#bazaronline medias

Vem aí o maior desapego de 2017!!!
Aguardem!

#bazar #desapego #bazaronline #roupasfemininas #sapatosfemininos #bolsas #brecho #livros #brechó #bazardapri
2012/17/2017
» » » » .
Open Order :
.
.
🍃  Nak Nambah Tinggi 5-18 CM❓
.
.

Alasan Memilih Product kite :
✔️ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
✔️ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
✔️ TESTIMONI RIBUAN
✔️ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
💁 🆓 konsultasi ❕
💁 🆓 FREE POSTAGE Seluruh semenangjung malaysia 🌎 💳 Pembayaran melalui
 Via : ( WesternUnion - MAYBANK -CIMB PAYPALL) .
.
📦INFO :
☎ Whatsapp : +60 16-503 0860
📲 Wechat : HERBAL_NO1
.
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya 🙌 .
#kotakinabalu #kotamarudu #kualapenyu #kudat #kunak #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi
» » » » . Open Order : . . 🍃 Nak Nambah Tinggi 5-18 CM❓ . . Alasan Memilih Product kite : ✔️ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap ✔️ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN ✔️ TESTIMONI RIBUAN ✔️ HASIL TERJAMIN & AMPUH Jom Order Sekarang... 💁 🆓 konsultasi ❕ 💁 🆓 FREE POSTAGE Seluruh semenangjung malaysia 🌎 💳 Pembayaran melalui Via : ( WesternUnion - MAYBANK -CIMB PAYPALL) . . 📦INFO : ☎ Whatsapp : +60 16-503 0860 📲 Wechat : HERBAL_NO1 . Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya 🙌 . #kotakinabalu #kotamarudu #kualapenyu #kudat #kunak #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi
1012/17/2017
*HANDSOCK LILY - 30 cm* 👉Dwicolour
👉Plain
👉Regular
👉Cotton
👉Siku Bergetah
👉 Pergelangan tangan +/- 16 cm
👉 Hujung handsock +/- 20.6 cm 🌹Sepasang = RM7
🌹10 Pasang = RM 5.50 Sepasang 
DM /wassap : 60139374734
#KakLienaa

#sabah #sarawak #brunei #singapore #bazaronline #bazarpaknil #igshop #kedaionline #kosmetikmurah #borongmurah #handsock #handsockmurah #handsockborong #muslimahsocksonline #tudunglabuh #niqab #hijab #shawls #ukhti
*HANDSOCK LILY - 30 cm* 👉Dwicolour 👉Plain 👉Regular 👉Cotton 👉Siku Bergetah 👉 Pergelangan tangan +/- 16 cm 👉 Hujung handsock +/- 20.6 cm 🌹Sepasang = RM7 🌹10 Pasang = RM 5.50 Sepasang DM /wassap : 60139374734 #KakLienaa #sabah #sarawak #brunei #singapore #bazaronline #bazarpaknil #igshop #kedaionline #kosmetikmurah #borongmurah #handsock #handsockmurah #handsockborong #muslimahsocksonline #tudunglabuh #niqab #hijab #shawls #ukhti
3012/17/2017
❣BAWALOVERS❣️
.
KONSEP MURAH BERGAYA .
💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE
💥 300% KEMAS .
💞 Material | DullSatin
💞 Bidang 45
❣BAWALOVERS❣️ . KONSEP MURAH BERGAYA . 💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE 💥 300% KEMAS . 💞 Material | DullSatin 💞 Bidang 45" | 1.10m X 1.10m 💞 Ironless 💞 Tak Panas 💞 Sangat Mudah Bentuk Nak tengok design & warna lain? Click je link bawah ni k ❤ 📲 www.wasap.my/60199921300 👍PAGE : Like : https://www.facebook.com/bylilynscarf/ IG @bylilynscarf . Follow Page rapat-rapat at 👍 #puccimurah #pucciborongmurah #pucci #bawalpuccisatin #bawalsatinborongmurah #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpucciexclusive #bawalpuccimalaysia #shawlmurahcantik #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #barangmurah #shawlmurah #bawalmurah #bawalborong #satinmurahborong
0112/17/2017
❣BAWALOVERS❣️
.
KONSEP MURAH BERGAYA .
💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE
💥 300% KEMAS .
💞 Material | DullSatin
💞 Bidang 45
❣BAWALOVERS❣️ . KONSEP MURAH BERGAYA . 💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE 💥 300% KEMAS . 💞 Material | DullSatin 💞 Bidang 45" | 1.10m X 1.10m 💞 Ironless 💞 Tak Panas 💞 Sangat Mudah Bentuk Nak tengok design & warna lain? Click je link bawah ni k ❤ 📲 www.wasap.my/60199921300 👍PAGE : Like : https://www.facebook.com/bylilynscarf/ IG @bylilynscarf . Follow Page rapat-rapat at 👍 #puccimurah #pucciborongmurah #pucci #bawalpuccisatin #bawalsatinborongmurah #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpucciexclusive #bawalpuccimalaysia #shawlmurahcantik #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #barangmurah #shawlmurah #bawalmurah #bawalborong #satinmurahborong
0212/17/2017
❣BAWALOVERS❣️
.
KONSEP MURAH BERGAYA .
💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE
💥 300% KEMAS .
💞 Material | DullSatin
💞 Bidang 45
❣BAWALOVERS❣️ . KONSEP MURAH BERGAYA . 💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE 💥 300% KEMAS . 💞 Material | DullSatin 💞 Bidang 45" | 1.10m X 1.10m 💞 Ironless 💞 Tak Panas 💞 Sangat Mudah Bentuk Nak tengok design & warna lain? Click je link bawah ni k ❤ 📲 www.wasap.my/60199921300 👍PAGE : Like : https://www.facebook.com/bylilynscarf/ IG @bylilynscarf . Follow Page rapat-rapat at 👍 #puccimurah #pucciborongmurah #pucci #bawalpuccisatin #bawalsatinborongmurah #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpucciexclusive #bawalpuccimalaysia #shawlmurahcantik #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #barangmurah #shawlmurah #bawalmurah #bawalborong #satinmurahborong
2112/17/2017
❣BAWALOVERS❣️
.
KONSEP MURAH BERGAYA .
💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE
💥 300% KEMAS .
💞 Material | DullSatin
💞 Bidang 45
❣BAWALOVERS❣️ . KONSEP MURAH BERGAYA . 💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE 💥 300% KEMAS . 💞 Material | DullSatin 💞 Bidang 45" | 1.10m X 1.10m 💞 Ironless 💞 Tak Panas 💞 Sangat Mudah Bentuk Nak tengok design & warna lain? Click je link bawah ni k ❤ 📲 www.wasap.my/60199921300 👍PAGE : Like : https://www.facebook.com/bylilynscarf/ IG @bylilynscarf . Follow Page rapat-rapat at 👍 #puccimurah #pucciborongmurah #pucci #bawalpuccisatin #bawalsatinborongmurah #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpucciexclusive #bawalpuccimalaysia #shawlmurahcantik #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #barangmurah #shawlmurah #bawalmurah #bawalborong #satinmurahborong
0012/17/2017
❣BAWALOVERS❣️
.
KONSEP MURAH BERGAYA .
💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE
💥 300% KEMAS .
💞 Material | DullSatin
💞 Bidang 45
❣BAWALOVERS❣️ . KONSEP MURAH BERGAYA . 💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE 💥 300% KEMAS . 💞 Material | DullSatin 💞 Bidang 45" | 1.10m X 1.10m 💞 Ironless 💞 Tak Panas 💞 Sangat Mudah Bentuk Nak tengok design & warna lain? Click je link bawah ni k ❤ 📲 www.wasap.my/60199921300 👍PAGE : Like : https://www.facebook.com/bylilynscarf/ IG @bylilynscarf . Follow Page rapat-rapat at 👍 #puccimurah #pucciborongmurah #pucci #bawalpuccisatin #bawalsatinborongmurah #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpucciexclusive #bawalpuccimalaysia #shawlmurahcantik #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #barangmurah #shawlmurah #bawalmurah #bawalborong #satinmurahborong
2012/17/2017
❣BAWALOVERS❣️
.
KONSEP MURAH BERGAYA .
💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE
💥 300% KEMAS .
💞 Material | DullSatin
💞 Bidang 45
❣BAWALOVERS❣️ . KONSEP MURAH BERGAYA . 💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE 💥 300% KEMAS . 💞 Material | DullSatin 💞 Bidang 45" | 1.10m X 1.10m 💞 Ironless 💞 Tak Panas 💞 Sangat Mudah Bentuk Nak tengok design & warna lain? Click je link bawah ni k ❤ 📲 www.wasap.my/60199921300 👍PAGE : Like : https://www.facebook.com/bylilynscarf/ IG @bylilynscarf . Follow Page rapat-rapat at 👍 #puccimurah #pucciborongmurah #pucci #bawalpuccisatin #bawalsatinborongmurah #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpucciexclusive #bawalpuccimalaysia #shawlmurahcantik #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #barangmurah #shawlmurah #bawalmurah #bawalborong #satinmurahborong
1012/17/2017
❣BAWALOVERS❣️
.
KONSEP MURAH BERGAYA .
💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE
💥 300% KEMAS .
💞 Material | DullSatin
💞 Bidang 45
❣BAWALOVERS❣️ . KONSEP MURAH BERGAYA . 💥 LIMITED STOCK 💥 100% TAILOR MADE 💥 300% KEMAS . 💞 Material | DullSatin 💞 Bidang 45" | 1.10m X 1.10m 💞 Ironless 💞 Tak Panas 💞 Sangat Mudah Bentuk Nak tengok design & warna lain? Click je link bawah ni k ❤ 📲 www.wasap.my/60199921300 👍PAGE : Like : https://www.facebook.com/bylilynscarf/ IG @bylilynscarf . Follow Page rapat-rapat at 👍 #puccimurah #pucciborongmurah #pucci #bawalpuccisatin #bawalsatinborongmurah #bawalpuccimurah #bawalpucci #bawalpucciborong #bawalpuccicantik #bawalpucciexclusive #bawalpuccimalaysia #shawlmurahcantik #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #barangmurah #shawlmurah #bawalmurah #bawalborong #satinmurahborong
1012/17/2017
Price : 
1 Piece - RM35 Free Postage sm
Promo price : 4 RM100 free postage sm

