#codpenang medias

5 bahan utama dalam Roselle Slim Detoxโ‰๏ธ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฎ Bunga Roselle - Cegah Kanser -
.
.
๐Ÿ’ฎTeh hijau - Menurunkan berat badan.
. .
๐Ÿ’ฎSerai Wangi - Memecahkan gumpalan angin.
.
.
๐Ÿ’ฎHerba Rosemary - Membantu memecahkan lemak serta mengurangkan rasa mengah.
.
. ๐Ÿ’ฎPutik Rose - Menjadikan kulit awet muda. .
.

Untungkan? ๐Ÿ˜Ž All in 1 hanya RM38 sahaja. .

PROMOSI BELUM HABIS LAGI๐Ÿ˜ƒ
.
WHATSAPP +6018-4660487๐ŸŒธ
WHATSAPP +6018-4660487๐ŸŒธ
WHATSAPP +6018-4660487๐ŸŒธ
#seremban #nilai #sepang #sayajualbarangrumah  #sayajualmacammacam
#dropshipmurah #penang #nibongtebal #paritbuntar #perak #ipoh #slimdetox #detoxmurah #detoxsedap #nakkurus  #sayajualrosselleslimdetox #bahanorganikmurah #codparitbuntar #codbandarbaharu #codpenang #fairytoxserum #rahsiabonda #rosselleslimdetox
#RahsiaBonda #teamkimiesuesecret
#fairytoxserum #nakkurus #slim
5 bahan utama dalam Roselle Slim Detoxโ‰๏ธ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’ฎ Bunga Roselle - Cegah Kanser - . . ๐Ÿ’ฎTeh hijau - Menurunkan berat badan. . . ๐Ÿ’ฎSerai Wangi - Memecahkan gumpalan angin. . . ๐Ÿ’ฎHerba Rosemary - Membantu memecahkan lemak serta mengurangkan rasa mengah. . . ๐Ÿ’ฎPutik Rose - Menjadikan kulit awet muda. . . Untungkan? ๐Ÿ˜Ž All in 1 hanya RM38 sahaja. . PROMOSI BELUM HABIS LAGI๐Ÿ˜ƒ . WHATSAPP +6018-4660487๐ŸŒธ WHATSAPP +6018-4660487๐ŸŒธ WHATSAPP +6018-4660487๐ŸŒธ #seremban #nilai #sepang #sayajualbarangrumah #sayajualmacammacam #dropshipmurah #penang #nibongtebal #paritbuntar #perak #ipoh #slimdetox #detoxmurah #detoxsedap #nakkurus #sayajualrosselleslimdetox #bahanorganikmurah #codparitbuntar #codbandarbaharu #codpenang #fairytoxserum #rahsiabonda #rosselleslimdetox #RahsiaBonda #teamkimiesuesecret #fairytoxserum #nakkurus #slim
4008/17/2017
Dyxy Cosmetics 
Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream. Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malamโœจ
GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni
โŒ tak berminyak dan
โŒ tak melekit langsung
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor ๐Ÿ™‹๐ŸปJOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
JOM DAPATKAN SEKARANG !!! BOLEH LAH HARI2 DAPAT KULIT YANG SIHAT SERTA FLAWLESS ๐Ÿ’•๐Ÿ’• โžก๐Ÿ“ฑWHATSAPPS 01124135447
โžก๐Ÿ“ฑWHATSAPPS 01124135447 ๐ŸššCod Area PENANG , KULIM , ALOR STAR

#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxypenang
#dyxykulim
#dyxykedah
#dyxylunas
#dyxyaloratar
#teamFL
#codpenang
#codkulim
#codalorstar
#codlunas
#dyxymurah
#dyxytestimoni 
#foundation 
#bcc
Dyxy Cosmetics Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream. Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malamโœจ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor ๐Ÿ™‹๐ŸปJOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . JOM DAPATKAN SEKARANG !!! BOLEH LAH HARI2 DAPAT KULIT YANG SIHAT SERTA FLAWLESS ๐Ÿ’•๐Ÿ’• โžก๐Ÿ“ฑWHATSAPPS 01124135447 โžก๐Ÿ“ฑWHATSAPPS 01124135447 ๐ŸššCod Area PENANG , KULIM , ALOR STAR #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxypenang #dyxykulim #dyxykedah #dyxylunas #dyxyaloratar #teamFL #codpenang #codkulim #codalorstar #codlunas #dyxymurah #dyxytestimoni #foundation #bcc
001208/17/2017
ANDA NAK KULIT GEBU GEBAS ???
.
Maaf sini bukan tempatnya ๐Ÿ˜‘

Tapi jika uols mahukan kulit yang sihat, bersih tanpa cela. Yaaaa sini adalah tempat yang paling betul โœŒโœŒ
.
Jika wajah uols bersih bebas cela maka automatik kulit akan tampak lebih cerah, gebu dan flawless ๐Ÿ˜˜

Jangan buang masa, setiap orang pasti ada masalah kulit wajah. Jangan rugikan duit dengan produk2 lain yg tak selamat untuk kulit uols. Uols wajib cuba Mackinz Botox Serum hari ini !!!
.
HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
EXCLUDE POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
ANDA NAK KULIT GEBU GEBAS ??? . Maaf sini bukan tempatnya ๐Ÿ˜‘ Tapi jika uols mahukan kulit yang sihat, bersih tanpa cela. Yaaaa sini adalah tempat yang paling betul โœŒโœŒ . Jika wajah uols bersih bebas cela maka automatik kulit akan tampak lebih cerah, gebu dan flawless ๐Ÿ˜˜ Jangan buang masa, setiap orang pasti ada masalah kulit wajah. Jangan rugikan duit dengan produk2 lain yg tak selamat untuk kulit uols. Uols wajib cuba Mackinz Botox Serum hari ini !!! . HARGA JUALAN : RM 45 SEM | RM 50 SS EXCLUDE POSTAGE BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #Mackinz #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #Young #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
8008/17/2017
Sapa kat sini sentiasa busy sampai nak mekap pun tak menyempat ? Busy macam mana pun , penampilan harus dijaga uols . Baru la lebih confident untuk berhadapan dengan bos / customer .

