#bojonegorohitz medias

Sing dijak malmingan saiki durung tentu sesok dadi bojone, mangkane ojo ngenyek jomblo sing luweh mileh dewean ketimbang nglakoni hubungan sing raono sing kepastian.
.
Tapi... Ora lali tak ucapne selamat malem mingguan nggo koe sing lagi karo pasangane tak dungakne langgeng sampe selawase, ora peduli takdir piye sing penting awakdewe nduwe niat tenanan nggo halalne.
.
Sing jomblo yo wes dinikmati wae kejombloaane, jomblo yo ra berarti susah. Cuma durung ketemu wae jodoh sing ditakderne. Tak dungakne pisan mugo cepet ketemu jodohe nek iso langsung nikhan ora usah pacaran. Hahahaa..
..
Yowes ngono wae ya... Mimin yo butuh malmingan ora kowe tok..
.
.
#JGKRBJN
Sumber foto: @saktiozzy_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan

Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b .
.
- Ojo lali gawe (@)
- Tambahno dadi konco dhisik
- Terus kirim foto kari quotem
- Cantumne alamat ig nem pisan

Suwun cah!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Konco-konco:
@yoiki_bojonegoro
@ngetehmanis
@remajabojoengoro 
#bojonegoro
#bojonegoromatoh
#bojonegorohitz
#bojonegorokekinian
#yoikibojongoro
#bojonegorohits
#bojonegorosangar
#bojonegoromlete
#bojonegorobaper
#couplehitsbojonegoro
#jonegoroan
#bojonegorostyle
#bjnyth
#remajabojonegoro
#hitsbojonegoro
#dolanbojonegoro
#siswabojonegoro
Sing dijak malmingan saiki durung tentu sesok dadi bojone, mangkane ojo ngenyek jomblo sing luweh mileh dewean ketimbang nglakoni hubungan sing raono sing kepastian. . Tapi... Ora lali tak ucapne selamat malem mingguan nggo koe sing lagi karo pasangane tak dungakne langgeng sampe selawase, ora peduli takdir piye sing penting awakdewe nduwe niat tenanan nggo halalne. . Sing jomblo yo wes dinikmati wae kejombloaane, jomblo yo ra berarti susah. Cuma durung ketemu wae jodoh sing ditakderne. Tak dungakne pisan mugo cepet ketemu jodohe nek iso langsung nikhan ora usah pacaran. Hahahaa.. .. Yowes ngono wae ya... Mimin yo butuh malmingan ora kowe tok.. . . #JGKRBJN Sumber foto: @saktiozzy_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b . . - Ojo lali gawe (@) - Tambahno dadi konco dhisik - Terus kirim foto kari quotem - Cantumne alamat ig nem pisan Suwun cah! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konco-konco: @yoiki_bojonegoro @ngetehmanis @remajabojoengoro #bojonegoro #bojonegoromatoh #bojonegorohitz #bojonegorokekinian #yoikibojongoro #bojonegorohits #bojonegorosangar #bojonegoromlete #bojonegorobaper #couplehitsbojonegoro #jonegoroan #bojonegorostyle #bjnyth #remajabojonegoro #hitsbojonegoro #dolanbojonegoro #siswabojonegoro
196204/29/2017
Sebenarnya orang yang paling berbahaya bukanlah orang yang suka mengeluarkan senjata demi kepentingan pribadinya. Tapi sesederhana orang yang selalu melihat sifat irinya karena bisa dengan sesuka hati menjatuhkan orang yang tak ia suka. 
#siswasmk4 #smk4migas #siswabojonegoro #muridmatoh #bojonegorokekinian #cahjenegoroanmen #bojonegorobaper #salamkelkel #yoikibojonegoro #bojonegorosangar #bojonegoroku #bojonegoromlete #bojonegoro_keren #pelajar_bojonegoro #bojonegoropopuler #siswakeren #bojonegoro_awesome #bojonegorolife #cah_bojonegoro01 #peoplebojonegoro #bojonegorohitz #bojonegoromatoh
Sebenarnya orang yang paling berbahaya bukanlah orang yang suka mengeluarkan senjata demi kepentingan pribadinya. Tapi sesederhana orang yang selalu melihat sifat irinya karena bisa dengan sesuka hati menjatuhkan orang yang tak ia suka. #siswasmk4 #smk4migas #siswabojonegoro #muridmatoh #bojonegorokekinian #cahjenegoroanmen #bojonegorobaper #salamkelkel #yoikibojonegoro #bojonegorosangar #bojonegoroku #bojonegoromlete #bojonegoro_keren #pelajar_bojonegoro #bojonegoropopuler #siswakeren #bojonegoro_awesome #bojonegorolife #cah_bojonegoro01 #peoplebojonegoro #bojonegorohitz #bojonegoromatoh
94004/29/2017
Selama masih ada impian, Harapan akan selalu ada. Selama masih ada harapan kebahagiaan pasti akan kau dapatkan ~ Dokter Kandungan 💉

