#hijab medias

💐harika elbisemiz çok uygun fiyata😍 💕Sipariş ve bilgi WhatsApp 05436278204 
#Silkhome#sal#esarpbaglama#esarp#marka#tesetturmoda#tesetturelbise#tesetturgiyim#hijab#tesetturtunik#tunik#tesetturlike#tesettur#tesetturelbisemodelleri#tesetturfashion#hijabstyle#hijabmonochro#hijabfashion#hijabfair#hijabfashionista#like4like#likeforlike#likeforfollow#indirim#müsterimemnuniyeti#hijabers#ucuzgiyim
ATIYAH SHAWL 💕
----
Status : Available
Measurement : 2m x 0.72m
Jahitan finishing : baby seam
Material : heavy chiffon .
.
ATIYAH SHAWL 💞
1pcs : RM29
4pcs : RM100
Warna boleh mix ya
+rm8 postage semenanjung
+rm12 postage sabah sarawak
.
Utk order whatsapp 
0134058806
.
Happy shopping ladies 😀
----
#shawl #plain #highquality #atiyahshawl #NGels #fasion #hijabchiffon #hijab #hijabmuslimah #muslimah #shawlchiffon #tudung #shawlpanjang #babyseam #heavychiffon #chiffon #shawlcantik #hijablover
ATIYAH SHAWL 💕 ---- Status : Available Measurement : 2m x 0.72m Jahitan finishing : baby seam Material : heavy chiffon . . ATIYAH SHAWL 💞 1pcs : RM29 4pcs : RM100 Warna boleh mix ya +rm8 postage semenanjung +rm12 postage sabah sarawak . Utk order whatsapp 0134058806 . Happy shopping ladies 😀 ---- #shawl #plain #highquality #atiyahshawl #NGels #fasion #hijabchiffon #hijab #hijabmuslimah #muslimah #shawlchiffon #tudung #shawlpanjang #babyseam #heavychiffon #chiffon #shawlcantik #hijablover
0 001/18/2017 14:01 PM
Ingin tampil cantik dan fashionable? Pakai kaftan yang high quality material & exclusive but at an affordable price!! Langsung Aja Follow @Chloevictoriaeze 
Menyediakan Kaftan Berbagai Model Yang Anda Inginkan,Tinggal Contact Di
Line chloevictoriaeze
Sms/wa 081293284177

#batik #familykaftan #hijab #hijabchic #hijaber #hijabers #hijabfashion #hijabindo #hijabmurah #hijaboutfit #hijabstyle #kaftan #kaftanbatik #kaftanbrunei #kaftancantik #kaftancape #kaftanetnik #kaftanexclusive  #kaftanindonesia #kaftanjakarta #kaftanmalaysia #lacekaftan  #modernkaftan
Ingin tampil cantik dan fashionable? Pakai kaftan yang high quality material & exclusive but at an affordable price!! Langsung Aja Follow @Chloevictoriaeze Menyediakan Kaftan Berbagai Model Yang Anda Inginkan,Tinggal Contact Di Line chloevictoriaeze Sms/wa 081293284177 #batik #familykaftan #hijab #hijabchic #hijaber #hijabers #hijabfashion #hijabindo #hijabmurah #hijaboutfit #hijabstyle #kaftan #kaftanbatik #kaftanbrunei #kaftancantik #kaftancape #kaftanetnik #kaftanexclusive #kaftanindonesia #kaftanjakarta #kaftanmalaysia #lacekaftan #modernkaftan
0 001/18/2017 14:01 PM
Harga 120.000
Harga pas
Keterangan sudah ada digambar
Barang cepat habis..jadi cek stok dulu 
#olshop #baju #tunik #hijab #gamis #gamissyari #murah #bajumurah #solo #bajusolo #batik #bajubatik #gamismurah #gamiscantik #gamismurah #wanita #dress #dressmurah #rok #kaos #jaket #kerudung #kalung #maxy
0 001/18/2017 14:01 PM
Darmian blouse
110 rb
==============================
Segala pertanyaan dan minat hubungi :
bb D3531AC5
WA / Hp. 08562 535 181
============================== Mohon maaf, Untuk produk dengan logo apple maksimal transfer jam 1, selebihnya akan di bongkar dan diberikan ke customer lain karena stock nya sangat terbatas.
