#bibirkering medias

TREND TERBARU UNTUK WAJAK GLOWING & HASIL MAKEUP 3x GANDA LEBIH CANTIK
.
.
Beratus makeup artis termasuk BELLAZ & SOCIAL INFLUENCER  sedang amalkan TREND penjagaan wajah dgn hanya menggunakan MINYAK ARGAN & KEPINGAN EMAS 24K ini.
.
.
Sapukan 2 titis siang dan 2 titis malam ataupon ketika make up utk wajah yang lebih GLOWING , FLAWLESS & HASIL MAKE UP YANG TAHAN LEBIH LAMA.
.
Bukan sekadar kotak baru tapi ramuannya 15kali ganda LEBIH POWER !!
.
i Flawless, u ada ??
whatsapp nisa 0183130237
.
#iflawless #iflawlesstestimoni #minyakarganoriginal #minyakarganemas #minyakargan #minyakargarganpalingbest #emas24k #pelembapmakeup  #bibirkering #iflawlessori #skincarehilangkanjerawat #minyakarganuntukwajah #skincareuntukwajah
TREND TERBARU UNTUK WAJAK GLOWING & HASIL MAKEUP 3x GANDA LEBIH CANTIK . . Beratus makeup artis termasuk BELLAZ & SOCIAL INFLUENCER sedang amalkan TREND penjagaan wajah dgn hanya menggunakan MINYAK ARGAN & KEPINGAN EMAS 24K ini. . . Sapukan 2 titis siang dan 2 titis malam ataupon ketika make up utk wajah yang lebih GLOWING , FLAWLESS & HASIL MAKE UP YANG TAHAN LEBIH LAMA. . Bukan sekadar kotak baru tapi ramuannya 15kali ganda LEBIH POWER !! . i Flawless, u ada ?? whatsapp nisa 0183130237 . #iflawless #iflawlesstestimoni #minyakarganoriginal #minyakarganemas #minyakargan #minyakargarganpalingbest #emas24k #pelembapmakeup #bibirkering #iflawlessori #skincarehilangkanjerawat #minyakarganuntukwajah #skincareuntukwajah
3011/24/2017
#kakaktomato
HUJAN 
Selamat malam semuanya.. .
.
Nantikan esok, kakak ade kejutan lagi utk korang2. Stay tune tau tau.
.
Ok, nk bgtahu sesuatu sebelum tidor, harga lips scrub tomato kakak ni, MAMPU milik. Limited tau utk first batch ni. So, cecepat grab😆😉😄
.
Ok, mengantuk..MALEM geng, doa dulu 😬
#kakaktomato HUJAN Selamat malam semuanya.. . . Nantikan esok, kakak ade kejutan lagi utk korang2. Stay tune tau tau. . Ok, nk bgtahu sesuatu sebelum tidor, harga lips scrub tomato kakak ni, MAMPU milik. Limited tau utk first batch ni. So, cecepat grab😆😉😄 . Ok, mengantuk..MALEM geng, doa dulu 😬
5111/24/2017
Dap dap sikit je kat bibir dah lawa. Nak pakai penuh bibir @ buat ombre alaala korea pun boleh. 
Rm25.00

