#cathydollmalaysia medias

Magic DOLLY FACE 2WAY Cake Powder memang magic ! ๐Ÿ˜ .
.
Exclusively made for oily skin type . Prevent moisture loss all day long.๐Ÿ’ง Feel the new you .โ„
.
.
Untuk pengetahuan anda, lebih banyak minyak terkumpul di muka lebih senang jerawat tumbuh. Jerawat tumbuh disebabkan pengumpulan sebum yang tersumbat di liang roma , lama kelamaan liang yg tersumbat membengkak dan akan berlaku pertumbuhan jerawat ! ๐Ÿ˜ฑ 
So jagalah muka & jangan biarkan minyak berlebihan di muka . Biar normal, jgn terlebih ! .
.
Haa citer pasal kelebihan Cathy Doll powder ni pulak. 
Powder ni bukan sebarang compact powder yang bagi capuk kat muka hang tu .. ๐Ÿ˜ฃ Dia ada bahan khusus untuk kulit orang Asia yg memerlukan kepentingan penjagaan kulit muka agar sentiasa flawless mcm terjaganya kulit orang Korea atau thai hok comey comey tuu ๐Ÿ˜˜ .
.
๐Ÿ‘ Matte finish .
๐Ÿ‘ High coverage for flawless complexion
๐Ÿ‘ Non-cakiness guarantee
๐Ÿ‘ No sebum /Oil control ๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘ UV Protection SPF 30 Pa++
๐Ÿ‘ Prevent sunburn , dryness & tanned skin
๐Ÿ‘ Light sensation
.
.
Jadi muka takde minyak2 dah lepas ni โ„
.
.
๐Ÿ’ฏ Original CATHY DOLL !
Made & formulated in Korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท READY STOCK

#cathydollmalaysia #cathydollmurah #cathydoll #maccosmetics #anastasiabeverlyhills #kyliecosmetics #kyliemurahmalaysia #kawaii #makeuplover #pastel #pink #makeupjunkie #thebalmcosmetics #tartecosmetics #koreanmakeup #koreanskincare
Magic DOLLY FACE 2WAY Cake Powder memang magic ! ๐Ÿ˜ . . Exclusively made for oily skin type . Prevent moisture loss all day long.๐Ÿ’ง Feel the new you .โ„ . . Untuk pengetahuan anda, lebih banyak minyak terkumpul di muka lebih senang jerawat tumbuh. Jerawat tumbuh disebabkan pengumpulan sebum yang tersumbat di liang roma , lama kelamaan liang yg tersumbat membengkak dan akan berlaku pertumbuhan jerawat ! ๐Ÿ˜ฑ So jagalah muka & jangan biarkan minyak berlebihan di muka . Biar normal, jgn terlebih ! . . Haa citer pasal kelebihan Cathy Doll powder ni pulak. Powder ni bukan sebarang compact powder yang bagi capuk kat muka hang tu .. ๐Ÿ˜ฃ Dia ada bahan khusus untuk kulit orang Asia yg memerlukan kepentingan penjagaan kulit muka agar sentiasa flawless mcm terjaganya kulit orang Korea atau thai hok comey comey tuu ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ‘ Matte finish . ๐Ÿ‘ High coverage for flawless complexion ๐Ÿ‘ Non-cakiness guarantee ๐Ÿ‘ No sebum /Oil control ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ‘ UV Protection SPF 30 Pa++ ๐Ÿ‘ Prevent sunburn , dryness & tanned skin ๐Ÿ‘ Light sensation . . Jadi muka takde minyak2 dah lepas ni โ„ . . ๐Ÿ’ฏ Original CATHY DOLL ! Made & formulated in Korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท READY STOCK #cathydollmalaysia #cathydollmurah #cathydoll #maccosmetics #anastasiabeverlyhills #kyliecosmetics #kyliemurahmalaysia #kawaii #makeuplover #pastel #pink #makeupjunkie #thebalmcosmetics #tartecosmetics #koreanmakeup #koreanskincare
13006/24/2017
Cathy Doll Magic DOLLY FACE 2WAY Cake Powder .
. 
Comes in 3 shades ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
๐Ÿฐ RM35 /each ๐Ÿฐ
Code : 21 (Fair) , 23 (Natural) , 25 (Tan)
.
.