Terimakasih

#batikindonesia #batikjogja #fashion #hijabsyari #blousecantik #tunik #atasancewek #bajupolos #tunik #tunikkatunbangkokmurah #tunikmurah #kutubaru #bolero #setelanhijabmurah #cardigan #couple #longdress #longcardigan #parkajacket #jaket #outer #jeans #hijab #dress #tshirt #hem #kemeja #sepatu #sandal #gesper
Darmian blouse 110 rb ============================== Segala pertanyaan dan minat hubungi : bb D3531AC5 WA / Hp. 08562 535 181 ============================== Mohon maaf, Untuk produk dengan logo apple maksimal transfer jam 1, selebihnya akan di bongkar dan diberikan ke customer lain karena stock nya sangat terbatas. Terimakasih #batikindonesia #batikjogja #fashion #hijabsyari #blousecantik #tunik #atasancewek #bajupolos #tunik #tunikkatunbangkokmurah #tunikmurah #kutubaru #bolero #setelanhijabmurah #cardigan #couple #longdress #longcardigan #parkajacket #jaket #outer #jeans #hijab #dress #tshirt #hem #kemeja #sepatu #sandal #gesper
0 001/18/2017 14:01 PM
AKUN UTAMA FOLLOW : @grosir_kosmetik_indonesia

ALL SIZE
.
4 warna :
??hitam
??coklat
??cream
??Abu abu
.
Jika dipakai RUTIN, hasil PERMANEN yg didapetin adalah PERUT MENGECIL DAN MENJADI RATA SEDIKIT DEMI SEDIKIT HABIS TERKIKIS SEMUA. Dapat dipakai sebagai alat bantu olahraga, ketika BELLY DANCE, AEROBIC, ZUMBA, dll sebagai penahan perut alami. Bayangkan kamu berolahraga sambil squeeze terus2an!!! Hasilnya tentu WOOWW! PERUT MAKIN CEPAT KURUS DAN RATA
.
Warna cream dan coklat sangat mirip, harap jika salah kirim warna, tlg di maklumi dan tdk mnt retur. Jika setuju baru beli.

Tdk menerima komplain/refund/retur jika isi ada beda atau sobek atau cacat krn semua barang fresh dari pabrik bongkar langsung kirim, kita cuma cek fisik luar bukan dalam, hrp dipahami krn barang pabrikan sudah di plastikin munafie rapat, tdk kami buka krn ini pakaian spy tdk kotor
.
? tidak tulis size = RANDOM (confirm)
? warna kosong = RANDOM
?NO RETUR, NO COMPLAIN, NO REFUND
?maaf, tdk menerima komplain kerusakan barang yg mungkin terjadi selama proses pengiriman (pecah, tumpah, hancur, penyok, dsb)
?Barang dicek tanpa dibuka2 sebelum dikirim dan dipastikan dalam keadaan baik

#munafiemurah #munafie #munafiepanty #munafieslimmingpants #munafiepanties #munafieindo #munafiekorset #munafieori #munafieslimmingpant #munafieoriginal #munafiepants #munafiejapan #gamis #korset #korsetmurah #korsetkurus #korsetmunafie #jualmunafie #jualmunafiepants #jualmunafiemurah #jualkorset #pelangsing #hijab #underwear #jilbab #bajucewek
AKUN UTAMA FOLLOW : @grosir_kosmetik_indonesia ALL SIZE . 