#codpenang medias

Feedback customer โ€ผ๏ธ
.
.
Jerawat Xnampak Dah๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.. Kan Best Muka Nampak Licin Dan Flawless.
.
.
Whatapps Sekarang ๐Ÿ“ฒ60124401945
.
.
.
Postage everyday with gift .
.

#dyxycosmetics #codseberangjaya #dyxyfacemistgrentea #dropshipwantedmalaysia #agentwanted #setcombosyafiqahaina #codsungaibakap #codpenang #teamfatindyxy #iphone7โ— #dyxypenang #codjawi #dropshipteamfatin #setcomboasyallie #dyxybccreambydyana #codbukitmertajam #dyxyteamfatin #dropshipwanted #teamfatin #codsimpangampat #codjuruautocity
Feedback customer โ€ผ๏ธ . . Jerawat Xnampak Dah๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.. Kan Best Muka Nampak Licin Dan Flawless. . . Whatapps Sekarang ๐Ÿ“ฒ60124401945 . . . Postage everyday with gift . . #dyxycosmetics #codseberangjaya #dyxyfacemistgrentea #dropshipwantedmalaysia #agentwanted #setcombosyafiqahaina #codsungaibakap #codpenang #teamfatindyxy #iphone7โ— #dyxypenang #codjawi #dropshipteamfatin #setcomboasyallie #dyxybccreambydyana #codbukitmertajam #dyxyteamfatin #dropshipwanted #teamfatin #codsimpangampat #codjuruautocity
0006/24/2017
๐Ÿƒ DYXY Face Mist 160ml++ . ๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian *CARA PAKAI* โœ” boleh apply sebelum / selepas makeup โœ” boleh gantikan toner โœ” Membantu makeup tahan lebih lama.. xperlu touch up da โœ” Fresh dan natural โ—๐Ÿ˜
.
.
Whatappps Sekarang ๐Ÿ“ฒ60124401945
.
.
Postage everyday with gift .
.
.

#setcomboasyallie
 #uitm
 #lofatah
 #dyxypenang
 #agentwanted
 #teamfatindyxy
 #codpenang #heroseorangcinderella #teamfl #teamfatin #uniten #kuptm #dropshipwantedmalaysia #dyxybccreambydyana #fattahzura #usm #lofattahstory #setcombosyafiqahaina #uthm #dyxyfacemistgrentea #dropshipteamfatin #dyxyteamfatin #dropshipwanted #teamdila #uum
๐Ÿƒ DYXY Face Mist 160ml++ . ๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian *CARA PAKAI* โœ” boleh apply sebelum / selepas makeup โœ” boleh gantikan toner โœ” Membantu makeup tahan lebih lama.. xperlu touch up da โœ” Fresh dan natural โ—๐Ÿ˜ . . Whatappps Sekarang ๐Ÿ“ฒ60124401945 . . Postage everyday with gift . . . #setcomboasyallie #uitm #lofatah #dyxypenang #agentwanted #teamfatindyxy #codpenang #heroseorangcinderella #teamfl #teamfatin #uniten #kuptm #dropshipwantedmalaysia #dyxybccreambydyana #fattahzura #usm #lofattahstory #setcombosyafiqahaina #uthm #dyxyfacemistgrentea #dropshipteamfatin #dyxyteamfatin #dropshipwanted #teamdila #uum
3006/24/2017
Haii uolss. Selamat Hari Raya. Sapa yang belum beli kudap kudap raya lagi. meh nak recommend cheesy bits. ๐Ÿคค๐Ÿ˜Hat jalan jauh2 nun nnt boleh kudap2 dlm keta. Kita dah buat large saiz. DM for order. Cod available penang area and JB (skudai) hat negeri2 lain tu kita boleh pos lepas raya. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹and and now we looking for anyone yg nak buat side income boleh jd agent produk ni. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜˜#wargapenang #luaskankuasamu #codpenang #codjohorbahru #kerepekcheese #penangites #kuihrayapenang #bazarpaknil #kerepeksedap #kerepeksedaprangup
Haii uolss. Selamat Hari Raya. Sapa yang belum beli kudap kudap raya lagi. meh nak recommend cheesy bits. ๐Ÿคค๐Ÿ˜Hat jalan jauh2 nun nnt boleh kudap2 dlm keta. Kita dah buat large saiz. DM for order. Cod available penang area and JB (skudai) hat negeri2 lain tu kita boleh pos lepas raya. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹and and now we looking for anyone yg nak buat side income boleh jd agent produk ni. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜˜#wargapenang #luaskankuasamu #codpenang #codjohorbahru #kerepekcheese #penangites #kuihrayapenang #bazarpaknil #kerepeksedap #kerepeksedaprangup
2006/24/2017
LAST DAY OFFER RAYA !!!!! JOM CANTIK RAYA NI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’– RAYAAAA DATANGGG LAGI KALI NI ๐Ÿ˜˜
.
