#krasa medias

🦋🦋Assalamualaikum!!
.
.
👇👇Now crazy december promo da start tau..
Jom dapatkan lipmatte kyss by sahi..
.
💋Tahan lebih 8 Jam.
💋Tidak merekah. 💋With vitamin E.
💋from trusted Brand.
💋Matte finish look yg sangat cantik & smooth.
💋Only for rm39.00 myr each.
.
🐞sekarang ada promosi crazy december lebih jimat & berbaloi baloi dpt free gift lg ok..
.
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #sayajualvitamin #lipstick #lipmatte #makeup
🦋🦋Assalamualaikum!! . . 👇👇Now crazy december promo da start tau.. Jom dapatkan lipmatte kyss by sahi.. . 💋Tahan lebih 8 Jam. 💋Tidak merekah. 💋With vitamin E. 💋from trusted Brand. 💋Matte finish look yg sangat cantik & smooth. 💋Only for rm39.00 myr each. . 🐞sekarang ada promosi crazy december lebih jimat & berbaloi baloi dpt free gift lg ok.. . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #sayajualvitamin #lipstick #lipmatte #makeup
0012/15/2017
Kto ho pozná? 🕵️‍♀️ Ktorý parfém sa nám ukryl pod snehovú nádielku? ❄️⛄ Nájdete ho aj pod linkom v BIO!
.
.
.
.
.
.
.
.
#notinosk #nakupujemvnotino #parfem #dnesvoniam #sneh #snezi #vianoce #darcek #krasa #inspiracia #hadanka #tochcem #tomusimmat #luxus #ozdoby
Kto ho pozná? 🕵️‍♀️ Ktorý parfém sa nám ukryl pod snehovú nádielku? ❄️⛄ Nájdete ho aj pod linkom v BIO! . . . . . . . . #notinosk #nakupujemvnotino #parfem #dnesvoniam #sneh #snezi #vianoce #darcek #krasa #inspiracia #hadanka #tochcem #tomusimmat #luxus #ozdoby
4012/15/2017
SAHI wajib ada terutamanya time travel.. sebab??
.
.
💄Tak perlu risau sunburn.
💄Ringan.
💄Mudah nak bawak.
💄Mudah nak consume.
💄Kekal tenaga.
💄Kulit kekal lembap.
💄Perlawasan terjaga.
💄Kekal sihat.
💄Kekal cantik. .
.
Harga promosi sekarang sangat berbaloi.. whatsapp link kat bio sekarang ❤
.
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
SAHI wajib ada terutamanya time travel.. sebab?? . . 💄Tak perlu risau sunburn. 💄Ringan. 💄Mudah nak bawak. 💄Mudah nak consume. 💄Kekal tenaga. 💄Kulit kekal lembap. 💄Perlawasan terjaga. 💄Kekal sihat. 💄Kekal cantik. . . Harga promosi sekarang sangat berbaloi.. whatsapp link kat bio sekarang ❤ . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
12112/15/2017
Soutěž: Garnier Mineral Protection – vylepšená řada deodorantů 6v1 #soutez #GarnierMineralProtection #Garnier #deodorant #krasa #beauty #prozeny #rollon #sprej Prosinec je měsícem nadělování a tak vám nadělujeme jednu soutěž za druhou. V té dnešní může 10 z vás získat 4 kusy deodorantu ve spreji z vylepšené řady Garnier Mineral Protection. Více na womanandstyle.cz
Soutěž: Garnier Mineral Protection – vylepšená řada deodorantů 6v1 #soutez #GarnierMineralProtection #Garnier #deodorant #krasa #beauty #prozeny #rollon #sprej Prosinec je měsícem nadělování a tak vám nadělujeme jednu soutěž za druhou. V té dnešní může 10 z vás získat 4 kusy deodorantu ve spreji z vylepšené řady Garnier Mineral Protection. Více na womanandstyle.cz
3012/15/2017
Lovium Sensual tělové mléko COOL (Fragrance Body Lotion) 350ml ❤️ Užijte si potěšení z hydratace pokožky a zanechte ji měkkou a svůdnou díky tělovému mléku COOL. Jedinečná struktura a snadná absorpce. Obsahuje glycerin, bambucké máslo, fosfolipidy a extrakt z cylindrického luffa, zdroj výživných přísad pro vaši pokožku. 
#lovium #loviumtime #seduction #time #bergamomt #shower #showergel #vune #parfume #cz #sk #czechrepublic #relax #klid #smyslnost #body #krasa.cz #vivantis #krasa #cool
Lovium Sensual tělové mléko COOL (Fragrance Body Lotion) 350ml ❤️ Užijte si potěšení z hydratace pokožky a zanechte ji měkkou a svůdnou díky tělovému mléku COOL. Jedinečná struktura a snadná absorpce. Obsahuje glycerin, bambucké máslo, fosfolipidy a extrakt z cylindrického luffa, zdroj výživných přísad pro vaši pokožku. #lovium #loviumtime #seduction #time #bergamomt #shower #showergel #vune #parfume #cz #sk #czechrepublic #relax #klid #smyslnost #body #krasa.cz #vivantis #krasa #cool
4012/15/2017
Christkindlmarkt und Weihnachtsfeier 🥂🍸☕es ist wunderschön hier❤....
