#codpenang medias

Rise up, Dress up & Shine up!

A sachet of Tun Teja with a glass mixed fruit juice. What a purffectt morning.

Have a great day ladies!

#jamutuntejapenang #jamutunteja #jamuwanita #jamumoden #lifestylejamu #penangvendor #codpenang #penangdelivery #vendorswanted #jamusihat #loffatah
Rise up, Dress up & Shine up! A sachet of Tun Teja with a glass mixed fruit juice. What a purffectt morning. Have a great day ladies! #jamutuntejapenang #jamutunteja #jamuwanita #jamumoden #lifestylejamu #penangvendor #codpenang #penangdelivery #vendorswanted #jamusihat #loffatah
3001/24/2017
Good morning! ๐Ÿ˜What? Even the planet Earth, yes the one weโ€™re living on now rotates around the most powerful star in the universe, the Sun in counterclockwise direction!

Coincidence? You be the judge. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Good morning! ๐Ÿ˜What? Even the planet Earth, yes the one weโ€™re living on now rotates around the most powerful star in the universe, the Sun in counterclockwise direction! Coincidence? You be the judge. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
17101/23/2017
Kurang keyakinan diri sebab masalah kulit kusam? Malu dengan rakan sepejabat sebab masalah jeragat ? Oil seed ? Tona kulit tak sekata ? Jom guna serum LUMINOUS. Serum dari remedy ni mengandungi 100% bahan semulajadi so selamat untuk kulit awak sebab takde bahan kimia. Bila pakai konfem tak berminyak sebab serum ni berasaskan air & mudah meresap lagi kedalam kulit. Satu botol boleh tahan 2-3 bulan tau. Best kan !!Taktahu sesuai dengan serum yang mana satu takpe sis boleh consult. Free consultation ye. Jom order sementara stok masih ada uolls ! Kang habis jangan menangis tepi bucu katil pulak naa
.
.
.
๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜
LUMINOUS FACE SERUM.
NOT150301042K. 
1.lighten skin
2.reduce scars
3.shrinking acne
4.oil controlling
5.fading oil seed
6.minimize pores
7.fading blackhead & whitehead. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1.Mencerahkan kulit.
2.Mengurangkan parut
3.Mengecutkan jerawat
4.Mengawal minyak muka
5.Melenyapkan bintik hitam dan bintik putih
6.Melenyapkan milia seed/oil seed
7.Mengecilkan pori-pori
.
.
.
. ๐Ÿ“ฒ whatsapp 'REMEDY' ke : +60143048148
.
.
.
Jom pakat tengok testimonials kami ๐Ÿ˜
#remedyserumtestimonials
#remedycleansertestimonials
#remedymalaysia #remedycleanser
#remedy_penang #CODparitbuntar
#CODpenang #remedyserum
#lokallah #sayajualmurah #sayajualmurah2
Kurang keyakinan diri sebab masalah kulit kusam? Malu dengan rakan sepejabat sebab masalah jeragat ? Oil seed ? Tona kulit tak sekata ? Jom guna serum LUMINOUS. Serum dari remedy ni mengandungi 100% bahan semulajadi so selamat untuk kulit awak sebab takde bahan kimia. Bila pakai konfem tak berminyak sebab serum ni berasaskan air & mudah meresap lagi kedalam kulit. Satu botol boleh tahan 2-3 bulan tau. Best kan !!Taktahu sesuai dengan serum yang mana satu takpe sis boleh consult. Free consultation ye. Jom order sementara stok masih ada uolls ! Kang habis jangan menangis tepi bucu katil pulak naa . . . ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ LUMINOUS FACE SERUM. NOT150301042K. 1.lighten skin 2.reduce scars 3.shrinking acne 4.oil controlling 5.fading oil seed 6.minimize pores 7.fading blackhead & whitehead. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 1.Mencerahkan kulit. 2.Mengurangkan parut 3.Mengecutkan jerawat 4.Mengawal minyak muka 5.Melenyapkan bintik hitam dan bintik putih 6.Melenyapkan milia seed/oil seed 7.Mengecilkan pori-pori . . . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 'REMEDY' ke : +60143048148 . . . Jom pakat tengok testimonials kami ๐Ÿ˜ #remedyserumtestimonials #remedycleansertestimonials #remedymalaysia #remedycleanser #remedy_penang #CODparitbuntar #CODpenang #remedyserum #lokallah #sayajualmurah #sayajualmurah2
20001/23/2017
assalamualaikum.. buat peminat bawal Anaqeen.. boley dptkan dr saya...by #cod utk sbrg shj.. jgk melalui #postage seluruh malaysia. 
#anaqeenpenang #bawalanaqeen 
#redlogo #bluelogo #silvertag #codpenang #hijaukuning #ajl31
assalamualaikum.. buat peminat bawal Anaqeen.. boley dptkan dr saya...by #cod utk sbrg shj.. jgk melalui #postage seluruh malaysia. #anaqeenpenang #bawalanaqeen #redlogo #bluelogo #silvertag #codpenang #hijaukuning #ajl31
4001/23/2017
Kenapa masih belum nampak kesan?
Dah lebih 3 kotak tapi macam tak ade effect pun?
.
.
Tunggu....
.
.
ADAKAH ANDA SEORANG 'COFFEE ADDICT??? TAK BOLEH HIDUP TANPA COFFEE???
.
.
Ya, sis!
.
Emm...patutla!
.
Kandungan JTTโ„ข kan ada kolagen. Kopi pulak ada kafein. Kolagen dan kafein ibarat air dan minyak, memang tak 'ngam'. Kolagen akan terencat dalam kehadiran kafein. So, telan banyak mana pun sia-sia saja.
.
Kafein kadang kala menganggu proses pencernaan. So, macam mana khasiat herba dan bahan2 lain dalam JTTโ„ข nak menyerap dengan baik. Proses pembuangan toksin pun terganggu jugak. So, camna nak nampak kesan?
.
Dos kafein yang tinggi pun boleh ganggu metabolisme badan. Proses pembakaran lemak jadi tak efisyen. So, camna nak nampak kesan?
.
Basically, apabila proses badan dah bercelaru dan terganggu, memang tak nampak dah kesan. Natijahnya, badan akan jadi lemah, letih, lesu dan tak bermaya. Hilanglah effect JTTโ„ข as energy booster. Then, kulit pulak jadi kusam sebabnya kolagen tak dapat membantu pun.
.
Jadi, sis semua nampak tak? Penting tau jarakkan mengambil kopi 3-4 jam selepas pengambilan JTTโ„ข. Bukan tak boleh minum cuma kena minum pada ketika yang sesuai. Tapi, kesan lebih ketara bagi yang lansung xamik kafein๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰. In Shaa Allah.
.
Nak tau lagi banyak tips, nak repeat order dan yang 1st timer cepatla DM / WhatsApp Ciknetz
0124748020
0124748020
0124748020

