#codpenang medias

Nak KULIT CANTIK GEBU sambil TURUNKAN BERAT BADAN dgn selamat ?
.
HOT selling ESP ! Bancuh dan minum. Nak letak susu sikit pun boleh atau blend dgn buah. Sedap ! πŸ˜‹

Jom saya share sikit kebaikan ESP ;
.
🌱 Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu.
🌱 Memudarkan parut.
🌱 Mengawal pertumbuhan jerawat.
🌱 Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat.
🌱 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
🌱 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
🌱 Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang.
🌱 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang.
🌱 Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan.
🌱 Menguatkan rahim.
🌱 Mengurangkan risiko kanser payudara.
🌱 Membantu penyembuhan luka.
🌱Menyokong sistem imunisasi badan.
🌱Makanan segera yang begitu mudah untuk disediakan.
.

WhatsApp / Msg untuk sebarang pertanyaan πŸ˜‰
.
Your trusted SID
AMALINA
+60174647531

#shaklee #shakleesgpetani #padangserai #sgpetani #cantik #healthyfood #kurus #kecantikankulit #bandarputerijaya #tamansejati #makanan #jjcm #amanjaya #sidsgpetani #kgselamat #smkks #shakleepenang #butterworth #baganluar #codpenang #codkedah #shakleebutterworth #shakleebandarputerijaya #shakleemurahsgpetani #shakleemurah
Nak KULIT CANTIK GEBU sambil TURUNKAN BERAT BADAN dgn selamat ? . HOT selling ESP ! Bancuh dan minum. Nak letak susu sikit pun boleh atau blend dgn buah. Sedap ! πŸ˜‹ Jom saya share sikit kebaikan ESP ; . 🌱 Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu. 🌱 Memudarkan parut. 🌱 Mengawal pertumbuhan jerawat. 🌱 Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat. 🌱 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita. 🌱 Kulit jadi lebih tegang dan sihat. 🌱 Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang. 🌱 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang. 🌱 Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan. 🌱 Menguatkan rahim. 🌱 Mengurangkan risiko kanser payudara. 🌱 Membantu penyembuhan luka. 🌱Menyokong sistem imunisasi badan. 🌱Makanan segera yang begitu mudah untuk disediakan. . WhatsApp / Msg untuk sebarang pertanyaan πŸ˜‰ . Your trusted SID AMALINA +60174647531 #shaklee #shakleesgpetani #padangserai #sgpetani #cantik #healthyfood #kurus #kecantikankulit #bandarputerijaya #tamansejati #makanan #jjcm #amanjaya #sidsgpetani #kgselamat #smkks #shakleepenang #butterworth #baganluar #codpenang #codkedah #shakleebutterworth #shakleebandarputerijaya #shakleemurahsgpetani #shakleemurah
7003/23/2017
Hai gaiss. Mem Braune ni sangat istimewa tau. Sebab apa? Sebab Mem Braune salah satu-satunya jam Mem yang mempunyai butterfly buckle. .
Anda berminat? Jika YA, anda berpeluang mendapat 15% diskaun untuk jam Mem Braune Butterfly Buckle ini.
.
Harga asal Rm279, selepas diskaun, hanya Rm237 sahaja! Tunggu apa lagi, whatsapp 012 425 2348 sekarang. Promosi sah sehingga 31/3/2017 sahaja.😊
Hai gaiss. Mem Braune ni sangat istimewa tau. Sebab apa? Sebab Mem Braune salah satu-satunya jam Mem yang mempunyai butterfly buckle. . Anda berminat? Jika YA, anda berpeluang mendapat 15% diskaun untuk jam Mem Braune Butterfly Buckle ini. . Harga asal Rm279, selepas diskaun, hanya Rm237 sahaja! Tunggu apa lagi, whatsapp 012 425 2348 sekarang. Promosi sah sehingga 31/3/2017 sahaja.😊
15103/23/2017
Katy Perry Purr Dexandra 🌼🌼
De'xandra Purr Katy Perry 🌸🌸 Sooo yummy!!! Sweet like candy 🍭🍭🍭
Katy Perry Purr Dexandra 🌼🌼 De'xandra Purr Katy Perry 🌸🌸 Sooo yummy!!! Sweet like candy 🍭🍭🍭 "Pernah dgr org ckp bau rs mcm nak mkn?purr katy perry ni mmg bau mcm nak mkn.. it smells so sweet and fruity!!" πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Top notes bau agak kuat selama beberapa saat, kemudian ia dengan serta-merta berubah menjadi bau yang creamy, sweet, soft dan lama kelamaan menjadi bau vanilla yang manis. Jom dptkn skrg Dexandra Purr Katy Perry selagi stok masih ada😁😁 Berminat?whatsapP πŸ‘‡ 014 9451363 - raifana #Alhamdulillah #codalorsetar #codpenang #dexandra #dexandrakedah #dexandraalorsetar #dexandrapenang #dexandra #dexandraperfume #perfume #fenomenadexandra #wangiankehidupan #codpokoksena #codjitra #codmergong #codpokoksena #codkualanerang #codlanggar
4003/23/2017
.
Ada yg cari celak Putih x?
Meh la grab ngn cek..sementara stock masih ada 🎁🎁
.
Cod or postage πŸ“²0112-4031533

