#blackheadmask medias

Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai
.
Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP
🐳Berkesan
🐳Tak Sakit
🐳10 Minit je
🐳Sesuai utk semua
🐳Takde side effect
🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori
🐳Harga mesra poket
.
Nak order?
Urgent nak pakai?
Jgn risau saya pos tiap hari 😊
.
☎️ WA 013 527 2475
Atau klik link di bio
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai . Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP 🐳Berkesan 🐳Tak Sakit 🐳10 Minit je 🐳Sesuai utk semua 🐳Takde side effect 🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori 🐳Harga mesra poket . Nak order? Urgent nak pakai? Jgn risau saya pos tiap hari 😊 . ☎️ WA 013 527 2475 Atau klik link di bio
17304/28/2017
Yeayyyyy....NEW TESTIMONI!!!!
Thank you beautiful 😘❤❤
.
Blackhead Busting Mask ni diperbuat dari 100% clay dengan sedikit campuran herba dan activated carbon. Clay dan activated carbon ni memang sifat dia menyerap kotoran, jadi kalau apply pada kulit yang 'kotor' kadang2 akan naik satu dua jerawat, sebahagian dari proses detoksifikasi wajah. Tapi jerawat yang timbul akan cepat  sangat masak and hilang sebab sifat semulajadi clay dan activated carbon yang mempunyai absorbency tinggi terhadap toksin dan kotoran. Amat sesaui dengan jenis muka normal, combination dan berminyak.

Kalau wajah yng ada jerawat, pakai blackhead busting mask, dengan semulajadi jerawat2 korang akan cepat kering dan hilang dalam dua tiga hari saja😀😀 Fungsi utama blackhead busting mask adalah untuk membersihkan serta detoksify pori2 pada wajah. Pemakaian konsisten (2-3 kali seminggu) akan menghasilkan: .
.
🐥wajah bebas dari kotoran.
🐥kurang whitehead dan blackhead.
🐥mengurangkan pembiakan jerawat dan jeragat.
🐥wajah yang bebas minyak. .

Untuk order boleh wassap 0136340941 😊
Hanya rm25!!!
.
.
#face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti
Yeayyyyy....NEW TESTIMONI!!!! Thank you beautiful 😘❤❤ . Blackhead Busting Mask ni diperbuat dari 100% clay dengan sedikit campuran herba dan activated carbon. Clay dan activated carbon ni memang sifat dia menyerap kotoran, jadi kalau apply pada kulit yang 'kotor' kadang2 akan naik satu dua jerawat, sebahagian dari proses detoksifikasi wajah. Tapi jerawat yang timbul akan cepat sangat masak and hilang sebab sifat semulajadi clay dan activated carbon yang mempunyai absorbency tinggi terhadap toksin dan kotoran. Amat sesaui dengan jenis muka normal, combination dan berminyak. Kalau wajah yng ada jerawat, pakai blackhead busting mask, dengan semulajadi jerawat2 korang akan cepat kering dan hilang dalam dua tiga hari saja😀😀 Fungsi utama blackhead busting mask adalah untuk membersihkan serta detoksify pori2 pada wajah. Pemakaian konsisten (2-3 kali seminggu) akan menghasilkan: . . 🐥wajah bebas dari kotoran. 🐥kurang whitehead dan blackhead. 🐥mengurangkan pembiakan jerawat dan jeragat. 🐥wajah yang bebas minyak. . Untuk order boleh wassap 0136340941 😊 Hanya rm25!!! . . #face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti
9004/28/2017
Alhamdulillah terima kasih atas feedback ye. 📛NOTA PENTING📛
Jgn sesekali handle guna sudu atau perkakas besi. Ini sebb tanah liat dan activated carbon sngt sensitif kepada kotoran dan cas logam
Apply atleast 1-2 kali seminggu.
Tak sesuai untuk kulit sensitif
.