Sharing is caring๐Ÿ’‹
.
#jamutunteja #jamutuntejapenang #jamutuntejautara #jamumoden #jamufied #lifestylejamu #jamusihat #jamucantik #jamuwanita #codpenang #penangvendor
Kenapa masih belum nampak kesan? Dah lebih 3 kotak tapi macam tak ade effect pun? . . Tunggu.... . . ADAKAH ANDA SEORANG 'COFFEE ADDICT??? TAK BOLEH HIDUP TANPA COFFEE??? . . Ya, sis! . Emm...patutla! . Kandungan JTTโ„ข kan ada kolagen. Kopi pulak ada kafein. Kolagen dan kafein ibarat air dan minyak, memang tak 'ngam'. Kolagen akan terencat dalam kehadiran kafein. So, telan banyak mana pun sia-sia saja. . Kafein kadang kala menganggu proses pencernaan. So, macam mana khasiat herba dan bahan2 lain dalam JTTโ„ข nak menyerap dengan baik. Proses pembuangan toksin pun terganggu jugak. So, camna nak nampak kesan? . Dos kafein yang tinggi pun boleh ganggu metabolisme badan. Proses pembakaran lemak jadi tak efisyen. So, camna nak nampak kesan? . Basically, apabila proses badan dah bercelaru dan terganggu, memang tak nampak dah kesan. Natijahnya, badan akan jadi lemah, letih, lesu dan tak bermaya. Hilanglah effect JTTโ„ข as energy booster. Then, kulit pulak jadi kusam sebabnya kolagen tak dapat membantu pun. . Jadi, sis semua nampak tak? Penting tau jarakkan mengambil kopi 3-4 jam selepas pengambilan JTTโ„ข. Bukan tak boleh minum cuma kena minum pada ketika yang sesuai. Tapi, kesan lebih ketara bagi yang lansung xamik kafein๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰. In Shaa Allah. . Nak tau lagi banyak tips, nak repeat order dan yang 1st timer cepatla DM / WhatsApp Ciknetz 0124748020 0124748020 0124748020 Sharing is caring๐Ÿ’‹ . #jamutunteja #jamutuntejapenang #jamutuntejautara #jamumoden #jamufied #lifestylejamu #jamusihat #jamucantik #jamuwanita #codpenang #penangvendor
9101/23/2017
"2 BOTOL, JERAWAT LESAP" . . Hi uolss.. Meh layan testimoni.. Hihi Masalah jerawat dah hilang selepas consume 2 botol DV. Bukan itu saja, kulit jugak bertambah cerah. Tak sia2 try DV ni.. ๐Ÿ˜ . . Sapa nak lawa? Meh pm Kak Min ๐Ÿ˜‰ . . #hisap2teruscantik #sapu2dahpinkish #bilabelle
0101/23/2017
Wrap this stainless steel beauty around your wrist. MEM Krom, available for men and women.๐Ÿ˜Š
-
Whatsapp 012-4252348 for further information ๐Ÿ˜
Wrap this stainless steel beauty around your wrist. MEM Krom, available for men and women.๐Ÿ˜Š - Whatsapp 012-4252348 for further information ๐Ÿ˜
34101/23/2017
Ibu dalam pantang dan yang menyusukan anak boleh makan ke Chia Seed ni?
----------------
.
๐ŸŒท Ibu dalam pantang BOLEH MAKAN biji chia.
.
๐ŸŒท Nutrisi dalam biji chia dapat memberi tenaga, menghilangkan sembelit, melancarkan peredaran darah dan membantu mengurangkan berat badan. .
๐ŸŒทMalah, biji chia dapat meningkatkan SUSU badan. .
๐ŸŒท Ia juga membaiki tekstur kulit si ibu selepas bersalin, dan bayi akan memiliki kulit yang gebu dan halus kerana biji chia mempunyai kandungan vitamin c yang tinggi. .
๐ŸŒท Kalsium dalam biji chia dapat menggantikan kalsium yang diserap bayi semasa dalam perut ibu dan menyusu susu ibu. .
Pm/wassap : 013-433 3652
Ibu dalam pantang dan yang menyusukan anak boleh makan ke Chia Seed ni? ---------------- . ๐ŸŒท Ibu dalam pantang BOLEH MAKAN biji chia. . ๐ŸŒท Nutrisi dalam biji chia dapat memberi tenaga, menghilangkan sembelit, melancarkan peredaran darah dan membantu mengurangkan berat badan. . ๐ŸŒทMalah, biji chia dapat meningkatkan SUSU badan. . ๐ŸŒท Ia juga membaiki tekstur kulit si ibu selepas bersalin, dan bayi akan memiliki kulit yang gebu dan halus kerana biji chia mempunyai kandungan vitamin c yang tinggi. . ๐ŸŒท Kalsium dalam biji chia dapat menggantikan kalsium yang diserap bayi semasa dalam perut ibu dan menyusu susu ibu. . Pm/wassap : 013-433 3652
20101/23/2017
Warna warni menggoda selera betul tak ;)
.
Sape ade stoberi dan kiwi, sedap jugak buat cenggini. Tabur tabur #silerachiased boleh dapat nutrisi hebat sama tau.
.
Silera Chia seed bukan je elok untuk diet dan sistem pencernaan tau.
Tapi ia juga bagus untuk kecantikan kulit ๐Ÿ˜‹
.
Sebab biji-bijian ini mengandung vitamin E yang dapat membuat kulit kita menjadi halus dan awet muda ๐Ÿ˜˜
.
Best kan? .
Jom amalkan dan pastikan konsisten. Barulah dapat hasil yang mantap :)