โ™ฅOFFER TERHEBAT DYXY RAYA 2017
.
โ™ฅ OFFER SEHINGGA 24 JUN SAHAJA YEEE
.
โ™ฅ GRAB CEPAT SEBAB STOK TERHAD
.
โ™ฅ FREE GIFT LIMITEDDD ORDER LAJU2 SEKARANG....
.
โ™ฅ ORDER NOW.. Whatsapp +60195170718 atau DM terus laju2
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#teamdyxy
#teamdyxypenang
#penang
#codpenang
#ilovepenang
#saleraya
#rayasale
#rayaohraya
LAST DAY OFFER RAYA !!!!! JOM CANTIK RAYA NI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’– RAYAAAA DATANGGG LAGI KALI NI ๐Ÿ˜˜ . โ™ฅOFFER TERHEBAT DYXY RAYA 2017 . โ™ฅ OFFER SEHINGGA 24 JUN SAHAJA YEEE . โ™ฅ GRAB CEPAT SEBAB STOK TERHAD . โ™ฅ FREE GIFT LIMITEDDD ORDER LAJU2 SEKARANG.... . โ™ฅ ORDER NOW.. Whatsapp +60195170718 atau DM terus laju2 . . #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #teamdyxypenang #penang #codpenang #ilovepenang #saleraya #rayasale #rayaohraya
11006/24/2017
Dengan Harga Rm35.00 sahaja anda akan mendapat set NORAH yang lengkap!!๐Ÿ’•
.
.
Satu set norah mengandungi๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ› 1 Jar of Norah Wax.
๐Ÿ› 12 washable cotton strips.
๐Ÿ› 2 big wooden sticks.
๐Ÿ› 2 small wooden sticks.
๐Ÿ› 1 simple manual instruction .
.
.
Interested ? . ๐Ÿ˜ do pm or ws us
.
.
NORAH IS NO.1 BRAND WAX! ๐Ÿ’ช๐Ÿป
1 TO 1 GUARANTEE! ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
You dah
Dengan Harga Rm35.00 sahaja anda akan mendapat set NORAH yang lengkap!!๐Ÿ’• . . Satu set norah mengandungi๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ› 1 Jar of Norah Wax. ๐Ÿ› 12 washable cotton strips. ๐Ÿ› 2 big wooden sticks. ๐Ÿ› 2 small wooden sticks. ๐Ÿ› 1 simple manual instruction . . . Interested ? . ๐Ÿ˜ do pm or ws us . . NORAH IS NO.1 BRAND WAX! ๐Ÿ’ช๐Ÿป 1 TO 1 GUARANTEE! ๐Ÿ‘๐Ÿป . . You dah "NORAH"? . . . Berita menarik ni!!! ๐Ÿ˜ Jom bagi tahu rakan2,mak ayah dan sedara mara. .๐Ÿ’• . . Kini anda boleh shopping bersama NORAH di instagram . You dah "NORAH"? . . . #Norah #NorahWax #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #NorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #TampilCantik #NorahOrganicHairRemoval #sayajual #sayajualnorah #NorahWaxShahAlam #ManagementandScienceUniversity #NorahWaxCyberjaya #NorahWaxHairRemoval #NorahWaxOriginal #codShahAlam #codMSU #AeonShahAlam #codpenang #codpenangisland #NorahFact #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #NorahHairRemoval #NorahHairRemovalbrandInMalaysia
27006/23/2017
๐Ÿ”ฅPROMOSI RAYA๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅPROMOSI RAYA๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅPROMOSI RAYA๐Ÿ”ฅ
.