Material : crepe
Shoulder : 15
Price : 1 Piece - RM35 Free Postage sm Promo price : 4 RM100 free postage sm Material : crepe Shoulder : 15" Bust : 38" Armpit : 18" Interested in buying this clothes Dm or ws me at 0193623998 to purchase #blousemurah #borongmurah #bazaronline #blousemalaysia #kemeja #zara #bajulawa #jeans #bajukualiti #jualanonline #seluarmurah #bajulabuh #sale #sayajual #sayajualbaju #visitmyig #savemoney #skirt #cantik #skirtmurah #maibeli #handbagcantik #handbagmurah
4012/17/2017
BREASTFEEDING MOM?? BADAN NAIK LEPAS BERSALIN?? lepas baby 6bulan boleh ambil Provencaps.. Selamat.. #proven_eila .
HARGA RM55 free pos sem
☎️ 014-9419201
-
-
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat :  Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.  Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
🦋 Perut tidak lagi buncit
🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal)  Kulit semakin cerah dan glowing
 Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.  PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
◆ CARA PENGAMBILAN◆
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #original
BREASTFEEDING MOM?? BADAN NAIK LEPAS BERSALIN?? lepas baby 6bulan boleh ambil Provencaps.. Selamat.. #proven_eila . HARGA RM55 free pos sem ☎️ 014-9419201 - - 🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸 1 - 7 Hari:- *Otot-otot mula melembut * Lemak badan mula terbakar * Badan akan merasa ringan & berat badan menurun. 7 - 15 Hari:- * Lemak badan terbakar dengan banyak * Berat badan menurun dgn ketara. * Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang. 1 Bulan:- * Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan. * Badan jadi langsing dan nampak Menawan * Wajah membujur & kelihatan jelita Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi 🦋 Perut tidak lagi buncit 🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat 🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian ✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita ✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn ✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL . ◆ CARA PENGAMBILAN◆ 1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide . . #provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #original
2012/17/2017
Price : 
1 Piece - RM35 Free Postage sm
Promo price : 4 RM100 free postage sm

Material : crepe
Shoulder : 15
Price : 1 Piece - RM35 Free Postage sm Promo price : 4 RM100 free postage sm Material : crepe Shoulder : 15" Bust : 38" Armpit : 20" Sleeve : 21" Length : 26" Interested in buying this clothes Dm or ws me at 0193623998 to purchase #blousemurah #borongmurah #bazaronline #blousemalaysia #kemeja #zara #bajulawa #jeans #bajukualiti #jualanonline #seluarmurah #bajulabuh #sale #sayajual #sayajualbaju #visitmyig #savemoney #skirt #cantik #skirtmurah #maibeli #handbagcantik #handbagmurah
3112/17/2017
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow
 @calciumherbal1.co 💪
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
📱 Whatsap : 01126813117 .
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @calciumherbal1.co 💪 . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . 📱 Whatsap : 01126813117 . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah
5012/17/2017
Mesti cantik kalau BER#TABITAORIGINAL kita. 
Janji ikut pantang kita bagi ya. Sbb kita ada cara guna special tabita so jimat lama • bekesan cepat.

Paling best takde • radang kulit.
• pedih kulit.
• gelupas teruk
• putih melampau. 
Tabita kita original syg !
RM90 FREE POSTAGE !

Nak juga tabita original akak ?

