#codpenang medias

ready stock untuk hangpa warga penang!! Jangan lupa dapatkan product viral paling hangat masa kini..!! Jom Whatsapp

0194199408

#meeraclegemstonebeautypenang #codpenang #kulitwajahbebasjerawat #kulitwajahsihat
ready stock untuk hangpa warga penang!! Jangan lupa dapatkan product viral paling hangat masa kini..!! Jom Whatsapp 0194199408 #meeraclegemstonebeautypenang #codpenang #kulitwajahbebasjerawat #kulitwajahsihat
0010/21/2017
Haii!! saya FieZa Mohamad agent meeracle Penang... Kepada yang berminat utk dapatkan produk Meeracle boleh hubungi saya 0194199408😍😍 Ready stok dan free consultation😘
Dan untuk warga bayan lepas dn berdekatan, in Sha Allah free cod untuk hangpa semua Nah...mai kaih wasap☺☺ #meeraclegemstonebeautypenang #codpenang #meeracleneverletyoudown
#freecodkawasansekitar
Haii!! saya FieZa Mohamad agent meeracle Penang... Kepada yang berminat utk dapatkan produk Meeracle boleh hubungi saya 0194199408😍😍 Ready stok dan free consultation😘 Dan untuk warga bayan lepas dn berdekatan, in Sha Allah free cod untuk hangpa semua Nah...mai kaih wasap☺☺ #meeraclegemstonebeautypenang #codpenang #meeracleneverletyoudown #freecodkawasansekitar
0010/21/2017
Dulu kulit kusam,, Sekarang tidak lagi!!
Rahsianyaaa #meeraclegemstoneserum dan #meeraclegemstonecleanser 
Product terbaik diyakini ramai masa kini
Untuk kulit wajah cerah gebu dan berseri hubungi saya sekarang~

Whatsapp :: 0194199408

#meeraclegemstonebeautypenang
#kulitwajahbebasjerawat #kulitwajahsihat 
#codpenang
Dulu kulit kusam,, Sekarang tidak lagi!! Rahsianyaaa #meeraclegemstoneserum dan #meeraclegemstonecleanser Product terbaik diyakini ramai masa kini Untuk kulit wajah cerah gebu dan berseri hubungi saya sekarang~ Whatsapp :: 0194199408 #meeraclegemstonebeautypenang #kulitwajahbebasjerawat #kulitwajahsihat #codpenang
0010/21/2017
🐝 5 CALON² FEMININE WASH JSD 🐝
.
✔1- Remaja
✔2- Wanita
✔3- Isteri
✔4- Ibu hamil
✔5- Ibu dalam pantang .
👉 9 Kepentingan Membelai Miss V
.
🌺 1 - Bebas keputihan
🌺 2 - Bebas kegatalan
🌺 3 - Bebas bauan yang kurang menyenangkan
🌺 4 - Bebas kuman dan fungus
🌺 5 - Merapatkan otot vagina
🌺 6 - Menaikkan keghairahan
🌺 7 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika datang haid 🌺 8 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika keluar darah nifas
🌺 9 - Memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang .
👉 6 Tujuan Membelai Miss V
.
📍 1 - Kebersihan yang menyakinkan
📍 2 - Wangi dan sejuk
📍 3 - Segar
📍 4 - Nyaman
📍 5 - Berkeyakinan
📍 6 - Selesa sepanjang hari

Berminat wasap
📲0175987551
.
#shashaagentjsd #jsdpenang #jsdutara #jamususukdara #codutara #codpenang #codkualaketil #pencuciintimwanita #wanitahebat #teamjsdniena
🐝 5 CALON² FEMININE WASH JSD 🐝 . ✔1- Remaja ✔2- Wanita ✔3- Isteri ✔4- Ibu hamil ✔5- Ibu dalam pantang . 👉 9 Kepentingan Membelai Miss V . 🌺 1 - Bebas keputihan 🌺 2 - Bebas kegatalan 🌺 3 - Bebas bauan yang kurang menyenangkan 🌺 4 - Bebas kuman dan fungus 🌺 5 - Merapatkan otot vagina 🌺 6 - Menaikkan keghairahan 🌺 7 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika datang haid 🌺 8 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika keluar darah nifas 🌺 9 - Memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang . 👉 6 Tujuan Membelai Miss V . 📍 1 - Kebersihan yang menyakinkan 📍 2 - Wangi dan sejuk 📍 3 - Segar 📍 4 - Nyaman 📍 5 - Berkeyakinan 📍 6 - Selesa sepanjang hari Berminat wasap 📲0175987551 . #shashaagentjsd #jsdpenang #jsdutara #jamususukdara #codutara #codpenang #codkualaketil #pencuciintimwanita #wanitahebat #teamjsdniena
5010/21/2017
🐝 5 CALON² FEMININE WASH JSD 🐝
.
✔1- Remaja
✔2- Wanita
✔3- Isteri
✔4- Ibu hamil
✔5- Ibu dalam pantang .
👉 9 Kepentingan Membelai Miss V
.
🌺 1 - Bebas keputihan
🌺 2 - Bebas kegatalan
🌺 3 - Bebas bauan yang kurang menyenangkan
🌺 4 - Bebas kuman dan fungus
🌺 5 - Merapatkan otot vagina
🌺 6 - Menaikkan keghairahan
🌺 7 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika datang haid 🌺 8 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika keluar darah nifas
🌺 9 - Memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang .
👉 6 Tujuan Membelai Miss V
.
📍 1 - Kebersihan yang menyakinkan
📍 2 - Wangi dan sejuk
📍 3 - Segar
📍 4 - Nyaman
📍 5 - Berkeyakinan
📍 6 - Selesa sepanjang hari