Macam OXYGEN DOLL FOUNDATION ni , uols tak perlu amek masa yg lama pun untuk pakai . Sambil-sambil betulkan tudung dalam keta pun boleh calit-calit ODF ni . Dah la tutup parut uols ๐Ÿ’ฏ. Best kan ? ๐Ÿ˜

Jom try ODF jom ! 
#sayajual #sayajualfoundation #sayajualoxygendollfoundation #sayajualfoundationmurah 
#foundation #foundationmurah #foundationbest #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #igbiz #igbizmy #igbizmalaysia #instashop #instashopmy #instashopmalaysia #bazaarpaknil #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #agentrznbeautypenang #codpenang #ODF
Sapa kat sini sentiasa busy sampai nak mekap pun tak menyempat ? Busy macam mana pun , penampilan harus dijaga uols . Baru la lebih confident untuk berhadapan dengan bos / customer . Macam OXYGEN DOLL FOUNDATION ni , uols tak perlu amek masa yg lama pun untuk pakai . Sambil-sambil betulkan tudung dalam keta pun boleh calit-calit ODF ni . Dah la tutup parut uols ๐Ÿ’ฏ. Best kan ? ๐Ÿ˜ Jom try ODF jom ! #sayajual #sayajualfoundation #sayajualoxygendollfoundation #sayajualfoundationmurah #foundation #foundationmurah #foundationbest #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #igbiz #igbizmy #igbizmalaysia #instashop #instashopmy #instashopmalaysia #bazaarpaknil #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #agentrznbeautypenang #codpenang #ODF
4008/17/2017
SIAPA...? .
Nak cantik macam model iklan dalam tv tanpa 'plastic surgery' ?
.

Nak pergi gym tapi takde masa?
.

Nak diet tapi selalu kalah dengan nafsu?
.
Nak cantik tanpa make up?
.

Dah diet , tapi tak kurus-kurus. Turun 1kg je ?
.
Dah anak 4 tapi nak mantop macam anak dara? .
Set kimiesue secret boleh tolong awak semua ๐Ÿ˜Š
.
PROMOSI RAYA HAJI MASIH LAGI ON ! ๐Ÿ˜ 3 item & ke atas akan dapat FREE POSTAGE !
.
Boleh share dengan kawan2, kakak, abang, mak, ayah, dan sedara mara yang lain .๐Ÿ˜„
.

#dropshipmurah #penang #nibongtebal #paritbuntar #perak #ipoh #slimdetox #detoxmurah #detoxsedap #nakkurus  #sayajualrosselleslimdetox #bahanorganikmurah #codparitbuntar #codbandarbaharu #codpenang #fairytoxserum #rahsiabonda #rosselleslimdetox
#RahsiaBonda #teamkimiesuesecret
#fairytoxserum #nakkurus #slim
SIAPA...? . Nak cantik macam model iklan dalam tv tanpa 'plastic surgery' ? . Nak pergi gym tapi takde masa? . Nak diet tapi selalu kalah dengan nafsu? . Nak cantik tanpa make up? . Dah diet , tapi tak kurus-kurus. Turun 1kg je ? . Dah anak 4 tapi nak mantop macam anak dara? . Set kimiesue secret boleh tolong awak semua ๐Ÿ˜Š . PROMOSI RAYA HAJI MASIH LAGI ON ! ๐Ÿ˜ 3 item & ke atas akan dapat FREE POSTAGE ! . Boleh share dengan kawan2, kakak, abang, mak, ayah, dan sedara mara yang lain .๐Ÿ˜„ . #dropshipmurah #penang #nibongtebal #paritbuntar #perak #ipoh #slimdetox #detoxmurah #detoxsedap #nakkurus #sayajualrosselleslimdetox #bahanorganikmurah #codparitbuntar #codbandarbaharu #codpenang #fairytoxserum #rahsiabonda #rosselleslimdetox #RahsiaBonda #teamkimiesuesecret #fairytoxserum #nakkurus #slim
6008/17/2017
MERDEKA SALE FOR ALL NEW DESIGN. RM 59 only ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขโ€ผ๏ธ Merdeka SALE will start on 20 August. But fret not ! You can now start booked your color with @psd_seberangjaya_ . Whatsap your order to +60193441567  #pizzascarf #bawalpizza #tudungraya #bawalshawl #bawal #bawaljadi #sayajualtudung #hijabmalaysia #hijabster #tudung #shawl #pizzascarfbrochure #pizzascarfdelivery #pizzascarfstore #howtowearpizzascarf #pizzascarfdesign #malaysianproduct #pizzascarfdeliverykedah #pizzascarfdeliverypenang #codkulim #codpenang #pizzascarfmenu
MERDEKA SALE FOR ALL NEW DESIGN. RM 59 only ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขโ€ผ๏ธ Merdeka SALE will start on 20 August. But fret not ! You can now start booked your color with @psd_seberangjaya_ . Whatsap your order to +60193441567 #pizzascarf #bawalpizza #tudungraya #bawalshawl #bawal #bawaljadi #sayajualtudung #hijabmalaysia #hijabster #tudung #shawl #pizzascarfbrochure #pizzascarfdelivery #pizzascarfstore #howtowearpizzascarf #pizzascarfdesign #malaysianproduct #pizzascarfdeliverykedah #pizzascarfdeliverypenang #codkulim #codpenang #pizzascarfmenu
2008/17/2017
"BERBALOI DENGAN HARGA, TAK MENGECEWAKAN" . . Hai semuaa.. Nak share feedback Perfume Dianz nii.. . Wwwoowww cantiknya!! Packaging dengan botol Perfume Dianz ni macam perfume ratus2 lah.. Dah la wangi mcm ladang Apple.. Nyaman je rasa bila sembur.. . Berbaloi giler dengan harga.. Produk Dianz tak pernah kecewakan sis.. Sembur sekali rasa nak sembur berkali-kali plak uolss.. . Kalau korang nak rasa mcm ada dekat ladang Aple korang kena try Perfume Dianz.. Memang SUPERB sis ni ckp. . RM60 exc pos untuk sebotol Whatsapp http://www.wasap.my/60175413565 Inbox m.me/bilabelle.res . . #hisap2teruscantik #sapu2dahpinkish #healthyforuhealthyfortwo #bilabelle
0108/17/2017
SELAMATKAN WAJAH ANDA SEKARANG! SELAMATKAN DARI APA ??
.
Dari jerawat, jeragat, kedut-kedut, cahaya matahari, pori pori terbuka, kulit kering yang drastik, kulit terlalu berminyak, masalah gatal gatal akibat pakai makeup yang tidak sesuai, masalah parut yang degil, blackhead, whitehead dan banyak lagi! Jangan bagi wajah anda rosak, cegah sekarang! Sekarang dah ada jalan penyelesaian dan pencegahan yg mudah.