#face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpor
Alhamdulillah terima kasih atas feedback ye. 📛NOTA PENTING📛 Jgn sesekali handle guna sudu atau perkakas besi. Ini sebb tanah liat dan activated carbon sngt sensitif kepada kotoran dan cas logam Apply atleast 1-2 kali seminggu. Tak sesuai untuk kulit sensitif . #face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpor
9004/28/2017
Me encantaron mis productos 😍😍😍😍 @ohana_store_peru graciassss 👌👍😻 #lentesdesol ☀️ 🕶#labialrosa 💄#blackheadmask #pulseradorada  #instalike #perfect #loveit❤️ #instagood #alamoda #muybonito
Me encantaron mis productos 😍😍😍😍 @ohana_store_peru graciassss 👌👍😻 #lentesdesol ☀️ 🕶#labialrosa 💄#blackheadmask #pulseradorada #instalike #perfect #loveit❤️ #instagood #alamoda #muybonito
14104/28/2017
Testimoni after 3 hari pemakaian Blackhead Busting Mask.
😍😍😍
.
Nampak kan perubahan ketara. .
✔Kulit less oily .
✔jerawat kecut
✔pori2 pon mengecil
.
Seminggu 1-2 kali je apply blackhead busting mask ni. Kenapa blackhead Busting Mask berkesan?
.
Sebabnya blackhead busting mask diperbuat dari campuran tanah liat dan karbon aktif. Bahan2 ni mempunya surface charge yang sangt tinggi. So bahan2 ni sangat berkesan menyedut minyak, membersihkan pori2, mengawal pengeluaran minyak, detocks kulit.
.
Nak cuba boleh wassap 0136340941 ye 😊
.
Hanya rm25 sahaja
.
.
#face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti
Testimoni after 3 hari pemakaian Blackhead Busting Mask. 😍😍😍 . Nampak kan perubahan ketara. . ✔Kulit less oily . ✔jerawat kecut ✔pori2 pon mengecil . Seminggu 1-2 kali je apply blackhead busting mask ni. Kenapa blackhead Busting Mask berkesan? . Sebabnya blackhead busting mask diperbuat dari campuran tanah liat dan karbon aktif. Bahan2 ni mempunya surface charge yang sangt tinggi. So bahan2 ni sangat berkesan menyedut minyak, membersihkan pori2, mengawal pengeluaran minyak, detocks kulit. . Nak cuba boleh wassap 0136340941 ye 😊 . Hanya rm25 sahaja . . #face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti
4004/28/2017
Ni bukan batu tau....ni Detox Face Bar 😂
.
Sengaja kami buat permukaan porous macamni  so senang sikit keluar buih.
.
Detox Face Bar ni adalah sabun organic keluaran kami ye. 100% natural takde campur apa2 bahan kimia pon. .
Bahan yang kami guna adalah:
🍀Castor oil-Antibacterial properties
🍀Virgin Coconut Oil- for skin hydration
🍀Vitamin E-for skin repair
🍀Activated Carbon-removing toxin and detoxify skin.
🍀Cinnamon-antibacterial properties.
🍀Eucalyptus oil-antibacterial properties
🍀3 other secret ingredient
.
.
Fungsi Detox Face Bar:
.
✔ A gentle face cleanser
✔ Retain moisture
✔clean out pores from dirt
✔Detoxify skin and removes toxin
✔Suitable for sensititive skin
✔Removes and control secretion of oil
✔Reduce and treat pimples.
.
Hanya rm18 sahaja untuk 100g!!!!
.
Whatsapp 0136340941 untuk order atau untuk sebarang pertanyaan 😊
.
.