#celakputih #davis #3rm10 #eyelinerputih #mekapbarbie #kosmetikutara #codpenang #usmpenang #eventutara #bazaronline #butikvendor #gengmekap
. Ada yg cari celak Putih x? Meh la grab ngn cek..sementara stock masih ada 🎁🎁 . Cod or postage πŸ“²0112-4031533 #celakputih #davis #3rm10 #eyelinerputih #mekapbarbie #kosmetikutara #codpenang #usmpenang #eventutara #bazaronline #butikvendor #gengmekap
1003/23/2017
DIOR ADDICT 2 BUAT SAYA ADDICTED 😱😱😱
=============================
.
Dior addict 2 haruman fruity floral yg sgt feminine dan ayu..
Serious! Bau nyaman dan tenang je rase. Boleh tukar mood jadi positive sentiasa taw!
.
🌸Citrus | Floral | Woody | Fresh spicy | Ozonic | Aquatic🌸
.
Sayangnya harga ori Dior Addict ni RM347 😫😒
.
Eh Dexandra kan ada. 😌😌😌 Meh roger iolls k..014 9451363
.
Jangan ketinggalan utk merasai keseronokan bersama Dexandra perfume. Sertai lah mereka2 yg dah mencubanya!
.
.
#dexandra #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandramalaysia #wangiankehidupan #dexandrascentoflife #dexandrathebestfragrance
#codalorsetar
#codpenang
#dexandra
#dexandrakedah
#dexandraalorsetar
#dexandrapenang
#dexandra 
#dexandraperfume 
#perfume 
#fenomenadexandra 
#wangiankehidupan
#codpokoksena
#codjitra
#codmergong
#codpokoksena
#codkualanerang
#codlanggar
DIOR ADDICT 2 BUAT SAYA ADDICTED 😱😱😱 ============================= . Dior addict 2 haruman fruity floral yg sgt feminine dan ayu.. Serious! Bau nyaman dan tenang je rase. Boleh tukar mood jadi positive sentiasa taw! . 🌸Citrus | Floral | Woody | Fresh spicy | Ozonic | Aquatic🌸 . Sayangnya harga ori Dior Addict ni RM347 😫😒 . Eh Dexandra kan ada. 😌😌😌 Meh roger iolls k..014 9451363 . Jangan ketinggalan utk merasai keseronokan bersama Dexandra perfume. Sertai lah mereka2 yg dah mencubanya! . . #dexandra #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandramalaysia #wangiankehidupan #dexandrascentoflife #dexandrathebestfragrance #codalorsetar #codpenang #dexandra #dexandrakedah #dexandraalorsetar #dexandrapenang #dexandra #dexandraperfume #perfume #fenomenadexandra #wangiankehidupan #codpokoksena #codjitra #codmergong #codpokoksena #codkualanerang #codlanggar
3003/23/2017
@bymirasya pun sedang PROMOTE COMBO SALE ni taw!!! ❀
.
.
Rugi taw kalo tak grab sekarang! InsyaAllah berbaloi-baloi! FREE POSTAGE lagi 😍😍😍
.
.
Check stock here πŸ‘‰ @sweeetshopat99_catalog
.
.
#goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline 
#jubahmurah #jubah 
#nursingjubah #sayajual
#nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
@bymirasya pun sedang PROMOTE COMBO SALE ni taw!!! ❀ . . Rugi taw kalo tak grab sekarang! InsyaAllah berbaloi-baloi! FREE POSTAGE lagi 😍😍😍 . . Check stock here πŸ‘‰ @sweeetshopat99_catalog . . #goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline #jubahmurah #jubah #nursingjubah #sayajual #nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
6003/23/2017
WAH!!! Bila pakai dan JATUH CINTA sampai konfiden nak jual pula! 😍
.
.
POSITIF #feedback from #faraalipbutter user.Alhamdulillah mana taknya lip butter ni buka sahaja untuk buat bibir cantik TETAPI MERAWAT juga!!!
.
.
Kalo tak best founder @farahanimrazak takdala kesana - sini dengan antioxidant lip butter ni ❀
.
.
Berminat? Dm/fast respon WhatsApp me 011.2432.4552 Fea. Available servis Cod selected area + Pos all over Malaysia.
.
.
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutterkedah - #regrann
#goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline 
#jubahmurah #jubah 
#nursingjubah #sayajual
#nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
WAH!!! Bila pakai dan JATUH CINTA sampai konfiden nak jual pula! 😍 . . POSITIF #feedback from #faraalipbutter user.Alhamdulillah mana taknya lip butter ni buka sahaja untuk buat bibir cantik TETAPI MERAWAT juga!!! . . Kalo tak best founder @farahanimrazak takdala kesana - sini dengan antioxidant lip butter ni ❀ . . Berminat? Dm/fast respon WhatsApp me 011.2432.4552 Fea. Available servis Cod selected area + Pos all over Malaysia. . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkedah - #regrann #goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline #jubahmurah #jubah #nursingjubah #sayajual #nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
1003/23/2017
βœ…1 Botol tahan Sebulan
βœ…Normal makan 1Biji utk 7 Hari
βœ…Untuk Kesan yg lebih cepat makan 1 Biji utk 4 Hari
