#codpenang medias

FUNGSI BOOSTER WHITENING ♥️ 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA .
💘SANGAT DIGALAKKAN UTK IBU MENYUSU.
💘MENGECUTKAN DAN HILANGKAN JERAWAT .
💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA .
💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN .
💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2)
💘MERAWAT EKZEMA .
💘MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN.
💘TIADA KESAN SAMPINGAN .
💘MENAIKKAN SERI RONA MERAH PADA KULIT.
💘KULIT LEBIH GEBU, LEMBAB, PUTIH & PINKISH.
💘SATU BOTOL TAHAN SATU BULAN. 
Whatsapp jiha  019-4792993 ❤❤Makan 1 Hingga 3 Capsules Dah Ada Kesan❤❤
.
#boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningkedah #codpenang #boosterwhiteningmurah #pilpemutih #boosterwhiteningpenang  #penang#kedah
FUNGSI BOOSTER WHITENING ♥️ 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA . 💘SANGAT DIGALAKKAN UTK IBU MENYUSU. 💘MENGECUTKAN DAN HILANGKAN JERAWAT . 💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA . 💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN . 💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2) 💘MERAWAT EKZEMA . 💘MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN. 💘TIADA KESAN SAMPINGAN . 💘MENAIKKAN SERI RONA MERAH PADA KULIT. 💘KULIT LEBIH GEBU, LEMBAB, PUTIH & PINKISH. 💘SATU BOTOL TAHAN SATU BULAN. Whatsapp jiha 019-4792993 ❤❤Makan 1 Hingga 3 Capsules Dah Ada Kesan❤❤ . #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningkedah #codpenang #boosterwhiteningmurah #pilpemutih #boosterwhiteningpenang #penang#kedah
3002/26/2017
FUNGSI BOOSTER WHITENING ♥️ 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA .
💘SANGAT DIGALAKKAN UTK IBU MENYUSU.
💘MENGECUTKAN DAN HILANGKAN JERAWAT .
💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA .
💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN .
💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2)
💘MERAWAT EKZEMA .
💘MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN.
💘TIADA KESAN SAMPINGAN .
💘MENAIKKAN SERI RONA MERAH PADA KULIT.
💘KULIT LEBIH GEBU, LEMBAB, PUTIH & PINKISH.
💘SATU BOTOL TAHAN SATU BULAN. 
Whatsapp jiha  019-4792993 ❤❤Makan 1 Hingga 3 Capsules Dah Ada Kesan❤❤
.
#boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningkedah #codpenang #boosterwhiteningmurah #pilpemutih #boosterwhiteningpenang  #penang#kedah
FUNGSI BOOSTER WHITENING ♥️ 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA . 💘SANGAT DIGALAKKAN UTK IBU MENYUSU. 💘MENGECUTKAN DAN HILANGKAN JERAWAT . 💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA . 💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN . 💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2) 💘MERAWAT EKZEMA . 💘MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN. 💘TIADA KESAN SAMPINGAN . 💘MENAIKKAN SERI RONA MERAH PADA KULIT. 💘KULIT LEBIH GEBU, LEMBAB, PUTIH & PINKISH. 💘SATU BOTOL TAHAN SATU BULAN. Whatsapp jiha 019-4792993 ❤❤Makan 1 Hingga 3 Capsules Dah Ada Kesan❤❤ . #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningkedah #codpenang #boosterwhiteningmurah #pilpemutih #boosterwhiteningpenang #penang#kedah
3002/26/2017
selamat malam sayang. 
mf sangat,lewat mcm nie bru nak update..
:
eyta bru blk je dr shopping barang bby,yela nnt dh sarat xlrt dh nak berjalan...
:
so ade ke adik2 manis kita yang lain nak cuba tambah duit poket..nnt bleh la whtssp eyta tau..
:
klu ade yang nk side income bleh la whatssp eyta,min order 5jar,nk pos pown xde masalah...
:
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕Crispy Choc Jar nie boleh buat doorgift taw..Whatspp for more info..😄😄😄 #almondclusters
#chocotrufflescheese
#crispychocjar
#chocolateminibar
#doorgift 
#handmadechocolate :
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Whatsaap untuk tempahan:
011-12472129