Klik sini : www.wasap.my/60189119647 aje. 
#skincare #original #tabita #tabitamurah #skincareselamat #bazaronline #pekan #kuantan
Mesti cantik kalau BER#TABITAORIGINAL kita. Janji ikut pantang kita bagi ya. Sbb kita ada cara guna special tabita so jimat lama • bekesan cepat. Paling best takde • radang kulit. • pedih kulit. • gelupas teruk • putih melampau. Tabita kita original syg ! RM90 FREE POSTAGE ! Nak juga tabita original akak ? Klik sini : www.wasap.my/60189119647 aje. #skincare #original #tabita #tabitamurah #skincareselamat #bazaronline #pekan #kuantan
1012/17/2017
Suami Yang kuat adalah suami yang berjaya menawan hati isteri . Jadi para suami kuatkah anda? .
.
Ciri-Ciri Lelaki kuat
✔️ Mampu bertahan dengan lama dimedan perjuangan.
✔️ Mempunyai senjata yang padu untuk menewaskan musuh. ✔️Mampu memberikan senyuman kepada pihak musuh. ✔️ Mampu berperang berkali kali sehingga musuh menyerah kalah
.
.
Hanya 1 sachet sehari untuk persiapan perang, ✅ Disahkan halal oleh JAKIM
✅ Disahkan Selamat oleh KKM ✅ GMP | HACCP | Muslim Produk

Nak jadi lelaki yang disayangi? Klik sekarang

AGEN #NEXTRE DIPERLUKAN SEKARANG

www.wasap.my/60149218480NAKNEXTRE

#nextre #nextrekajang #nextresemenyih 
#nextrebangi #nextrepuchong #nextreputrajaya #kopikuat #tahanlama #lelakikuat #ubatkuat #suamikuat #binipuas #sedapmalam #lelakisado #maca #guarana #catuaba #keras #besar #panjang #lelakigagah #lelakisejati #lelakinextre #produkhalal 
#instashop #instashopmalaysia #bazar #bazaronline 
#onlineshopping
Suami Yang kuat adalah suami yang berjaya menawan hati isteri . Jadi para suami kuatkah anda? . . Ciri-Ciri Lelaki kuat ✔️ Mampu bertahan dengan lama dimedan perjuangan. ✔️ Mempunyai senjata yang padu untuk menewaskan musuh. ✔️Mampu memberikan senyuman kepada pihak musuh. ✔️ Mampu berperang berkali kali sehingga musuh menyerah kalah . . Hanya 1 sachet sehari untuk persiapan perang, ✅ Disahkan halal oleh JAKIM ✅ Disahkan Selamat oleh KKM ✅ GMP | HACCP | Muslim Produk Nak jadi lelaki yang disayangi? Klik sekarang AGEN #NEXTRE DIPERLUKAN SEKARANG www.wasap.my/60149218480NAKNEXTRE #nextre #nextrekajang #nextresemenyih #nextrebangi #nextrepuchong #nextreputrajaya #kopikuat #tahanlama #lelakikuat #ubatkuat #suamikuat #binipuas #sedapmalam #lelakisado #maca #guarana #catuaba #keras #besar #panjang #lelakigagah #lelakisejati #lelakinextre #produkhalal #instashop #instashopmalaysia #bazar #bazaronline #onlineshopping
1012/17/2017
"ISTERI SAMPAI SESAK NAFAS MEMANG DASYAT LAHH" Suami Yang kuat adalah suami yang berjaya menawan hati isteri . Jadi para suami kuatkah anda? . . Ciri-Ciri Lelaki kuat ✔️ Mampu bertahan dengan lama dimedan perjuangan. ✔️ Mempunyai senjata yang padu untuk menewaskan musuh. ✔️Mampu memberikan senyuman kepada pihak musuh. ✔️ Mampu berperang berkali kali sehingga musuh menyerah kalah . . Hanya 1 sachet sehari untuk persiapan perang, ✅ Disahkan halal oleh JAKIM ✅ Disahkan Selamat oleh KKM ✅ GMP | HACCP | Muslim Produk Nak jadi lelaki yang disayangi? Klik sekarang AGEN #NEXTRE DIPERLUKAN SEKARANG www.wasap.my/60149218480NAKNEXTRE #nextre #nextrekajang #nextresemenyih #nextrebangi #nextrepuchong #nextreputrajaya #kopikuat #tahanlama #lelakikuat #ubatkuat #suamikuat #binipuas #sedapmalam #lelakisado #maca #guarana #catuaba #keras #besar #panjang #lelakigagah #lelakisejati #lelakinextre #produkhalal #instashop #instashopmalaysia #bazar #bazaronline #onlineshopping
3012/17/2017
HEIGHT UP (NATRIUM HIGH CALCIUM POWDER) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. 
Scientifically Researched& Proven Height Formula
.
NUTRISI SEMULAJADI
100BERKESAN
100SELAMAT
100HALAL
.
Dirumus daripada bahan2 semula jadi dan guna kaedah Nano(Korea Bio Advanced Bone Development Techniques)
.
Terbukti memberi kesan ketinggian 2-15 cm keatas. Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. Mendapat sijil halal, sijil result positive dari makna KKM, FDA dan HACCP bagi Jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesan.
.
Cara-cara nak order Hantarkan SS kepada :
wechat id:ubattinggi11
whatsapp : +6017-6345958 .
.
#sayajual #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpakna #sayanakputih #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline#bazarpaknil#bazaronline #trustedsellermalaysia #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefat burner #elites7fat #modelmalaysia #burnerurnermurah
HEIGHT UP (NATRIUM HIGH CALCIUM POWDER) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. Scientifically Researched& Proven Height Formula . NUTRISI SEMULAJADI 100BERKESAN 100SELAMAT 100HALAL . Dirumus daripada bahan2 semula jadi dan guna kaedah Nano(Korea Bio Advanced Bone Development Techniques) . Terbukti memberi kesan ketinggian 2-15 cm keatas. Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. Mendapat sijil halal, sijil result positive dari makna KKM, FDA dan HACCP bagi Jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesan. . Cara-cara nak order Hantarkan SS kepada : wechat id:ubattinggi11 whatsapp : +6017-6345958 . . #sayajual #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpakna #sayanakputih #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline#bazarpaknil#bazaronline #trustedsellermalaysia #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefat burner #elites7fat #modelmalaysia #burnerurnermurah
3112/17/2017
Siapa sini ibu menyusu?
Hamil?
Berpantang?

Ada juga yang terlebih pakej.. Kalsium kena sedut dari 3 penjuru hihi

Baby dalam perut, baby kat luar dan badan sendiri..Wow!

Tak boleh ambil mudah tau

Ibu Hamil sekurang2nya perlu 1.2mg bekalan kalsium setiap hari

Minum susu saja belum tentu dapat cukupkan bekalan kalsium diri

Silap2 terlebih lemak & gula😅

Takde rasa sengal badan?
Takde Sakit urat atau segengnya? 
Takde gejala gigi asyik kena cabut tiap kali hamil?
Takde simptom rambut gugur, kuku rapuh?

Alhamdulillah kalau gituu

Jika ada..AWAS!

Tu Alarm call..Badan kita kekurangan zat kalsium.. Apa nak buat?

Jom amalkan OSTEMATRIX kerana kalsium ni pakej sekali magnesium, vitamin D yang bantu penyerapan kalsium efektif..Sumber mineral asli lagi.. Satu botol pon dah murah bulan ni dari biasa
Kalau dua?
Lagi murah