Pernah dengar tak MACKINZ BOTOX SERUM ?? Serum kecantikan & penjagaan wajah paling berkesan & selamat digunakan di Malaysia yg halal dan mempunyai kelulusan kementerian kesihatan yang sah โœŒ

Meh kami Share sikit pasal produkย MACKINZ BOTOX SERUM :
๐Ÿ‘‰ Merawat jerawat dan jeragat
๐Ÿ‘‰ Mengatasi masalah kulit berminyak
๐Ÿ‘‰ Membuang blackheads
๐Ÿ‘‰ Merawat kulit kusam
๐Ÿ‘‰ Menjadikan muka glowing
๐Ÿ‘‰ Melembapkan kulit
๐Ÿ‘‰ Merawat sunburn
๐Ÿ‘‰ Merawat kulit sensitif
๐Ÿ‘‰ Melambatkan proses penuaan
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan tompok hitam
๐Ÿ‘‰ Menganjalkan kulit
๐Ÿ‘‰ Mengelakkan liang roma tersumbat
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‘‰ Menjadikan kulit bebas cela

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
TIDAK TERMASUK POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
SELAMATKAN WAJAH ANDA SEKARANG! SELAMATKAN DARI APA ?? . Dari jerawat, jeragat, kedut-kedut, cahaya matahari, pori pori terbuka, kulit kering yang drastik, kulit terlalu berminyak, masalah gatal gatal akibat pakai makeup yang tidak sesuai, masalah parut yang degil, blackhead, whitehead dan banyak lagi! Jangan bagi wajah anda rosak, cegah sekarang! Sekarang dah ada jalan penyelesaian dan pencegahan yg mudah. Pernah dengar tak MACKINZ BOTOX SERUM ?? Serum kecantikan & penjagaan wajah paling berkesan & selamat digunakan di Malaysia yg halal dan mempunyai kelulusan kementerian kesihatan yang sah โœŒ Meh kami Share sikit pasal produkย MACKINZ BOTOX SERUM : ๐Ÿ‘‰ Merawat jerawat dan jeragat ๐Ÿ‘‰ Mengatasi masalah kulit berminyak ๐Ÿ‘‰ Membuang blackheads ๐Ÿ‘‰ Merawat kulit kusam ๐Ÿ‘‰ Menjadikan muka glowing ๐Ÿ‘‰ Melembapkan kulit ๐Ÿ‘‰ Merawat sunburn ๐Ÿ‘‰ Merawat kulit sensitif ๐Ÿ‘‰ Melambatkan proses penuaan ๐Ÿ‘‰ Menghilangkan tompok hitam ๐Ÿ‘‰ Menganjalkan kulit ๐Ÿ‘‰ Mengelakkan liang roma tersumbat ๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‘‰ Menjadikan kulit bebas cela HARGA JUALAN : RM 45 SEM | RM 50 SS TIDAK TERMASUK POSTAGE BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #Mackinz #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #Young #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
10008/17/2017
Baru nak breakfast niiii
.
Hr ni menu pagi #kakakserum kat sekolah , nasi impit kuah lontong & kuah kacang. Heeeeee terasa macam sambut raya plak..
.
Ni ler menu pagi raya yang selalu bonda tercinta #kakakserum masak untuk kami setiap kali sambut raya. Dia tak lupa untuk masak menu kegemaran kami..
.
.
.
Kakakserum pun setiap hari mendisplinkan diri guna 1 drop #refininglaserserum sapu di muka setiap pagi sebelum pegi kerja.
.
Makan lah makanan berkacang & berminyak sekali pun, jerawat pun malas nak bermastautin kat muka kakakserum . Kakakserum dah seal sesiap benteng kat muka kakakserum dengan serum ajaib yang bertindak bagaikan rawatan laser ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค—.
.
. 
Ada yang nak cuba serum yang bertindak seumpama rawatan laser ke? ๐Ÿ“ฒ 016 4092423
.
.
.
.
Sedap kuah kacang tu. Bertambah2 kakak serum makan..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
#beautycodemdpenang #agensah #beautycodemd #miezamiezabeauty #miezabeauty 
#biaqcantiksampaimelentiq
#refininglaserserum
#medicalgrade #kakakserum #teammiezabeauty
#klinikhana #terapiinstagram #glowinglikeastars #terlajakcantik #bazarpaknil #codpenang #codkotadamansara #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
Baru nak breakfast niiii . Hr ni menu pagi #kakakserum kat sekolah , nasi impit kuah lontong & kuah kacang. Heeeeee terasa macam sambut raya plak.. . Ni ler menu pagi raya yang selalu bonda tercinta #kakakserum masak untuk kami setiap kali sambut raya. Dia tak lupa untuk masak menu kegemaran kami.. . . . Kakakserum pun setiap hari mendisplinkan diri guna 1 drop #refininglaserserum sapu di muka setiap pagi sebelum pegi kerja. . Makan lah makanan berkacang & berminyak sekali pun, jerawat pun malas nak bermastautin kat muka kakakserum . Kakakserum dah seal sesiap benteng kat muka kakakserum dengan serum ajaib yang bertindak bagaikan rawatan laser ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค—. . . Ada yang nak cuba serum yang bertindak seumpama rawatan laser ke? ๐Ÿ“ฒ 016 4092423 . . . . Sedap kuah kacang tu. Bertambah2 kakak serum makan..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . #beautycodemdpenang #agensah #beautycodemd #miezamiezabeauty #miezabeauty #biaqcantiksampaimelentiq #refininglaserserum #medicalgrade #kakakserum #teammiezabeauty #klinikhana #terapiinstagram #glowinglikeastars #terlajakcantik #bazarpaknil #codpenang #codkotadamansara #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
10108/17/2017
Iphone original refurbished set new in stock! Semua model available.
Harga dijamin berbaloi dgn quality

