#bazarpaknil medias

Nak masuk tahun baru ni, nak ubah penampilan nak nampak lagi sihat cantik bertenaga tapi tak tahu macam mana? tak tahu nak mula dari mana? dont worry yaa, meh cuba #trudolly by @missfazura ni pasti tak cari lain tau! .
.
HARGA 1 SET BEAUTY BOOSTER & DETOX PRO
.

RM 99 Semenanjung Malaysia
RM 105 Sabah/Sarawak
FREE POSTAGE
FREE CUTE BOTTLE
_____________________
Order & Enquiries
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-4946344
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantai dalam #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollymalaysia
Nak masuk tahun baru ni, nak ubah penampilan nak nampak lagi sihat cantik bertenaga tapi tak tahu macam mana? tak tahu nak mula dari mana? dont worry yaa, meh cuba #trudolly by @missfazura ni pasti tak cari lain tau! . . HARGA 1 SET BEAUTY BOOSTER & DETOX PRO . RM 99 Semenanjung Malaysia RM 105 Sabah/Sarawak FREE POSTAGE FREE CUTE BOTTLE _____________________ Order & Enquiries Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-4946344 #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantai dalam #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollymalaysia
0012/15/2017
๐Ÿ‘šLara plain blouse

1PCS RM40
2PCS RM70
3PCS RM100

Postage:
SEM - Free postage
SS - Add RM3

material:
Moss crepe

Measurement:
Bahu 13โ€
Dada 35โ€
Lengan 17โ€
Labuh lengan 20.5โ€
Labuh baju 25โ€
.
๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga)
Klik #3pcsRm100bydesya
.
Whatsapp 0103790611 atau
Klik link di bio

#3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
๐Ÿ‘šLara plain blouse 1PCS RM40 2PCS RM70 3PCS RM100 Postage: SEM - Free postage SS - Add RM3 material: Moss crepe Measurement: Bahu 13โ€ Dada 35โ€ Lengan 17โ€ Labuh lengan 20.5โ€ Labuh baju 25โ€ . ๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga) Klik #3pcsRm100bydesya . Whatsapp 0103790611 atau Klik link di bio #3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
0012/15/2017
Brand : CASIO G-SHOCK
Model : GA 110 Couple Set
Gred : AA
Strap : Rubber
Engine : Battery
Spec :
โœ”๏ธTime digital โœ”๏ธDate & Day
โœ”๏ธAlarm
โœ”๏ธStopwatch
โœ”๏ธBacklight
โœ”๏ธAutolight Function
โœ”๏ธFree Paper Bag
Warranty : 3 bulan

pcs : RM120
set : RM220

#jamtangancouplesetย  #jamtangancouplemurahmalaysia #jamtangancouplemalaysia
#jamtangangredaa #jamtangangredmurah #jamtangancopyoriginal #jamtangancopyori #jamtangancopy #jamtanganterkini #hadiahulangtahun #hadiahanniversary #hadiahperkahwinan #hadiahulangtahunperkahwinan #kedaijammalaysia #kedaijam #kedaijammurah #kedaijamonline #kedaijammurahonline #kedaijamonlinemalaysia #kedaijamtanganonline #kedaijammurahmalaysia #kedaijammalaysiamurah #sayajualjamtangan #sayajualjam #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajualmurah
Brand : CASIO G-SHOCK Model : GA 110 Couple Set Gred : AA Strap : Rubber Engine : Battery Spec : โœ”๏ธTime digital โœ”๏ธDate & Day โœ”๏ธAlarm โœ”๏ธStopwatch โœ”๏ธBacklight โœ”๏ธAutolight Function โœ”๏ธFree Paper Bag Warranty : 3 bulan pcs : RM120 set : RM220 #jamtangancouplesetย  #jamtangancouplemurahmalaysia #jamtangancouplemalaysia #jamtangangredaa #jamtangangredmurah #jamtangancopyoriginal #jamtangancopyori #jamtangancopy #jamtanganterkini #hadiahulangtahun #hadiahanniversary #hadiahperkahwinan #hadiahulangtahunperkahwinan #kedaijammalaysia #kedaijam #kedaijammurah #kedaijamonline #kedaijammurahonline #kedaijamonlinemalaysia #kedaijamtanganonline #kedaijammurahmalaysia #kedaijammalaysiamurah #sayajualjamtangan #sayajualjam #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajualmurah
0012/15/2017
๐Ÿ‘šLara plain blouse

1PCS RM40
2PCS RM70
3PCS RM100

Postage:
SEM - Free postage
SS - Add RM3

material:
Moss crepe

Measurement:
Bahu 13โ€
Dada 35โ€
Lengan 17โ€
Labuh lengan 20.5โ€
Labuh baju 25โ€
.
๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga)
Klik #3pcsRm100bydesya
.
Whatsapp 0103790611 atau
Klik link di bio

#3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
๐Ÿ‘šLara plain blouse 1PCS RM40 2PCS RM70 3PCS RM100 Postage: SEM - Free postage SS - Add RM3 material: Moss crepe Measurement: Bahu 13โ€ Dada 35โ€ Lengan 17โ€ Labuh lengan 20.5โ€ Labuh baju 25โ€ . ๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga) Klik #3pcsRm100bydesya . Whatsapp 0103790611 atau Klik link di bio #3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
0012/15/2017
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
Harga runtuh(BONIA)
PRICE:RM75
Dahlah murah cantik pulak tu๐Ÿ˜
Biarlah org nk jual rm120 ker rm130 ker 
Yang pastinya saya bagi harga murah
๐Ÿ‘‰fast respon wsap 
www.wasap.my/60193563501
#handbags 
#handbagmurah 
#shoppingonline
#bazar 
#bazaronline 
#bazarpaknil 
#trustedseller 
#murah
#sayajualmurah
#fashion
#sale
#purse
#style
#ikhlaskeranaAllah
#viral
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Harga runtuh(BONIA) PRICE:RM75 Dahlah murah cantik pulak tu๐Ÿ˜ Biarlah org nk jual rm120 ker rm130 ker Yang pastinya saya bagi harga murah ๐Ÿ‘‰fast respon wsap www.wasap.my/60193563501 #handbags #handbagmurah #shoppingonline #bazar #bazaronline #bazarpaknil #trustedseller #murah #sayajualmurah #fashion #sale #purse #style #ikhlaskeranaAllah #viral
0012/15/2017
๐Ÿ‘šLara plain blouse

1PCS RM40
2PCS RM70
3PCS RM100

Postage:
SEM - Free postage
SS - Add RM3

material:
Moss crepe

Measurement:
Bahu 13โ€
Dada 35โ€
Lengan 17โ€
Labuh lengan 20.5โ€
Labuh baju 25โ€
.
๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga)
Klik #3pcsRm100bydesya
.
Whatsapp 0103790611 atau
Klik link di bio

#3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
๐Ÿ‘šLara plain blouse 1PCS RM40 2PCS RM70 3PCS RM100 Postage: SEM - Free postage SS - Add RM3 material: Moss crepe Measurement: Bahu 13โ€ Dada 35โ€ Lengan 17โ€ Labuh lengan 20.5โ€ Labuh baju 25โ€ . ๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga) Klik #3pcsRm100bydesya . Whatsapp 0103790611 atau Klik link di bio #3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
1012/15/2017
LAST STOK YES SALES RM45 JER!