Berminat wasap
📲0175987551
.
#shashaagentjsd #jsdpenang #jsdutara #jamususukdara #codutara #codpenang #codkualaketil #pencuciintimwanita #wanitahebat #teamjsdniena
🐝 5 CALON² FEMININE WASH JSD 🐝 . ✔1- Remaja ✔2- Wanita ✔3- Isteri ✔4- Ibu hamil ✔5- Ibu dalam pantang . 👉 9 Kepentingan Membelai Miss V . 🌺 1 - Bebas keputihan 🌺 2 - Bebas kegatalan 🌺 3 - Bebas bauan yang kurang menyenangkan 🌺 4 - Bebas kuman dan fungus 🌺 5 - Merapatkan otot vagina 🌺 6 - Menaikkan keghairahan 🌺 7 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika datang haid 🌺 8 - Menghilangkan ketidakselesaan ketika keluar darah nifas 🌺 9 - Memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang . 👉 6 Tujuan Membelai Miss V . 📍 1 - Kebersihan yang menyakinkan 📍 2 - Wangi dan sejuk 📍 3 - Segar 📍 4 - Nyaman 📍 5 - Berkeyakinan 📍 6 - Selesa sepanjang hari Berminat wasap 📲0175987551 . #shashaagentjsd #jsdpenang #jsdutara #jamususukdara #codutara #codpenang #codkualaketil #pencuciintimwanita #wanitahebat #teamjsdniena
2010/21/2017
Collagen herbarium u white
Susuk berlian keluaran JSD
.
.
Anda Pasti tidak dikecewakan !
Mencerahkan kulit dgn cepat ,sepantas 7hari

KETAHUI KELEBIHAN COLLAGEN BLUEBERRY HERBARIUM U-WHITE

Nama Produk: Collagen Blueberry Herbarium U-White.
Harga : rm78
Kandungan:
- 5,000,000mg fresh sea collagen
- Blueberry.
- Pomegranate.
- Berries.
- Roselle.
- Halia/ ginger.
- Lemon.

Keberkesanan Herbarium: ~Mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
~ Membantu mencantikkan,menghaluskan dan menganjalkan kulit.
~ Mengurangkan garis halus, kedutan dan masalah pigmentasi pada kulit.
~ Melembab dan mencerahkan kulit
~Menguat dan mencantikkan kuku&rambut
~ Memperbaiki hormon estrogen.
~Membantu mencegah jerawat pada
muka dan badan.
~memudarkan parut jerawat dan parut luka
~memudarkan parut jerawat
~Menganjalkan semula punggung dan payudara.
~ memberi tenaga sepanjang hari. 
Lelaki n wanita bleh amalkan..👍
.
. 📲📲Whatsapp Sha 017.5987551

#shashaagentjsd
#jsdpenang #jsdpulaupinang
#jamususukdarapulaupinang
#jsdmurah  #jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown
#codpenang #codgeorgetown
#manismantappenuhrahsia
#teamjsdniena
#empireaurafidarich 
#jsd #jamususukdara
#HerbariumUWhiteCollagen 
#herbariumuwhite
Collagen herbarium u white Susuk berlian keluaran JSD . . Anda Pasti tidak dikecewakan ! Mencerahkan kulit dgn cepat ,sepantas 7hari KETAHUI KELEBIHAN COLLAGEN BLUEBERRY HERBARIUM U-WHITE Nama Produk: Collagen Blueberry Herbarium U-White. Harga : rm78 Kandungan: - 5,000,000mg fresh sea collagen - Blueberry. - Pomegranate. - Berries. - Roselle. - Halia/ ginger. - Lemon. Keberkesanan Herbarium: ~Mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan ~ Membantu mencantikkan,menghaluskan dan menganjalkan kulit. ~ Mengurangkan garis halus, kedutan dan masalah pigmentasi pada kulit. ~ Melembab dan mencerahkan kulit ~Menguat dan mencantikkan kuku&rambut ~ Memperbaiki hormon estrogen. ~Membantu mencegah jerawat pada muka dan badan. ~memudarkan parut jerawat dan parut luka ~memudarkan parut jerawat ~Menganjalkan semula punggung dan payudara. ~ memberi tenaga sepanjang hari. Lelaki n wanita bleh amalkan..👍 . . 📲📲Whatsapp Sha 017.5987551 #shashaagentjsd #jsdpenang #jsdpulaupinang #jamususukdarapulaupinang #jsdmurah #jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown #codpenang #codgeorgetown #manismantappenuhrahsia #teamjsdniena #empireaurafidarich #jsd #jamususukdara #HerbariumUWhiteCollagen #herbariumuwhite
2010/21/2017
Kulit kusam dan sunburn..jom cuba #herbariumuwhitecollagen 
Usaha dlu..jgn putus asa..konsisten 💪💃 #shashaagentjsd
#jamususukdara #jsdpenang
#codpenang #codutara
Kulit kusam dan sunburn..jom cuba #herbariumuwhitecollagen Usaha dlu..jgn putus asa..konsisten 💪💃 #shashaagentjsd #jamususukdara #jsdpenang #codpenang #codutara
4010/21/2017
Khasiat Cinch Energy Tea Mix