1 year warranty

Postage or cod Penang Island available

#codpenang #iphonerefurbishedoriginal #iphonepenang  #iphonerefurbishedpenang
Iphone original refurbished set new in stock! Semua model available. Harga dijamin berbaloi dgn quality 1 year warranty Postage or cod Penang Island available #codpenang #iphonerefurbishedoriginal #iphonepenang #iphonerefurbishedpenang
5008/17/2017
PETUA untuk kurangkan sakit tumit atau tapak kaki
.
.
Biasanya sakit tumit atau tapak kaki ni boleh hilang dengan hanya urutan atau makanan tambahan je. Meh baca dan cuba elakkan ye
.
๐Ÿ”ดElakkan berdiri atau berjalan dalam tempoh yang lama
.
๐Ÿ”ดRehatkan kaki secukupnya. Kerja tanpa henti memang buatkan kaki cepat penat
.
๐Ÿ”ดBuat sedikit regangan tapak kaki sebelum tidur dan bangun dari tidur agar otot tidak terkezut
.
๐Ÿ”ดGantikan aktiviti riadah seperti berjogging kepada berenang atau berbasikal. Senang korang main je chess. Langsung tak sakit kaki. Guna minda je
.
๐Ÿ”ดMenggunakan penyokong tapak kaki di dalam kasut. Banyak jual sekarang
.
๐Ÿ”ดPilih kasut yang mempunyai tapak yang lembut dan selesa. Beli dekat SCHOLL, walaupun harga dia mahal tapi tahan lama. Sedap pakai
.
๐Ÿ”ดPakai sarung kaki kerana suhu yang sejuk boleh sebabkan urat serta otot di kaki semakin tegang. Yang tebal, bukan yang ala ala je
.
๐Ÿ”ดRendam kaki dengan air suam untuk mengurangkan ketegangan. Paling best, sambil main phone atau mencicah ๐Ÿ˜…
.
๐Ÿ”ดAmek sebotol air sejuk dan golekkan pada tapak kaki untuk mengurangkan ketegangan otot
.
Nota : Sesambil buat petua di atas cuba ikhtiar sapu WD di tapak kaki sebelum tidor. Tidor akan lebih lena dan sakit in sha allah akan berkurangan. .
#teammimicandy
#DIPERSILAKANSHARE #jeragat #parut #jerawat #codpenang
PETUA untuk kurangkan sakit tumit atau tapak kaki . . Biasanya sakit tumit atau tapak kaki ni boleh hilang dengan hanya urutan atau makanan tambahan je. Meh baca dan cuba elakkan ye . ๐Ÿ”ดElakkan berdiri atau berjalan dalam tempoh yang lama . ๐Ÿ”ดRehatkan kaki secukupnya. Kerja tanpa henti memang buatkan kaki cepat penat . ๐Ÿ”ดBuat sedikit regangan tapak kaki sebelum tidur dan bangun dari tidur agar otot tidak terkezut . ๐Ÿ”ดGantikan aktiviti riadah seperti berjogging kepada berenang atau berbasikal. Senang korang main je chess. Langsung tak sakit kaki. Guna minda je . ๐Ÿ”ดMenggunakan penyokong tapak kaki di dalam kasut. Banyak jual sekarang . ๐Ÿ”ดPilih kasut yang mempunyai tapak yang lembut dan selesa. Beli dekat SCHOLL, walaupun harga dia mahal tapi tahan lama. Sedap pakai . ๐Ÿ”ดPakai sarung kaki kerana suhu yang sejuk boleh sebabkan urat serta otot di kaki semakin tegang. Yang tebal, bukan yang ala ala je . ๐Ÿ”ดRendam kaki dengan air suam untuk mengurangkan ketegangan. Paling best, sambil main phone atau mencicah ๐Ÿ˜… . ๐Ÿ”ดAmek sebotol air sejuk dan golekkan pada tapak kaki untuk mengurangkan ketegangan otot . Nota : Sesambil buat petua di atas cuba ikhtiar sapu WD di tapak kaki sebelum tidor. Tidor akan lebih lena dan sakit in sha allah akan berkurangan. . #teammimicandy #DIPERSILAKANSHARE #jeragat #parut #jerawat #codpenang
