera #vivero ...ellas con sus flores y yo con mi planta de savila
1012/16/2017
ثلاث برامج تساعد علي إنزال الوزن بشكل طبيعي و منتضم
معدل النزول حسب اغلب نتائج المستخدمين
البرنامج الاول: 
من 4 الي 7 كيلو
البرنامج الثاني:
من 8 الي 13 كيلو
البرنامج الثالث:
من 15 الي 20 كيلو
اطلب عبر الانترنت علي ‏www.971000708401.fbo.foreverliving.com 👈🏼order online worldwide  و  لاستفسار اكثر ارسل رساله عن طريق واتساب فقط📵 علي  00971588084734
توصيل مجاناً فيالإمارات🚗
تابعونا علي @health_idea 
تابعونا علي @health_idea
#دبي#الامارات#كلين٩#ترهلات#شد#برنامج_تخسيسbeach #bride #dxb #dubai #mydubai #bodybuilder #راس_الخيمة  #عجمان  #كلين9  #العين  #clean9 #c9 #jumairahbeach #emirates #dubaimall #burjkhalifa #diet #weightloss #برشلونة #fitness #فجيرة #الشارقة #healthydiet #aloevera#ريال_مدريد
ثلاث برامج تساعد علي إنزال الوزن بشكل طبيعي و منتضم معدل النزول حسب اغلب نتائج المستخدمين البرنامج الاول: من 4 الي 7 كيلو البرنامج الثاني: من 8 الي 13 كيلو البرنامج الثالث: من 15 الي 20 كيلو اطلب عبر الانترنت علي ‏www.971000708401.fbo.foreverliving.com 👈🏼order online worldwide و لاستفسار اكثر ارسل رساله عن طريق واتساب فقط📵 علي 00971588084734 توصيل مجاناً فيالإمارات🚗 تابعونا علي @health_idea تابعونا علي @health_idea #دبي#الامارات#كلين٩#ترهلات#شد#برنامج_تخسيسbeach #bride #dxb #dubai #mydubai #bodybuilder #راس_الخيمة #عجمان #كلين9 #العين #clean9 #c9 #jumairahbeach #emirates #dubaimall #burjkhalifa #diet #weightloss #برشلونة #fitness #فجيرة #الشارقة #healthydiet #aloevera#ريال_مدريد
13112/16/2017
💁🌺Идеальная серия для зудящей, раздраженной, воспаленной кожи. 💚ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША С 🍃АЛОЭ 🍃💚5⃣0⃣0⃣ml .

Это какой-то парадокс💁, мыться и выйти с ощущением сухой стянутой кожи😩, бывает у вас такое?
💚♳ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША🌱 Aloe Vera Soothing Body Wash💚 благодаря содержанию алоэ🍃 обеспечит вам ощущение увлажненной кожи после принятия душа.
💚 ♴ЛОСЬОН ДЛЯ ТЕЛА с 🍃АЛОЭ🍃 5⃣0⃣0⃣ml.
После душа вместо ощущения чистоты и свежести кожу стянуло и появились неприятные😔 зудящие, чешушчиеся моменты. Знакомо? О, да, скажут жители больших 🌆мегаполисов, у кого хлорировання вода вызывает кучу неприятных ощущений после купания.
🌱 Aloe Vera Soothing Body Lotion 💦увлажняющий лосьон для тела с алоэ вера, который успокаивает и увлажняет кожу, будет вам верным помощником в борьбе за гладкость кожи тела.
Для заказа Директ/Вайбер 0931079071🌹
#алоэ #алоэвера #лосьондлятела #гельдлядуша #лосьоналоэ #гельдлядушаалоэ #корейскаякосметикакиев #aloe #aloevera #aloe #aloelotion#подарок#шоурумодксса#косметикаукраина#шоурумlavlis#подарокнановыйгод#купитькосметику#уходзакожей
💁🌺Идеальная серия для зудящей, раздраженной, воспаленной кожи. 💚ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША С 🍃АЛОЭ 🍃💚5⃣0⃣0⃣ml . Это какой-то парадокс💁, мыться и выйти с ощущением сухой стянутой кожи😩, бывает у вас такое? 💚♳ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША🌱 Aloe Vera Soothing Body Wash💚 благодаря содержанию алоэ🍃 обеспечит вам ощущение увлажненной кожи после принятия душа. 💚 ♴ЛОСЬОН ДЛЯ ТЕЛА с 🍃АЛОЭ🍃 5⃣0⃣0⃣ml. После душа вместо ощущения чистоты и свежести кожу стянуло и появились неприятные😔 зудящие, чешушчиеся моменты. Знакомо? О, да, скажут жители больших 🌆мегаполисов, у кого хлорировання вода вызывает кучу неприятных ощущений после купания. 🌱 Aloe Vera Soothing Body Lotion 💦увлажняющий лосьон для тела с алоэ вера, который успокаивает и увлажняет кожу, будет вам верным помощником в борьбе за гладкость кожи тела. Для заказа Директ/Вайбер 0931079071🌹 #алоэ #алоэвера #лосьондлятела #гельдлядуша #лосьоналоэ #гельдлядушаалоэ #корейскаякосметикакиев #aloe #aloevera #aloe #aloelotion#подарок#шоурумодксса#косметикаукраина#шоурумlavlis#подарокнановыйгод#купитькосметику#уходзакожей
2012/16/2017
Buy Yoga Pulp #Guava #Aloevera #Pulp & #Juice 1Ltr at ₹99 only from #Vigro #Retails Pvt. Ltd.

