#bajuhoodie medias

Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
I'm Stoned Not Stupid Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . I'm Stoned Not Stupid Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
44004/29/2017
Tak teringin ke nak beli Superman Tshirt ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
Superman Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli Superman Tshirt ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . Superman Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
42004/29/2017
Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
Quote Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . Quote Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
51004/29/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
Adidas Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . Adidas Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
59004/29/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
Alan Walker Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . Alan Walker Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
70904/29/2017
[ ADA SAPA2 MINAT TAK? ]
Sesuai untuk pergi kelas , hangout , casual , dating dan sebagainya. Murah ! Rm60 je ! 
Whatsapp πŸ‘‰ 01125611378
.
.
.
#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
[ ADA SAPA2 MINAT TAK? ] Sesuai untuk pergi kelas , hangout , casual , dating dan sebagainya. Murah ! Rm60 je ! Whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 . . . #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
51204/29/2017
JJ0029988 - Red Winter Plaid
Rp 207.000

Fabric: Cotton plaid 
bust 134 
length 92

Order:
BBM: by request
Line: meloneshop
Whatsapp: 087878435355
Koleksi lengkap fb melone shop
#blousemeloneshop #blouseimport #blousecewek #blousecewekimport #atasanimport #atasancewek
#bajuimport #bajucewek #bajucewekimport #atasancewekimport #blouselenganpanjang #atasanlenganpanjang #atasanhoodie #blousehoodie #bajuhoodie #bajurajutimport #sweaterimport #sweatercewekimport #sweatercewek
JJ0029988 - Red Winter Plaid Rp 207.000 Fabric: Cotton plaid bust 134 length 92 Order: BBM: by request Line: meloneshop Whatsapp: 087878435355 Koleksi lengkap fb melone shop #blousemeloneshop #blouseimport #blousecewek #blousecewekimport #atasanimport #atasancewek #bajuimport #bajucewek #bajucewekimport #atasancewekimport #blouselenganpanjang #atasanlenganpanjang #atasanhoodie #blousehoodie #bajuhoodie #bajurajutimport #sweaterimport #sweatercewekimport #sweatercewek
0004/29/2017
JJ0029988 - Green Winter Plaid
Rp 207.000

Fabric: Cotton plaid 
bust 134 
length 92

Order:
BBM: by request
Line: meloneshop
Whatsapp: 087878435355
Koleksi lengkap fb melone shop
#blousemeloneshop #blouseimport #blousecewek #blousecewekimport #atasanimport #atasancewek
#bajuimport #bajucewek #bajucewekimport #atasancewekimport #blouselenganpanjang #atasanlenganpanjang #atasanhoodie #blousehoodie #bajuhoodie #bajurajutimport #sweaterimport #sweatercewekimport #sweatercewek
JJ0029988 - Green Winter Plaid Rp 207.000 Fabric: Cotton plaid bust 134 length 92 Order: BBM: by request Line: meloneshop Whatsapp: 087878435355 Koleksi lengkap fb melone shop #blousemeloneshop #blouseimport #blousecewek #blousecewekimport #atasanimport #atasancewek #bajuimport #bajucewek #bajucewekimport #atasancewekimport #blouselenganpanjang #atasanlenganpanjang #atasanhoodie #blousehoodie #bajuhoodie #bajurajutimport #sweaterimport #sweatercewekimport #sweatercewek
0004/29/2017
Tak teringin ke nak beli baju Lawo Tshirt ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
Lawo Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli baju Lawo Tshirt ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . Lawo Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
83004/28/2017
Tak teringin ke nak beli baju Lawo Tshirt ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
Lawo Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli baju Lawo Tshirt ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . Lawo Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
96504/28/2017
Tak teringin ke nak beli baju Lawo Tshirt ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
Lawo Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#tshirtmurah
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli baju Lawo Tshirt ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . Lawo Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #tshirtmurah #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
78004/28/2017
JEANS SOBEK TIDAK TEMBUS
BAHAN: JEANS
SIZE: M FIT TO L
πŸ’°90k

CARA ORDER πŸ‘‡
πŸ“± Line: fransiscakumala
πŸ’¬ Wa 085743812985
. 
So, what are you waiting for, dears?
#bajujogjamurah #jualbaju #jualjaketbomberjogja #welocomedropship #resellerjogja #jaketgrosir #hargagrosir #sweater #jualsweater #sweatermurah #sweaterrajut #sweatercotton #sweaterdrill #bajucewekmurah #bomber #jaketbomber #jakethoodie #hoodiejogja #bajuhoodie #supplierjogja #jualjeans #jeansmurah #jeansmeowjogja  #meowjeans #jualcelanajeans
9004/28/2017
MEOW PANTS JEANS SF
BAHAN: JEANS
SIZE: M FIT TO L
πŸ’°95k

