#bibirkering medias

#Repost @seemegirls.id_ (@get_repost)
・・・
Laneige lip sleeping mask [Original]
Rp 55.000
.
.

ORIGINAL !! TERMURAH !!! Exp 2019

LANEIGE Lip Sleeping Mask 3gr
.
.
Bibir halus dan kenyal dengan Lip Sleeping Mask
.
Ekstrak beri yang kaya akan vitamin C dan antioksidan bekerja pada bibir yang kering dan kasar, menjadikannya halus dan kenyal.
.
Teknologi Pembalut tidur terdiri atas jaringan mineral asam hialuronik yang menjernihkan kulit di malam hari, memungkinkan agen aktif meresap ke dalam saat paket ini ada pada bibir.
.
Formula ini memiliki wangi yang manis dan asam yang membantu Anda tidur.
.

Original 100%

Jaminan uang kembali
.
.
#laneigeori #laneigesleepingmaskmurah #laneigemurah #laneigeasli #juallaneige #liptherapy #bibirpecahpecah #bibirpecah #bibirkering #perawatanbibir #kosmetikset #jualkosmetik #laneigebbcushion #bajulebaran #muabontang #muabontang #muabandung #muabekasi #liptherapy #vaselineliprossy #perawatanbibir #hantarannikah #hantarankawin #muapadang #muatebingtinggi
#Repost @seemegirls.id_ (@get_repost) ・・・ Laneige lip sleeping mask [Original] Rp 55.000 . . ORIGINAL !! TERMURAH !!! Exp 2019 LANEIGE Lip Sleeping Mask 3gr . . Bibir halus dan kenyal dengan Lip Sleeping Mask . Ekstrak beri yang kaya akan vitamin C dan antioksidan bekerja pada bibir yang kering dan kasar, menjadikannya halus dan kenyal. . Teknologi Pembalut tidur terdiri atas jaringan mineral asam hialuronik yang menjernihkan kulit di malam hari, memungkinkan agen aktif meresap ke dalam saat paket ini ada pada bibir. . Formula ini memiliki wangi yang manis dan asam yang membantu Anda tidur. . Original 100% Jaminan uang kembali . . #laneigeori #laneigesleepingmaskmurah #laneigemurah #laneigeasli #juallaneige #liptherapy #bibirpecahpecah #bibirpecah #bibirkering #perawatanbibir #kosmetikset #jualkosmetik #laneigebbcushion #bajulebaran #muabontang #muabontang #muabandung #muabekasi #liptherapy #vaselineliprossy #perawatanbibir #hantarannikah #hantarankawin #muapadang #muatebingtinggi
3009/19/2017
Bibir hitam?kusam?banyak garis-garis. Pastu kering mengelupas 😥 😍Mary Kay Satin Lip Set Kan ada.
.
Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya!
.
Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg  diformulasi dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk: .
💋 Memberi kelembapan pada bibir.
💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering
🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. 💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria

Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!

tahan 8-12 bulan average..Jimat kan😍😍.. Satin lip set ni terdiri dari dua item:

Satin lip scrub - tu kita pakai utk tanggalkan sel2 kulit mati dekat bibir utk gantikan sel kulit yg baru. Memang sgt sesuai utk yg bibir gelap, bibir merekah, bibir kering semua sesuai.. Utk yg bibir pucat tak berapa nak merah pun elok pakai. Sbb dia akan buang sel kulit mati yg lama, dan ganti yg baru. Baru bibir kita merah

Lip balm - kita pakai hari2.  Khas utk lembapkan bibir. Supaya bibir kita sentiasa lembap dan moist. ~Lip balm juga ada vitamin utk bibir supaya bibir kita sentiasa cantik dan terjaga.