๐ŸŒŒ Even skin tone
๐ŸŒŒ Brightening
๐ŸŒŒ Non-cakey finish
๐ŸŒŒ Oil control
๐ŸŒŒ UV Protection SPF 30 Pa++
.
.
๐Ÿ’ฏ Original CATHY DOLL !
Made & formulated in Korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท
READY STOCK .
.

#cathydollmalaysia #cathydoll #powerofmakeup #makeup #kawaii #cute #cathydollmurah #mekapmurahmalaysia #makeuplover #makeupjunkie #maccosmetics #macmalaysia #anastasiamurahmalaysia #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #anastasialipstick #thebalmcosmetics #tartecosmetics #katvond #makeup
Cathy Doll Magic DOLLY FACE 2WAY Cake Powder . . Comes in 3 shades ๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿฐ RM35 /each ๐Ÿฐ Code : 21 (Fair) , 23 (Natural) , 25 (Tan) . . ๐ŸŒŒ Even skin tone ๐ŸŒŒ Brightening ๐ŸŒŒ Non-cakey finish ๐ŸŒŒ Oil control ๐ŸŒŒ UV Protection SPF 30 Pa++ . . ๐Ÿ’ฏ Original CATHY DOLL ! Made & formulated in Korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท READY STOCK . . #cathydollmalaysia #cathydoll #powerofmakeup #makeup #kawaii #cute #cathydollmurah #mekapmurahmalaysia #makeuplover #makeupjunkie #maccosmetics #macmalaysia #anastasiamurahmalaysia #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #anastasialipstick #thebalmcosmetics #tartecosmetics #katvond #makeup
25006/24/2017
Cathy Doll 2in1 Honey Ginseng with Gold Sleeping Serum Mask.
70g gold mask and 4g trial pack!

Ini adalah sleeping mask yg bagus bangat!โค๏ธ
#rebiubykakaemy 
Since 1nite serum actually akak xjumpa lagi serum mask yg lagi bagus sehinggalah akak try yg ini.
Sejak dah tua ni masalah utama akak adalah liang pori yg terbuka luas nak nak bangun pagi mmg obviously nampak bintik2 kat atas hidung dgn minyak muka jangan cerita ler.
Ini serum utk guna malam2 ya.
Krim malam dia agak melekit memula pakai sebab dia ada ekstrak madu tu. Tetapi dia fully absorbed tak sampai 5minit tau. Krim dia mmg agak berlendir sket tp bau dia wangi dan dia ada kepingan2 ekstrak emas dalam gel dia tu.
Satu pek trial awak boleh guna 2-3kali(akak bukak trial pek sahaja-tak simpan dalam peti ais tak apa asalkan bukan tempat panas dan awak habiskan dalam 3mlm berturut turut is ok)
Kenapa bagus? Ingat senang nak cari krim malam bila kau pakai malam ni esoknya kau tengok cermin dan kau rasa kau ekstra jelita daripada biasa?๐Ÿ˜„ on serious note - akak akn selalu guna sleeping mask ni kut. Akak rasa pori akak mengecil, muka tegang skit awet muda ala ala anti aging. Boleh acah2 muda 4 tahun ok.
Muka pon nampak lebih flawless dari biasa. Dia tak boleh hilangkan jeragat/jerawat awak ya tapi dia boleh perbaiki tekstur kulit dan lapisannya.
Dia takkan kikis atau nipiskan kulit awak ok. Kalau alergik bila pakai tu maknanya xsesuai sila berhenti. Cathy doll dermatologist tested so far akak terima feedback yg bagus dan ok dari kasteme. Kita takde healing healing process ke detox detox bagai jadi jika ada redness, tu tanda xsesuai sahaja.
Serum ni pakai malam basuh esok pagi tau bukan terus basuh. Jgn risau mmg dia buat utk tido skali ngan serum tu. 
Pek besar 70gram rm65 dan trial rm5 available now!
Order : WhatsApp Aemy +6 012 923 1982 .
.