โ—LUCKY DRAW MENANG #IPHONE7โ—
.
BC CREAM MENUTUP SEGALA CELA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
Weyyyy MAGIC APAKAH INI??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
BcCream gabungan CONCEALER + FOUNDATION . Sebab tu la dia boleh COVER KAW KAW segala cela yang ada dekat muka korang tu
.
๐Ÿ”ฅJERAWATโ—
๐Ÿ”ฅJERAGATโ—
๐Ÿ”ฅPARUT JERAWAT โ—
.
SEMUA BOLEHโ—
.
RUGI KORANG TAK GRAB SEMENTARA STOCK MASIH ADA
.
.
LEBIH JIMAT GRAB SET COMBO MELETOP RAYA DYXY ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
ORDER NOWโคตโคตโคต
๐Ÿ“ฒ+60135324072
.
๐Ÿ“ฒ+60135324072
.
๐Ÿ“ฒ+60135324072
.
.
๐Ÿ”ฅSTOCK MAKIN SUSUT๐Ÿ”ฅ PENANGAN HARGA TAK MASUK AKAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿšš๐Ÿ’จPOSTAGE EVERYDAY .
.
.
.
๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ COD AREA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ŒSimpang Ampat ๐Ÿ“ŒBukit Mertajam๐Ÿ“ŒSungai Bakap๐Ÿ“ŒJawi๐Ÿ“ŒSeberang Jaya ๐Ÿ“Œ Giant Bayan Baru ๐Ÿ“ŒPenang Airport ๐Ÿ“ŒUSM, Penang ๐Ÿ“ŒQueensbaymall ๐Ÿ“Œ Bukit Jambul

#dropshipwantedmalaysia
#dropshipteamfatin
#dropshipwanted
#agentwanted
#dyxypenang
#dyxybccreambydyana 
#dyxyfacemistgrentea
#teamfatin
#teamfatindyxy
#dyxyteamfatin
#setcomboasyallie
#setcombosyafiqahaina
#codpenang
#codsimpangampat
#codbukitmertajam
#codsungaibakap
#codjawi
#codseberangjaya
#codjuruautocity
#dyxycosmetics
๐Ÿ”ฅPROMOSI RAYA๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅPROMOSI RAYA๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅPROMOSI RAYA๐Ÿ”ฅ . โ—LUCKY DRAW MENANG #IPHONE7โ— . BC CREAM MENUTUP SEGALA CELA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . . Weyyyy MAGIC APAKAH INI??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . BcCream gabungan CONCEALER + FOUNDATION . Sebab tu la dia boleh COVER KAW KAW segala cela yang ada dekat muka korang tu . ๐Ÿ”ฅJERAWATโ— ๐Ÿ”ฅJERAGATโ— ๐Ÿ”ฅPARUT JERAWAT โ— . SEMUA BOLEHโ— . RUGI KORANG TAK GRAB SEMENTARA STOCK MASIH ADA . . LEBIH JIMAT GRAB SET COMBO MELETOP RAYA DYXY ๐ŸŒน๐ŸŒน . . ORDER NOWโคตโคตโคต ๐Ÿ“ฒ+60135324072 . ๐Ÿ“ฒ+60135324072 . ๐Ÿ“ฒ+60135324072 . . ๐Ÿ”ฅSTOCK MAKIN SUSUT๐Ÿ”ฅ PENANGAN HARGA TAK MASUK AKAL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . ๐Ÿšš๐Ÿ’จPOSTAGE EVERYDAY . . . . ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ COD AREA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ŒSimpang Ampat ๐Ÿ“ŒBukit Mertajam๐Ÿ“ŒSungai Bakap๐Ÿ“ŒJawi๐Ÿ“ŒSeberang Jaya ๐Ÿ“Œ Giant Bayan Baru ๐Ÿ“ŒPenang Airport ๐Ÿ“ŒUSM, Penang ๐Ÿ“ŒQueensbaymall ๐Ÿ“Œ Bukit Jambul #dropshipwantedmalaysia #dropshipteamfatin #dropshipwanted #agentwanted #dyxypenang #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgrentea #teamfatin #teamfatindyxy #dyxyteamfatin #setcomboasyallie #setcombosyafiqahaina #codpenang #codsimpangampat #codbukitmertajam #codsungaibakap #codjawi #codseberangjaya #codjuruautocity #dyxycosmetics
13006/23/2017
Alhamdulillah. Sis ni beli 3 botol norahwax terus, and feedback pun satisfied dgn product ni. .