Ada 4 warna menarik. 
Whatsapp 01116912957

#lacilemariemmajual 
#lawakhambar 
#bibirkering 
#bibirmenggelupas 
#liptintbibir 
#liptintmalaysia 
#homemadeliptint #homemadewithlove 
#gojesliptintlacilemariemma 
#handmade
#tanpakimia
#sayajualhomemade 
#sayajualmurah
Dap dap sikit je kat bibir dah lawa. Nak pakai penuh bibir @ buat ombre alaala korea pun boleh. Rm25.00 Ada 4 warna menarik. Whatsapp 01116912957 #lacilemariemmajual #lawakhambar #bibirkering #bibirmenggelupas #liptintbibir #liptintmalaysia #homemadeliptint #homemadewithlove #gojesliptintlacilemariemma #handmade #tanpakimia #sayajualhomemade #sayajualmurah
7111/24/2017
Barbie doll muslimah pakai code 03
Allure Red
Merah yang menawan
.
Calit sikit pun da cukup
Tahan lama tau
Makan minum xmelekat pun
.
MissChuu Liptint
RM25 / pc
.
COD Kuantan
Postage mon - fri
.
Whatsapp
+6019 568 1054
.
#LiptintMissChuu #LiptintOmbre
#LipmatteMissChuu #LipScrubMissChuu
#OmbreMissChuu #LipScrub
#LemonadeCandyLipScrub #LipsBalm
#CandyLipsBalm #BNE
#KuantanLiptint #KuantanMissChuu
#MissChuu #BibirMengelupas
#BibirPersisKorea #BibirGelap
#BibirHitam #BibirKering
#LiptintMalaysia #BibirCantik
#BibirMunggil #BibirPink
#PakarBibir #produkbibir
Barbie doll muslimah pakai code 03 Allure Red Merah yang menawan . Calit sikit pun da cukup Tahan lama tau Makan minum xmelekat pun . MissChuu Liptint RM25 / pc . COD Kuantan Postage mon - fri . Whatsapp +6019 568 1054 . #LiptintMissChuu #LiptintOmbre #LipmatteMissChuu #LipScrubMissChuu #OmbreMissChuu #LipScrub #LemonadeCandyLipScrub #LipsBalm #CandyLipsBalm #BNE #KuantanLiptint #KuantanMissChuu #MissChuu #BibirMengelupas #BibirPersisKorea #BibirGelap #BibirHitam #BibirKering #LiptintMalaysia #BibirCantik #BibirMunggil #BibirPink #PakarBibir #produkbibir
6011/24/2017
Barbie doll muslimah pakai code 03
Allure Red
Merah yang menawan
.
Calit sikit pun da cukup
Tahan lama tau
Makan minum xmelekat pun
.
MissChuu Liptint
RM25 / pc
.
COD Kuantan
Postage mon - fri
.
Whatsapp
+6019 568 1054
.
#LiptintMissChuu #LiptintOmbre
#LipmatteMissChuu #LipScrubMissChuu
#OmbreMissChuu #LipScrub
#LemonadeCandyLipScrub #LipsBalm
#CandyLipsBalm #BNE
#KuantanLiptint #KuantanMissChuu
#MissChuu #BibirMengelupas
#BibirPersisKorea #BibirGelap
#BibirHitam #BibirKering
#LiptintMalaysia #BibirCantik
#BibirMunggil #BibirPink
#PakarBibir #produkbibir
Barbie doll muslimah pakai code 03 Allure Red Merah yang menawan . Calit sikit pun da cukup Tahan lama tau Makan minum xmelekat pun . MissChuu Liptint RM25 / pc . COD Kuantan Postage mon - fri . Whatsapp +6019 568 1054 . #LiptintMissChuu #LiptintOmbre #LipmatteMissChuu #LipScrubMissChuu #OmbreMissChuu #LipScrub #LemonadeCandyLipScrub #LipsBalm #CandyLipsBalm #BNE #KuantanLiptint #KuantanMissChuu #MissChuu #BibirMengelupas #BibirPersisKorea #BibirGelap #BibirHitam #BibirKering #LiptintMalaysia #BibirCantik #BibirMunggil #BibirPink #PakarBibir #produkbibir
14011/24/2017
Manusia takkan pernah lari dari melakukan kesilapan..
#bibirkering
Manusia takkan pernah lari dari melakukan kesilapan.. #bibirkering
74011/24/2017
Senarai Produk LIPS CARE , organik 🍃 by @rosra.beauty_official