#Android #Application: http://bit.ly/2fZaFvf OR #iOS #App: http://apple.co/2ekdJSI 
You can also #Call or #WhatsApp For #Order on 9662863823
Buy Yoga Pulp #Guava #Aloevera #Pulp & #Juice 1Ltr at ₹99 only from #Vigro #Retails Pvt. Ltd. #Android #Application: http://bit.ly/2fZaFvf OR #iOS #App: http://apple.co/2ekdJSI You can also #Call or #WhatsApp For #Order on 9662863823
7012/16/2017
#aloevera are just amazing ,these are aloe flowers
they are just amazing ,they grow  up as sedds as well,i will share mature image aswell they are amazing #beautiful aloe belongs to #succelent family
.
.
loveofthelife #garden #gardening #gardenlove #gardenlover #gardernersdiary #nursury

#lovegardening #gardenerslife #goldenflowers #flowralarrangements #love #blooms #bloom 
#gardensandgardens #insider_gardening #lifehacks #DIYs #hacks #planting #potting 
PLS FOLLOW THIS PAGE TO GET DAILY UPDATES.
#amazing #beautiful #flower #flowers #flowerlove #gardenlove #plantslove #lovegardens
#aloevera are just amazing ,these are aloe flowers they are just amazing ,they grow up as sedds as well,i will share mature image aswell they are amazing #beautiful aloe belongs to #succelent family . . loveofthelife #garden #gardening #gardenlove #gardenlover #gardernersdiary #nursury #lovegardening #gardenerslife #goldenflowers #flowralarrangements #love #blooms #bloom #gardensandgardens #insider_gardening #lifehacks #DIYs #hacks #planting #potting PLS FOLLOW THIS PAGE TO GET DAILY UPDATES. #amazing #beautiful #flower #flowers #flowerlove #gardenlove #plantslove #lovegardens
15012/16/2017
OPEN PO HONGKONG 
12 - 18 DEC 2017

SALTY YOLK COOKIES

PRICE : 50.000

LIMITED 
HARGA DI LUAR ONGKIR
PENGIRIMAN DARI JAKARTA

DM / CHAT ME FOR JOIN PO
#pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
OPEN PO HONGKONG 12 - 18 DEC 2017 SALTY YOLK COOKIES PRICE : 50.000 LIMITED HARGA DI LUAR ONGKIR PENGIRIMAN DARI JAKARTA DM / CHAT ME FOR JOIN PO #pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
0012/16/2017
.
愛してやまない保湿ジェル!!!!!!!!
使い方が数えきれないほどあるねん〜
アロエベラエキスを特殊な機械で😳!!!
#theprego#prego#my#favorite#gel#aloevera#beautyadvisor#beauty#skincare#bodycare#instabeauty#instagood#l4l#保湿ジェル#アロエベラ#保湿#吸湿#乾燥#スキンケア#ボディーケア#便利#お気に入り#美容アドバイザー#美肌カウンセラー
気になる方はお気軽にDMまで📨!
http://www.nuskin.jp/law
. 愛してやまない保湿ジェル!!!!!!!! 使い方が数えきれないほどあるねん〜 アロエベラエキスを特殊な機械で😳!!! #theprego#prego#my#favorite#gel#aloevera#beautyadvisor#beauty#skincare#bodycare#instabeauty#instagood#l4l#保湿ジェル#アロエベラ#保湿#吸湿#乾燥#スキンケア#ボディーケア#便利#お気に入り#美容アドバイザー#美肌カウンセラー 気になる方はお気軽にDMまで📨! http://www.nuskin.jp/law
35012/16/2017
OPEN PO HONGKONG 
12 - 18 DEC 2017