1. Rendah kandungan kafein (teh putih)
2. Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
3. Membantu mengurangkan kolestrol
4. Melindungi jantung dan peredaran darah keseluruhanya
5. Menguatkan tulang
6. Antibakterial dan antiviral
7. Menggalakkan kulit yang sihat
8. Mengurangkkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
9. Baik untuk pencernaan dan boleh elak cirit birit
10. Membantu lawan penyakit seperti asma dengan kembangkan saluran pernafasan

Banyakkan fungsi CINCH ENERGY TEA MIX ni kan. Memang amat bagus untuk buang berat badan yang berlebihan

Wahieda 📲0124545661

#shaklee #shakleepenang #shakleemalaysia #shakleeonline #trustedseller #shakleeutara #codpenang #penang
Khasiat Cinch Energy Tea Mix 1. Rendah kandungan kafein (teh putih) 2. Membantu merendahkan tekanan darah tinggi 3. Membantu mengurangkan kolestrol 4. Melindungi jantung dan peredaran darah keseluruhanya 5. Menguatkan tulang 6. Antibakterial dan antiviral 7. Menggalakkan kulit yang sihat 8. Mengurangkkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis 9. Baik untuk pencernaan dan boleh elak cirit birit 10. Membantu lawan penyakit seperti asma dengan kembangkan saluran pernafasan Banyakkan fungsi CINCH ENERGY TEA MIX ni kan. Memang amat bagus untuk buang berat badan yang berlebihan Wahieda 📲0124545661 #shaklee #shakleepenang #shakleemalaysia #shakleeonline #trustedseller #shakleeutara #codpenang #penang
4010/21/2017
SABUN SINUS MEMANG TERBAIK😘😘😘✅
.
.
KHASIAT DAN FUNGSI UTAMA SABUN CLEAR SKIN (JSD) :
.
✔ Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.
✔ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
✔ Menghilangkan jerawat, bintik² hitam dan parut nipis di muka
✔ Membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu pada wajah
✔ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka secara semulajadi
✔ Wajah kelihatan lebih berseri dan awet muda.
.

ANTARA KESAN KETARA SELEPAS PENGGUNAAN SABUN CLEAR SKIN MAGIC SINUS (JSD) :
.
❤ Tiada lagi bersin pagi
❤ Tiada lagi hidung tersumbat di pagi hari
❤ Muka lebih tegang dan anjal
❤ Muka licin dan nampak berkilat
❤ Muka tidak nampak kusam dan kelihatan semakin berseri kemerahan (pinky)
.

Nak cuba SABUN SINUS ni??
.
CLEAR SKIN SINUS SOAP - RM38.90
.
📲📲Whatsapp Sha 017 5987551

#shashaagentjsd
#agenjamususukdarapenang
#agenjsdpenang
#jsdpenang #jsdpulaupinang
#jamususukdarapulaupinang
#jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #codpenang #codkualaketil #jamususukdarabayanlepas #jsd #jamususukdara 
#manismantappenuhrahsia 
#teamjsdniena
#empireaurafidarich 
#magicclearskinsoap
#clearskinsoap
#sabunsinusresdung
#sabunjsd
#sabunresdung
SABUN SINUS MEMANG TERBAIK😘😘😘✅ . . KHASIAT DAN FUNGSI UTAMA SABUN CLEAR SKIN (JSD) : . ✔ Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat. ✔ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka. ✔ Menghilangkan jerawat, bintik² hitam dan parut nipis di muka ✔ Membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu pada wajah ✔ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka secara semulajadi ✔ Wajah kelihatan lebih berseri dan awet muda. . ANTARA KESAN KETARA SELEPAS PENGGUNAAN SABUN CLEAR SKIN MAGIC SINUS (JSD) : . ❤ Tiada lagi bersin pagi ❤ Tiada lagi hidung tersumbat di pagi hari ❤ Muka lebih tegang dan anjal ❤ Muka licin dan nampak berkilat ❤ Muka tidak nampak kusam dan kelihatan semakin berseri kemerahan (pinky) . Nak cuba SABUN SINUS ni?? . CLEAR SKIN SINUS SOAP - RM38.90 . 📲📲Whatsapp Sha 017 5987551 #shashaagentjsd #agenjamususukdarapenang #agenjsdpenang #jsdpenang #jsdpulaupinang #jamususukdarapulaupinang #jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #codpenang #codkualaketil #jamususukdarabayanlepas #jsd #jamususukdara #manismantappenuhrahsia #teamjsdniena #empireaurafidarich #magicclearskinsoap #clearskinsoap #sabunsinusresdung #sabunjsd #sabunresdung
1010/21/2017
SABUN TERBAIK KHAS UTK MASALAH RESDUNG💦
.
Wajib CUBA💟
.
#SabunClearSkin
*************************
🌿Menghilangkan hama resdung
🌿Mencegah hidung tersumbat
🌿Mengurangkan kegatalan pada muka dan mata
🌿Menghilangkan jerawat
🌿Menghilangkan bintik² hitam
🌿Menghilangkan parut² nipis di wajah
🌿Membunuh bakteria yg menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu
🌿Mencerahkan kulit wajah
🌿Melembutkan kulit wajah
🌿Melicinkan kulit wajah
🌿Menyegarkan kulit wajah
.
**Khas untuk yg mengalami masalah RESDUNG
.