4 warna : ??hitam ??coklat ??cream ??Abu abu . Jika dipakai RUTIN, hasil PERMANEN yg didapetin adalah PERUT MENGECIL DAN MENJADI RATA SEDIKIT DEMI SEDIKIT HABIS TERKIKIS SEMUA. Dapat dipakai sebagai alat bantu olahraga, ketika BELLY DANCE, AEROBIC, ZUMBA, dll sebagai penahan perut alami. Bayangkan kamu berolahraga sambil squeeze terus2an!!! Hasilnya tentu WOOWW! PERUT MAKIN CEPAT KURUS DAN RATA . Warna cream dan coklat sangat mirip, harap jika salah kirim warna, tlg di maklumi dan tdk mnt retur. Jika setuju baru beli. Tdk menerima komplain/refund/retur jika isi ada beda atau sobek atau cacat krn semua barang fresh dari pabrik bongkar langsung kirim, kita cuma cek fisik luar bukan dalam, hrp dipahami krn barang pabrikan sudah di plastikin munafie rapat, tdk kami buka krn ini pakaian spy tdk kotor . ? tidak tulis size = RANDOM (confirm) ? warna kosong = RANDOM ?NO RETUR, NO COMPLAIN, NO REFUND ?maaf, tdk menerima komplain kerusakan barang yg mungkin terjadi selama proses pengiriman (pecah, tumpah, hancur, penyok, dsb) ?Barang dicek tanpa dibuka2 sebelum dikirim dan dipastikan dalam keadaan baik #munafiemurah #munafie #munafiepanty #munafieslimmingpants #munafiepanties #munafieindo #munafiekorset #munafieori #munafieslimmingpant #munafieoriginal #munafiepants #munafiejapan #gamis #korset #korsetmurah #korsetkurus #korsetmunafie #jualmunafie #jualmunafiepants #jualmunafiemurah #jualkorset #pelangsing #hijab #underwear #jilbab #bajucewek
0 001/18/2017 14:01 PM
I know it can be difficult to identify the colours of shawls due to additional lighting  but here we've only used natural sunlight streaming in from a window and no filter ladies.⠀
⠀
Featuring Basic Collection Long Shawl in Grape⠀
⠀
⠀
Type: Long Shawl with curve ends⠀
Size: 1.9m x 0.7m⠀
Material : Heavy Chiffon⠀
Price : 5 for RM100⠀
⠀
Whatsapp 0124995223 to order⠀
⠀
#intizaramy #scarves #hijab #longshawl #basicshawl #chiffonshawl
I know it can be difficult to identify the colours of shawls due to additional lighting but here we've only used natural sunlight streaming in from a window and no filter ladies.⠀ ⠀ Featuring Basic Collection Long Shawl in Grape⠀ ⠀ ⠀ Type: Long Shawl with curve ends⠀ Size: 1.9m x 0.7m⠀ Material : Heavy Chiffon⠀ Price : 5 for RM100⠀ ⠀ Whatsapp 0124995223 to order⠀ ⠀ #intizaramy #scarves #hijab #longshawl #basicshawl #chiffonshawl
0 001/18/2017 14:01 PM
Fanny playsuit
@115
‌=====================================
Pin Bb 5d5853f1
Wa 085859777299

Serius order, Maksimal transfer jam 1 siang, selebihnya berarti cancel, ======================================
#blouse #batik #atasan #batiktulis #batikcap #batikkerja #sepatuolahraga #sepatu #tas
#tasimpor #skirt #bawahan #hijab #jilbabsyari #jilbab #weddingdress #weddinghair #tutorial #tutorialmakeup #tutorialhijab #scarf #resepmasakan #outer #tunic #tunik
Fanny playsuit @115 ‌===================================== Pin Bb 5d5853f1 Wa 085859777299 Serius order, Maksimal transfer jam 1 siang, selebihnya berarti cancel, ====================================== #blouse #batik #atasan #batiktulis #batikcap #batikkerja #sepatuolahraga #sepatu #tas #tasimpor #skirt #bawahan #hijab #jilbabsyari #jilbab #weddingdress #weddinghair #tutorial #tutorialmakeup #tutorialhijab #scarf #resepmasakan #outer #tunic #tunik
0 001/18/2017 14:01 PM
🌸🌸 READY STOCK (AG1) 🌸🌸
---------------------------
AULIYA ii
---------------------------
.
Berminat Whatsapp kami di +60132537255
.
PRICE : RM110 SM / RM115 SS
.