βœ…2 - 3 biji Kapsul dh  ada kesan
βœ…Elakkan kafein
βœ…90% customer dah bagi Feedback βœ…Tiada kesan Sampingan .
βœ…Ibu Menyusu Digalakkan .
βœ…Lelaki βœ”
βœ…Perempuan βœ”
βœ…13 Tahun k atasβœ”
#codmelaka #codseremban #codsenawang #codpenang #codpulaupinang #boosterwhiteningmelaka #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningsenawang #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilprodukkecantikkan #jerbazaar
βœ…1 Botol tahan Sebulan βœ…Normal makan 1Biji utk 7 Hari βœ…Untuk Kesan yg lebih cepat makan 1 Biji utk 4 Hari βœ…2 - 3 biji Kapsul dh ada kesan βœ…Elakkan kafein βœ…90% customer dah bagi Feedback βœ…Tiada kesan Sampingan . βœ…Ibu Menyusu Digalakkan . βœ…Lelaki βœ” βœ…Perempuan βœ” βœ…13 Tahun k atasβœ” #codmelaka #codseremban #codsenawang #codpenang #codpulaupinang #boosterwhiteningmelaka #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningsenawang #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilprodukkecantikkan #jerbazaar
5003/23/2017
COMBO PROMOTION between @imannabdul + @bymirasya
.
.
WOW! Memang bestla combo ni sebab TAK SAMPAI RM150 utk 2 item + FRER postage lagi taw!!!
.
.
Check stock here πŸ‘‰ @sweeetshopat99_catalog
.
.
#goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline 
#jubahmurah #jubah 
#nursingjubah #sayajual
#nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
COMBO PROMOTION between @imannabdul + @bymirasya . . WOW! Memang bestla combo ni sebab TAK SAMPAI RM150 utk 2 item + FRER postage lagi taw!!! . . Check stock here πŸ‘‰ @sweeetshopat99_catalog . . #goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline #jubahmurah #jubah #nursingjubah #sayajual #nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
3003/23/2017
Kita bagi 5 BINTANG!!! Customer excited guna Antioxidant Lip Butter by @farahanimrazak ni taw!!! 😍
.
.
POSITIF #feedback from #faraalipbutter user.Alhamdulillah mana taknya lip butter ni buka sahaja untuk buat bibir cantik TETAPI MERAWAT juga!!!
.
.
Kalo tak best founder @farahanimrazak takdala kesana - sini dengan antioxidant lip butter ni ❀
.
.
Berminat? Dm/fast respon WhatsApp me 011.2432.4552 Fea. Available servis Cod selected area + Pos all over Malaysia.
.
.
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutterkedah - #regrann
#goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline 
#jubahmurah #jubah 
#nursingjubah #sayajual
#nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
Kita bagi 5 BINTANG!!! Customer excited guna Antioxidant Lip Butter by @farahanimrazak ni taw!!! 😍 . . POSITIF #feedback from #faraalipbutter user.Alhamdulillah mana taknya lip butter ni buka sahaja untuk buat bibir cantik TETAPI MERAWAT juga!!! . . Kalo tak best founder @farahanimrazak takdala kesana - sini dengan antioxidant lip butter ni ❀ . . Berminat? Dm/fast respon WhatsApp me 011.2432.4552 Fea. Available servis Cod selected area + Pos all over Malaysia. . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkedah - #regrann #goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline #jubahmurah #jubah #nursingjubah #sayajual #nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
2003/23/2017
COMBO PROMOTION between @imannabdul + @bymirasya
.
.
WOW! Memang bestla combo ni sebab TAK SAMPAI RM150 utk 2 item + FRER postage lagi taw!!!
.
.
Check stock here πŸ‘‰ @sweeetshopat99_catalog
.
.
#goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline 
#jubahmurah #jubah 
#nursingjubah #sayajual
#nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
COMBO PROMOTION between @imannabdul + @bymirasya . . WOW! Memang bestla combo ni sebab TAK SAMPAI RM150 utk 2 item + FRER postage lagi taw!!! . . Check stock here πŸ‘‰ @sweeetshopat99_catalog . . #goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline #jubahmurah #jubah #nursingjubah #sayajual #nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
0003/23/2017
Bbcream mmg terbaik..lg berpeluh lg nmpak shine & glowing..Confident amek gambar xyah filter... #seqybeautypulaupinang 
#codpenang
#freecod 
#postage1malaysia🚚🚚🚚
Bbcream mmg terbaik..lg berpeluh lg nmpak shine & glowing..Confident amek gambar xyah filter... #seqybeautypulaupinang #codpenang #freecod #postage1malaysia🚚🚚🚚
1003/23/2017
.
Jom grab promo MAC u olssss..
Bulan kelahiran cek...cek bg harga promo kt ampa πŸ’›πŸ’œπŸ’š
.
10 SEBAB KENAPA PILIH KOPI HIJAU ALANA :