MEIJI ALMOND CHOCOLATE

PRICE : 45.000

LIMITED 
HARGA DI LUAR ONGKIR
PENGIRIMAN DARI JAKARTA

DM / CHAT ME FOR JOIN PO
#pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
OPEN PO HONGKONG 12 - 18 DEC 2017 MEIJI ALMOND CHOCOLATE PRICE : 45.000 LIMITED HARGA DI LUAR ONGKIR PENGIRIMAN DARI JAKARTA DM / CHAT ME FOR JOIN PO #pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
0012/16/2017
KWT- Big Yogurt Mask
Price : 25K

Ori 100% impor dari korea
For more info DM or line @hcs5104d❤

#kosmetik #original #etudehouse #limitededition #beebeauty #naturerepublic #soothing #gel #aloevera #laneige #sleep #ori #korean #kosmetik #strength #scrub #yogurt #yakult
KWT- Big Yogurt Mask Price : 25K Ori 100% impor dari korea For more info DM or line @hcs5104d❤ #kosmetik #original #etudehouse #limitededition #beebeauty #naturerepublic #soothing #gel #aloevera #laneige #sleep #ori #korean #kosmetik #strength #scrub #yogurt #yakult
2012/16/2017
OPEN PO HONGKONG 
12 - 18 DEC 2017

MEIJI ALMOND BLACK CHOCOLATE

PRICE : 45.000

LIMITED 
HARGA DI LUAR ONGKIR
PENGIRIMAN DARI JAKARTA

DM / CHAT ME FOR JOIN PO
#pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
OPEN PO HONGKONG 12 - 18 DEC 2017 MEIJI ALMOND BLACK CHOCOLATE PRICE : 45.000 LIMITED HARGA DI LUAR ONGKIR PENGIRIMAN DARI JAKARTA DM / CHAT ME FOR JOIN PO #pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
0012/16/2017
OPEN PO HONGKONG 
12 - 18 DEC 2017

LOTTE MACADAMIA CHOCOLATE
PRICE : 50.000

LIMITED 
HARGA DI LUAR ONGKIR
PENGIRIMAN DARI JAKARTA

DM / CHAT ME FOR JOIN PO
#pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
OPEN PO HONGKONG 12 - 18 DEC 2017 LOTTE MACADAMIA CHOCOLATE PRICE : 50.000 LIMITED HARGA DI LUAR ONGKIR PENGIRIMAN DARI JAKARTA DM / CHAT ME FOR JOIN PO #pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
1012/16/2017
OPEN PO HONGKONG 
12 - 18 DEC 2017

LOTTE ALMOND CHOCOLATE CRISP
PRICE : 50.000

LIMITED 
HARGA DI LUAR ONGKIR
PENGIRIMAN DARI JAKARTA

DM / CHAT ME FOR JOIN PO
#pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
OPEN PO HONGKONG 12 - 18 DEC 2017 LOTTE ALMOND CHOCOLATE CRISP PRICE : 50.000 LIMITED HARGA DI LUAR ONGKIR PENGIRIMAN DARI JAKARTA DM / CHAT ME FOR JOIN PO #pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
1012/16/2017
because when your 3 year old wants to dress like a genie and take a pic by the tree, you let them 😁 I mean why not? lol it's all good fun!!!😍😍😎
:
:
#fitness  #fitnesschallenge #challenge #healthy #happy #goals
#HERBALIFE #protein #proteinshake #tea #aloevera #mealplan #nutrition #healthy #motivation #goals #support #fitness #challenge #fitnesschallenge #healthcoach #stayathomemom #fit #goals #fitnessgoals #workhardplayharder
because when your 3 year old wants to dress like a genie and take a pic by the tree, you let them 😁 I mean why not? lol it's all good fun!!!😍😍😎 : : #fitness  #fitnesschallenge #challenge #healthy #happy #goals #HERBALIFE #protein #proteinshake #tea #aloevera #mealplan #nutrition #healthy #motivation #goals #support #fitness #challenge #fitnesschallenge #healthcoach #stayathomemom #fit #goals #fitnessgoals #workhardplayharder
23012/16/2017
OPEN PO HONGKONG 
12 - 18 DEC 2017