#face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti #pembersihmuka #pembersihmukaorganic #facewash #sabuncarbon #carbonsoap
Ni bukan batu tau....ni Detox Face Bar 😂 . Sengaja kami buat permukaan porous macamni so senang sikit keluar buih. . Detox Face Bar ni adalah sabun organic keluaran kami ye. 100% natural takde campur apa2 bahan kimia pon. . Bahan yang kami guna adalah: 🍀Castor oil-Antibacterial properties 🍀Virgin Coconut Oil- for skin hydration 🍀Vitamin E-for skin repair 🍀Activated Carbon-removing toxin and detoxify skin. 🍀Cinnamon-antibacterial properties. 🍀Eucalyptus oil-antibacterial properties 🍀3 other secret ingredient . . Fungsi Detox Face Bar: . ✔ A gentle face cleanser ✔ Retain moisture ✔clean out pores from dirt ✔Detoxify skin and removes toxin ✔Suitable for sensititive skin ✔Removes and control secretion of oil ✔Reduce and treat pimples. . Hanya rm18 sahaja untuk 100g!!!! . Whatsapp 0136340941 untuk order atau untuk sebarang pertanyaan 😊 . . #face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti #pembersihmuka #pembersihmukaorganic #facewash #sabuncarbon #carbonsoap
8204/28/2017
Activated charcoal atau 'arang aktif' digunakan meluas dalam dalam kosmetik. Ianya mempunyai particle yang membantu membersih kulit dan kotoran, minyak dan merawat kulit dengan membekalkan pelbagai mineral semulajadi. .
Ianya juga digelar 'berlian hitam' disebabkan kegunaanya yang sangat berkesan dalam merawat dan membaiki kulit bermasalah seperti masalah jerawat, eczema dan kulit sensitif.
.
Kebaikan activated carbon: rahsia kulit bersih si arang hitam 😊
.
Activated carbon adalah arang bersih yang dihasilkan dari kulit kelapa dan digunakan secara meluas dalam kosmetic. Dia tak sama tau dengan arang yang korang beli dari kedai tu. .
Activated charcoal mengandungi karbon aktif, berfungsi menyerap kotoran dan minyak. Sebab itulah sangat bagus untuk mengaplikasi penggunaan activated carbon dalam rutin kecantikan sekuran-kurangnya seminggu sekali untuk mendetox kulit wajah, 👱
.

Charcoal set RM45
-Blackhead Mask
-Detox Face Bar
-Free Postage, ss add rm5
.
Whatsapp 0102063239 untuk order
.
#detox #face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti #charcoalmask #detoxmask #charcoalmask #jerawat #bebasjerawat
Activated charcoal atau 'arang aktif' digunakan meluas dalam dalam kosmetik. Ianya mempunyai particle yang membantu membersih kulit dan kotoran, minyak dan merawat kulit dengan membekalkan pelbagai mineral semulajadi. . Ianya juga digelar 'berlian hitam' disebabkan kegunaanya yang sangat berkesan dalam merawat dan membaiki kulit bermasalah seperti masalah jerawat, eczema dan kulit sensitif. . Kebaikan activated carbon: rahsia kulit bersih si arang hitam 😊 . Activated carbon adalah arang bersih yang dihasilkan dari kulit kelapa dan digunakan secara meluas dalam kosmetic. Dia tak sama tau dengan arang yang korang beli dari kedai tu. . Activated charcoal mengandungi karbon aktif, berfungsi menyerap kotoran dan minyak. Sebab itulah sangat bagus untuk mengaplikasi penggunaan activated carbon dalam rutin kecantikan sekuran-kurangnya seminggu sekali untuk mendetox kulit wajah, 👱 . Charcoal set RM45 -Blackhead Mask -Detox Face Bar -Free Postage, ss add rm5 . Whatsapp 0102063239 untuk order . #detox #face #facedetoks #facemask #claymask #bentoniteclay #pores #pori2 #tipscantik #detoks #jerawat #carbonmask #blackheadmask #blackhead #jerawat #beautytips #tipscantik #tipsflawless #kecikkanpori #maskmuka #maskjeragat #detoksmask #nureenajaatesti #charcoalmask #detoxmask #charcoalmask #jerawat #bebasjerawat
13004/28/2017
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai
.
Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP
🐳Berkesan
🐳Tak Sakit
🐳10 Minit je
🐳Sesuai utk semua
🐳Takde side effect
🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori
🐳Harga mesra poket
.
Nak order?
Urgent nak pakai?
Jgn risau saya pos tiap hari 😊
.
☎️ WA 013 527 2475
Atau klik link di bio
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai . Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP 🐳Berkesan 🐳Tak Sakit 🐳10 Minit je 🐳Sesuai utk semua 🐳Takde side effect 🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori 🐳Harga mesra poket . Nak order? Urgent nak pakai? Jgn risau saya pos tiap hari 😊 . ☎️ WA 013 527 2475 Atau klik link di bio
23304/28/2017
Going to feel amazing after this is off 
#blackheads #blackheadmask #showcase #luckyfineblackmask #luckyfine #shopatshowcase
12004/27/2017
Round two, because he wanted to look like a superhero!😂❤️ #love #blackmask #blackheadmask #blackheadremoval #boyfriend #superhero #funny
Round two, because he wanted to look like a superhero!😂❤️ #love #blackmask #blackheadmask #blackheadremoval #boyfriend #superhero #funny
10004/27/2017
Can you guess the answer? 👇 Comment below and tag 3 friends!

#blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser
Can you guess the answer? 👇 Comment below and tag 3 friends! #blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser
100104/27/2017
Schon ready für das Wochenende? 
Haarschnitt 
Hairstyle 
Bart Rasur 
Gesichts Behandlung 
Bei uns jetzt als Paket erhältlich,
Sei Start klar ins Wochenende !!!!!!
#blackkillermask #bartrasur #barbershop #hairstyle #hairstyle #peeling #peelingmask #bedampfen #schnitte #haircut #blackheadmask
Schon ready für das Wochenende? Haarschnitt Hairstyle Bart Rasur Gesichts Behandlung Bei uns jetzt als Paket erhältlich, Sei Start klar ins Wochenende !!!!!! #blackkillermask #bartrasur #barbershop #hairstyle #hairstyle #peeling #peelingmask #bedampfen #schnitte #haircut #blackheadmask
15004/27/2017
This just in! Hadaka Blackhead Facial Mask! Get yours today! #blackhead #hadaka #facialmask #facemask #mask #blackheadmask #absolutebeautysource
This just in! Hadaka Blackhead Facial Mask! Get yours today! #blackhead #hadaka #facialmask #facemask #mask #blackheadmask #absolutebeautysource
2004/27/2017
Pore vacum cleaner available at link in bio for only 29.99$. ⭐️ @pimple_page ⭐️
⭐️ @pimple_page ⭐️
⭐️ @pimple_page ⭐️
•
🌎 WorldWide Shipping
👇 ORDER HERE 👇
www.pimplepage.com
•
#blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser #porecleaner #pimpleextractor #blackheadextractor
Pore vacum cleaner available at link in bio for only 29.99$. ⭐️ @pimple_page ⭐️ ⭐️ @pimple_page ⭐️ ⭐️ @pimple_page ⭐️ • 🌎 WorldWide Shipping 👇 ORDER HERE 👇 www.pimplepage.com • #blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser #porecleaner #pimpleextractor #blackheadextractor
931119404/27/2017
Get yours today! Shop now▶️
Get yours today! Shop now▶️
31104/27/2017
Pimple extractor tool set (5pcs) for only 19.99$. ⭐️ @pimple_page ⭐️
⭐️ @pimple_page ⭐️
⭐️ @pimple_page ⭐️
•
🌎 WorldWide Shipping
👇 ORDER HERE 👇
www.pimplepage.com
•
#blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser #porecleaner #pimpleextractor #blackheadextractor
Pimple extractor tool set (5pcs) for only 19.99$. ⭐️ @pimple_page ⭐️ ⭐️ @pimple_page ⭐️ ⭐️ @pimple_page ⭐️ • 🌎 WorldWide Shipping 👇 ORDER HERE 👇 www.pimplepage.com • #blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser #porecleaner #pimpleextractor #blackheadextractor
1371596704/26/2017
N O • M O R E • B L A C K H E A D S
@shills_uk
▪️Activated Charcoal removes blackheads.
