#codpenang medias

Bila saya bgtau feminine wash jsd blh rawat masalah miss v yg gatal tu, awak kata awak cuci guna air je.

Awak cakap feminine wash tak elok guna tiap2 hari. Byk chemical katanya.. Saya senyummmm je..
Saya tak cakap apa2 pon.. Lepas sebulan dua, awak risik2 nak try feminine wash jsd.
Sekali awak guna, awak bgtau baru kali ni rasa betol2 bersih miss v awak.

Dulu saya cakap awak tak caye..😆
Dah cuba baru tahu.. #femininewashjsd
#Jamususukdara .

Jika berminat boleh wasap Sha 📲 0175987551
#jamususukdara #shashaagentjsd #teamjsdniena #empireaurafidarich #jsdpenang  #jsdutara #codpenang #codkualaketil #posseluruhmalaysia #keputihan #wanita
Bila saya bgtau feminine wash jsd blh rawat masalah miss v yg gatal tu, awak kata awak cuci guna air je. Awak cakap feminine wash tak elok guna tiap2 hari. Byk chemical katanya.. Saya senyummmm je.. Saya tak cakap apa2 pon.. Lepas sebulan dua, awak risik2 nak try feminine wash jsd. Sekali awak guna, awak bgtau baru kali ni rasa betol2 bersih miss v awak. Dulu saya cakap awak tak caye..😆 Dah cuba baru tahu.. #femininewashjsd #Jamususukdara . Jika berminat boleh wasap Sha 📲 0175987551 #jamususukdara #shashaagentjsd #teamjsdniena #empireaurafidarich #jsdpenang #jsdutara #codpenang #codkualaketil #posseluruhmalaysia #keputihan #wanita
12112/13/2017
MASIH SEMPAT LAGI NAK CUBA LUCKY DRAW UNTUK BULAN DISEMBER! 😉
.
.
Wasap kak Yana lelajussss 0174088270
POS / COD
.
#meeracle #meeracleneverletyoudown #meeraclegemstonebeauty #meeracleserum #meeraclegemstonebeauty #meeraclepenang #meeraclegemstonepenang #meeraclegemstonebeautypenang #meeracleserumpenang #codpulaupinang #codpenang
0012/13/2017
Jangan guna sabun biasa pada miss v.
.
Memang doktor tak bagi cuci miss v korang dengan sesetengah pencuci faraj sebab ada bahan yang akan membunuh bakteria baik pada miss v.
Sebab apa? Sebab pH pencuci tu adalah pH sabun biasa.
.
PH feminine wash JSDni SAMA pH nya dengan miss v korang.
.
pH miss v berapa?
3.7-4.2
.
Buatlah pilihan bijak!! #jamususukdara
#femininewash
.

#femininewash #pencuciintimterbaik #keputihan #keputihandankegatalan
#farajberbaubusuk #jerawatmataikan #anakdara #bakalpengantin #sisjualjsd #jamususukdara #sabah #sarawak #posseluruhmalaysia
#empireaurafidarich
#femininewashjsd
.
Jika berminat boleh wasap Sha 📲 0175987551
#jamususukdara #shashaagentjsd #teamjsdniena #empireaurafidarich #jsdpenang  #jsdutara #codpenang #codkualaketil #posseluruhmalaysia #keputihan #wanita
Jangan guna sabun biasa pada miss v. . Memang doktor tak bagi cuci miss v korang dengan sesetengah pencuci faraj sebab ada bahan yang akan membunuh bakteria baik pada miss v. Sebab apa? Sebab pH pencuci tu adalah pH sabun biasa. . PH feminine wash JSDni SAMA pH nya dengan miss v korang. . pH miss v berapa? 3.7-4.2 . Buatlah pilihan bijak!! #jamususukdara #femininewash . #femininewash #pencuciintimterbaik #keputihan #keputihandankegatalan #farajberbaubusuk #jerawatmataikan #anakdara #bakalpengantin #sisjualjsd #jamususukdara #sabah #sarawak #posseluruhmalaysia #empireaurafidarich #femininewashjsd . Jika berminat boleh wasap Sha 📲 0175987551 #jamususukdara #shashaagentjsd #teamjsdniena #empireaurafidarich #jsdpenang #jsdutara #codpenang #codkualaketil #posseluruhmalaysia #keputihan #wanita
13012/13/2017
- PELUANG PECUTAN INCOME BERSAMA DYXY‼️‼️
.
Bole tambah duit poket‼️
.
🚨 Ya, sekarang OPEN PENGAMBILAN DROPSHIP TERHAD 30 ORANG SAHAJA.
.
.
👉PRODUK DEMAND TINGGI! Banyak sangat permintaan Dyxy sekarang sampai ke Singapore, Indonesia, Brunei. 😱
.
.
👉PRODUK SENANG JUAL! Siapa yg tak nak cantik? Instant flawless. Senang pakai. Boleh merawat. Ramai orang tercari cari produk macam Dyxy. 🤗
.
.
👉LAMBAKAN FEEDBACK & TESTIMONI! Peratusan customer yg puas hati dengan Dyxy sangat tinggi. 😘
.
👉AUTORITI. Ramai artis dan insta famous dah try pakai Dyxy, Esliza Loy, Elfira Loy, Syatilla Melvin, Atita Haris, Syafiqah Aina, Asyalliee dan ramai lagi.
.
.
🚨TERHAD UNTUK 30 ORANG SAHAJA
.
.
.
🙋🏻Sis Stockist sah Dyxy
.
Whatsapp 📲019-4111110
Whatsapp 📲019-4111110
.
#dyxystokis #dyxy #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxybccream #dyxylover #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxypenang #dyxykedah #dyxysungaipetani #dyxybertam #dyxykepalabatas #dyxyseberangjaya #dyxyseberangperai #dyxycod #codpenang #codkedah #codsungaipetani #dyxyteam #teamfl #makeup #mua #agentwanted #dropshipwanted
- PELUANG PECUTAN INCOME BERSAMA DYXY‼️‼️ . Bole tambah duit poket‼️ . 🚨 Ya, sekarang OPEN PENGAMBILAN DROPSHIP TERHAD 30 ORANG SAHAJA. . . 👉PRODUK DEMAND TINGGI! Banyak sangat permintaan Dyxy sekarang sampai ke Singapore, Indonesia, Brunei. 😱 . . 👉PRODUK SENANG JUAL! Siapa yg tak nak cantik? Instant flawless. Senang pakai. Boleh merawat. Ramai orang tercari cari produk macam Dyxy. 🤗 . . 👉LAMBAKAN FEEDBACK & TESTIMONI! Peratusan customer yg puas hati dengan Dyxy sangat tinggi. 😘 . 👉AUTORITI. Ramai artis dan insta famous dah try pakai Dyxy, Esliza Loy, Elfira Loy, Syatilla Melvin, Atita Haris, Syafiqah Aina, Asyalliee dan ramai lagi. . . 🚨TERHAD UNTUK 30 ORANG SAHAJA . . . 🙋🏻Sis Stockist sah Dyxy . Whatsapp 📲019-4111110 Whatsapp 📲019-4111110 . #dyxystokis #dyxy #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxybccream #dyxylover #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxypenang #dyxykedah #dyxysungaipetani #dyxybertam #dyxykepalabatas #dyxyseberangjaya #dyxyseberangperai #dyxycod #codpenang #codkedah #codsungaipetani #dyxyteam #teamfl #makeup #mua #agentwanted #dropshipwanted
3012/13/2017
🌼🌼Assalamualaikum selamat mlm..🌼🌼
.
ada yg nk selit order Dianz Vitamin x? Stok dh ada nii.😘😘 Boleh wasap kami untuk order 👇👇👇
www.wasap.my/60104684730
.
Hanya RM50 utk satu bulan. Hisap2 terus cantik..😉😉
.
#dianzvitamin #dianzvit #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #codpenang
🌼🌼Assalamualaikum selamat mlm..🌼🌼 . ada yg nk selit order Dianz Vitamin x? Stok dh ada nii.😘😘 Boleh wasap kami untuk order 👇👇👇 www.wasap.my/60104684730 . Hanya RM50 utk satu bulan. Hisap2 terus cantik..😉😉 . #dianzvitamin #dianzvit #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #codpenang
2012/13/2017
POST OUT 📮 13 DEC 17
.
YUSNA YANTI EP430722921MY
NURUL ELLRENA EP430722895MY
NURUL AIN EP430723025MY
ALIA SYAHIDA EP430723017MY
NUR HIDAYAH EP430722878MY
INTAN EP430722983MY
UMAIRAH EP430722864MY
NUR HAZWANI EP430722918MY
PUTERI NUR SYAZWANI EP430723003MY
NURADIRA EP430722881MY
NURUL NAJWA EP430722904MY
SUHAILA EP430825890MY
LIYANA EP430825886MY
NAZIRUL ALIF EP430825909MY
NURUL FATIHAH EP430722855MY
NORFADZILAH EP430722847MY
MOHD AIRIL EP430722935MY
SHAZYMIN EP430722833MY
FATIN NUR EP430825872MY
NORAZIZ EP430825869MY
HENDRA EP430722970MY
NOR HASNIZA EP430722816MY
ANGELINA EP430722820MY
NURSYUHADA EH647565205MY
SURIANI EH647565219MY
MOHD SAIDIN EX000686629MY
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #testimoninucifera #fattzura
POST OUT 📮 13 DEC 17 . YUSNA YANTI EP430722921MY NURUL ELLRENA EP430722895MY NURUL AIN EP430723025MY ALIA SYAHIDA EP430723017MY NUR HIDAYAH EP430722878MY INTAN EP430722983MY UMAIRAH EP430722864MY NUR HAZWANI EP430722918MY PUTERI NUR SYAZWANI EP430723003MY NURADIRA EP430722881MY NURUL NAJWA EP430722904MY SUHAILA EP430825890MY LIYANA EP430825886MY NAZIRUL ALIF EP430825909MY NURUL FATIHAH EP430722855MY NORFADZILAH EP430722847MY MOHD AIRIL EP430722935MY SHAZYMIN EP430722833MY FATIN NUR EP430825872MY NORAZIZ EP430825869MY HENDRA EP430722970MY NOR HASNIZA EP430722816MY ANGELINA EP430722820MY NURSYUHADA EH647565205MY SURIANI EH647565219MY MOHD SAIDIN EX000686629MY . #nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #testimoninucifera #fattzura
15012/13/2017
Membasuh sahaja tidak cukup ! YES pores yang tak dibersih secara sempurna tu? YES itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau ✔️ With only washing guna FOAM CLEANSER tak cukup , DEEP CLEANSING SCRUBBING daily PENTING untuk dapatkan kulit Flawless flawless flawless 💯 Wondering wat the skin benefits are Babe? .
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
Scrub District RM59 
WhatsApp 014-5216311 (Nik)
.
#ScrubDistrict #scrubmurah #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka #scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang
Membasuh sahaja tidak cukup ! YES pores yang tak dibersih secara sempurna tu? YES itulah yang membuatkan jerawat whiteheads blackheads bertimbun2 kat muka tau ✔️ With only washing guna FOAM CLEANSER tak cukup , DEEP CLEANSING SCRUBBING daily PENTING untuk dapatkan kulit Flawless flawless flawless 💯 Wondering wat the skin benefits are Babe? . . ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . Scrub District RM59 WhatsApp 014-5216311 (Nik) . #ScrubDistrict #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka #scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang
1012/13/2017
Fair Flawless Fabulous 💯 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Packet . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict
♥️ BENEFIT SCRUB DISTRICT:
⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat . ⭐️hilangkan whitehead blackhead . ⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat . ⭐️rashes excema pun boleh hilang . ⭐️ketiak2 hitam, celah2 kangkang, badan blakang jerawat pun boleh rawat
.
To order contact di 010-5747198 (As) okay kesayangans 🎈
. 
#scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang #scrubdistrictfeedback
Fair Flawless Fabulous 💯 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Packet . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict ♥️ BENEFIT SCRUB DISTRICT: ⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat . ⭐️hilangkan whitehead blackhead . ⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat . ⭐️rashes excema pun boleh hilang . ⭐️ketiak2 hitam, celah2 kangkang, badan blakang jerawat pun boleh rawat . To order contact di 010-5747198 (As) okay kesayangans 🎈 . #scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang #scrubdistrictfeedback
0012/13/2017
Flawless girl is slayyin with her Pink Beauty ♥️
. 
Your answers to all of your skin problems is all here in 1 magical PINK packet 💯Fair Flawless Fabulous hari2 kita dengan #ScrubDistrict
.
Harga scrub District RM59 tak termasuk postage dear, so whatsapp aiman cepat 019-424 1637 untuk dapatkan Scrub District yang viral ni
.
#ScrubDistrict #scrubmurah #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka #scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang #scrubdistrictfeedback
Flawless girl is slayyin with her Pink Beauty ♥️ . Your answers to all of your skin problems is all here in 1 magical PINK packet 💯Fair Flawless Fabulous hari2 kita dengan #ScrubDistrict . Harga scrub District RM59 tak termasuk postage dear, so whatsapp aiman cepat 019-424 1637 untuk dapatkan Scrub District yang viral ni . #ScrubDistrict #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka #scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang #scrubdistrictfeedback
1012/13/2017
Fair Flawless Fabulous 💯 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Packet . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict
♥️ BENEFIT SCRUB DISTRICT:
⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat . ⭐️hilangkan whitehead blackhead . ⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat . ⭐️rashes excema pun boleh hilang . ⭐️ketiak2 hitam, celah2 kangkang, badan blakang jerawat pun boleh rawat
.
To order contact aiman di 019-424 1637 okay kesayangans 🎈
. 
#scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang #scrubdistrictfeedback
Fair Flawless Fabulous 💯 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Packet . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict ♥️ BENEFIT SCRUB DISTRICT: ⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat . ⭐️hilangkan whitehead blackhead . ⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat . ⭐️rashes excema pun boleh hilang . ⭐️ketiak2 hitam, celah2 kangkang, badan blakang jerawat pun boleh rawat . To order contact aiman di 019-424 1637 okay kesayangans 🎈 . #scrubdistrict #codusm #codusmpenang #codusminduk #codusmpenangsg2bworth #codpenang #codpulaupinang #codpenangisland #hilangjerawat #scrubjerawat #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubdistrictpenang #agentwanted #agentscrubdistrict #agentscrubdistrictpenang #stokisscrubdistrictpenang #scrubdistrictfeedback
1012/13/2017
❄WHITENING FACIAL SCRUB❄

