#bodyscrub medias

Maskernya artis follow @rumah.kefir_by_febiola detox wajah dengan organic sugar & lihat reviewnya #maskerkefir #maskerartis #maskerwajah #maskerjerawat #maskemurah #maskersugar #sugar #emk #organic #organicsugar #maskerjakarta #kefir #jualmasker #pemutih wajah #hijabers #maskeralami #lulurkefir #lulur #bodyscrub
0002/20/2017
COCOA MILKSALT BODY SCRUB

CHOCOLATE with high anti-oxidants can make the skin look younger. May help lessen stretchmarks.

100g. for P60 only.

restocking @unofficialfashionboutique

#milksaltscrub #bodyscrub #lookingfor #lowestprice #cavitebased #OrganicSoaps #NaturalSkinCare #SkinFood #BodyCare #SkinCare #PHbased #ImusCavite #CALABARzone #ShippingNationwide #NoMeetup #RetailShop #WholeSale
COCOA MILKSALT BODY SCRUB CHOCOLATE with high anti-oxidants can make the skin look younger. May help lessen stretchmarks. 100g. for P60 only. restocking @unofficialfashionboutique #milksaltscrub #bodyscrub #lookingfor #lowestprice #cavitebased #OrganicSoaps #NaturalSkinCare #SkinFood #BodyCare #SkinCare #PHbased #ImusCavite #CALABARzone #ShippingNationwide #NoMeetup #RetailShop #WholeSale
1002/20/2017
.
#bodycare は疎かにしがちです(`_´)ゞ笑
.
まずはみんな大好き#sabon ♡ 
#musk 初めて買ってみた🤗
でもやっぱり#lavendervanilla っしょ😗ってなったー😗笑
.
お隣は友達に貰ったモノ♡
まず見た目の可愛さね。笑
.
ミルクの香りとスクラブが#サボン より粗くなくて使ってて痛くない😊
なのにオイル入りなのかお風呂上がり🛁にはとぅるんとぅるん🤤
.
美容に詳しいお友達なので大当たり💕
.
#bodyscrub #ボディスクラブ #ボディケア #お気に入り #マシュマロボディ #h2o #love #hotitem #見た目重視 #お風呂上がりの #ぬるぬる #たまらない #oil #アーモンド油 #ホホバオイル #イスラエルだとサボンめっちゃ安いらしい #誰かまとめ買いしてきて #ボディケア #めっちゃ女子っぽい #ぽいだけ #笑
. #bodycare は疎かにしがちです(`_´)ゞ笑 . まずはみんな大好き#sabon#musk 初めて買ってみた🤗 でもやっぱり#lavendervanilla っしょ😗ってなったー😗笑 . お隣は友達に貰ったモノ♡ まず見た目の可愛さね。笑 . ミルクの香りとスクラブが#サボン より粗くなくて使ってて痛くない😊 なのにオイル入りなのかお風呂上がり🛁にはとぅるんとぅるん🤤 . 美容に詳しいお友達なので大当たり💕 . #bodyscrub #ボディスクラブ #ボディケア #お気に入り #マシュマロボディ #h2o #love #hotitem #見た目重視 #お風呂上がりの #ぬるぬる #たまらない #oil #アーモンド油 #ホホバオイル #イスラエルだとサボンめっちゃ安いらしい #誰かまとめ買いしてきて #ボディケア #めっちゃ女子っぽい #ぽいだけ #笑
4002/20/2017
Siapa yang dah try foot soak Purebysafiyyahosman?? . 
Rugi la siapa yang belum try.. Terutamanya surirumah dan wanita yang bekerjaya..
.
Foot soak ni kalau rendam kaki pun dah boleh buat awak tidur nyenyak tau. Dapat tidur yang berkualiti.
.
Dalam foot soak Purebysafiyyahosman mengandungi 84 elemen yang diperlukan oleh badan manusia.
.
Bab bantu kita tidur memang superb.
.
Foot soak ni bukan ja boleh buat rendaman kaki, tapi boleh buat sebagai mandian juga. Saya selalu guna sebagai mandian.
.
Kalau badan letih memang terus bawa foot soak n mandi air dari larutan garam foot soak.
.
Selain dari untuk buat tidur lena & legakan badan yang letih, foot soak ni juga akan detox badan kita tau. Siapa sini yang angin banyak dalam badan? Ha sila rendam kaki uolls, nanti belahak non stop ok!
.
Selain tu, fungsi foot soak adalah :-
* Menyihatkan kulit & kuku.