🌸 MATERIAL MOSS CREPE + THAI SILK
🌸 COLOR: 9 COLORS AVAILABLE
🌸 SIZE: S, M L, DAN XL
🌸 CIRI-CIRI ISTIMEWA
🌼 Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
🌼 Mempunyai butang di bahagian belakang
🌼 Mempunyai butang di pergelangan tgn
🌼 Design moden dgn cutting loose yang selesa
🌼 Material fabric yang sangat selesa dipakai
🌼 Fabric thai silk yang hot menambah seri design
🌼 TUNIC moden digayakan dengan PANTS straight cut yang menjadi trend terkini.
🌼 Mempunyai poket di kanan dan kiri sisi pants
🌼 Potongan palazo pants straight cut (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
🌼 Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA
.
🌸 KEISTIMEWAAN: 🌼 Mudah disarung 🌼 Breasfeed friendly
🌼 Wudhu friendly
🌼 Mempunya poket sisi pada pants 🌼 Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
🌼 Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
🌼 Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
🌼 Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin  sopan dan ala-ala muslimah moden
🌼 Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. .
APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan tunic AULIYA dengan skirt atau pun mengenakan blouse lain dengan pants thai silk AULIYA.
.
🌸 P/S: Postage untuk AULIYA DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN.
.
.
#sayajual #sayajualshawl #shawlkeknis #sayajualtudung #sayajualbawalturki #bawalturki #bawalsatin #shawl #scarf #hijab #tudung #bawalpucci #bawalpuccipremium #bawalpucciblack #bawalpuccigold #sayajualbrooch #sayajualbroochring #broochring #sayajualbajukurung #sayajualjubah #sayajualminikurung #minikurung #jubah #bajukurung
🌸🌸 READY STOCK (AG1) 🌸🌸 --------------------------- AULIYA ii --------------------------- . Berminat Whatsapp kami di +60132537255 . PRICE : RM110 SM / RM115 SS . 🌸 MATERIAL MOSS CREPE + THAI SILK 🌸 COLOR: 9 COLORS AVAILABLE 🌸 SIZE: S, M L, DAN XL 🌸 CIRI-CIRI ISTIMEWA 🌼 Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju 🌼 Mempunyai butang di bahagian belakang 🌼 Mempunyai butang di pergelangan tgn 🌼 Design moden dgn cutting loose yang selesa 🌼 Material fabric yang sangat selesa dipakai 🌼 Fabric thai silk yang hot menambah seri design 🌼 TUNIC moden digayakan dengan PANTS straight cut yang menjadi trend terkini. 🌼 Mempunyai poket di kanan dan kiri sisi pants 🌼 Potongan palazo pants straight cut (ada zip dan getah di bahagian pinggang) 🌼 Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA . 🌸 KEISTIMEWAAN: 🌼 Mudah disarung 🌼 Breasfeed friendly 🌼 Wudhu friendly 🌼 Mempunya poket sisi pada pants 🌼 Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual 🌼 Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah 🌼 Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen 🌼 Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin sopan dan ala-ala muslimah moden 🌼 Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. . APA YANG LAGI ISTIMEWA -Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan tunic AULIYA dengan skirt atau pun mengenakan blouse lain dengan pants thai silk AULIYA. . 🌸 P/S: Postage untuk AULIYA DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN. . . #sayajual #sayajualshawl #shawlkeknis #sayajualtudung #sayajualbawalturki #bawalturki #bawalsatin #shawl #scarf #hijab #tudung #bawalpucci #bawalpuccipremium #bawalpucciblack #bawalpuccigold #sayajualbrooch #sayajualbroochring #broochring #sayajualbajukurung #sayajualjubah #sayajualminikurung #minikurung #jubah #bajukurung
0 001/18/2017 14:01 PM
ATIYAH SHAWL 💕
----
Status : Available
Measurement : 2m x 0.72m
Jahitan finishing : baby seam
Material : heavy chiffon .
.
ATIYAH SHAWL 💞
1pcs : RM29
4pcs : RM100
Warna boleh mix ya
+rm8 postage semenanjung
+rm12 postage sabah sarawak
.
Utk order whatsapp 
0134058806
.