Like my page: https://m.facebook.com/KhayEllytaHomemade/

Cod area PENANG..
#khayellytaHomemade
#homemadefood #healthyfood #makanandiet  #crispychocjar #chocotrufflescheese #almondclusters #chocolatehomemade #doorgift #dorgiftkekacang #doorgiftmurah
#Sayajual #doorgiftDiSini #homemade #darkchocolate #darkchocolatecrunch #gift #suvernir #Cod #codpenang #chocolate #kuih
selamat malam sayang. mf sangat,lewat mcm nie bru nak update.. : eyta bru blk je dr shopping barang bby,yela nnt dh sarat xlrt dh nak berjalan... : so ade ke adik2 manis kita yang lain nak cuba tambah duit poket..nnt bleh la whtssp eyta tau.. : klu ade yang nk side income bleh la whatssp eyta,min order 5jar,nk pos pown xde masalah... : 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕Crispy Choc Jar nie boleh buat doorgift taw..Whatspp for more info..😄😄😄 #almondclusters #chocotrufflescheese #crispychocjar #chocolateminibar #doorgift #handmadechocolate : 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Whatsaap untuk tempahan: 011-12472129 Like my page: https://m.facebook.com/KhayEllytaHomemade/ Cod area PENANG.. #khayellytaHomemade #homemadefood #healthyfood #makanandiet #crispychocjar #chocotrufflescheese #almondclusters #chocolatehomemade #doorgift #dorgiftkekacang #doorgiftmurah #Sayajual #doorgiftDiSini #homemade #darkchocolate #darkchocolatecrunch #gift #suvernir #Cod #codpenang #chocolate #kuih
9002/26/2017
🌸TESTIMONI DE'XANDRA🌸  Kita belanja sikit yer.. 🎈WHATSAPP 📲014-9451363

#perfumedexandra
#Alhamdulillah
#codareaalorsetar
#codpenang
#dexandra
#dexandrakedah
#dexandraalorsetar
#dexandrapenang
#ghpenang
🌸TESTIMONI DE'XANDRA🌸 Kita belanja sikit yer.. 🎈WHATSAPP 📲014-9451363 #perfumedexandra #Alhamdulillah #codareaalorsetar #codpenang #dexandra #dexandrakedah #dexandraalorsetar #dexandrapenang #ghpenang
7102/26/2017
NARS ORIGINAL 7G #RM40 POS SM8 SS12

