#bajukurungmurah medias

Alahai sweetnye #GMJPrincess Menggayakan Arabella Peplum ni..RM150 sahaja..available warna pink, dusty pink, mustard, purple dan mint green..saiz S-XL

#peplumdressmurah
#dresspeplum
#bajupeplum #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurungmoden #bajukurungmurah #dressmurah #jubahdressmurah #dustypink #bajudustypink #raya2017 #bajuraya2017
Alahai sweetnye #GMJPrincess Menggayakan Arabella Peplum ni..RM150 sahaja..available warna pink, dusty pink, mustard, purple dan mint green..saiz S-XL #peplumdressmurah #dresspeplum #bajupeplum #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurungmoden #bajukurungmurah #dressmurah #jubahdressmurah #dustypink #bajudustypink #raya2017 #bajuraya2017
5006/25/2017
Tq @masturabasir_ share pic ni 😘😘😘 Alahai sweetnye #GMJPrincess Menggayakan Arabella Peplum ni..RM150 sahaja..available warna pink, dusty pink, mustard, purple dan mint green..saiz S-XL

#peplumdressmurah
#dresspeplum
#bajupeplum #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurungmoden #bajukurungmurah #dressmurah #jubahdressmurah #dustypink #bajudustypink #raya2017 #bajuraya2017
Tq @masturabasir_ share pic ni 😘😘😘 Alahai sweetnye #GMJPrincess Menggayakan Arabella Peplum ni..RM150 sahaja..available warna pink, dusty pink, mustard, purple dan mint green..saiz S-XL #peplumdressmurah #dresspeplum #bajupeplum #kurungpeplum #bajukurungpeplum #bajukurungmoden #bajukurungmurah #dressmurah #jubahdressmurah #dustypink #bajudustypink #raya2017 #bajuraya2017
4006/25/2017
May this Syawal brings you peace, joy and happiness! Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin! Have a great and safe Raya with your loved ones! Time sett ... Ngabang raya lokk. #bajuraya #aidilfitri #raya #ramadhan #eid #raya2017 #kurungmoden #minikurung #lace #bajukurungmurah #bajurayamurah #malaysia #bajurayamalaysia #sayajual #bazarpaknil #kebayakimono #sayajualmurah #muslimah #muslimahattire #dressraya #kurungraya #selamathariraya #dokoh #dress #mariposa #bulanpuasa #selamatberpuasa #salamzuhur #salamramadhan #puasa
46206/25/2017
: Assalamulaikum darlings. Di kesempatan ini ciknis ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir & batin untuk semua customers tersayang & follower @almari_ciknis. Mohon ampun & maaf andai kata ciknis ade terkasar bahasa, tersilap kata selama ni πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
.
Moga raya tahun ni akan membawa seribu satu rahmat untuk kita semua ☺️❀️
.
.
Btw, darlings yang mana nak shopping baju di @almari_ciknis boleh order seperti biasa tau, tapi pengeposan hanya akn start pada 2 July 2017 β˜ΊοΈπŸ€—. .
.
P/s : to customers yang dh shopping dengan ciknis tu, jangan lupa tag and share gmbar uolss tau melaram dengan baju vogue dari @almari_ciknis πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Salam sayang,
@almari_ciknis
.
.
#bajukurungmurah #bajupeplummurah #bestseller #ciknisjualbajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajubabydoll #bajubabydollmurah #bazaarpaknil #peplummurah #jubahmurah #jubah #jubahdress #jubahdressmurah #trustedsellermalaysia #trustedseller #bajumurah #bajufashion #bajuready #bajumurahmurah #peplumkepukkepuk #setbajusuamiisteri #bajumeletop #bajumelayumurah #bajuaidilfitri #peplumkepukkepuk #bajulebaran #dressmurah