#lfl👌 #bojonegorohitz #siswa #pelajarkece #masasma
Selama masih ada impian, Harapan akan selalu ada. Selama masih ada harapan kebahagiaan pasti akan kau dapatkan ~ Dokter Kandungan 💉 #lfl👌 #bojonegorohitz #siswa #pelajarkece #masasma
50104/29/2017
Ora butoh janji janji sing diucap teko lambene, wedine mung manis ning lambe tapi pait ning nyatane. Ora butuh janji manis ,nek tibake mung dadi omongan sing lamis. Wes kakean dijanjeni tapi raono bukti, cukup janji politik wae sing palsu,  ojo sampe tiru tiru.
.
Sing dienteni mung bukti, bukti nggo saiki. Bukti sing iso dienggo mercoyoni nek kata katane ora mung sewates ngapusi. Ra iso nggawe bukti rausah janji. Timbang mung nggawe lorone ati.
.
Opo maneh janji reno-reno, rangarah bakal diperoyo. Mending langsung nei bukti nek perasaane podo iso dijogo. Ora sekedar ngomong tok, tapi enek bukti sing ketok. Sak mene ndunung?
.
.
#JGKRBJN 
Quote dari : @yoginion ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan

Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b .
.
- Ojo lali gawe (@)
- Tambahno dadi konco dhisik
- Terus kirim foto kari quotem
- Cantumne alamat ig nem pisan