1 Million by Paco Rabbane. Bau orang kayaaa๐Ÿ‘”
.
Mempunyai aroma sedikit unik kerana menggabungkan cinnamon, spicy, fruit dan floral sebagai main ingredient.
.
Yang original harganya seribu lebih tapi dengan De'Xandra perfume korang boleh jimat banyak ๐Ÿ˜Š
.
Abang2 nak cuba?
Nak joint postage esok?
Whatsapp 013 6075625 now

Cod : Giant Bt Caves
.
.
.
#dexandraperfumes #dexandralicious #dexandrakelantan #dexandraterbaik #dexandraoriginal #dexandrainspiredperfume #minyakwangioriginal #minyakwangitahanlama #perfume #perfumecollection #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumehalal #dropshipdiperlukanseluruhmalaysia #wangian #wangianmewah #murah #longlasting #bazarpaknil #onlineshopping #codkotabharu #free #hadiahbirthday #dexandramurah #mesrasolat #cabutanbertuah #jombuatduit #kualititerbaik #dexandra1million #dexandraforhim
LAST STOK YES SALES RM45 JER! 1 Million by Paco Rabbane. Bau orang kayaaa๐Ÿ‘” . Mempunyai aroma sedikit unik kerana menggabungkan cinnamon, spicy, fruit dan floral sebagai main ingredient. . Yang original harganya seribu lebih tapi dengan De'Xandra perfume korang boleh jimat banyak ๐Ÿ˜Š . Abang2 nak cuba? Nak joint postage esok? Whatsapp 013 6075625 now Cod : Giant Bt Caves . . . #dexandraperfumes #dexandralicious #dexandrakelantan #dexandraterbaik #dexandraoriginal #dexandrainspiredperfume #minyakwangioriginal #minyakwangitahanlama #perfume #perfumecollection #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumehalal #dropshipdiperlukanseluruhmalaysia #wangian #wangianmewah #murah #longlasting #bazarpaknil #onlineshopping #codkotabharu #free #hadiahbirthday #dexandramurah #mesrasolat #cabutanbertuah #jombuatduit #kualititerbaik #dexandra1million #dexandraforhim
2012/15/2017
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
Harga runtuh(BONIA)
PRICE:RM75
Dahlah murah cantik pulak tu๐Ÿ˜
Biarlah org nk jual rm120 ker rm130 ker 
Yang pastinya saya bagi harga murah
๐Ÿ‘‰fast respon wsap 
www.wasap.my/60193563501
#handbags 
#handbagmurah 
#shoppingonline
#bazar 
#bazaronline 
#bazarpaknil 
#trustedseller 
#murah
#sayajualmurah
#fashion
#sale
#purse
#style
#ikhlaskeranaAllah
#viral
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Harga runtuh(BONIA) PRICE:RM75 Dahlah murah cantik pulak tu๐Ÿ˜ Biarlah org nk jual rm120 ker rm130 ker Yang pastinya saya bagi harga murah ๐Ÿ‘‰fast respon wsap www.wasap.my/60193563501 #handbags #handbagmurah #shoppingonline #bazar #bazaronline #bazarpaknil #trustedseller #murah #sayajualmurah #fashion #sale #purse #style #ikhlaskeranaAllah #viral
1012/15/2017
๐Ÿ‘šLara plain blouse

1PCS RM40
2PCS RM70
3PCS RM100

Postage:
SEM - Free postage
SS - Add RM3

material:
Moss crepe

Measurement:
Bahu 13โ€
Dada 35โ€
Lengan 17โ€
Labuh lengan 20.5โ€
Labuh baju 25โ€
.
๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga)
Klik #3pcsRm100bydesya
.
Whatsapp 0103790611 atau
Klik link di bio

#3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
๐Ÿ‘šLara plain blouse 1PCS RM40 2PCS RM70 3PCS RM100 Postage: SEM - Free postage SS - Add RM3 material: Moss crepe Measurement: Bahu 13โ€ Dada 35โ€ Lengan 17โ€ Labuh lengan 20.5โ€ Labuh baju 25โ€ . ๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga) Klik #3pcsRm100bydesya . Whatsapp 0103790611 atau Klik link di bio #3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
0012/15/2017
PRE ORDER GLITTER LACE
.
Harga: RM45/meter
โœ” minimum 2m
โœ” bidang 60
PRE ORDER GLITTER LACE . Harga: RM45/meter โœ” minimum 2m โœ” bidang 60" . ๐Ÿ‘‰ETA 24/12/2017 ๐Ÿ‘‰last booking 17/12/2017 ๐Ÿ‘‰booking with full payment . HARGA TAK TERMASUK POS . *CONTOH DESIGN . #bunga3d #3dflower #sequinflower #diy #sayajualborderlacemalaysia #borderlacemurah #borderlacemalaysia #borderlace #lacemurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacejubah #lacebajukurung #lacemalaysia #bazarpaknil #irononmalaysia #paperironon #dokohmurah #3dflower #3dsequin #bazarpaknil #flower3dmalaysia #lace #fulllace #glitter #laceglitter #lacemurah #fulllacemurah #promolace
1012/15/2017
[SWIPE โช TO SEE MORE COLORS!]
La Fontelle Lace Top #ggbajukurung
๐Ÿ’ธ 1 FOR RM 50
๐Ÿšš Postage: WM RM 7 / EM RM 11
โš ๏ธ BUY ANY 2 FROM #ggbajukurung, GET RM 5 OFF!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
________________________________________
FREE SIZE
Length  25 inch
Bust : 40 inch
Shoulder : 15.5 inch
Sleeve : 20 inch
Material : crepe
With lace  at sleeve n front
โž–
Available colour 
Dusty Pink โ€ข Brown โ€ข Dusty Mint โ€ข White โ€ข Grey โ€ข Purple
 ________________________________________
Whatsapp/ Telegram: +6017 5604410
[SWIPE โช TO SEE MORE COLORS!] La Fontelle Lace Top #ggbajukurung ๐Ÿ’ธ 1 FOR RM 50 ๐Ÿšš Postage: WM RM 7 / EM RM 11 โš ๏ธ BUY ANY 2 FROM #ggbajukurung, GET RM 5 OFF!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ________________________________________ FREE SIZE Length 25 inch Bust : 40 inch Shoulder : 15.5 inch Sleeve : 20 inch Material : crepe With lace at sleeve n front โž– Available colour Dusty Pink โ€ข Brown โ€ข Dusty Mint โ€ข White โ€ข Grey โ€ข Purple ________________________________________ Whatsapp/ Telegram: +6017 5604410
0112/15/2017
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
Harga runtuh(BONIA)
PRICE:RM75
Dahlah murah cantik pulak tu๐Ÿ˜
Biarlah org nk jual rm120 ker rm130 ker 
Yang pastinya saya bagi harga murah
๐Ÿ‘‰fast respon wsap 
www.wasap.my/60193563501
#handbags 
#handbagmurah 
#shoppingonline
#bazar 
#bazaronline 
#bazarpaknil 
#trustedseller 
#murah
#sayajualmurah
#fashion
#sale
#purse
#style
#ikhlaskeranaAllah
#viral
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Harga runtuh(BONIA) PRICE:RM75 Dahlah murah cantik pulak tu๐Ÿ˜ Biarlah org nk jual rm120 ker rm130 ker Yang pastinya saya bagi harga murah ๐Ÿ‘‰fast respon wsap www.wasap.my/60193563501 #handbags #handbagmurah #shoppingonline #bazar #bazaronline #bazarpaknil #trustedseller #murah #sayajualmurah #fashion #sale #purse #style #ikhlaskeranaAllah #viral
2012/15/2017
HANDSOCKS QAINISA SAIZ S - L