1. Mengenyangkan & Membantu menahan selera makan
2. Membakar lemak dengan cepat
3.Menurunkan Berat Badan
4. Meningkatkan sistem imunisasi & metabolisme tubuh badan
5. Awet Muda, mencantikkan kulit
6. Menyegarkan badan lesu / mengantuk / stress
7. Membantu mengurangkan kolestrol 
8. Tinggi antioksida
9. Membuang toksin dalam badan
10. Melancarkan penghadaman & peredaran darah

APA ITU KOPI HIJAU? -Bijian kopi muda yang di kisar tanpa dipanggang / sangrai  terlebih dahulu sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Disebabkan itu, ia mengandungi kandungan Asam Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet & penurunan berat badan secara sihat dan selamat.
.
πŸ“²0112-4031533

#kopihijaualana #kopialana #susukambing #chiaseeds #sihatkurus #tahanlapar #codpenang #selfpickupbayanbaru #sayajual #terimakasihsemua
. Jom grab promo MAC u olssss.. Bulan kelahiran cek...cek bg harga promo kt ampa πŸ’›πŸ’œπŸ’š . 10 SEBAB KENAPA PILIH KOPI HIJAU ALANA : 1. Mengenyangkan & Membantu menahan selera makan 2. Membakar lemak dengan cepat 3.Menurunkan Berat Badan 4. Meningkatkan sistem imunisasi & metabolisme tubuh badan 5. Awet Muda, mencantikkan kulit 6. Menyegarkan badan lesu / mengantuk / stress 7. Membantu mengurangkan kolestrol 8. Tinggi antioksida 9. Membuang toksin dalam badan 10. Melancarkan penghadaman & peredaran darah APA ITU KOPI HIJAU? -Bijian kopi muda yang di kisar tanpa dipanggang / sangrai terlebih dahulu sebagaimana minuman kopi biasa yang kita minum. Disebabkan itu, ia mengandungi kandungan Asam Klorogenik yang jauh lebih tinggi (3x ganda), yang berupaya menjadi 'booster' sebagai pembakar lemak & kalori lebih pantas, meningkatkan stamina seterusnya mencegah pembentukan lemak baru di bawah lapisan kulit. Disebabkan itu, Kopi Hijau digunakan secara meluas untuk tujuan diet & penurunan berat badan secara sihat dan selamat. . πŸ“²0112-4031533 #kopihijaualana #kopialana #susukambing #chiaseeds #sihatkurus #tahanlapar #codpenang #selfpickupbayanbaru #sayajual #terimakasihsemua
2003/23/2017
🌷🌷🌷SERBUK MUTIARA 100% asli yang menjadi fenomena sekarang...ramai yang bertanya..bagaimana terhasilnya serbuk mutiara ni..
kilang mana yang buat..
produk ini memang dah lama untuk masyarakat china dan jepun
cuma di kalangan masyarakat melayu sangat kurang yang tau kebaikan serbuk mutiara ini..
serbuk mutiara bukan di hasilkan dikilang..
sbb semua tau..mutiara adalah bahan semula jadi.
kita import biji mutiara dari jepun dan di kisar menggunakan lesung khas yang di import dari England
#codmelaka #codseremban #codsenawang #codpenang #codpulaupinang #boosterwhiteningmelaka #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningsenawang #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilprodukkecantikkan #jerbazaar