Siapa2 nk buang bulu2 badan, elok guna norah wax drpd shaving sbb nnt bulu baru yg akan tumbung tu lebih lembut dan halus kayy. And akan tumbuh lebih lambat.
.
Kalau shave, bulu tu jadi kasar ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท. Takmau2.
.
So siapa2 nk order norahwax, boleh whatsapp saya.
.
011-4070 3470.
.
#Norah #NorahWax #NorahNewLook #OrganicHairRemoval #NorahOrganicHairRemoval #norahwaxpenang #norahpenang #norahcodusm #norahusmpenang #norahwaxcodpenang #norahkedah #norahwaxkedah #norahwaxcodkedah #codpenang #sayajual #neelofa #kingcoco
Alhamdulillah. Sis ni beli 3 botol norahwax terus, and feedback pun satisfied dgn product ni. . Siapa2 nk buang bulu2 badan, elok guna norah wax drpd shaving sbb nnt bulu baru yg akan tumbung tu lebih lembut dan halus kayy. And akan tumbuh lebih lambat. . Kalau shave, bulu tu jadi kasar ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท. Takmau2. . So siapa2 nk order norahwax, boleh whatsapp saya. . 011-4070 3470. . #Norah #NorahWax #NorahNewLook #OrganicHairRemoval #NorahOrganicHairRemoval #norahwaxpenang #norahpenang #norahcodusm #norahusmpenang #norahwaxcodpenang #norahkedah #norahwaxkedah #norahwaxcodkedah #codpenang #sayajual #neelofa #kingcoco
42006/23/2017
Haaa meg sini akak nak tanya. Pernah tak masa nk hapuskan bulu2 kat badan kita ni, dok pikir soalan bawah ni ?.
.
Nak CUKUR atau WAXING ?
.
CUKUR ?
Yes. Memang cepat . 
Tapi, tahu tk bercukur boleh mendatangkan kesan negatif ? Kesan seperti luka, kegatalan, radang dan 'ingrown hair'
.
Biasanya,ย โ€˜INGROWN HAIRSโ€™ย akan menyebabkan kulit mengalami kegatalan. Sebab itulah apabila adik bercukur kaki adik-adik mengalami KEGATALAN kan ?

Betul tak ? Haa siapa pernah shaving mesti tau ๐Ÿ˜ท
.
WAXING ?
Waxing , adik tak perlu bimbang berlakunya ingrown hair seperti bercukur. Sebab apa ? Sebab bulu adik akan dicabut keseluruhan hingga ke akar ! Jadi , stop shaving sekarang dan tukarlah kepada waxing ๐Ÿ‘
.
POSTAGE SETIAP HARI ya.
.
011-4070 3470.
.