Vanocni trhy a vánoční večírek na zámku ❤ krása nádhera ❤
Turn&taxis#regensburg#christkindlmarkt#happy#krasa
Christkindlmarkt und Weihnachtsfeier 🥂🍸☕es ist wunderschön hier❤.... Vanocni trhy a vánoční večírek na zámku ❤ krása nádhera ❤ Turn&taxis#regensburg#christkindlmarkt#happy#krasa
4012/15/2017
Apa beza Sahi dan Krasa??
🌸
🌸
KRASA mengandungi semua bahan di dalam SAHI tapi terdapat lagi tambahan bahan dari makanan terbaik dunia 🍀🌹🌸 seperti habataussauda, badam, minyak zaitun, tomato dan susu kambing 👍 .
🌸🌸
Dari segi khasiat dah semestinya KRASA mempunyai lebih kebaikan bukan je untuk jerawat, kusam, pori dan masalah dalaman wanita tapi elok untuk menambahkan susu ibu, rambut dan kuku yang sihat, sendi-sendi dan macam-macam lagi 😀
🌸🌸 Boleh amalkan salah satu atau dua2 skali.. nak tau mana yang sesuai untuk anda.. boleh dapatkan dari kami 0103651028📲 💋 .
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #freepostage #like4like #igshopmalaysia #instagood
Apa beza Sahi dan Krasa?? 🌸 🌸 KRASA mengandungi semua bahan di dalam SAHI tapi terdapat lagi tambahan bahan dari makanan terbaik dunia 🍀🌹🌸 seperti habataussauda, badam, minyak zaitun, tomato dan susu kambing 👍 . 🌸🌸 Dari segi khasiat dah semestinya KRASA mempunyai lebih kebaikan bukan je untuk jerawat, kusam, pori dan masalah dalaman wanita tapi elok untuk menambahkan susu ibu, rambut dan kuku yang sihat, sendi-sendi dan macam-macam lagi 😀 🌸🌸 Boleh amalkan salah satu atau dua2 skali.. nak tau mana yang sesuai untuk anda.. boleh dapatkan dari kami 0103651028📲 💋 . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #freepostage #like4like #igshopmalaysia #instagood
13012/15/2017
А ваши ножки идеальные....??? Если нет, скорей записывайся в @krasa_art_studio! Ещё осталось  пару мест на педикюр в декабре, успевай...😉👍🏼👣
😍 ...................................................... ........................запись в студию 8904-98-01-440
.....................................................................................
#маникюрекб#маникюрекб💅🏼#маникюрекатертнбургманикюр#екб#екатеринбург#педикюр#гельлак#покрытиегельлак#шеллакекатеринбург#красивыйманикюр#блики#красимподкутикулу#центргорода#ekb#nails#nailart#luxio#luxiogel#goldentrace# курсыманикюра#повышениеквалификации#краса#krasa#krasastudio#krasaartstudio
А ваши ножки идеальные....??? Если нет, скорей записывайся в @krasa_art_studio! Ещё осталось пару мест на педикюр в декабре, успевай...😉👍🏼👣 😍 ...................................................... ........................запись в студию 8904-98-01-440 ..................................................................................... #маникюрекб#маникюрекб💅🏼#маникюрекатертнбургманикюр#екб#екатеринбург#педикюр#гельлак#покрытиегельлак#шеллакекатеринбург#красивыйманикюр#блики#красимподкутикулу#центргорода#ekb#nails#nailart#luxio#luxiogel#goldentrace# курсыманикюра#повышениеквалификации#краса#krasa#krasastudio#krasaartstudio
14012/15/2017
Отзывы с нашей группы 🤩😍🤩😍 #отзывы #отбеливатель #краска #krasa #faberlic #фаберлик
Отзывы с нашей группы 🤩😍🤩😍 #отзывы #отбеливатель #краска #krasa #faberlic #фаберлик
3012/15/2017
💋Kyss By Sahi💋
.
.
Tahan lebih 8jam💕 
Tidak merekah💕
With Vitamin E💕
from Trusted Brand💕
Matte finish look yang sangat cantik💕
Only for 39MYR each💕
.
.
Tapi sekarang ada promosi CRAZY DECEMBER🎉 boleh jimat banyak☺️
.
.
Whatsapp us or contact #teamsahi okay
🌷 012 6898487
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #teamdssahibest #lipmattesahi  #bibir #bibirmerah #sayajualsarangburung #tipscantik#gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipmattemalaysia #produkviral
💋Kyss By Sahi💋 . . Tahan lebih 8jam💕 Tidak merekah💕 With Vitamin E💕 from Trusted Brand💕 Matte finish look yang sangat cantik💕 Only for 39MYR each💕 . . Tapi sekarang ada promosi CRAZY DECEMBER🎉 boleh jimat banyak☺️ . . Whatsapp us or contact #teamsahi okay 🌷 012 6898487 . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #teamdssahibest #lipmattesahi #bibir #bibirmerah #sayajualsarangburung #tipscantik#gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipmattemalaysia #produkviral
18012/15/2017
Сегодня пятница, а значит отличный повод зайти в Студию укладок Краса перед вечеринкой, встречей с друзьями или свиданием!