🌷🌷🌷SERBUK MUTIARA 100% asli yang menjadi fenomena sekarang...ramai yang bertanya..bagaimana terhasilnya serbuk mutiara ni.. kilang mana yang buat.. produk ini memang dah lama untuk masyarakat china dan jepun cuma di kalangan masyarakat melayu sangat kurang yang tau kebaikan serbuk mutiara ini.. serbuk mutiara bukan di hasilkan dikilang.. sbb semua tau..mutiara adalah bahan semula jadi. kita import biji mutiara dari jepun dan di kisar menggunakan lesung khas yang di import dari England #codmelaka #codseremban #codsenawang #codpenang #codpulaupinang #boosterwhiteningmelaka #boosterwhiteningpenang #boosterwhiteningseremban #boosterwhiteningsenawang #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilprodukkecantikkan #jerbazaar
13003/23/2017
Alhamdulillah masalah lebam pada bibir dah hilang! Lips become more fresh 😍😍😍
.
.
POSITIF #feedback from #faraalipbutter user.Alhamdulillah mana taknya lip butter ni buka sahaja untuk buat bibir cantik TETAPI MERAWAT juga!!!
.
.
Kalo tak best founder @farahanimrazak takdala kesana - sini dengan antioxidant lip butter ni ❀
.
.
Berminat? Dm/fast respon WhatsApp me 011.2432.4552 Fea. Available servis Cod selected area + Pos all over Malaysia.
.
.
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutterkedah - #regrann
#goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline 
#jubahmurah #jubah 
#nursingjubah #sayajual
#nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
Alhamdulillah masalah lebam pada bibir dah hilang! Lips become more fresh 😍😍😍 . . POSITIF #feedback from #faraalipbutter user.Alhamdulillah mana taknya lip butter ni buka sahaja untuk buat bibir cantik TETAPI MERAWAT juga!!! . . Kalo tak best founder @farahanimrazak takdala kesana - sini dengan antioxidant lip butter ni ❀ . . Berminat? Dm/fast respon WhatsApp me 011.2432.4552 Fea. Available servis Cod selected area + Pos all over Malaysia. . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkedah - #regrann #goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline #jubahmurah #jubah #nursingjubah #sayajual #nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
2003/23/2017
Nak KULIT CANTIK GEBU sambil TURUNKAN BERAT BADAN dgn selamat ?
.
HOT selling ESP ! Bancuh dan minum. Nak letak susu sikit pun boleh atau blend dgn buah. Sedap ! πŸ˜‹

Jom saya share sikit kebaikan ESP ;
.
🌱 Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu.
🌱 Memudarkan parut.
🌱 Mengawal pertumbuhan jerawat.
🌱 Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat.
🌱 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
🌱 Kulit jadi lebih tegang dan sihat.
🌱 Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang.
🌱 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang.
🌱 Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan.
🌱 Menguatkan rahim.
🌱 Mengurangkan risiko kanser payudara.
🌱 Membantu penyembuhan luka.
🌱Menyokong sistem imunisasi badan.
🌱Makanan segera yang begitu mudah untuk disediakan.
.

WhatsApp / Msg untuk sebarang pertanyaan πŸ˜‰
.
Your trusted SID
Amalina
+60174647531