11008/17/2017
.
Ridzskin Lipsmatte๐Ÿ’‹
Feveret MUA BELLAZ kita uolsss...
.
HANYA RM45.00 SAHAJA โ€ผ๏ธ
.
SETIAP KALI APPLY LIPSMATTE NI :-
๐Ÿ’‹BIBIR TAKKAN MEREKAH ๐Ÿ’‹TAHAN 8JAM ๐Ÿ’‹MATTE DAN CREAMY ๐Ÿ’‹RINGAN DAN SANGAT SOFT .
YANG PENTING TAK PERLU TOUCH UP BANYAK KALI SEBAB DIA TAHAN TAW ,MAKAN MINUM PON TAKKAN TINGGAL KESAN KAT GELAS.HAA GITUEE
.
OK .JOM CANTIK DENGAN HARGA SANGAT MAMPU MILIK 
ORDER SEKARANG๐Ÿ˜€0112-4031533
.
#ridzskinlipsmatte #ridzskinmalaysia #lipstickridzskin #muabellaz #turorialmekap #instashop #igshops #onlinebiz #dropshipwanted #komtar #codpenang
. Ridzskin Lipsmatte๐Ÿ’‹ Feveret MUA BELLAZ kita uolsss... . HANYA RM45.00 SAHAJA โ€ผ๏ธ . SETIAP KALI APPLY LIPSMATTE NI :- ๐Ÿ’‹BIBIR TAKKAN MEREKAH ๐Ÿ’‹TAHAN 8JAM ๐Ÿ’‹MATTE DAN CREAMY ๐Ÿ’‹RINGAN DAN SANGAT SOFT . YANG PENTING TAK PERLU TOUCH UP BANYAK KALI SEBAB DIA TAHAN TAW ,MAKAN MINUM PON TAKKAN TINGGAL KESAN KAT GELAS.HAA GITUEE . OK .JOM CANTIK DENGAN HARGA SANGAT MAMPU MILIK ORDER SEKARANG๐Ÿ˜€0112-4031533 . #ridzskinlipsmatte #ridzskinmalaysia #lipstickridzskin #muabellaz #turorialmekap #instashop #igshops #onlinebiz #dropshipwanted #komtar #codpenang
6008/16/2017
.
Ridzskin Lipsmatte๐Ÿ’‹ (Code Escape)
Feveret MUA BELLAZ kita uolsss...
.
HANYA RM45.00 SAHAJA โ€ผ๏ธ
.
SETIAP KALI APPLY LIPSMATTE NI :-
๐Ÿ’‹BIBIR TAKKAN MEREKAH ๐Ÿ’‹TAHAN 8JAM ๐Ÿ’‹MATTE DAN CREAMY ๐Ÿ’‹RINGAN DAN SANGAT SOFT .
YANG PENTING TAK PERLU TOUCH UP BANYAK KALI SEBAB DIA TAHAN TAW ,MAKAN MINUM PON TAKKAN TINGGAL KESAN KAT GELAS ,HAA GITUEE ..
.
OK.JOM CANTIK DENGAN HARGA SANGAT MAMPU MILIK 
NAK ORDER?๐Ÿ“ฒ0112-4031533
.
#ridzskinlipsmatte #codeescape #muabellaz #pilihanmua #codpenang #komtar #sayajualmekap #followforfollow
. Ridzskin Lipsmatte๐Ÿ’‹ (Code Escape) Feveret MUA BELLAZ kita uolsss... . HANYA RM45.00 SAHAJA โ€ผ๏ธ . SETIAP KALI APPLY LIPSMATTE NI :- ๐Ÿ’‹BIBIR TAKKAN MEREKAH ๐Ÿ’‹TAHAN 8JAM ๐Ÿ’‹MATTE DAN CREAMY ๐Ÿ’‹RINGAN DAN SANGAT SOFT . YANG PENTING TAK PERLU TOUCH UP BANYAK KALI SEBAB DIA TAHAN TAW ,MAKAN MINUM PON TAKKAN TINGGAL KESAN KAT GELAS ,HAA GITUEE .. . OK.JOM CANTIK DENGAN HARGA SANGAT MAMPU MILIK NAK ORDER?๐Ÿ“ฒ0112-4031533 . #ridzskinlipsmatte #codeescape #muabellaz #pilihanmua #codpenang #komtar #sayajualmekap #followforfollow
3008/16/2017
APA YG UOLS AKAN DAPAT DARI SEBOTOL MACKINZ SERUM ?
.
๐Ÿ‘ Jerawat cepat kecut. Tak kisah jerawat batu, jerawat bernanah, jerawat pasir, etc.
๐Ÿ‘ Parut akan mula pudar. Kena konsisten yaa. Hari2 mesti sapu pada kawasan parut.
๐Ÿ‘ Muka dah tak berminyak!
๐Ÿ‘ Kulit dah tak nampak kusam walaupun uols jenis tak suka makeup.
๐Ÿ‘ Makeup based yg super best. Makeup tahan lama, flawless, tak bercapuk!
๐Ÿ‘ Kulit kering? No more kulit kering hokeyy
๐Ÿ‘ Jeragat pun boleh pudar dan hilang dengan penggunaan konsisten.
๐Ÿ‘ Parut berlubang? MBS boleh bantu jugak tau ๐Ÿ˜‰

Haaa best tak best dengan sebotol comey ni ja macam2 kebaikan yg uols akan dapat. Tak perlu guna macam2 jenis produk lagi. Tak perlu berhabis duit banyak untuk buat rawatan di klinik kulit. MACKINZ BOTOX SERUM penyelesai masalah kulit uolssss.