LOTTE ALMOND CHOCOLATE
PRICE : 50.000

LIMITED 
HARGA DI LUAR ONGKIR
PENGIRIMAN DARI JAKARTA

DM / CHAT ME FOR JOIN PO
#pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
OPEN PO HONGKONG 12 - 18 DEC 2017 LOTTE ALMOND CHOCOLATE PRICE : 50.000 LIMITED HARGA DI LUAR ONGKIR PENGIRIMAN DARI JAKARTA DM / CHAT ME FOR JOIN PO #pohk #pohongkong #naturerepublic #oreothins #aloevera #pohkfirsthand
1012/16/2017
KUT- Nature Republic Lip Balm
Price : 75K

Fungsi : 
Untuk melembabkan bibir, menjadikan bibirmu lebih lembut dan halus 
Ori 100% impor dari korea
For more info DM or line @hcs5104d❤

#kosmetik #original #etudehouse #limitededition #beebeauty #naturerepublic #soothing #gel #aloevera #laneige #sleep #ori #korean #kosmetik #pikachu #pikapika #nature
KUT- Nature Republic Lip Balm Price : 75K Fungsi : Untuk melembabkan bibir, menjadikan bibirmu lebih lembut dan halus Ori 100% impor dari korea For more info DM or line @hcs5104d❤ #kosmetik #original #etudehouse #limitededition #beebeauty #naturerepublic #soothing #gel #aloevera #laneige #sleep #ori #korean #kosmetik #pikachu #pikapika #nature
3012/16/2017
KY- Benton Fermentation Essence
Price : 6K

Fungsi : 
Untuk mengurangi wrinkle di wajah

Ori 100% impor dari korea
For more info DM or line @hcs5104d❤

#kosmetik #original #etudehouse #limitededition #beebeauty #naturerepublic #soothing #gel #aloevera #laneige #sleep #originalcharacter #benton #batam #wrinkledsoles
KY- Benton Fermentation Essence Price : 6K Fungsi : Untuk mengurangi wrinkle di wajah Ori 100% impor dari korea For more info DM or line @hcs5104d❤ #kosmetik #original #etudehouse #limitededition #beebeauty #naturerepublic #soothing #gel #aloevera #laneige #sleep #originalcharacter #benton #batam #wrinkledsoles
5012/16/2017
Buy Yoga Pulp #Pineapple #Aloevera #Pulp & #Juice 200ml at ₹25 only from #Vigro #Retails Pvt. Ltd.

#Android #Application: http://bit.ly/2fZaFvf OR #iOS #App: http://apple.co/2ekdJSI 
You can also #Call or #WhatsApp For #Order on 9662863823
Buy Yoga Pulp #Pineapple #Aloevera #Pulp & #Juice 200ml at ₹25 only from #Vigro #Retails Pvt. Ltd. #Android #Application: http://bit.ly/2fZaFvf OR #iOS #App: http://apple.co/2ekdJSI You can also #Call or #WhatsApp For #Order on 9662863823
79012/16/2017
FOLLOW ME FOR SELF CARE TIPS IF WATCHING❇️ How to extract #AloeVera gel 🔆 Aloe is one of the best plants in the planet 🌿 it’s so good for your hair, face, and body
-
- 
#selfcare #selfcaresunday #eyelashes #makeup #skindetox #coconut #coconutoil #castoroil #ulta #hibiscus #sesameoil #teethwhitening #eyebrows #lashes  #walmart #teatreeoil #aloe #oliveoil  #walgreensclearance #almondbutter #almondoil #aloeplant #haircare #acne  #healthyhair #haircare #aloeveragel #softfeet #cuticlecare
FOLLOW ME FOR SELF CARE TIPS IF WATCHING❇️ How to extract #AloeVera gel 🔆 Aloe is one of the best plants in the planet 🌿 it’s so good for your hair, face, and body - - #selfcare #selfcaresunday #eyelashes #makeup #skindetox #coconut #coconutoil #castoroil #ulta #hibiscus #sesameoil #teethwhitening #eyebrows #lashes #walmart #teatreeoil #aloe #oliveoil #walgreensclearance #almondbutter #almondoil #aloeplant #haircare #acne #healthyhair #haircare #aloeveragel #softfeet #cuticlecare
1537276561412/08/2017
Just posted a new video about how I use Aloe vera for my hair ! Check it out ! Link in bio ! 
Je vien de poster une nouvelle vidéo sur comment j'utilise l'aloe vera pour mes cheveux ! Lien dans ma bio ! #linkinbio #aloevera #curlyhair
Just posted a new video about how I use Aloe vera for my hair ! Check it out ! Link in bio ! Je vien de poster une nouvelle vidéo sur comment j'utilise l'aloe vera pour mes cheveux ! Lien dans ma bio ! #linkinbio #aloevera #curlyhair
63042212/12/2017
You may know that aloe vera is great for sunburns but did you know it’s also great for many skin conditions? Plus the plant is inexpensive and easy to maintain at home. 
___
A 2013 study published in Evidence Based Complementary and Alternative Medicine reports that fresh aloe vera gel in varied concentrations showed improvement of the skin’s visco elastic and hydration properties, which are important for fighting premature aging signs. The study sheds light on the synergistic antioxidant, anti-inflammatory and ultraviolet (UV) protective properties of the herbal plant.
To keep your skin young, it is important to exfoliate on a weekly basis. To make an exfoliating mask:
1. Blend 1 teaspoon of fresh aloe vera gel.
2. Mix 1 teaspoon of ground oatmeal and ½ teaspoon of olive oil in it.
3. Apply this mixture on your face and neck area.
4. Allow it to sit for 30 minutes.
5. Then, with wet hands, gently scrub off the paste.
6. Finally, rinse your face and neck with cold water.
7. Use this mask once a week.
___
Aloe vera is a natural antibacterial agent that helps fight the bacteria responsible for acne. It also stimulates the growth of new cells.