* Membantu melambatkan penuaan
* Membantu menghasilkan tenaga * Membantu kesihatan pernafasan
* Membantu sinus
* Menyahkan bau badan & kaki berbau
* Membantu mengurangkan ketegangan oto (Muscle cramps)
* Membantu sistem libido
* Sangat penting utk membantu mengawal tekanan darah yang sihat
.
Semua lapisan umur boleh guna, terutamanya orang dewasa & orang tua.
.
Cuba la mesti awak xakan menyesal.
.
Harga : Rm25 200g
Postage : Rm8(sm), Rm12(ss)
Online order : +60126741769
.
#anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #bodyscrub #footsoak #naturalorganic #badansihat #detox #affordable #bazaarpaknil #sayajual #handcrafted #homemade #cantiksihat
Siapa yang dah try foot soak Purebysafiyyahosman?? . Rugi la siapa yang belum try.. Terutamanya surirumah dan wanita yang bekerjaya.. . Foot soak ni kalau rendam kaki pun dah boleh buat awak tidur nyenyak tau. Dapat tidur yang berkualiti. . Dalam foot soak Purebysafiyyahosman mengandungi 84 elemen yang diperlukan oleh badan manusia. . Bab bantu kita tidur memang superb. . Foot soak ni bukan ja boleh buat rendaman kaki, tapi boleh buat sebagai mandian juga. Saya selalu guna sebagai mandian. . Kalau badan letih memang terus bawa foot soak n mandi air dari larutan garam foot soak. . Selain dari untuk buat tidur lena & legakan badan yang letih, foot soak ni juga akan detox badan kita tau. Siapa sini yang angin banyak dalam badan? Ha sila rendam kaki uolls, nanti belahak non stop ok! . Selain tu, fungsi foot soak adalah :- * Menyihatkan kulit & kuku. * Membantu melambatkan penuaan * Membantu menghasilkan tenaga * Membantu kesihatan pernafasan * Membantu sinus * Menyahkan bau badan & kaki berbau * Membantu mengurangkan ketegangan oto (Muscle cramps) * Membantu sistem libido * Sangat penting utk membantu mengawal tekanan darah yang sihat . Semua lapisan umur boleh guna, terutamanya orang dewasa & orang tua. . Cuba la mesti awak xakan menyesal. . Harga : Rm25 200g Postage : Rm8(sm), Rm12(ss) Online order : +60126741769 . #anysshophilea #purebysafiyyahosmanpb #bodyscrub #footsoak #naturalorganic #badansihat #detox #affordable #bazaarpaknil #sayajual #handcrafted #homemade #cantiksihat
0002/20/2017
Pssttt, it's not too late to reward yourself on the first day of the week.
Have a great week people!
Pssttt, it's not too late to reward yourself on the first day of the week. Have a great week people!
1102/20/2017
BodyBoom Coco est meilleur pour ta peau.
Il a des propriétés incroyables pour la peau. Il agit comme un hydratant qui stimule la peu 🙂
#kisskissboomboom#bodyboom#bodyscrub#coco#coffeescrub#cafe#morning#lundi#hello#gommage#soin
BodyBoom Coco est meilleur pour ta peau. Il a des propriétés incroyables pour la peau. Il agit comme un hydratant qui stimule la peu 🙂 #kisskissboomboom#bodyboom#bodyscrub#coco#coffeescrub#cafe#morning#lundi#hello#gommage#soin
19002/20/2017
Berkesankah terapi menggunakan Ais ni? Apa kelebihannya? Macamana ais boleh tolong jaga muka uolls?
.
.
Caranya ialah, korang just balutkan ketulan ais batu dgn sehelai tuala, then tekapkan balutan ais tadi di muka. Tekap je tau, jangan gosok sebab kulit muka kita ni sensitif. Nah, #tipscantikdahlia nak share kelebihan guna ais utk cantikkan muka.
.
.
1. MENGECILKAN RUANG PORI-PORI
Ais boleh gantikan toner+kapas. Waktu nak tekap, perlu ambil berat bahagian yg jelas pori-porinya mcm kat area pipi berhampiran dgn hidung tu.
.
.