Watsap azy ye..
Jom sama-sama jaga kesihatan diri😍

#ingatShakleecariAzy
#bukankalsiumbiasa
#gigirapuh
#sakittulang
#osteoporosis
#pilkalsium
#shakleebyazymuda
#shakleepuncakalam
#promoostematrixmurah
#moodrepublik 
#bazaronline 
#jualonline
Siapa sini ibu menyusu? Hamil? Berpantang? Ada juga yang terlebih pakej.. Kalsium kena sedut dari 3 penjuru hihi Baby dalam perut, baby kat luar dan badan sendiri..Wow! Tak boleh ambil mudah tau Ibu Hamil sekurang2nya perlu 1.2mg bekalan kalsium setiap hari Minum susu saja belum tentu dapat cukupkan bekalan kalsium diri Silap2 terlebih lemak & gula😅 Takde rasa sengal badan? Takde Sakit urat atau segengnya? Takde gejala gigi asyik kena cabut tiap kali hamil? Takde simptom rambut gugur, kuku rapuh? Alhamdulillah kalau gituu Jika ada..AWAS! Tu Alarm call..Badan kita kekurangan zat kalsium.. Apa nak buat? Jom amalkan OSTEMATRIX kerana kalsium ni pakej sekali magnesium, vitamin D yang bantu penyerapan kalsium efektif..Sumber mineral asli lagi.. Satu botol pon dah murah bulan ni dari biasa Kalau dua? Lagi murah Watsap azy ye.. Jom sama-sama jaga kesihatan diri😍 #ingatShakleecariAzy #bukankalsiumbiasa #gigirapuh #sakittulang #osteoporosis #pilkalsium #shakleebyazymuda #shakleepuncakalam #promoostematrixmurah #moodrepublik #bazaronline #jualonline
1012/17/2017
It is time to stok update 💥

Arianna Instant Exclusive ✨
✔DUSTY PURPLE
✔PASTEL PURPLE
✔PINK
✔PASTEL PINK
✔SCARLET RED
✔SAGE
✔PASTEL GREEN
✔PASTEL BLUE
.
.
To purchase your order ws admin 014-2133736 atau just klik link ws di bio 😘

#aarabasicma #milalaattire #teamilala421 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #shawl #instantshawlmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalterkini #bawallovers #lelakiitupemilikhatiku #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
It is time to stok update 💥 Arianna Instant Exclusive ✨ ✔DUSTY PURPLE ✔PASTEL PURPLE ✔PINK ✔PASTEL PINK ✔SCARLET RED ✔SAGE ✔PASTEL GREEN ✔PASTEL BLUE . . To purchase your order ws admin 014-2133736 atau just klik link ws di bio 😘 #aarabasicma #milalaattire #teamilala421 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #shawl #instantshawlmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalterkini #bawallovers #lelakiitupemilikhatiku #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
5112/17/2017
LEPAS AMBIL PROVENCAPS ORI NI KURANG LAPAR.. #proven_eila .
DGN PROVENCAPS SEMINGGU BOLEH HILANG 3-5KG.. wajib provencaps original
.
HARGA RM55 free pos sem
☎️ 014-9419201
-
-
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat :  Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.  Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
🦋 Perut tidak lagi buncit
🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal)  Kulit semakin cerah dan glowing
 Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.  PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
◆ CARA PENGAMBILAN◆
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #dtrimcom
LEPAS AMBIL PROVENCAPS ORI NI KURANG LAPAR.. #proven_eila . DGN PROVENCAPS SEMINGGU BOLEH HILANG 3-5KG.. wajib provencaps original . HARGA RM55 free pos sem ☎️ 014-9419201 - - 🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸 1 - 7 Hari:- *Otot-otot mula melembut * Lemak badan mula terbakar * Badan akan merasa ringan & berat badan menurun. 7 - 15 Hari:- * Lemak badan terbakar dengan banyak * Berat badan menurun dgn ketara. * Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang. 1 Bulan:- * Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan. * Badan jadi langsing dan nampak Menawan * Wajah membujur & kelihatan jelita Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi 🦋 Perut tidak lagi buncit 🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat 🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian ✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita ✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn ✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL . ◆ CARA PENGAMBILAN◆ 1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide . . #provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #dtrimcom
6012/17/2017
Nak luruskan rambut?

Jom gunakan StraightPro. Luruskan rambut tanpa rebonding dan iron. Bkn stakat bgi lurus jaaaaa rmbut nmpk lagi sihat.Jimat duit xyah ssh g saloon bt kt umah jeee.

Rambut kekal lurus hingga 6 bulan. 
Whatsapp +60 12-4571365 skrg.Nk snang lagi xyah save no. pon klik jaa link kt bio trus pm. 
#straightpro#krimpelurusrambut#krimrambut#pelembutrambut#krimrebonding#pomademurah#minyakrambut#bazaronline#igshop#hairdesign#healthyhair#hairgoals#pomade#rambut#hairstylesmen#haircut#hairstyling
Nak luruskan rambut? Jom gunakan StraightPro. Luruskan rambut tanpa rebonding dan iron. Bkn stakat bgi lurus jaaaaa rmbut nmpk lagi sihat.Jimat duit xyah ssh g saloon bt kt umah jeee. Rambut kekal lurus hingga 6 bulan. Whatsapp +60 12-4571365 skrg.Nk snang lagi xyah save no. pon klik jaa link kt bio trus pm. #straightpro#krimpelurusrambut#krimrambut#pelembutrambut#krimrebonding#pomademurah#minyakrambut#bazaronline#igshop#hairdesign#healthyhair#hairgoals#pomade#rambut#hairstylesmen#haircut#hairstyling
501112/17/2017
PERFUME? AZ PURESCENTS...
AGENT WANTED..
PERFUME? AZ PURESCENTS... AGENT WANTED..
16412/17/2017
Kedai @calciumherbal1.co  ni VIRAL gila kat instagram, semua kata product dia lawa, quality baik harga pun cun . Pastu barang dia jual semua ready stock . Tak sabar aku nak shopping raya kat @calciumherbal1.co  ni 😍😍😍😍😍
Tunggu apa lagi? Jom la ramai ramai follow
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co
@calciumherbal1.co .
For more information sila chat .
.
📱 Whatsap : 01126813117
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je boleh tinggi😋

#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah #azaliabeautykelantan #botoxeffectserum #azaliabeauty #singapura #agentneeded #vitcserum #kamibencipenipuonline
Kedai @calciumherbal1.co ni VIRAL gila kat instagram, semua kata product dia lawa, quality baik harga pun cun . Pastu barang dia jual semua ready stock . Tak sabar aku nak shopping raya kat @calciumherbal1.co ni 😍😍😍😍😍 Tunggu apa lagi? Jom la ramai ramai follow @calciumherbal1.co @calciumherbal1.co @calciumherbal1.co . For more information sila chat . . 📱 Whatsap : 01126813117 . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je boleh tinggi😋 #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah #azaliabeautykelantan #botoxeffectserum #azaliabeauty #singapura #agentneeded #vitcserum #kamibencipenipuonline
7012/17/2017
👟 Nike AIRMAX Zero.
🎨 Dark Blue.
💵 RM110 free postage SM.
Sabah | Sarawak +RM10.

Quality COPY ORIGINAL❗TipTop🔥.
📞 WHATSAPP : 017-4108508.