Yang ada RESDUNG tu memang disuruh pakai SABUN ni.
Cuba dulu baru awak tau berhasil ke tak..
.

CLEAR SKIN SINUS SOAP - RM38.90
.
📲📲Whatsapp Sha 017 5987551

#shashaagentjsd
#agenjamususukdarapenang
#agenjsdpenang
#jsdpenang #jsdpulaupinang
#jamususukdarapulaupinang
#jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #codkualaketil #codpenang #bayanlepas #jamususukdarapenang #jsd #jamususukdara 
#manismantappenuhrahsia 
#teamjsdniena
#empireaurafidarich 
#magicclearskinsoap
#clearskinsoap
#sabunsinusresdung
#sabunjsd
#sabunresdung
#jerawatteruk
#jerawatresdung
SABUN TERBAIK KHAS UTK MASALAH RESDUNG💦 . Wajib CUBA💟 . #SabunClearSkin ************************* 🌿Menghilangkan hama resdung 🌿Mencegah hidung tersumbat 🌿Mengurangkan kegatalan pada muka dan mata 🌿Menghilangkan jerawat 🌿Menghilangkan bintik² hitam 🌿Menghilangkan parut² nipis di wajah 🌿Membunuh bakteria yg menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu 🌿Mencerahkan kulit wajah 🌿Melembutkan kulit wajah 🌿Melicinkan kulit wajah 🌿Menyegarkan kulit wajah . **Khas untuk yg mengalami masalah RESDUNG . Yang ada RESDUNG tu memang disuruh pakai SABUN ni. Cuba dulu baru awak tau berhasil ke tak.. . CLEAR SKIN SINUS SOAP - RM38.90 . 📲📲Whatsapp Sha 017 5987551 #shashaagentjsd #agenjamususukdarapenang #agenjsdpenang #jsdpenang #jsdpulaupinang #jamususukdarapulaupinang #jamususukdarapenang #jsdpulau #jsdutara #codkualaketil #codpenang #bayanlepas #jamususukdarapenang #jsd #jamususukdara #manismantappenuhrahsia #teamjsdniena #empireaurafidarich #magicclearskinsoap #clearskinsoap #sabunsinusresdung #sabunjsd #sabunresdung #jerawatteruk #jerawatresdung
1010/21/2017
" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . Details tentang #pinkladybodyperfection... Antara benefit yang boleh dapat : 👇 . ♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia #mengurang dan #merawatkeputihan. ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI boleh direct whatsapp num 👇🏻 . DM/WHATSAPP : 012-7845192 DM/WHATSAPP : 012-7845192 DM/WHATSAPP : 012-7845192 . . #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #codpenang #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladycodpenang #pinkladybodyperfection
12110/21/2017
Sis ni cakap “Lembut je baunyee..tahan lama..
Pakai time orentasi best jer..
Tade dah bau kepaamm”
.
.
.
.RM60 (exc postage)
.
.
#dianzPerfume 
#DianzPenang 
#CODSeberangJayaDanKawasanBerhampiran 
#CODPenang
Sis ni cakap “Lembut je baunyee..tahan lama.. Pakai time orentasi best jer.. Tade dah bau kepaamm” . . . .RM60 (exc postage) . . #dianzPerfume #DianzPenang #CODSeberangJayaDanKawasanBerhampiran #CODPenang
3010/21/2017
"Kak Ina ni tertanya2, ni perfume ke gula2, wangiii perfume ni rasa mcm nk mkn je. Lembut je bau dia.." . . . Yang paling penting, Dianz Perfume ni siyes tak pening langsung. Fresh je bau... . . RM 60 (exc postage) . JOM COD! Jimat duit pos.. 😊 . . #dianzPerfume #DianzPenang #AgentDianLegacy #CODPenang #CODSeberangJayaDanKawasanBerhampiran #seberangJaya #PermatangPauh #SungaiDua #BandarPerda
3010/21/2017
Alhamdulillah..Hilang jugak parut ni..💕💕 Kalau tempat lain tak lah nak kisah sangat boleh cover la jugak..ni kat muka.. Tergerak hati cuba #Azanis Scar Serum..tadaaaaa ni lah hasilnya.. #Azanis Scar Serum pakar memudarkan parut..silap haribulan hilang terus parut, bergantung pada kulit wajah seseorang ya cepat atau lambat In Syaa Allah..😊 Nak hilangkan parut dgn Azanis Scar Serum?
Wasap kak yana lelajussss 0174088270..
FREE POSTAGE & SPECIAL GIFT UNTUK SETIAP PEMBELIAN..😘 #azanisserumlovers 
#azanis 
#azanisscarserumoriginalmalaysia 
#azanisscarserum 
#azanisscarserumpenang 
#codpenang
Alhamdulillah..Hilang jugak parut ni..💕💕 Kalau tempat lain tak lah nak kisah sangat boleh cover la jugak..ni kat muka.. Tergerak hati cuba #Azanis Scar Serum..tadaaaaa ni lah hasilnya.. #Azanis Scar Serum pakar memudarkan parut..silap haribulan hilang terus parut, bergantung pada kulit wajah seseorang ya cepat atau lambat In Syaa Allah..😊 Nak hilangkan parut dgn Azanis Scar Serum? Wasap kak yana lelajussss 0174088270.. FREE POSTAGE & SPECIAL GIFT UNTUK SETIAP PEMBELIAN..😘 #azanisserumlovers #azanis #azanisscarserumoriginalmalaysia #azanisscarserum #azanisscarserumpenang #codpenang
3010/21/2017
SELAMATKAN WAJAH ANDA SEKARANG! SELAMATKAN DARI APA ??
.
Dari jerawat, jeragat, kedut-kedut, cahaya matahari, pori pori terbuka, kulit kering yang drastik, kulit terlalu berminyak, masalah gatal gatal akibat pakai makeup yang tidak sesuai, masalah parut yang degil, blackhead, whitehead dan banyak lagi! Jangan bagi wajah anda rosak, cegah sekarang! Sekarang dah ada jalan penyelesaian dan pencegahan yg mudah.