#краса #студияукладок #минск #стильныйобраз #красота #blowdrybar #krasa #minsk #beautiful #студияукладоккраса
Сегодня пятница, а значит отличный повод зайти в Студию укладок Краса перед вечеринкой, встречей с друзьями или свиданием! #краса #студияукладок #минск #стильныйобраз #красота #blowdrybar #krasa #minsk #beautiful #студияукладоккраса
28012/15/2017
DOKOP SA K TOMU! NIKTO TO ZA TEBA NESPRAVÍ!
Ver mi, ani mne sa veľa vecí nechce, ale viem, že je správne ich spraviť. Posúvajú ťa ďalej 💪
DOKOP SA K TOMU! NIKTO TO ZA TEBA NESPRAVÍ! Ver mi, ani mne sa veľa vecí nechce, ale viem, že je správne ich spraviť. Posúvajú ťa ďalej 💪
24212/15/2017
Ada lagi yang tak tau krasa tu ape? Haa gais KRASA ni susu kambing ni yang pertama kat Malaysia dengan campuran sarang burung, kurma, madu, kismis, habatussauda, buah badam dan macam2 lagi makanan terbaik dunia. Tak berbau dan rasa vanila. Sedap. Tak ada kolagen jugak macam SAHI. (Formulasi lebih advanced dengan tambahan susu kambing, buah badam, buah zaitun dan badam) 🧡
/
Nak order? Whatsapp us or nearest teamSAHI🧡
/
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
Ada lagi yang tak tau krasa tu ape? Haa gais KRASA ni susu kambing ni yang pertama kat Malaysia dengan campuran sarang burung, kurma, madu, kismis, habatussauda, buah badam dan macam2 lagi makanan terbaik dunia. Tak berbau dan rasa vanila. Sedap. Tak ada kolagen jugak macam SAHI. (Formulasi lebih advanced dengan tambahan susu kambing, buah badam, buah zaitun dan badam) 🧡 / Nak order? Whatsapp us or nearest teamSAHI🧡 / . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
21012/15/2017
Apa beza Sahi dan Krasa??
🌸
🌸
KRASA mengandungi semua bahan di dalam SAHI tapi terdapat lagi tambahan bahan dari makanan terbaik dunia 🍀🌹🌸 seperti habataussauda, badam, minyak zaitun, tomato dan susu kambing 👍 .
🌸🌸
Dari segi khasiat dah semestinya KRASA mempunyai lebih kebaikan bukan je untuk jerawat, kusam, pori dan masalah dalaman wanita tapi elok untuk menambahkan susu ibu, rambut dan kuku yang sihat, sendi-sendi dan macam-macam lagi 😀
🌸🌸 Boleh amalkan salah satu atau dua2 skali.. nak tau mana yang sesuai untuk anda.. boleh dapatkan dari kami 0125813904 FREE POS 📲 💋 .
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #freepostage #like4like #igshopmalaysia #instagood
Apa beza Sahi dan Krasa?? 🌸 🌸 KRASA mengandungi semua bahan di dalam SAHI tapi terdapat lagi tambahan bahan dari makanan terbaik dunia 🍀🌹🌸 seperti habataussauda, badam, minyak zaitun, tomato dan susu kambing 👍 . 🌸🌸 Dari segi khasiat dah semestinya KRASA mempunyai lebih kebaikan bukan je untuk jerawat, kusam, pori dan masalah dalaman wanita tapi elok untuk menambahkan susu ibu, rambut dan kuku yang sihat, sendi-sendi dan macam-macam lagi 😀 🌸🌸 Boleh amalkan salah satu atau dua2 skali.. nak tau mana yang sesuai untuk anda.. boleh dapatkan dari kami 0125813904 FREE POS 📲 💋 . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #freepostage #like4like #igshopmalaysia #instagood
11012/15/2017
Salam Jumaat ❤️ .
Kyss datang dengan 5 warna yang sangatsangat best! 💎 Nude Beach
💎Melted Caramel
💎Natural Pecans
💎Crunchy Roses
💎Hottie Pepper
.
Beli 3 dengan harga RM105 include postage tau! .
💄Contain vit E 💄Long lasting
💄Tak merekah
💄From Trusted brand
.
JIMAT BANYAK DAH NII! .
HARGA TERMASUK POSTAGE! .
AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕
.
#sahibirdnest  #sahisarangburung #teamsahi  #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik  #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing  #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
Salam Jumaat ❤️ . Kyss datang dengan 5 warna yang sangatsangat best! 💎 Nude Beach 💎Melted Caramel 💎Natural Pecans 💎Crunchy Roses 💎Hottie Pepper . Beli 3 dengan harga RM105 include postage tau! . 💄Contain vit E 💄Long lasting 💄Tak merekah 💄From Trusted brand . JIMAT BANYAK DAH NII! . HARGA TERMASUK POSTAGE! . AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕 . #sahibirdnest #sahisarangburung #teamsahi #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
10012/15/2017
Salam Jumaat ❤️ .