#Norah #NorahWax #NorahNewLook #OrganicHairRemoval #NorahOrganicHairRemoval #norahwaxpenang #norahpenang #norahcodusm #norahusmpenang #norahwaxcodpenang #norahkedah #norahwaxkedah #norahwaxcodkedah #codpenang #sayajual #neelofa #kingcoco
Haaa meg sini akak nak tanya. Pernah tak masa nk hapuskan bulu2 kat badan kita ni, dok pikir soalan bawah ni ?. . Nak CUKUR atau WAXING ? . CUKUR ? Yes. Memang cepat . Tapi, tahu tk bercukur boleh mendatangkan kesan negatif ? Kesan seperti luka, kegatalan, radang dan 'ingrown hair' . Biasanya,ย โ€˜INGROWN HAIRSโ€™ย akan menyebabkan kulit mengalami kegatalan. Sebab itulah apabila adik bercukur kaki adik-adik mengalami KEGATALAN kan ? Betul tak ? Haa siapa pernah shaving mesti tau ๐Ÿ˜ท . WAXING ? Waxing , adik tak perlu bimbang berlakunya ingrown hair seperti bercukur. Sebab apa ? Sebab bulu adik akan dicabut keseluruhan hingga ke akar ! Jadi , stop shaving sekarang dan tukarlah kepada waxing ๐Ÿ‘ . POSTAGE SETIAP HARI ya. . 011-4070 3470. . #Norah #NorahWax #NorahNewLook #OrganicHairRemoval #NorahOrganicHairRemoval #norahwaxpenang #norahpenang #norahcodusm #norahusmpenang #norahwaxcodpenang #norahkedah #norahwaxkedah #norahwaxcodkedah #codpenang #sayajual #neelofa #kingcoco
39006/23/2017
โ€ข โ€ข โ€ข
RAYA SALE!
From NOW till 30/06/2017.
.
Dapatkan kesemua perfume artis dengan harga murah kaw kaw, tinggal seminggu sahaja lagi tau untuk anda grab perfume semua ni dengan harga yang tak masuk akal! Whatsapp sis cepat ok untuk order. Postage seterusnya akan dibuat minggu seterusnya, sis bagi ruang untuk anda buat payment sempena RAYA SALE yang akan tamat pada 30/06/2017 ni ok?
.
Sis ulang semula semua perfume ADA SALE tau!
.
Whatsapp 0175774297 to order!
.
#sale #sayajual #sayajualperfume #perfumeori #perfumeartis #perfumemurah #perfumeoriginal #lsforjovian #schaxawal #schaalyahya #schaxawalperfume #maroonbyscha #hanasuvaperfume #bunkfaceperfume #bunkface #bunkfaceforher #codarau #codkulim #codpenang #codkangar #codperlis
โ€ข โ€ข โ€ข RAYA SALE! From NOW till 30/06/2017. . Dapatkan kesemua perfume artis dengan harga murah kaw kaw, tinggal seminggu sahaja lagi tau untuk anda grab perfume semua ni dengan harga yang tak masuk akal! Whatsapp sis cepat ok untuk order. Postage seterusnya akan dibuat minggu seterusnya, sis bagi ruang untuk anda buat payment sempena RAYA SALE yang akan tamat pada 30/06/2017 ni ok? . Sis ulang semula semua perfume ADA SALE tau! . Whatsapp 0175774297 to order! . #sale #sayajual #sayajualperfume #perfumeori #perfumeartis #perfumemurah #perfumeoriginal #lsforjovian #schaxawal #schaalyahya #schaxawalperfume #maroonbyscha #hanasuvaperfume #bunkfaceperfume #bunkface #bunkfaceforher #codarau #codkulim #codpenang #codkangar #codperlis
29006/23/2017
Feedback last cod sebelum raya ๐Ÿ˜ thank you โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #feedbackd3nsscarf #codpenang #shawlchiffon #shawlkeknis #innersnowcap #bawalsatin
Feedback last cod sebelum raya ๐Ÿ˜ thank you โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #feedbackd3nsscarf #codpenang #shawlchiffon #shawlkeknis #innersnowcap #bawalsatin
6006/23/2017
Promotion raya & luck Draw iPhone 7 onnnn !
.
.
Do dm/ wassap me now !!
+60194602135 .
+60194602135 .
+60194602135 .
.
.
Free postage/free cod !
Free gift !
.
.
Postage & cod everyday !
.
.
#dyxybccreamfoundation 
#dyxycosmetics 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige 
#teamfatindyxy 
#teamfatin 
#codjuruautocity 
#codsimpangampat 
#codjawi 
#codpenang 
#codbukitmertajam
Promotion raya & luck Draw iPhone 7 onnnn ! . . Do dm/ wassap me now !! +60194602135 . +60194602135 . +60194602135 . . . Free postage/free cod ! Free gift ! . . Postage & cod everyday ! . . #dyxybccreamfoundation #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #teamfatindyxy #teamfatin #codjuruautocity #codsimpangampat #codjawi #codpenang #codbukitmertajam
16106/23/2017
Hari ni ramai yang dah start balik kampung. Siap siap packing jangan ada yang tertinggal.