Pernah dengar tak MACKINZ BOTOX SERUM ?? Serum kecantikan & penjagaan wajah paling berkesan & selamat digunakan di Malaysia yg halal dan mempunyai kelulusan kementerian kesihatan yang sah ✌

Meh kami Share sikit pasal produk MACKINZ BOTOX SERUM :
👉 Merawat jerawat dan jeragat
👉 Mengatasi masalah kulit berminyak
👉 Membuang blackheads
👉 Merawat kulit kusam
👉 Menjadikan muka glowing
👉 Melembapkan kulit
👉 Merawat sunburn
👉 Merawat kulit sensitif
👉 Melambatkan proses penuaan
👉 Menghilangkan tompok hitam
👉 Menganjalkan kulit
👉 Mengelakkan liang roma tersumbat
👉 Mencerahkan kulit
👉 Menjadikan kulit bebas cela

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
SELAMATKAN WAJAH ANDA SEKARANG! SELAMATKAN DARI APA ?? . Dari jerawat, jeragat, kedut-kedut, cahaya matahari, pori pori terbuka, kulit kering yang drastik, kulit terlalu berminyak, masalah gatal gatal akibat pakai makeup yang tidak sesuai, masalah parut yang degil, blackhead, whitehead dan banyak lagi! Jangan bagi wajah anda rosak, cegah sekarang! Sekarang dah ada jalan penyelesaian dan pencegahan yg mudah. Pernah dengar tak MACKINZ BOTOX SERUM ?? Serum kecantikan & penjagaan wajah paling berkesan & selamat digunakan di Malaysia yg halal dan mempunyai kelulusan kementerian kesihatan yang sah ✌ Meh kami Share sikit pasal produk MACKINZ BOTOX SERUM : 👉 Merawat jerawat dan jeragat 👉 Mengatasi masalah kulit berminyak 👉 Membuang blackheads 👉 Merawat kulit kusam 👉 Menjadikan muka glowing 👉 Melembapkan kulit 👉 Merawat sunburn 👉 Merawat kulit sensitif 👉 Melambatkan proses penuaan 👉 Menghilangkan tompok hitam 👉 Menganjalkan kulit 👉 Mengelakkan liang roma tersumbat 👉 Mencerahkan kulit 👉 Menjadikan kulit bebas cela BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #Mackinz #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #Young #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
7110/21/2017
MACKINZ BOTOX SERUM ❤
READY STOCK !!!
.
FUNGSI & KELEBIHAN MBS :
💕 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian atau mengandungi bahan kimia berlebihan
🌟 Memberikan kelembapan pada kulit
💕 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌟 Menegangkan kulit yang berkedut / garis halus pada kulit wajah
💕 Memulihkan masalah kulit sunburn
🌟 Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah
💕 Mengecilkan liang pori / muka berlubang
🌟 Menghilangkan eyebag
💕 Menghilangkan parut parut degil di wajah
🌟 Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
💕 Menghilangkan jerawat / jeragat
🌟 Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
💕 Melembutkan rambut yang kasar
🌟 Mengeringkan luka / bisul / rekahan tapak kaki
💕 Menegang / menganjal / menaikkan pinggul dan payudara yang kendur
🌟 Boleh dijadikan sebagai base makeup, makeup tahan lebih lama / tak bercapuk / tak crack