Plus, it has healing and anti-inflammatory properties that help the skin heal quickly and reduces skin inflammation.
A 2014 study published in the Journal of Dermatological Treatment found aloe vera to be very effective for the treatment of mild to moderate acne vulgaris.
* Apply fresh aloe vera gel directly on the affected areas a few times a day.
* Fill an ice cube tray with aloe vera gel and freeze it. Rub a frozen cube on your acne to soothe the inflammation. Repeat 2 or 3 times a day.
* Alternatively, mix 1 teaspoon of aloe vera gel with ½ teaspoon each of honey and lemon juice. Apply it on the acne-affected area. Allow it to sit for about 15 minutes, then rinse it off with water. Do this twice daily.
•
Along with treating acne, this natural herb is used to effectively heal chronic skin problems, such as psoriasis and eczema.
___
#aloevera #facemask #natural #diy #naturalbeauty
You may know that aloe vera is great for sunburns but did you know it’s also great for many skin conditions? Plus the plant is inexpensive and easy to maintain at home. ___ A 2013 study published in Evidence Based Complementary and Alternative Medicine reports that fresh aloe vera gel in varied concentrations showed improvement of the skin’s visco elastic and hydration properties, which are important for fighting premature aging signs. The study sheds light on the synergistic antioxidant, anti-inflammatory and ultraviolet (UV) protective properties of the herbal plant. To keep your skin young, it is important to exfoliate on a weekly basis. To make an exfoliating mask: 1. Blend 1 teaspoon of fresh aloe vera gel. 2. Mix 1 teaspoon of ground oatmeal and ½ teaspoon of olive oil in it. 3. Apply this mixture on your face and neck area. 4. Allow it to sit for 30 minutes. 5. Then, with wet hands, gently scrub off the paste. 6. Finally, rinse your face and neck with cold water. 7. Use this mask once a week. ___ Aloe vera is a natural antibacterial agent that helps fight the bacteria responsible for acne. It also stimulates the growth of new cells. Plus, it has healing and anti-inflammatory properties that help the skin heal quickly and reduces skin inflammation. A 2014 study published in the Journal of Dermatological Treatment found aloe vera to be very effective for the treatment of mild to moderate acne vulgaris. * Apply fresh aloe vera gel directly on the affected areas a few times a day. * Fill an ice cube tray with aloe vera gel and freeze it. Rub a frozen cube on your acne to soothe the inflammation. Repeat 2 or 3 times a day. * Alternatively, mix 1 teaspoon of aloe vera gel with ½ teaspoon each of honey and lemon juice. Apply it on the acne-affected area. Allow it to sit for about 15 minutes, then rinse it off with water. Do this twice daily. • Along with treating acne, this natural herb is used to effectively heal chronic skin problems, such as psoriasis and eczema. ___ #aloevera #facemask #natural #diy #naturalbeauty