#shaklee #shakleesgpetani #padangserai #sgpetani #cantik #healthyfood #kurus #kecantikankulit #bandarputerijaya #tamansejati #makanan #jjcm #amanjaya #sidsgpetani #kgselamat #smkks #shakleepenang #butterworth #baganluar #codpenang #codkedah #shakleebutterworth #shakleebandarputerijaya #shakleemurahsgpetani #shakleemurah
Nak KULIT CANTIK GEBU sambil TURUNKAN BERAT BADAN dgn selamat ? . HOT selling ESP ! Bancuh dan minum. Nak letak susu sikit pun boleh atau blend dgn buah. Sedap ! πŸ˜‹ Jom saya share sikit kebaikan ESP ; . 🌱 Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu. 🌱 Memudarkan parut. 🌱 Mengawal pertumbuhan jerawat. 🌱 Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat. 🌱 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita. 🌱 Kulit jadi lebih tegang dan sihat. 🌱 Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang. 🌱 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang. 🌱 Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan. 🌱 Menguatkan rahim. 🌱 Mengurangkan risiko kanser payudara. 🌱 Membantu penyembuhan luka. 🌱Menyokong sistem imunisasi badan. 🌱Makanan segera yang begitu mudah untuk disediakan. . WhatsApp / Msg untuk sebarang pertanyaan πŸ˜‰ . Your trusted SID Amalina +60174647531 #shaklee #shakleesgpetani #padangserai #sgpetani #cantik #healthyfood #kurus #kecantikankulit #bandarputerijaya #tamansejati #makanan #jjcm #amanjaya #sidsgpetani #kgselamat #smkks #shakleepenang #butterworth #baganluar #codpenang #codkedah #shakleebutterworth #shakleebandarputerijaya #shakleemurahsgpetani #shakleemurah
8003/23/2017
Okey kita topup stock lagiiii 😍 Siapa nak order , dm or whatsapp je 😊 Jangan malu2, jangan segan2. Raya dah tak lama, kita buat projek turunkan berat badan sama2. Saya guide 😚 
Whatsapp +6018-4660487 🌸 
COD AREA PARIT BUNTAR, ETC & PENANG, ETC 🚚 (comot sikit hihi , well baru lepas makan. orang tua tua kata, comot ni comel πŸ˜‰) #dropshipmurah #penang #nibongtebal #paritbuntar #perak #ipoh #slimdetox #detoxmurah #detoxsedap #nakkurus  #sayajualrosselleslimdetox #bahanorganikmurah #codparitbuntar #codbandarbaharu #codpenang #detoxpenang #rosselleslim #detoxslim #produknatural #produkorganik #seberangperai #codseberangperai #jomsihat #jomslim #jomkurus #baganserai #bandarbaharu
Okey kita topup stock lagiiii 😍 Siapa nak order , dm or whatsapp je 😊 Jangan malu2, jangan segan2. Raya dah tak lama, kita buat projek turunkan berat badan sama2. Saya guide 😚 Whatsapp +6018-4660487 🌸 COD AREA PARIT BUNTAR, ETC & PENANG, ETC 🚚 (comot sikit hihi , well baru lepas makan. orang tua tua kata, comot ni comel πŸ˜‰) #dropshipmurah #penang #nibongtebal #paritbuntar #perak #ipoh #slimdetox #detoxmurah #detoxsedap #nakkurus #sayajualrosselleslimdetox #bahanorganikmurah #codparitbuntar #codbandarbaharu #codpenang #detoxpenang #rosselleslim #detoxslim #produknatural #produkorganik #seberangperai #codseberangperai #jomsihat #jomslim #jomkurus #baganserai #bandarbaharu
79203/23/2017
@Regrann from @stokis_nursajat_honey - .
 READY STOK ye.. Nak order WHTSAPP sis 0174924412 ( SIS HONEY) .
#CODPENANG #POSLAJU semua kawasanπŸ˜‰ jamu asli by @liana_rosli terbaekk.. Wajib try uolls... Ketat mencengkam... .
KEBAIKAN 
JUS Sweetdara plus + COLLAGEN βœ” awet muda
βœ” tenaga luar biasa
βœ” anjalkan payudara
βœ” naikkan dan anjalkan punggung βœ” montok dan gebu
βœ” kulit halus dan lembab
βœ” hilangkan pecah2 dan rekahan di tapak tumit kaki
βœ” muka jadi glowing βœ” perapat
βœ” tiada angin jahat
βœ” tiada senggugut βœ” tiada keputihan
βœ” badan dan miss V berbau wangi

Jika ambil jamu sweetdara dan jus sweetdara PLUS dapat kesan yg berganda
#ketatberganda #makincantikbody - #regrann
@Regrann from @stokis_nursajat_honey - . READY STOK ye.. Nak order WHTSAPP sis 0174924412 ( SIS HONEY) . #CODPENANG #POSLAJU semua kawasanπŸ˜‰ jamu asli by @liana_rosli terbaekk.. Wajib try uolls... Ketat mencengkam... . KEBAIKAN JUS Sweetdara plus + COLLAGEN βœ” awet muda βœ” tenaga luar biasa βœ” anjalkan payudara βœ” naikkan dan anjalkan punggung βœ” montok dan gebu βœ” kulit halus dan lembab βœ” hilangkan pecah2 dan rekahan di tapak tumit kaki βœ” muka jadi glowing βœ” perapat βœ” tiada angin jahat βœ” tiada senggugut βœ” tiada keputihan βœ” badan dan miss V berbau wangi Jika ambil jamu sweetdara dan jus sweetdara PLUS dapat kesan yg berganda #ketatberganda #makincantikbody - #regrann
10003/22/2017
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak  0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak 0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
697011/08/2015
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. 
Comes with box, refer previous post for details. 
or 
whatsapp +6013-9897520
+6019γƒΌ4742705