Happy shopping ladies 😀
----
#shawl #plain #highquality #atiyahshawl #NGels #fasion #hijabchiffon #hijab #hijabmuslimah #muslimah #shawlchiffon #tudung #shawlpanjang #babyseam #heavychiffon #chiffon #shawlcantik #hijablover
ATIYAH SHAWL 💕 ---- Status : Available Measurement : 2m x 0.72m Jahitan finishing : baby seam Material : heavy chiffon . . ATIYAH SHAWL 💞 1pcs : RM29 4pcs : RM100 Warna boleh mix ya +rm8 postage semenanjung +rm12 postage sabah sarawak . Utk order whatsapp 0134058806 . Happy shopping ladies 😀 ---- #shawl #plain #highquality #atiyahshawl #NGels #fasion #hijabchiffon #hijab #hijabmuslimah #muslimah #shawlchiffon #tudung #shawlpanjang #babyseam #heavychiffon #chiffon #shawlcantik #hijablover
0 001/18/2017 14:01 PM
Pashmina Instant Aqila
Kain Platinum
Size 200x75 cm
Idr 95
#Hijabmusfirah
Order fast respon
Pin 5b8bdcd0
WA/LINE 081220712993
#musfirahhijab#hijab#hijabcantik#hijabchick#segiempat #segiempatmotif #sifonfine #vineyprint #viney #jualkerudung #jualjilbab #promo#produsenjilbab #produsenhijab#grosirhijab #grosirjilbab#jilbabtraveler#hijabers #motifcantik #motif#produsen#jilbabsegiempat #jilbabadem#grosirhijab #grosirjilbab#fashion#muslimahwear#muslimahfashion#pashminainstant#hijabinstant
HIJAB  SYARI
Ecer IDR 165000
Pembelian klipatan 3 dngan baju sama atau bda, diskon -20000 
Satu set : gamis + Khimar. Bhan wolfies. Ld 100cm. P 140cm klik 3 m. Ready

Minat pm, bbm 5B245324
W.a 082328999593

#Hijab syari muslimah 
#Hijab branded #marghon #hawwaaiwa #ummi #sandhi #queenalabels #mayra #Agoest Hanggono #House of kanio #Benetta #Balimo #one R labels #rama #Azzahra #Bungas #distributor mouza #Busana muslimah
#Abaya #moslem wear #muslimah style #onlineshopterpercaya #Gamis branded #Gamis syari #trusted #gamispesta #gamismewah
HIJAB SYARI Ecer IDR 165000 Pembelian klipatan 3 dngan baju sama atau bda, diskon -20000 Satu set : gamis + Khimar. Bhan wolfies. Ld 100cm. P 140cm klik 3 m. Ready Minat pm, bbm 5B245324 W.a 082328999593 #Hijab syari muslimah #Hijab branded #marghon #hawwaaiwa #ummi #sandhi #queenalabels #mayra #Agoest Hanggono #House of kanio #Benetta #Balimo #one R labels #rama #Azzahra #Bungas #distributor mouza #Busana muslimah #Abaya #moslem wear #muslimah style #onlineshopterpercaya #Gamis branded #Gamis syari #trusted #gamispesta #gamismewah
0 001/18/2017 14:01 PM
NEW
Harga 115 ribu

Pengiriman dari Solo
Tanya2 atau order 089690963741

#kebayainstan #setelanhijab #hijab #kebayamodern #kebayamurah #hijabers #ootd #kebayamuslim #olshopsolo #olshopsurabaya
NEW Harga 115 ribu Pengiriman dari Solo Tanya2 atau order 089690963741 #kebayainstan #setelanhijab #hijab #kebayamodern #kebayamurah #hijabers #ootd #kebayamuslim #olshopsolo #olshopsurabaya
0 001/18/2017 14:01 PM
<<< 100rb
••
••
√  keterangan *bahan & size lihat gambar (*bahan bisa googling) ••
√√ mohon dropship n reseller baru ambil gambar dr FB : Diyah Noura ••
Minat PM yaaa
Bbm: 5a38fe98
Wa. : 085725199390
Line. : diyahnoura •

#hijab #longdressmurah #hijabers #longdress #gamis #gamiskatun #gamiskatunbangkok #gamisjersey #gamiskatunjepang #syari #syariset #dresskatun #dresskatunbangkok #dresskatunjepang #dressjersey #dressmurah #gamismurah #muslimdress  #top #atasan #atasanmurah #tunik #tunikmurahbanget #tunikmurah #blus #blouse #longdressmurahbanget