Boleh rujuk kepada ukuran ni ye

Ukur lilit pangkal lengan : 18cm
Ukur lilit hujung lengan : 12cm
Panjang : 35cm

Buat masa ini, kami ada Lebih 20 pilihan warna untuk saiz ini

Untuk order, boleh whatsapp kami terus di 
http://www.wasap.my/60196975886/HS

#Qainisa
#TheBeautyYouPreserve

#handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #sayajual #sayajualmurah #handsocks #sarunglengan #muslimah #sarungtangan #bazarpaknil #hijab #stokin #handsockborong #igshop #bazaarpaknil #tudunglabuh #handsocklace #stongan #sayajualstokin #sarunglenganmurah #handsockmalaysia #sayajualhandsockmurah #handsocksruffle #handsocksqainisa #qainisa #handsocksumrah #handsockshaji
HANDSOCKS QAINISA SAIZ S - L Boleh rujuk kepada ukuran ni ye Ukur lilit pangkal lengan : 18cm Ukur lilit hujung lengan : 12cm Panjang : 35cm Buat masa ini, kami ada Lebih 20 pilihan warna untuk saiz ini Untuk order, boleh whatsapp kami terus di http://www.wasap.my/60196975886/HS #Qainisa #TheBeautyYouPreserve #handsock #handsockmurah #sayajualhandsock #sayajual #sayajualmurah #handsocks #sarunglengan #muslimah #sarungtangan #bazarpaknil #hijab #stokin #handsockborong #igshop #bazaarpaknil #tudunglabuh #handsocklace #stongan #sayajualstokin #sarunglenganmurah #handsockmalaysia #sayajualhandsockmurah #handsocksruffle #handsocksqainisa #qainisa #handsocksumrah #handsockshaji
1012/15/2017
[SWIPE โช TO SEE MORE COLORS!]
La Fontelle Lace Top #ggbajukurung
๐Ÿ’ธ 1 FOR RM 50
๐Ÿšš Postage: WM RM 7 / EM RM 11
โš ๏ธ BUY ANY 2 FROM #ggbajukurung, GET RM 5 OFF!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
________________________________________
FREE SIZE
Length  25 inch
Bust : 40 inch
Shoulder : 15.5 inch
Sleeve : 20 inch
Material : crepe
With lace  at sleeve n front
โž–
Available colour 
Dusty Pink โ€ข Brown โ€ข Dusty Mint โ€ข White โ€ข Grey โ€ข Purple
 ________________________________________
Whatsapp/ Telegram: +6017 5604410
[SWIPE โช TO SEE MORE COLORS!] La Fontelle Lace Top #ggbajukurung ๐Ÿ’ธ 1 FOR RM 50 ๐Ÿšš Postage: WM RM 7 / EM RM 11 โš ๏ธ BUY ANY 2 FROM #ggbajukurung, GET RM 5 OFF!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ________________________________________ FREE SIZE Length 25 inch Bust : 40 inch Shoulder : 15.5 inch Sleeve : 20 inch Material : crepe With lace at sleeve n front โž– Available colour Dusty Pink โ€ข Brown โ€ข Dusty Mint โ€ข White โ€ข Grey โ€ข Purple ________________________________________ Whatsapp/ Telegram: +6017 5604410
0112/15/2017
[SWIPE โช TO SEE MORE COLORS!]
La Fontelle Lace Top #ggbajukurung
๐Ÿ’ธ 1 FOR RM 50
๐Ÿšš Postage: WM RM 7 / EM RM 11
โš ๏ธ BUY ANY 2 FROM #ggbajukurung, GET RM 5 OFF!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
________________________________________
FREE SIZE
Length  25 inch
Bust : 40 inch
Shoulder : 15.5 inch
Sleeve : 20 inch
Material : crepe
With lace  at sleeve n front
โž–
Available colour 
Dusty Pink โ€ข Brown โ€ข Dusty Mint โ€ข White โ€ข Grey โ€ข Purple
 ________________________________________
Whatsapp/ Telegram: +6017 5604410
[SWIPE โช TO SEE MORE COLORS!] La Fontelle Lace Top #ggbajukurung ๐Ÿ’ธ 1 FOR RM 50 ๐Ÿšš Postage: WM RM 7 / EM RM 11 โš ๏ธ BUY ANY 2 FROM #ggbajukurung, GET RM 5 OFF!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ________________________________________ FREE SIZE Length 25 inch Bust : 40 inch Shoulder : 15.5 inch Sleeve : 20 inch Material : crepe With lace at sleeve n front โž– Available colour Dusty Pink โ€ข Brown โ€ข Dusty Mint โ€ข White โ€ข Grey โ€ข Purple ________________________________________ Whatsapp/ Telegram: +6017 5604410
0112/15/2017
BAU SAME MCM TEST KAT MALL

LAST STOK YES SALES RM45 JER!

1 Million by Paco Rabbane. Bau orang kayaaa๐Ÿ‘”
.
Mempunyai aroma sedikit unik kerana menggabungkan cinnamon, spicy, fruit dan floral sebagai main ingredient.
.
Yang original harganya seribu lebih tapi dengan De'Xandra perfume korang boleh jimat banyak ๐Ÿ˜Š
.
Abang2 nak cuba?
Nak joint next postage ?
Whatsapp 013 6075625 now

Cod : Giant Bt Caves
.
.
.
#dexandraperfumes #dexandralicious #dexandrakelantan #dexandraterbaik #dexandraoriginal #dexandrainspiredperfume #minyakwangioriginal #minyakwangitahanlama #perfume #perfumecollection #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumehalal #dropshipdiperlukanseluruhmalaysia #wangian #wangianmewah #murah #longlasting #bazarpaknil #onlineshopping #codkotabharu #free #hadiahbirthday #dexandramurah #mesrasolat #cabutanbertuah #jombuatduit #kualititerbaik #dexandra1million #dexandraforhim
BAU SAME MCM TEST KAT MALL LAST STOK YES SALES RM45 JER! 1 Million by Paco Rabbane. Bau orang kayaaa๐Ÿ‘” . Mempunyai aroma sedikit unik kerana menggabungkan cinnamon, spicy, fruit dan floral sebagai main ingredient. . Yang original harganya seribu lebih tapi dengan De'Xandra perfume korang boleh jimat banyak ๐Ÿ˜Š . Abang2 nak cuba? Nak joint next postage ? Whatsapp 013 6075625 now Cod : Giant Bt Caves . . . #dexandraperfumes #dexandralicious #dexandrakelantan #dexandraterbaik #dexandraoriginal #dexandrainspiredperfume #minyakwangioriginal #minyakwangitahanlama #perfume #perfumecollection #perfumemalaysia #perfumeonline #perfumehalal #dropshipdiperlukanseluruhmalaysia #wangian #wangianmewah #murah #longlasting #bazarpaknil #onlineshopping #codkotabharu #free #hadiahbirthday #dexandramurah #mesrasolat #cabutanbertuah #jombuatduit #kualititerbaik #dexandra1million #dexandraforhim
2012/15/2017
Hi #iflawlessangles
.
.
Ehem kte dapat feedback katenye Minyak Argan Emas iFlawless ni bau die wangi...foundation pun senang blend and natural bile pakai utk hari2.....warna pulak masuk dengan skin tone ! bukan tu ja...ringan pulak tu.....
.
. 
Yang lain mcm mana pulak?? Mana yg sesuai dengan skin tone you alls? lumier ke fonce??? Jum share !

#arganoil #tipskulitcantik #iflawlesstestimoni #iflawlessgombak #iflawlessbatucaves #iflawlesskl #iflawlesssel #cantik #bazarpaknil #syjualonline
Hi #iflawlessangles . . Ehem kte dapat feedback katenye Minyak Argan Emas iFlawless ni bau die wangi...foundation pun senang blend and natural bile pakai utk hari2.....warna pulak masuk dengan skin tone ! bukan tu ja...ringan pulak tu..... . . Yang lain mcm mana pulak?? Mana yg sesuai dengan skin tone you alls? lumier ke fonce??? Jum share ! #arganoil #tipskulitcantik #iflawlesstestimoni #iflawlessgombak #iflawlessbatucaves #iflawlesskl #iflawlesssel #cantik #bazarpaknil #syjualonline
0012/15/2017
๐Ÿ‘šLara plain blouse

1PCS RM40
2PCS RM70
3PCS RM100

Postage:
SEM - Free postage
SS - Add RM3

material:
Moss crepe

Measurement:
Bahu 13โ€
Dada 35โ€
Lengan 17โ€
Labuh lengan 20.5โ€
Labuh baju 25โ€
.
๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga)
Klik #3pcsRm100bydesya
.
Whatsapp 0103790611 atau
Klik link di bio

#3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
๐Ÿ‘šLara plain blouse 1PCS RM40 2PCS RM70 3PCS RM100 Postage: SEM - Free postage SS - Add RM3 material: Moss crepe Measurement: Bahu 13โ€ Dada 35โ€ Lengan 17โ€ Labuh lengan 20.5โ€ Labuh baju 25โ€ . ๐Ÿ‘‰ (boleh campur dgn blouse yg sama harga) Klik #3pcsRm100bydesya . Whatsapp 0103790611 atau Klik link di bio #3pcsRm100bydesya #blousemurah #beli3rm100 #blousecantik #blousetrending #blousemurahcantik #blousemalaysia #sayajualblousemurah #bazarpaknil
2012/15/2017
SALE !! SALE !! SALE !! DECEMBER PROMOTION 
FIRST COME FIRST SERVE โœ”

PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA !!!
___________________________
NMD RUNNER CORE ALL BLACK 
Saiz : 37-41

Special Price : RM100
Market : RM120
___________________________ 
Cara pembelian :
1. Screenshot gambar kasut โ€“ 
2. Hantarkan kepada admin melalui Whatsapp.