#Sayajual #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #cathydolloriginal #kbeauty #beautyblogger #koreanmakeup #babybright #karmart #karmartsclub #missha #peripera #korean #misshamalaysia #sayajualcathydoll #kbeautymalaysia #tofumask #cathychoo #bazaarpaknil #lokalah #malaysianigshop #korean #sleepinggmask
Cathy Doll 2in1 Honey Ginseng with Gold Sleeping Serum Mask. 70g gold mask and 4g trial pack! Ini adalah sleeping mask yg bagus bangat!โค๏ธ #rebiubykakaemy Since 1nite serum actually akak xjumpa lagi serum mask yg lagi bagus sehinggalah akak try yg ini. Sejak dah tua ni masalah utama akak adalah liang pori yg terbuka luas nak nak bangun pagi mmg obviously nampak bintik2 kat atas hidung dgn minyak muka jangan cerita ler. Ini serum utk guna malam2 ya. Krim malam dia agak melekit memula pakai sebab dia ada ekstrak madu tu. Tetapi dia fully absorbed tak sampai 5minit tau. Krim dia mmg agak berlendir sket tp bau dia wangi dan dia ada kepingan2 ekstrak emas dalam gel dia tu. Satu pek trial awak boleh guna 2-3kali(akak bukak trial pek sahaja-tak simpan dalam peti ais tak apa asalkan bukan tempat panas dan awak habiskan dalam 3mlm berturut turut is ok) Kenapa bagus? Ingat senang nak cari krim malam bila kau pakai malam ni esoknya kau tengok cermin dan kau rasa kau ekstra jelita daripada biasa?๐Ÿ˜„ on serious note - akak akn selalu guna sleeping mask ni kut. Akak rasa pori akak mengecil, muka tegang skit awet muda ala ala anti aging. Boleh acah2 muda 4 tahun ok. Muka pon nampak lebih flawless dari biasa. Dia tak boleh hilangkan jeragat/jerawat awak ya tapi dia boleh perbaiki tekstur kulit dan lapisannya. Dia takkan kikis atau nipiskan kulit awak ok. Kalau alergik bila pakai tu maknanya xsesuai sila berhenti. Cathy doll dermatologist tested so far akak terima feedback yg bagus dan ok dari kasteme. Kita takde healing healing process ke detox detox bagai jadi jika ada redness, tu tanda xsesuai sahaja. Serum ni pakai malam basuh esok pagi tau bukan terus basuh. Jgn risau mmg dia buat utk tido skali ngan serum tu. Pek besar 70gram rm65 dan trial rm5 available now! Order : WhatsApp Aemy +6 012 923 1982 . . #Sayajual #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #cathydolloriginal #kbeauty #beautyblogger #koreanmakeup #babybright #karmart #karmartsclub #missha #peripera #korean #misshamalaysia #sayajualcathydoll #kbeautymalaysia #tofumask #cathychoo #bazaarpaknil #lokalah #malaysianigshop #korean #sleepinggmask
37006/23/2017
Kulit kusam dah nampak cerah bermaya.
Sunburn dan kulit yg kering sgt sebab matahari pon elok guna. Isi dia sgt banyak 75ml tahan lebih dari 3 bulan kecuali awak sapu kat badan sekali.
Ada fungsi brightening, Whitening, moisturising dan pore tightening skali.
NP rm55 exc.
.
.
Order : WhatsApp Aemy 012 923 1982  #terimakasih #alhamdulillah #aemykarmart #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiareview #poslaju #shopeeMY #motd #cathydoll #cathydolllovers #cathydollmurah #kbeauty #testimoniaemykarmart #aemydollyfriends #bff #beautyhaul #trustedseller #bazaarpaknil #sayajual #boostingcream #ready2white
Kulit kusam dah nampak cerah bermaya. Sunburn dan kulit yg kering sgt sebab matahari pon elok guna. Isi dia sgt banyak 75ml tahan lebih dari 3 bulan kecuali awak sapu kat badan sekali. Ada fungsi brightening, Whitening, moisturising dan pore tightening skali. NP rm55 exc. . . Order : WhatsApp Aemy 012 923 1982 #terimakasih #alhamdulillah #aemykarmart #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiareview #poslaju #shopeeMY #motd #cathydoll #cathydolllovers #cathydollmurah #kbeauty #testimoniaemykarmart #aemydollyfriends #bff #beautyhaul #trustedseller #bazaarpaknil #sayajual #boostingcream #ready2white
29006/23/2017
Cathy Doll AA Matte Powder Cushion .
Mini : Available #23 Natural Beige ONLY!
Big : all code 21/23/25 at rm55
.
Bid farewell to glossy finishing cushion, light textured and non-coverage that ruin your day.