2. MENGUBATI MATA SEMBAB
Masalah ni disebabkan kita tak cukup tidur, terlalu lama hadap gajet atau lepas menangis teruk. Bungkus beberapa ketul ais. Gosok perlahan di bahagian mata terutama area bawah mata dan kelopak mata, bak kata pepatah,
Berkesankah terapi menggunakan Ais ni? Apa kelebihannya? Macamana ais boleh tolong jaga muka uolls? . . Caranya ialah, korang just balutkan ketulan ais batu dgn sehelai tuala, then tekapkan balutan ais tadi di muka. Tekap je tau, jangan gosok sebab kulit muka kita ni sensitif. Nah, #tipscantikdahlia nak share kelebihan guna ais utk cantikkan muka. . . 1. MENGECILKAN RUANG PORI-PORI Ais boleh gantikan toner+kapas. Waktu nak tekap, perlu ambil berat bahagian yg jelas pori-porinya mcm kat area pipi berhampiran dgn hidung tu. . . 2. MENGUBATI MATA SEMBAB Masalah ni disebabkan kita tak cukup tidur, terlalu lama hadap gajet atau lepas menangis teruk. Bungkus beberapa ketul ais. Gosok perlahan di bahagian mata terutama area bawah mata dan kelopak mata, bak kata pepatah, "sejuk mata memandang." Hikhik 😋 . . 3. ATASI JERAWAT Ambil seketul ais batu (tak perlu dibalut), gosok ais tadi pada bengkak jerawat yg timbul. Selain kurangkan bengkak dan kemerahan jerawat tadi, ais tu dapat seimbangkan kadar minyak berlebihan pada wajah tau! . . 4. MENGURANGKAN BULU HALUS PADA WAJAH Bulu-bulu halus pada wajah terhasil akibat hormon dalam badan. Terpulanglah nak gosokkan ice cube tu pada muka atau cuci muka dgn air sejuk. . . 5. MENGANJALKAN & MELEMBUTKAN KULIT Untuk dapatkan kulit wajah yang anjal dan lembut bolehlah ulang kaedah menekap, menggosok serta mencuci muka dgn ais batu atau air sejuk sebanyak 3 kali seminggu. . Ha! itulah dia kelebihan guna ais untuk kecantikkan wajah. Meh lah tolong hakak tag kawan2 uolls yg nak sama sama cantik tu hehe 💆🏻✨ . . #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #skincare #beautycare #igshop #bodyscrub #facescrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #sayajualmurah #beautybox #instabeauty #beautytips #organicproduct #organicskincare #handmade #skincareroutine #organicskincare #tipskincare #beautydoll #beautycare
10002/20/2017
Start WITHIN! Love you! Pamper you! You are amazing and beautiful just as you are 💖 #bodyscrub #coffeescrub #naturalingredients #vegan #crueltyfree #sunshinecoast #beauty #empoweringwomen #loveyourbody
Start WITHIN! Love you! Pamper you! You are amazing and beautiful just as you are 💖 #bodyscrub #coffeescrub #naturalingredients #vegan #crueltyfree #sunshinecoast #beauty #empoweringwomen #loveyourbody
8002/20/2017
Tak tahu nak cakap macam mana...
Sebab memang in love sangat dengan set bodycare ni..
Selulit hilang..
Lemak tepu cair...
Ketiak hitam macam arang jadi cerah...
Firmkan body...
Boobs makin mengancam...
Sambil mandi sambil kurus uolss...
Huishhhhh.... mengancam teruk
Set bodycare ni ada macam-macam...
Boleh stalk ig @fellera.beauty_hq...
Sambil cantik sambil kurus..
#SayaGunaSayaPakai
#ProdukLakuKeras
#BodyScrub
#BodyBar
#SlimmingScrub
#BodyButter
Tak tahu nak cakap macam mana... Sebab memang in love sangat dengan set bodycare ni.. Selulit hilang.. Lemak tepu cair... Ketiak hitam macam arang jadi cerah... Firmkan body... Boobs makin mengancam... Sambil mandi sambil kurus uolss... Huishhhhh.... mengancam teruk Set bodycare ni ada macam-macam... Boleh stalk ig @fellera.beauty_hq... Sambil cantik sambil kurus.. #SayaGunaSayaPakai #ProdukLakuKeras #BodyScrub #BodyBar #SlimmingScrub #BodyButter
5102/20/2017
====================================
💋HAIRCARE Purebysafiyyahosman💋
.
Merawat masalah rambut seperti :
.
> Kelemumur
> Keguguran rambut
> Rambut rosak dan kering
====================================
.
**************************************
CONTACT : 0123546996 (KAK ZURA)
**************************************
.