Berminatt dengan set satin lip balm ?? Bole dapat kan Set LIPS SPA

Jum Jadi Model Mary Kay Secara percuma

#SatinLipsSpa
@izaeryna
#Bibirkering #Bibirgelap
Bibir hitam?kusam?banyak garis-garis. Pastu kering mengelupas 😥 😍Mary Kay Satin Lip Set Kan ada. . Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya! . Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg diformulasi dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk: . 💋 Memberi kelembapan pada bibir. 💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering 🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. 💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria Say bye bye to bibir bermasalah sekarang! tahan 8-12 bulan average..Jimat kan😍😍.. Satin lip set ni terdiri dari dua item: Satin lip scrub - tu kita pakai utk tanggalkan sel2 kulit mati dekat bibir utk gantikan sel kulit yg baru. Memang sgt sesuai utk yg bibir gelap, bibir merekah, bibir kering semua sesuai.. Utk yg bibir pucat tak berapa nak merah pun elok pakai. Sbb dia akan buang sel kulit mati yg lama, dan ganti yg baru. Baru bibir kita merah Lip balm - kita pakai hari2. Khas utk lembapkan bibir. Supaya bibir kita sentiasa lembap dan moist. ~Lip balm juga ada vitamin utk bibir supaya bibir kita sentiasa cantik dan terjaga. Berminatt dengan set satin lip balm ?? Bole dapat kan Set LIPS SPA Jum Jadi Model Mary Kay Secara percuma #SatinLipsSpa @izaeryna #Bibirkering #Bibirgelap
0009/19/2017
🎉🎊🎉🎊Tadaaaa

Macam-macam sangat dah jenis lipmatte/lipstick/liptint melekat kat bibir.

Sekali-sekala,manjakan lah bibir dengan #lipscrub. Boleh hindarkan bibir dari tampak kusam.

Serious!
Tak yah banyak kali cuba, 
First time guna terus rasa bibir lebih sihat & nampak lagi cantik.

Bukan sebab kandungan kimia berbahaya yang tup2 bibir boleh jadi lawa. Tapi  tapi tapi sebab tesktur  organic superfine sugar dah bawak lari segala kulit kering & kulit mati yang mengusamkan bibir selama ni.

Pulak tu ditambah dengan olive oil & madu, pergggg. Elok terus mana bibir yang selalu kering tu.

Kakak tulis panjang-panjang ni, korang baca tak?

Nak jadi agent #lipscrub TEMYRACLE? Meh whatsapp.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 013 353 3934
WHATSAPP📲 013 353 3934