Siapa pernah cuba WHITENING FACIAL SCRUB by MIMY BEAUTY nie...???? Haa...siapa yg penah cuba mesti tau kn kesan dye...pada kulit wajah...Dah la wangiii banyak kelebihan pulak tu... Apa kelebihan WHITENING FACIAL SCRUB by MIMY BEAUTY nie..?? Ok Iolls share kat uolls kelebihan WFS...
💁🏼Membantu menghilangkan kesan2 parut jerawat / kesan xcident..
💁🏼Menanggalkan sel kulit mati dan jeragat..
💁🏼Mencerahkan kulit dari sunburn..
💁🏼Menghalus dan melembutkan kulit seperti kulit baby...
💁🏼Kulit akan menjadi licin, bersih dan segar.. Dah tahu kan kelebihan WFS nie kan...jadi tunggu ape lagi...jom dapatkan sekarang... Www.wasap.my/60146511341
#MimyBeautyKualaLumpur#mimiybeauty#mimybeautykelantan #mimybeautyterengganu #MimyBeautyPakarkulitAnda #usm#upm#usmpenang#uitmshahalam #codpenang #codparitbuntar #jerawatmeradang #jeragat #masalahparut
❄WHITENING FACIAL SCRUB❄ Siapa pernah cuba WHITENING FACIAL SCRUB by MIMY BEAUTY nie...???? Haa...siapa yg penah cuba mesti tau kn kesan dye...pada kulit wajah...Dah la wangiii banyak kelebihan pulak tu... Apa kelebihan WHITENING FACIAL SCRUB by MIMY BEAUTY nie..?? Ok Iolls share kat uolls kelebihan WFS... 💁🏼Membantu menghilangkan kesan2 parut jerawat / kesan xcident.. 💁🏼Menanggalkan sel kulit mati dan jeragat.. 💁🏼Mencerahkan kulit dari sunburn.. 💁🏼Menghalus dan melembutkan kulit seperti kulit baby... 💁🏼Kulit akan menjadi licin, bersih dan segar.. Dah tahu kan kelebihan WFS nie kan...jadi tunggu ape lagi...jom dapatkan sekarang... Www.wasap.my/60146511341 #MimyBeautyKualaLumpur#mimiybeauty#mimybeautykelantan #mimybeautyterengganu #MimyBeautyPakarkulitAnda #usm#upm#usmpenang#uitmshahalam #codpenang #codparitbuntar #jerawatmeradang #jeragat #masalahparut
1012/13/2017
• • •
Siapa yang berada di sekitar Seberang Jaya??? Kita boleh buat COD berhampiran dgn kawasan anda tau.
.
Order Anas Lip Cream sekarang, tak perlu post. COD lagi jimat tau, tiada caj akan dikenakan.
.
DM or WS 0175774297 to order now.
.
#sayajual #sayajuallipcream #lipcream #anas #ANASism #iwearanas #anasismpenang #codpenang #codseberangjaya #codkulim
• • • Siapa yang berada di sekitar Seberang Jaya??? Kita boleh buat COD berhampiran dgn kawasan anda tau. . Order Anas Lip Cream sekarang, tak perlu post. COD lagi jimat tau, tiada caj akan dikenakan. . DM or WS 0175774297 to order now. . #sayajual #sayajuallipcream #lipcream #anas #ANASism #iwearanas #anasismpenang #codpenang #codseberangjaya #codkulim
3012/13/2017
Nak makeup pun senang dengan @scrubdistrict bila muka dah bersih n rata. Nak remove pun lagi syiok sbb dengan scrub ni, semua sisa2 makeup confirm hilang! Tq @scrubdistrict! #scrubdistrict #scrubdistrictxerinleola #erinleolaskinrenewal .
.
Cuba baca Erin kata apa. Awak semua xnak try ke? .
Whatsapp 010-5747198 (As) kalau nak kulit cantek
.
.
#codusmpenang #codusm #codusminduk #hilangjerawat #scrubmuka #scrubjerawat #scrubmukadanbadan #mukaputih #kulitflawless #kulitglowing #jerawathilang #cerahkankulit #scrubdistrictpenang #codpenangisland #codpenang #agentwanted #agentdiperlukan - #regrann
Nak makeup pun senang dengan @scrubdistrict bila muka dah bersih n rata. Nak remove pun lagi syiok sbb dengan scrub ni, semua sisa2 makeup confirm hilang! Tq @scrubdistrict! #scrubdistrict #scrubdistrictxerinleola #erinleolaskinrenewal . . Cuba baca Erin kata apa. Awak semua xnak try ke? . Whatsapp 010-5747198 (As) kalau nak kulit cantek . . #codusmpenang #codusm #codusminduk #hilangjerawat #scrubmuka #scrubjerawat #scrubmukadanbadan #mukaputih #kulitflawless #kulitglowing #jerawathilang #cerahkankulit #scrubdistrictpenang #codpenangisland #codpenang #agentwanted #agentdiperlukan - #regrann
2012/13/2017
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7)  harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera . 1) Berat 100g(banyak) . 2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN . 3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan . 4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan . 5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis . 6) Lulus KKM . 7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti . #nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah
10012/13/2017
wowww!! tudiaaaa baru 3 hari pakai dah nampak kesan!! puas hati tauuu bila tengok testimoni customer berjaya putihkan gigi depa 💕 hampa kena cuba baru hampa tau kehebatan #nucifera ni 😉 bila gigi dah putih nak senyumm lebaq depan awek pun dah tak segan dah 😜
.
harga PROMOSI + FREE GIFT 🎁 nak habis dah tauu..mana nak order cepat DM ye, jangan esok nangis tepi bucu katil dah la sebab harga promosi dah habis 😂
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami
wowww!! tudiaaaa baru 3 hari pakai dah nampak kesan!! puas hati tauuu bila tengok testimoni customer berjaya putihkan gigi depa 💕 hampa kena cuba baru hampa tau kehebatan #nucifera ni 😉 bila gigi dah putih nak senyumm lebaq depan awek pun dah tak segan dah 😜 . harga PROMOSI + FREE GIFT 🎁 nak habis dah tauu..mana nak order cepat DM ye, jangan esok nangis tepi bucu katil dah la sebab harga promosi dah habis 😂 . #nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami
17012/13/2017
.
🔎 [ VCARE EXCLUSIVE SET 5 IN 1 ]
.
🌸 Kaya dengan bahan-bahan semulajadi dan bahan yang sangat efektif seperti :
● susu beras, buah delima, betik, multivitamin, gluta, alpha arbutin, dan pati buah berry hitam (agent pencerah)
● antibiotik formula khas untuk merawat jerawat dan menghapuskan bakteria (agent pencegah jerawat)
● pati aloe vera, ekstrak mentimun (agent melembap dan menegangkan kulit)
.
🌸 Kelebihan utama :
● mencerahkan dan memberi kesan pencerahan berganda dengan cepat
● melambatkan penuaan (menegangkan kulit)
● mengecilkan liang pori terbuka
● 100% anti jerawat
● memudarkan kesan parut hitam
● menghasilkan sel-sel baru (parut dalam dan berlubang)
● menghilangkan bintik hitam daripada dalam lapisan kulit (jeragat)
● menjadikan tona kulit sekata dan berseri
● kaya dengan agent pelembap yang mampu melembabkan kulit secara semulajadi
● tanpa pengelupasan
.
💰 PRICE : RM99/set
📦 POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
🚗 COD : SEKITAR PENANG ISLAND
.
📱 WHATSAPP +60164835185
.