#sayajual #barangmurah #barangonline #kedaionline #barangonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutonline #kasutmurah #kasutsneakers #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutlawa #kasutbaru #barangbaek #instashopmalaysia #uitm #ikutcarakita #moodrepublik #neelofa #tempatanfest #meletop #hlive #wakdoyok #igersmalaya #lokalah #bazarpaknil
SALE !! SALE !! SALE !! DECEMBER PROMOTION FIRST COME FIRST SERVE โœ” PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA !!! ___________________________ NMD RUNNER CORE ALL BLACK Saiz : 37-41 Special Price : RM100 Market : RM120 ___________________________ Cara pembelian : 1. Screenshot gambar kasut โ€“ 2. Hantarkan kepada admin melalui Whatsapp. #sayajual #barangmurah #barangonline #kedaionline #barangonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutonline #kasutmurah #kasutsneakers #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutlawa #kasutbaru #barangbaek #instashopmalaysia #uitm #ikutcarakita #moodrepublik #neelofa #tempatanfest #meletop #hlive #wakdoyok #igersmalaya #lokalah #bazarpaknil
0012/15/2017
BAWAL HEAVY CHIFFON DIAMOND ๐Ÿ’—
-
Material : High Quality Chiffon + Diamond SS16
Bidang : 45'
Jahitan : Babyseam

Price :
โœจ Bawal Plain : RM15
โœจ Batu Tabur Biasa : RM20
โœจ Batu Tabur Copy Swarovski : RM25
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Color :
๐Ÿšฉ Dusty berry
๐Ÿšฉ Ash brown
๐Ÿšฉ Candy pink
๐Ÿšฉ Powder blue
๐Ÿšฉ Soda pink

Colour might be slightly different due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first serve basis

#bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #viral #highqualitychiffon #fattzura #uitm #kptm #bazarpaknil #bawal #tudungbawal #sayajual  #mtbawaldiamondbidang45 #bawalheavychiffon #bawallovers
BAWAL HEAVY CHIFFON DIAMOND ๐Ÿ’— - Material : High Quality Chiffon + Diamond SS16 Bidang : 45' Jahitan : Babyseam Price : โœจ Bawal Plain : RM15 โœจ Batu Tabur Biasa : RM20 โœจ Batu Tabur Copy Swarovski : RM25 Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) Color : ๐Ÿšฉ Dusty berry ๐Ÿšฉ Ash brown ๐Ÿšฉ Candy pink ๐Ÿšฉ Powder blue ๐Ÿšฉ Soda pink Colour might be slightly different due to lighting and screen resolution Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜† NO RESERVATION First pay, first serve basis #bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #viral #highqualitychiffon #fattzura #uitm #kptm #bazarpaknil #bawal #tudungbawal #sayajual #mtbawaldiamondbidang45 #bawalheavychiffon #bawallovers
1012/15/2017
NEW ARRIVAL !! PROMO !! NMD RUNNER CORE TRI COLOR [RM100] (SALE) !! Bank in harini esok pos..
Harga Asal [RM130] 
Harga memang sesuai dengan kualiti !! Kasut ni memang selesa pakai tak tipuโ€ฆ Moneyback-guarantee~ Material dia memang nice gilerr! Cantik pun cantik dan harga murahh.. Promosi Tak Lama! Harga Akan kembali Asal Bila-bila Masa saja.

Stok adalah terhad. Nak lagi senang? Tekan link pada ruangan bio untuk membuat pertanyaan atau pesanan tanpa perlu save number. 
Cara pembelian :
Screenshot gambar kasut โ€“ Hantarkan kepada admin melalui Whatsapp

#sayajual #barangmurah #barangonline #kedaionline #barangonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutonline #kasutmurah #kasutsneakers #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutlawa #kasutbaru #jualanmurah #instashopmalaysia #uitm #ikutcarakita #moodrepublik #neelofa #tempatanfest #meletop #hlive #wakdoyok #igersmalaya #lokalah #bazarpaknil
NEW ARRIVAL !! PROMO !! NMD RUNNER CORE TRI COLOR [RM100] (SALE) !! Bank in harini esok pos.. Harga Asal [RM130] Harga memang sesuai dengan kualiti !! Kasut ni memang selesa pakai tak tipuโ€ฆ Moneyback-guarantee~ Material dia memang nice gilerr! Cantik pun cantik dan harga murahh.. Promosi Tak Lama! Harga Akan kembali Asal Bila-bila Masa saja. Stok adalah terhad. Nak lagi senang? Tekan link pada ruangan bio untuk membuat pertanyaan atau pesanan tanpa perlu save number. Cara pembelian : Screenshot gambar kasut โ€“ Hantarkan kepada admin melalui Whatsapp #sayajual #barangmurah #barangonline #kedaionline #barangonlinemalaysia #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutonline #kasutmurah #kasutsneakers #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutlawa #kasutbaru #jualanmurah #instashopmalaysia #uitm #ikutcarakita #moodrepublik #neelofa #tempatanfest #meletop #hlive #wakdoyok #igersmalaya #lokalah #bazarpaknil
1012/15/2017
๐Ÿ’ฏOriginal
๐Ÿ“ฑWhatsapp for real picture
๐Ÿ“ธ Screen Shot for Order
๐Ÿ˜ฑ Deposit accepted
(up)
--------------------------------
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Vans UA Style 23V
VN0A38GC5OB
Color : Black
Material : Canvas/Suede
Deposit : RM 230
Total Price : RM 320
Pre Order Size (EU) : 35/36.5/37/38/40/40.5/41/42/43
.
๐Ÿ“ž 017 904 5657 for more info
๐Ÿ‘Ÿ
#terapiinstagram 
#mvgnitude
#sneakershead
#ootdmalaysia
#bundlemalaysia
#kasutbaru
#bundle
#preloved
#klkix
#vans 
#vansmy
#sneakerhead 
#sneakersaddict 
#sneakerholics 
#sayajualkasut
#conversemalaysia 
#malaysia
#bazarpaknil
#commedesgarcons 
#lokalah
#vansmalaysia
๐Ÿ’ฏOriginal ๐Ÿ“ฑWhatsapp for real picture ๐Ÿ“ธ Screen Shot for Order ๐Ÿ˜ฑ Deposit accepted (up) -------------------------------- ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Vans UA Style 23V VN0A38GC5OB Color : Black Material : Canvas/Suede Deposit : RM 230 Total Price : RM 320 Pre Order Size (EU) : 35/36.5/37/38/40/40.5/41/42/43 . ๐Ÿ“ž 017 904 5657 for more info ๐Ÿ‘Ÿ #terapiinstagram #mvgnitude #sneakershead #ootdmalaysia #bundlemalaysia #kasutbaru #bundle #preloved #klkix #vans #vansmy #sneakerhead #sneakersaddict #sneakerholics #sayajualkasut #conversemalaysia #malaysia #bazarpaknil #commedesgarcons #lokalah #vansmalaysia
9012/15/2017
BAWAL HEAVY CHIFFON DIAMOND ๐Ÿ’—
-
Material : High Quality Chiffon + Diamond SS16
Bidang : 45'
Jahitan : Babyseam

Price :
โœจ Bawal Plain : RM15
โœจ Batu Tabur Biasa : RM20
โœจ Batu Tabur Copy Swarovski : RM25
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Color :
๐Ÿšฉ Soft beige
๐Ÿšฉ Medium silver
๐Ÿšฉ Peach pink
๐Ÿšฉ Medium grey
๐Ÿšฉ Nude pink
๐Ÿšฉ Soft peach