#purebysafiyyahosman #pbyso #pbso #purebyso #bodycare #lipcare #skincare #haircare #handmadeskincare #organic #bazaaronline #bazaarpaknil #skincaremalaysia #bodyscrub #footsoak #facewash #facemist #facetoner #faceoil #facelotion #facemask #facescrub #lipbalm #liptint #lipscrub #eyeserum #acnestick #lofattah #sayangpapasayatak #seriaileen
==================================== 💋HAIRCARE Purebysafiyyahosman💋 . Merawat masalah rambut seperti : . > Kelemumur > Keguguran rambut > Rambut rosak dan kering ==================================== . ************************************** CONTACT : 0123546996 (KAK ZURA) ************************************** . #purebysafiyyahosman #pbyso #pbso #purebyso #bodycare #lipcare #skincare #haircare #handmadeskincare #organic #bazaaronline #bazaarpaknil #skincaremalaysia #bodyscrub #footsoak #facewash #facemist #facetoner #faceoil #facelotion #facemask #facescrub #lipbalm #liptint #lipscrub #eyeserum #acnestick #lofattah #sayangpapasayatak #seriaileen
2002/20/2017
====================================
💋HAIRCARE Purebysafiyyahosman💋
.
Merawat masalah rambut seperti :
.
> Kelemumur
> Keguguran rambut
> Rambut rosak dan kering
====================================
.
**************************************
CONTACT : 0123546996 (KAK ZURA)
**************************************
.
#purebysafiyyahosman #pbyso #pbso #purebyso #bodycare #lipcare #skincare #haircare #handmadeskincare #organic #bazaaronline #bazaarpaknil #skincaremalaysia #bodyscrub #footsoak #facewash #facemist #facetoner #faceoil #facelotion #facemask #facescrub #lipbalm #liptint #lipscrub #eyeserum #acnestick #lofattah #sayangpapasayatak #seriaileen
==================================== 💋HAIRCARE Purebysafiyyahosman💋 . Merawat masalah rambut seperti : . > Kelemumur > Keguguran rambut > Rambut rosak dan kering ==================================== . ************************************** CONTACT : 0123546996 (KAK ZURA) ************************************** . #purebysafiyyahosman #pbyso #pbso #purebyso #bodycare #lipcare #skincare #haircare #handmadeskincare #organic #bazaaronline #bazaarpaknil #skincaremalaysia #bodyscrub #footsoak #facewash #facemist #facetoner #faceoil #facelotion #facemask #facescrub #lipbalm #liptint #lipscrub #eyeserum #acnestick #lofattah #sayangpapasayatak #seriaileen
3002/20/2017
i'm in love with @hellobody😍
ihr bekommt mit dem Code 'aileensarvari' 10 % Rabatt!🌸 Das Pflegepeeling besteht aus 100% natürlichen Inhaltsstoffen und spendet der Haut Feuchtigkeit.❤ #hellobody #teamcoco #cocoglam #bodyscrub #naturalpeeling #thankyou #sponsored #love #beauty #girl
i'm in love with @hellobody😍 ihr bekommt mit dem Code 'aileensarvari' 10 % Rabatt!🌸 Das Pflegepeeling besteht aus 100% natürlichen Inhaltsstoffen und spendet der Haut Feuchtigkeit.❤ #hellobody #teamcoco #cocoglam #bodyscrub #naturalpeeling #thankyou #sponsored #love #beauty #girl
12411102/19/2017
Si avvicina l' estate!?🏖 Io comincio a prendermi cura del mio corpo con  @hellobody_it .Sono dei prodotti al 100%  naturali .La mia pelle di sicuro diventerà' più morbida e profumata. Provateli! 💗👍😍👀
#hellobody #naturalisglamorous #newin#chocoglow #chocolate #bodyscrub #beauty#hellobody #cococream #bodybutter #beauty#skincare #allnatural #teamcoco #healthy#crueltyfree #loveyourbody #cocoglow#cococream #scrub #esfoliante #naturalcosmetics#naturalingredients #skincare #cura #nocedicocco#avocado #almond #cafe #coffee
20857502/19/2017
SMOOTH SKIN GOALS 🙌
Our scrubs are made with care, in Australia using only 100% pure and natural ingredients. 
Start scrubbing today and you too can wake up irresistibly smooth. 
#bodyblendz #bodyscrub #smooth 
www.bodyblendz.com
SMOOTH SKIN GOALS 🙌 Our scrubs are made with care, in Australia using only 100% pure and natural ingredients. Start scrubbing today and you too can wake up irresistibly smooth. #bodyblendz #bodyscrub #smooth www.bodyblendz.com
1176402/20/2017
🛀💭💓
*⑅︎୨୧┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎୨୧⑅︎*
.