#vcare #vcarebeauty #vcarebeautyseller #vcarebeautysolution #vcarebeautyskinsolution #vcarefoundation #vcareglossyfoundationmurah #vcareserum #vcareskincare #vcarearganoil #vcareoriginal #vcarefoundationoriginal #skincaremurah #skincareterbaik #vcarejamumanjakanirapatplus #vcareexclusive5in1 #vcareexclusive5in1murah #vcaretreatmentbased #testimonivcare #vcarepenang #codpenang #codpenangislandonly #terapiinstagram #ajimaura #vcarebywawa #TeamMyra_Empires #vcarebeautypenang
. 🔎 [ VCARE EXCLUSIVE SET 5 IN 1 ] . 🌸 Kaya dengan bahan-bahan semulajadi dan bahan yang sangat efektif seperti : ● susu beras, buah delima, betik, multivitamin, gluta, alpha arbutin, dan pati buah berry hitam (agent pencerah) ● antibiotik formula khas untuk merawat jerawat dan menghapuskan bakteria (agent pencegah jerawat) ● pati aloe vera, ekstrak mentimun (agent melembap dan menegangkan kulit) . 🌸 Kelebihan utama : ● mencerahkan dan memberi kesan pencerahan berganda dengan cepat ● melambatkan penuaan (menegangkan kulit) ● mengecilkan liang pori terbuka ● 100% anti jerawat ● memudarkan kesan parut hitam ● menghasilkan sel-sel baru (parut dalam dan berlubang) ● menghilangkan bintik hitam daripada dalam lapisan kulit (jeragat) ● menjadikan tona kulit sekata dan berseri ● kaya dengan agent pelembap yang mampu melembabkan kulit secara semulajadi ● tanpa pengelupasan . 💰 PRICE : RM99/set 📦 POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS 🚗 COD : SEKITAR PENANG ISLAND . 📱 WHATSAPP +60164835185 . #vcare #vcarebeauty #vcarebeautyseller #vcarebeautysolution #vcarebeautyskinsolution #vcarefoundation #vcareglossyfoundationmurah #vcareserum #vcareskincare #vcarearganoil #vcareoriginal #vcarefoundationoriginal #skincaremurah #skincareterbaik #vcarejamumanjakanirapatplus #vcareexclusive5in1 #vcareexclusive5in1murah #vcaretreatmentbased #testimonivcare #vcarepenang #codpenang #codpenangislandonly #terapiinstagram #ajimaura #vcarebywawa #TeamMyra_Empires #vcarebeautypenang
13012/13/2017
.
🔎 [ PETUA KEKAL AWET MUDA ]
.
Menjadi awet muda serta cantik merupakan dambaan setiap wanita. Ini adalah antara petua kita boleh amalkan untuk kelihatan sentiasa muda terutamanya nampak muda di mata suami tersayang.
.
🌸 BIASAKAN DIRI MAKAN ULAM 🌸
.
Orang dulu-dulu suka sangat makan ulam kan? Tahu ke ulam ni sangat berkhasiat? Ia dapat menambahkan kandungan oksigen dalam darah. Penambahan oksigen akan membantu melancarkan proses peredaran darah dalam tubuh. Apabila kandungan oksigen mencapai keseimbangan, tubuh kita akan jadi semakin segar malah kulit pun bertambah sihat serta menegangkan wajah kita. Oleh itu, ketegangan kulit akan menjadikan kita nampak lebih awet muda. Orang kata ala-ala sweet 17 gituuu haa.
.
#vcare #vcarebeauty #vcarebeautyseller #vcarebeautysolution #vcarebeautyskinsolution #vcarefoundation #vcareglossyfoundationmurah #vcareserum #vcareskincare #vcarearganoil #vcareoriginal #vcarefoundationoriginal #skincaremurah #skincareterbaik #vcarejamumanjakanirapatplus #vcareexclusive5in1 #vcareexclusive5in1murah #vcaretreatmentbased #testimonivcare #vcarepenang #codpenang #codpenangislandonly #terapiinstagram #ajimaura #vcarebywawa #TeamMyra_Empires #vcarebeautypenang
. 🔎 [ PETUA KEKAL AWET MUDA ] . Menjadi awet muda serta cantik merupakan dambaan setiap wanita. Ini adalah antara petua kita boleh amalkan untuk kelihatan sentiasa muda terutamanya nampak muda di mata suami tersayang. . 🌸 BIASAKAN DIRI MAKAN ULAM 🌸 . Orang dulu-dulu suka sangat makan ulam kan? Tahu ke ulam ni sangat berkhasiat? Ia dapat menambahkan kandungan oksigen dalam darah. Penambahan oksigen akan membantu melancarkan proses peredaran darah dalam tubuh. Apabila kandungan oksigen mencapai keseimbangan, tubuh kita akan jadi semakin segar malah kulit pun bertambah sihat serta menegangkan wajah kita. Oleh itu, ketegangan kulit akan menjadikan kita nampak lebih awet muda. Orang kata ala-ala sweet 17 gituuu haa. . #vcare #vcarebeauty #vcarebeautyseller #vcarebeautysolution #vcarebeautyskinsolution #vcarefoundation #vcareglossyfoundationmurah #vcareserum #vcareskincare #vcarearganoil #vcareoriginal #vcarefoundationoriginal #skincaremurah #skincareterbaik #vcarejamumanjakanirapatplus #vcareexclusive5in1 #vcareexclusive5in1murah #vcaretreatmentbased #testimonivcare #vcarepenang #codpenang #codpenangislandonly #terapiinstagram #ajimaura #vcarebywawa #TeamMyra_Empires #vcarebeautypenang
9012/13/2017
Tqsm adik nana beli dari kak 💕 nanti kita cod okayh 
#wehebeautyspan #eyeshadowdodo #codpenang
Tqsm adik nana beli dari kak 💕 nanti kita cod okayh #wehebeautyspan #eyeshadowdodo #codpenang
28012/13/2017
KES•156
.
“nasibaik ada ubatbressung tu. aku makan terus hilang bersin n gatal hidung”- Kawan kepada regular customer .
.
#apeceritacikgufarah .
.
korang? ada masalah resdung gak? ha ok boleh wasap2 dulu. kakpah ni pon mesej2 dulu. tak cuba terus. tnya2 dulu ok ke tak. 
DAH TRY? MESTI REPEAT 😊
.
www.wasap.my/60179344740
.
.
#ubatresdungvnkery 
#ubatresdungvnkeryfeedback 
#sayajualubatjerawat 
#sayacariubatresdung 
#payday
#sayajualubatresdung
#bangkitbersama
#tanyalahustaz 
#codputrajaya
#codsetiu
#codshahalam
#uitmshahalam
#uitmraub
#codpenang
#pulaupinang
#cameronhighlands
#herbatrasdisional
#paknikramzitomyam
#unisza
#umt
#ukm
#ipg
#pmlive
#motifviral
#mycoffeeprince
#meletop
KES•156 . “nasibaik ada ubatbressung tu. aku makan terus hilang bersin n gatal hidung”- Kawan kepada regular customer . . #apeceritacikgufarah . . korang? ada masalah resdung gak? ha ok boleh wasap2 dulu. kakpah ni pon mesej2 dulu. tak cuba terus. tnya2 dulu ok ke tak. DAH TRY? MESTI REPEAT 😊 . www.wasap.my/60179344740 . . #ubatresdungvnkery #ubatresdungvnkeryfeedback #sayajualubatjerawat #sayacariubatresdung #payday #sayajualubatresdung #bangkitbersama #tanyalahustaz #codputrajaya #codsetiu #codshahalam #uitmshahalam #uitmraub #codpenang #pulaupinang #cameronhighlands #herbatrasdisional #paknikramzitomyam #unisza #umt #ukm #ipg #pmlive #motifviral #mycoffeeprince #meletop
11012/13/2017
Cust beli utk wife lagi !!!! #pinkladybodyperfection .. kalau tak okay produk nie, tak ada la cust nie repeat lagi.
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah 🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT .
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET .
✔EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung
. ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 .
JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau

FUNGSI & MANFAAT PINK LADY
. 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
🔴 Perapat miss 'V
.
🔴 Mengurangkan nafsu makan
.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'
.
🔴 Meningkatkan libido wanita .
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita
.
🔴 Meremajakan kulit
.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur
.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk
.
🔴 Kitaran haid kembali teratur
.
🔴 Menstabilkan emosi
.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit
.
🔴 Menambahkan susu badan .
🔴 Badan jadi lebih curvy. Body goals
.
🔴 Hilangkan masalah jerawat
.
🔴 Atasi masalah kulit kusam
.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut

Whatsapp
Cust beli utk wife lagi !!!! #pinkladybodyperfection .. kalau tak okay produk nie, tak ada la cust nie repeat lagi. Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT . ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET . ✔EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung . ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 . JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau FUNGSI & MANFAAT PINK LADY . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung . 🔴 Perapat miss 'V . 🔴 Mengurangkan nafsu makan . 🔴 Menghilangkan 'mood swing' . 🔴 Meningkatkan libido wanita . 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita . 🔴 Meremajakan kulit . 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur . 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk . 🔴 Kitaran haid kembali teratur . 🔴 Menstabilkan emosi . 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit . 🔴 Menambahkan susu badan . 🔴 Badan jadi lebih curvy. Body goals . 🔴 Hilangkan masalah jerawat . 🔴 Atasi masalah kulit kusam . 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka . 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 . #kesihatan #breast #flawless #codpenang #codpenangisland #pinkladyfact #bintikhitam #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #codpenang #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladycodpenang #malindoair #airasia #firefly #penangites #teamhoney
7112/13/2017
Cust beli utk wife lagi !!!! #pinkladybodyperfection .. kalau tak okay produk nie, tak ada la cust nie repeat lagi.
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah 🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT .
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET .
✔EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung
. ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 .
JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau

FUNGSI & MANFAAT PINK LADY
. 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
🔴 Perapat miss 'V
.
🔴 Mengurangkan nafsu makan
.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'
.
🔴 Meningkatkan libido wanita .
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita
.
🔴 Meremajakan kulit
.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur
.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk
.
🔴 Kitaran haid kembali teratur
.
🔴 Menstabilkan emosi
.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit
.
🔴 Menambahkan susu badan .
🔴 Badan jadi lebih curvy. Body goals
.
🔴 Hilangkan masalah jerawat
.
🔴 Atasi masalah kulit kusam
.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut

Whatsapp
Cust beli utk wife lagi !!!! #pinkladybodyperfection .. kalau tak okay produk nie, tak ada la cust nie repeat lagi. Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT . ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET . ✔EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung . ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 . JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau FUNGSI & MANFAAT PINK LADY . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung . 🔴 Perapat miss 'V . 🔴 Mengurangkan nafsu makan . 🔴 Menghilangkan 'mood swing' . 🔴 Meningkatkan libido wanita . 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita . 🔴 Meremajakan kulit . 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur . 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk . 🔴 Kitaran haid kembali teratur . 🔴 Menstabilkan emosi . 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit . 🔴 Menambahkan susu badan . 🔴 Badan jadi lebih curvy. Body goals . 🔴 Hilangkan masalah jerawat . 🔴 Atasi masalah kulit kusam . 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka . 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 . #kesihatan #breast #flawless #codpenang #codpenangisland #pinkladyfact #bintikhitam #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #codpenang #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladycodpenang #malindoair #airasia #firefly #penangites #teamhoney
19312/13/2017
Cust beli utk wife lagi !!!! #pinkladybodyperfection .. kalau tak okay produk nie, tak ada la cust nie repeat lagi.
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah 🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT .
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET .
✔EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung
. ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 .
JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau

FUNGSI & MANFAAT PINK LADY
. 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
🔴 Perapat miss 'V
.
🔴 Mengurangkan nafsu makan
.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'
.
🔴 Meningkatkan libido wanita .
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita
.
🔴 Meremajakan kulit
.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur
.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk
.
🔴 Kitaran haid kembali teratur
.
🔴 Menstabilkan emosi
.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit
.
🔴 Menambahkan susu badan .
🔴 Badan jadi lebih curvy. Body goals
.
🔴 Hilangkan masalah jerawat
.
🔴 Atasi masalah kulit kusam
.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut

Whatsapp
Cust beli utk wife lagi !!!! #pinkladybodyperfection .. kalau tak okay produk nie, tak ada la cust nie repeat lagi. Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT . ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET . ✔EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung . ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 . JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau FUNGSI & MANFAAT PINK LADY . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung . 🔴 Perapat miss 'V . 🔴 Mengurangkan nafsu makan . 🔴 Menghilangkan 'mood swing' . 🔴 Meningkatkan libido wanita . 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita . 🔴 Meremajakan kulit . 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur . 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk . 🔴 Kitaran haid kembali teratur . 🔴 Menstabilkan emosi . 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit . 🔴 Menambahkan susu badan . 🔴 Badan jadi lebih curvy. Body goals . 🔴 Hilangkan masalah jerawat . 🔴 Atasi masalah kulit kusam . 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka . 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 Whatsapp "PL" KE 017 - 4144 919 . #kesihatan #breast #flawless #codpenang #codpenangisland #pinkladyfact #bintikhitam #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #codpenang #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladycodpenang #malindoair #airasia #firefly #penangites #teamhoney
11012/13/2017
Yum Yam on Hanis Zalikha 💋🍠 #YumYam #ThatNewLipbait #MatteMoisturising 
#stockistpenang 
#codpenang 
#codperda
1908212/13/2017
DULU PERUT BANYAK TAYAR 'SPARE'😭😭😭
SENDAT NAK PAKAI BENGKUNG-BENGKUNG😭😭😭
NAK SAPU CREAM PANAS-PANAS ANAK MENYUSU PULA 😪😪😪 Tak perlu susah hati!!!
Saya ada produk luar biasa!!! BERBALOI

Saya dah cuba 
1 minggu dah ada RESULT.