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
EXCLUDE POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
APA YG UOLS AKAN DAPAT DARI SEBOTOL MACKINZ SERUM ? . ๐Ÿ‘ Jerawat cepat kecut. Tak kisah jerawat batu, jerawat bernanah, jerawat pasir, etc. ๐Ÿ‘ Parut akan mula pudar. Kena konsisten yaa. Hari2 mesti sapu pada kawasan parut. ๐Ÿ‘ Muka dah tak berminyak! ๐Ÿ‘ Kulit dah tak nampak kusam walaupun uols jenis tak suka makeup. ๐Ÿ‘ Makeup based yg super best. Makeup tahan lama, flawless, tak bercapuk! ๐Ÿ‘ Kulit kering? No more kulit kering hokeyy ๐Ÿ‘ Jeragat pun boleh pudar dan hilang dengan penggunaan konsisten. ๐Ÿ‘ Parut berlubang? MBS boleh bantu jugak tau ๐Ÿ˜‰ Haaa best tak best dengan sebotol comey ni ja macam2 kebaikan yg uols akan dapat. Tak perlu guna macam2 jenis produk lagi. Tak perlu berhabis duit banyak untuk buat rawatan di klinik kulit. MACKINZ BOTOX SERUM penyelesai masalah kulit uolssss. HARGA JUALAN : RM 45 SEM | RM 50 SS EXCLUDE POSTAGE BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #Mackinz #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #Young #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
28208/16/2017
APA YG UOLS AKAN DAPAT DARI SEBOTOL MACKINZ SERUM ?
.
๐Ÿ‘ Jerawat cepat kecut. Tak kisah jerawat batu, jerawat bernanah, jerawat pasir, etc.
๐Ÿ‘ Parut akan mula pudar. Kena konsisten yaa. Hari2 mesti sapu pada kawasan parut.
๐Ÿ‘ Muka dah tak berminyak!
๐Ÿ‘ Kulit dah tak nampak kusam walaupun uols jenis tak suka makeup.
๐Ÿ‘ Makeup based yg super best. Makeup tahan lama, flawless, tak bercapuk!
๐Ÿ‘ Kulit kering? No more kulit kering hokeyy
๐Ÿ‘ Jeragat pun boleh pudar dan hilang dengan penggunaan konsisten.
๐Ÿ‘ Parut berlubang? MBS boleh bantu jugak tau ๐Ÿ˜‰

Haaa best tak best dengan sebotol comey ni ja macam2 kebaikan yg uols akan dapat. Tak perlu guna macam2 jenis produk lagi. Tak perlu berhabis duit banyak untuk buat rawatan di klinik kulit. MACKINZ BOTOX SERUM penyelesai masalah kulit uolssss.

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
EXCLUDE POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
APA YG UOLS AKAN DAPAT DARI SEBOTOL MACKINZ SERUM ? . ๐Ÿ‘ Jerawat cepat kecut. Tak kisah jerawat batu, jerawat bernanah, jerawat pasir, etc. ๐Ÿ‘ Parut akan mula pudar. Kena konsisten yaa. Hari2 mesti sapu pada kawasan parut. ๐Ÿ‘ Muka dah tak berminyak! ๐Ÿ‘ Kulit dah tak nampak kusam walaupun uols jenis tak suka makeup. ๐Ÿ‘ Makeup based yg super best. Makeup tahan lama, flawless, tak bercapuk! ๐Ÿ‘ Kulit kering? No more kulit kering hokeyy ๐Ÿ‘ Jeragat pun boleh pudar dan hilang dengan penggunaan konsisten. ๐Ÿ‘ Parut berlubang? MBS boleh bantu jugak tau ๐Ÿ˜‰ Haaa best tak best dengan sebotol comey ni ja macam2 kebaikan yg uols akan dapat. Tak perlu guna macam2 jenis produk lagi. Tak perlu berhabis duit banyak untuk buat rawatan di klinik kulit. MACKINZ BOTOX SERUM penyelesai masalah kulit uolssss. HARGA JUALAN : RM 45 SEM | RM 50 SS EXCLUDE POSTAGE BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #Mackinz #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #Young #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
25108/16/2017
Makeup yang cantik bermula dari kulit yang cantik.

Sapa setuju ???
.
Kulit kalau dah cantik, makeup simple simple pun dah naiss ! Tak perlu double layer or over. So macam mana nakk jaga kulit supaya cantik ?? Iols sarankan hampa guna Mackinz Beauty Soap & Mackinz Botox Serum.

InsyaAllah sabun & serum yang merawat wajah hingga ke dalam. Sebab tak melekit, tak bergetah, tidak hanya merawat luaran lapisan kulit saja malah meresap ke dalam kulit uols.

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
TIDAK TERMASUK POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#MoisturizingSerum
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#PenangIsland
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
Makeup yang cantik bermula dari kulit yang cantik. Sapa setuju ??? . Kulit kalau dah cantik, makeup simple simple pun dah naiss ! Tak perlu double layer or over. So macam mana nakk jaga kulit supaya cantik ?? Iols sarankan hampa guna Mackinz Beauty Soap & Mackinz Botox Serum. InsyaAllah sabun & serum yang merawat wajah hingga ke dalam. Sebab tak melekit, tak bergetah, tidak hanya merawat luaran lapisan kulit saja malah meresap ke dalam kulit uols. HARGA JUALAN : RM 45 SEM | RM 50 SS TIDAK TERMASUK POSTAGE BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #MoisturizingSerum #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #PenangIsland #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
24108/16/2017
Iphone 6 refurbished import set readystock!
RM1400 include postage.
Postage or cod Penang Island available.