Barcelona
Santa fe
Ceylan
Siberia

SAPA NAK ORDER PM CEPAT . 
Wassap 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang #kosmetikmurahpenang #narstrial #narsoriginal
NARS ORIGINAL 7G #RM40 POS SM8 SS12 Barcelona Santa fe Ceylan Siberia SAPA NAK ORDER PM CEPAT . Wassap 010-3734130 #bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang #kosmetikmurahpenang #narstrial #narsoriginal
10002/26/2017
Hai, dapatkan Mem Ocean pada harga Rm135, dan sepasang pada Rm255 😊
.
Whatsapp 012-4252348 sekarang 😎
Hai, dapatkan Mem Ocean pada harga Rm135, dan sepasang pada Rm255 😊 . Whatsapp 012-4252348 sekarang 😎
16202/26/2017
Malu dengan rakan sebaya/sekerja sebab ada oil seed ? Muka dah cun cantik tapi bila ada oil seed tu buat korang hilang keyakinan & malu nak lepak dengan kawan ? Takpe sis ada solution. Jom guna serum  LUMINOUS.
.
.
Produk dari remedy mengandungi 100% natural ingredient so selamat untuk kulit awak sebab takde bahan kimia. Serum ni berasaskan air lagi so konfem tak berminyak bila pakai & mudah meresap ke dalam kulit. Satu botol boleh tahan 2-3 bulan tau.Best kan serum dari remedy ni.Stok terhad jer ni awak. First pay first serve yaa
.
.
.
😍 😍 😍 😍 😍
LUMINOUS FACE SERUM.
NOT150301042K. 
1.lighten skin
2.reduce scars
3.shrinking acne
4.oil controlling
5.fading blackhead & whitehead
6.Fading milia/oil seed
7.Minimize pores.
.——————————————————
1.Mencerahkan kulit.
2.Mengurangkan parut
3.Mengecutkan jerawat
4.Mengawal minyak muka
5.Melenyapkan bintik hitam dan bintik putih
6.Melenyapkan milia seed/oil seed
7.Mengecilkan pori-pori
.
.
.
. 📲 whatsapp 'REMEDY' ke : +60143048148
.
.
.
Jom pakat tengok testimonials kami 😁
#remedyserumtestimonials
#remedycleansertestimonials
#remedymalaysia #remedycleanser
#remedy_penang #CODparitbuntar
#CODpenang #remedyserum
#lokallah #sayajualmurah #sayajualmurah2
#miliaseed #oilseed #bijikolestrol
Malu dengan rakan sebaya/sekerja sebab ada oil seed ? Muka dah cun cantik tapi bila ada oil seed tu buat korang hilang keyakinan & malu nak lepak dengan kawan ? Takpe sis ada solution. Jom guna serum LUMINOUS. . . Produk dari remedy mengandungi 100% natural ingredient so selamat untuk kulit awak sebab takde bahan kimia. Serum ni berasaskan air lagi so konfem tak berminyak bila pakai & mudah meresap ke dalam kulit. Satu botol boleh tahan 2-3 bulan tau.Best kan serum dari remedy ni.Stok terhad jer ni awak. First pay first serve yaa . . . 😍 😍 😍 😍 😍 LUMINOUS FACE SERUM. NOT150301042K. 1.lighten skin 2.reduce scars 3.shrinking acne 4.oil controlling 5.fading blackhead & whitehead 6.Fading milia/oil seed 7.Minimize pores. .—————————————————— 1.Mencerahkan kulit. 2.Mengurangkan parut 3.Mengecutkan jerawat 4.Mengawal minyak muka 5.Melenyapkan bintik hitam dan bintik putih 6.Melenyapkan milia seed/oil seed 7.Mengecilkan pori-pori . . . . 📲 whatsapp 'REMEDY' ke : +60143048148 . . . Jom pakat tengok testimonials kami 😁 #remedyserumtestimonials #remedycleansertestimonials #remedymalaysia #remedycleanser #remedy_penang #CODparitbuntar #CODpenang #remedyserum #lokallah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #miliaseed #oilseed #bijikolestrol
14002/26/2017
RAHSIA BONDA . 
Kebaikan Rahsia Bonda : .
.✅Menyingkirkan Toksin Dalam Badan
✅Melawaskan Buang Air Besar
✅Badan Menjadi Segar & Sihat
✅Mengurangkan Berat Badan
✅Mengempiskan perut.
✅Mengawal selera makan
✅Menghalang pembentukan lemak
✅Mengurangkan kolesterol
✅Menambah tenaga
✅ Awet muda
✅ Mencerahkan kulit

Ingredients Rahsia Bonda :