Alamak ada product baru lah dari Sahi 😱 kena ada semua ni! Hehe
.
Perkenalkan lipstick Kyss dari Sahi, datang dengan 5 warna yang sangatsangat mempersonakan, sangat sesuai dengan semua tona kulit bibir & paling penting sekarang tengah PROMO COMBO DENGAN SAHI pula!! 🤗
.
Jangan terlepas lagi any Promotion dari kami tau! Nak sihat nak cantik, senang jee tak susah! Hehe
.
JIMAT SANGAT!
HARGA TERMASUK POSTAGE!
AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕
.
#sahibirdnest  #sahisarangburung #teamsahi  #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik  #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing  #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
Salam Jumaat ❤️ . Alamak ada product baru lah dari Sahi 😱 kena ada semua ni! Hehe . Perkenalkan lipstick Kyss dari Sahi, datang dengan 5 warna yang sangatsangat mempersonakan, sangat sesuai dengan semua tona kulit bibir & paling penting sekarang tengah PROMO COMBO DENGAN SAHI pula!! 🤗 . Jangan terlepas lagi any Promotion dari kami tau! Nak sihat nak cantik, senang jee tak susah! Hehe . JIMAT SANGAT! HARGA TERMASUK POSTAGE! AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕 . #sahibirdnest #sahisarangburung #teamsahi #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
13112/15/2017
Salam Jumaat ❤️ CRAZY DECEMBER SALE menanti anda!! .
Sahi Sarang Burung dalam bentuk tablet berwarna pink berperisa laici 😉
.
Senang jee nak consume Sahi Sarang Burung ni. Kemam atau kunyah sahaja dua kali sehari (maximum), sebelum breakfast & sebelum tidur 🤗
.
Just make sure time tu perut tengah kosong tau. Dont worry, teah akan guide nanti kalau tak faham apa apa hehe
.
Jangan terlepas lagi any Promotion dari kami tau! Nak sihat nak cantik, senang jee tak susah! Hehe
.
JIMAT SANGAT! .
HARGA TERMASUK POSTAGE!
AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕
.
#sahibirdnest  #sahisarangburung #teamsahi  #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik  #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing  #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
Salam Jumaat ❤️ CRAZY DECEMBER SALE menanti anda!! . Sahi Sarang Burung dalam bentuk tablet berwarna pink berperisa laici 😉 . Senang jee nak consume Sahi Sarang Burung ni. Kemam atau kunyah sahaja dua kali sehari (maximum), sebelum breakfast & sebelum tidur 🤗 . Just make sure time tu perut tengah kosong tau. Dont worry, teah akan guide nanti kalau tak faham apa apa hehe . Jangan terlepas lagi any Promotion dari kami tau! Nak sihat nak cantik, senang jee tak susah! Hehe . JIMAT SANGAT! . HARGA TERMASUK POSTAGE! AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕 . #sahibirdnest #sahisarangburung #teamsahi #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
14212/15/2017
Salam Jumaat ❤️ CRAZY DECEMBER SALE menanti anda!!
.
Sahi Sarang Burung & Kràsa Susu Kambing based on sarang burung walit yang berkualiti tinggi & dijamin selamat, tanpa kolagen tambahan yang boleh membahayakan para pengguna 😘
.
Jangan terlepas lagi any Promotion dari kami tau! Nak sihat nak cantik, senang jee tak susah! Hehe
.
JIMAT SANGAT!
.
HARGA TERMASUK POSTAGE!
.
AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕
.
.
#sahibirdnest  #sahisarangburung #teamsahi  #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik  #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing  #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
Salam Jumaat ❤️ CRAZY DECEMBER SALE menanti anda!! . Sahi Sarang Burung & Kràsa Susu Kambing based on sarang burung walit yang berkualiti tinggi & dijamin selamat, tanpa kolagen tambahan yang boleh membahayakan para pengguna 😘 . Jangan terlepas lagi any Promotion dari kami tau! Nak sihat nak cantik, senang jee tak susah! Hehe . JIMAT SANGAT! . HARGA TERMASUK POSTAGE! . AVAILABLE FOR POSTAGE SAHAJA tau #sahilovers 💕 . . #sahibirdnest #sahisarangburung #teamsahi #sahi #jerawat #jerawatbatu #senggugut #kulitflawless #kulitcantikgebu #gebugebas #kulitlembut #cantik #nakcantik #cantikgebu #putih #kulitputih #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #jeragat #sihat #jeragat #gebu #sahisetuju #teamsahijohor #teamsahikl #teamsahi #teamsahiklang #utm #uitm
9112/15/2017
- 🎉🎊🎉🎊CRAZY DECEMBER 🎉🎊🎉🎊 siapa nak save banyak kena grab sebab lepas ni takde dah jimat mcmni😋
.
.