JIMAT TAU!

Saya kenalkan #slimme 
Dari #nufiya

SLIM ME Shower Gel mandian yang membantu menghilangkan lemak berlebihan dan memberikan bentuk badan idaman. .
Kandungan :- .
•SARANG BURUNG WALIT
•HALIA BARA
•LEMON •PAPERMINT
•GARCINIA CAMBOGIA (asam keping)
•DAUN CAPSICUM
•WANGIAN LAVENDER
•DAUN GELAM ( agent buih ) .
-FREE SLS/ALS/CHEMICAL -Sesuai digunakan untuk semua peringkat usia .
KELEBIHAN -mampu menghilangkan lemak berlebihan
-mampu hilangkan berat badan dalam masa 1minggu (depends pada badan) -boleh menghilangkan selulit -boleh lawaskan pembuangan -hilangkan sembelit
-mengurangkan nafsu makan
-melansingkan dan mengecilkan perut yang berlebihan -membakar dan mengurangkan lemak tepu
-menstabilkan hormon
.
NAK CUBA??
BERMINAT?? #NUFIYA
#secrettomiricle
#sayajual 
#feedbacknufiya
#dropshipwanted #agentwanted
#CODPENANG #CODTaiping
#CODKL
#CODSELANGOR

#nufinest #slimme #nufiskin

010.566.1610 ct / pm
DULU PERUT BANYAK TAYAR 'SPARE'😭😭😭 SENDAT NAK PAKAI BENGKUNG-BENGKUNG😭😭😭 NAK SAPU CREAM PANAS-PANAS ANAK MENYUSU PULA 😪😪😪 Tak perlu susah hati!!! Saya ada produk luar biasa!!! BERBALOI Saya dah cuba 1 minggu dah ada RESULT. JIMAT TAU! Saya kenalkan #slimme Dari #nufiya SLIM ME Shower Gel mandian yang membantu menghilangkan lemak berlebihan dan memberikan bentuk badan idaman. . Kandungan :- . •SARANG BURUNG WALIT •HALIA BARA •LEMON •PAPERMINT •GARCINIA CAMBOGIA (asam keping) •DAUN CAPSICUM •WANGIAN LAVENDER •DAUN GELAM ( agent buih ) . -FREE SLS/ALS/CHEMICAL -Sesuai digunakan untuk semua peringkat usia . KELEBIHAN -mampu menghilangkan lemak berlebihan -mampu hilangkan berat badan dalam masa 1minggu (depends pada badan) -boleh menghilangkan selulit -boleh lawaskan pembuangan -hilangkan sembelit -mengurangkan nafsu makan -melansingkan dan mengecilkan perut yang berlebihan -membakar dan mengurangkan lemak tepu -menstabilkan hormon . NAK CUBA?? BERMINAT?? #NUFIYA #secrettomiricle #sayajual #feedbacknufiya #dropshipwanted #agentwanted #CODPENANG #CODTaiping #CODKL #CODSELANGOR #nufinest #slimme #nufiskin 010.566.1610 ct / pm
3012/13/2017
"WANITA MESTI NAK GEBU KAN" ELOK GUNA #NUFISKIN Jika nak kulit cantik Bila JERAWAT dan JERAGAT hinggap ke muka pakai baju lawa-lawa mahal-mahal muka masalah hilang semangat. Memang kadang-kadang tak kisah. Tapi bila orang pandang mula suspek mengutuk muka kita kan? Ni akak nak habaq kat hangpa!!! Tudia cakap kedah... #nufiskin cukup bagus tau 100% bahan-bahan semulajadi. Berkualiti pulak siap 4 in 1 lagi. Meh tengok kelebihan #nufiskin by #nufiya Nufiskin adalah skincare yang berasaskan SARANG BURUNG WALIT. Dikategorikan skincare yang 100% NATURAL . Free chemical . Selamat diguna pakai untuk semua jenis kulit dan peringkat usia. Kelebihan :- - membersih muka secara menyeluruh dan lebih mendalam - Menyingkirkan sel sel kulit yang mati - Mencerahkan kulit dan mengimbangkan pH kulit - Mengecutkan jerawat - Menghilangkan parut jerawat dan jeragat - Boleh mengatasi kulit yang berminyak - Mengekalkan kelembapan pada kulit - Mencegahkan kulit dari kering dan kasar - Melindungi kulit dari sinaran UV - Boleh mengecilkan pori - Menghilangkan jeragat dan parut jerawat - Mengecutkan jerawat - Menganjalkan dan menegangkan kulit - Mencerahkan kulit yang kusam - Menghilangkan lebam bawah mata (eyebag) - Merawat kulit yang terbakar (sunburn) - Menghilangkan bintik2 hitam - Menggurangkan kedutan dimuka (anti aging) - Menyerikan muka secara semula jadi - Ton kulit akan lebih sekata ( natural ) Jom sapa nak cantik berseri tanpa cela? Pm or wassap #NUFIYA #secrettomiricle #sayajual #feedbacknufiya #dropshipwanted #agentwanted #miniagentwanted #CODPENANG #CODTaiping #CODKL #CODSELANGOR #nufinest #slimme #nufiskin 010.566.1610 ct / pm
4012/13/2017
🌸MENGIDAM TERUK !!🌸
🌸MENGIDAM TERUK !!🌸 "Dari hari tu asyik usha jer... nk grab tp belum gaji 😖" Jgn risau syg2 oii. Nor open slot booking serendah RM20 Shj. Terhad 10 org terawal shj taw....... haaa sape cepat die dapek lerr.. Nk ke nak ke ? Bkn sng dapat Harga PROMO dgn booking RM20 jer taw 😗 ⬇️Whatsapp Nor ⬇ 📱0174823291 📱0174823291 📱0174823291 #teamdyxyHas #bccreambydyana #dropshipdyxy #teamdyxyPenang #codpenang #coddyxypenang #teamdyxyPulauPinang #bccream #dyxymineralfacemist #kosmetikmalaysia #bccreamfoundation #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia #kosmetikmalaysia #sayajual #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dyxySungaiPetani #dyxydihati #dyxysempoi #dyxyMalaysia #dyxyterbaik #penangkini #viralPenang #dyxybydyana #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstik
6012/13/2017
SUPERBOOBS RAHSIA MONTOK WANITA DENGAN KOS TAK SAMPAI 1K 😨😨😨😨😨😨😨
.
.
Zaman sekarang ni nk montok mantap gebu je belanja da byk sgt. Sebulan je lebih ratus2. Byk pulak tu nak telan sebab nak cantik punya pasal.. 😖😖😖 .
Mujur ada SUPERBOOBS . Boleh putihkan kulit, montok aset, body slim, berisi pun boleh.. Nak ketat miss v, period ok, semua dapat tau 👏👏👏
.
Nak order wasap je 0184747697
.
.

#payudarakencang #gebu #superboobs #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #merecikhawau #payudarakencang #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #hashtag #payudara 
#codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
SUPERBOOBS RAHSIA MONTOK WANITA DENGAN KOS TAK SAMPAI 1K 😨😨😨😨😨😨😨 . . Zaman sekarang ni nk montok mantap gebu je belanja da byk sgt. Sebulan je lebih ratus2. Byk pulak tu nak telan sebab nak cantik punya pasal.. 😖😖😖 . Mujur ada SUPERBOOBS . Boleh putihkan kulit, montok aset, body slim, berisi pun boleh.. Nak ketat miss v, period ok, semua dapat tau 👏👏👏 . Nak order wasap je 0184747697 . . #payudarakencang #gebu #superboobs #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #merecikhawau #payudarakencang #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #hashtag #payudara #codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
16012/13/2017
MONTOK KURANG SEMINGGU JE..
.
.
TAK PAYAH URUT BOLEH MONTOKKKK 🙈🙈🙈
.
.
Apa dah jadi SUPERBOOBS? montok tak payah urut!. Whatsapp 0184747697 kalau nak SUPERBOOBS , wasap terus kat no tu ye 😘😘
.
.
#payudarakencang #gebu #superboobs #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #merecikhawau #payudarakencang #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #hashtag #payudara 
#codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
MONTOK KURANG SEMINGGU JE.. . . TAK PAYAH URUT BOLEH MONTOKKKK 🙈🙈🙈 . . Apa dah jadi SUPERBOOBS? montok tak payah urut!. Whatsapp 0184747697 kalau nak SUPERBOOBS , wasap terus kat no tu ye 😘😘 . . #payudarakencang #gebu #superboobs #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #merecikhawau #payudarakencang #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #hashtag #payudara #codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
12412/13/2017
TAK PAYAH URUT BOLEH MONTOKKKK 🙈🙈🙈
.
.
Apa dah jadi SUPERBOOBS? montok tak payah urut!. Whatsapp 0184747697 kalau nak SUPERBOOBS , wasap terus kat no tu ye 😘😘
.
.
#payudarakencang #gebu #superboobs #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #merecikhawau #payudarakencang #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #hashtag #payudara 
#codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
TAK PAYAH URUT BOLEH MONTOKKKK 🙈🙈🙈 . . Apa dah jadi SUPERBOOBS? montok tak payah urut!. Whatsapp 0184747697 kalau nak SUPERBOOBS , wasap terus kat no tu ye 😘😘 . . #payudarakencang #gebu #superboobs #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #merecikhawau #payudarakencang #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #hashtag #payudara #codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
12012/13/2017
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN  DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN
.
Kehebatan #JuicyRaspberry
(✔) detox
(✔) mengenyangkan
(✔) awet muda
(✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus
(✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan.
(✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah

Bahan #Rumusan100% Semulajadi
🌿garcinia camborgia
🌿resberry ketone
🌿green tea
🌿ektrak biji guarana
🌿pysillium husk
🌿guar gum
🌿ektrak kopi hijau
🌿glucomanna

#Kebaikann
❌Tiada cirit birit
❌Tiada senak perut
❌Tiada dadah dalam air kencing
❌Tiada program pemakanan
❌Tak perlu berbengkung
✔1 sachet sekali sehari
✔Boleh makan nasi
✔Halal
✔Produk bumiputera .
HOTLINE : 018-4747697
.
HOTLINE : 018-4747697
.
JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU

NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 .