: Assalamulaikum darlings. Di kesempatan ini ciknis ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir & batin untuk semua customers tersayang & follower @almari_ciknis. Mohon ampun & maaf andai kata ciknis ade terkasar bahasa, tersilap kata selama ni πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» . Moga raya tahun ni akan membawa seribu satu rahmat untuk kita semua ☺️❀️ . . Btw, darlings yang mana nak shopping baju di @almari_ciknis boleh order seperti biasa tau, tapi pengeposan hanya akn start pada 2 July 2017 β˜ΊοΈπŸ€—. . . P/s : to customers yang dh shopping dengan ciknis tu, jangan lupa tag and share gmbar uolss tau melaram dengan baju vogue dari @almari_ciknis πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Salam sayang, @almari_ciknis . . #bajukurungmurah #bajupeplummurah #bestseller #ciknisjualbajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajubabydoll #bajubabydollmurah #bazaarpaknil #peplummurah #jubahmurah #jubah #jubahdress #jubahdressmurah #trustedsellermalaysia #trustedseller #bajumurah #bajufashion #bajuready #bajumurahmurah #peplumkepukkepuk #setbajusuamiisteri #bajumeletop #bajumelayumurah #bajuaidilfitri #peplumkepukkepuk #bajulebaran #dressmurah
17006/24/2017
"Kesempatan + Kesiapan = SUKSES." . (Inspirasi Buku 'Sukses Di Usia Muda, Harga Mati!' Karya Ustadz @ahmadzahrudin.mn) . . @sharemanfaat_ @sharemanfaat_ @sharemanfaat_ . . Kontribusi : @ahmadzahrudin.mn @ayschaasyed . . Ayo tag sahabatmu πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ’• . . . #konvokesyen2016 #ps #photoshop #wisuda #wisudaπŸŽ“ #wisudaipb #wisudauin #bajukurungmurah #bajukurungsongket #bajuwisuda #bajuwisudamuslimah #bajuwisudabrokat #bajuwisudamurah #toga #togawisuda #kuliner #kulinersby #kulinerbdg #kulinerpku #book #books #hijab #gamis #ppmurah #endorse #paidpromote #paidpromotemurah #successquotes
2647306/21/2017
πŸ’New Baju Kurung by Shazzerasid
πŸ’Never worn (wrong size) , perfect condition
πŸ’L size in tag but actually XL size also can fit in (big cutting)
πŸ’RM60 (bought at RM75)
πŸ’Whatsapp 013-2520670 
#sayajualpreloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #bajukurungmurah #bajupreloved
πŸ’New Baju Kurung by Shazzerasid πŸ’Never worn (wrong size) , perfect condition πŸ’L size in tag but actually XL size also can fit in (big cutting) πŸ’RM60 (bought at RM75) πŸ’Whatsapp 013-2520670 #sayajualpreloved #prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #bajukurungmurah #bajupreloved
111005/29/2017
Anak yg baru lahir ini mengangkat tangannya layaknya seperti orang dewasa seperti mengucapkan rasa syukur kepada allah swt . Subhannalllah.. Yg mau hamil tahun ini silahkan ketik... amin.. agar disegerakan memiliki momongan dan yg belum berpasangan cepat mendapatkan jodoh baik... Aminn... aminn.. aminn... . . . =================================
Follow & like: 🌠🌠🌠🌠 🌠@dunia.pregnant_holistic 🌠@dunia.pregnant_holistic 🌠@dunia.pregnant_holistic . 🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹🍁
Untuk mendapatkan info program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi. .....
Anak yg baru lahir ini mengangkat tangannya layaknya seperti orang dewasa seperti mengucapkan rasa syukur kepada allah swt . Subhannalllah.. Yg mau hamil tahun ini silahkan ketik... amin.. agar disegerakan memiliki momongan dan yg belum berpasangan cepat mendapatkan jodoh baik... Aminn... aminn.. aminn... . . . ================================= Follow & like: 🌠🌠🌠🌠 🌠@dunia.pregnant_holistic 🌠@dunia.pregnant_holistic 🌠@dunia.pregnant_holistic . 🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹🍁🌹🍁 Untuk mendapatkan info program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi. ..... "Terimakasih atas like,follow, & comment untuk istagram kami"..... 🍁🌺🌻
4561306/21/2017
haai semua
tgl 23 kita ke jakarta looh

yg mau nitip oleh oleh bandung bisa di kita. jastip murah meriah!