Whatsapp us or contact nearest teamsahi
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
- 🎉🎊🎉🎊CRAZY DECEMBER 🎉🎊🎉🎊 siapa nak save banyak kena grab sebab lepas ni takde dah jimat mcmni😋 . . Whatsapp us or contact nearest teamsahi . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
15112/15/2017
Alhamdulillah lagi #sahifeedback #sahitestimoni dari #sahilovers yang dah berpuas hati dan rasa sendiri perbezaan selepas consume SAHI 😍😍😍 Memang penting untuk kita jaga kesihatan kulit..
🌸
🌸
Siapa lagi ada masalah senggugut? Kulit kusam? Liang pori membesar? Jerawat? Jeragat? ☝☝☝
.
.
WA 0192268033
.
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
Alhamdulillah lagi #sahifeedback #sahitestimoni dari #sahilovers yang dah berpuas hati dan rasa sendiri perbezaan selepas consume SAHI 😍😍😍 Memang penting untuk kita jaga kesihatan kulit.. 🌸 🌸 Siapa lagi ada masalah senggugut? Kulit kusam? Liang pori membesar? Jerawat? Jeragat? ☝☝☝ . . WA 0192268033 . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
9012/15/2017
Preco v dnesnom svete, aj ked sa snazime dodrziavat zivotospravu, cvicit, dobre sa stravovat, dodrziavat pitny rezim nezaobideme bez prirodnych, kvalitnych doplnkov vyzivy? 🤷🏻‍♀️☝🏻 Viac sa dozviete v Damskom Klube pri rozhovore s uzasnym a jedinecnym Dr. Piotrom Kardaszom 😊
30min 30 sec. ➡️ docasny link v BIO 
btw prvy zahranicny host v tejto relacii za posledne 4r. 😍✌🏻🔝✅ ➡️ Kto to je?

Biolog, pedagog a novinar. Autor mnohych prac, publikacii a filmov o fytoremediacii. Nositel ceny
Preco v dnesnom svete, aj ked sa snazime dodrziavat zivotospravu, cvicit, dobre sa stravovat, dodrziavat pitny rezim nezaobideme bez prirodnych, kvalitnych doplnkov vyzivy? 🤷🏻‍♀️☝🏻 Viac sa dozviete v Damskom Klube pri rozhovore s uzasnym a jedinecnym Dr. Piotrom Kardaszom 😊 30min 30 sec. ➡️ docasny link v BIO btw prvy zahranicny host v tejto relacii za posledne 4r. 😍✌🏻🔝✅ ➡️ Kto to je? Biolog, pedagog a novinar. Autor mnohych prac, publikacii a filmov o fytoremediacii. Nositel ceny "Eureka 2003". Spoluzakladatel a veduci vedeckej rady Ustavu Prevencie Zdravia. Jeho vasnou je sirenie povedomia o zdravom a zodpovednom zivotnom style, ktore je podnetom k vedomym rozhodnutiam, zlepsuje kvalitu zivota kazdeho z jeho posluchacov #vedomyzivotnystyl #damskyklub #zdravie #krasa #prevencia #softmarketing #DuoLife #mylife #mystory #health #motivation #inspiration #collagen #chlorophyll #detox #imunita #vitamin #mineral
42012/14/2017
Zajtra nájdete na blogu recenziu tejto krásky z @hourglasscosmetics. 💫😍 #lebolenzdravápleťjekrásnapleť #happynewskin
Zajtra nájdete na blogu recenziu tejto krásky z @hourglasscosmetics. 💫😍 #lebolenzdravápleťjekrásnapleť #happynewskin
38112/14/2017
Если Вы хотите сиять и выглядеть блестяще !?!?
То это Ваш продукт !!
Витамины С и Е - творят чудеса и Ваша кожа за это очень благодарна Вам!!