Introducing for the first time, a matte finishing AA cushion for an automatically aura complexion as desired. 
This oil-control formula comes with the latest innovative airy foundation technology to provide cooling sensation white delivering Auto Aura, Anti-Acne, and Anti-Aging effects to the skin.
Moreover, this fascinating item contains Tea Tree Oil Extract that helps to fade off marks and dark spots caused by acne, while the Titanium Dioxide helps to brighten skin tone for a natural smooth appearance, controls oil all day long and protects skin from dullness. This item is well-suited for every skin type including sensitive skin.
Formulated in Korea
.
Big rm50 exc on promo sehingga akhir Jun!

Order : retail & wholesale 
WHATSAPP ONLY!!! NO PM DM!!! ๐Ÿ“ฒAemy 012 923 1982  #sayajual #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #cathydolloriginal #kbeauty #koreanskincare #babybright #karmart #karmartsclub #missha #peripera #korean #koreanskincare #sayajualcathydoll #kbeautymalaysia #tofumask #cathychoo #kedaiborongcathydoll #karmartshop #beautybykakemi #aamattecushion
Cathy Doll AA Matte Powder Cushion . Mini : Available #23 Natural Beige ONLY! Big : all code 21/23/25 at rm55 . Bid farewell to glossy finishing cushion, light textured and non-coverage that ruin your day. Introducing for the first time, a matte finishing AA cushion for an automatically aura complexion as desired. This oil-control formula comes with the latest innovative airy foundation technology to provide cooling sensation white delivering Auto Aura, Anti-Acne, and Anti-Aging effects to the skin. Moreover, this fascinating item contains Tea Tree Oil Extract that helps to fade off marks and dark spots caused by acne, while the Titanium Dioxide helps to brighten skin tone for a natural smooth appearance, controls oil all day long and protects skin from dullness. This item is well-suited for every skin type including sensitive skin. Formulated in Korea . Big rm50 exc on promo sehingga akhir Jun! Order : retail & wholesale WHATSAPP ONLY!!! NO PM DM!!! ๐Ÿ“ฒAemy 012 923 1982 #sayajual #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmurah #cathydolloriginal #kbeauty #koreanskincare #babybright #karmart #karmartsclub #missha #peripera #korean #koreanskincare #sayajualcathydoll #kbeautymalaysia #tofumask #cathychoo #kedaiborongcathydoll #karmartshop #beautybykakemi #aamattecushion
18006/21/2017
All aboard. Nah raya sakan no kau dik! Nak beraya kat bilik mandi ke?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿป Thank you very much!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Utk Order : WhatsApp Aemy 012 923 1982  #terimakasih #alhamdulillah #aemykarmart #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiareview #poslaju #shopeeMY #motd #cathydoll #cathydolllovers #cathydollmurah #kbeauty #testimoniaemykarmart #aemydollyfriends #bff #beautyhaul #trustedseller #bazaarpaknil #sayajual #babybright
All aboard. Nah raya sakan no kau dik! Nak beraya kat bilik mandi ke?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿป Thank you very much!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Utk Order : WhatsApp Aemy 012 923 1982 #terimakasih #alhamdulillah #aemykarmart #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiareview #poslaju #shopeeMY #motd #cathydoll #cathydolllovers #cathydollmurah #kbeauty #testimoniaemykarmart #aemydollyfriends #bff #beautyhaul #trustedseller #bazaarpaknil #sayajual #babybright
35106/20/2017
Most of the time bukan freegift aje lupa, barang pon kdg2 lupa๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜‚
Memori low !
Thank you very much!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Utk Order : WhatsApp Aemy 012 923 1982  #terimakasih #alhamdulillah #aemykarmart #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiareview #poslaju #shopeeMY #motd #cathydoll #cathydolllovers #cathydollmurah #kbeauty #testimoniaemykarmart #aemydollyfriends #bff #beautyhaul #trustedseller #bazaarpaknil #sayajual #karmartshop
Most of the time bukan freegift aje lupa, barang pon kdg2 lupa๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜‚ Memori low ! Thank you very much!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Utk Order : WhatsApp Aemy 012 923 1982 #terimakasih #alhamdulillah #aemykarmart #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiareview #poslaju #shopeeMY #motd #cathydoll #cathydolllovers #cathydollmurah #kbeauty #testimoniaemykarmart #aemydollyfriends #bff #beautyhaul #trustedseller #bazaarpaknil #sayajual #karmartshop
41006/20/2017
READYSTOCK ๐Ÿ™†๐Ÿป Say no more for oily skin! Powder cushion dengan effect matte โœจ boleh diguna pakai sebagai base makeup, foundation, concealer & sunscreen kepada sinaran uv. .