Produk laku keras.. Ramai  cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃
.
Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt  order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan.
.
Cara penggunaan*
✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan.
✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum.
✔Slps 15-30min wajib makan .
.
.
📲018-4747697
📲018-4747697
.
.
#Juicyraspberrypenang #jrlovers  #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkvira #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN . Kehebatan #JuicyRaspberry (✔) detox (✔) mengenyangkan (✔) awet muda (✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus (✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan. (✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah Bahan #Rumusan100% Semulajadi 🌿garcinia camborgia 🌿resberry ketone 🌿green tea 🌿ektrak biji guarana 🌿pysillium husk 🌿guar gum 🌿ektrak kopi hijau 🌿glucomanna #Kebaikann ❌Tiada cirit birit ❌Tiada senak perut ❌Tiada dadah dalam air kencing ❌Tiada program pemakanan ❌Tak perlu berbengkung ✔1 sachet sekali sehari ✔Boleh makan nasi ✔Halal ✔Produk bumiputera . HOTLINE : 018-4747697 . HOTLINE : 018-4747697 . JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 . Produk laku keras.. Ramai cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃 . Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Cara penggunaan* ✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan. ✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum. ✔Slps 15-30min wajib makan . . . 📲018-4747697 📲018-4747697 . . #Juicyraspberrypenang #jrlovers #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkvira #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri
12112/13/2017
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN  DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN
.
Kehebatan #JuicyRaspberry
(✔) detox
(✔) mengenyangkan
(✔) awet muda
(✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus
(✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan.
(✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah

Bahan #Rumusan100% Semulajadi
🌿garcinia camborgia
🌿resberry ketone
🌿green tea
🌿ektrak biji guarana
🌿pysillium husk
🌿guar gum
🌿ektrak kopi hijau
🌿glucomanna

#Kebaikann
❌Tiada cirit birit
❌Tiada senak perut
❌Tiada dadah dalam air kencing
❌Tiada program pemakanan
❌Tak perlu berbengkung
✔1 sachet sekali sehari
✔Boleh makan nasi
✔Halal
✔Produk bumiputera .
HOTLINE : 018-4747697
.
HOTLINE : 018-4747697
.
JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU

NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 .

Produk laku keras.. Ramai  cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃
.
Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt  order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan.
.
Cara penggunaan*
✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan.
✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum.
✔Slps 15-30min wajib makan .
.
.
#Juicyraspberrypenang #jrlovers  #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkviral #kuruscepat #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN . Kehebatan #JuicyRaspberry (✔) detox (✔) mengenyangkan (✔) awet muda (✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus (✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan. (✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah Bahan #Rumusan100% Semulajadi 🌿garcinia camborgia 🌿resberry ketone 🌿green tea 🌿ektrak biji guarana 🌿pysillium husk 🌿guar gum 🌿ektrak kopi hijau 🌿glucomanna #Kebaikann ❌Tiada cirit birit ❌Tiada senak perut ❌Tiada dadah dalam air kencing ❌Tiada program pemakanan ❌Tak perlu berbengkung ✔1 sachet sekali sehari ✔Boleh makan nasi ✔Halal ✔Produk bumiputera . HOTLINE : 018-4747697 . HOTLINE : 018-4747697 . JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 . Produk laku keras.. Ramai cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃 . Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Cara penggunaan* ✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan. ✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum. ✔Slps 15-30min wajib makan . . . #Juicyraspberrypenang #jrlovers #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkviral #kuruscepat #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju
9112/13/2017
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN  DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN
.
Kehebatan #JuicyRaspberry
(✔) detox
(✔) mengenyangkan
(✔) awet muda
(✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus
(✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan.
(✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah

Bahan #Rumusan100% Semulajadi
🌿garcinia camborgia
🌿resberry ketone
🌿green tea
🌿ektrak biji guarana
🌿pysillium husk
🌿guar gum
🌿ektrak kopi hijau
🌿glucomanna

#Kebaikann
❌Tiada cirit birit
❌Tiada senak perut
❌Tiada dadah dalam air kencing
❌Tiada program pemakanan
❌Tak perlu berbengkung
✔1 sachet sekali sehari
✔Boleh makan nasi
✔Halal
✔Produk bumiputera .
HOTLINE : 018-4747697
.
HOTLINE : 018-4747697
.
JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU

NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 .

Produk laku keras.. Ramai  cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃
.
Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt  order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan.
.
Cara penggunaan*
✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan.
✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum.
✔Slps 15-30min wajib makan .
.
.
#Juicyraspberrypenang #jrlovers  #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkviral #kuruscepat #kurusselamat #poslaju #posseluruhmalaysia #jusajaib
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN . Kehebatan #JuicyRaspberry (✔) detox (✔) mengenyangkan (✔) awet muda (✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus (✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan. (✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah Bahan #Rumusan100% Semulajadi 🌿garcinia camborgia 🌿resberry ketone 🌿green tea 🌿ektrak biji guarana 🌿pysillium husk 🌿guar gum 🌿ektrak kopi hijau 🌿glucomanna #Kebaikann ❌Tiada cirit birit ❌Tiada senak perut ❌Tiada dadah dalam air kencing ❌Tiada program pemakanan ❌Tak perlu berbengkung ✔1 sachet sekali sehari ✔Boleh makan nasi ✔Halal ✔Produk bumiputera . HOTLINE : 018-4747697 . HOTLINE : 018-4747697 . JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 . Produk laku keras.. Ramai cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃 . Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Cara penggunaan* ✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan. ✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum. ✔Slps 15-30min wajib makan . . . #Juicyraspberrypenang #jrlovers #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkviral #kuruscepat #kurusselamat #poslaju #posseluruhmalaysia #jusajaib
7012/13/2017
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S :  20 - 33 👍( READY STOCK) .
M :  34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L :  44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl :  54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci . . S : 20 - 33 👍( READY STOCK) . M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) . L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) . Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK ) XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK) . MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED! . Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai . 👗👖Pakaian dalam . ❌boleh return . ❌ tukar saiz . ❌ tukar warna 📌 . . #teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
11312/13/2017
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S :  20 - 33 👍( READY STOCK) .
M :  34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L :  44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl :  54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci . . S : 20 - 33 👍( READY STOCK) . M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) . L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) . Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK ) XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK) . MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED! . Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai . 👗👖Pakaian dalam . ❌boleh return . ❌ tukar saiz . ❌ tukar warna 📌 . . #teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
8112/13/2017
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S :  20 - 33 👍( READY STOCK) .
M :  34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L :  44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl :  54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci . . S : 20 - 33 👍( READY STOCK) . M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) . L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) . Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK ) XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK) . MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED! . Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai . 👗👖Pakaian dalam . ❌boleh return . ❌ tukar saiz . ❌ tukar warna 📌 . . #teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung
8012/13/2017
Hye uols .. jom kita dapatkan #jamusweetdara & #jamujebat  by @liana_rosli @kmbeautyhq yang tengah viral sekarang nie .. banyak sangat kebaikan2 jamu nie tau,so kalau nak tahu kebaikan2 jamu nie WhatsApp cepat !! siapa tak grap memang rugi uols !!!! So kalau berminat boleh WhatsApp .
.
📲018-4747697 .
.
#codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #possemuanegeri #poslaju #posmalaysia #trustedseller #trustedagent #lianarosli #kkm #penangites #malindoair #gegarvaganza2017 #produkviral
Hye uols .. jom kita dapatkan #jamusweetdara & #jamujebat by @liana_rosli @kmbeautyhq yang tengah viral sekarang nie .. banyak sangat kebaikan2 jamu nie tau,so kalau nak tahu kebaikan2 jamu nie WhatsApp cepat !! siapa tak grap memang rugi uols !!!! So kalau berminat boleh WhatsApp . . 📲018-4747697 . . #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #possemuanegeri #poslaju #posmalaysia #trustedseller #trustedagent #lianarosli #kkm #penangites #malindoair #gegarvaganza2017 #produkviral
6012/13/2017
Hye uols .. jom kita dapatkan #jamusweetdara & #jamujebat  by @liana_rosli @kmbeautyhq yang tengah viral sekarang nie .. banyak sangat kebaikan2 jamu nie tau,so kalau nak tahu kebaikan2 jamu nie WhatsApp cepat !! siapa tak grap memang rugi uols !!!! So kalau berminat boleh WhatsApp .
.
📲018-4747697 .
.
#codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #possemuanegeri #poslaju #posmalaysia #trustedseller #trustedagent #lianarosli #kkm #penangites #malindoair #gegarvaganza2017 #produkviral
Hye uols .. jom kita dapatkan #jamusweetdara & #jamujebat by @liana_rosli @kmbeautyhq yang tengah viral sekarang nie .. banyak sangat kebaikan2 jamu nie tau,so kalau nak tahu kebaikan2 jamu nie WhatsApp cepat !! siapa tak grap memang rugi uols !!!! So kalau berminat boleh WhatsApp . . 📲018-4747697 . . #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #possemuanegeri #poslaju #posmalaysia #trustedseller #trustedagent #lianarosli #kkm #penangites #malindoair #gegarvaganza2017 #produkviral
6012/13/2017
Hye uols .. jom kita dapatkan #jamusweetdara & #jamujebat  by @liana_rosli @kmbeautyhq yang tengah viral sekarang nie .. banyak sangat kebaikan2 jamu nie tau,so kalau nak tahu kebaikan2 jamu nie WhatsApp cepat !! siapa tak grap memang rugi uols !!!! So kalau berminat boleh WhatsApp .
.
📲018-4747697 .
.
#codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #possemuanegeri #poslaju #posmalaysia #trustedseller #trustedagent #lianarosli #kkm #penangites #malindoair #gegarvaganza2017 #produkviral
Hye uols .. jom kita dapatkan #jamusweetdara & #jamujebat by @liana_rosli @kmbeautyhq yang tengah viral sekarang nie .. banyak sangat kebaikan2 jamu nie tau,so kalau nak tahu kebaikan2 jamu nie WhatsApp cepat !! siapa tak grap memang rugi uols !!!! So kalau berminat boleh WhatsApp . . 📲018-4747697 . . #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #posseluruhnegeri #possemuanegeri #poslaju #posmalaysia #trustedseller #trustedagent #lianarosli #kkm #penangites #malindoair #gegarvaganza2017 #produkviral
6112/13/2017
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN  DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN
.
Kehebatan #JuicyRaspberry
(✔) detox
(✔) mengenyangkan
(✔) awet muda
(✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus
(✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan.
(✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah

Bahan #Rumusan100% Semulajadi
🌿garcinia camborgia
🌿resberry ketone
🌿green tea
🌿ektrak biji guarana
🌿pysillium husk
🌿guar gum
🌿ektrak kopi hijau
🌿glucomanna

#Kebaikann
❌Tiada cirit birit
❌Tiada senak perut
❌Tiada dadah dalam air kencing
❌Tiada program pemakanan
❌Tak perlu berbengkung
✔1 sachet sekali sehari
✔Boleh makan nasi
✔Halal
✔Produk bumiputera .
HOTLINE : 018-4747697
.
HOTLINE : 018-4747697
.
JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU

NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 .

Produk laku keras.. Ramai  cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃
.
Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt  order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan.
.
Cara penggunaan*
✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan.
✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum.
✔Slps 15-30min wajib makan .
.
.
📲018-4747697
📲018-4747697
.
.
#Juicyraspberrypenang #jrlovers  #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkvira #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN . Kehebatan #JuicyRaspberry (✔) detox (✔) mengenyangkan (✔) awet muda (✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus (✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan. (✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah Bahan #Rumusan100% Semulajadi 🌿garcinia camborgia 🌿resberry ketone 🌿green tea 🌿ektrak biji guarana 🌿pysillium husk 🌿guar gum 🌿ektrak kopi hijau 🌿glucomanna #Kebaikann ❌Tiada cirit birit ❌Tiada senak perut ❌Tiada dadah dalam air kencing ❌Tiada program pemakanan ❌Tak perlu berbengkung ✔1 sachet sekali sehari ✔Boleh makan nasi ✔Halal ✔Produk bumiputera . HOTLINE : 018-4747697 . HOTLINE : 018-4747697 . JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 . Produk laku keras.. Ramai cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃 . Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Cara penggunaan* ✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan. ✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum. ✔Slps 15-30min wajib makan . . . 📲018-4747697 📲018-4747697 . . #Juicyraspberrypenang #jrlovers #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkvira #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri
6012/13/2017
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN  DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN
.
Kehebatan #JuicyRaspberry
(✔) detox
(✔) mengenyangkan
(✔) awet muda
(✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus
(✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan.
(✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah

Bahan #Rumusan100% Semulajadi
🌿garcinia camborgia
🌿resberry ketone
🌿green tea
🌿ektrak biji guarana
🌿pysillium husk
🌿guar gum
🌿ektrak kopi hijau
🌿glucomanna

#Kebaikann
❌Tiada cirit birit
❌Tiada senak perut
❌Tiada dadah dalam air kencing
❌Tiada program pemakanan
❌Tak perlu berbengkung
✔1 sachet sekali sehari
✔Boleh makan nasi
✔Halal
✔Produk bumiputera .
HOTLINE : 018-4747697
.
HOTLINE : 018-4747697
.
JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU

NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 .

Produk laku keras.. Ramai  cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃
.
Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt  order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan.
.
Cara penggunaan*
✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan.
✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum.
✔Slps 15-30min wajib makan .
.
.
#Juicyraspberrypenang #jrlovers  #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkviral #kuruscepat #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju
#testimonicustomer JUS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA YANG PALING SELAMAT DAN BERKESAN . Kehebatan #JuicyRaspberry (✔) detox (✔) mengenyangkan (✔) awet muda (✔) menyah toksin & kerak najis dari dalam usus (✔) mencairkan lemak tepu (✔) sesuai untuk mereka yang sukar untuk menurunkan berat badan. (✔) mengecilkan inci tubuh dgn mudah Bahan #Rumusan100% Semulajadi 🌿garcinia camborgia 🌿resberry ketone 🌿green tea 🌿ektrak biji guarana 🌿pysillium husk 🌿guar gum 🌿ektrak kopi hijau 🌿glucomanna #Kebaikann ❌Tiada cirit birit ❌Tiada senak perut ❌Tiada dadah dalam air kencing ❌Tiada program pemakanan ❌Tak perlu berbengkung ✔1 sachet sekali sehari ✔Boleh makan nasi ✔Halal ✔Produk bumiputera . HOTLINE : 018-4747697 . HOTLINE : 018-4747697 . JUICY RASPBERRY IS AWESOME😍 TAK PERCAYA??? KENA CUBA.. BARU TAU NAK SUSUT INCI HARI-HARI??? Amalkan juicy 👆👆 . Produk laku keras.. Ramai cust nakk selim melim .. Cantek menawan.. Kita nak kurus bkn sbb nak cantek je tp kita nak sehat.. Bila usus kita bersih.. Dalaman kita pun sehat.. Badan kita pon bertenaga... Sgt bagus👍 Hanya 1 sacet shj setiap pg. Bajet anda hanya RM7.50 shj sehari.....😃Jus ajaib yang kaya dgn fiber.. Dan dpt memberi tenaga sepanjang hari.😃 . Yang belum dapatkan #juicyraspberry ni cepat cepattt order.. Juicy raspberry merupakan supplement yang selamat dan 200% berkesan dlm proses menurunkan berat badan. . Cara penggunaan* ✔Konsisten minum juicy setiap hari.. sehari 1x di antara jam 6pg-8pg sebelum sarapan. ✔shake dgn 200ML air sejuk peti ais @ air suhu biasa, shake sehingga sebati & trus minum. ✔Slps 15-30min wajib makan . . . #Juicyraspberrypenang #jrlovers #jr #juicyraspberry #codpenang #codpenangarea #meletop #jomkurus #malindoair #airasia #juskurus #produkviral #kuruscepat #kurusselamat #posseluruhmalaysia #poslaju
2012/13/2017
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? 
Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! 🤗 
Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal 😘

NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT 
WHATSSAP +60106048282🌹
#agensahpolishfacenina
#codpenang
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! 🤗 Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal 😘 NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT WHATSSAP +60106048282🌹 #agensahpolishfacenina #codpenang
164301/22/2017
Balik Penang , terus post & cod Jushine C.
Thank you Mashra sudi bermuamalat dengan ceq😘💓 #masteragentjushinec
#judhinecperakpenang
#codseberangjaya #codpenang #codipoh
Balik Penang , terus post & cod Jushine C. Thank you Mashra sudi bermuamalat dengan ceq😘💓 #masteragentjushinec #judhinecperakpenang #codseberangjaya #codpenang #codipoh
184008/30/2017
MAKEUP BOLEH TAHAN SELAMA SATU HARI✨✨
.
.
 selain memberikan kita extra benefit ke dalam kulit kita, spray mist juga boleh mbuatkan as a toner plus makeup setting spray‼️ memberikan kulit kita kelihatan glow and shine🔥🌟🔥
.
.
.
 BAHAN-BAHAN SPRAY MIST 🌟Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Yeast extract, Magnolia Sieboldii (Magnolia Stemcell) Callus Culture Extract, Mentha Pipperita (Peppermint) Leaf Extract, Carbomer, Menthol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Lactic Acid, Alpha Arbutin, Citric Acid, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Triethanolamine, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Vaccinium Mirtillus (Bilberry) Fruit Extract, Malic Acid, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Glycerin, Methylisothiazolinone.