makuta 15.000
kanaya 10.000 (1-5 box) ,  5.000 ( > 5 box)
primarasa, kartikasari, amanda, batagor riri :
5.000 - 10.000

jadi lebaran nanti bisa deh majang oleh oleh khas bandung di meja kamu πŸ˜„

kuota terbatas ya!

pick up point : depok, jakarta timur, jakarta utara

yuk langsung wa ke 087888420909
atau add line kita @qbw7510g

#bandungmakuta #jastipmakuta #bdginfocom #kulinerbandung #bandungjuara #bandungpunya #jastipmakuta #initehngangenin #bandungfoodies #initehngangeninpisan #bandungmakuta #titipbelimakuta
#titipbelimakutabandung #jastipmakutamurah #jastipmakutamurmer #oleholehtehbella #makutamurmer #resellerwelcome #bajuanak #hijabsyari #bajukurungmurah #sepatuanak #strollerbayi #resellermakuta #oleholehbandung #jastipoleholehbandung #amanda #kartikasari #kanaya #batagorriri
haai semua tgl 23 kita ke jakarta looh yg mau nitip oleh oleh bandung bisa di kita. jastip murah meriah! makuta 15.000 kanaya 10.000 (1-5 box) , 5.000 ( > 5 box) primarasa, kartikasari, amanda, batagor riri : 5.000 - 10.000 jadi lebaran nanti bisa deh majang oleh oleh khas bandung di meja kamu πŸ˜„ kuota terbatas ya! pick up point : depok, jakarta timur, jakarta utara yuk langsung wa ke 087888420909 atau add line kita @qbw7510g #bandungmakuta #jastipmakuta #bdginfocom #kulinerbandung #bandungjuara #bandungpunya #jastipmakuta #initehngangenin #bandungfoodies #initehngangeninpisan #bandungmakuta #titipbelimakuta #titipbelimakutabandung #jastipmakutamurah #jastipmakutamurmer #oleholehtehbella #makutamurmer #resellerwelcome #bajuanak #hijabsyari #bajukurungmurah #sepatuanak #strollerbayi #resellermakuta #oleholehbandung #jastipoleholehbandung #amanda #kartikasari #kanaya #batagorriri
2791106/21/2017
LAST RAYA COLLECTION A-CURVE .. .
Price: RM89
.
Postage : SM 1psc RM8 / 2psc RM10 | SS 1psc RM11/ 2psc RM16
.
Full catalogue follow @karabum.catalogue .
.
Ready Stock .
__

Saiz :
|| XS || S || M || L || XL || XXL 
___
🌹Terdapat zip di bahagian belakang baju
🌹Penyerab haba yg baik
🌹Kain tidak mengecut
🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan
🌹 Kain jahitan Duyung
🌹 Cotton yg berkualiti
.
_____
How to buy?