.
Soraya2017 parfum by ibawal 
Dah banyak stock sold out!!!!
.
.
Siapa nak COD Kuala Pilah???
.
Harga: RM55
.
Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!!
.
.
COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!!
Jom WhatsApp 
0137045915
0137045915
0137045915
.
Nak senang, link WhatsApp di bio.
.
.
#ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban
Hari ni ramai yang dah start balik kampung. Siap siap packing jangan ada yang tertinggal. . Soraya2017 parfum by ibawal Dah banyak stock sold out!!!! . . Siapa nak COD Kuala Pilah??? . Harga: RM55 . Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!! . . COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!! Jom WhatsApp 0137045915 0137045915 0137045915 . Nak senang, link WhatsApp di bio. . . #ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban
22106/23/2017
Dah banyak stock sold out!!!!
Boleh buat twilly juagk!
.
.
Siapa nak COD Kuala Pilah???
.
Harga: RM55
.
Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!!
.
.
COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!!
Jom WhatsApp 
0137045915
0137045915
0137045915
.
Nak senang, link WhatsApp di bio.
.
.
#ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban
Dah banyak stock sold out!!!! Boleh buat twilly juagk! . . Siapa nak COD Kuala Pilah??? . Harga: RM55 . Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!! . . COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!! Jom WhatsApp 0137045915 0137045915 0137045915 . Nak senang, link WhatsApp di bio. . . #ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban
27006/23/2017
Dah banyak stock sold out!!!!
.
.
Siapa nak COD Kuala Pilah???
.
Harga: RM55
.
Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!!
.
.
COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!!
Jom WhatsApp 
0137045915
0137045915
0137045915
.
Nak senang, link WhatsApp di bio.
.
.
#ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban
Dah banyak stock sold out!!!! . . Siapa nak COD Kuala Pilah??? . Harga: RM55 . Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!! . . COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!! Jom WhatsApp 0137045915 0137045915 0137045915 . Nak senang, link WhatsApp di bio. . . #ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban
21006/23/2017
Double tap kalau nak kurus ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐ŸŽ‰๐Ÿ’• lose 5kg in 10days with beauteaslim
.
Beauteaslim
whatsapp 0174204470

#beauteaslimpenang#bustupexpress
#kurusslim#codpenang
Double tap kalau nak kurus ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐ŸŽ‰๐Ÿ’• lose 5kg in 10days with beauteaslim . Beauteaslim whatsapp 0174204470 #beauteaslimpenang#bustupexpress #kurusslim#codpenang
9006/23/2017
Tudiaaa.... Bila #LETSBENGKONG  by @nursajat02  masuk  stok..๐Ÿ˜. Boh pulak lagu RAYA๐ŸŽค๐ŸŽง๐ŸŽต๐ŸŽต mmg hati dah x sabaq nak RAYA . Lets Bengkung sempena SYAWAL dah mendarat dan Alhamdulillah ramai yg dah dapat pacel.. Dah boleh melaram raya nant๐Ÿ‘๐Ÿ‘@nursajat02
 @nurnilam_sari80  @nursajatbeautician .
POSTO ..POSTO...๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ
.