CARA ORDER πŸ‘‡
πŸ“± Line: fransiscakumala
πŸ’¬ Wa 085743812985
. 
So, what are you waiting for, dears?
#bajujogjamurah #jualbaju #jualjaketbomberjogja #welocomedropship #resellerjogja #jaketgrosir #hargagrosir #sweater #jualsweater #sweatermurah #sweaterrajut #sweatercotton #sweaterdrill #bajucewekmurah #bomber #jaketbomber #jakethoodie #hoodiejogja #bajuhoodie #supplierjogja #jualjeans #jeansmurah #jeansmeowjogja  #meowjeans #jualcelanajeans
7004/28/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
The Vamps Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . The Vamps Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
67004/28/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
Martin Garrix Tshirt
*slide gambar untuk lohat gambar seterusnya*
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . Martin Garrix Tshirt *slide gambar untuk lohat gambar seterusnya* 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
52204/28/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
Marshmellow Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . Marshmellow Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
67104/28/2017
Bismillah, 
OPEN ORDER ...
Outer hoodie ORI
Only 120k
Bahan wollycrepe
Ld 98cm fit L
Hoodie terpisah
Tidak termasuk manset

#bajumuslim #bajuwanita #bajuhoodie #bajumurah #bajurina #bajuori #bajuouter
Bismillah, OPEN ORDER ... Outer hoodie ORI Only 120k Bahan wollycrepe Ld 98cm fit L Hoodie terpisah Tidak termasuk manset #bajumuslim #bajuwanita #bajuhoodie #bajumurah #bajurina #bajuori #bajuouter
2004/28/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
Alan Walker Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . Alan Walker Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
70904/29/2017
Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
Quote Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . Quote Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
51004/29/2017
Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
I'm Stoned Not Stupid Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli baju ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . I'm Stoned Not Stupid Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
44004/29/2017
Tak teringin ke nak beli Superman Tshirt ni 😍😍😍
Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 .
.
.
Superman Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
Tak teringin ke nak beli Superman Tshirt ni 😍😍😍 Rm20 je 😱 Tak dapat harga macam ni kat luar ! Jom ajak mak abah, adik kakak abang, bf/gf korang beli baju ni 😘😘😘 . . . Superman Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
42004/29/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
Adidas Tshirt
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . Adidas Tshirt 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
59004/29/2017
Mix up your casual style with a little bit touch of street style by wearing our
Mix up your casual style with a little bit touch of street style by wearing our "Short Sleeve Hoodie"! It's available in: - sizes: M, L & XL - color: Black, Navy & White --- For order, please contact us at: Line@: @vbwolf . #vbwolf #vbwolfnco #mensfashion #menswear #mensoutfit #mensstyle #clothingline #clothinglinebali #menstshirt #vbwolfshirt #mensjacket #mensstreetwear #bajulenganpendek #hoodieshirt #bajuhoodie
126101/24/2017
[ ADA SAPA2 MINAT TAK? ]
Sesuai untuk pergi kelas , hangout , casual , dating dan sebagainya. Murah ! Rm60 je ! 
Whatsapp πŸ‘‰ 01125611378
.
.
.
#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#tshirtmurah
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
[ ADA SAPA2 MINAT TAK? ] Sesuai untuk pergi kelas , hangout , casual , dating dan sebagainya. Murah ! Rm60 je ! Whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 . . . #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #tshirtmurah #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #bajuhoodie #sweaterhoodie
51204/29/2017
Jom beli baju 😍😍😍
Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹
Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Boleh design sendiri βœ” 
Boleh tukar colour baju βœ” 
Harga sama sahaja 😍😍😍
.
. 
Martin Garrix Tshirt
*slide gambar untuk lohat gambar seterusnya*
🌸 Harga : Rm20
🌸 Saiz : S-XXXL
🌸 Material : 100 % Cotton
🌸 Unisex
🌸 Long sleeve available
Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊

To order
1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378
2) Item (Screenshots)
3) Confirm your order
4) Send us the receipt
5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378
Thank you shopping with us !

#sweater
#bajusweater
#bajucouplemurah
#bajuonline
#bajumurah
#bajusejuk
#bajufashion
#bajuwanita
#bajulelaki
#bajutshirt
#bajuprinting
#onlineshop
#trustedseller
#igshopmalaysia
#bajufashion
#hipsters
#sayajualbaju
#malaysiaonlineshop
#shirt
#sayajualmurah
#hipsterfashion
#bajuhoodie
#sweaterhoodie
#hipster
#bajugroup
Jom beli baju 😍😍😍 Jangan malu2 nak tanya , tanya je ! πŸ˜€ πŸ™‹ Just tanya design mana korang nak . Korang nak buat baju kelas atau baju group atau nak sehelai ? Boleh je πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Boleh design sendiri βœ” Boleh tukar colour baju βœ” Harga sama sahaja 😍😍😍 . . Martin Garrix Tshirt *slide gambar untuk lohat gambar seterusnya* 🌸 Harga : Rm20 🌸 Saiz : S-XXXL 🌸 Material : 100 % Cotton 🌸 Unisex 🌸 Long sleeve available Berminat boleh whatsapp πŸ‘‰ 01125611378 😊 To order 1) Whatsapp to πŸ‘‰ 01125611378 2) Item (Screenshots) 3) Confirm your order 4) Send us the receipt 5) Send your name , adress , and h/p number to us πŸ‘‰ 01125611378 Thank you shopping with us ! #sweater #bajusweater #bajucouplemurah #bajuonline #bajumurah #bajusejuk #bajufashion #bajuwanita #bajulelaki #bajutshirt #bajuprinting #onlineshop #trustedseller #igshopmalaysia #bajufashion #hipsters #sayajualbaju #malaysiaonlineshop #shirt #sayajualmurah #hipsterfashion #bajuhoodie #sweaterhoodie #hipster #bajugroup
52204/28/2017
Next