1) Karabum boutique (Tingkat 2 no 186 Plaza Idaman Jln 6/21D Gombak 53100 Kuala Lumpur | WAZE : Plaza Idaman Setapak)
.
Operation hours (20-23 June) Tue-Fri
11am-9.30pm
Break : 6.30pm-8.30pm
.
Long break after raya
.
Any problem regarding online purchase email us at karabum.customercare@gmail.com
.
Note : Colour slightly different due to lighting effect 
___
#karabumgourgeous 
#karabumacurve 
#karabum 
#karabumfabulous 
#bajuraya2017
#bajukurungcotton #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden#bajukurungpeplum #peplumcantik #peplummurah #peplumcotton #peplum #bajupeplum 
#bajukurungmurah #englishcotton
#bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid
LAST RAYA COLLECTION A-CURVE .. . Price: RM89 . Postage : SM 1psc RM8 / 2psc RM10 | SS 1psc RM11/ 2psc RM16 . Full catalogue follow @karabum.catalogue . . Ready Stock . __ Saiz : || XS || S || M || L || XL || XXL ___ 🌹Terdapat zip di bahagian belakang baju 🌹Penyerab haba yg baik 🌹Kain tidak mengecut 🌹Terdapat zip di kedua-dua belah lengan 🌹 Kain jahitan Duyung 🌹 Cotton yg berkualiti . _____ How to buy? 1) Karabum boutique (Tingkat 2 no 186 Plaza Idaman Jln 6/21D Gombak 53100 Kuala Lumpur | WAZE : Plaza Idaman Setapak) . Operation hours (20-23 June) Tue-Fri 11am-9.30pm Break : 6.30pm-8.30pm . Long break after raya . Any problem regarding online purchase email us at karabum.customercare@gmail.com . Note : Colour slightly different due to lighting effect ___ #karabumgourgeous #karabumacurve #karabum #karabumfabulous #bajuraya2017 #bajukurungcotton #bajukurung #bajucantik #bajukurungmoden#bajukurungpeplum #peplumcantik #peplummurah #peplumcotton #peplum #bajupeplum #bajukurungmurah #englishcotton #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #bajubridesmaid
241406/23/2017
Suka la tgk gambar ni.. Alahai.. Kenapa la cute sgt korang ni.. 😍😍😍
Suka la tgk gambar ni.. Alahai.. Kenapa la cute sgt korang ni.. 😍😍😍
154806/18/2017
Gantikan ayam dan daging dgn ikan.
.
Ramai yg anggap ikan tak der class. Makan daging dan ayam ada class. Salah tanggapan tu. Ikan adalah sumber protien yg sangat tinggi dan sangat baik. Bukan setakat protien ianya juga tinggi omega 3 utk mencairkan lemak viseral.
.
Dalam program weight loss challenge coachee akan di dedahkan ttg pemakanan sihat dan cara utk turunkan berat. Boleh beri detail pada coach nor utk maklumat lanjut.
.
#dinazmii 
#slimfitissunnah 
#coachnor0197587478 
#coachdin0197787478 
#singapore 
#bajukurungmurah #bajuraya #kuihraya
Gantikan ayam dan daging dgn ikan. . Ramai yg anggap ikan tak der class. Makan daging dan ayam ada class. Salah tanggapan tu. Ikan adalah sumber protien yg sangat tinggi dan sangat baik. Bukan setakat protien ianya juga tinggi omega 3 utk mencairkan lemak viseral. . Dalam program weight loss challenge coachee akan di dedahkan ttg pemakanan sihat dan cara utk turunkan berat. Boleh beri detail pada coach nor utk maklumat lanjut. . #dinazmii #slimfitissunnah #coachnor0197587478 #coachdin0197787478 #singapore #bajukurungmurah #bajuraya #kuihraya
198306/23/2017
GAIS GAIS GAIS πŸ’«πŸ’ž
.
Cepat gaiss siapa lagi nak kosongkan gallery phone dia before raya ni ?? 😬😬😏 Yela raya mesti mesti nak ambik gambar banyak banyak sampai penuh memori kan πŸ’˜ .
.
Hah siapa cepat dia dapat tau πŸ’« Murah je sekeping 50 sen 😏 kualiti boek mmg confirm puasa la πŸ‘ŒπŸ’ž ada ke igshop jual murah macam ni ? 😏
.
Berminat ?
.
Ws πŸ‘‰ 013 290 8467 .
.
#polaroidmurahmalaysia
#printpolaroidmurah
#polaroidmurah
#bajumelayumurah
#bajukurungmurah
GAIS GAIS GAIS πŸ’«πŸ’ž . Cepat gaiss siapa lagi nak kosongkan gallery phone dia before raya ni ?? 😬😬😏 Yela raya mesti mesti nak ambik gambar banyak banyak sampai penuh memori kan πŸ’˜ . . Hah siapa cepat dia dapat tau πŸ’« Murah je sekeping 50 sen 😏 kualiti boek mmg confirm puasa la πŸ‘ŒπŸ’ž ada ke igshop jual murah macam ni ? 😏 . Berminat ? . Ws πŸ‘‰ 013 290 8467 . . #polaroidmurahmalaysia #printpolaroidmurah #polaroidmurah #bajumelayumurah #bajukurungmurah
121006/14/2017
Next