▪️Uses natural ingredients such as rosemary and calendula.
▪️Peel-Off action removes deep-down impurities.
▪️Check for the holographic authentication sticker.
Quote
N O • M O R E • B L A C K H E A D S @shills_uk ▪️Activated Charcoal removes blackheads. ▪️Uses natural ingredients such as rosemary and calendula. ▪️Peel-Off action removes deep-down impurities. ▪️Check for the holographic authentication sticker. Quote "DANNY10" for 10% off at www.justbeauty.co.uk the only place to find the genuine product and not fakes. #ShillsSelfie #blackfacemask #facemask #facemasks #blackheads #blackheadremoval #blackheadsremover #blackheadmask #blackheadremover #discountcode #skincare #skincareroutine
1405735530602504/19/2017
📸Credit: @gypsyninja05
Direct message us your pics to be featured!
ORDER NOW, click the link in our bio @purifyingpeel
.
Our TOP Selling Blackhead Mask is 30% OFF for a limited time with FREE US SHIPPING, and Worldwide Shipping Available 🌍📬
.
#rollerlash #blackmask #benefitdouble #purifyingpeel #cosmetics #blackmask #blackheadmask #eyeshadow #swatches #makeup #beauty #nyxcosmetics #newmakeup #newproduct #makeupblog #makeuplove #makeuplover #makeupblogger #beautyblog #beautyful #beautygram #blackpeel #peeloffmask #slay #ulta #ultabeauty #cosmetic #facialmask
📸Credit: @gypsyninja05 Direct message us your pics to be featured! ORDER NOW, click the link in our bio @purifyingpeel . Our TOP Selling Blackhead Mask is 30% OFF for a limited time with FREE US SHIPPING, and Worldwide Shipping Available 🌍📬 . #rollerlash #blackmask #benefitdouble #purifyingpeel #cosmetics #blackmask #blackheadmask #eyeshadow #swatches #makeup #beauty #nyxcosmetics #newmakeup #newproduct #makeupblog #makeuplove #makeuplover #makeupblogger #beautyblog #beautyful #beautygram #blackpeel #peeloffmask #slay #ulta #ultabeauty #cosmetic #facialmask
852004/26/2017
SPECIAL OFFER! 2 blackhead mask for only 24.99usd! link in bio of:
⭐️ @pimple_page ⭐️
⭐️ @pimple_page ⭐️
⭐️ @pimple_page ⭐️
•
🌎 WorldWide Shipping
👇 ORDER HERE 👇
www.pimplepage.com
•
#blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser #porecleaner #pimpleextractor #blackheadextractor
SPECIAL OFFER! 2 blackhead mask for only 24.99usd! link in bio of: ⭐️ @pimple_page ⭐️ ⭐️ @pimple_page ⭐️ ⭐️ @pimple_page ⭐️ • 🌎 WorldWide Shipping 👇 ORDER HERE 👇 www.pimplepage.com • #blackhead #blackheads #pimple #blackheadmask #blackmask #blackheadremoval #mask #peeling #porevacuum #porecleanser #porecleaner #pimpleextractor #blackheadextractor
23711075304/19/2017
Que es fea esta wea pa los puntos negros #mascarillanegra #mascarillachina #blackhead #blackheadremoval #blackheadmask
10710157004/19/2017
RESTOCKED!
BIOAQUA REMOVE BLACKHEAD MASK!
#cosmetixereference #cosmetixereview
Ada tips & trik nih guys yang baru owner coba dan kamu bisa liat hasilnya langsung di post ini!