#продукция #вкуснаяпродукция #косметика #проф #косметология #любимыепродукты #vivantskincare #cosmeticorgua #krasa #peeling #cosmetic #киев #одесса #краса #косметология #косметологиякиева #косметологиянаарсенальной
Если Вы хотите сиять и выглядеть блестяще !?!? То это Ваш продукт !! Витамины С и Е - творят чудеса и Ваша кожа за это очень благодарна Вам!! #продукция #вкуснаяпродукция #косметика #проф #косметология #любимыепродукты #vivantskincare #cosmeticorgua #krasa #peeling #cosmetic #киев #одесса #краса #косметология #косметологиякиева #косметологиянаарсенальной
12012/14/2017
Před a po 😀💚
Balím pro Vás dary🎁🎁🎁 #LR
ZÍTRA POSLEDNI MOŽNOST OBJEDNÁNÍ, ABY BYLO DORUČENO DO VÁNOC🎄🎄🎄
#zdraví #krasa #lrhealthandbeautysystems
#radost #darky #KVALITA
Před a po 😀💚 Balím pro Vás dary🎁🎁🎁 #LR ZÍTRA POSLEDNI MOŽNOST OBJEDNÁNÍ, ABY BYLO DORUČENO DO VÁNOC🎄🎄🎄 #zdraví #krasa #lrhealthandbeautysystems #radost #darky #KVALITA
10012/14/2017
Profi tanečný pár 💃🏻🕺🏼,ale hlavne krásni mladí ľudia a moji priatelia, ktorí dokázali a ďalej dokazujú svoj sen pretaviť do reality. Držím palce😉❤️a ďakujem🙏 za super nakrúcanie🎥🎬 @dominika.roskova @jaroslav_obona @obona_roskova @dancehaus_by_interklub @divinepicturestv #dance #tanec #nakrucanie #show #showdance #emocia #sen #drina #sport #dancesport #latina #media #online #livestream #friends #action #skvele #krasa #rumba #selection #prihlassa #tancuj #instagram #ziarnadhronom #kosice #bratislava #slovakia
Profi tanečný pár 💃🏻🕺🏼,ale hlavne krásni mladí ľudia a moji priatelia, ktorí dokázali a ďalej dokazujú svoj sen pretaviť do reality. Držím palce😉❤️a ďakujem🙏 za super nakrúcanie🎥🎬 @dominika.roskova @jaroslav_obona @obona_roskova @dancehaus_by_interklub @divinepicturestv #dance #tanec #nakrucanie #show #showdance #emocia #sen #drina #sport #dancesport #latina #media #online #livestream #friends #action #skvele #krasa #rumba #selection #prihlassa #tancuj #instagram #ziarnadhronom #kosice #bratislava #slovakia
71012/14/2017
Luxusni caviarove osetreni po kterem se každá žena cítí jako kralovna.❤
Nejen tuto bajecnou peci si muzete uzit v salonu @salonbiodroga
@health_and_beautycz
#biodrogacz #salonbiodroga  #krasa #cosmetics #love #beauty #zlato #caviar #mask #luxus #kralovna #relax #nechtesehyckat
Luxusni caviarove osetreni po kterem se každá žena cítí jako kralovna.❤ Nejen tuto bajecnou peci si muzete uzit v salonu @salonbiodroga @health_and_beautycz #biodrogacz #salonbiodroga #krasa #cosmetics #love #beauty #zlato #caviar #mask #luxus #kralovna #relax #nechtesehyckat
14012/14/2017
Když je máš a můžeš s nimi udělat někomu (nejen) radost. Dodat pocit krásy a sebejistoty. www.darujvlasy.cz
#darujvlasy #pronemocne #krasa #zdravi
Když je máš a můžeš s nimi udělat někomu (nejen) radost. Dodat pocit krásy a sebejistoty. www.darujvlasy.cz #darujvlasy #pronemocne #krasa #zdravi
25012/14/2017
Ešte do zajtra máte možnosť súťažiť s @fannparfumeriesk a vyhrať našu skvelú špirálku Collistar Mascara Infinito!

#Repost from @fannparfumeriesk with @regram.app ... 🎄DRUHÁ ADVENTNÁ SÚŤAŽ 🎄
Tri týždne do Vianoc, tri z vás môžu vyhrať špirálu COLLISTAR MASCARA INFINITO. Stačí, ak do komentu tagneš kámošky, ktoré bez špiráli neopustia dom. 🤷‍♀️ Tri výherkyne vyhlásime v piatok 15. 12. 2017 po 12:00. .
.
.
#sledujemfann @collistar_slovakia #vianoce #advent #sutaz #maskara #makeup #makeupnadnes #makeupaddict #blog #slovakgirl #slovakgirls #krasa
Ešte do zajtra máte možnosť súťažiť s @fannparfumeriesk a vyhrať našu skvelú špirálku Collistar Mascara Infinito! #Repost from @fannparfumeriesk with @regram.app ... 🎄DRUHÁ ADVENTNÁ SÚŤAŽ 🎄 Tri týždne do Vianoc, tri z vás môžu vyhrať špirálu COLLISTAR MASCARA INFINITO. Stačí, ak do komentu tagneš kámošky, ktoré bez špiráli neopustia dom. 🤷‍♀️ Tri výherkyne vyhlásime v piatok 15. 12. 2017 po 12:00. . . . #sledujemfann @collistar_slovakia #vianoce #advent #sutaz #maskara #makeup #makeupnadnes #makeupaddict #blog #slovakgirl #slovakgirls #krasa
24512/14/2017
Likviduji poslední podzimní výzdobu 🍁🍂
.
.
.
#milujutuvazu #kamsehodi #jakekolivkvetiny #sipky #ta #jednoduchost #krasa
Likviduji poslední podzimní výzdobu 🍁🍂 . . . #milujutuvazu #kamsehodi #jakekolivkvetiny #sipky #ta #jednoduchost #krasa
9012/14/2017
Ada lagi yang tak tau krasa tu ape? Haa gais KRASA ni susu kambing ni yang pertama kat Malaysia dengan campuran sarang burung, kurma, madu, kismis, habatussauda, buah badam dan macam2 lagi makanan terbaik dunia. Tak berbau dan rasa vanila. Sedap. Tak ada kolagen jugak macam SAHI. (Formulasi lebih advanced dengan tambahan susu kambing, buah badam, buah zaitun dan badam) 🧡
/
Nak order? Whatsapp us or nearest teamSAHI🧡
/
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
Ada lagi yang tak tau krasa tu ape? Haa gais KRASA ni susu kambing ni yang pertama kat Malaysia dengan campuran sarang burung, kurma, madu, kismis, habatussauda, buah badam dan macam2 lagi makanan terbaik dunia. Tak berbau dan rasa vanila. Sedap. Tak ada kolagen jugak macam SAHI. (Formulasi lebih advanced dengan tambahan susu kambing, buah badam, buah zaitun dan badam) 🧡 / Nak order? Whatsapp us or nearest teamSAHI🧡 / . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
21012/15/2017
Tak sabarrr okayy 😍 Sape boleh teka ada berapa warna lipmatte KYSS by SAHI yang kita nak release???