Harini pon sis ada buat POSLAJU lagi atas permintaan customer2... Stok yg sgt limited dan HOT SALE.  Uolls yang nak  booked  saiz  boleh whtsapp sis 0174924412 ( SIS HONEY ) - STOKIS SAH NSB PENANG
Yang berdekatan boleh COD dgn sis. READY STOK  ye... 1st come 1st serve ๐Ÿ˜‰
#CODPENANG #POSLAJU smua kawasan
Tudiaaa.... Bila #LETSBENGKONG by @nursajat02 masuk stok..๐Ÿ˜. Boh pulak lagu RAYA๐ŸŽค๐ŸŽง๐ŸŽต๐ŸŽต mmg hati dah x sabaq nak RAYA . Lets Bengkung sempena SYAWAL dah mendarat dan Alhamdulillah ramai yg dah dapat pacel.. Dah boleh melaram raya nant๐Ÿ‘๐Ÿ‘@nursajat02 @nurnilam_sari80 @nursajatbeautician . POSTO ..POSTO...๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ . Harini pon sis ada buat POSLAJU lagi atas permintaan customer2... Stok yg sgt limited dan HOT SALE. Uolls yang nak booked saiz boleh whtsapp sis 0174924412 ( SIS HONEY ) - STOKIS SAH NSB PENANG Yang berdekatan boleh COD dgn sis. READY STOK ye... 1st come 1st serve ๐Ÿ˜‰ #CODPENANG #POSLAJU smua kawasan
18922006/22/2017
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak  0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak 0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
696011/08/2015
Terima kasih yang berurusan dengan sis hari ni๐Ÿ˜˜semuanya baik2 belaka dan senang berurusan๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
Semoga uolss semua lekas cantik meletop kebabom raya nanti.. ๐Ÿ’œ hat lain mai lekaih beli ๐Ÿ’œproduk dijamin berkualiti
๐Ÿ’œtiada bahan kimia , produk semulajadiii
๐Ÿ“žwhatsapp terus ke  0134581787
#drirmaskincare #shhrahsiatau #codpenang
Terima kasih yang berurusan dengan sis hari ni๐Ÿ˜˜semuanya baik2 belaka dan senang berurusan๐Ÿ‘๐Ÿ’ž Semoga uolss semua lekas cantik meletop kebabom raya nanti.. ๐Ÿ’œ hat lain mai lekaih beli ๐Ÿ’œproduk dijamin berkualiti ๐Ÿ’œtiada bahan kimia , produk semulajadiii ๐Ÿ“žwhatsapp terus ke 0134581787 #drirmaskincare #shhrahsiatau #codpenang
21006/14/2017
COD PENANG??
.
Ramai yang tak tahu kami based penang.
.
Bayan baru, sg ara, bayan lepas, balik pulau
.
019-5414910
.
#instantshawl 
#marwah 
#shawlduamuka 
#codpenang
COD PENANG?? . Ramai yang tak tahu kami based penang. . Bayan baru, sg ara, bayan lepas, balik pulau . 019-5414910 . #instantshawl #marwah #shawlduamuka #codpenang
12006/19/2017
Double tap kalau nak kurus ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐ŸŽ‰๐Ÿ’• lose 5kg in 10days with beauteaslim
.
Beauteaslim
whatsapp 0174204470

#beauteaslimpenang#bustupexpress
#kurusslim#codpenang
Double tap kalau nak kurus ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐ŸŽ‰๐Ÿ’• lose 5kg in 10days with beauteaslim . Beauteaslim whatsapp 0174204470 #beauteaslimpenang#bustupexpress #kurusslim#codpenang
9006/23/2017
Minggu lipstick minggu ni

Alhamdulillah tak putus cust order lipstick untuk raya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tqsm uolsss
Semi Matte Lipstick ๐Ÿ’– 
True Dimension Lipstick Mary Kay ๐Ÿ’–
 Yang super awsome ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Nak lipstick tak menghitamkan bibir Matte?  Kandungan yang di jamin selamat even for pregnancy women??? Semi Matte Lipstick pilihan terbaik ๐Ÿ’‹ harga mampu milik dengan kualiti tinggi + branded ๐Ÿ˜‰

Bibir kering nak nak bulan puasa ni
Bibir merekah-rekah
Nak juga calit sikit-sikit bagi bibir tak terlalu kering
Kandungan lipstick di jamin selamat untuk pregnancy women