Suwun cah!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Konco-konco:
@yoiki_bojonegoro
@ngetehmanis
@remajabojoengoro 
#bojonegoro
#bojonegoromatoh
#bojonegorohitz
#bojonegorokekinian
#yoikibojongoro
#bojonegorohits
#bojonegorosangar
#bojonegoromlete
#bojonegorobaper
#couplehitsbojonegoro
#jonegoroan
#bojonegorostyle
#bjnyth
#remajabojonegoro
#hitsbojonegoro
#dolanbojonegoro
Ora butoh janji janji sing diucap teko lambene, wedine mung manis ning lambe tapi pait ning nyatane. Ora butuh janji manis ,nek tibake mung dadi omongan sing lamis. Wes kakean dijanjeni tapi raono bukti, cukup janji politik wae sing palsu, ojo sampe tiru tiru. . Sing dienteni mung bukti, bukti nggo saiki. Bukti sing iso dienggo mercoyoni nek kata katane ora mung sewates ngapusi. Ra iso nggawe bukti rausah janji. Timbang mung nggawe lorone ati. . Opo maneh janji reno-reno, rangarah bakal diperoyo. Mending langsung nei bukti nek perasaane podo iso dijogo. Ora sekedar ngomong tok, tapi enek bukti sing ketok. Sak mene ndunung? . . #JGKRBJN Quote dari : @yoginion ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b . . - Ojo lali gawe (@) - Tambahno dadi konco dhisik - Terus kirim foto kari quotem - Cantumne alamat ig nem pisan Suwun cah! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konco-konco: @yoiki_bojonegoro @ngetehmanis @remajabojoengoro #bojonegoro #bojonegoromatoh #bojonegorohitz #bojonegorokekinian #yoikibojongoro #bojonegorohits #bojonegorosangar #bojonegoromlete #bojonegorobaper #couplehitsbojonegoro #jonegoroan #bojonegorostyle #bjnyth #remajabojonegoro #hitsbojonegoro #dolanbojonegoro
227004/29/2017
Indahnya tempat ini yg belum diketahui banyak orang. Blm ada fasilitas umum. Blm ada jalan yg pasti.. tapi setelah sampai😍sangat spektakuler.
. 📍Ds.clebung kec.bubulan Bojonegoro Jatim
.
#bojonegoro #bojonegorohitz #explorebojonegoro #pesonajatim #jatimngehits #explorejatim #discoverybojonegoro #bojonegorostyle #lingkaranindonesia #ayodolan #igers #exploreidku #snapseed #jatimxplore #bojonegorogram #inijawatimur
Indahnya tempat ini yg belum diketahui banyak orang. Blm ada fasilitas umum. Blm ada jalan yg pasti.. tapi setelah sampai😍sangat spektakuler. . 📍Ds.clebung kec.bubulan Bojonegoro Jatim . #bojonegoro #bojonegorohitz #explorebojonegoro #pesonajatim #jatimngehits #explorejatim #discoverybojonegoro #bojonegorostyle #lingkaranindonesia #ayodolan #igers #exploreidku #snapseed #jatimxplore #bojonegorogram #inijawatimur
37004/29/2017
[ QUOTE TITIPAN ]
Sak sibuk-sibuke awakdewe ojo sampe lali nek ono wong sing setia ngenteni kabar teko awakdewe. Ilingo pisan nek dek'e kui sing paling kuwatir karo awakdewe nek awakdewe kelalen ora ngenei kabar. .
Dek'e nang kono njogo perasaan  mung nggawe awakdewe. Sakjane awakdewe yo kudu ngono iso njogo perasaane dek'e sing wes ngenei perhatian tanpo imbalan. Jogonen perasaane dek'e sakdurunge perasaane dek'e dijogo wong liyo.
.
Podo-podo iso saling njogo perasaan, podo-podo iso ngenei perhatian, lan podo podo ora lali ngenei kabar ben ora nggarai kuwatire salah siji. Intine mung saling percoyo, ora malah saling curiga nek nduwe niatan mendua. Ndunung?
.
.
#JGKRBJN 
Quote dari: @vhaa_key ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan

Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b .
.
- Ojo lali gawe (@)
- Tambahno dadi konco dhisik
- Terus kirim foto kari quotem
- Cantumne alamat ig nem pisan