DM for more info

#codpenang  #iphonepenang #iphonerefurbishedpenang #iphonerefurbishedoriginal
Iphone 6 refurbished import set readystock! RM1400 include postage. Postage or cod Penang Island available. DM for more info #codpenang #iphonepenang #iphonerefurbishedpenang #iphonerefurbishedoriginal
10008/16/2017
Soalan kiut : Ade yang tanye in case tetiba saya stop wd ade pape kesan buruk tak? .
.
.
Jawapan suwit : Takde ye sesayang. Cuma kalo stop sayang lah wd dah serasi dengan badan awak kan. Macam awak makan sayur, awak tak makan sebulan khasiatnye pun semakin berkurangan lah. Pastu awak nak mulakan balik, nak serasikan balik. Macam dua tiga kali kerja kan
.
Kalo awk takmo stop wd , mimi ade cara BEST tau. Nak tahu kena follow next post mimi ๐Ÿ˜Š
.
#teammimicandy #codpenang 
#dealerwanted
Soalan kiut : Ade yang tanye in case tetiba saya stop wd ade pape kesan buruk tak? . . . Jawapan suwit : Takde ye sesayang. Cuma kalo stop sayang lah wd dah serasi dengan badan awak kan. Macam awak makan sayur, awak tak makan sebulan khasiatnye pun semakin berkurangan lah. Pastu awak nak mulakan balik, nak serasikan balik. Macam dua tiga kali kerja kan . Kalo awk takmo stop wd , mimi ade cara BEST tau. Nak tahu kena follow next post mimi ๐Ÿ˜Š . #teammimicandy #codpenang #dealerwanted
14008/15/2017
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak  0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
Woahhh cantiknyeee reseller melaka @amirahbazilahstore ,Pakai syarahsquare aje boleh belit mcmni tau. Bukan mahal pon tdg nii, rm15 ajeeeee !!! Terlajak murahh tdgnyee. Kod diatas dah habis ye sayang2. Berminat boleh lelaju whatsapp akak 0195082752/0194317907 eno. #feedbacksyarah #syarahsquare #codpenang
695011/08/2015
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. 
Comes with box, refer previous post for details. 
or 
whatsapp +6013-9897520
+6019ใƒผ4742705

SERIOUS BUYER ONLY. 
#codkulim 
#codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
MacBook Pro 15-inch LED-backlit widescreen notebook. Comes with box, refer previous post for details. or whatsapp +6013-9897520 +6019ใƒผ4742705 SERIOUS BUYER ONLY. #codkulim #codpenang #codseberangjaya #macbookmurah #macbookpro #macbookmalaysia
2643608/16/2016
Dyxy Cosmetics 
PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
.
โ—Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”Foundation matte glowing serta merta
โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit
โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
. Jom grab sekarang Dengan harga promosi tak masuk akal dan free gift yang menarik ๐Ÿ˜˜
.
WhatsApp 
01124135447

Postage every day 
Free postage 
Free gift 
Free cod 
Free paper bag .

Cod area
โœ”kulim
โœ”alor star
โœ”penang

#bccreambydyana #dyxy #dyxypenang #dyxykedah #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxypromokawkaw #dyxybccream #dyxyfoundation #cod #codpenang #codpulaupinang #codsungaipetani #codkedah#kedah #kosmetik #kedaionline #kepalabatas #pos #penang #promosi #codpenang #codalorstar #codptsb #codkulim #coduitm
Dyxy Cosmetics PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . โ—Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM โœ”Foundation matte glowing serta merta โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ . Jom grab sekarang Dengan harga promosi tak masuk akal dan free gift yang menarik ๐Ÿ˜˜ . WhatsApp 01124135447 Postage every day Free postage Free gift Free cod Free paper bag . Cod area โœ”kulim โœ”alor star โœ”penang #bccreambydyana #dyxy #dyxypenang #dyxykedah #dyxysungaipetani #dyxymurah #dyxypromokawkaw #dyxybccream #dyxyfoundation #cod #codpenang #codpulaupinang #codsungaipetani #codkedah#kedah #kosmetik #kedaionline #kepalabatas #pos #penang #promosi #codpenang #codalorstar #codptsb #codkulim #coduitm
1422708/15/2017
Sayangkan Suami, Bantu-Bantu lah Dia Sihat

Nak ingatkan balik promo Shaklee bulan ni, khas untuk cik abe2 sado. Sekarang ni dah ramai lelaki sendiri yang pentingkan kesihatan & kecantikan. Tapi pengalaman saya la, lelaki ni jugakla yang susah sangat nak p klinik kalau ada sakit apa2, sampailah dah melarat, barulah tergadah.

Set Vitality atau Set kercergasan ini dicipta khas untuk lelaki aktif yang mahukan kesihatan dan kecergasan. Suplemen dalam set ini bagi tenaga yang berterusan, menggalakkan kesihatan menyeluruh yang baik dan mengekalkan kekuatan otot untuk tubuh yang sihat dan cergas.

Set ini terdiri daripada vitamin c, ESP, Omegaguard, Vitalea, Vitamin B dan Vitamin E.

Jom kita tengok fungsi bagi setiap vitamin ini;

Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.

ESP adalah minuman lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Ia bantu tingkatkan tenaga-stamina harian anda. 
Omegaguard membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat. Omega-3 baik untuk otak, jantung & bantu lancarkan perjalanan darah.

Vitalea memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.

Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.

Vitamin E memberi sokongan antioksidan untuk mengekalkan kesihatan dan kecergasan yang baik. Dan bagus juga untuk kesuburan lelaki.