#sayajual #bazaronline #bazarpaknil #kasut #murah #kasutlelaki #igshopmalaysia #trustedigshopmalaysia #readystockmalaysia #malaysia #lokalbisnes
👟 Nike AIRMAX Zero. 🎨 Dark Blue. 💵 RM110 free postage SM. Sabah | Sarawak +RM10. Quality COPY ORIGINAL❗TipTop🔥. 📞 WHATSAPP : 017-4108508. #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #kasut #murah #kasutlelaki #igshopmalaysia #trustedigshopmalaysia #readystockmalaysia #malaysia #lokalbisnes
14012/17/2017
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow
 @calciumherbal1.co 💪
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
📱 Whatsap : 01126813117 .
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @calciumherbal1.co 💪 . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . 📱 Whatsap : 01126813117 . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah
8012/17/2017
🌹Escolhe logo o seu...
1- GAP, número 36, R$ 18.
2- CLOCK HOUSE, número 36, R$ 15.
3- CLOCK HOUSE, número 36, R$ 10.
4- BILITON, número 36, R$ 13.
5- CLOCK HOUSE, número 36, R$ 15.
6- DZARM, número 36, R$ 15.
7- M. OFFICER, número 34, R$ 18.
8- KADFFOR, número 38, R$ 15.
.
.
#brecho #bazar #brechofashion #bazarrecife #bazaronline #brechochic #desapego #brecholuxo #closetdakika #brechorecife #brechoonline #desapegosdakika #instabrechó #garimpo #brechovirtual #desapegando #brechobrasil #sustentabilidade #brechozinho #desapegosrecife #enjoei #loucasporbrecho #comsumoconsciente #amobrecho #brechope #seminovas #modasustentavel #garimpando #consumosustentavel
🌹Escolhe logo o seu... 1- GAP, número 36, R$ 18. 2- CLOCK HOUSE, número 36, R$ 15. 3- CLOCK HOUSE, número 36, R$ 10. 4- BILITON, número 36, R$ 13. 5- CLOCK HOUSE, número 36, R$ 15. 6- DZARM, número 36, R$ 15. 7- M. OFFICER, número 34, R$ 18. 8- KADFFOR, número 38, R$ 15. . . #brecho #bazar #brechofashion #bazarrecife #bazaronline #brechochic #desapego #brecholuxo #closetdakika #brechorecife #brechoonline #desapegosdakika #instabrechó #garimpo #brechovirtual #desapegando #brechobrasil #sustentabilidade #brechozinho #desapegosrecife #enjoei #loucasporbrecho #comsumoconsciente #amobrecho #brechope #seminovas #modasustentavel #garimpando #consumosustentavel
2012/17/2017
It is time for stok update ✨

Aara Basic Bidang 50💥
✔NAVY BLUE
✔BABY BLUE
✔SOFT TEAL
✔CANDY PINK
✔PASTEL PINK
✔DUSTY PEACH
✔SANDY BROWN
✔DARK GREY
✔GRAPE
✔MEDIUM COFFEE
✔PASTEL PURPLE
✔STONE BLUE
✔DUSTY PINK
✔LIGHT GREY
✔GOLDEN
✔WHEAT
✔BELACAN
✔ROYAL BLUE
✔PASTEL GREEN
.
.
Aara Basic Bidang 60💥
✔CANDY PINK
✔PLUM
✔PASTEL PINK
✔DUSTY PEACH
✔SOFT TEAL
✔STONE BLUE
✔DUSTY PINK
✔ROYAL BLUE
.
.
Untuk order ws admin 014-2133736 sekarang 🤗

#aarabasicma #milalaattire #teamilala421 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalterkini #bawallovers #lelakiitupemilikhatiku #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshopmalaysia
It is time for stok update ✨ Aara Basic Bidang 50💥 ✔NAVY BLUE ✔BABY BLUE ✔SOFT TEAL ✔CANDY PINK ✔PASTEL PINK ✔DUSTY PEACH ✔SANDY BROWN ✔DARK GREY ✔GRAPE ✔MEDIUM COFFEE ✔PASTEL PURPLE ✔STONE BLUE ✔DUSTY PINK ✔LIGHT GREY ✔GOLDEN ✔WHEAT ✔BELACAN ✔ROYAL BLUE ✔PASTEL GREEN . . Aara Basic Bidang 60💥 ✔CANDY PINK ✔PLUM ✔PASTEL PINK ✔DUSTY PEACH ✔SOFT TEAL ✔STONE BLUE ✔DUSTY PINK ✔ROYAL BLUE . . Untuk order ws admin 014-2133736 sekarang 🤗 #aarabasicma #milalaattire #teamilala421 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalterkini #bawallovers #lelakiitupemilikhatiku #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshopmalaysia
8412/17/2017
✨ ÓCULOS ONCINHA (DISPONÍVEL)
.
• Tamanho único
• R$ 70
• Em perfeito estado de conservação, original, nenhum arranhão!
.
- Compras via direct (site em breve!).
- Entregas pessoalmente em Juiz de Fora (centro e UFJF) ou frete para todo o Brasil à consultar.
- Pagamentos em dinheiro ou via depósito bancário. ✨
.
#bazar #vintage #óculos #bazaronline #brecho #brechoonline #roupas #consumoconsciente #garimpo #texturas #cores #vestimenta #garimpovintage #juizdefora #brechojf
✨ ÓCULOS ONCINHA (DISPONÍVEL) . • Tamanho único • R$ 70 • Em perfeito estado de conservação, original, nenhum arranhão! . - Compras via direct (site em breve!). - Entregas pessoalmente em Juiz de Fora (centro e UFJF) ou frete para todo o Brasil à consultar. - Pagamentos em dinheiro ou via depósito bancário. ✨ . #bazar #vintage #óculos #bazaronline #brecho #brechoonline #roupas #consumoconsciente #garimpo #texturas #cores #vestimenta #garimpovintage #juizdefora #brechojf
14012/17/2017
Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL !
.
Contact admin :⤵⤵⤵⤵
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi
.... Pesanan> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak. Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! > . #goshop #bazaronline #jualmurah #bazaarmalaysia #igshop #sayajualon9 #like4like #kurung #jubah #wholesale #malaysiawholesale #sayajualbajulelaki #koreandress #sayajualbag #sayajualhandbag #sayajualjubah #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualblouse #freepostage #freegift">
Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL ! . Contact admin :⤵⤵⤵⤵ ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi .... Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak. Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! > . #goshop #bazaronline #jualmurah #bazaarmalaysia #igshop #sayajualon9 #like4like #kurung #jubah #wholesale #malaysiawholesale #sayajualbajulelaki #koreandress #sayajualbag #sayajualhandbag #sayajualjubah #sayajualbaju #sayajualdress #sayajualblouse #freepostage #freegift
7112/17/2017
Combo anos 60, promo de fim de ano! EBA!

vestido original anos 60, tamanho 42 (cinto não incluso) + bolsa com alça de madeira original anos 60 por R$65!! 😱😱. Ambos super conservados ❤❤.
*
Preço separado:  vestido: r$50/ bolsa: r$35 *
*Entrego em mãos em Niterói (centro, Icaraí ou santa rosa) e na feira de antiguidades da praça xv aos sábados.