COCONUT HONEY LIPBALM (COCONUT MILK+MADU KELULUT)
✔Merawat bibir yang kering
✔Mencerahkan & memerahkan bibir yang hitam/lebam dgn semulajadi
✔Melembutkan bibir yg kasar
✔Menyerikan bibir yg kusam
✔Lipbalm 2in1, merawat & cantik di bibir, x perlu pakai lipstick lgy

FRUITICIOUS LIPTINT
(ALOEVERA GEL+MADU KELULUT+AIR MAWAR)
✔Menjadikan bibir natural persis artis korea
✔Tidak mengeringkan bibir
✔Tidak menghitamkan bibir
✔Tiada kimia bahaya
✔Long lasting / boleh bawa solat
✔Efek sejuk pudina di bibir

COTTON CANDY LIPSCRUB
(MADU+MINYAK ZAITUN)
✔Memunggilkan tekstur bibir
✔Membuang sisa kotoran di bibir
✔Menjadikan bibir pink semulajadi
✔Membuat bibir lembut & rata
✔Melembutkan bibir yang kering

Utk order, whatsapp saya di 0173599620

#lipbalmmadukelulut
#lipbalmsusu
#lipbalmhomemade
#organik
#bibirpink
#bibirsihat
#coconutmilk
#sayagunasayajual #agendiperlukansegera #testimoniliptint #homemadeliptint #sayajualliptint #lipandcheekstain #lipandcheektint 
#homemadelipbalm #lipbalmmadu #lipbalmwarna #organik #homemade #merawatbibir #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibirlebam
Senarai Produk LIPS CARE , organik 🍃 by @rosra.beauty_official COCONUT HONEY LIPBALM (COCONUT MILK+MADU KELULUT) ✔Merawat bibir yang kering ✔Mencerahkan & memerahkan bibir yang hitam/lebam dgn semulajadi ✔Melembutkan bibir yg kasar ✔Menyerikan bibir yg kusam ✔Lipbalm 2in1, merawat & cantik di bibir, x perlu pakai lipstick lgy FRUITICIOUS LIPTINT (ALOEVERA GEL+MADU KELULUT+AIR MAWAR) ✔Menjadikan bibir natural persis artis korea ✔Tidak mengeringkan bibir ✔Tidak menghitamkan bibir ✔Tiada kimia bahaya ✔Long lasting / boleh bawa solat ✔Efek sejuk pudina di bibir COTTON CANDY LIPSCRUB (MADU+MINYAK ZAITUN) ✔Memunggilkan tekstur bibir ✔Membuang sisa kotoran di bibir ✔Menjadikan bibir pink semulajadi ✔Membuat bibir lembut & rata ✔Melembutkan bibir yang kering Utk order, whatsapp saya di 0173599620 #lipbalmmadukelulut #lipbalmsusu #lipbalmhomemade #organik #bibirpink #bibirsihat #coconutmilk #sayagunasayajual #agendiperlukansegera #testimoniliptint #homemadeliptint #sayajualliptint #lipandcheekstain #lipandcheektint #homemadelipbalm #lipbalmmadu #lipbalmwarna #organik #homemade #merawatbibir #bibirhitam #bibirkering #bibirkusam #bibirlebam
18011/24/2017
NAK BADAN PUTIH GEBU?

Set ni boleh tolong, inshaaAllah. Scrub dua tiga kali je seminggu. Coffee scrub tu boleh mix dengan whiteing body scrub, then gosoklah pada badan. Selain dari mencerahkan kulit, parut pun hilang, inshaaAllah stretchmark pun pudar.

Untuk daily use, time mandi guna la rice milk soap ni. Buih dia yang sangat mewah dan bau yang wangi menenangkan jiwa gitu.

Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220
NAK BADAN PUTIH GEBU? Set ni boleh tolong, inshaaAllah. Scrub dua tiga kali je seminggu. Coffee scrub tu boleh mix dengan whiteing body scrub, then gosoklah pada badan. Selain dari mencerahkan kulit, parut pun hilang, inshaaAllah stretchmark pun pudar. Untuk daily use, time mandi guna la rice milk soap ni. Buih dia yang sangat mewah dan bau yang wangi menenangkan jiwa gitu. Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘 . . 📲 +6019-6877220
27311/24/2017
NATURE REPUBLIC
✨ 🍵Green Tea🍵 ✨
ㅇ
- Melembabkan wajah
- Mengurangi noda di wajah
- Mengurangi jerawat 
ㅇ
Yuk yuk di order~
Only Rp.25.000
Guaranteed 💯% original. Palsu uang kembali!
ㅇ
Untuk Order 
Line : FiftheenApril
WA. : 0821-7542-2985
ㅇ
#NatureRepublic #lapakgue #Jual #lapak #kbeauty #beauty #kecantikan #kecantikanwajah #cantik #cantik😍 #masker #maskerwajah #wajah #perawatan #perawatanwajah #wajahsehat #wajahberminyak #wajahputih #wajahcerah #wajahglowing #wajahcantik #wajahkusam #maskernatural #bibir #bibirkering #bibircantik #bibirgelap #olshopindo #Olshopjakarta #olshoptangerang
NATURE REPUBLIC ✨ 🍵Green Tea🍵 ✨ ㅇ - Melembabkan wajah - Mengurangi noda di wajah - Mengurangi jerawat ㅇ Yuk yuk di order~ Only Rp.25.000 Guaranteed 💯% original. Palsu uang kembali! ㅇ Untuk Order Line : FiftheenApril WA. : 0821-7542-2985 ㅇ #NatureRepublic #lapakgue #Jual #lapak #kbeauty #beauty #kecantikan #kecantikanwajah #cantik #cantik😍 #masker #maskerwajah #wajah #perawatan #perawatanwajah #wajahsehat #wajahberminyak #wajahputih #wajahcerah #wajahglowing #wajahcantik #wajahkusam #maskernatural #bibir #bibirkering #bibircantik #bibirgelap #olshopindo #Olshopjakarta #olshoptangerang
34011/24/2017
NATURE REPUBLIC
✨ 🌹Rose (Moisturizing and revitalized skin)🌹 ✨
ㅇ
- Melembabkan - Melembutkan
- Mengecilkan pori-pori
- Membuat jerawat cepat kering
ㅇ
Yuk yuk di order~
Only Rp.25.000
Guaranteed 💯% original. Palsu uang kembali!
ㅇ
Untuk Order 
Line : FiftheenApril
WA. : 0821-7542-2985
ㅇ
#NatureRepublic #lapakgue #Jual #lapak #kbeauty #beauty #kecantikan #kecantikanwajah #cantik #cantik😍 #masker #maskerwajah #wajah #perawatan #perawatanwajah #wajahsehat #wajahberminyak #wajahputih #wajahcerah #wajahglowing #wajahcantik #wajahkusam #maskernatural #bibir #bibirkering #bibircantik #bibirgelap #olshopindo #Olshopjakarta #olshoptangerang