folium camellia sinensis, folium cassia angustifolia, folium nelumbo nucifera, herba mentha haplocalyx 
WHATSAPP +6018-4660487🌸
WHATSAPP +6018-4660487🌸
WHATSAPP +6018-4660487🌸 #sayajualmacammacam #sayajualmurah #sayajualremover #dropshipmurah #dropship #perak #paritbuntar #penang #nibongtebal #rahsiabondamurah #sayajualrahsiabonda #codpenang #paritbuntar #codbaganserai #bandarbaharukedah #bukitmertajam #kepalabatas #rahsiabondamurahdisini
RAHSIA BONDA . Kebaikan Rahsia Bonda : . .✅Menyingkirkan Toksin Dalam Badan ✅Melawaskan Buang Air Besar ✅Badan Menjadi Segar & Sihat ✅Mengurangkan Berat Badan ✅Mengempiskan perut. ✅Mengawal selera makan ✅Menghalang pembentukan lemak ✅Mengurangkan kolesterol ✅Menambah tenaga ✅ Awet muda ✅ Mencerahkan kulit Ingredients Rahsia Bonda : folium camellia sinensis, folium cassia angustifolia, folium nelumbo nucifera, herba mentha haplocalyx WHATSAPP +6018-4660487🌸 WHATSAPP +6018-4660487🌸 WHATSAPP +6018-4660487🌸 #sayajualmacammacam #sayajualmurah #sayajualremover #dropshipmurah #dropship #perak #paritbuntar #penang #nibongtebal #rahsiabondamurah #sayajualrahsiabonda #codpenang #paritbuntar #codbaganserai #bandarbaharukedah #bukitmertajam #kepalabatas #rahsiabondamurahdisini
9002/26/2017
PROMOSI FEBRUARI HAMPIR KE PENGHUJUNG 🌸
.
.
Alfalfa dah habis 😢
.
Jadi sesiapa beli 1 Lecithin, free 1 Lecithin dengan harga RM 60 sahaja. Jimat RM 51.30 ✔✔✔
.
.
Cinch Tea Mix - Sesuai sangat untuk pelajar-pelajar sebab ia membekalkan tenaga 😊😊😊
.
.
Nak tanya apa-apa, DM atau whatsapp 011-15696900 terus ya 🌸
.
.
#ShakleeDistributer
#BisnesKitaDakwahKita 
#IkhtiarSihat
#CODPenang
#CinchTeaMixShaklee
#LecithinShaklee
#AlfalfaShaklee
PROMOSI FEBRUARI HAMPIR KE PENGHUJUNG 🌸 . . Alfalfa dah habis 😢 . Jadi sesiapa beli 1 Lecithin, free 1 Lecithin dengan harga RM 60 sahaja. Jimat RM 51.30 ✔✔✔ . . Cinch Tea Mix - Sesuai sangat untuk pelajar-pelajar sebab ia membekalkan tenaga 😊😊😊 . . Nak tanya apa-apa, DM atau whatsapp 011-15696900 terus ya 🌸 . . #ShakleeDistributer #BisnesKitaDakwahKita #IkhtiarSihat #CODPenang #CinchTeaMixShaklee #LecithinShaklee #AlfalfaShaklee
0002/26/2017
Alhamdulillah 1 dozen dah ditempah orang. Ada lagi 2 dozen open order untuk batch kali ni.
.
Sapa nak? Jom cepat grab sekarang! 😊😊
.
untuk ampa2 kat area Penang, contact 0164970394, fira

untuk area selangor, boleh contact 0134010498,  @ dm @zafrhina

#codpenang #codselangor #freshcarepenang #freshcareselangor #freshcaremurah #borongfreshcare #borongfreshcaremurah #codusm #codusmpenang #jepsari
Alhamdulillah 1 dozen dah ditempah orang. Ada lagi 2 dozen open order untuk batch kali ni. . Sapa nak? Jom cepat grab sekarang! 😊😊 . untuk ampa2 kat area Penang, contact 0164970394, fira untuk area selangor, boleh contact 0134010498, @ dm @zafrhina #codpenang #codselangor #freshcarepenang #freshcareselangor #freshcaremurah #borongfreshcare #borongfreshcaremurah #codusm #codusmpenang #jepsari
1002/26/2017
SET BAJET KURUS .  Fungsi-fungsi yang tersebut di atas adalah seperti berikut :

Lecithin (PEMBAKAR)
* Mencegah lemak dari melekat pada dinding membran
* Membantu proses metabolisme, kolestrol, trigycerides dan lemak darah.
* Memecahkan serta mencairkan lemak terutama kolestrol
* Menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkankolestrol baik (HDL)
* Membantu mengawal paras triglycerides.
* Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh  darah

Agen pembersih (DETOX)

Herb-lax sangat disarankan untuk fungsi detox. Herb-lax  sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit.

Herb-lax TIDAK digalakkan untuk diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan bayi kerana bimbang akan memberi kesan cirit birit kepada anak.

Herb-lax * Membantu masalah sembelit
* Menyingkirkan toksin dari usus
* Membantu pelawasan
* Membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis. * mencuci kerak2 lama di dinding usus yang penyebab perut buncit. 
Alfalfa
* Mencuci usus bagi membuang toksik
* Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
* Membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak
* Mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat serap kolestrol
* Mengawal metabolisme lemak, gula dan kanji.