#anos60 #brazilianpinup #brechoonline #bazaronline #modadebrecho #brechovintage #brechorj #brecho #vestido #modasustentavel #bolsa #modaconsciente #secondhand #consumosustentavel #consumoconsciente
Combo anos 60, promo de fim de ano! EBA! vestido original anos 60, tamanho 42 (cinto não incluso) + bolsa com alça de madeira original anos 60 por R$65!! 😱😱. Ambos super conservados ❤❤. * Preço separado: vestido: r$50/ bolsa: r$35 * *Entrego em mãos em Niterói (centro, Icaraí ou santa rosa) e na feira de antiguidades da praça xv aos sábados. #anos60 #brazilianpinup #brechoonline #bazaronline #modadebrecho #brechovintage #brechorj #brecho #vestido #modasustentavel #bolsa #modaconsciente #secondhand #consumosustentavel #consumoconsciente
13012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0112/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0112/17/2017
Cintura alta, tamanho M (pequeno)
R$20
#brecho #brechorecife #brechoonline #bazaronline #consumoconsciente
Cintura alta, tamanho M (pequeno) R$20 #brecho #brechorecife #brechoonline #bazaronline #consumoconsciente
11012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
E mais uma uma peça foi vendida no nosso Bazar Online - Marcador de pagina Vintage.  Restam poucas peças, corra que da tempo!! Você nao vai querer encarar shopping lotado, vai nao, ne?! Vem pra cá e compre presentes exclusivos sem sair de casa e com sucesso garantido. Fique linda, esse estresse de Natal nao faz nada bem para sua pele😏😊 Coisinhas & tal Ateliê
Transformando feltro em alegria❤💙💛💜💚
#marcadordepagina
#vintage#livro#book
#bookmark#bazaronline
#feltro#felt#fieltro#feutre#sentito#feitoamao
#handmade#pivoinsta
#compredequemfaz
#feitocomamor❤
E mais uma uma peça foi vendida no nosso Bazar Online - Marcador de pagina Vintage. Restam poucas peças, corra que da tempo!! Você nao vai querer encarar shopping lotado, vai nao, ne?! Vem pra cá e compre presentes exclusivos sem sair de casa e com sucesso garantido. Fique linda, esse estresse de Natal nao faz nada bem para sua pele😏😊 Coisinhas & tal Ateliê Transformando feltro em alegria❤💙💛💜💚 #marcadordepagina #vintage#livro#book #bookmark#bazaronline #feltro#felt#fieltro#feutre#sentito#feitoamao #handmade#pivoinsta #compredequemfaz #feitocomamor❤
1012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
Ariani Shawl lasercut
Alendre Diamond

RM50 Exclude postage
Whatsapp 0102212635

#ariani #arianishawl  #arianivietnam #shawlvietnam #duckvietnam #NHvietnam #fattahamin #fattzura #menaratm #kerinchi #pantaidalam #uum #um #bazarpaknil #bazaronline #ppum
5012/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
#mmpioneer
Baby Brooch

1box RM45
3box RM120
6box RM200(free postage)

Postage:RM8(SEM) RM13(SS)

dlm sekotak ada 100pcs

Jika Berminat
☞☞Whatsapp or WeChat kami lelaju→ 010-2548983
[Jangan lupa Screenshot item yer]

#sayajualmurah #broochmurah #dokoh #wholesale #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #rayacollection2017 #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #malaysiaig #kebaya #jualan #bajuraya2017 #belionline #raya2017 #readystock #dokohkebaya #makeupboxmalaysia #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #accessories #kerongsangmurah #kerongsang
#mmpioneer Baby Brooch 1box RM45 3box RM120 6box RM200(free postage) Postage:RM8(SEM) RM13(SS) dlm sekotak ada 100pcs Jika Berminat ☞☞Whatsapp or WeChat kami lelaju→ 010-2548983 [Jangan lupa Screenshot item yer] #sayajualmurah #broochmurah #dokoh #wholesale #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #rayacollection2017 #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #malaysiaig #kebaya #jualan #bajuraya2017 #belionline #raya2017 #readystock #dokohkebaya #makeupboxmalaysia #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #accessories #kerongsangmurah #kerongsang
6112/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0112/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
#mmpioneer
Baby Brooch

1box RM45
3box RM120
6box RM200(free postage)

Postage:RM8(SEM) RM13(SS)

dlm sekotak ada 100pcs

Jika Berminat
☞☞Whatsapp or WeChat kami lelaju→ 010-2548983
[Jangan lupa Screenshot item yer]

#sayajualmurah #broochmurah #dokoh #wholesale #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #rayacollection2017 #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #malaysiaig #kebaya #jualan #bajuraya2017 #belionline #raya2017 #readystock #dokohkebaya #makeupboxmalaysia #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #accessories #kerongsangmurah #kerongsang
#mmpioneer Baby Brooch 1box RM45 3box RM120 6box RM200(free postage) Postage:RM8(SEM) RM13(SS) dlm sekotak ada 100pcs Jika Berminat ☞☞Whatsapp or WeChat kami lelaju→ 010-2548983 [Jangan lupa Screenshot item yer] #sayajualmurah #broochmurah #dokoh #wholesale #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #rayacollection2017 #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #malaysiaig #kebaya #jualan #bajuraya2017 #belionline #raya2017 #readystock #dokohkebaya #makeupboxmalaysia #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #accessories #kerongsangmurah #kerongsang
8012/17/2017
➡️Vitamin E terkenal sebagai vitamin cantik kerana vitamin E bagus untuk mereka yang inginkan kulit lebih cantik, lebih licin dan awet muda sentiasa.
.
➡️Vitamin E bersifat anti-penuaan, ia dapat mengurangkan garisan halus, tanda penuaan pada wajah, membantu memudarkan / mengurangkan parut dan masalah jerawat.
.
➡️Memperbaiki peredaran darah lalu menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung kulit akan menjadi bersih dari jerawat dan jeragat.
.
➡️Menjadian anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
.
➡️Membantu untuk mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat.
.
➡️Mengawal pengeluaran sebum minyak pada wajah (Bagus untuk kulit yang berminyak).
.
KELEBIHAN LAIN VITAMIN E UNTUK KESIHATAN :
.
🍂Bertindak meneutralkan radikal bebas
🍂Bagus untuk jantung sebab vitamin E ini mengembangkan pembuluh darah dan menghalang pembentukan darah beku dari berlaku
🍂Mengurangkan tekanan darah
🍂Memperbaiki tisu
🍂Mengurangkan stretch mark
🍂Mengurangkan parut luka di kulit
🍂Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
🍂Melindungi paru-paru dari pencemaran udara
🍂Membantu dalam pencegahan penyakit katarak
🍂Mengurangkan risiko Alzheirmer (Nyanyuk)
🍂Merendahkan kadar kolesterol
🍂Membantu mencegah pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
🍂Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual (PMS)
🍂Meningkatkan prestasi atlet dengan mengendurkan otot kaki dari kekejangan
🍂Mengekalkan kesihatan saraf dan otot serta menguatkan dinding kapilari
🍂Meningkatkan kesuburan
🍂Untuk ibu menyusu bayi jika diambil secara berterusan, puting yang luka akibat menyusu juga akan recover dengan cepat..
.
.
Nak #ordershaklee #registershaklee?
.
📲 Whatsapp 019-6949739 atau klik link kat bio.
➡️Vitamin E terkenal sebagai vitamin cantik kerana vitamin E bagus untuk mereka yang inginkan kulit lebih cantik, lebih licin dan awet muda sentiasa. . ➡️Vitamin E bersifat anti-penuaan, ia dapat mengurangkan garisan halus, tanda penuaan pada wajah, membantu memudarkan / mengurangkan parut dan masalah jerawat. . ➡️Memperbaiki peredaran darah lalu menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung kulit akan menjadi bersih dari jerawat dan jeragat. . ➡️Menjadian anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. . ➡️Membantu untuk mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat. . ➡️Mengawal pengeluaran sebum minyak pada wajah (Bagus untuk kulit yang berminyak). . KELEBIHAN LAIN VITAMIN E UNTUK KESIHATAN : . 🍂Bertindak meneutralkan radikal bebas 🍂Bagus untuk jantung sebab vitamin E ini mengembangkan pembuluh darah dan menghalang pembentukan darah beku dari berlaku 🍂Mengurangkan tekanan darah 🍂Memperbaiki tisu 🍂Mengurangkan stretch mark 🍂Mengurangkan parut luka di kulit 🍂Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan 🍂Melindungi paru-paru dari pencemaran udara 🍂Membantu dalam pencegahan penyakit katarak 🍂Mengurangkan risiko Alzheirmer (Nyanyuk) 🍂Merendahkan kadar kolesterol 🍂Membantu mencegah pertumbuhan abnormal sel terutama kanser 🍂Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual (PMS) 🍂Meningkatkan prestasi atlet dengan mengendurkan otot kaki dari kekejangan 🍂Mengekalkan kesihatan saraf dan otot serta menguatkan dinding kapilari 🍂Meningkatkan kesuburan 🍂Untuk ibu menyusu bayi jika diambil secara berterusan, puting yang luka akibat menyusu juga akan recover dengan cepat.. . . Nak #ordershaklee #registershaklee? . 📲 Whatsapp 019-6949739 atau klik link kat bio.
5112/17/2017
TUDUNG AINA PUTRI 2XL
==============================
💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi
💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis
💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk
💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung
💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon
💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana
💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik
💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci
.
.
RM65 sehelai tidak termasuk pos
.
==========================================
☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja!
☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi
☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ==========================================
Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm
.
**************************************
Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA
.
#tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
TUDUNG AINA PUTRI 2XL ============================== 💗 Koleksi BEST SELLER! Lebih 10 batch dikeluarkan dlm pelbagai versi 💗 Gabungan lycra & chiffon 2 lapis 💗 Awning lembut dari fabrik scuba/double cotton yg tidak melekap & mudah dibentuk 💗 Dihiasi piping dari fabrik chiffon di bahagian tengah tudung utk memberi keunikan pada tudung 💗 Istimewanya utk koleksi AINA PUTRI ini, sulam tenun dijahit di sekeliling lapisan pertama chiffon 💗 Kombinasi warna polos yg mudah dipadankan dgn semua jenis busana 💗 Terdapat dlm pilihan warna menarik 💗 Labuh depan saiz 2XL 24-26 inci . . RM65 sehelai tidak termasuk pos . ========================================== ☑ BORONG minima 5 HELAI sahaja! ☑ Boleh PILIH & CAMPUR antara saiz & koleksi ☑ Tawaran sah sehingga 31 Disember 2017 ========================================== Utk makluman ketinggian model ialah 153 cm . ************************************** Whatsapp +60195761906 untuk RESPON SEGERA . #tudungbaru#tudungainaputri#koleksiimani#imanicollections#tudung2XL#tudunglycrachiffon#tudunglabuhcantik#tudungchiffon#tudungsoftawning#tudung2layer#tudungaina#sulamtenun#bazaronline#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysia#bazarmalaysiaonline#bazaronlineshop#fashiontudung#bestselleritem#fashionmuslimah
0012/17/2017
Deadpool
Rm25
Size L
New
Unisex
Material: Polycotton
Postage: Rm8(SM), Rm11(SS)
COD Shell Sek 7 Shah Alam
Dm/Wasap 013-405-5015
Deadpool Rm25 Size L New Unisex Material: Polycotton Postage: Rm8(SM), Rm11(SS) COD Shell Sek 7 Shah Alam Dm/Wasap 013-405-5015
7112/17/2017
#mmpioneer
Baby Brooch