<<< 100rb •• •• √ keterangan *bahan & size lihat gambar (*bahan bisa googling) •• √√ mohon dropship n reseller baru ambil gambar dr FB : Diyah Noura •• Minat PM yaaa Bbm: 5a38fe98 Wa. : 085725199390 Line. : diyahnoura • #hijab #longdressmurah #hijabers #longdress #gamis #gamiskatun #gamiskatunbangkok #gamisjersey #gamiskatunjepang #syari #syariset #dresskatun #dresskatunbangkok #dresskatunjepang #dressjersey #dressmurah #gamismurah #muslimdress #top #atasan #atasanmurah #tunik #tunikmurahbanget #tunikmurah #blus #blouse #longdressmurahbanget
0 001/18/2017 14:01 PM
WA 083821518174/083822555654 Bbm D2DEC3D7 #gamis #gamissyar'i #tunic #ethnic #butik #butikonline #fashionblogger#batik #outer #butik #bawahan#gamispesta #songket #busanamuslim#realpictures#hijab #brukat#dress#formaldress #dresspremium#fika_azzahara #kulotkece #gamispremium#tiger #gamisanak #instawalking #hotd #ootdhijab #moslem #blouse
Brooch
#rose #accessories #hijab #hijabpolos #flowercrown #handmade #muslimah #mawar #Brosjuntai #bros
Malam semuanya!
.
.
Tengah rehat2 ke tu? Ke dah ada yg nak tidur? 😃
.
.
Sebelum tu, nak belanja sikit koleksi terbaru ni --- namanya ARORA tau 😍  Macam warna AURORA yg terjadi kat langit tu 😍😍
.
.
Nama ARORA ni banyak nama makanan hehe, macam nak ngapp je semua koleksi ni kan? Sweet je nampak 😘
.
.
Kalau dah ada yg berminat jangan tunggu lama2 ye, sebab kalau dah sold out memang akan restock tapi korang kena beratur panjang sebelum ARORA ni sampai ke tangan korang. Kang ada yg nangess tak berlagu pulak 😆
.
.
Ok, macam biasa untuk detail wassap terus ke +6019-5978769 (Najihah) ye! 😉
.
.
#bawallabuh #bawal #bidang60 #tudung #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstant #bawalinstantlabuh  #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungsarung #tudungborong #tudungchiffon #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunginstant #bawalruffle #tudungmalaysia #syariahcompliance
Malam semuanya! . . Tengah rehat2 ke tu? Ke dah ada yg nak tidur? 😃 . . Sebelum tu, nak belanja sikit koleksi terbaru ni --- namanya ARORA tau 😍 Macam warna AURORA yg terjadi kat langit tu 😍😍 . . Nama ARORA ni banyak nama makanan hehe, macam nak ngapp je semua koleksi ni kan? Sweet je nampak 😘 . . Kalau dah ada yg berminat jangan tunggu lama2 ye, sebab kalau dah sold out memang akan restock tapi korang kena beratur panjang sebelum ARORA ni sampai ke tangan korang. Kang ada yg nangess tak berlagu pulak 😆 . . Ok, macam biasa untuk detail wassap terus ke +6019-5978769 (Najihah) ye! 😉 . . #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudung #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #tudungsarung #tudungborong #tudungchiffon #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunginstant #bawalruffle #tudungmalaysia #syariahcompliance
0 001/18/2017 14:01 PM
SUBAHANALLAH 😱😱😱
👤TAG A FRIEND 👇👇👇
⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah
⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah
⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah
⠀  Follow ✅@zakiyun09
#0_Allah #instamuslim #instaislam #inspiration #ummah #prayer #islam #Palestine #Afghanistan #Syria #pray #faith #hadith #hijab #lord #muslimah #allah #dawah #instagood #prophet #prophetmuhammad #islamicpost #instadaily #believe #deen  #sunnah #islamic #quran #muslim