こんばんは🌙*.。
休日が終わってしまうー( ˟_˟ )と
ブルーになる時間帯がやって来ました🙊
.
寒いし忙しくなるこの季節は
セルフケアがほんとに大切...🤔💭❤️
お風呂でゆっくりするのが最近の癒し♡
.
SABONのローズティーシリーズ🌹✨
毎年買ってるくらいお気に入り✩°。⋆⸜(* ॑꒳ ॑* )⸝
今年はボディローションのみの購入です。
ホントはスクラブも欲しかったけど
家にスクラブ4つくらいある...(oh!babyとかね)
.
サボンのボディローションすごく香り持ちが良くて
朝まで香っている+゚*。:゚+(人*´∀`)+゚:。*゚+.
旦那さんはバニラを愛用🍨💓←女子力
.
真ん中に写っている水色のポットは
お顔用のスクラブのフェイスポリッシャー♡
細かなスクラブがお肌のごわつきを
素早く取ってくれます💆🏻💕✨
毎日使えるそうなので、刺激少なめ!
(皮膚の薄い私でも問題なく使えている)
スクラブなのにふわとろで不思議な感触♡♡
メンソール系の香りでさっぱり🌿
一時期入手困難で4ヶ月待ちの時もあったのも納得です😶💭
.
長々語りましたが…
結論、お風呂大好き🛁💜
.
*⑅︎୨୧┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎୨୧⑅︎*
🛀💭💓 *⑅︎୨୧┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎୨୧⑅︎* . こんばんは🌙*.。 休日が終わってしまうー( ˟_˟ )と ブルーになる時間帯がやって来ました🙊 . 寒いし忙しくなるこの季節は セルフケアがほんとに大切...🤔💭❤️ お風呂でゆっくりするのが最近の癒し♡ . SABONのローズティーシリーズ🌹✨ 毎年買ってるくらいお気に入り✩°。⋆⸜(* ॑꒳ ॑* )⸝ 今年はボディローションのみの購入です。 ホントはスクラブも欲しかったけど 家にスクラブ4つくらいある...(oh!babyとかね) . サボンのボディローションすごく香り持ちが良くて 朝まで香っている+゚*。:゚+(人*´∀`)+゚:。*゚+. 旦那さんはバニラを愛用🍨💓←女子力 . 真ん中に写っている水色のポットは お顔用のスクラブのフェイスポリッシャー♡ 細かなスクラブがお肌のごわつきを 素早く取ってくれます💆🏻💕✨ 毎日使えるそうなので、刺激少なめ! (皮膚の薄い私でも問題なく使えている) スクラブなのにふわとろで不思議な感触♡♡ メンソール系の香りでさっぱり🌿 一時期入手困難で4ヶ月待ちの時もあったのも納得です😶💭 . 長々語りましたが… 結論、お風呂大好き🛁💜 . *⑅︎୨୧┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎┈┈︎┈︎┈︎┈︎┈︎୨୧⑅︎*
4021002/19/2017
CELENA GLUTA PLUS BY "KANA" DENGAN PURE GLUTATHIONE NANO TECHNOLOGY WHITENING BOOSTER KELAS ATAS (MOTHER OF ALL ANTIOXIDANT) GLUTATHIONE MENGANDUNG VITAMIN C MEMBUAT KULIT AURA GLOWING PUTIH.. Yg bekerja pada kromosom level jadi putih yang dihasilkan bukan hanya cerah tapi kulit benar-benar putih permanen (putih powdery) DENGAN KANDUNGAN GLUTATHIONE PREMIUM YG MEMBERI EFEK WHITENING BOOSTER BERKELIPATAN DAN PERMANEN SERTA MENYELURUH.. PUTIH BERSIH TANPA SUNTIK 1 CAPSUL = 1 KALI SUNTIK GLUTATHIONE +VIT C + 1 KALI INJECT PUTIH PREMIUM LOHHH 10 x MORE CLEARER 10 x MORE BRIGHTER 10 x MORE RADIANT DENGAN POMEGRANATE EXTRACT MEMBUAT KULIT LEBIH PUTIH DENGAN CEPAT DAN HASIL KULIT MULUS TANPA BEKAS!!! Dikonsumsi malam hari 1-2 caps sebelum tidur + 1 gelas air putih sampai habis.. For order pilih salah satu ---> BBM : D6119199 LINE : riandishop WA : +6281240575475 #glutamilkylotion #lotion #handbody #Bodyscrub #lulur #panacea #glutalapunzel #celenagluta #thailandskincare #indonesiaskincare #kana #balikpapan #bppn #onlineshopbalikpapan #pemutihbadan #balikpapankekinian #balikpapancity #balikpapanolshop #balikpapankece #balikpapanku #jualanbalikpapan #balikpapanladies #riandi_shop
220002/20/2017
Everyone needs to stop what they're doing right now and go get this Garnier Micellar Cleansing Gel!!😍😍 Oh My! It took my makeup off so so easily and so well! I love it!😍Then I followed up with the Micellar Water and Toner! They're great! And amazing for sensitive skin! Only the toner is scented, so I don't use that everyday because it does irritate my skin sometimes! But I have no problems with the other two! 😄 but Man that gel is so good though!💁🏼So quick and easy to use!💕
.