#temyracle
#gengKSC
#bibirkering
#scrubbibir
#bibircantik
🎉🎊🎉🎊Tadaaaa Macam-macam sangat dah jenis lipmatte/lipstick/liptint melekat kat bibir. Sekali-sekala,manjakan lah bibir dengan #lipscrub. Boleh hindarkan bibir dari tampak kusam. Serious! Tak yah banyak kali cuba, First time guna terus rasa bibir lebih sihat & nampak lagi cantik. Bukan sebab kandungan kimia berbahaya yang tup2 bibir boleh jadi lawa. Tapi tapi tapi sebab tesktur organic superfine sugar dah bawak lari segala kulit kering & kulit mati yang mengusamkan bibir selama ni. Pulak tu ditambah dengan olive oil & madu, pergggg. Elok terus mana bibir yang selalu kering tu. Kakak tulis panjang-panjang ni, korang baca tak? Nak jadi agent #lipscrub TEMYRACLE? Meh whatsapp. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 013 353 3934 WHATSAPP📲 013 353 3934 #temyracle #gengKSC #bibirkering #scrubbibir #bibircantik
10009/19/2017
“Luxury Lipstick Royal Jelly adalah lipstick JAFRA yang merawat dan memberi warna indah pada bibir dengan ditambahkan manfaat Royal Jelly untuk menjaga kelembaban dan memberi kilau pada bibir.” Ada tercantum expiry date dan netto 4g. Kemudian juga ada no BPOM dan Batch Code, jadi lipstick ini cukup aman.....
Warnanya coral chic.... Soft banget... Dan gak bikin bibir kamu tambah kering , meletek meletek hihihi...
Kamu punya bibir kering ?
You must try it!!!! #jafra #lips #bibir #peach #lipstickjafra #lipstick #bibirkering #lembab #nutrisi #kosmetikjafra #makeupjafra #jualjafra #konsultanjafra #flawless #cantik #makeup #wanita #MUA #makeupartist #bibirhitam #bibirkering#purwakarta #purwakartahits
“Luxury Lipstick Royal Jelly adalah lipstick JAFRA yang merawat dan memberi warna indah pada bibir dengan ditambahkan manfaat Royal Jelly untuk menjaga kelembaban dan memberi kilau pada bibir.” Ada tercantum expiry date dan netto 4g. Kemudian juga ada no BPOM dan Batch Code, jadi lipstick ini cukup aman..... Warnanya coral chic.... Soft banget... Dan gak bikin bibir kamu tambah kering , meletek meletek hihihi... Kamu punya bibir kering ? You must try it!!!! #jafra #lips #bibir #peach #lipstickjafra #lipstick #bibirkering #lembab #nutrisi #kosmetikjafra #makeupjafra #jualjafra #konsultanjafra #flawless #cantik #makeup #wanita #MUA #makeupartist #bibirhitam #bibirkering#purwakarta #purwakartahits
13309/19/2017
The Bibir Scrub ni mmg sgt best. Dia membantu menghilangkan sel kulit mati dan kering2 dibibir. Scrub ni juga mengurangkan bibir pucat & merekah dan Mengembalikan warna asal bibir.
.
Bahan2 yang digunakan pastilah selamat dan halal. Semuanya terdiri drpd bhn2 organik spt Organic brown sugar, high quality EO, olive oil extra virgin, vitamin C and pure honey
.
Harga : RM13
Postage : RM7sm / RM11ss
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bibirpecah #bibirhitam #bibirmerah #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirpink #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #lipbalmorganik #lipscrubmalaysia #lipscrubhomemade #lipscrubmurah #lipserummalaysia #lipserummurah #sayajual #sayajualmurah #penjagaanbibir #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipmattemalaysia #liptintmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #liptreatmentmalaysia #lipcaremalaysia
The Bibir Scrub ni mmg sgt best. Dia membantu menghilangkan sel kulit mati dan kering2 dibibir. Scrub ni juga mengurangkan bibir pucat & merekah dan Mengembalikan warna asal bibir. . Bahan2 yang digunakan pastilah selamat dan halal. Semuanya terdiri drpd bhn2 organik spt Organic brown sugar, high quality EO, olive oil extra virgin, vitamin C and pure honey . Harga : RM13 Postage : RM7sm / RM11ss . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bibirpecah #bibirhitam #bibirmerah #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirpink #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #lipbalmorganik #lipscrubmalaysia #lipscrubhomemade #lipscrubmurah #lipserummalaysia #lipserummurah #sayajual #sayajualmurah #penjagaanbibir #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipmattemalaysia #liptintmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #liptreatmentmalaysia #lipcaremalaysia
15109/19/2017
DYXY Moist Matte LIPSTICK dengan 3 warna yang sangat cantik.
😍sexynude
😍cherry red
😍flirty me
.
Memang best sangat lipstick ni sbbnya:
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄Bau fruity yang wangi
💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Harga: RM50
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxylipstick #dyxycosmeticsmalaysia #lipstickmattemalaysia #mattelipstickmalaysia #lipstickmalaysia #lipstickpink #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmattecantik #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #makeupmalaysia #malaysiamakeup #muamalaysia #makeupartistmalaysia #beautymalaysia #lipsticklover #lipstickmatte #nudelipstick #makeupnatural #lipsticknude #lipstickmerah #longlastingmakeup #longlastinglipstick
DYXY Moist Matte LIPSTICK dengan 3 warna yang sangat cantik. 😍sexynude 😍cherry red 😍flirty me . Memang best sangat lipstick ni sbbnya: 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄Bau fruity yang wangi 💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . Harga: RM50 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxylipstick #dyxycosmeticsmalaysia #lipstickmattemalaysia #mattelipstickmalaysia #lipstickmalaysia #lipstickpink #bibirkusam #bibirhitam #bibirgelap #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmattecantik #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #makeupmalaysia #malaysiamakeup #muamalaysia #makeupartistmalaysia #beautymalaysia #lipsticklover #lipstickmatte #nudelipstick #makeupnatural #lipsticknude #lipstickmerah #longlastingmakeup #longlastinglipstick
10209/19/2017
HASIL PENGGUNAAN YANG KONSISTEN DENGAN SERUM FOUNDATION DARI ELYSIAN
. 
makin cantik bertambah cantikkan, sekali pump saja cover satu muka . 
Bestnya lagi foundation ni senang nak blend tau, tak bercapuk dan rasa selesa ja sepanjang hari . 
Kenapa dah ramai yang tertarik dengan Serum foundation? Kalau nak tahu awak cuba la dulu dan rasa sendiri kelainannya . 
Ingat tau foundation ni bukan saja nak bagi muka kita cantik, tutup cela atau parut pada wajah, malah ia juga merawat dengan mengecutkan jerawat, tak menyebabkan liang pori terbuka, dan senang untuk dicuci
HASIL PENGGUNAAN YANG KONSISTEN DENGAN SERUM FOUNDATION DARI ELYSIAN . makin cantik bertambah cantikkan, sekali pump saja cover satu muka . Bestnya lagi foundation ni senang nak blend tau, tak bercapuk dan rasa selesa ja sepanjang hari . Kenapa dah ramai yang tertarik dengan Serum foundation? Kalau nak tahu awak cuba la dulu dan rasa sendiri kelainannya . Ingat tau foundation ni bukan saja nak bagi muka kita cantik, tutup cela atau parut pada wajah, malah ia juga merawat dengan mengecutkan jerawat, tak menyebabkan liang pori terbuka, dan senang untuk dicuci
20209/19/2017
PERFECTO !!!
.
Dua item yang melengkapkan gayamu dengan CEPAT,  CANTIK Dan SELAMAT walau dimana berada.. .
4 benda paling best tentang SERUM FOUNDATION NI: .
✔️ mudah blend
✔️ tak capuk
✔️ tak naik jerawat
✔️ makin peluh makin cantik.