5582712/13/2017
Sansevieria Sundays with our Aloe Vera friends 💚☀️I’ve been growing several pots of Aloe Vera and they’re all doing so well in a bright spot but shaded outdoors. Can’t wait to use it on the skin over this summer season! ☀️🌿✨#sunday #plantlife #sansevieria #aloe #love #aloevera #sundayfunday
Sansevieria Sundays with our Aloe Vera friends 💚☀️I’ve been growing several pots of Aloe Vera and they’re all doing so well in a bright spot but shaded outdoors. Can’t wait to use it on the skin over this summer season! ☀️🌿✨#sunday #plantlife #sansevieria #aloe #love #aloevera #sundayfunday
16291512/10/2017
Chopping up some aloe vera leaf for my #heavymetaldetoxsmoothie! I used to buy the jars of aloe vera, but this is my second time buying the whole leaf🌿. Having this GIANT leaf in my shopping cart made me feel giddy when buying it. It's wonderful for the digestive tract, I notice it makes me go go GOOO🏃💦🏃🙈. @Medicalmedium blog post on aloe vera below.
.
毎日飲んでいるヘビーメタルデトックススムージーに入れるためのアロエの用意🌿♪気分によってアロエの液体を買ったり、このように葉っぱを買ったり。変わった買い物で買う時、ちょっとクスってなる(笑)アロエは皮膚の炎症や虫刺され、火傷などに塗る以外にも、食べても色んな効果が感じられるそうです。メディカルミディアム アンソニーさんのブログよりアロエベラの記事抜粋🌿:
.
アロエベラの葉は奇跡的な癒し効果のある食べ物であり、大昔から世界中でヒーリングフードとして使われ、自然な抗生物質としても使用されてきました。アロエベラを食べると血液循環が促され、排泄力が高まります。アロエベラは血液を浄化し、身体の炎症を下げ、リュウマチの痛みを軽減し、腎臓結石を予防し、高コレストロールを下げ、カンジダを予防し、持久力を上げ、心臓の健康をサポートし、抗酸化ストレスから身体を守ります。
.
アロエは潰瘍、痔、大腸炎、胃炎、憩室炎、胃潰性大腸炎、過敏性腸症候群、他 消化器系のトラブルなども癒します。アロエは疲労回復を助け、筋肉機能のサポートをし、ビタミン、ミネラル、酵素などが身体の中で有効的に使用される手助けもします。アロエはアルカリ性なため、身体が酸性になるのを防ぎ、身体全体を病気になりにくい弱アルカリ性に保ちます。
.
アロエの葉の中の透き通ったジェルは肌に塗るのに最適で、日焼け、発疹、虫さされ、掻き傷や他の傷などを治癒する効果があります。また、肌を深く保湿するため皺などにも効き、アンチエイジング効果が期待できます。髪の毛と頭皮にアロエをマッサージすると育毛が促進されます。またアロエを歯磨き粉やマウスウォッシュとして使うと、口の中で悪いバクテリアの増殖が抑えられます。
.
出来れば、アロエベラの葉ごとを買いましょう。アメリカだとスーパーの野菜売り場などで買い求めれるでしょう。葉を5cmほど切って、中のクリアなジェルを取り出しましょう。このジェルは水、ジュース、スムージーなどに入れて飲むこともできますし、肌の上にさっと塗り傷の手当や保湿などをしましょう。
Chopping up some aloe vera leaf for my #heavymetaldetoxsmoothie! I used to buy the jars of aloe vera, but this is my second time buying the whole leaf🌿. Having this GIANT leaf in my shopping cart made me feel giddy when buying it. It's wonderful for the digestive tract, I notice it makes me go go GOOO🏃💦🏃🙈. @Medicalmedium blog post on aloe vera below. . 毎日飲んでいるヘビーメタルデトックススムージーに入れるためのアロエの用意🌿♪気分によってアロエの液体を買ったり、このように葉っぱを買ったり。変わった買い物で買う時、ちょっとクスってなる(笑)アロエは皮膚の炎症や虫刺され、火傷などに塗る以外にも、食べても色んな効果が感じられるそうです。メディカルミディアム アンソニーさんのブログよりアロエベラの記事抜粋🌿: . アロエベラの葉は奇跡的な癒し効果のある食べ物であり、大昔から世界中でヒーリングフードとして使われ、自然な抗生物質としても使用されてきました。アロエベラを食べると血液循環が促され、排泄力が高まります。アロエベラは血液を浄化し、身体の炎症を下げ、リュウマチの痛みを軽減し、腎臓結石を予防し、高コレストロールを下げ、カンジダを予防し、持久力を上げ、心臓の健康をサポートし、抗酸化ストレスから身体を守ります。 . アロエは潰瘍、痔、大腸炎、胃炎、憩室炎、胃潰性大腸炎、過敏性腸症候群、他 消化器系のトラブルなども癒します。