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
MACKINZ BOTOX SERUM ❤ READY STOCK !!! . FUNGSI & KELEBIHAN MBS : 💕 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian atau mengandungi bahan kimia berlebihan 🌟 Memberikan kelembapan pada kulit 💕 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌟 Menegangkan kulit yang berkedut / garis halus pada kulit wajah 💕 Memulihkan masalah kulit sunburn 🌟 Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah 💕 Mengecilkan liang pori / muka berlubang 🌟 Menghilangkan eyebag 💕 Menghilangkan parut parut degil di wajah 🌟 Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan 💕 Menghilangkan jerawat / jeragat 🌟 Merawat ekzema pada kulit wajah / badan 💕 Melembutkan rambut yang kasar 🌟 Mengeringkan luka / bisul / rekahan tapak kaki 💕 Menegang / menganjal / menaikkan pinggul dan payudara yang kendur 🌟 Boleh dijadikan sebagai base makeup, makeup tahan lebih lama / tak bercapuk / tak crack BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #Mackinz #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #Young #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
5110/21/2017
PENDAFTARAN EJEN & DROPSHIP KINI DIBUKA.
.
🔅EJEN
🏵Modal serendah RM 325
🏵Barang senang jual & tiada isu susah nak jual
🏵Leader/stokis sentiasa memberi guide & sharing kepada team dan secara individu
🏵99% Pembeli akan repeat order
🏵Testimoni & feedback yang banyak
🏵Pemasaran di TV,Radio,akhbar & social media
🏵Rewards & bonus jualan akan diberi setiap bulan bagi mereka yang capai target
🏵Margin keuntungan yang tinggi.
.
🔅DROPSHIP
✅Yuran serendah RM 50
✅FREE sampel Elysian Booster Serum
✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
✅Keuntungan yang berbaloi
✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited.
✅Produk laku keras.
✅FREE online coaching & marketing
✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
👸JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.

Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk lebih info 😚 .

#kuantan #codkuantan #johorbharu #codjohorbahru #kualalumpur #codkl #sabah #codsabah #sarawak #codsarawak #pulaupinang #codpulaupinang #seberangjaya #codseberangjaya #penang #codpenang #kedah #codkedah #seagames2017
PENDAFTARAN EJEN & DROPSHIP KINI DIBUKA. . 🔅EJEN 🏵Modal serendah RM 325 🏵Barang senang jual & tiada isu susah nak jual 🏵Leader/stokis sentiasa memberi guide & sharing kepada team dan secara individu 🏵99% Pembeli akan repeat order 🏵Testimoni & feedback yang banyak 🏵Pemasaran di TV,Radio,akhbar & social media 🏵Rewards & bonus jualan akan diberi setiap bulan bagi mereka yang capai target 🏵Margin keuntungan yang tinggi. . 🔅DROPSHIP ✅Yuran serendah RM 50 ✅FREE sampel Elysian Booster Serum ✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan ✅Keuntungan yang berbaloi ✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited. ✅Produk laku keras. ✅FREE online coaching & marketing ✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁. . ❌Tidak perlu pegang stok ❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang. ❌Tak perlu packing barang ❌Tak dikenakan GST. . 👸JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN. . Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk lebih info 😚 . #kuantan #codkuantan #johorbharu #codjohorbahru #kualalumpur #codkl #sabah #codsabah #sarawak #codsarawak #pulaupinang #codpulaupinang #seberangjaya #codseberangjaya #penang #codpenang #kedah #codkedah #seagames2017
3010/21/2017
KENAPA ANDA PERLU JOIN KAMI SEBAGAI PENGEDAR . .
❤ Sudah hampir dua tahun di pasaran
❤️ Produk semakin meluas dan stabil di pasaran.
❤️ Produk berkualiti antarabangsa. Tak malu nak jual. Tapi bangga.
❤ Permintaan semakin tinggi
❤️ Tak sempat pegang stok lama. Sekejap je dah hbis.
❤ Margin keuntungan yang tinggi
❤ Ada rewards,bonus jualan dan grand insentif
❤ Support group seperti whatsapp, telegram dan live streaming FB disediakan.
❤ Harga selaras dan tiada permainan harga
❤ Harga promo kepada agent dan stokis jika promo dijalankan.
❤️ Produk ekslusif. Hanya terdapat pada pengedar saha sahaja.
❤️ Networking bersama Team untuk berkongsi ilmu dan bergauh dengan orang positif.
❤️ Bila join, buat dengan ilmu yang kami beri anda terpaksa dapat untung.

Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk info lanjut .

#agentsneeded #dropshipneeded #agentwanted #dropshipwanted #codjohor #codpenang #codkulai #codkl #codjb #codkelantan #codkotabharu #kotabharu #pulaupinang #johorbharu #jb #bazaarpaknil #codkuantan #kuantan #codpahang #pahang #codkualaterengganu #codkemaman #ejen #ejendiperlukan #sayajualskincare
KENAPA ANDA PERLU JOIN KAMI SEBAGAI PENGEDAR . . ❤ Sudah hampir dua tahun di pasaran ❤️ Produk semakin meluas dan stabil di pasaran. ❤️ Produk berkualiti antarabangsa. Tak malu nak jual. Tapi bangga. ❤ Permintaan semakin tinggi ❤️ Tak sempat pegang stok lama. Sekejap je dah hbis. ❤ Margin keuntungan yang tinggi ❤ Ada rewards,bonus jualan dan grand insentif ❤ Support group seperti whatsapp, telegram dan live streaming FB disediakan. ❤ Harga selaras dan tiada permainan harga ❤ Harga promo kepada agent dan stokis jika promo dijalankan. ❤️ Produk ekslusif. Hanya terdapat pada pengedar saha sahaja. ❤️ Networking bersama Team untuk berkongsi ilmu dan bergauh dengan orang positif. ❤️ Bila join, buat dengan ilmu yang kami beri anda terpaksa dapat untung. Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk info lanjut . #agentsneeded #dropshipneeded #agentwanted #dropshipwanted #codjohor #codpenang #codkulai #codkl #codjb #codkelantan #codkotabharu #kotabharu #pulaupinang #johorbharu #jb #bazaarpaknil #codkuantan #kuantan #codpahang #pahang #codkualaterengganu #codkemaman #ejen #ejendiperlukan #sayajualskincare
4010/21/2017
KENAPA ANDA PERLU JOIN KAMI SEBAGAI PENGEDAR . .
❤ Sudah hampir dua tahun di pasaran
❤️ Produk semakin meluas dan stabil di pasaran.
❤️ Produk berkualiti antarabangsa. Tak malu nak jual. Tapi bangga.
❤ Permintaan semakin tinggi
❤️ Tak sempat pegang stok lama. Sekejap je dah hbis.
❤ Margin keuntungan yang tinggi
❤ Ada rewards,bonus jualan dan grand insentif
❤ Support group seperti whatsapp, telegram dan live streaming FB disediakan.
❤ Harga selaras dan tiada permainan harga
❤ Harga promo kepada agent dan stokis jika promo dijalankan.
❤️ Produk ekslusif. Hanya terdapat pada pengedar saha sahaja.
❤️ Networking bersama Team untuk berkongsi ilmu dan bergauh dengan orang positif.
❤️ Bila join, buat dengan ilmu yang kami beri anda terpaksa dapat untung.

Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk info lanjut .

#agentsneeded #dropshipneeded #agentwanted #dropshipwanted #codjohor #codpenang #codkulai #codkl #codjb #codkelantan #codkotabharu #kotabharu #pulaupinang #johorbharu #jb #bazaarpaknil #codkuantan #kuantan #codpahang #pahang #codkualaterengganu #codkemaman #ejen #ejendiperlukan #sayajualskincare
KENAPA ANDA PERLU JOIN KAMI SEBAGAI PENGEDAR . . ❤ Sudah hampir dua tahun di pasaran ❤️ Produk semakin meluas dan stabil di pasaran. ❤️ Produk berkualiti antarabangsa. Tak malu nak jual. Tapi bangga. ❤ Permintaan semakin tinggi ❤️ Tak sempat pegang stok lama. Sekejap je dah hbis. ❤ Margin keuntungan yang tinggi ❤ Ada rewards,bonus jualan dan grand insentif ❤ Support group seperti whatsapp, telegram dan live streaming FB disediakan. ❤ Harga selaras dan tiada permainan harga ❤ Harga promo kepada agent dan stokis jika promo dijalankan. ❤️ Produk ekslusif. Hanya terdapat pada pengedar saha sahaja. ❤️ Networking bersama Team untuk berkongsi ilmu dan bergauh dengan orang positif. ❤️ Bila join, buat dengan ilmu yang kami beri anda terpaksa dapat untung. Whatsapp kakwi +6013-6210061 untuk info lanjut . #agentsneeded #dropshipneeded #agentwanted #dropshipwanted #codjohor #codpenang #codkulai #codkl #codjb #codkelantan #codkotabharu #kotabharu #pulaupinang #johorbharu #jb #bazaarpaknil #codkuantan #kuantan #codpahang #pahang #codkualaterengganu #codkemaman #ejen #ejendiperlukan #sayajualskincare
7010/21/2017
Sari Yanti ni cantik kan ? Geramm ja tengok dagu runcing dia tu ! 😍
.
Uols yang ada double chin tu , kalau nak cantik macam Sari Yanti , uols boleh cuba DOLLY V SHAPE ni . Sangat berkesan tau menghapuskan double chin dan masalah pipi pau . Dah tak perlu susah-payah sapu lotion panas atau gigih buat senaman dah untuk kasi runcing dagu . Pakai ja DOLLY V SHAPE dan uols boleh teruskan dengan aktiviti harian uols .
.
Nanti lepas habis pakai DOLLY V SHAPE , boleh la feeling-feeling cantik macam Sari Yanti . 😍

#DollyVShape #codpenang
Sari Yanti ni cantik kan ? Geramm ja tengok dagu runcing dia tu ! 😍 . Uols yang ada double chin tu , kalau nak cantik macam Sari Yanti , uols boleh cuba DOLLY V SHAPE ni . Sangat berkesan tau menghapuskan double chin dan masalah pipi pau . Dah tak perlu susah-payah sapu lotion panas atau gigih buat senaman dah untuk kasi runcing dagu . Pakai ja DOLLY V SHAPE dan uols boleh teruskan dengan aktiviti harian uols . . Nanti lepas habis pakai DOLLY V SHAPE , boleh la feeling-feeling cantik macam Sari Yanti . 😍 #DollyVShape #codpenang
24110/20/2017
Balik Penang , terus post & cod Jushine C.
Thank you Mashra sudi bermuamalat dengan ceq😘💓 #masteragentjushinec
#judhinecperakpenang
#codseberangjaya #codpenang #codipoh
Balik Penang , terus post & cod Jushine C. Thank you Mashra sudi bermuamalat dengan ceq😘💓 #masteragentjushinec #judhinecperakpenang #codseberangjaya #codpenang #codipoh
177008/30/2017
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak  0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak 0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
693011/08/2015
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? 
Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! 🤗 
Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal 😘

NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT 
WHATSSAP +60106048282🌹
#agensahpolishfacenina
#codpenang
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! 🤗 Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal 😘 NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT WHATSSAP +60106048282🌹 #agensahpolishfacenina #codpenang
163301/22/2017
TAK JELES KE TGK PAYUDARA KAWAN SEMUA MONTOK2?? 👩 KORANG PAKAI T-SHIRT TAK KETAT PUN KAT DADA..😣 PUAS DAH BUAT MACAM2 TAPI BODY TAK LENTIK PUN MCM KILAFAIRY..🙁
.
PINKLADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK PEREMPUAN YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN.
.
BIAR BERBUIH MULUT CIK ABANG TGK.
.
LETOPS DAN PANAZZZ..
.
TAK MAHAL PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DGN FUNGSI PRODUK NI.
.
✔ BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU.
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT.
✔ KULIT CERAH HALUS MULUS.
✔ GEMOK JADI KURUS, KERING JADI BERISI.
.
ADA LAGI...
.
🌷 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C
🌷 MENAMBAHKAN SUSU BADAN.
🌷 RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN.
🌷 KUKU CANTIK BERKILAT.
🌷 TIADA LAGI MOOD SWING.
🌷 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON.
🌷 KITARAN PERIOD ON TIME.
🌷 MELAMBATKAN MENAPAUSE.
.
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY?
.
💕 WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN.
💕 WANITA YG NAK JAGA BODY.
💕 WANITA YG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA.
💕 WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK.
.
BERAPA HARGA PINKLADY?
.
CUMA RM2xx SAHAJA!! PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA!!
.
BERKESAN KE?
.
CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT.. SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN PINKLADY 💋💋
.
BAGAIMANA NAK BELI?
WhatsApp pipott👇🏻 •
•
📲018-4747697
📲018-4747697
•
•
#payudarakencang #gebu #haidtakteratur #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #pinklady #pinkladymalaysia #merecikhawau #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #smulemalaysian #jomnaikmrt
#codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
TAK JELES KE TGK PAYUDARA KAWAN SEMUA MONTOK2?? 👩 KORANG PAKAI T-SHIRT TAK KETAT PUN KAT DADA..😣 PUAS DAH BUAT MACAM2 TAPI BODY TAK LENTIK PUN MCM KILAFAIRY..🙁 . PINKLADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK PEREMPUAN YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . BIAR BERBUIH MULUT CIK ABANG TGK. . LETOPS DAN PANAZZZ.. . TAK MAHAL PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DGN FUNGSI PRODUK NI. . ✔ BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. ✔ MISS V KETAT MENGGIGIT. ✔ KULIT CERAH HALUS MULUS. ✔ GEMOK JADI KURUS, KERING JADI BERISI. . ADA LAGI... . 🌷 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C 🌷 MENAMBAHKAN SUSU BADAN. 🌷 RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN. 🌷 KUKU CANTIK BERKILAT. 🌷 TIADA LAGI MOOD SWING. 🌷 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. 🌷 KITARAN PERIOD ON TIME. 🌷 MELAMBATKAN MENAPAUSE. . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? . 💕 WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. 💕 WANITA YG NAK JAGA BODY. 💕 WANITA YG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA. 💕 WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . BERAPA HARGA PINKLADY? . CUMA RM2xx SAHAJA!! PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA!! . BERKESAN KE? . CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT.. SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN PINKLADY 💋💋 . BAGAIMANA NAK BELI? WhatsApp pipott👇🏻 • • 📲018-4747697 📲018-4747697 • • #payudarakencang #gebu #haidtakteratur #nafsu #cantiks #flawless #trustedseller #malaysianwedding #malaysianshop #amboi #pinklady #pinkladymalaysia #merecikhawau #pinkladytestimoni #hadiahperkahwinan #malayweddings #perempuanhebat #gojes #smulemalaysian #jomnaikmrt #codpenangarea #codpenang #sayajual #trustedseller #jomcantik #bodygoals #gym
6010/20/2017
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7)  harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera . 1) Berat 100g(banyak) . 2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN . 3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan . 4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan . 5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis . 6) Lulus KKM . 7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti . #nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah
2638710/21/2017
🍃 DYXY Face Mist  160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

#dyxy 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxypenangpulau 
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige 
#dyxybccreamfoundation 
#codpenang 
#codpenangisland 
#codpenangarea 
#codpenangqbay
🍃 DYXY Face Mist 160ml++ . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxypenangpulau #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundation #codpenang #codpenangisland #codpenangarea #codpenangqbay
11010/21/2017
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. 
Comes with box, refer previous post for details. 
or 
whatsapp +6013-9897520
+6019ー4742705

SERIOUS BUYER ONLY. 
#codkulim 
#codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. Comes with box, refer previous post for details. or whatsapp +6013-9897520 +6019ー4742705 SERIOUS BUYER ONLY. #codkulim #codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
2793708/16/2016
Customer hantar gambar. Tq 💖  Tote bag/drawstring RM18 je 🎉🎉🎉 Hantar any bw design kat sis 😆 🎉For more info,whatsapp sis terus 0174307606.
.
#totebagmurah #totebagcantik #sayajualtotebag #totebagmalaysia #totebagcustom #totebaghandmade #pencilcasemurah #pencilcasehandmade #pencilcasecustom #swapreview #swapreviewfree #swapreviewforfree #swapreviewmalaysia #eyelensmurah #contactlensmurah #contactlensmalaysia #eyelensmalaysia #codpenang
103205/21/2017
Next