15g (big) RM48
6g (smail ) RM29
Code #21 : Light beige
Code #23 : Natural beige
Price are excluding postage. Postage fee RM7 sm // RM12 ss ๐Ÿ“ฒ+60179179938 ws dm .
#cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiamurah #cathydollmalaysiaoriginal

Pic credit to : Cathy Doll ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
READYSTOCK ๐Ÿ™†๐Ÿป Say no more for oily skin! Powder cushion dengan effect matte โœจ boleh diguna pakai sebagai base makeup, foundation, concealer & sunscreen kepada sinaran uv. . 15g (big) RM48 6g (smail ) RM29 Code #21 : Light beige Code #23 : Natural beige Price are excluding postage. Postage fee RM7 sm // RM12 ss ๐Ÿ“ฒ+60179179938 ws dm . #cathydoll #cathydollmalaysia #cathydollmalaysiamurah #cathydollmalaysiaoriginal Pic credit to : Cathy Doll ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
60106/20/2017
Have a great day with u guys #asiamusesearch2016#cathydoll#cathydollmalaysia
241004/16/2016
Asia muse search 2016 top 20 ็š„ๅ…ถไธญไธ€้กนๅŒ–ๅฆ†ๆ•™ๅญฆๆŒ‘ๆˆ˜ ๅฝ•ๅˆถๅ‡บๆฅไบ†ๅ“ฆ ๏ผŒ็œ‹ไธ‹ๆˆ‘ๆŠฝๅˆฐไป€ไนˆๅฆ†ๅฎนๅ‘ˆ็Žฐ็ป™ๅคงๅฎถ ่ฎฐๅพ—ๆต่งˆ https://m.youtube.com/watch?v=1z70YAWkI5Q่ง‚็œ‹ๅฎŒๆ•ด่ง†้ข‘ๅ“ฆ ๐Ÿ™Š๐Ÿ’•#minamagazine #asiamusesearch2016 #cathydollmalaysia#
Asia muse search 2016 top 20 ็š„ๅ…ถไธญไธ€้กนๅŒ–ๅฆ†ๆ•™ๅญฆๆŒ‘ๆˆ˜ ๅฝ•ๅˆถๅ‡บๆฅไบ†ๅ“ฆ ๏ผŒ็œ‹ไธ‹ๆˆ‘ๆŠฝๅˆฐไป€ไนˆๅฆ†ๅฎนๅ‘ˆ็Žฐ็ป™ๅคงๅฎถ ่ฎฐๅพ—ๆต่งˆ https://m.youtube.com/watch?v=1z70YAWkI5Q่ง‚็œ‹ๅฎŒๆ•ด่ง†้ข‘ๅ“ฆ ๐Ÿ™Š๐Ÿ’•#minamagazine #asiamusesearch2016 #cathydollmalaysia#
301306/16/2016
SALE SALE SALE!!
Rm23 sahaja. Boleh beli skang simpan utk lepas raya kut2 lemak terkumpul banyak๐Ÿ˜‚

Cathy Doll Chilli Bomb Sexy Firming Cream

Cathy Doll Chilli Bomb Sexy Firming Cream enriched with slimmimg microbeads gives precise proportioned curves, breakdown cellulite, and smoothens skin.

How To Use
Cathy Doll Chilli Bomb Sexy Firming Cream contains powerful ingredients in a special miniature capture โ€“ โ€œslimming microbeadsโ€œ. It is packed with powerful extracts to help fight cellulite perfectly. Caffeine, horse chestnut component and ivy extract reduce swelling of the skin or skin edema combined with L-Carnitine, Korean chilli extract and collagen and Q10 that together help break down cellulite and smoothen skin.