1box RM45
3box RM120
6box RM200(free postage)

Postage:RM8(SEM) RM13(SS)

dlm sekotak ada 100pcs

Jika Berminat
☞☞Whatsapp or WeChat kami lelaju→ 010-2548983
[Jangan lupa Screenshot item yer]

#sayajualmurah #broochmurah #dokoh #wholesale #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #rayacollection2017 #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #malaysiaig #kebaya #jualan #bajuraya2017 #belionline #raya2017 #readystock #dokohkebaya #makeupboxmalaysia #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #accessories #kerongsangmurah #kerongsang
#mmpioneer Baby Brooch 1box RM45 3box RM120 6box RM200(free postage) Postage:RM8(SEM) RM13(SS) dlm sekotak ada 100pcs Jika Berminat ☞☞Whatsapp or WeChat kami lelaju→ 010-2548983 [Jangan lupa Screenshot item yer] #sayajualmurah #broochmurah #dokoh #wholesale #borong #hijab #hijabbrooch #jualankaka #pemborong #rayacollection2017 #pemborongkerongsang #babybrooch #dokohklasik #malaysiaig #kebaya #jualan #bajuraya2017 #belionline #raya2017 #readystock #dokohkebaya #makeupboxmalaysia #barangmurah #sayajual #jualansis #bazaronline #accessories #kerongsangmurah #kerongsang
6312/17/2017
Perkongsian ilmu Herba oleh Tn Haji Ismail.

Penyakit dan Herba HPA:- 1. Dispepsia

Kesakitan yang berlaku pada perut atau dada yang dipanggil juga sakit angin medu. Herba terbaik menggunakan HTA atau Herba Tuju Angin kerana herba ini akan merawat otot-otot dari otot pencernaan dan sarafnya agar berfungsi dengan baik. InsyaAllah

2. Anemia

Penyakit kekurangan sel darah merah atau hemoglobin dalam sel darah merah ataupun pendarahan yang berlebihan. Herba terbaik dari produk HPA ialah Spirulina, Moringga dan Spirumadu. InsyaAllah

3. Leukimia

Ialah kanser darah di mana bilangan sel darah putih yang tinggi dan tidak matang terjadi dengan cepat dan berkumpul di sum-sum tulang. Tanda-tandanya seperti bengkak gusi dan berdarah, letih, turunnya selera makan, sakit kepala, pembesaran hati dan limpa. Ubatan HPA menggunakan Shark Cartilage dan Cendawan Susu Harimau. InsyaAllah.