Colour might be slightly different due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first serve basis

#bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #highqualitychiffon #viral #fattzura #uitm #kptm #bazarpaknil #bawal #tudungbawal #sayajual  #mtbawaldiamondbidang45 #bawalheavychiffon #bawallovers
BAWAL HEAVY CHIFFON DIAMOND ๐Ÿ’— - Material : High Quality Chiffon + Diamond SS16 Bidang : 45' Jahitan : Babyseam Price : โœจ Bawal Plain : RM15 โœจ Batu Tabur Biasa : RM20 โœจ Batu Tabur Copy Swarovski : RM25 Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) Color : ๐Ÿšฉ Soft beige ๐Ÿšฉ Medium silver ๐Ÿšฉ Peach pink ๐Ÿšฉ Medium grey ๐Ÿšฉ Nude pink ๐Ÿšฉ Soft peach Colour might be slightly different due to lighting and screen resolution Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜† NO RESERVATION First pay, first serve basis #bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #highqualitychiffon #viral #fattzura #uitm #kptm #bazarpaknil #bawal #tudungbawal #sayajual #mtbawaldiamondbidang45 #bawalheavychiffon #bawallovers
0012/15/2017
KEDAI MURAH GILER
-
SAKURA LONGCHAMP NEO ๐Ÿ›
NEW ARRIVAL๐Ÿคฉ

Long champ Sakura Neo 3A
Code : 1512
Price : Rm75
๐Ÿ“Œpostage price๐Ÿ“Œ
Sm Rm10 Ss Rm15
-
#KEDAIMURAHGILER
#Menjualbarangmurah
#Menjualjammurah
#Sayajualjamwanitamurah
#Menjualcapmurah
#Menjualpochbagmurah
#Menjualsetmurah
#Menjualslingbagmurah
#Menjualwalletmurah
#menjualpelbagaibarangmurah
#Sayajualandabeli
#bazarpaknil
#hastag
#sayajualmurah
#sayajualbeg
#sayajualonline
KEDAI MURAH GILER - SAKURA LONGCHAMP NEO ๐Ÿ› NEW ARRIVAL๐Ÿคฉ Long champ Sakura Neo 3A Code : 1512 Price : Rm75 ๐Ÿ“Œpostage price๐Ÿ“Œ Sm Rm10 Ss Rm15 - #KEDAIMURAHGILER #Menjualbarangmurah #Menjualjammurah #Sayajualjamwanitamurah #Menjualcapmurah #Menjualpochbagmurah #Menjualsetmurah #Menjualslingbagmurah #Menjualwalletmurah #menjualpelbagaibarangmurah #Sayajualandabeli #bazarpaknil #hastag #sayajualmurah #sayajualbeg #sayajualonline
0012/15/2017
morning guys! kopi viral! RM29 jer! 
kopi sedap !! #JDQSlymCoffee

nak kurus hanya rm29 jer!! dengan kandungan kepala bahan kurus!!
garcinia cambogia
chia seed
green coffee
goji berry
fiber
kolagen
๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
@jdq_hq 
@jdq_hq
@jdq_hq

sesuai untuk lelaki dan wanita! 
mudah kurus hanya kocak!!!! #sedap!!!
#jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil

sesuai untuk lelaki dan wanita! 
wassap 0196503404
wassap 0196503404
wasaap 0196503404

#neelofa #loffatah #jsd #dherbs #vasia #lemonex #kosmetikmurah #kosmetik #lubukkosmetik #tati #tatiskincare #aliffsyukriterlajaklaris 
#sedap!!!
#jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil #kopihijaualana #kopikurussedap #kopiviral

#jdqslymcoffee
morning guys! kopi viral! RM29 jer! kopi sedap !! #JDQSlymCoffee nak kurus hanya rm29 jer!! dengan kandungan kepala bahan kurus!! garcinia cambogia chia seed green coffee goji berry fiber kolagen ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ @jdq_hq @jdq_hq @jdq_hq sesuai untuk lelaki dan wanita! mudah kurus hanya kocak!!!! #sedap!!! #jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil sesuai untuk lelaki dan wanita! wassap 0196503404 wassap 0196503404 wasaap 0196503404 #neelofa #loffatah #jsd #dherbs #vasia #lemonex #kosmetikmurah #kosmetik #lubukkosmetik #tati #tatiskincare #aliffsyukriterlajaklaris #sedap!!! #jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil #kopihijaualana #kopikurussedap #kopiviral #jdqslymcoffee
1012/15/2017
.
BAWAL ALINA 4D
.
โฌ‡ Min Borong 20 Pcs Ke Ats
๐Ÿ‘— Material Bubble Chiffon
๐Ÿ’œ Panjang 1.8m
๐Ÿ’ž Color Random
๐Ÿ†“ Free Postage Semenanjung
๐Ÿ’ฒ Sabah & Sarawak Add Rm 15.00
.
โžก 20 PCS RM 200.00
.
๐Ÿ“ฒ UTK ORDER SILA WA 016 - 2891578
.
#shawl #shawlmurah #shawls #tudungmurah #pemborong #palingmurah #sabah #pemborongmalaysia #pemborongtudung #borong #borongmurah #borongtudung #sayajual #sayajualonline #hijabers #hijab #bawalmurah #sayajualtudungmurah #sayajualshawl  #tudung #instant #tudungonline #instants #bazarpaknil #murah #instantshawl #tudunglabuh #wideshawl #kerudung #bawalsatin
. BAWAL ALINA 4D . โฌ‡ Min Borong 20 Pcs Ke Ats ๐Ÿ‘— Material Bubble Chiffon ๐Ÿ’œ Panjang 1.8m ๐Ÿ’ž Color Random ๐Ÿ†“ Free Postage Semenanjung ๐Ÿ’ฒ Sabah & Sarawak Add Rm 15.00 . โžก 20 PCS RM 200.00 . ๐Ÿ“ฒ UTK ORDER SILA WA 016 - 2891578 . #shawl #shawlmurah #shawls #tudungmurah #pemborong #palingmurah #sabah #pemborongmalaysia #pemborongtudung #borong #borongmurah #borongtudung #sayajual #sayajualonline #hijabers #hijab #bawalmurah #sayajualtudungmurah #sayajualshawl #tudung #instant #tudungonline #instants #bazarpaknil #murah #instantshawl #tudunglabuh #wideshawl #kerudung #bawalsatin
1012/15/2017
KEDAI MURAH GILER

Lv Double Zip purse 
Code : 078
Size : 19*10cm
Price : Rm52
Gred : AAA with box โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ
postage price
SM RM8 SS RM12 โค๏ธ
-
#KEDAIMURAHGILER
#Menjualbarangmurah
#Menjualjammurah
#Sayajualjamwanitamurah
#Menjualcapmurah
#Menjualpochbagmurah
#Menjualsetmurah
#Menjualslingbagmurah
#Menjualwalletmurah
#menjualpelbagaibarangmurah
#Sayajualandabeli
#bazarpaknil
#hastag
#sayajualmurah
#sayajualbeg
#sayajualonline
KEDAI MURAH GILER Lv Double Zip purse Code : 078 Size : 19*10cm Price : Rm52 Gred : AAA with box โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ โœˆ๏ธ postage price SM RM8 SS RM12 โค๏ธ - #KEDAIMURAHGILER #Menjualbarangmurah #Menjualjammurah #Sayajualjamwanitamurah #Menjualcapmurah #Menjualpochbagmurah #Menjualsetmurah #Menjualslingbagmurah #Menjualwalletmurah #menjualpelbagaibarangmurah #Sayajualandabeli #bazarpaknil #hastag #sayajualmurah #sayajualbeg #sayajualonline
1012/15/2017
READY STOCK!!!
C92771 Embroidered Shirt
RM60.  Postage RM7(SM)/RM9(SS)
For order DM or whatsapp +60102299040

Material: Cotton (Non-Stretchable)