.
. 
Jawab kat komen 👇👇👇 Hadiah menarik menanti korang 💄💄💄
.
.
#lipmatte #kyss #kyssbysahi #cosmetic #beauty #makeup #makeuptutorial #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
Tak sabarrr okayy 😍 Sape boleh teka ada berapa warna lipmatte KYSS by SAHI yang kita nak release??? . . Jawab kat komen 👇👇👇 Hadiah menarik menanti korang 💄💄💄 . . #lipmatte #kyss #kyssbysahi #cosmetic #beauty #makeup #makeuptutorial #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
1344612/09/2017
Helluw beloved followers💖💖 nak tak SAHI buat giveaway? 🤔🤔 cukup 30k kita buat yeah😍😍 teruskan menyokong SAHI😘
.
.
Info pasal SAHI yang perlu anda tahu 🌸
.
.
Berasaskan SARANG BURUNG berbentuk tablet kunyahan yang PERTAMA di Malaysia 😊 unik kan?
.
.
Sesuai diamalkan walaupun anda berada diluar negara. Cuaca sejuk / panas sesuai amalkan SAHI
.
.
Perisa laici 🌹
.
.
Mengembalikan keremajaan, kesegaran dan kehalusan kulit wajah ❤
.
.
Mengilangkan jerawat, jeragat dan bekas jerawat 😍
.
.
Gabungan kurma, madu, kismis, buah tin dan beberapa makanan terbaik dunia 👍 (untuk kesan lebih maksima boleh amalkan bersama Krasa)
.
.
Mengurangkan masalah senggugut, keputihan dan dalaman wanita 👠
.
.
Energy booster 💪
.
.
Takda kolagen 💕
.
.
Harga mampu milik (RM49 SM, RM55 SS) 😱.
.
75% pengguna REPEAT PURCHASED 💃
.
. 
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #sarangburungwalit
Helluw beloved followers💖💖 nak tak SAHI buat giveaway? 🤔🤔 cukup 30k kita buat yeah😍😍 teruskan menyokong SAHI😘 . . Info pasal SAHI yang perlu anda tahu 🌸 . . Berasaskan SARANG BURUNG berbentuk tablet kunyahan yang PERTAMA di Malaysia 😊 unik kan? . . Sesuai diamalkan walaupun anda berada diluar negara. Cuaca sejuk / panas sesuai amalkan SAHI . . Perisa laici 🌹 . . Mengembalikan keremajaan, kesegaran dan kehalusan kulit wajah ❤ . . Mengilangkan jerawat, jeragat dan bekas jerawat 😍 . . Gabungan kurma, madu, kismis, buah tin dan beberapa makanan terbaik dunia 👍 (untuk kesan lebih maksima boleh amalkan bersama Krasa) . . Mengurangkan masalah senggugut, keputihan dan dalaman wanita 👠 . . Energy booster 💪 . . Takda kolagen 💕 . . Harga mampu milik (RM49 SM, RM55 SS) 😱. . 75% pengguna REPEAT PURCHASED 💃 . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #sarangburungwalit
69581412/12/2017
🎉🎊🎉🎊CRAZY DECEMBER 🎉🎊🎉🎊 siapa nak save banyak kena grab sebab lepas ni takde dah jimat mcmni😋
.
.
Whatsapp us or contact nearest teamsahi
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
🎉🎊🎉🎊CRAZY DECEMBER 🎉🎊🎉🎊 siapa nak save banyak kena grab sebab lepas ni takde dah jimat mcmni😋 . . Whatsapp us or contact nearest teamsahi . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
23212/13/2017
🎉🎊🎉🎊CRAZY DECEMBER 🎉🎊🎉🎊 siapa nak save banyak kena grab sebab lepas ni takde dah jimat mcmni😋
.
.