#slimmingbyaemy #cathydollmalaysia #originalcathydollmalaysia #chillibombseries #slimset
SALE SALE SALE!! Rm23 sahaja. Boleh beli skang simpan utk lepas raya kut2 lemak terkumpul banyak๐Ÿ˜‚ Cathy Doll Chilli Bomb Sexy Firming Cream Cathy Doll Chilli Bomb Sexy Firming Cream enriched with slimmimg microbeads gives precise proportioned curves, breakdown cellulite, and smoothens skin. How To Use Cathy Doll Chilli Bomb Sexy Firming Cream contains powerful ingredients in a special miniature capture โ€“ โ€œslimming microbeadsโ€œ. It is packed with powerful extracts to help fight cellulite perfectly. Caffeine, horse chestnut component and ivy extract reduce swelling of the skin or skin edema combined with L-Carnitine, Korean chilli extract and collagen and Q10 that together help break down cellulite and smoothen skin. #slimmingbyaemy #cathydollmalaysia #originalcathydollmalaysia #chillibombseries #slimset
19006/15/2017
Thanks @karmartsclubmalaysia for these product samples ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#majalahremaja
#cathydollmalaysia
#karmartsclub
#cathydoll
Thanks @karmartsclubmalaysia for these product samples ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #majalahremaja #cathydollmalaysia #karmartsclub #cathydoll
191007/15/2016
ๆœ€่ฟ‘็ˆฑไธŠๆฅ่‡ชCathyDoll ็š„่œ—็‰›้œœใ€‚
ๆˆ‘็š„็šฎ่‚คๅฑžไบŽๅ†…ๆฒนๅค–ๅนฒใ€‚็ปๅธธๆฒน่„‚ไธๅนณ่กกๅฎนๆ˜“้•ฟ็—˜็—˜ใ€‚ๅŠ ไธŠๅทฅไฝœ็š„ๅ…ณ็ณป้•ฟๆ—ถ้—ด้œ€่ฆๅŒ–ไธŠๅŽšๅŽš็š„ๅฆ†ใ€‚้€ ๆˆๆˆ‘็š„็šฎ่‚คๆ—ถๅธธ่„ฑ็šฎใ€‚
่‡ชไปŽ็”จไบ†่ฟ™็“ถ่œ—็‰›้œœไน‹ๅŽ๏ผŒๆˆ‘็š„็šฎ่‚คๅ˜ๅฅฝไบ†ใ€‚ไธๅ†้‚ฃไนˆๅฎนๆ˜“ๅ‡บๆฒน๏ผŒ่€Œไธ”็šฎ่‚คไนŸ่พพๅˆฐๅพˆๅฅฝ็š„ไฟๆนฟๆ•ˆๆžœใ€‚่€Œไธ”ๅฎƒ่ฟ˜ๆœ‰็พŽ็™ฝๆˆไปฝใ€‚ๆ“ฆไบ†ไน‹ๅŽ็šฎ่‚คไผšๅ˜ๅพ—้žๅธธ็™ฝ็š™ๅ“ฆ๏ผ๐Ÿ˜Šโค๏ธ
#snailbright #cathydollmalaysia #cathydoll #Karmart #Karmarts
#Karmartsclub
#UniqueBeautySolution
ๆœ€่ฟ‘็ˆฑไธŠๆฅ่‡ชCathyDoll ็š„่œ—็‰›้œœใ€‚ ๆˆ‘็š„็šฎ่‚คๅฑžไบŽๅ†…ๆฒนๅค–ๅนฒใ€‚็ปๅธธๆฒน่„‚ไธๅนณ่กกๅฎนๆ˜“้•ฟ็—˜็—˜ใ€‚ๅŠ ไธŠๅทฅไฝœ็š„ๅ…ณ็ณป้•ฟๆ—ถ้—ด้œ€่ฆๅŒ–ไธŠๅŽšๅŽš็š„ๅฆ†ใ€‚้€ ๆˆๆˆ‘็š„็šฎ่‚คๆ—ถๅธธ่„ฑ็šฎใ€‚ ่‡ชไปŽ็”จไบ†่ฟ™็“ถ่œ—็‰›้œœไน‹ๅŽ๏ผŒๆˆ‘็š„็šฎ่‚คๅ˜ๅฅฝไบ†ใ€‚ไธๅ†้‚ฃไนˆๅฎนๆ˜“ๅ‡บๆฒน๏ผŒ่€Œไธ”็šฎ่‚คไนŸ่พพๅˆฐๅพˆๅฅฝ็š„ไฟๆนฟๆ•ˆๆžœใ€‚่€Œไธ”ๅฎƒ่ฟ˜ๆœ‰็พŽ็™ฝๆˆไปฝใ€‚ๆ“ฆไบ†ไน‹ๅŽ็šฎ่‚คไผšๅ˜ๅพ—้žๅธธ็™ฝ็š™ๅ“ฆ๏ผ๐Ÿ˜Šโค๏ธ #snailbright #cathydollmalaysia #cathydoll #Karmart #Karmarts #Karmartsclub #UniqueBeautySolution
131009/13/2016