Suwun cah!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Konco-konco:
@yoiki_bojonegoro
@ngetehmanis
@remajabojoengoro 
#bojonegoro
#bojonegoromatoh
#bojonegorohitz
#bojonegorokekinian
#yoikibojongoro
#bojonegorohits
#bojonegorosangar
#bojonegoromlete
#bojonegorobaper
#couplehitsbojonegoro
#jonegoroan
#bojonegorostyle
#bjnyth
#remajabojonegoro
#hitsbojonegoro
#dolanbojonegoro
#explorebojonegoro
#siswabojonegoro
[ QUOTE TITIPAN ] Sak sibuk-sibuke awakdewe ojo sampe lali nek ono wong sing setia ngenteni kabar teko awakdewe. Ilingo pisan nek dek'e kui sing paling kuwatir karo awakdewe nek awakdewe kelalen ora ngenei kabar. . Dek'e nang kono njogo perasaan mung nggawe awakdewe. Sakjane awakdewe yo kudu ngono iso njogo perasaane dek'e sing wes ngenei perhatian tanpo imbalan. Jogonen perasaane dek'e sakdurunge perasaane dek'e dijogo wong liyo. . Podo-podo iso saling njogo perasaan, podo-podo iso ngenei perhatian, lan podo podo ora lali ngenei kabar ben ora nggarai kuwatire salah siji. Intine mung saling percoyo, ora malah saling curiga nek nduwe niatan mendua. Ndunung? . . #JGKRBJN Quote dari: @vhaa_key ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b . . - Ojo lali gawe (@) - Tambahno dadi konco dhisik - Terus kirim foto kari quotem - Cantumne alamat ig nem pisan Suwun cah! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konco-konco: @yoiki_bojonegoro @ngetehmanis @remajabojoengoro #bojonegoro #bojonegoromatoh #bojonegorohitz #bojonegorokekinian #yoikibojongoro #bojonegorohits #bojonegorosangar #bojonegoromlete #bojonegorobaper #couplehitsbojonegoro #jonegoroan #bojonegorostyle #bjnyth #remajabojonegoro #hitsbojonegoro #dolanbojonegoro #explorebojonegoro #siswabojonegoro
284104/29/2017
Hello pengguna @instagram kini kami dari @streetkekinian_bjn akan melaksanakan meet and greet newmem yang akan dilaksanakan pada:
Date: 1 Mei 2017
Time: 09.00 - End
Place: Alun - Alun Bojonegoro
sekian dan terima kasih.
More info ⤵
tejo217_
hai.ayy
Selalu gunakan hastag #streetkekinian dan #streetkekinian_bjn
------
-----
#streetkekinian_jbg
#streetkekinian_kdr
#shootxhunter 
#shootxhunter_bjn 
#womencekrek 
#dolanbojonegoro 
#bojonegorohitz 
#bojonegorostyle 
#bojonegorokekinian 
#bojonegoro_gram 
#bojonegorosangar 
#bojonegorohitzkekinian 
#bojonegoropopular 
#bojonegorolife 
#bojonegoro
Hello pengguna @instagram kini kami dari @streetkekinian_bjn akan melaksanakan meet and greet newmem yang akan dilaksanakan pada: Date: 1 Mei 2017 Time: 09.00 - End Place: Alun - Alun Bojonegoro sekian dan terima kasih. More info ⤵ tejo217_ hai.ayy Selalu gunakan hastag #streetkekinian dan #streetkekinian_bjn ------ ----- #streetkekinian_jbg #streetkekinian_kdr #shootxhunter #shootxhunter_bjn #womencekrek #dolanbojonegoro #bojonegorohitz #bojonegorostyle #bojonegorokekinian #bojonegoro_gram #bojonegorosangar #bojonegorohitzkekinian #bojonegoropopular #bojonegorolife #bojonegoro
40104/28/2017
Ketika seorang pria lebih dewasa, maka jati diri mereka akan keluar seketika
.
.
.
.
.
In Frame : @widodoseptiawan
.
#artofvisuals #vibetones #moodygrams #killeverygrams #fatalframes #like4like #streetphotography #urbanexplorer #wwgrams #agameoftone #bojonegorohitz #bojonegorostyle
Ketika seorang pria lebih dewasa, maka jati diri mereka akan keluar seketika . . . . . In Frame : @widodoseptiawan . #artofvisuals #vibetones #moodygrams #killeverygrams #fatalframes #like4like #streetphotography #urbanexplorer #wwgrams #agameoftone #bojonegorohitz #bojonegorostyle
39204/28/2017
Ojo mung isone njaluk tapi ora gelem bersyukur, saben dino njalukane iki kui tapi nek wes dikabulne terus lali biyen njaluke nang sopo. Awakdewe ki kadang ngono pas susah ileng karo  sing gawe urip tapi pas seneng lali.
.
Sakjane awakdewe ki kudu sadar diri cah, isin karo sing wes maringi urip. Awakdewe sering khilaf, sering gawe kesalahan, tapi Gusti Alloh ora lali maringi nikmate nang awakdewe saben dinone sing wes dirasakne awakdewe.
.
Mangkane nek salah siji dungane dikabulne, cepet cepet bersyukur. Minimal ngucap suwun karo alhamdulillah sopo ngerti nikmate malah ditambah. Hla wong gusti Alloh ki apik an je! Yowes sak mene wae ndunung to?
.
.
#JGKRBJN 
Sumber foto: @arisizokuiky ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan

Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b .
.
- Ojo lali gawe (@)
- Tambahno dadi konco dhisik
- Terus kirim foto kari quotem
- Cantumne alamat ig nem pisan

Suwun cah!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Konco-konco:
@yoiki_bojonegoro
@ngetehmanis
@remajabojoengoro 
#bojonegoro
#bojonegoromatoh
#bojonegorohitz
#bojonegorokekinian
#yoikibojongoro
#bojonegorohits
#bojonegorosangar
#bojonegoromlete
#bojonegorobaper
#couplehitsbojonegoro
#jonegoroan
#bojonegorostyle
#bjnyth
#remajabojonegoro
#hitsbojonegoro
#dolanbojonegoro
Ojo mung isone njaluk tapi ora gelem bersyukur, saben dino njalukane iki kui tapi nek wes dikabulne terus lali biyen njaluke nang sopo. Awakdewe ki kadang ngono pas susah ileng karo sing gawe urip tapi pas seneng lali. . Sakjane awakdewe ki kudu sadar diri cah, isin karo sing wes maringi urip. Awakdewe sering khilaf, sering gawe kesalahan, tapi Gusti Alloh ora lali maringi nikmate nang awakdewe saben dinone sing wes dirasakne awakdewe. . Mangkane nek salah siji dungane dikabulne, cepet cepet bersyukur. Minimal ngucap suwun karo alhamdulillah sopo ngerti nikmate malah ditambah. Hla wong gusti Alloh ki apik an je! Yowes sak mene wae ndunung to? . . #JGKRBJN Sumber foto: @arisizokuiky ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b . . - Ojo lali gawe (@) - Tambahno dadi konco dhisik - Terus kirim foto kari quotem - Cantumne alamat ig nem pisan Suwun cah! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konco-konco: @yoiki_bojonegoro @ngetehmanis @remajabojoengoro #bojonegoro #bojonegoromatoh #bojonegorohitz #bojonegorokekinian #yoikibojongoro #bojonegorohits #bojonegorosangar #bojonegoromlete #bojonegorobaper #couplehitsbojonegoro #jonegoroan #bojonegorostyle #bjnyth #remajabojonegoro #hitsbojonegoro #dolanbojonegoro
262004/28/2017
Sing dijak malmingan saiki durung tentu sesok dadi bojone, mangkane ojo ngenyek jomblo sing luweh mileh dewean ketimbang nglakoni hubungan sing raono sing kepastian.
.
Tapi... Ora lali tak ucapne selamat malem mingguan nggo koe sing lagi karo pasangane tak dungakne langgeng sampe selawase, ora peduli takdir piye sing penting awakdewe nduwe niat tenanan nggo halalne.
.
Sing jomblo yo wes dinikmati wae kejombloaane, jomblo yo ra berarti susah. Cuma durung ketemu wae jodoh sing ditakderne. Tak dungakne pisan mugo cepet ketemu jodohe nek iso langsung nikhan ora usah pacaran. Hahahaa..
..
Yowes ngono wae ya... Mimin yo butuh malmingan ora kowe tok..
.
.
#JGKRBJN
Sumber foto: @saktiozzy_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan

Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b .
.
- Ojo lali gawe (@)
- Tambahno dadi konco dhisik
- Terus kirim foto kari quotem
- Cantumne alamat ig nem pisan