Kualiti dan packaging memang macam international produk😍

Ramai yang guna Serum Foundation terpaksa ambik lipmatte sekali.

Dalam kena paksa tu.. Customer mula mula ambik 1 warna.. Terus whatsapp nak tambah lagi warna.

Yang guna Treatment Matter lip cream ni.. Confirm akan cakap : .
.
✔️ Tak keringkan bibir
✔️ Tahan lama .
✔️ Warna menyerap dalam bibir dan buat bibir halus ( highly pigmented)
✔️ Bau tak kuat sangat. Lembut je macam nak makan!

Tak caya? Dah cuba baru tahu. ☺️
.
Oder/pertanyaan
.
Wasap 012-9886007
Wasap 012-9886007
.
#elysianboosterserum #serumfoundationelysian #elysianserumfoundation #foundationkecutkanjerawat #foundation #jerawatkecut #jeragathilang #parutpudar #lipmattelover #lipmattebest #lipmatte #bibirgelap #bibirkering#makeuplover #makeupcollection #elysiantrustedseller #elysianmelaka #elysiankedah #elysiankelantan #elysianjasin #elysianmerlimau
PERFECTO !!! . Dua item yang melengkapkan gayamu dengan CEPAT, CANTIK Dan SELAMAT walau dimana berada.. . 4 benda paling best tentang SERUM FOUNDATION NI: . ✔️ mudah blend ✔️ tak capuk ✔️ tak naik jerawat ✔️ makin peluh makin cantik. Kualiti dan packaging memang macam international produk😍 Ramai yang guna Serum Foundation terpaksa ambik lipmatte sekali. Dalam kena paksa tu.. Customer mula mula ambik 1 warna.. Terus whatsapp nak tambah lagi warna. Yang guna Treatment Matter lip cream ni.. Confirm akan cakap : . . ✔️ Tak keringkan bibir ✔️ Tahan lama . ✔️ Warna menyerap dalam bibir dan buat bibir halus ( highly pigmented) ✔️ Bau tak kuat sangat. Lembut je macam nak makan! Tak caya? Dah cuba baru tahu. ☺️ . Oder/pertanyaan . Wasap 012-9886007 Wasap 012-9886007 . #elysianboosterserum #serumfoundationelysian #elysianserumfoundation #foundationkecutkanjerawat #foundation #jerawatkecut #jeragathilang #parutpudar #lipmattelover #lipmattebest #lipmatte #bibirgelap #bibirkering#makeuplover #makeupcollection #elysiantrustedseller #elysianmelaka #elysiankedah #elysiankelantan #elysianjasin #elysianmerlimau
8009/19/2017
Bibir yang hitam perlu dirawat jangan biarkan bibir anda bertambah hitam.
.
#candyliciouslipscrub dapat membantu anda menghilangkan sel kulit mati. Seminggu pakai 2,3 kali saja.
.
Bukan muka saja nak cantik. Bibir pun nak kena menyerlah. Baru la sempurna kejelitaan seorang wanita.