Warna warni menggoda selera betul tak ;) . Sape ade stoberi dan kiwi, sedap jugak buat cenggini. Tabur tabur #silerachiased boleh dapat nutrisi hebat sama tau. . Silera Chia seed bukan je elok untuk diet dan sistem pencernaan tau. Tapi ia juga bagus untuk kecantikan kulit ๐Ÿ˜‹ . Sebab biji-bijian ini mengandung vitamin E yang dapat membuat kulit kita menjadi halus dan awet muda ๐Ÿ˜˜ . Best kan? . Jom amalkan dan pastikan konsisten. Barulah dapat hasil yang mantap :)
28101/23/2017
โ€ข โ€ข โ€ข
Ready stock!
Jus Goyang Rapat : RM 45
Pencuci Goyang Segar : RM 29
COMBO : RM 70
.
Postage:
Semenanjung - RM 8
Sabah/Sarawak - RM 11
.
.
Cash on Delivery:
Bandar Perda
Permatang Pauh
Seberang Jaya
.
.
Walk into boutique:
@lunalunavendors - Alor Setar
@heaven_penang - Bertam
.
.
Whatsapp to order: +601757774297
.
.
#sayajual #sayajualbyrcw #byrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #rozitachewan #codpenang #vendorutara
โ€ข โ€ข โ€ข Ready stock! Jus Goyang Rapat : RM 45 Pencuci Goyang Segar : RM 29 COMBO : RM 70 . Postage: Semenanjung - RM 8 Sabah/Sarawak - RM 11 . . Cash on Delivery: Bandar Perda Permatang Pauh Seberang Jaya . . Walk into boutique: @lunalunavendors - Alor Setar @heaven_penang - Bertam . . Whatsapp to order: +601757774297 . . #sayajual #sayajualbyrcw #byrcw #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #rozitachewan #codpenang #vendorutara
11101/23/2017
Mai lekaihh.. Jimat kaww-kaww punya kalau beli sepasang Mem Ocean.. Promosi 10% off masih lagi berlangsung.. Jangan lupa dapatkan jam COUNTERCLOCKWISE idaman anda ๐Ÿ˜
.
Whatsapp 012-4252348 untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜
Mai lekaihh.. Jimat kaww-kaww punya kalau beli sepasang Mem Ocean.. Promosi 10% off masih lagi berlangsung.. Jangan lupa dapatkan jam COUNTERCLOCKWISE idaman anda ๐Ÿ˜ . Whatsapp 012-4252348 untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜
24101/23/2017
Testimoni pengguna Kawaii Collagen. 
Dapatkan Zofea Beauty Secret,  SSW Kawaii Collagen, Cantalina Beauty  dari #pengedarsahkawaiicollagen. whatsapp 0134273193. #freepostage #codPenang #BayanLepas #BayanBaru #TelukKumbar #Butterworth #Kulim #Perda #BukitMertajam #Bertam #USM
Testimoni pengguna Kawaii Collagen. Dapatkan Zofea Beauty Secret, SSW Kawaii Collagen, Cantalina Beauty dari #pengedarsahkawaiicollagen. whatsapp 0134273193. #freepostage #codPenang #BayanLepas #BayanBaru #TelukKumbar #Butterworth #Kulim #Perda #BukitMertajam #Bertam #USM
3001/23/2017
Masalah oil seed ? Muka dah putih cun comey tapi ada oil seed ni buat korang rasa rendah diri? Jom guna serum LUMINOUS tau๐Ÿ˜. Boleh treat kulit burn lagi.Serum dari remedy 100% mengandungi bahan semulajadi so selamat untuk kulit awak tu sebab takde bahan kimia. Risau kulit berminyak bila pakai serum ? Jangan risau sebab serum ni berasaskan air so bila pakai konfem takkan berminyakla ! .
.
.
Senang je nak pakai cuma titis kat muka dalam 2-3 titis lepas tu sapu ke seluruh muka bagi rata. Pakai tiap pagi dan malam. Lepas pakai serum boleh continue dengan moisturizer makeup semua tu. Satu botol boleh tahan dalam 2- 3 bulan ya. Best kan serum dari remedy ni. Boleh jadi base makeup lagi tau bagi sape yang suka makeup tu !! Bila pakai serum sebelum makeup konfem muka nampak lagi glowing๐Ÿ˜
.
.
.
๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜
LUMINOUS FACE SERUM.
NOT150301042K. 
1.lighten skin
2.reduce scars
3.shrinking acne
4.oil controlling
5.fading milia/oil seed
6.minimize pores
7.fading blackhead & whitehead. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1.Mencerahkan kulit.
2.Mengurangkan parut
3.Mengecutkan jerawat
4.Mengawal minyak muka
5.Melenyapkan bintik hitam dan bintik putih
6.Melenyapkan milia seed/oil seed
7.Mengecilkan pori-pori
.
.
.
. ๐Ÿ“ฒ whatsapp 'REMEDY' ke : +60143048148
.
.
.
Jom pakat tengok testimonials kami ๐Ÿ˜
#remedyserumtestimonials
#remedycleansertestimonials
#remedymalaysia #remedycleanser
#remedy_penang #CODparitbuntar
#CODpenang #remedyserum
#lokallah #sayajualmurah #sayajualmurah2