True Dimension Lipstick pilihan terbaik untuk uolss bibir super kering ๐Ÿ’‹ harga mampu milik dengan kualiti tinggi + branded ๐Ÿ˜˜

014-9487095 Shafika 
#CoDpenang #codkedah
Minggu lipstick minggu ni Alhamdulillah tak putus cust order lipstick untuk raya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tqsm uolsss Semi Matte Lipstick ๐Ÿ’– True Dimension Lipstick Mary Kay ๐Ÿ’– Yang super awsome ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Nak lipstick tak menghitamkan bibir Matte? Kandungan yang di jamin selamat even for pregnancy women??? Semi Matte Lipstick pilihan terbaik ๐Ÿ’‹ harga mampu milik dengan kualiti tinggi + branded ๐Ÿ˜‰ Bibir kering nak nak bulan puasa ni Bibir merekah-rekah Nak juga calit sikit-sikit bagi bibir tak terlalu kering Kandungan lipstick di jamin selamat untuk pregnancy women True Dimension Lipstick pilihan terbaik untuk uolss bibir super kering ๐Ÿ’‹ harga mampu milik dengan kualiti tinggi + branded ๐Ÿ˜˜ 014-9487095 Shafika #CoDpenang #codkedah
11006/13/2017
Dah paki face oil MJ ke korang??? Dila dah ni.... wangi .. nyaman... tenang... dan muka x kering dah... moist ja rasa.... Alhamdulillah... happy sgt๐Ÿค—

Apa?? Xdak lg??? Dila ada ready stock 1 je ni... blh pm terus klu nak.... yg lain2 kena tunggu lepas raya ya... tp elok kalau booking dlu sekarang ... Nk set lengkap blh oder full set... yg x nak serum blh oder basic set ok ๐Ÿค—

#codpenang
#codalorsetar
#codgurun
#mjsisdiela
#maryjardinagent
Dah paki face oil MJ ke korang??? Dila dah ni.... wangi .. nyaman... tenang... dan muka x kering dah... moist ja rasa.... Alhamdulillah... happy sgt๐Ÿค— Apa?? Xdak lg??? Dila ada ready stock 1 je ni... blh pm terus klu nak.... yg lain2 kena tunggu lepas raya ya... tp elok kalau booking dlu sekarang ... Nk set lengkap blh oder full set... yg x nak serum blh oder basic set ok ๐Ÿค— #codpenang #codalorsetar #codgurun #mjsisdiela #maryjardinagent
8006/23/2017
โ€ข โ€ข โ€ข
Madame Izara is now READY STOCK tau. Nak tengok what's inside the packaging? Apa yang menarik tentang Lip Kit ni? Haaa tengok kat instastory @annashoppe_  sekarang, valid 24hours sahaja. Tiga warna ni sangat sangat lawa dan lip liquid dia sangat sangat best. Sumpah sis tak tipu, tak caya? Tengok instastory @annashoppe_  sekarang ok!
.
.
Luth/Noah/Harith
Price RM88/box
.
Postage
Semenanjung RM7
Sabah/Sarawak RM11
LAST POSTAGE BEFORE RAYA (20/06/2017)
.
Cash on Delivery
Penang
Perlis
Alor Setar
Kulim
.
Whatsapp 0175774297 to order ok?
.
#sayajual #sayajuallipstik #madameizara #izaraaishah #codarau #codkangar #codperlis #codalorsetar #codkualaperlis #codpenang #codkulim #vendorutara
โ€ข โ€ข โ€ข Madame Izara is now READY STOCK tau. Nak tengok what's inside the packaging? Apa yang menarik tentang Lip Kit ni? Haaa tengok kat instastory @annashoppe_ sekarang, valid 24hours sahaja. Tiga warna ni sangat sangat lawa dan lip liquid dia sangat sangat best. Sumpah sis tak tipu, tak caya? Tengok instastory @annashoppe_ sekarang ok! . . Luth/Noah/Harith Price RM88/box . Postage Semenanjung RM7 Sabah/Sarawak RM11 LAST POSTAGE BEFORE RAYA (20/06/2017) . Cash on Delivery Penang Perlis Alor Setar Kulim . Whatsapp 0175774297 to order ok? . #sayajual #sayajuallipstik #madameizara #izaraaishah #codarau #codkangar #codperlis #codalorsetar #codkualaperlis #codpenang #codkulim #vendorutara
17106/18/2017
Next