Dengan setiap pembelian set kecergasan ini,anda layak dapatkan Thumbler Ekslusif Reach For The Star dengan harga super jimat!๐Ÿ˜ Order lah sekarang sementara stok masih ada.

www.wasap.my/60145161842

#pengedarshakleepenang
#codpenang
#setkesihatanlelaki
Sayangkan Suami, Bantu-Bantu lah Dia Sihat Nak ingatkan balik promo Shaklee bulan ni, khas untuk cik abe2 sado. Sekarang ni dah ramai lelaki sendiri yang pentingkan kesihatan & kecantikan. Tapi pengalaman saya la, lelaki ni jugakla yang susah sangat nak p klinik kalau ada sakit apa2, sampailah dah melarat, barulah tergadah. Set Vitality atau Set kercergasan ini dicipta khas untuk lelaki aktif yang mahukan kesihatan dan kecergasan. Suplemen dalam set ini bagi tenaga yang berterusan, menggalakkan kesihatan menyeluruh yang baik dan mengekalkan kekuatan otot untuk tubuh yang sihat dan cergas. Set ini terdiri daripada vitamin c, ESP, Omegaguard, Vitalea, Vitamin B dan Vitamin E. Jom kita tengok fungsi bagi setiap vitamin ini; Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita. ESP adalah minuman lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Ia bantu tingkatkan tenaga-stamina harian anda. Omegaguard membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat. Omega-3 baik untuk otak, jantung & bantu lancarkan perjalanan darah. Vitalea memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum. Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda. Vitamin E memberi sokongan antioksidan untuk mengekalkan kesihatan dan kecergasan yang baik. Dan bagus juga untuk kesuburan lelaki. Dengan setiap pembelian set kecergasan ini,anda layak dapatkan Thumbler Ekslusif Reach For The Star dengan harga super jimat!๐Ÿ˜ Order lah sekarang sementara stok masih ada. www.wasap.my/60145161842 #pengedarshakleepenang #codpenang #setkesihatanlelaki
7007/28/2017
APA YG UOLS AKAN DAPAT DARI SEBOTOL MACKINZ SERUM ?
.
๐Ÿ‘ Jerawat cepat kecut. Tak kisah jerawat batu, jerawat bernanah, jerawat pasir, etc.
๐Ÿ‘ Parut akan mula pudar. Kena konsisten yaa. Hari2 mesti sapu pada kawasan parut.
๐Ÿ‘ Muka dah tak berminyak!
๐Ÿ‘ Kulit dah tak nampak kusam walaupun uols jenis tak suka makeup.
๐Ÿ‘ Makeup based yg super best. Makeup tahan lama, flawless, tak bercapuk!
๐Ÿ‘ Kulit kering? No more kulit kering hokeyy
๐Ÿ‘ Jeragat pun boleh pudar dan hilang dengan penggunaan konsisten.
๐Ÿ‘ Parut berlubang? MBS boleh bantu jugak tau ๐Ÿ˜‰

Haaa best tak best dengan sebotol comey ni ja macam2 kebaikan yg uols akan dapat. Tak perlu guna macam2 jenis produk lagi. Tak perlu berhabis duit banyak untuk buat rawatan di klinik kulit. MACKINZ BOTOX SERUM penyelesai masalah kulit uolssss.

HARGA JUALAN :
RM 45 SEM | RM 50 SS
EXCLUDE POSTAGE

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum
APA YG UOLS AKAN DAPAT DARI SEBOTOL MACKINZ SERUM ? . ๐Ÿ‘ Jerawat cepat kecut. Tak kisah jerawat batu, jerawat bernanah, jerawat pasir, etc. ๐Ÿ‘ Parut akan mula pudar. Kena konsisten yaa. Hari2 mesti sapu pada kawasan parut. ๐Ÿ‘ Muka dah tak berminyak! ๐Ÿ‘ Kulit dah tak nampak kusam walaupun uols jenis tak suka makeup. ๐Ÿ‘ Makeup based yg super best. Makeup tahan lama, flawless, tak bercapuk! ๐Ÿ‘ Kulit kering? No more kulit kering hokeyy ๐Ÿ‘ Jeragat pun boleh pudar dan hilang dengan penggunaan konsisten. ๐Ÿ‘ Parut berlubang? MBS boleh bantu jugak tau ๐Ÿ˜‰ Haaa best tak best dengan sebotol comey ni ja macam2 kebaikan yg uols akan dapat. Tak perlu guna macam2 jenis produk lagi. Tak perlu berhabis duit banyak untuk buat rawatan di klinik kulit. MACKINZ BOTOX SERUM penyelesai masalah kulit uolssss. HARGA JUALAN : RM 45 SEM | RM 50 SS EXCLUDE POSTAGE BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI? ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MackinzBotoxSerum #MackinzSerum #Mackinz #BotoxSerum #FaceSerum #Botox #Jerawat #JerawatBatu #JerawatBernanah #JerawatPasir #ParutJerawat #Jeragat #SayaJual #ShopWithUsMy #SayaJualSerum #MackinzBotoxSerumMurah #InstaBeauty #CODPenang #MackinzSerum #Serum #Young #Fresh #OrganicSkincare #FaceSerum #Skincare #Serum #SayaJualProdukKecantikan #FlawlessSkin #VitaminC #HoneyBee #AgentMackinzBotoxSerum #MackinzBotoxSerumPenang #TestimoniMackinzBotoxSerum
28208/16/2017
Lets girdle ready stok S, M dan L 
Whtsapp : 011-1133-2606
#letsgirdlenursajatpenang  #codpenang #poslajusemuakawasan  #letscantek - #regrann
Lets girdle ready stok S, M dan L Whtsapp : 011-1133-2606 #letsgirdlenursajatpenang #codpenang #poslajusemuakawasan #letscantek - #regrann
4008/16/2017
Next