Product Detail Measurement:
Size S: Length: 63-71cm Bust: 88cm Shoulder: 37cm Sleeve: 48cmย 
Size M: Length: 64-72cm Bust: 92cm Shoulder: 38cm Sleeve: 49cmย 
Size L: Length: 65-73cm Bust: 96cm Shoulder: 39cm Sleeve: 50cm

#instashop #onlineshop #instashop #koreanfashion #bajumurah #blousemurah #fashionterkini #cardigan #tshirt #blouse #jumpsuit #overall #dress #trendy #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #tops #bottom #jeans #ootd #ootn #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #trustedseller #koleksiraya
READY STOCK!!! C92771 Embroidered Shirt RM60. Postage RM7(SM)/RM9(SS) For order DM or whatsapp +60102299040 Material: Cotton (Non-Stretchable) Product Detail Measurement: Size S: Length: 63-71cm Bust: 88cm Shoulder: 37cm Sleeve: 48cmย  Size M: Length: 64-72cm Bust: 92cm Shoulder: 38cm Sleeve: 49cmย  Size L: Length: 65-73cm Bust: 96cm Shoulder: 39cm Sleeve: 50cm #instashop #onlineshop #instashop #koreanfashion #bajumurah #blousemurah #fashionterkini #cardigan #tshirt #blouse #jumpsuit #overall #dress #trendy #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #tops #bottom #jeans #ootd #ootn #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #trustedseller #koleksiraya
3012/15/2017
BAWAL HEAVY CHIFFON DIAMOND ๐Ÿ’—
-
Material : High Quality Chiffon + Diamond SS16
Bidang : 45'
Jahitan : Babyseam

Price :
โœจ Bawal Plain : RM15
โœจ Batu Tabur Biasa : RM20
โœจ Batu Tabur Copy Swarovski : RM25
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Color :
๐Ÿšฉ Antique mauve
๐Ÿšฉ Pastel olive โŒ
๐Ÿšฉ Dusty lilac
๐Ÿšฉ Pickle green
๐Ÿšฉ Dusty purple
๐Ÿšฉ Brownies green

Colour might be slightly different due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first serve basis

#bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #highqualitychiffon #viral #fattzura #uitm #kptm #bazarpaknil #bawal #tudungbawal #sayajual  #mtbawaldiamondbidang45 #bawalheavychiffon #bawallovers
BAWAL HEAVY CHIFFON DIAMOND ๐Ÿ’— - Material : High Quality Chiffon + Diamond SS16 Bidang : 45' Jahitan : Babyseam Price : โœจ Bawal Plain : RM15 โœจ Batu Tabur Biasa : RM20 โœจ Batu Tabur Copy Swarovski : RM25 Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS) Color : ๐Ÿšฉ Antique mauve ๐Ÿšฉ Pastel olive โŒ ๐Ÿšฉ Dusty lilac ๐Ÿšฉ Pickle green ๐Ÿšฉ Dusty purple ๐Ÿšฉ Brownies green Colour might be slightly different due to lighting and screen resolution Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜† NO RESERVATION First pay, first serve basis #bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #highqualitychiffon #viral #fattzura #uitm #kptm #bazarpaknil #bawal #tudungbawal #sayajual #mtbawaldiamondbidang45 #bawalheavychiffon #bawallovers
0012/15/2017
Eczema baby pun beransur pulih dengan menggunakan Moisturizer Gel by Ulfabeauty. Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š
.
Walaupun MG adalah pelembab wajah tapi di sebabkan kandungan timun di dalam Moisturizer Gel membuatkan pelbagai masalah kulit dapat di atas. Insha Allah โค
.
Moisturizer Gel by Ulfa Beauty
.
โค Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN!
โค Tiada bahan kimia. semuanya natural!
.
KANDUNGAN :
.
โค Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!!
โค 50gm
โค Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !!
.
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
.
1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam
2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering
3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak
4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal
5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata
6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata
7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata
8. Merawat Eczema
9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi
10. Merawat Kulit Sensitif
.
YEAR END SALES!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
1 PCS RM30 INC POST
2 PCS RM55 INC POST
3 PCS RM75 FREE POST
.
Pos ke SS tambah rm5
.
TERLAJAK MURAH & JIMAT!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
COD UUM/CHANGLUN
Whatsapp 01121004478
.
ย #moisturizergel #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #unimap #yearendsale #yes #polimas  #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #jerawat #acne #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #eczema #baby #ruam #bayi #melecet
Eczema baby pun beransur pulih dengan menggunakan Moisturizer Gel by Ulfabeauty. Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š . Walaupun MG adalah pelembab wajah tapi di sebabkan kandungan timun di dalam Moisturizer Gel membuatkan pelbagai masalah kulit dapat di atas. Insha Allah โค . Moisturizer Gel by Ulfa Beauty . โค Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN! โค Tiada bahan kimia. semuanya natural! . KANDUNGAN : . โค Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!! โค 50gm โค Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !! . 10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY : . 1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam 2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering 3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak 4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal 5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata 6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata 7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata 8. Merawat Eczema 9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi 10. Merawat Kulit Sensitif . YEAR END SALES!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . 1 PCS RM30 INC POST 2 PCS RM55 INC POST 3 PCS RM75 FREE POST . Pos ke SS tambah rm5 . TERLAJAK MURAH & JIMAT!! ๐Ÿ˜ฑ . . COD UUM/CHANGLUN Whatsapp 01121004478 . ย #moisturizergel #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #unimap #yearendsale #yes #polimas #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #jerawat #acne #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam #eczema #baby #ruam #bayi #melecet
2012/15/2017
BUFF GENUINE LEATHER BAG
. . . . .
PRICE : RM85.00
CONDITION : 8/10
Length : 45cm / Height : 30cm
. . . . . . .. .
Booking Payment : 24hours after booking confirm.

DM or Whatsapp : http://www.wasap.my/60166213272/sayaberminat

#bagmurah #bagbundle #begbundle #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #UITM #UPM #UKM #UIA #putrajaya #rm70 #rm80 #rm50 #malaysia #bundleselangor #prelovedbag #bagpreloved #bagkulit #begkulit
BUFF GENUINE LEATHER BAG . . . . . PRICE : RM85.00 CONDITION : 8/10 Length : 45cm / Height : 30cm . . . . . . .. . Booking Payment : 24hours after booking confirm. DM or Whatsapp : http://www.wasap.my/60166213272/sayaberminat #bagmurah #bagbundle #begbundle #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #UITM #UPM #UKM #UIA #putrajaya #rm70 #rm80 #rm50 #malaysia #bundleselangor #prelovedbag #bagpreloved #bagkulit #begkulit
5012/15/2017
Asslamualaikum dan Salam Jumaat uolls ๐ŸŒธ
.
Uolls sale masih berjalan mcm biasa tau. 2 pasang kasut RM 90 FREE POSTAGE untuk kasut yang berharga RM 45 @ RM 40 . Amacam? Best ke best? ๐Ÿคฃ
.
So kalau uolls taknak lepaskan peluang cepatlah DM admin sebelum saiz kasut idaman korang semua kehabisan saiz ๐ŸŒธ
.