NATURE REPUBLIC ✨ 🌹Rose (Moisturizing and revitalized skin)🌹 ✨ ㅇ - Melembabkan - Melembutkan - Mengecilkan pori-pori - Membuat jerawat cepat kering ㅇ Yuk yuk di order~ Only Rp.25.000 Guaranteed 💯% original. Palsu uang kembali! ㅇ Untuk Order Line : FiftheenApril WA. : 0821-7542-2985 ㅇ #NatureRepublic #lapakgue #Jual #lapak #kbeauty #beauty #kecantikan #kecantikanwajah #cantik #cantik😍 #masker #maskerwajah #wajah #perawatan #perawatanwajah #wajahsehat #wajahberminyak #wajahputih #wajahcerah #wajahglowing #wajahcantik #wajahkusam #maskernatural #bibir #bibirkering #bibircantik #bibirgelap #olshopindo #Olshopjakarta #olshoptangerang
8011/24/2017
Nama produk : vaseline lips 
Vaseline Lip Therapy Creme Brulee pelembab bibir / petroleum jelly 
Kemasan: 7 Gram 
Punya Masalah dengan Bibir? Bibir kering, pecah-pecah? Atasi dengan Vaseline Lip Therapy. Bikin bibir kamu lembut, sehat dan pinky Tempatnya imut bisa dimasukan ke saku, bisa digunakan kapan saja dan dimana saja saat kamu butuhkan. Petroleum Jelly adalah campuran dari mineral oil, paraffin dan lilin micro crystalline yang dilebur menjadi satu dalam bentuk gel halus. Saat dioleskan ke kulit, gel ini meresap sempurna ke pori-pori kulit dan dengan cepat akan mengganti sel kulit mati dengan sel kulit baru yang sehat. Setelah meresap ke kulit, Petroleum Jelly juga dapat langsung masuk ke dalam celah-celah sel kulit untuk menghalangi hilangnya air alami yang diproduksi kulit kita. Sehingga kelembapan kulit tetap terjaga secara natural. Selain merawat kulit dari dalam, Petroleum Jelly juga dapat merawat kulit dari luar. Sanggup menjaga kelembapan kulit dari efek buruk sinar matahari dan pergantian cuaca yang nggak bersahabat. Sangat efektif digunakan untuk bibir pecah-pecah dan kulit ekstra kering! 
Manfaat lainnya: 
1. Melembutkan siku, lutut, tumit, hingga telapak tangan kaki pecah-pecah 
2. Dapat mengatasi kulit yang terkena luka bakar, maupun luka gores. 
3. Digunakan sebagai pelembab dan pelembut agar bibir tidak kering dan pecah 
4. Menyembuhkan ruam popok dan iritasi pada kulit bayi 5. Melindungi kulit di bawah terik matahari
 6. Dapat membersihkan riasan di daerah sekitar mata tanpa rasa perih / tidak merusak kulit 
7. Memperbaiki kulit yang terkena lem power/ power glue 9. Dapat juga digunakan untuk merawat benda-benda kulit kesayangan, hingga tidak mudah rusak sewaktu disimpan