.
@trendmood1 reposted this!!!!😄😄💕💕
.
.
#drugstore #drugstorebeauty #drugstoreproducts #skincare #cleanser #skincareroutine #micellargel #micellarwater #lipscrub #skincareproducts #makeupremover #bodyscrub #garnier #facetoner #facemask #instadaily #instabeauty #instamakeup #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeupmafia #makeupjunkie #beautyjunkie #beauty #beautyaddict #beautymakeup #beautylover #mua
.
@garnierusa 
@garnieruk
Everyone needs to stop what they're doing right now and go get this Garnier Micellar Cleansing Gel!!😍😍 Oh My! It took my makeup off so so easily and so well! I love it!😍Then I followed up with the Micellar Water and Toner! They're great! And amazing for sensitive skin! Only the toner is scented, so I don't use that everyday because it does irritate my skin sometimes! But I have no problems with the other two! 😄 but Man that gel is so good though!💁🏼So quick and easy to use!💕 . . @trendmood1 reposted this!!!!😄😄💕💕 . . #drugstore #drugstorebeauty #drugstoreproducts #skincare #cleanser #skincareroutine #micellargel #micellarwater #lipscrub #skincareproducts #makeupremover #bodyscrub #garnier #facetoner #facemask #instadaily #instabeauty #instamakeup #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeupmafia #makeupjunkie #beautyjunkie #beauty #beautyaddict #beautymakeup #beautylover #mua . @garnierusa @garnieruk
576715102/19/2017
#SABON 🌼
ママが買ってくれた #bodyscrub ︎☺︎
期間限定のローズティーの香りらしくて肌ふわふわつるつるになってまじすごい
こりゃみんな買うわなってわかったわ
週1〜2回のご褒美なんだって🎗
#ボディスクラブ #rosetea #instalike #instagood #l4l #f4f #fff #置き画 #置き画くら部 #お洒落な人と繋がりたい #お洒落さんと繋がりたい
#SABON 🌼 ママが買ってくれた #bodyscrub ︎☺︎ 期間限定のローズティーの香りらしくて肌ふわふわつるつるになってまじすごい こりゃみんな買うわなってわかったわ 週1〜2回のご褒美なんだって🎗 #ボディスクラブ #rosetea #instalike #instagood #l4l #f4f #fff #置き画 #置き画くら部 #お洒落な人と繋がりたい #お洒落さんと繋がりたい
6841702/18/2017
Hey it's a long weekend remember !!! ^••^ thanks @ingeniumnaturals ... These look nice ... ^••^ Have a great Sunday everyone !!!! ^••^ #mylipaddiction #ingenium #essentialoils #oils #torontoblogger #flatlay  #beautyflatlay #naturalbeauty #healthandwellness #neemoil #torontobeautyblogger #idontworkonweekends #doyou #bbloggersca #beautyisart #familyweekend #essentialoils #bodyscrub #deadsea #soap #justaddpink #alllove ..... ^••^
Hey it's a long weekend remember !!! ^••^ thanks @ingeniumnaturals ... These look nice ... ^••^ Have a great Sunday everyone !!!! ^••^ #mylipaddiction #ingenium #essentialoils #oils #torontoblogger #flatlay #beautyflatlay #naturalbeauty #healthandwellness #neemoil #torontobeautyblogger #idontworkonweekends #doyou #bbloggersca #beautyisart #familyweekend #essentialoils #bodyscrub #deadsea #soap #justaddpink #alllove ..... ^••^
502502/19/2017
Next