Alfafa dan Lecithin ada promo ya .. if beli 1 get 1 FREE

berminat cepat pm pykah 🙈🙈 #shakleecodpenang #shakleepermatangpauh #shakleepsp #shakleeuitm #shakleepennag #setcun #setkurus #setcantik #setshaklee #setkesuburan #codesp #codpenang #codshaklee #shakleealma #shakleekulim #shakleepsp #shakleebukitmertajam
SET BAJET KURUS . Fungsi-fungsi yang tersebut di atas adalah seperti berikut : Lecithin (PEMBAKAR) * Mencegah lemak dari melekat pada dinding membran * Membantu proses metabolisme, kolestrol, trigycerides dan lemak darah. * Memecahkan serta mencairkan lemak terutama kolestrol * Menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkankolestrol baik (HDL) * Membantu mengawal paras triglycerides. * Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh darah Agen pembersih (DETOX) Herb-lax sangat disarankan untuk fungsi detox. Herb-lax sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. Herb-lax TIDAK digalakkan untuk diambil oleh ibu-ibu yang menyusukan bayi kerana bimbang akan memberi kesan cirit birit kepada anak. Herb-lax * Membantu masalah sembelit * Menyingkirkan toksin dari usus * Membantu pelawasan * Membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis. * mencuci kerak2 lama di dinding usus yang penyebab perut buncit. Alfalfa * Mencuci usus bagi membuang toksik * Membantu masalah penghadaman dan pencernaan * Membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak * Mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat serap kolestrol * Mengawal metabolisme lemak, gula dan kanji. Alfafa dan Lecithin ada promo ya .. if beli 1 get 1 FREE berminat cepat pm pykah 🙈🙈 #shakleecodpenang #shakleepermatangpauh #shakleepsp #shakleeuitm #shakleepennag #setcun #setkurus #setcantik #setshaklee #setkesuburan #codesp #codpenang #codshaklee #shakleealma #shakleekulim #shakleepsp #shakleebukitmertajam
3002/26/2017
RESDUNG HILANG DGN  ANTISEPTIK !! ........😨😨😨
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
. .
1PRODUK DGN 1001 KEBAIKAN

Jgn x tahu ye..Hanya Guna Antiseptic pH 2.5 Je.. RESDUNG HILANG!!😨
.
.

Hanya Perlu Spray ANTISEPTIC pH 2.5, Kemudian Sedut Antiseptic Sampai Tersedak,Buat 2-3 x Sehari.. InsyaAllah RESDUNG SEMBUH DLM MASA 3 HARI SAHAJA..WOW! CAM X CAYE JE..😍 .
. .
.
RUGI KALAU X DPTKAN PURELY BEAUTE UOLLS.. skrg!!
.
RM40 Jur 1 Set + Free Cleanser pH 11.5
.

SESUAI UTK KEGUNAAN SEISI KELUARGA x kira usia..😆
.
Whatsapp/dm📲019.515.8405

#testimonipurelybeaute 
#bebaskimia
#sayapakaisayajual #bebaskimia 
#cantikberseri #parut 
#codpenang #usmpenang #komtar
#instapenang #bazarpaknil 
#like4like #lofattah #uitm
#laraalanaa #surihatimrpilot
#AuraInsta #brunei #singapore
RESDUNG HILANG DGN ANTISEPTIK !! ........😨😨😨 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . 1PRODUK DGN 1001 KEBAIKAN Jgn x tahu ye..Hanya Guna Antiseptic pH 2.5 Je.. RESDUNG HILANG!!😨 . . Hanya Perlu Spray ANTISEPTIC pH 2.5, Kemudian Sedut Antiseptic Sampai Tersedak,Buat 2-3 x Sehari.. InsyaAllah RESDUNG SEMBUH DLM MASA 3 HARI SAHAJA..WOW! CAM X CAYE JE..😍 . . . . RUGI KALAU X DPTKAN PURELY BEAUTE UOLLS.. skrg!! . RM40 Jur 1 Set + Free Cleanser pH 11.5 . SESUAI UTK KEGUNAAN SEISI KELUARGA x kira usia..😆 . Whatsapp/dm📲019.515.8405 #testimonipurelybeaute #bebaskimia #sayapakaisayajual #bebaskimia #cantikberseri #parut #codpenang #usmpenang #komtar #instapenang #bazarpaknil #like4like #lofattah #uitm #laraalanaa #surihatimrpilot #AuraInsta #brunei #singapore
23302/26/2017
Hargai masa dan rancang masa dengan Mem Enigma😊
.
Have a nice weekend 😎
Hargai masa dan rancang masa dengan Mem Enigma😊 . Have a nice weekend 😎
20202/26/2017
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? 
Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! 🤗 
Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal 😘

NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT 
WHATSSAP +60106048282🌹
#agensahpolishfacenina
#codpenang
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! 🤗 Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal 😘 NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT WHATSSAP +60106048282🌹 #agensahpolishfacenina #codpenang
161401/22/2017
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. 
Comes with box, refer previous post for details. 
or 
whatsapp +6013-9897520
+6019ー4742705

SERIOUS BUYER ONLY. 
#codkulim 
#codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. Comes with box, refer previous post for details. or whatsapp +6013-9897520 +6019ー4742705 SERIOUS BUYER ONLY. #codkulim #codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
2053608/16/2016
SUPERB❗❗❗
YES,,,wangian MAROON dr scha nih sgt superb...bau yg sgt wangi n Wajib beli hokay...cepat grab ur own NOW!!Stock utk 1st batch nih laku keras...dptkn segera hokay!!
#codpuchong
#codputrajaya
#codpenang
#schaxawal
SUPERB❗❗❗ YES,,,wangian MAROON dr scha nih sgt superb...bau yg sgt wangi n Wajib beli hokay...cepat grab ur own NOW!!Stock utk 1st batch nih laku keras...dptkn segera hokay!! #codpuchong #codputrajaya #codpenang #schaxawal
35102/22/2017
FUNGSI BOOSTER WHITENING ♥️ 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA .
💘SANGAT DIGALAKKAN UTK IBU MENYUSU.
💘MENGECUTKAN DAN HILANGKAN JERAWAT .
💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA .
💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN .
💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2)
💘MERAWAT EKZEMA .
💘MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN.
💘TIADA KESAN SAMPINGAN .
💘MENAIKKAN SERI RONA MERAH PADA KULIT.
💘KULIT LEBIH GEBU, LEMBAB, PUTIH & PINKISH.
💘SATU BOTOL TAHAN SATU BULAN. 
Whatsapp jiha  019-4792993 ❤❤Makan 1 Hingga 3 Capsules Dah Ada Kesan❤❤
.
#boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningkedah #codpenang #boosterwhiteningmurah #pilpemutih #boosterwhiteningpenang  #penang#kedah
FUNGSI BOOSTER WHITENING ♥️ 💘CERAHKAN KULIT 5× GANDA . 💘SANGAT DIGALAKKAN UTK IBU MENYUSU. 💘MENGECUTKAN DAN HILANGKAN JERAWAT . 💘HILANGKAN PARUT BARU @ LAMA . 💘SINGKIR TOKSIN DALAM BADAN . 💘PUTIH PINKISH SATU BADAN . (TERUTAMA CELAH2) 💘MERAWAT EKZEMA . 💘MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN. 💘TIADA KESAN SAMPINGAN . 💘MENAIKKAN SERI RONA MERAH PADA KULIT. 💘KULIT LEBIH GEBU, LEMBAB, PUTIH & PINKISH. 💘SATU BOTOL TAHAN SATU BULAN. Whatsapp jiha 019-4792993 ❤❤Makan 1 Hingga 3 Capsules Dah Ada Kesan❤❤ . #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningkedah #codpenang #boosterwhiteningmurah #pilpemutih #boosterwhiteningpenang #penang#kedah
3002/26/2017
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak  0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak 0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
698011/08/2015
Shampoo santan ni bagus untuk kurangkan rambut gugur, kelemumur & gatal2 kulit kepala.