RM18

http://www.wasap.my/60172058144
📬pos 1 MALAYSIA
🚙cod BANGI/KAJANG

#TiendaBizSolution #CandyliciousLipScrub #lipscrub #scrubbibir #bibirmerah #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #jomrawat #jomcantik #agenbangi #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
Bibir yang hitam perlu dirawat jangan biarkan bibir anda bertambah hitam. . #candyliciouslipscrub dapat membantu anda menghilangkan sel kulit mati. Seminggu pakai 2,3 kali saja. . Bukan muka saja nak cantik. Bibir pun nak kena menyerlah. Baru la sempurna kejelitaan seorang wanita. RM18 http://www.wasap.my/60172058144 📬pos 1 MALAYSIA 🚙cod BANGI/KAJANG #TiendaBizSolution #CandyliciousLipScrub #lipscrub #scrubbibir #bibirmerah #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #thisisbarangbaikkk #homemadebeautyproduct #jomrawat #jomcantik #agenbangi #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
1009/19/2017
Kenapa lipstick tu wajib pakai ? Elakkan bibir hitam dan kering sebab kena uv. Dia mcm kulit juga, kena uv confirm timbul pigment.
.
Elakkan bibir hitam/pigment maka rajin2 pakai lipgloss atau lipstik supaya ter protect bibir kita yg seksi..
.
Marykay semimatte gel hebat dgn vit E dan free chemical! Jom cuba pakai lipstick..mesti suka

Whatsapp flora 0135434769
.
#beautyforyou #lipstick #lipgloss #bibirkering #bibirmerekah #allergic #gilacantek
Kenapa lipstick tu wajib pakai ? Elakkan bibir hitam dan kering sebab kena uv. Dia mcm kulit juga, kena uv confirm timbul pigment. . Elakkan bibir hitam/pigment maka rajin2 pakai lipgloss atau lipstik supaya ter protect bibir kita yg seksi.. . Marykay semimatte gel hebat dgn vit E dan free chemical! Jom cuba pakai lipstick..mesti suka Whatsapp flora 0135434769 . #beautyforyou #lipstick #lipgloss #bibirkering #bibirmerekah #allergic #gilacantek
10009/19/2017
TAKDA MASA LANGSUNG!
.
. 
Bila allergic je kat badan aduhh cepat2 capai aloevera then sapu, selang sejam dah makin reda, eh tak caya betul.
.
.
Kepada mommies semua, anak yg allergic ade eczema ruam ape semua, aloevera hakak ni dapat selesaikan segala masalah kulit. Insyallah yang penting ikhtiar!
.
.
Mahu cuba? RM35 (tidak termasuk postage)
.
Whatsapp ayien 017-3338087 to order 😘
.
#hunagemencheh #trustedseller #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #supportlocalproduct #organicbeauty #bazaaronline #sayajualskincare #nomercury #codavailable #sensitiveskin #acnetreatment #sayajual #organicproduct #organicskincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hunagemencheh #skincaremurahmalaysia #hilangkanparut #kulitjerawat #eczema #sunburn #bibirkering #bibirmerekah #halalproducts #skincareaddict
TAKDA MASA LANGSUNG! . . Bila allergic je kat badan aduhh cepat2 capai aloevera then sapu, selang sejam dah makin reda, eh tak caya betul. . . Kepada mommies semua, anak yg allergic ade eczema ruam ape semua, aloevera hakak ni dapat selesaikan segala masalah kulit. Insyallah yang penting ikhtiar! . . Mahu cuba? RM35 (tidak termasuk postage) . Whatsapp ayien 017-3338087 to order 😘 . #hunagemencheh #trustedseller #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation #hunalipcrush #supportlocalproduct #organicbeauty #bazaaronline #sayajualskincare #nomercury #codavailable #sensitiveskin #acnetreatment #sayajual #organicproduct #organicskincare #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hunagemencheh #skincaremurahmalaysia #hilangkanparut #kulitjerawat #eczema #sunburn #bibirkering #bibirmerekah #halalproducts #skincareaddict
19009/19/2017
Hey beauty bee... ❤