#sayajualkasut #sayajualmurah #kasutcantik #sandalberkualiti #sayajualsandal #bazarpaknil #sandalmalaysia #sandalterbaikdunia #sandalmurah #sandalmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmurah #sayajualshawl #sayajualblouse #sayajualsabunpemutihbadan #kasutmurahmalaysia #heelsmurah #heelsmurahmalaysia #sayajualheels #kasutperempuan #kasutperempuanmalaysia #kasuttumittinggi #ladiesshoesmalaysia #gegarvaganza #prayforelyana #dropshipkasutmalaysia #dropshipwanted #supportdropshipagent #student #sayajualheels
Asslamualaikum dan Salam Jumaat uolls ๐ŸŒธ . Uolls sale masih berjalan mcm biasa tau. 2 pasang kasut RM 90 FREE POSTAGE untuk kasut yang berharga RM 45 @ RM 40 . Amacam? Best ke best? ๐Ÿคฃ . So kalau uolls taknak lepaskan peluang cepatlah DM admin sebelum saiz kasut idaman korang semua kehabisan saiz ๐ŸŒธ . #sayajualkasut #sayajualmurah #kasutcantik #sandalberkualiti #sayajualsandal #bazarpaknil #sandalmalaysia #sandalterbaikdunia #sandalmurah #sandalmurahmalaysia #kasutcantik #kasutmurah #sayajualshawl #sayajualblouse #sayajualsabunpemutihbadan #kasutmurahmalaysia #heelsmurah #heelsmurahmalaysia #sayajualheels #kasutperempuan #kasutperempuanmalaysia #kasuttumittinggi #ladiesshoesmalaysia #gegarvaganza #prayforelyana #dropshipkasutmalaysia #dropshipwanted #supportdropshipagent #student #sayajualheels
2112/15/2017
READY STOCK!!!
C312051 Korea Trendy Blouse
RM35. Postage RM7(SM)/RM9(SS)
For order DM or whatsapp +60102299040

Material: Cotton (Stretchable)

Product Detail Measurement:
Length: 50-90cm Bust: 86-96cm Shoulder: 36cm Sleeve: 56cm

#instashop #koreanfashion #bajumurah #bajukurungmodern #merakibynn #blousemurah #fashionterkini #cardigan #tshirt #blouse #jumpsuit #overall #dress #trendy #tops #bottom #jeans #denim #ootd #ootn #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #trustedseller
READY STOCK!!! C312051 Korea Trendy Blouse RM35. Postage RM7(SM)/RM9(SS) For order DM or whatsapp +60102299040 Material: Cotton (Stretchable) Product Detail Measurement: Length: 50-90cm Bust: 86-96cm Shoulder: 36cm Sleeve: 56cm #instashop #koreanfashion #bajumurah #bajukurungmodern #merakibynn #blousemurah #fashionterkini #cardigan #tshirt #blouse #jumpsuit #overall #dress #trendy #tops #bottom #jeans #denim #ootd #ootn #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #trustedseller
3012/15/2017
.
TUDUNG SARIMA ANABIA HIJAB - 7 CORAK
.
โฌ‡ Min Borong 10 Pcs Ke Ats Utk 1 Corak
๐Ÿ‘— Material Heavy Chiffon
๐Ÿ’œ Sarung Siap
๐ŸŒธ Soft Awning
๐Ÿ’ž Color Random
๐Ÿ†“ Free Postage Semenanjung
๐Ÿ’ฒ Sabah & Sarawak Add Rm 15.00
.
SIZE M
โžก 10 PCS RM 190.00
โžก 20 PCS RM 320.00
.
SIZE L
โžก 10 PCS RM 200.00
โžก 20 PCS RM 340.00
.
SIZE XL
โžก 10 PCS RM 210.00
โžก 20 PCS RM 360.00
.
๐Ÿ“ฒ UTK ORDER SILA WA 016 - 2891578
.
#shawl #shawlmurah #shawls #tudungmurah #pemborong #palingmurah #sabah #pemborongmalaysia #pemborongtudung #borong #borongmurah #borongtudung #sayajual #sayajualonline #hijabers #hijab #bawalmurah #sayajualtudungmurah #sayajualshawl  #tudung #instant #tudungonline #instants #bazarpaknil #murah #instantshawl #tudunglabuh #wideshawl #kerudung #bawalsatin
. TUDUNG SARIMA ANABIA HIJAB - 7 CORAK . โฌ‡ Min Borong 10 Pcs Ke Ats Utk 1 Corak ๐Ÿ‘— Material Heavy Chiffon ๐Ÿ’œ Sarung Siap ๐ŸŒธ Soft Awning ๐Ÿ’ž Color Random ๐Ÿ†“ Free Postage Semenanjung ๐Ÿ’ฒ Sabah & Sarawak Add Rm 15.00 . SIZE M โžก 10 PCS RM 190.00 โžก 20 PCS RM 320.00 . SIZE L โžก 10 PCS RM 200.00 โžก 20 PCS RM 340.00 . SIZE XL โžก 10 PCS RM 210.00 โžก 20 PCS RM 360.00 . ๐Ÿ“ฒ UTK ORDER SILA WA 016 - 2891578 . #shawl #shawlmurah #shawls #tudungmurah #pemborong #palingmurah #sabah #pemborongmalaysia #pemborongtudung #borong #borongmurah #borongtudung #sayajual #sayajualonline #hijabers #hijab #bawalmurah #sayajualtudungmurah #sayajualshawl #tudung #instant #tudungonline #instants #bazarpaknil #murah #instantshawl #tudunglabuh #wideshawl #kerudung #bawalsatin
2012/15/2017
.
PRE ORDER KMARTโ—โ—
.
๐Ÿ’žSALEโคSALEโคSALE๐Ÿ’ž . .

NEW ARRIVAL!!! DEAL OF THE WEEK !!.
Sale ends 31 DEC 2017, 6pm !!! .
.
. โžก๏ธ Price: RM89
.
โžก๏ธ Order: ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013-6560585.
.
ETA 2-3 WEEKS
โžก๏ธ 1st Pay 1st Serve.
.
.
๐ŸŽ’ Full payment is required for Ready/Incoming Stock.
๐ŸŽ Deposit 50% is required for Preorder item.
๐Ÿ‘œ Items sold are not returnable & refundable.
๐Ÿ“ฆ Please add for postage.
.
.
#shoppingmalaysia 
#sayajualhandbagoriginal 
#sayajualmurah 
#shoppingonline 
#instareviewmalaysia 
#iklanvisitig 
#igsellermalaysia 
#instaseller 
#igbizmalaysia 
#instasellermy 
#bazaar 
#bazaarmalaysia 
#bazaarpaknil 
#bazarpaknil 
#visitig 
#visitigmalaysia 
#visitmyig 
#guessori
#guessmurah
#boniaori 
#bonia 
#boniamurah
#coachhandbag 
#coachorimurah 
#michaelkors 
#primarkmalaysia 
#primarkmurah 
#primakbyhanadzikri 
#sayajualhandbagmalaysia 
#sayajualbeg
. PRE ORDER KMARTโ—โ— . ๐Ÿ’žSALEโคSALEโคSALE๐Ÿ’ž . . NEW ARRIVAL!!! DEAL OF THE WEEK !!. Sale ends 31 DEC 2017, 6pm !!! . . . โžก๏ธ Price: RM89 . โžก๏ธ Order: ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013-6560585. . ETA 2-3 WEEKS โžก๏ธ 1st Pay 1st Serve. . . ๐ŸŽ’ Full payment is required for Ready/Incoming Stock. ๐ŸŽ Deposit 50% is required for Preorder item. ๐Ÿ‘œ Items sold are not returnable & refundable. ๐Ÿ“ฆ Please add for postage. . . #shoppingmalaysia #sayajualhandbagoriginal #sayajualmurah #shoppingonline #instareviewmalaysia #iklanvisitig #igsellermalaysia #instaseller #igbizmalaysia #instasellermy #bazaar #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitig #visitigmalaysia #visitmyig #guessori #guessmurah #boniaori #bonia #boniamurah #coachhandbag #coachorimurah #michaelkors #primarkmalaysia #primarkmurah #primakbyhanadzikri #sayajualhandbagmalaysia #sayajualbeg
1012/15/2017
.
PRE ORDER KMARTโ—โ—
.
๐Ÿ’žSALEโคSALEโคSALE๐Ÿ’ž . .