Masalah oil seed ? Muka dah putih cun comey tapi ada oil seed ni buat korang rasa rendah diri? Jom guna serum LUMINOUS tau๐Ÿ˜. Boleh treat kulit burn lagi.Serum dari remedy 100% mengandungi bahan semulajadi so selamat untuk kulit awak tu sebab takde bahan kimia. Risau kulit berminyak bila pakai serum ? Jangan risau sebab serum ni berasaskan air so bila pakai konfem takkan berminyakla ! . . . Senang je nak pakai cuma titis kat muka dalam 2-3 titis lepas tu sapu ke seluruh muka bagi rata. Pakai tiap pagi dan malam. Lepas pakai serum boleh continue dengan moisturizer makeup semua tu. Satu botol boleh tahan dalam 2- 3 bulan ya. Best kan serum dari remedy ni. Boleh jadi base makeup lagi tau bagi sape yang suka makeup tu !! Bila pakai serum sebelum makeup konfem muka nampak lagi glowing๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ LUMINOUS FACE SERUM. NOT150301042K. 1.lighten skin 2.reduce scars 3.shrinking acne 4.oil controlling 5.fading milia/oil seed 6.minimize pores 7.fading blackhead & whitehead. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” 1.Mencerahkan kulit. 2.Mengurangkan parut 3.Mengecutkan jerawat 4.Mengawal minyak muka 5.Melenyapkan bintik hitam dan bintik putih 6.Melenyapkan milia seed/oil seed 7.Mengecilkan pori-pori . . . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 'REMEDY' ke : +60143048148 . . . Jom pakat tengok testimonials kami ๐Ÿ˜ #remedyserumtestimonials #remedycleansertestimonials #remedymalaysia #remedycleanser #remedy_penang #CODparitbuntar #CODpenang #remedyserum #lokallah #sayajualmurah #sayajualmurah2
14101/23/2017
TESTIMONIAL PELANGGAN  SELEPAS MENGAMBIL PRODUCT SHAKLEE
--------------------------------- #testimonialshakleebymadamsurianie .
testimonial yang wajib anda tahu sebelum membeli produk ini...
Dah teruja???
Dah tak sabar nak cuba??
Dah tak sabar nak beli???
.
Whatsapp laju laju -->> 0195434377
Whatsapp laju laju -->> 0195434377
Whatsapp laju laju -->> 0195434377
Whatsapp laju laju -->> 0195434377
.
#madamsurianieshaklee #MMTeamShaklee #kisahshakleesaya #shakleepenang #shakleemurah #sayajualshaklee #codpenang #shakleemurah #shakleejelutong #testimonial #bloggerreview #online #review #liveamazing #shaklee #terlajaklaris #produkshaklee #instagram #shakleeuitm
#shaklee #slimming #detox #shakleejelutong #explore #likesforlikes #kisahshakleesaya #shakleepenangisland #ajl31
TESTIMONIAL PELANGGAN SELEPAS MENGAMBIL PRODUCT SHAKLEE --------------------------------- #testimonialshakleebymadamsurianie . testimonial yang wajib anda tahu sebelum membeli produk ini... Dah teruja??? Dah tak sabar nak cuba?? Dah tak sabar nak beli??? . Whatsapp laju laju -->> 0195434377 Whatsapp laju laju -->> 0195434377 Whatsapp laju laju -->> 0195434377 Whatsapp laju laju -->> 0195434377 . #madamsurianieshaklee #MMTeamShaklee #kisahshakleesaya #shakleepenang #shakleemurah #sayajualshaklee #codpenang #shakleemurah #shakleejelutong #testimonial #bloggerreview #online #review #liveamazing #shaklee #terlajaklaris #produkshaklee #instagram #shakleeuitm #shaklee #slimming #detox #shakleejelutong #explore #likesforlikes #kisahshakleesaya #shakleepenangisland #ajl31
4001/23/2017
Assalamualaikum..
Good morning everyone..
Semoga dipermudahkan semua urusan kalian ๐Ÿ˜˜
.
.
Dear agents and customers,
Please be informed that Poslaju will be on a break during CNY..
.
So, kalau korang nak barang sampai before CNY, harini last day yer..
Last payment at 2pm..
Lepas time tu, Kak Min mintak mahap..
Kena join pos lepas CNY.. Sebab kalau pos esok pun barang terperap kat Poslaju tu jee..
.
Terima kasih atas kerjasama..
Nahh ciomm siket ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹
Have a nicee day!
Assalamualaikum.. Good morning everyone.. Semoga dipermudahkan semua urusan kalian ๐Ÿ˜˜ . . Dear agents and customers, Please be informed that Poslaju will be on a break during CNY.. . So, kalau korang nak barang sampai before CNY, harini last day yer.. Last payment at 2pm.. Lepas time tu, Kak Min mintak mahap.. Kena join pos lepas CNY.. Sebab kalau pos esok pun barang terperap kat Poslaju tu jee.. . Terima kasih atas kerjasama.. Nahh ciomm siket ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ Have a nicee day!
3101/23/2017
WALK IN : MZ SUPERSTALL KUALA TERENGGANU (open daily)
.
.
Whatsapp : 017-4153557
WALK IN : MZ SUPERSTALL KUALA TERENGGANU (open daily) . . Whatsapp : 017-4153557
34501/22/2017
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? 
Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! ๐Ÿค— 
Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal ๐Ÿ˜˜

NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT 
WHATSSAP +60106048282๐ŸŒน
#agensahpolishfacenina
#codpenang
LOGIK KE PAKAI SATU MALAM BOLEH CANTIK DAH SKIN? Kalau dengan POLISH GLOWING SKINCARE MEMANG LOGIK! ๐Ÿค— Set PGS nie takde bahan kimia pun uolss, semua kandungan dia selamat. Sape pakai jgn tkot, sbb kesan dia semua natural. Skin lebih flawless dan cerah. Yg ade jerawat, jeragat dan juga parut2 semua tu meh rawat dengan SET PGS nie. Tak nyesal ๐Ÿ˜˜ NAK TAW DENGAN LEBIH LANJUT WHATSSAP +60106048282๐ŸŒน #agensahpolishfacenina #codpenang
131301/22/2017
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. 
Comes with box, refer previous post for details. 
or 
whatsapp +6013-9897520
+6019ใƒผ4742705

SERIOUS BUYER ONLY. 
#codkulim 
#codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. Comes with box, refer previous post for details. or whatsapp +6013-9897520 +6019ใƒผ4742705 SERIOUS BUYER ONLY. #codkulim #codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
1773408/16/2016
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak  0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak 0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
700011/08/2015
Haiii . maaf update pagi2 . Ada yang carii tak bendaaa niey ? hehe . silicon terbaikkk niey . 
Kita open order . Kalau ramaii nakk kita amik stokk . Hargaaa ? Konfommm kasehh sayangg yeaaa . InsyaAllah . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Wassap 010-3734130

#bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang #spansilicon
Haiii . maaf update pagi2 . Ada yang carii tak bendaaa niey ? hehe . silicon terbaikkk niey . Kita open order . Kalau ramaii nakk kita amik stokk . Hargaaa ? Konfommm kasehh sayangg yeaaa . InsyaAllah . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Wassap 010-3734130 #bynaamey #trustedseller #igshoppenang #codpenang #spansilicon
26001/11/2017
Guys. This is our new product. Organic chia seed. To those yang nk lose weight, yang ada masalah sembelit. Nk nmpak muda boleh practice makan mende nie. Harga akak jual sangat lah kasih sayang.  RM 22 satu paket niyh.  Nk order boleh whatsapp atau msg akak kat 0194406813 โค๏ธ๏ธ๐Ÿ˜˜ #chiaseeds #chiaseedmurah #organicchiaseed #codpenang #sayajualchiaseed
Guys. This is our new product. Organic chia seed. To those yang nk lose weight, yang ada masalah sembelit. Nk nmpak muda boleh practice makan mende nie. Harga akak jual sangat lah kasih sayang. RM 22 satu paket niyh. Nk order boleh whatsapp atau msg akak kat 0194406813 โค๏ธ๏ธ๐Ÿ˜˜ #chiaseeds #chiaseedmurah #organicchiaseed #codpenang #sayajualchiaseed
18401/10/2017
Good morning! ๐Ÿ˜What? Even the planet Earth, yes the one weโ€™re living on now rotates around the most powerful star in the universe, the Sun in counterclockwise direction!