Suwun cah!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Konco-konco:
@yoiki_bojonegoro
@ngetehmanis
@remajabojoengoro 
#bojonegoro
#bojonegoromatoh
#bojonegorohitz
#bojonegorokekinian
#yoikibojongoro
#bojonegorohits
#bojonegorosangar
#bojonegoromlete
#bojonegorobaper
#couplehitsbojonegoro
#jonegoroan
#bojonegorostyle
#bjnyth
#remajabojonegoro
#hitsbojonegoro
#dolanbojonegoro
#siswabojonegoro
Sing dijak malmingan saiki durung tentu sesok dadi bojone, mangkane ojo ngenyek jomblo sing luweh mileh dewean ketimbang nglakoni hubungan sing raono sing kepastian. . Tapi... Ora lali tak ucapne selamat malem mingguan nggo koe sing lagi karo pasangane tak dungakne langgeng sampe selawase, ora peduli takdir piye sing penting awakdewe nduwe niat tenanan nggo halalne. . Sing jomblo yo wes dinikmati wae kejombloaane, jomblo yo ra berarti susah. Cuma durung ketemu wae jodoh sing ditakderne. Tak dungakne pisan mugo cepet ketemu jodohe nek iso langsung nikhan ora usah pacaran. Hahahaa.. .. Yowes ngono wae ya... Mimin yo butuh malmingan ora kowe tok.. . . #JGKRBJN Sumber foto: @saktiozzy_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Kanggo koe sing pengen titip quote utowo foto iso dikirim line jengkeran jonegoroan Line Jengkeran Jonegoroan: @ifa3158b . . - Ojo lali gawe (@) - Tambahno dadi konco dhisik - Terus kirim foto kari quotem - Cantumne alamat ig nem pisan Suwun cah! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konco-konco: @yoiki_bojonegoro @ngetehmanis @remajabojoengoro #bojonegoro #bojonegoromatoh #bojonegorohitz #bojonegorokekinian #yoikibojongoro #bojonegorohits #bojonegorosangar #bojonegoromlete #bojonegorobaper #couplehitsbojonegoro #jonegoroan #bojonegorostyle #bjnyth #remajabojonegoro #hitsbojonegoro #dolanbojonegoro #siswabojonegoro
196204/29/2017
Semangat Adek Disini Ada kakak yang selalu suport kamu 😍😘
#OlahragaSore
#Alunalunbojonegoro
#bojonegoroHitz
#bojonegorostyle
Semangat Adek Disini Ada kakak yang selalu suport kamu 😍😘 #OlahragaSore #Alunalunbojonegoro #bojonegoroHitz #bojonegorostyle
242303/08/2017
Some beautiful paths can’t be discovered without getting lost
.
.
.
#bojonegorostyle 
#bojonegorohitz 
#masasma 
#lovestory 
#kekinian
Some beautiful paths can’t be discovered without getting lost . . . #bojonegorostyle #bojonegorohitz #masasma #lovestory #kekinian
358003/12/2017
Selama masih ada impian, Harapan akan selalu ada. Selama masih ada harapan kebahagiaan pasti akan kau dapatkan ~ Dokter Kandungan 💉

#lfl👌 #bojonegorohitz #siswa #pelajarkece #masasma
Selama masih ada impian, Harapan akan selalu ada. Selama masih ada harapan kebahagiaan pasti akan kau dapatkan ~ Dokter Kandungan 💉 #lfl👌 #bojonegorohitz #siswa #pelajarkece #masasma
50104/29/2017
Tak akan terlupakan.
#masasma
#masasmaku
#bojonegorohitz
Tak akan terlupakan. #masasma #masasmaku #bojonegorohitz
117103/07/2017
Nek koe sedih nangiso,
Nek koe nesu ungkapno,
Nek koe bahagia ngguyuo,
Aku neng kene enek kanggo koe.
#bojonegorohitz #bojonegorocouplehits #pelajarhitz #bojonegorokekinian #bojonegoro_gram
Nek koe sedih nangiso, Nek koe nesu ungkapno, Nek koe bahagia ngguyuo, Aku neng kene enek kanggo koe. #bojonegorohitz #bojonegorocouplehits #pelajarhitz #bojonegorokekinian #bojonegoro_gram
44204/27/2017
Wong radue opo
Wong radue opo" isone kor numpang foto😂gianck iku aku.. #ninjajarijari #modif #simple #bojonegoro #bojonegorobaper #bojonegorohitz #bojonegorokekinian
133004/27/2017
Next