Whatsapp us or contact nearest teamsahi
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
🎉🎊🎉🎊CRAZY DECEMBER 🎉🎊🎉🎊 siapa nak save banyak kena grab sebab lepas ni takde dah jimat mcmni😋 . . Whatsapp us or contact nearest teamsahi . . #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
21812/13/2017
Yay finally available to purchase!💃
siapa nak cuba #kyssbysahi 🙋🏼‍♀️ sangat long lasting girlsss. Kena try taw? RM39 only💄 ada 5 code 🧡 kalau dah beli, share gambar tau girls😘
/
With vitamin E, lightweight matte finish, suitable for ALL skin tones💕💕
/
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
Yay finally available to purchase!💃 siapa nak cuba #kyssbysahi 🙋🏼‍♀️ sangat long lasting girlsss. Kena try taw? RM39 only💄 ada 5 code 🧡 kalau dah beli, share gambar tau girls😘 / With vitamin E, lightweight matte finish, suitable for ALL skin tones💕💕 / #sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral
50012/12/2017
V jednoduchosti je krasa, za me souhlas! 😊 Co myslite? 😎 #jednoduchost #zit #zivot #zitzivot #krasa #uvedomeni #pochopeni #zamysleni #kontrola #zacatek #svetuspesnych #su
V jednoduchosti je krasa, za me souhlas! 😊 Co myslite? 😎 #jednoduchost #zit #zivot #zitzivot #krasa #uvedomeni #pochopeni #zamysleni #kontrola #zacatek #svetuspesnych #su
1194012/08/2017
Jsem se zase rozpiňďouřila 💃🏼💃🏼💃🏼Tolik sily v naramcich od @mineralbangle ❤
Naramky jsou jednim z deviti pokladu balicku Andele @spiritwoman.love
Miluju krystaly, drahokamy, kameny, skaly, lavu, zkameneliny, proste vse z rise kamenu. Jsou v nich zakodovany miliony let stare zpravy z nitra Zeme... Tady jsou ucinky jednotlivych krystalu z naramku:

Křišťál - léčivý, univerzální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Pomáhá sebezdokonalení. Křišťál ochraňuje před vším zlým a negativním. 
Užití:
duchovno
harmonie
čistí auru
spánek
meditace
Léčebné účinky: 
vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše
tiší bolesti hlavy a zubů
neurologické a střevní potíže
nevolnosti, podporuje zažívací trakt
posiluje imunitu
uvádí tělo do rovnováhy
zvyšuje laktaci. 
Magnezit - přináší hluboký klid k meditaci a uvolnění.  Otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce - včetně lásky k sobě samému, která je nezbytná, než začnete přijímat lásku druheho. Pomůže vám, abyste se cítili v harmonii, klidu a dovolili ostatním, aby byli takoví, jací doopravdy jsou (aniž byste po nich žádali změnu nebo se sami nechali zasáhnout jejich problémy)
Užití:
intuice
pozitivní nálada
chuť žít
odolnost vůči stresu
pomáhá překonat nervozitu a sebestřednost
Léčebné účinky:
žaludek
ledviny
močový měchýř 
Růženín - pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, zejména starým lidem. 
Užití:
odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny
pomáhá přijímat nezbytnost změn
zdolávání krize středního věku. ledvin, srdce,
Léčebné účinky:
ledviny, srdce, plíce, genitálie, nervový systém
léčí infekce močových cest
výborný vliv na plodnost
odvádí škodliviny z těla
vhodný pro děti
posiluje srdeční činnost
vyhlazuje pleť

#SpiritWoman #posvatnaZena #silaZeny #podpora #riseKamenu #zpravyZNitraZeme #naramek #krasa #vibraceLasky #vanoce #dar #darek
Jsem se zase rozpiňďouřila 💃🏼💃🏼💃🏼Tolik sily v naramcich od @mineralbangle ❤ Naramky jsou jednim z deviti pokladu balicku Andele @spiritwoman.love Miluju krystaly, drahokamy, kameny, skaly, lavu, zkameneliny, proste vse z rise kamenu. Jsou v nich zakodovany miliony let stare zpravy z nitra Zeme... Tady jsou ucinky jednotlivych krystalu z naramku: Křišťál - léčivý, univerzální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Pomáhá sebezdokonalení. Křišťál ochraňuje před vším zlým a negativním. Užití: duchovno harmonie čistí auru spánek meditace Léčebné účinky: vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše tiší bolesti hlavy a zubů neurologické a střevní potíže nevolnosti, podporuje zažívací trakt posiluje imunitu uvádí tělo do rovnováhy zvyšuje laktaci. Magnezit - přináší hluboký klid k meditaci a uvolnění. Otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce - včetně lásky k sobě samému, která je nezbytná, než začnete přijímat lásku druheho. Pomůže vám, abyste se cítili v harmonii, klidu a dovolili ostatním, aby byli takoví, jací doopravdy jsou (aniž byste po nich žádali změnu nebo se sami nechali zasáhnout jejich problémy) Užití: intuice pozitivní nálada chuť žít odolnost vůči stresu pomáhá překonat nervozitu a sebestřednost Léčebné účinky: žaludek ledviny močový měchýř Růženín - pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, zejména starým lidem. Užití: odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny pomáhá přijímat nezbytnost změn zdolávání krize středního věku. ledvin, srdce, Léčebné účinky: ledviny, srdce, plíce, genitálie, nervový systém léčí infekce močových cest výborný vliv na plodnost odvádí škodliviny z těla vhodný pro děti posiluje srdeční činnost vyhlazuje pleť #SpiritWoman #posvatnaZena #silaZeny #podpora #riseKamenu #zpravyZNitraZeme #naramek #krasa #vibraceLasky #vanoce #dar #darek
6121111/29/2017
Next