SERIOUS BUYER ONLY. 
#codkulim 
#codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. Comes with box, refer previous post for details. or whatsapp +6013-9897520 +6019γƒΌ4742705 SERIOUS BUYER ONLY. #codkulim #codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
2243608/16/2016
AWAS PENANGAN GAMBIR EMAS!!!
-MEMBUAT ISTERI ANDA MERENGEK-RENGEK SEPERTI MALAM PERTAMA..
-MEMBUAT ISTERI ANDA KLIMAKS BERKALI-KALI..
-MEMBUAT ISTERI ANDA TERSENYUM KEESOKAN HARI..
GAMBIR EMAS 4 IN 1
-Keras -Panjang -Besar -Lama
SERING TEWAS AWAL??
INGIN BERAKSI LEBIH LAMAA!!!!
30MiNit...40MiNit...60MiNit..senyum jeee😍😘
√ Produk yang menjadi fenomena 2015 dan 2016..
√ Order xhenti2 dari customer..
√ Tiada kesan sampingan ☺
-Memperkenalkan gel terlaris pada masa kini..
-Iaitu GAMBIR EMAS Performance Gel
-Lebih RIBUAN unit telah terjuall....
-Lambakan testimoni terhangat..
APA KELEBIHAN GAMBIR EMAS
βœ” Melambatkan
AWAS PENANGAN GAMBIR EMAS!!! -MEMBUAT ISTERI ANDA MERENGEK-RENGEK SEPERTI MALAM PERTAMA.. -MEMBUAT ISTERI ANDA KLIMAKS BERKALI-KALI.. -MEMBUAT ISTERI ANDA TERSENYUM KEESOKAN HARI.. GAMBIR EMAS 4 IN 1 -Keras -Panjang -Besar -Lama SERING TEWAS AWAL?? INGIN BERAKSI LEBIH LAMAA!!!! 30MiNit...40MiNit...60MiNit..senyum jeee😍😘 √ Produk yang menjadi fenomena 2015 dan 2016.. √ Order xhenti2 dari customer.. √ Tiada kesan sampingan ☺ -Memperkenalkan gel terlaris pada masa kini.. -Iaitu GAMBIR EMAS Performance Gel -Lebih RIBUAN unit telah terjuall.... -Lambakan testimoni terhangat.. APA KELEBIHAN GAMBIR EMAS βœ” Melambatkan "Game over" 20-60 minit βœ” Membesarkan, Menegangkan, Mengeraskan Alat Kelamin βœ” Menyihatkan kulit dan urat βœ” Melancarkan sistem pengaliran darah βœ” Kesannya serta merta βœ” Tiada kesan sampingan βœ” Diluluskan KKM βœ” Gel ini mengandungi Ekstrak Gambir ,resipi tradisional dan bebas bahan kimia βœ” Xpanas, Xkebas, Xmelekit dan Xberbau Untuk pertanyaan lanjut dan order sila pm atau whatsapp sy terus 010-3777499 010-3777499 Atau terus klik sini, https://api.whatsapp.com/send?phone=60103777499&text=Hallo%20Assalamualaikum%20Saya%20nak%20tanya%20pasal%20gambir%20emas #codpenang #jauhpos #pastikanoriginal
7003/16/2017
Eh tak tak .

Tak jeles pun customer lagi cantik dari kita . Tak menyesal pun perkenalkan OXYGEN DOLL FOUNDATION dgn MAGIC SPARKLING WATER SPRAY ni kat uols . Sumpah tak menyesal 😳 *sambil gigit bantal wondering kenapa tak cantik camni*

#OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #MagicSparklingWaterSpray #codpenang #sayajual #sayajualfoundation #sayajualoxygendollfoundation #sayajualmagicsparklingwater #foundation #foundationmurah #foundationbest #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #igbiz #igbizmy #igbizmalaysia #instashop #instashopmy #instashopmalaysia #bazaarpaknil #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #agentrznbeautypenang
Eh tak tak . Tak jeles pun customer lagi cantik dari kita . Tak menyesal pun perkenalkan OXYGEN DOLL FOUNDATION dgn MAGIC SPARKLING WATER SPRAY ni kat uols . Sumpah tak menyesal 😳 *sambil gigit bantal wondering kenapa tak cantik camni* #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #MagicSparklingWaterSpray #codpenang #sayajual #sayajualfoundation #sayajualoxygendollfoundation #sayajualmagicsparklingwater #foundation #foundationmurah #foundationbest #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #igbiz #igbizmy #igbizmalaysia #instashop #instashopmy #instashopmalaysia #bazaarpaknil #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #agentrznbeautypenang
12103/22/2017
Sis @farahanimrazak The founder of Antioxidant Lip Butter sharing ❀
.
.
@Regrann from @farahanimrazak -  pagi sabtu ni kak anim nak tunjuk bila pakai Faraa Lip Butter, warna semulajadi bibir yg dihasilkan oleh bahan 100% natural yg terkandung seperti beeswax, sunflowers seeds, jojoba oil & olive oil akan tahan lama di bibir.
.
Bahan bahan semulajadi ini  meresap dlm blood vessels di bibir disamping utk menjaga aliran darah pada bibir, kelembapan, melindungi dan mengelakkan syndrom bibir hitam :)
.
follow @faraa.beautyhealth untuk jaga kesihatan bibir dan cantik. jomm kurangkan bahan kimia pada bibir kerana bibir sihat adalah aset pelengkap seri wajah πŸ’‹ - #regrann .
.
.
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutterkedah - #regrann
#goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline 
#jubahmurah #jubah 
#nursingjubah #sayajual
#nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
Sis @farahanimrazak The founder of Antioxidant Lip Butter sharing ❀ . . @Regrann from @farahanimrazak - pagi sabtu ni kak anim nak tunjuk bila pakai Faraa Lip Butter, warna semulajadi bibir yg dihasilkan oleh bahan 100% natural yg terkandung seperti beeswax, sunflowers seeds, jojoba oil & olive oil akan tahan lama di bibir. . Bahan bahan semulajadi ini meresap dlm blood vessels di bibir disamping utk menjaga aliran darah pada bibir, kelembapan, melindungi dan mengelakkan syndrom bibir hitam :) . follow @faraa.beautyhealth untuk jaga kesihatan bibir dan cantik. jomm kurangkan bahan kimia pada bibir kerana bibir sihat adalah aset pelengkap seri wajah πŸ’‹ - #regrann . . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkedah - #regrann #goodmorning #lipbalm #lipbutter #faraalipbutter #codpenang #codkedah #lipstick #localproducts #bazarpaknil #bazaronline #jubahmurah #jubah #nursingjubah #sayajual #nursingfriendly #blouse #wudhufriendly #blousemurah #sale
721503/23/2017
Hai gaiss. Mem Braune ni sangat istimewa tau. Sebab apa? Sebab Mem Braune salah satu-satunya jam Mem yang mempunyai butterfly buckle. .
Anda berminat? Jika YA, anda berpeluang mendapat 15% diskaun untuk jam Mem Braune Butterfly Buckle ini.
.
Harga asal Rm279, selepas diskaun, hanya Rm237 sahaja! Tunggu apa lagi, whatsapp 012 425 2348 sekarang. Promosi sah sehingga 31/3/2017 sahaja.😊
Hai gaiss. Mem Braune ni sangat istimewa tau. Sebab apa? Sebab Mem Braune salah satu-satunya jam Mem yang mempunyai butterfly buckle. . Anda berminat? Jika YA, anda berpeluang mendapat 15% diskaun untuk jam Mem Braune Butterfly Buckle ini. . Harga asal Rm279, selepas diskaun, hanya Rm237 sahaja! Tunggu apa lagi, whatsapp 012 425 2348 sekarang. Promosi sah sehingga 31/3/2017 sahaja.😊
15103/23/2017
❀ MARCH CRAZY SALE❀
❀ MARCH CRAZY SALE❀
❀ MARCH CRAZY SALE❀
.
πŸ’‹ SPECIAL COMBO OFFER POTONGAN  SEHINGGA RM80/set
.
πŸ’‹ EKSKLUSIVE COMBO EVER πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
πŸ’‹ PROMOSI TERHAD LIMITED SAMPAI 31 MARCH SAHAJA !!!!
.
πŸ’ƒπŸ» ORDER NOWπŸ‘‡πŸΌJANGAN TGGU2 LAGIKK
.
Whatsapp +60195170718 atau DM terus laju2
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#teamdyxy
#teamdyxypenang
#penang
#codpenang
#sale
❀ MARCH CRAZY SALE❀ ❀ MARCH CRAZY SALE❀ ❀ MARCH CRAZY SALE❀ . πŸ’‹ SPECIAL COMBO OFFER POTONGAN SEHINGGA RM80/set . πŸ’‹ EKSKLUSIVE COMBO EVER πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . πŸ’‹ PROMOSI TERHAD LIMITED SAMPAI 31 MARCH SAHAJA !!!! . πŸ’ƒπŸ» ORDER NOWπŸ‘‡πŸΌJANGAN TGGU2 LAGIKK . Whatsapp +60195170718 atau DM terus laju2 . . #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #teamdyxypenang #penang #codpenang #sale
8003/23/2017
Next