Hi guys so i've been using this product for 2weeks. And my skin condition improved a lot . This product contains oil-control formula in order to efficiently minimize pores, improve elasticity and get rid of wrinkles! If you have oily skin like me I would highly recommend you this product (Cathy Doll Snail Pink Pore Reducing Serum) *only for oily* #cathydollmalaysia #snaillpink #karmartsclubmalaysia #karmartsclub #uniquebeautysolution
Hi guys so i've been using this product for 2weeks. And my skin condition improved a lot . This product contains oil-control formula in order to efficiently minimize pores, improve elasticity and get rid of wrinkles! If you have oily skin like me I would highly recommend you this product (Cathy Doll Snail Pink Pore Reducing Serum) *only for oily* #cathydollmalaysia #snaillpink #karmartsclubmalaysia #karmartsclub #uniquebeautysolution
296209/11/2016
Hanya RM40
Exclude postage, Whatsapp Liza
+60111 5416561

#trustedseller 
#cathydollmalaysia 
#cathychoooriginal - #regrann 
#legasiLieza -
Hanya RM40 Exclude postage, Whatsapp Liza +60111 5416561 #trustedseller #cathydollmalaysia #cathychoooriginal - #regrann #legasiLieza -
14005/27/2017
็ต‚ๆ–ผใ€Œ็Ÿญใ€ไบ†โค๏ธ ็ฌฌไบŒๆฌกๅœจ้€™่ฃกๅšๆทฑๅฑค้ ญ็šฎ่ญท็†๏ผŒ้ ญ็šฎ็ˆฝๆญชๆญช๏ฝž ๐Ÿ’‡๐Ÿผ๐Ÿ’†๐Ÿผ Hairdo: #flowhairstyling Makeup:#cathydollmalaysia Top:#bangkok Accesories:#lesnereidesmalaysia #minamalaysia #asiamusearch2016
็ต‚ๆ–ผใ€Œ็Ÿญใ€ไบ†โค๏ธ ็ฌฌไบŒๆฌกๅœจ้€™่ฃกๅšๆทฑๅฑค้ ญ็šฎ่ญท็†๏ผŒ้ ญ็šฎ็ˆฝๆญชๆญช๏ฝž ๐Ÿ’‡๐Ÿผ๐Ÿ’†๐Ÿผ Hairdo: #flowhairstyling Makeup:#cathydollmalaysia Top:#bangkok Accesories:#lesnereidesmalaysia #minamalaysia #asiamusearch2016
189208/13/2016
New Cathy Doll
Oil Control Film Pact Translucent
Ori RM15.00 Mini | RM22.00 Besar
_
#cathydollbyreema
Order (+6) 013-4030885 (Link Klik Di Bio)
Borong & runcit pelbagai produk kecantikan
#cathydollpokemon #pokemon #blusher #kosmetik #cathydollblusher #pokemonball #pokemoncollection #pokemonblushermurah #cathydollmurah #cathydollmalaysia #mua #pemborong #borong #cathydollborong #pokemonmurah #controlfilmpact #oilcontrol #cathydolllipstick #cathydolloilcontrolfilmpact
New Cathy Doll Oil Control Film Pact Translucent Ori RM15.00 Mini | RM22.00 Besar _ #cathydollbyreema Order (+6) 013-4030885 (Link Klik Di Bio) Borong & runcit pelbagai produk kecantikan #cathydollpokemon #pokemon #blusher #kosmetik #cathydollblusher #pokemonball #pokemoncollection #pokemonblushermurah #cathydollmurah #cathydollmalaysia #mua #pemborong #borong #cathydollborong #pokemonmurah #controlfilmpact #oilcontrol #cathydolllipstick #cathydolloilcontrolfilmpact
22006/14/2017
Next