Ready varian : #strikawajahmurah Cacao 
Creme bruelle 
Rossy 
Minat??sms atau wa 081914400724 
Pin bb 2608bada 
Line phinkl

#phinkl #phinklready #phinklreadystock #trustedseller #tokoonlineterpercaya #gudangkosmetik #tokoonlinekosmetik #pelembabbibir #lipbalmmurah #lipstickmurah #pelembabbibirmurah #bibirkering #masalahbibir #bibirpecahpecah #mengatasibibirkering
Nama produk : vaseline lips Vaseline Lip Therapy Creme Brulee pelembab bibir / petroleum jelly Kemasan: 7 Gram Punya Masalah dengan Bibir? Bibir kering, pecah-pecah? Atasi dengan Vaseline Lip Therapy. Bikin bibir kamu lembut, sehat dan pinky Tempatnya imut bisa dimasukan ke saku, bisa digunakan kapan saja dan dimana saja saat kamu butuhkan. Petroleum Jelly adalah campuran dari mineral oil, paraffin dan lilin micro crystalline yang dilebur menjadi satu dalam bentuk gel halus. Saat dioleskan ke kulit, gel ini meresap sempurna ke pori-pori kulit dan dengan cepat akan mengganti sel kulit mati dengan sel kulit baru yang sehat. Setelah meresap ke kulit, Petroleum Jelly juga dapat langsung masuk ke dalam celah-celah sel kulit untuk menghalangi hilangnya air alami yang diproduksi kulit kita. Sehingga kelembapan kulit tetap terjaga secara natural. Selain merawat kulit dari dalam, Petroleum Jelly juga dapat merawat kulit dari luar. Sanggup menjaga kelembapan kulit dari efek buruk sinar matahari dan pergantian cuaca yang nggak bersahabat. Sangat efektif digunakan untuk bibir pecah-pecah dan kulit ekstra kering! Manfaat lainnya: 1. Melembutkan siku, lutut, tumit, hingga telapak tangan kaki pecah-pecah 2. Dapat mengatasi kulit yang terkena luka bakar, maupun luka gores. 3. Digunakan sebagai pelembab dan pelembut agar bibir tidak kering dan pecah 4. Menyembuhkan ruam popok dan iritasi pada kulit bayi 5. Melindungi kulit di bawah terik matahari 6. Dapat membersihkan riasan di daerah sekitar mata tanpa rasa perih / tidak merusak kulit 7. Memperbaiki kulit yang terkena lem power/ power glue 9. Dapat juga digunakan untuk merawat benda-benda kulit kesayangan, hingga tidak mudah rusak sewaktu disimpan Ready varian : #strikawajahmurah Cacao Creme bruelle Rossy Minat??sms atau wa 081914400724 Pin bb 2608bada Line phinkl #phinkl #phinklready #phinklreadystock #trustedseller #tokoonlineterpercaya #gudangkosmetik #tokoonlinekosmetik #pelembabbibir #lipbalmmurah #lipstickmurah #pelembabbibirmurah #bibirkering #masalahbibir #bibirpecahpecah #mengatasibibirkering
953011/23/2017
Latepost kucel'y at kampung my darling dayeuh manggung garut @syarifahveh 
#rambutlepek
#bibirkering
#mukahinyany
#matamasiiblmabissbintit'y 😭
Latepost kucel'y at kampung my darling dayeuh manggung garut @syarifahveh #rambutlepek #bibirkering #mukahinyany #matamasiiblmabissbintit'y 😭
4171210/05/2017
Item wajib ada dlm handbag tauu, kalut nak pergi mana2 boleh apply je faraalipbutter less than 3 seconds terus berseriii 😍😍
.
Do dm or wassap +6013.285.3628 for any enquiries
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipstickmurahmalaysia #lipstickmurah #wudhukfriendly #natural #bibirkering #bibirgelap #bibirpinkish #bazaarpaknil #bazaaronline #bts #sayajual #sayajualmurah #igshop #makeupartist #instafamous #igshopmurah
Item wajib ada dlm handbag tauu, kalut nak pergi mana2 boleh apply je faraalipbutter less than 3 seconds terus berseriii 😍😍 . Do dm or wassap +6013.285.3628 for any enquiries . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipstickmurahmalaysia #lipstickmurah #wudhukfriendly #natural #bibirkering #bibirgelap #bibirpinkish #bazaarpaknil #bazaaronline #bts #sayajual #sayajualmurah #igshop #makeupartist #instafamous #igshopmurah
145111/24/2017
Manusia takkan pernah lari dari melakukan kesilapan..
#bibirkering
Manusia takkan pernah lari dari melakukan kesilapan.. #bibirkering
74011/24/2017
Gagal debus mau jilat api, apadaya lidah tak sampai.. kalo kalo usiakuh bertambah lagi, semoga otak makin terpakai ~
Tengkyu so much surprise na darl, lope lope teu pararuguh pokona mah cewe kacamata disebelah !
.
.
.
#29juni2017 #usiabertambah #kulitkusam #bibirkering #birthdaysurprise
Gagal debus mau jilat api, apadaya lidah tak sampai.. kalo kalo usiakuh bertambah lagi, semoga otak makin terpakai ~ Tengkyu so much surprise na darl, lope lope teu pararuguh pokona mah cewe kacamata disebelah ! . . . #29juni2017 #usiabertambah #kulitkusam #bibirkering #birthdaysurprise
1011506/29/2017
Angin spoil.
#bibirkering 😌
Angin spoil. #bibirkering 😌
103010/26/2017
🍯 Macaron Lips By RZN BEAUTY merupakan pelembab bibir 100% natural untuk mengembalikan kelembapan semulajadi bibir.👄👄 🍯Beeswax merupakan bahan utama untuk melembapkan kulit kering, selain tu beeswax bersifat anti-bakteria, anti-inflamasi, dan bersifat antioksidan. 🍯 Vitamin E didalam Macaron Lips berfungsi sebagai anti-aging untuk meremajakan kulit.
======================================== 👉 KANDUNGAN DALAM MACARON LIPS BY RZN BEAUTY 🐳 Shea Butter
🐞 Beeswax
🐝 Honey
🍋 Vitamin E
🐜 Ricinus Communis (castor)
🍬 Seed Oil
🍭Fragrance