#HPA #HPAMalaysia #herba #herbal #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihatcantik #cergas #dietsihat #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #detox #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil
Perkongsian ilmu Herba oleh Tn Haji Ismail. Penyakit dan Herba HPA:- 1. Dispepsia Kesakitan yang berlaku pada perut atau dada yang dipanggil juga sakit angin medu. Herba terbaik menggunakan HTA atau Herba Tuju Angin kerana herba ini akan merawat otot-otot dari otot pencernaan dan sarafnya agar berfungsi dengan baik. InsyaAllah 2. Anemia Penyakit kekurangan sel darah merah atau hemoglobin dalam sel darah merah ataupun pendarahan yang berlebihan. Herba terbaik dari produk HPA ialah Spirulina, Moringga dan Spirumadu. InsyaAllah 3. Leukimia Ialah kanser darah di mana bilangan sel darah putih yang tinggi dan tidak matang terjadi dengan cepat dan berkumpul di sum-sum tulang. Tanda-tandanya seperti bengkak gusi dan berdarah, letih, turunnya selera makan, sakit kepala, pembesaran hati dan limpa. Ubatan HPA menggunakan Shark Cartilage dan Cendawan Susu Harimau. InsyaAllah. #HPA #HPAMalaysia #herba #herbal #ubatherba #kopi #coffee #kopiradix #halal #HerbaPenawarAlWahida #RawatanIslam #bersih #sihatcantik #cergas #dietsihat #supplement #hidupsihat #bazaronline #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #detox #sakitotot #gout #kanser #igshopmalaysia #cikguseo #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil
50412/16/2017
Sizing Chart utk ESABEL BLOUSE..So, sape2 yg nak order ESABEL BLOUSE tu boleh rujuk sini dulu ye💕💕 DM @ whatsapp 0129088526 utk order/pertanyaan💖💖
Sizing Chart utk ESABEL BLOUSE..So, sape2 yg nak order ESABEL BLOUSE tu boleh rujuk sini dulu ye💕💕 DM @ whatsapp 0129088526 utk order/pertanyaan💖💖
381212/16/2017
#Repost @emporio.brecho (@get_repost)
・・・
#Repost @emporio.brecho (@get_repost)
・・・
Vestido Armazém 
Novo nunca usado com etiqueta 
Tam M e G 💰💰R$90,00
Anabela Arezzo ✔️✔️VENDIDO 🔴🔴
Tam 36
💰💰R$80,00
Carteira MK
💰💰145,00✔️✔️VENDIDA 🔴🔴
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#aquiemsantostem #brechochic #brecholuxo #brechoonline #bazarfeminino #bazaronline #bazarchic #aquiemsantostem #santosdicas #santos013 #santos #brecholuxo #brechoonline #arezzo #reciclagem
#Repost @emporio.brecho (@get_repost) ・・・ #Repost @emporio.brecho (@get_repost) ・・・ Vestido Armazém Novo nunca usado com etiqueta Tam M e G 💰💰R$90,00 Anabela Arezzo ✔️✔️VENDIDO 🔴🔴 Tam 36 💰💰R$80,00 Carteira MK 💰💰145,00✔️✔️VENDIDA 🔴🔴 . . . . . . . . . . . . #aquiemsantostem #brechochic #brecholuxo #brechoonline #bazarfeminino #bazaronline #bazarchic #aquiemsantostem #santosdicas #santos013 #santos #brecholuxo #brechoonline #arezzo #reciclagem
30012/16/2017
G-shock GA-100-1A1

100% original guarantee
▶ 1 year warranty

First come,first served..
Harga kami RM 380
▶free pos
▶free box

Cara order
📷 screenshot gambar dan 📲 whatsapp ke 013-9421941

Jangan lupa follow @kaybee_gshock

Murah bagitahu kawan2,mahal bagitahu kami..sila tag kawan2 yg sedang mencari jam tangan idaman sementara stok masih ada.. Happy Shopping TQ 😘😘 #jamtanganmurah #jamsetmurah 
#gshockoriginalmalaysia #gshock
#gshock #babyg #gshocklover #gshockclub #gshockfan
#jamlelakimurahmalaysia #jamtanganperempuan
#jamtanganonline #jamtangancoupleset #sayajualmurah #trustedseller 
#nocod #kedaijamonline
#bazarpaknil #bazaronline
#zizanrazak #shilaamzah
#bazarmalaysia #jihanmuse
#gshock #sayajualonline
#terlajaklaris #clevergirlmy #igreviewmalaysia
G-shock GA-100-1A1 100% original guarantee ▶ 1 year warranty First come,first served.. Harga kami RM 380 ▶free pos ▶free box Cara order 📷 screenshot gambar dan 📲 whatsapp ke 013-9421941 Jangan lupa follow @kaybee_gshock Murah bagitahu kawan2,mahal bagitahu kami..sila tag kawan2 yg sedang mencari jam tangan idaman sementara stok masih ada.. Happy Shopping TQ 😘😘 #jamtanganmurah #jamsetmurah #gshockoriginalmalaysia #gshock #gshock #babyg #gshocklover #gshockclub #gshockfan #jamlelakimurahmalaysia #jamtanganperempuan #jamtanganonline #jamtangancoupleset #sayajualmurah #trustedseller #nocod #kedaijamonline #bazarpaknil #bazaronline #zizanrazak #shilaamzah #bazarmalaysia #jihanmuse #gshock #sayajualonline #terlajaklaris #clevergirlmy #igreviewmalaysia
39012/16/2017
📣 RESTOCK WARNA LAMA & BARU !!! 📣
🌹 AJMAL ABAYA D'LAILA
BY D'HIMMAR COLLECTION 🌹
💠 HARGA SEHELAI :
💰 RM 85sm RM 90ss
🚚 FREE POSTAGE
💖 MATERIAL HEAVY PEACH KOSHIBO
💖 BF FRIENDLY - ZIP
💖 WUDHUK FRIENDLY - BUTANG
💖 SAIZ XS HINGGA 5XL
💖 JUBAH A CUT
💖 ADA POKET SEBELAH KANAN
💁 BERMINAT ???
📲 www.wasap.my/60125421385/JubahD'laila
🙋 SY IRMA

#jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahraya #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahbudak #bajuraya2017 #jubahmuslimahmurah #jubahdressmurah #visitmyig #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #sayajualmurah #blousemuslimah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #abaya #dressmuslimah #bajuraya #kedaionline #nursingdressmurah
#kurtamurah
📣 RESTOCK WARNA LAMA & BARU !!! 📣 🌹 AJMAL ABAYA D'LAILA BY D'HIMMAR COLLECTION 🌹 💠 HARGA SEHELAI : 💰 RM 85sm RM 90ss 🚚 FREE POSTAGE 💖 MATERIAL HEAVY PEACH KOSHIBO 💖 BF FRIENDLY - ZIP 💖 WUDHUK FRIENDLY - BUTANG 💖 SAIZ XS HINGGA 5XL 💖 JUBAH A CUT 💖 ADA POKET SEBELAH KANAN 💁 BERMINAT ??? 📲 www.wasap.my/60125421385/JubahD'laila 🙋 SY IRMA #jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahraya #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahbudak #bajuraya2017 #jubahmuslimahmurah #jubahdressmurah #visitmyig #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #sayajualmurah #blousemuslimah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #abaya #dressmuslimah #bajuraya #kedaionline #nursingdressmurah #kurtamurah
14212/16/2017
Bata creme com detalhes em pérolas e tachas na gola!! Um charme só!! Tamanho G. R$ 40,00 #desapegando #desapegosalvador #bazaronline #bazarvirtual #bazarsalvador #brechoonline #brechosalvador #amobrecho #modasustentavel #modaconsciente #modafeminina #modasalvador #instamoda
27012/16/2017
VVIP Packaging dengan harga mampu milik . Ah apa lagi cepat la tempah slot sebelum terlewat, jangan dah nak majlis baru nak tempah, tak dpt kami nak menolong hehe untuk dapatkan quotation boleh click link diatas utk terus ke aplikasi whatsapp. #popcorn #popcornmurah #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #bazarpaknil #bazaronline #berkat #doorgiftpopcorn #doorgiftkl #doorgiftselangor #sayajualpopcorn #popcorncaramel #vvip #vvippackaging #doorgiftmurah
VVIP Packaging dengan harga mampu milik . Ah apa lagi cepat la tempah slot sebelum terlewat, jangan dah nak majlis baru nak tempah, tak dpt kami nak menolong hehe untuk dapatkan quotation boleh click link diatas utk terus ke aplikasi whatsapp. #popcorn #popcornmurah #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #bazarpaknil #bazaronline #berkat #doorgiftpopcorn #doorgiftkl #doorgiftselangor #sayajualpopcorn #popcorncaramel #vvip #vvippackaging #doorgiftmurah
1751212/14/2017
Next