アロエは疲労回復を助け、筋肉機能のサポートをし、ビタミン、ミネラル、酵素などが身体の中で有効的に使用される手助けもします。アロエはアルカリ性なため、身体が酸性になるのを防ぎ、身体全体を病気になりにくい弱アルカリ性に保ちます。 . アロエの葉の中の透き通ったジェルは肌に塗るのに最適で、日焼け、発疹、虫さされ、掻き傷や他の傷などを治癒する効果があります。また、肌を深く保湿するため皺などにも効き、アンチエイジング効果が期待できます。髪の毛と頭皮にアロエをマッサージすると育毛が促進されます。またアロエを歯磨き粉やマウスウォッシュとして使うと、口の中で悪いバクテリアの増殖が抑えられます。 . 出来れば、アロエベラの葉ごとを買いましょう。アメリカだとスーパーの野菜売り場などで買い求めれるでしょう。葉を5cmほど切って、中のクリアなジェルを取り出しましょう。このジェルは水、ジュース、スムージーなどに入れて飲むこともできますし、肌の上にさっと塗り傷の手当や保湿などをしましょう。
1741412/13/2017
@yokociltbakimurunleri tarafından geçen aylarda gönderilen bu Aloe Vera jelinin yazısını blogumda yazdım,fiyatı,ne şekilde kullanıldıkları,sevip sevmediğim hepsi blogumdaki yazıda,profilimdeki linkten yazımı okuyabilirsiniz.😍 @yokociltbakimurunleri #yoko #ciltbakımı #ürünleri #aloevera #aloeveragel #blogger #blog #kıvırcıklımakyaj
@yokociltbakimurunleri tarafından geçen aylarda gönderilen bu Aloe Vera jelinin yazısını blogumda yazdım,fiyatı,ne şekilde kullanıldıkları,sevip sevmediğim hepsi blogumdaki yazıda,profilimdeki linkten yazımı okuyabilirsiniz.😍 @yokociltbakimurunleri #yoko #ciltbakımı #ürünleri #aloevera #aloeveragel #blogger #blog #kıvırcıklımakyaj
6698612/13/2017
THIS is exactly why using proper numbers for #genetic selection is important for finding the next great #strain . The 60 #seeds sprouted 39 were female, 16 were kept for further selection, and of those 16 only the two very best females will be used for #breeding .
Check out one of the popcorn #buds on a bottom branch of one of the two #blulight keepers. She looks like she is begging to be pressed! 
Chopping her this weekend and leaving the bottom two popcorns to #experiment with #Autoflower #regeneration 
Grown all #organic in #supersoil with #composttea #aloevera #mammothp 
#mammothmicrobes #mammothbudoftheweek #growmammoth #growyourown #tlo #livingsoil #probioticgrown #teamingwithmicrobes #auto #autoflowernetafn #autoflowernetwork #cannabis #cannabisculture #cannabiscommunity #knowyourgrower #knowyourbreeder
THIS is exactly why using proper numbers for #genetic selection is important for finding the next great #strain . The 60 #seeds sprouted 39 were female, 16 were kept for further selection, and of those 16 only the two very best females will be used for #breeding . Check out one of the popcorn #buds on a bottom branch of one of the two #blulight keepers. She looks like she is begging to be pressed! Chopping her this weekend and leaving the bottom two popcorns to #experiment with #Autoflower #regeneration Grown all #organic in #supersoil with #composttea #aloevera #mammothp #mammothmicrobes #mammothbudoftheweek #growmammoth #growyourown #tlo #livingsoil #probioticgrown #teamingwithmicrobes #auto #autoflowernetafn #autoflowernetwork #cannabis #cannabisculture #cannabiscommunity #knowyourgrower #knowyourbreeder
1842112/13/2017
Next