Nak pakai lipstick 💄 pon senang lps apply macaronlips ni taw..
.
.
Wsp : 013-6820980 to order 
Wsp : 013-6820980 to order

#macaronlips #bibirhitam #bibirkering #rawatbibir
🍯 Macaron Lips By RZN BEAUTY merupakan pelembab bibir 100% natural untuk mengembalikan kelembapan semulajadi bibir.👄👄 🍯Beeswax merupakan bahan utama untuk melembapkan kulit kering, selain tu beeswax bersifat anti-bakteria, anti-inflamasi, dan bersifat antioksidan. 🍯 Vitamin E didalam Macaron Lips berfungsi sebagai anti-aging untuk meremajakan kulit. ======================================== 👉 KANDUNGAN DALAM MACARON LIPS BY RZN BEAUTY 🐳 Shea Butter 🐞 Beeswax 🐝 Honey 🍋 Vitamin E 🐜 Ricinus Communis (castor) 🍬 Seed Oil 🍭Fragrance Nak pakai lipstick 💄 pon senang lps apply macaronlips ni taw.. . . Wsp : 013-6820980 to order Wsp : 013-6820980 to order #macaronlips #bibirhitam #bibirkering #rawatbibir
130011/15/2017
Joker ni sekali tengok, memang lah nampak ganas dan hati kering. Tapi ramai yang taktau, dia sebenaqnyamacam mana. Jom tengok video ni!
.
Hmm bibiaq koyak sikit ja pun dan menangis Joker ni.. HAHA Ok, kalau ampa pun jenis bibiaq cepat kering dan pucat tu, boleh lah pakai Lip Balm @MyKish.Official.
.
Ia boleh merawat bibiaq yang kering, bagi jadi merah semulajadi dan mesra wuduk! Nak tau lebih lanjut, sila layari:
.
IG: @MyKish.Official
FB: MyKish.Official
Whatsapp: 019-503 5096
.
Talents: @chazynash & @farhankapor
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #mykish #mykishlipbalm #lipbalm #calitcalitdahcantik #bibirkering #jokerblablabla #joker #jokerparody #blablabla #thriller #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur
Joker ni sekali tengok, memang lah nampak ganas dan hati kering. Tapi ramai yang taktau, dia sebenaqnyamacam mana. Jom tengok video ni! . Hmm bibiaq koyak sikit ja pun dan menangis Joker ni.. HAHA Ok, kalau ampa pun jenis bibiaq cepat kering dan pucat tu, boleh lah pakai Lip Balm @MyKish.Official. . Ia boleh merawat bibiaq yang kering, bagi jadi merah semulajadi dan mesra wuduk! Nak tau lebih lanjut, sila layari: . IG: @MyKish.Official FB: MyKish.Official Whatsapp: 019-503 5096 . Talents: @chazynash & @farhankapor . #igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #mykish #mykishlipbalm #lipbalm #calitcalitdahcantik #bibirkering #jokerblablabla #joker #jokerparody #blablabla #thriller #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur
1295115027383309/16/2017
Lipstik mana lipstik👄💄
#bibirkering #bibirpucat #cuacaburuk
Lipstik mana lipstik👄💄 #bibirkering #bibirpucat #cuacaburuk
265207/11/2017
Next