Jangan lupa apply dulu #lipbalmmadukelulut sebelom tidur.. sebab... lip balm ney mengandungi madu kelulut yang boleh rawat masalah bibir mengelupas, kering dan kehitaman tau! Tak kenal maka tak cinta 😇

#lipbalm
#lipbalmmadukelulut
#lipbalmmadukelulutmalaysia
#lipbalmmadukelulutasli
#rawatbibir
#bibirmerekah
#bibirkering
#bibirmengelupas
Hey beauty bee... ❤ Jangan lupa apply dulu #lipbalmmadukelulut sebelom tidur.. sebab... lip balm ney mengandungi madu kelulut yang boleh rawat masalah bibir mengelupas, kering dan kehitaman tau! Tak kenal maka tak cinta 😇 #lipbalm #lipbalmmadukelulut #lipbalmmadukelulutmalaysia #lipbalmmadukelulutasli #rawatbibir #bibirmerekah #bibirkering #bibirmengelupas
3009/19/2017
Joker ni sekali tengok, memang lah nampak ganas dan hati kering. Tapi ramai yang taktau, dia sebenaqnyamacam mana. Jom tengok video ni!
.
Hmm bibiaq koyak sikit ja pun dan menangis Joker ni.. HAHA Ok, kalau ampa pun jenis bibiaq cepat kering dan pucat tu, boleh lah pakai Lip Balm @MyKish.Official.
.
Ia boleh merawat bibiaq yang kering, bagi jadi merah semulajadi dan mesra wuduk! Nak tau lebih lanjut, sila layari:
.
IG: @MyKish.Official
FB: MyKish.Official
Whatsapp: 019-503 5096
.
Talents: @chazynash & @farhankapor
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #mykish #mykishlipbalm #lipbalm #calitcalitdahcantik #bibirkering #jokerblablabla #joker #jokerparody #blablabla #thriller #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur
Joker ni sekali tengok, memang lah nampak ganas dan hati kering. Tapi ramai yang taktau, dia sebenaqnyamacam mana. Jom tengok video ni! . Hmm bibiaq koyak sikit ja pun dan menangis Joker ni.. HAHA Ok, kalau ampa pun jenis bibiaq cepat kering dan pucat tu, boleh lah pakai Lip Balm @MyKish.Official. . Ia boleh merawat bibiaq yang kering, bagi jadi merah semulajadi dan mesra wuduk! Nak tau lebih lanjut, sila layari: . IG: @MyKish.Official FB: MyKish.Official Whatsapp: 019-503 5096 . Talents: @chazynash & @farhankapor . #igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #mykish #mykishlipbalm #lipbalm #calitcalitdahcantik #bibirkering #jokerblablabla #joker #jokerparody #blablabla #thriller #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur
1122912922520309/16/2017
Gagal debus mau jilat api, apadaya lidah tak sampai.. kalo kalo usiakuh bertambah lagi, semoga otak makin terpakai ~
Tengkyu so much surprise na darl, lope lope teu pararuguh pokona mah cewe kacamata disebelah !
.
.
.
#29juni2017 #usiabertambah #kulitkusam #bibirkering #birthdaysurprise
Gagal debus mau jilat api, apadaya lidah tak sampai.. kalo kalo usiakuh bertambah lagi, semoga otak makin terpakai ~ Tengkyu so much surprise na darl, lope lope teu pararuguh pokona mah cewe kacamata disebelah ! . . . #29juni2017 #usiabertambah #kulitkusam #bibirkering #birthdaysurprise
1001506/29/2017
gampang ya bikin scrub bibir. cukup siapkan madu dan gula kemudian di aduk rata. jadi deh scrub bibir 😘