SUBAHANALLAH 😱😱😱 👤TAG A FRIEND 👇👇👇 ⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah ⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah ⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah ⠀ Follow ✅@zakiyun09 #0_Allah #instamuslim #instaislam #inspiration #ummah #prayer #islam #Palestine #Afghanistan #Syria #pray #faith #hadith #hijab #lord #muslimah #allah #dawah #instagood #prophet #prophetmuhammad #islamicpost #instadaily #believe #deen #sunnah #islamic #quran #muslim
21468 13401/18/2017 09:01 AM
follow our new frnd @fariya_abdulla
@insta_next_top_models_ (must follow us)
#insta_next_top_models_#insta__nexts__top__models__ #hijab#azayn_khan #followshoutoutlikecomment #follow #shoutout #like #comment#hijabiselegant #f4f #s4s #l4l #c4c #followback #shoutoutback #likeback #commentback #love #instagood#azayn_khan #photooftheday #pleasefollow #pleaseshoutout #pleaselike #azayn_khan #pleasecomment #teamfslcback #fslcback #follows #shoutouts #likes ❤️ If you want to post ur pic on page ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ♥Follow rules❤FollOW ADMIN  __√
👉 @azayn_khan 🎀 tag me Shoutout for Shoutout👉 @azayn_khan @i_m_imtiyaz @wasimshaikh3745 🎀 tag me pic Shoutout for Shoutout 💚1.Follow page & like recent picz 💛2.Directmsg /🎀Tag us Ur's HD pic'z 💜3.Wait 4 Ur tuRn ⏳
follow our new frnd @fariya_abdulla @insta_next_top_models_ (must follow us) #insta_next_top_models_#insta__nexts__top__models__ #hijab#azayn_khan #followshoutoutlikecomment #follow #shoutout #like #comment#hijabiselegant #f4f #s4s #l4l #c4c #followback #shoutoutback #likeback #commentback #love #instagood#azayn_khan #photooftheday #pleasefollow #pleaseshoutout #pleaselike #azayn_khan #pleasecomment #teamfslcback #fslcback #follows #shoutouts #likes ❤️ If you want to post ur pic on page ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ♥Follow rules❤FollOW ADMIN __√ 👉 @azayn_khan 🎀 tag me Shoutout for Shoutout👉 @azayn_khan @i_m_imtiyaz @wasimshaikh3745 🎀 tag me pic Shoutout for Shoutout 💚1.Follow page & like recent picz 💛2.Directmsg /🎀Tag us Ur's HD pic'z 💜3.Wait 4 Ur tuRn ⏳
4360 9201/18/2017 06:04 AM
Semoga bermanfaat.:)
Yuk diFollow @menjadisalihah 
Yuk diFollow @menjadisalihah
Semoga bermanfaat.:) Yuk diFollow @menjadisalihah Yuk diFollow @menjadisalihah
11844 15101/18/2017 04:40 AM
"Perempuan Boleh Pakai Hijab Sesukanya" • Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman, supaya mereka menahan sebagian penglihatan, memelihara kehormatannya dan tiada memperlihatkan perhiasannya (tubuhnya) selain dari yang nyata (mesti terbuka - muka dan tangan). Dan hendaklah mereka sampaikan kudungnya ke leher dan dadanya, dan tiada memperlihatkan perhiasannya (tubuhnya), kecuali kepada suaminya, bapaknya, bapak suaminya, anak-anaknya, anak-anak suaminya, saudara-saudaranya, anak saudara-saudaranya, anak-anak saudara perempuan sesama perempuan, hamba sahaya kepunyaannya, laki-laki yang menjalankan kewajibannya tetapi tidak mempunyai keinginan (terhadap perempuan), dan anak-anak yang belum mempunyai pengertian kepada aurat perempuan. Dan janganlah mereka pukulkan kakinya, supaya diketahui orang perhiasannya yang tersembunyi. Dan tobatlah kamu semuanya kepada Alloh, hai orang-orang yang beriman, supaya kamu beruntung. (Q.s An-Nur (24):31) • 👤 Penceramah : Ustadz Subhan Bawazier #islam #muslim #dakwahtauhid #muhasabahdiri #salafussholeh #dakwahsalaf #akhwat #hijab #kajianislam #kajiansunnahjakarta #jilbab #hijab @ikhwan_rizaldi_fakrulloh
2074 6501/18/2017 08:59 AM
I believe I can fly✈️
.