Hati2 dengan shampoo yg berkimia boleh merosakkan rambut & kulit kepala tau... kadang2 boleh migrain effectnya tanpa kita sedari 😏 feww... Shampoo Santan 👉 Bebas SLE / PARABEN

Nak details pm 0195977284

#shampoosantan #codpenang#rambutsihat#bebaskelumumur##
Shampoo santan ni bagus untuk kurangkan rambut gugur, kelemumur & gatal2 kulit kepala. Hati2 dengan shampoo yg berkimia boleh merosakkan rambut & kulit kepala tau... kadang2 boleh migrain effectnya tanpa kita sedari 😏 feww... Shampoo Santan 👉 Bebas SLE / PARABEN Nak details pm 0195977284 #shampoosantan #codpenang#rambutsihat#bebaskelumumur##
10002/18/2017
B.z myiapkan tempahan family iffared untuk di cod ke Penang sabtu ni... Alhamdulillah wlaupun tmpahan belum dibuka kpda org rmai tpi ada costumer iffared yg sanggup tunggu untuk tempahan mreka siap... Iffared tak kisah... Iffared dah ckp sepsiap kena ikut turn... Tpi costumer iffared sanggup tunggu jgk... Sgt terharu... Tktau nk ckp mcmna selain ucapan trima ksih sgt2 sbb setia menyokong iffared collection dari dulu hinggalah skrg... Moga allah sama2 murahkan rzeki kita... Amin... Pssst... : En hubby... Jgn kta kita tk tolong taw... Kita tolong jgk... Tolong ambik gambar.... Haha... #alhamdulillah #iffaredcollection #codpenang #projekkayu
B.z myiapkan tempahan family iffared untuk di cod ke Penang sabtu ni... Alhamdulillah wlaupun tmpahan belum dibuka kpda org rmai tpi ada costumer iffared yg sanggup tunggu untuk tempahan mreka siap... Iffared tak kisah... Iffared dah ckp sepsiap kena ikut turn... Tpi costumer iffared sanggup tunggu jgk... Sgt terharu... Tktau nk ckp mcmna selain ucapan trima ksih sgt2 sbb setia menyokong iffared collection dari dulu hinggalah skrg... Moga allah sama2 murahkan rzeki kita... Amin... Pssst... : En hubby... Jgn kta kita tk tolong taw... Kita tolong jgk... Tolong ambik gambar.... Haha... #alhamdulillah #iffaredcollection #codpenang #projekkayu
21002/15/2017
• • •
Book now for pre-order!
.
Maroon by Scha
Bleu by Awal
Price: RM 55 exclude postage
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
Cash on delivery:
Permatang Pauh
Seberang Jaya
Bandar Perda
.
.
Stok akan tiba tidak lama lagi! Dapatkan segera, sebab once stok sampai sis terus handle postage dan COD tau. Worry not, hanya booking nama dan quantiti saja untuk pre-order. Stok sampai nanti baru buat payment ok? Whatsapp/DM now.
.
.
#sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #celebrityperfume #schaxawal #maroonbyscha #bleubyawal #schaxawalperfume #codpenang #vendorutara
• • • Book now for pre-order! . Maroon by Scha Bleu by Awal Price: RM 55 exclude postage . Postage: Semenanjung - RM 8 Sabah/Sarawak - RM 11 . Cash on delivery: Permatang Pauh Seberang Jaya Bandar Perda . . Stok akan tiba tidak lama lagi! Dapatkan segera, sebab once stok sampai sis terus handle postage dan COD tau. Worry not, hanya booking nama dan quantiti saja untuk pre-order. Stok sampai nanti baru buat payment ok? Whatsapp/DM now. . . #sayajual #sayajualperfume #perfumeartis #celebrityperfume #schaxawal #maroonbyscha #bleubyawal #schaxawalperfume #codpenang #vendorutara
22271302/02/2017
BAWAL SAUDIA 😻
1 RM11
5 RM50 
Exclude postage whatsapp to place your order COD PENANG
#codpenang
BAWAL SAUDIA 😻 1 RM11 5 RM50 Exclude postage whatsapp to place your order COD PENANG #codpenang
16002/18/2017
Next