#scrub #bibirkering #bibirhitam #scrubbibir #scrubbibiralami
gampang ya bikin scrub bibir. cukup siapkan madu dan gula kemudian di aduk rata. jadi deh scrub bibir 😘 #scrub #bibirkering #bibirhitam #scrubbibir #scrubbibiralami
138011/10/2016
Ceee ouls tengok? Apa yang lain? Apa yang bezaaa?⠀
Mana pegi jeragat hitam tuuu? Kulit pun nampak cantikkk sangat dahh aihhh.⠀
⠀
Macam dah kena scrub banyak kali jeee. Padahal calit WD jeee akak comeiii kita ni. Takde susah-susah bagai nak makan supplement dah. ⠀
⠀
Macam sis ckp sebelum nie. WD ni BIO TEKNOLOGI NANO. Molekul halussss nya tu laa yang buat kerja sampai jadi cenggini haaa. ⠀
⠀
Kulit nampak cantikk. Berseri-seriii. ⠀
Tak mekap pun takde hal.⠀
⠀
Anjal toinkkk toinkk gitcheww ⠀
Nyamukk nakk hampir pun pikirr ratusss kali . Bukan apaa niee geget pun takk tembuss dekk TEGANG dia lagi machiam.. hikss ! 😁⠀
⠀
Chantekkk terbentukk bertelur jer pipi tuww⠀
machiam di suntikkk suntikk BOTOX pulakk ⠀
takk perlu sesusah kita calit nadi dgn WD jer ⠀
Settle masalah 😁⠀
.⠀
Nak cantik kena rajin,⠀
Nak cantik kena konsisten,⠀
Nak cantik kena sabar,⠀
Nak cantik kena calit laa ouls☺️⠀
.⠀
Promosi WD hanya RM75 sahaja⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ Whatsapp: 012-3862572⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🚚 FREE POSTAGE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀.⠀⠀
#womendesire #womendesireeessentialcream⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#calitcalitdahcantik #adleesyabeauty #wdec #wdecmurah #wdeclovers #sayajualkosmetic⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu⠀⠀⠀
#krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah⠀⠀⠀
#parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu⠀⠀⠀
#jerawatpasir⠀#awetmuda #pipipink⠀⠀⠀
#nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu⠀⠀⠀
#bibirkering
Ceee ouls tengok? Apa yang lain? Apa yang bezaaa?⠀ Mana pegi jeragat hitam tuuu? Kulit pun nampak cantikkk sangat dahh aihhh.⠀ ⠀ Macam dah kena scrub banyak kali jeee. Padahal calit WD jeee akak comeiii kita ni. Takde susah-susah bagai nak makan supplement dah. ⠀ ⠀ Macam sis ckp sebelum nie. WD ni BIO TEKNOLOGI NANO. Molekul halussss nya tu laa yang buat kerja sampai jadi cenggini haaa. ⠀ ⠀ Kulit nampak cantikk. Berseri-seriii. ⠀ Tak mekap pun takde hal.⠀ ⠀ Anjal toinkkk toinkk gitcheww ⠀ Nyamukk nakk hampir pun pikirr ratusss kali . Bukan apaa niee geget pun takk tembuss dekk TEGANG dia lagi machiam.. hikss ! 😁⠀ ⠀ Chantekkk terbentukk bertelur jer pipi tuww⠀ machiam di suntikkk suntikk BOTOX pulakk ⠀ takk perlu sesusah kita calit nadi dgn WD jer ⠀ Settle masalah 😁⠀ .⠀ Nak cantik kena rajin,⠀ Nak cantik kena konsisten,⠀ Nak cantik kena sabar,⠀ Nak cantik kena calit laa ouls☺️⠀ .⠀ Promosi WD hanya RM75 sahaja⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ Whatsapp: 012-3862572⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🚚 FREE POSTAGE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀.⠀⠀ #womendesire #womendesireeessentialcream⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #calitcalitdahcantik #adleesyabeauty #wdec #wdecmurah #wdeclovers #sayajualkosmetic⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu⠀⠀⠀ #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah⠀⠀⠀ #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu⠀⠀⠀ #jerawatpasir⠀#awetmuda #pipipink⠀⠀⠀ #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu⠀⠀⠀ #bibirkering
160209/18/2017
Lipbalm mj beauty 
Memcerahkan warna bibir, melembabkan sekaligus memberi vitamin pada bibir
 Rp 100.000
Utk order 082231961616
Line @ninamusawwa