BENEFIT SPRAY MIST✨
✔️mengurangkan jerawat batu / nanah anda, .
✔️membaiki kulit rosak seperti eczema atau sensitive skin, .
✔️menghapuskan bakteria degil di muka dan badan. .
✔️membantu mengurangkan kulit yg bermasalah seperti jerawat dan parut
.
.
📲 011-24135447
🌏 shipping worldwide
✔️ #Agentkakesah #dropship needed
.
.
Cod area penang , kulim , sungai petani
.
.
Whatsapps sis terus yaa 01124135447
.
.
.
.

#kudapkudapteruscantik #beaufe #beaufebyelcah #agentkakesah #boosterflawlessandwhitening #ajimaura #terapiinstagram #kudapkudapteruscantik #beaufe #beaufebyelcah #agentkakesah #boosterflawlessandwhitening #terapiinstagram #ajimaura  #beaufepenang #beaufealorstar #beaufekulim #beaufelunas #beaufekualakedah #beaufeseberangjaya #beaufekedah #Beaufemurah #beaufegurun #beaufesungaipetani #codpenang #codlunas #codkulim #codseberangjaya #codgurun #codsungaipetani #codkualakedah #codalorstar
.
MAKEUP BOLEH TAHAN SELAMA SATU HARI✨✨ . . selain memberikan kita extra benefit ke dalam kulit kita, spray mist juga boleh mbuatkan as a toner plus makeup setting spray‼️ memberikan kulit kita kelihatan glow and shine🔥🌟🔥 . . . BAHAN-BAHAN SPRAY MIST 🌟Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Yeast extract, Magnolia Sieboldii (Magnolia Stemcell) Callus Culture Extract, Mentha Pipperita (Peppermint) Leaf Extract, Carbomer, Menthol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Lactic Acid, Alpha Arbutin, Citric Acid, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Triethanolamine, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Vaccinium Mirtillus (Bilberry) Fruit Extract, Malic Acid, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Glycerin, Methylisothiazolinone. BENEFIT SPRAY MIST✨ ✔️mengurangkan jerawat batu / nanah anda, . ✔️membaiki kulit rosak seperti eczema atau sensitive skin, . ✔️menghapuskan bakteria degil di muka dan badan. . ✔️membantu mengurangkan kulit yg bermasalah seperti jerawat dan parut . . 📲 011-24135447 🌏 shipping worldwide ✔️ #Agentkakesah #dropship needed . . Cod area penang , kulim , sungai petani . . Whatsapps sis terus yaa 01124135447 . . . . #kudapkudapteruscantik #beaufe #beaufebyelcah #agentkakesah #boosterflawlessandwhitening #ajimaura #terapiinstagram #kudapkudapteruscantik #beaufe #beaufebyelcah #agentkakesah #boosterflawlessandwhitening #terapiinstagram #ajimaura #beaufepenang #beaufealorstar #beaufekulim #beaufelunas #beaufekualakedah #beaufeseberangjaya #beaufekedah #Beaufemurah #beaufegurun #beaufesungaipetani #codpenang #codlunas #codkulim #codseberangjaya #codgurun #codsungaipetani #codkualakedah #codalorstar .
69212/13/2017
Terletak elok  kat perut.. selesa  x berlipat..saiz dari S hingga XXL ... dapatkan sekarang dari saya agen sah..whatsapp terus 0175889718
🚗COD AREA PENANG ISLAND
.
#letsbengkunggoldpenang #agensajatpenang #codpenang #letsgirdle #letsbengkunggoldagentpenang #bengkungsajat 
#nursajat02#produklaris#produkviral#langsing#slim#bodykerangga#letsgirdle#letsbengkonggold#letsbengkung #bengkunggold #girdle
Terletak elok kat perut.. selesa x berlipat..saiz dari S hingga XXL ... dapatkan sekarang dari saya agen sah..whatsapp terus 0175889718 🚗COD AREA PENANG ISLAND . #letsbengkunggoldpenang #agensajatpenang #codpenang #letsgirdle #letsbengkunggoldagentpenang #bengkungsajat #nursajat02#produklaris#produkviral#langsing#slim#bodykerangga#letsgirdle#letsbengkonggold#letsbengkung #bengkunggold #girdle
207012/11/2017
Postage hari ini (9/12/2017) :
.
EP429221110MY - Norzie Mohd Yazid
.
Thanks for shopping with us . 😘
.
#DollyVShape #codpenang
Postage hari ini (9/12/2017) : . EP429221110MY - Norzie Mohd Yazid . Thanks for shopping with us . 😘 . #DollyVShape #codpenang
17012/09/2017
Yum Yam on Hanis Zalikha 💋🍠 #YumYam #ThatNewLipbait #MatteMoisturising 
#stockistpenang 
#codpenang 
#codperda
1908212/13/2017
#Repost @_pipott
・・・
jatuh hati bila anda baca kebaikan #janganmengataskincare by @nursajat02 ni
.
.
💋 Texture pun lembut & tak melekit ya. senang je nak apply. Terus je meresap tau! Nak kulit wajah Cantik pakailah Jangan Mengata Skincare .
💋Produk Jangan Mengata Skincare dan JM Serum. Set lengkap yang dapat membantu anda untuk merawat wajah Anda yang kusam dan memutihkan muka anda 👩🏻👨🏻
.
👉 Sabun Muka : 55G
Bertindak membersihkan kulit wajah secara mendalam sehingga ke liang pori wajah. Bertindak untuk mengurangkan bintik hitam, mempercepatkan pencerahan kulit agar nampak lebih halus, berseri dan cerah selama semulajadi
.
👉Krim Siang : 15G
Kulit wajah lebih banyak terdedah dengan sinaran matahari pada waktu siang menyebabkan kulit rosak dan kusam akibat sinaran UV
.
👉Krim Malam : 15G
Dapat memperbaiki sel-sel kulit mati dan membuatkan wajah tampak lebih gebu dan anjal.
Krim malam juga dapat melambatkan proses penuaan, mencerahkan kulit wajah secara sekata, menghilang garis-garis halus dan kedutan di wajah
.
.
#letscantik #janganmengata #perempuanfuhh #gitew #nursajat02 #nursajatbeautician #teamhoney #sayajual #sayajualonline #sayapakai #trustedseller #trustedonlineshop #trustedshop #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #jomcantik #pulaupinang #malaysia #penangites #malindoair #airasia #jombeli #mampubeli #muamalaysia #teamhoney  #nakcantik #mukaglowing
#Repost @_pipott ・・・ jatuh hati bila anda baca kebaikan #janganmengataskincare by @nursajat02 ni . . 💋 Texture pun lembut & tak melekit ya. senang je nak apply. Terus je meresap tau! Nak kulit wajah Cantik pakailah Jangan Mengata Skincare . 💋Produk Jangan Mengata Skincare dan JM Serum. Set lengkap yang dapat membantu anda untuk merawat wajah Anda yang kusam dan memutihkan muka anda 👩🏻👨🏻 . 👉 Sabun Muka : 55G Bertindak membersihkan kulit wajah secara mendalam sehingga ke liang pori wajah. Bertindak untuk mengurangkan bintik hitam, mempercepatkan pencerahan kulit agar nampak lebih halus, berseri dan cerah selama semulajadi . 👉Krim Siang : 15G Kulit wajah lebih banyak terdedah dengan sinaran matahari pada waktu siang menyebabkan kulit rosak dan kusam akibat sinaran UV . 👉Krim Malam : 15G Dapat memperbaiki sel-sel kulit mati dan membuatkan wajah tampak lebih gebu dan anjal. Krim malam juga dapat melambatkan proses penuaan, mencerahkan kulit wajah secara sekata, menghilang garis-garis halus dan kedutan di wajah . . #letscantik #janganmengata #perempuanfuhh #gitew #nursajat02 #nursajatbeautician #teamhoney #sayajual #sayajualonline #sayapakai #trustedseller #trustedonlineshop #trustedshop #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #jomcantik #pulaupinang #malaysia #penangites #malindoair #airasia #jombeli #mampubeli #muamalaysia #teamhoney #nakcantik #mukaglowing
480823711/27/2017
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak  0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak 0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
690011/08/2015
Next