.
.
.
.
#hijab #hijabi #hijabstyle #hijabfashion #nuraafia #makeupartist #denvermakeupartist #denvermua #losangeles #hautehijab #moroccan #morocco
Kalau udah sore keadaan lelah makin kerasa, dan akhirnya coba nikmatin seduhan allure greentea latte dari @esprecieloallure 🍵
rasanya nyegerin,, thank you kak 💚🍃
Kalau udah sore keadaan lelah makin kerasa, dan akhirnya coba nikmatin seduhan allure greentea latte dari @esprecieloallure 🍵 rasanya nyegerin,, thank you kak 💚🍃
2635 5401/18/2017 07:53 AM
BEST SELLER 
Sudah terjual ribuan Pcs
Sebagai pengganti jarum pentul aman Dan nyaman di gunakan menjaga Jilbab tdk rusak
Dan melukai sikecil 
IG : erienachili _kliphijabhitam
Wa : 089611026960 line : erienachili
Shopee : eriena
#jilbabcantik #kerudungcantik #jilbab #hijab #kliphijab #mamacantik #kuliner #produklokal #peniti #jarumpentul #bros #ibumuda #bajumuslim #awaltahun #musthave #boikotayutingting #hijabindonesia #hijabsurabaya #hijabers #hijabersindonesia #kilpjilbab #kerudungcantik #makansore #macet #libur #jilbabcantik #ootdhijab #innerhijab
BEST SELLER Sudah terjual ribuan Pcs Sebagai pengganti jarum pentul aman Dan nyaman di gunakan menjaga Jilbab tdk rusak Dan melukai sikecil IG : erienachili _kliphijabhitam Wa : 089611026960 line : erienachili Shopee : eriena #jilbabcantik #kerudungcantik #jilbab #hijab #kliphijab #mamacantik #kuliner #produklokal #peniti #jarumpentul #bros #ibumuda #bajumuslim #awaltahun #musthave #boikotayutingting #hijabindonesia #hijabsurabaya #hijabers #hijabersindonesia #kilpjilbab #kerudungcantik #makansore #macet #libur #jilbabcantik #ootdhijab #innerhijab
2873 001/18/2017 12:35 PM
Taina Abaya from @shoppillar. Pillar's new Limited Edition Abayas are now online.  www.shoppillar.com 
Photography - @wwags Makeup - @sheulinissa Henna - @fusionfashionista  #shoppillar #pillar #hijabfashion #hijab #modesty #dubai #uae #uk #turkey #abaya #newcollection #pillar2017
Taina Abaya from @shoppillar. Pillar's new Limited Edition Abayas are now online. www.shoppillar.com Photography - @wwags Makeup - @sheulinissa Henna - @fusionfashionista #shoppillar #pillar #hijabfashion #hijab #modesty #dubai #uae #uk #turkey #abaya #newcollection #pillar2017
2292 2801/18/2017 10:50 AM
RepostBy @0_allah:
RepostBy @0_allah: "ALLAHU AKBAR 🙌🙌🙌 👤TAG A FRIEND 👇👇👇 ⠀ ⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah ⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah ⠀⠀⠀Follow👉 @0_Allah ⠀ #0_Allah #instamuslim #instaislam #inspiration #ummah #prayer #islam #Palestine #Afghanistan #Syria #pray #faith #hadith #hijab #lord #muslimah #allah #dawah #instagood #prophet #prophetmuhammad #islamicpost #instadaily #believe #deen #islamicquotes #sunnah #islamic #quran #muslim\" (via InstaRepost @AppsKottage)
4698 1301/18/2017 09:45 AM
Next