#bibirkering #bibirpecahpecah #bibirmerahalami #lipbalms
Lipbalm mj beauty Memcerahkan warna bibir, melembabkan sekaligus memberi vitamin pada bibir Rp 100.000 Utk order 082231961616 Line @ninamusawwa #bibirkering #bibirpecahpecah #bibirmerahalami #lipbalms
292406/19/2017
brush from @itsonyou.co ni comel sgt💜😋 dah jadi fav saya, anda bila lagi?😜 #sorry #bibirkering
brush from @itsonyou.co ni comel sgt💜😋 dah jadi fav saya, anda bila lagi?😜 #sorry #bibirkering
3356206/10/2017
Hai Ada sape kt sni bibir sensitive mcm sy? jom pm utk dptkn moistlips by A&A beautyskincare.. Kebaikan A&A Beautyskincare 
Moistlips Colour 💄
🌸Mengandungi Collagen
🌸Menjadikan bibir munggil
🌸Mengandungi Vitamin E
🌸Melembab dan melembutkan bibir
🌸Mengandungi ekstrak bunga ros
🌸 Memerahkan bibir secara semulajadi dan tahan lama
🌸Membaiki struktur kulit bibir 🌸Mengatasi masalah bibir kering dan gelap bagi sesiape dengan masalah dgn bibir do contact us 👇🏼
📲 019 323 4086
#comeysokmo 
#lipsmoisturizer 
#bibirkering 
#bibirhitam 
#beautylipstick💋💋💋
Hai Ada sape kt sni bibir sensitive mcm sy? jom pm utk dptkn moistlips by A&A beautyskincare.. Kebaikan A&A Beautyskincare Moistlips Colour 💄 🌸Mengandungi Collagen 🌸Menjadikan bibir munggil 🌸Mengandungi Vitamin E 🌸Melembab dan melembutkan bibir 🌸Mengandungi ekstrak bunga ros 🌸 Memerahkan bibir secara semulajadi dan tahan lama 🌸Membaiki struktur kulit bibir 🌸Mengatasi masalah bibir kering dan gelap bagi sesiape dengan masalah dgn bibir do contact us 👇🏼 📲 019 323 4086 #comeysokmo #lipsmoisturizer #bibirkering #bibirhitam #beautylipstick💋💋💋
298607/27/2017
Ceritanya puasa,ceritanyaaaaaa,baru cerita doang
#edisiRamadhan
#bibirKering
Ceritanya puasa,ceritanyaaaaaa,baru cerita doang #edisiRamadhan #bibirKering
102005/31/2017
Next