Tips & trik:
1. Cuci muka terlebih dahulu dengan air hangat (agar pori2 terbuka).
2. Siapkan baking powder dan tuang sedikit air terus diaduk sampai merata, kemudian apply dan gosok ke bagian wajah yang kamu akan apply masknya sekitar 10-15 detik (akan terasa sedikit perih untuk kulit sensitif).
3. Setelah itu bilas wajah, lalu apply BIOAQUA mask.
4. Tunggu hingga masker benar-benar kering atau mengeras (20-25 menit).
5. Tarik perlahan-lahan kalau bisa dari bagian bawah (menurut aku kalau ditarik dari bawah akan semakin banyak yg keluar).
6. Taaaadaaaa, ini hasilnya.
7. Jangan lupa untuk bilas wajah dengan air dingin/es batu untuk mengecilkan pori-pori kembali ya.
Selamat mencoba and hope it helps! 🤗
.
Ps: foto-foto ini 100% pure hasil dari owner setelah menggunakan produk Bioaqua Remove Blackhead Mask!
Untuk hasil mungkin akan berbeda-beda tergantung kondisi wajah dan cara pemakaiannya.
.
PRICE: 80,000/pc
.
Order
Line : (@)cosmetixe (pakai @)
WA : 08566756757
.
#jualblackheadmask #jualpeeloffmask #blackheadmask #peeloffmask #jualmaskerkomedo #maskerkomedo #maskerkomedoampuh #maskerkomedomurah
#cosmetixebioaqua
RESTOCKED! BIOAQUA REMOVE BLACKHEAD MASK! #cosmetixereference #cosmetixereview Ada tips & trik nih guys yang baru owner coba dan kamu bisa liat hasilnya langsung di post ini! Tips & trik: 1. Cuci muka terlebih dahulu dengan air hangat (agar pori2 terbuka). 2. Siapkan baking powder dan tuang sedikit air terus diaduk sampai merata, kemudian apply dan gosok ke bagian wajah yang kamu akan apply masknya sekitar 10-15 detik (akan terasa sedikit perih untuk kulit sensitif). 3. Setelah itu bilas wajah, lalu apply BIOAQUA mask. 4. Tunggu hingga masker benar-benar kering atau mengeras (20-25 menit). 5. Tarik perlahan-lahan kalau bisa dari bagian bawah (menurut aku kalau ditarik dari bawah akan semakin banyak yg keluar). 6. Taaaadaaaa, ini hasilnya. 7. Jangan lupa untuk bilas wajah dengan air dingin/es batu untuk mengecilkan pori-pori kembali ya. Selamat mencoba and hope it helps! 🤗 . Ps: foto-foto ini 100% pure hasil dari owner setelah menggunakan produk Bioaqua Remove Blackhead Mask! Untuk hasil mungkin akan berbeda-beda tergantung kondisi wajah dan cara pemakaiannya. . PRICE: 80,000/pc . Order Line : (@)cosmetixe (pakai @) WA : 08566756757 . #jualblackheadmask #jualpeeloffmask #blackheadmask #peeloffmask #jualmaskerkomedo #maskerkomedo #maskerkomedoampuh #maskerkomedomurah #cosmetixebioaqua
19064404/27/2017
Sera ??? Cara limpa !!! Sem cravos !!! Tomara ... hehehehe 🙏🏻😜 #rostosemcravos #caralimpa #faceclear #clearface #semcravos #semcravoseespinhas #blackheard #blackheadsremover #blackheadmask #blackheadkiller
3511904/25/2017
✔️✔️ #blackheadmask #finnishgirl #igers
151104/26/2017
Peep my instastory demo of my @ShillsBlackheadMask. Almost time to peel off! #blackheadmask #blackmask
Peep my instastory demo of my @ShillsBlackheadMask. Almost time to peel off! #blackheadmask #blackmask
74594604/07/2017
Next