Coincidence? You be the judge. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Good morning! ๐Ÿ˜What? Even the planet Earth, yes the one weโ€™re living on now rotates around the most powerful star in the universe, the Sun in counterclockwise direction! Coincidence? You be the judge. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
17101/23/2017
ใƒปใƒปใƒป
Jubah sedondon dengan si cilik,
wasap 0174736144

Dapatkan koleksi #chanteqabaya sekarang terlajak murah ๐Ÿ˜™

#jubahplussaiz 
#jubahsicomel
#jubahibuanak 
#jubahibumenyusu 
#sedondonibuanak 
#bajumenduri
#bajurewang
#hadiahibu
#hadiahisteri
#hargaborong
#codpenang
ใƒปใƒปใƒป Jubah sedondon dengan si cilik, wasap 0174736144 Dapatkan koleksi #chanteqabaya sekarang terlajak murah ๐Ÿ˜™ #jubahplussaiz #jubahsicomel #jubahibuanak #jubahibumenyusu #sedondonibuanak #bajumenduri #bajurewang #hadiahibu #hadiahisteri #hargaborong #codpenang
226001/17/2017
Done cod brg area penang smlm. Sempat la tgok2 deco krismas yg mall2 kt penang buat.. Mmg cantik.. Pic ni pling win sbb ada beruang salji... Comel2 beruang tu... Mcm betul pulak beruang tu depa buat.mmg bg 5 bintang la kt tenaga kerja 1st Evenue. Sempat jgk tgok Elsa Frozen dgn kwan2 dia menari.comel sgt... Pssst... : Jenuh atur mall kmarin jumpa costumer... 1st Evenue, Parkson, Gurney... Pastu last sekali bru boleh p queensbay... Hehe

#alhamdulillah #iffaredcollection #codpenang
Done cod brg area penang smlm. Sempat la tgok2 deco krismas yg mall2 kt penang buat.. Mmg cantik.. Pic ni pling win sbb ada beruang salji... Comel2 beruang tu... Mcm betul pulak beruang tu depa buat.mmg bg 5 bintang la kt tenaga kerja 1st Evenue. Sempat jgk tgok Elsa Frozen dgn kwan2 dia menari.comel sgt... Pssst... : Jenuh atur mall kmarin jumpa costumer... 1st Evenue, Parkson, Gurney... Pastu last sekali bru boleh p queensbay... Hehe #alhamdulillah #iffaredcollection #codpenang
22212/11/2016
Tudiaa... Stokkk oh stokkk.... Sape punye ni..... !!!!๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ Hehhehe... FENOMENA #PINKLADY  semakin mendapat permintaan daripada customer!! Alhamdulillah.... Alhamdulillah. ... Produk yg sangat berKualiti setanding produk ANTARABANGSA... Yang penting. BERKESAN dan SELAMAT ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Uolls nak cuba. Tp 50/50.. Jangan pikir lagi.. Terus grab je.. Best giler ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘
.
 Whtsapp sis  017-4924412 (SISHONEY) FREE CONSULTATION
.
Whtsapp sis  017-4924412 (SISHONEY) FREE CONSULTATION
.
#CODPENANG #CODBRUNEI ๐Ÿ“ฆ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ #CODSELANGOR  #CODSINGAPORE
.
 #STOKIS #AGENT  #DROPSHIP whtsapp 017- 4924412 wanted!! Profit lumayan... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ฐ #TEAMHONEY ๐Ÿš€๐Ÿš€ lagiii...๐Ÿ˜„
Tudiaa... Stokkk oh stokkk.... Sape punye ni..... !!!!๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ Hehhehe... FENOMENA #PINKLADY semakin mendapat permintaan daripada customer!! Alhamdulillah.... Alhamdulillah. ... Produk yg sangat berKualiti setanding produk ANTARABANGSA... Yang penting. BERKESAN dan SELAMAT ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Uolls nak cuba. Tp 50/50.. Jangan pikir lagi.. Terus grab je.. Best giler ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . Whtsapp sis 017-4924412 (SISHONEY) FREE CONSULTATION . Whtsapp sis 017-4924412 (SISHONEY) FREE CONSULTATION . #CODPENANG #CODBRUNEI ๐Ÿ“ฆ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ #CODSELANGOR #CODSINGAPORE . #STOKIS #AGENT #DROPSHIP whtsapp 017- 4924412 wanted!! Profit lumayan... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ฐ #TEAMHONEY ๐Ÿš€๐Ÿš€ lagiii...๐Ÿ˜„
8001/22/2017
Next