NEW ARRIVAL!!! DEAL OF THE WEEK !!.
Sale ends 31 DEC 2017, 6pm !!! .
.
. โžก๏ธ Price: RM35
.
โžก๏ธ Order: ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013-6560585.
.
ETA 2-3 WEEKS
โžก๏ธ 1st Pay 1st Serve.
.
.
๐ŸŽ’ Full payment is required for Ready/Incoming Stock.
๐ŸŽ Deposit 50% is required for Preorder item.
๐Ÿ‘œ Items sold are not returnable & refundable.
๐Ÿ“ฆ Please add for postage.
.
.
#shoppingmalaysia 
#sayajualhandbagoriginal 
#sayajualmurah 
#shoppingonline 
#instareviewmalaysia 
#iklanvisitig 
#igsellermalaysia 
#instaseller 
#igbizmalaysia 
#instasellermy 
#bazaar 
#bazaarmalaysia 
#bazaarpaknil 
#bazarpaknil 
#visitig 
#visitigmalaysia 
#visitmyig 
#guessori
#guessmurah
#boniaori 
#bonia 
#boniamurah
#coachhandbag 
#coachorimurah 
#michaelkors 
#primarkmalaysia 
#primarkmurah 
#primakbyhanadzikri 
#sayajualhandbagmalaysia 
#sayajualbeg
. PRE ORDER KMARTโ—โ— . ๐Ÿ’žSALEโคSALEโคSALE๐Ÿ’ž . . NEW ARRIVAL!!! DEAL OF THE WEEK !!. Sale ends 31 DEC 2017, 6pm !!! . . . โžก๏ธ Price: RM35 . โžก๏ธ Order: ๐Ÿ“ฒWhatsapp 013-6560585. . ETA 2-3 WEEKS โžก๏ธ 1st Pay 1st Serve. . . ๐ŸŽ’ Full payment is required for Ready/Incoming Stock. ๐ŸŽ Deposit 50% is required for Preorder item. ๐Ÿ‘œ Items sold are not returnable & refundable. ๐Ÿ“ฆ Please add for postage. . . #shoppingmalaysia #sayajualhandbagoriginal #sayajualmurah #shoppingonline #instareviewmalaysia #iklanvisitig #igsellermalaysia #instaseller #igbizmalaysia #instasellermy #bazaar #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitig #visitigmalaysia #visitmyig #guessori #guessmurah #boniaori #bonia #boniamurah #coachhandbag #coachorimurah #michaelkors #primarkmalaysia #primarkmurah #primakbyhanadzikri #sayajualhandbagmalaysia #sayajualbeg
1012/15/2017
morning guys! kopi viral! RM29 jer! 
kopi sedap !! #JDQSlymCoffee

nak kurus hanya rm29 jer!! dengan kandungan kepala bahan kurus!!
garcinia cambogia
chia seed
green coffee
goji berry
fiber
kolagen
๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
@jdq_hq 
@jdq_hq
@jdq_hq

sesuai untuk lelaki dan wanita! 
mudah kurus hanya kocak!!!! #sedap!!!
#jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil

sesuai untuk lelaki dan wanita! 
wassap 0196503404
wassap 0196503404
wasaap 0196503404

#neelofa #loffatah #jsd #dherbs #vasia #lemonex #kosmetikmurah #kosmetik #lubukkosmetik #tati #tatiskincare #aliffsyukriterlajaklaris 
#sedap!!!
#jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil #kopihijaualana #kopikurussedap #kopiviral

#jdqslymcoffee
morning guys! kopi viral! RM29 jer! kopi sedap !! #JDQSlymCoffee nak kurus hanya rm29 jer!! dengan kandungan kepala bahan kurus!! garcinia cambogia chia seed green coffee goji berry fiber kolagen ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ @jdq_hq @jdq_hq @jdq_hq sesuai untuk lelaki dan wanita! mudah kurus hanya kocak!!!! #sedap!!! #jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil sesuai untuk lelaki dan wanita! wassap 0196503404 wassap 0196503404 wasaap 0196503404 #neelofa #loffatah #jsd #dherbs #vasia #lemonex #kosmetikmurah #kosmetik #lubukkosmetik #tati #tatiskincare #aliffsyukriterlajaklaris #sedap!!! #jdqslymcoffee#fattzura๐ŸŒท #fattzuraonly #fattzura #fattahamin #kurus #kopikurus #kopikurussedap #jdqslym #kopihijaudiet #kopihijaualana #kopihijaumurah #kopihijaudiet #kopihijaukurus #ubatkurus #bazarpaknil #kopihijaualana #kopikurussedap #kopiviral #jdqslymcoffee
1012/15/2017
TUTU DRESS
PRICE : RM102
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

SIZE S :
SHOULDER : 14.5
TUTU DRESS PRICE : RM102 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH SIZE S : SHOULDER : 14.5" BUST : 34" WAIST : 30" HIP : 36" LENGTH : 57" ARMHOLE : 8" SLEEVE : 22" SIZE M : SHOULDER : 15" BUST : 38" WAIST : 33" HIP : 39" LENGTH : 58" ARMHOLE : 9" SLEEVE : 23" SIZE L : SHOULDER : 16" BUST : 40" WAIST : 34" HIP : 40" LENGTH : 57" ARMHOLE : 9.5" SLEEVE : 23.5" -hidden zip di lengan dan belakang. #tutu #tutudress #dresstutu #dress #bajukurungsiap #bajukurungsaree #kurungmoden #minikurung #kebaya #bajukebaya #kebayamoden #jubah #bajukurungmoden #peplum #jubahdress #ruangrezekihanania #bazarpaknil #tunicalaturki #bajubatik #bajusongket #songket #kainsongket #englishcotton #bajukurungenglishcotton #bajukurungcotton To oder whatsapp 0193747567
3012/15/2017
TUTU DRESS
PRICE : RM102
ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH

SIZE S :
SHOULDER : 14.5
TUTU DRESS PRICE : RM102 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH SIZE S : SHOULDER : 14.5" BUST : 34" WAIST : 30" HIP : 36" LENGTH : 57" ARMHOLE : 8" SLEEVE : 22" SIZE M : SHOULDER : 15" BUST : 38" WAIST : 33" HIP : 39" LENGTH : 58" ARMHOLE : 9" SLEEVE : 23" SIZE L : SHOULDER : 16" BUST : 40" WAIST : 34" HIP : 40" LENGTH : 57" ARMHOLE : 9.5" SLEEVE : 23.5" -hidden zip di lengan dan belakang. #tutu #tutudress #dresstutu #dress #bajukurungsiap #bajukurungsaree #kurungmoden #minikurung #kebaya #bajukebaya #kebayamoden #jubah #bajukurungmoden #peplum #jubahdress #ruangrezekihanania #bazarpaknil #tunicalaturki #bajubatik #bajusongket #songket #kainsongket #englishcotton #bajukurungenglishcotton #bajukurungcotton To oder whatsapp 0193747567
3012/15/2017
Rasa bangga tu Ya Allah,
Rasa bangga tu Ya Allah, "aku ada kuasa" dlm hati ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ˜™๐Ÿ‘‡๐ŸผSupport Page @marhaenn @bluetick.ig @instasyok @tanda_kata #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
288411512/11/2017
Kehidupan seorang pelajar be like ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
๐Ÿ˜™๐Ÿ‘‡๐ŸผSupport Page

@marhaenn
@bluetick.ig
@instasyok
@tanda_kata
@ayah.pesan

#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
Kehidupan seorang pelajar be like ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ˜™๐Ÿ‘‡๐ŸผSupport Page @marhaenn @bluetick.ig @instasyok @tanda_kata @ayah.pesan #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #reviewmurah #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak
13711612/13/2017
Kalau min terus close akaun ๐Ÿ˜‚
Korang pulak ??
.
Tag kawan korang
โž–โž–โž–โž–โž–โž–
โ—Ž Quotesยฒ best hanya di โ€ข@quotesyokโ€ข
.
๐Ÿ” SUPPORT โฌ‡โฌ‡โฌ‡
๐Ÿ‘ค @lawak_bilis
๐Ÿ‘ค @lawak.extra
.
#igersmalaya #ayahpesan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia
Kalau min terus close akaun ๐Ÿ˜‚ Korang pulak ?? . Tag kawan korang โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ—Ž Quotesยฒ best hanya di โ€ข@quotesyokโ€ข . ๐Ÿ” SUPPORT โฌ‡โฌ‡โฌ‡ ๐Ÿ‘ค @lawak_bilis ๐Ÿ‘ค @lawak.extra . #igersmalaya #ayahpesan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia
250916712/11/2017
Next