#lipcare medias

#yvesrocher  #cerise #cherry #lip balm #lipcare #moisturize #makeup
Night Routine Essentials!
#beautyregimen #moisturizer #facial #lipcare #goodstuff #skincare
2 001/21/2017 06:07 AM
Доброе утро☕️
Ждём вас в гости сегодня с 12 до 17 часов!
А знаменитый бальзам #lucaspapaw
Доброе утро☕️ Ждём вас в гости сегодня с 12 до 17 часов! А знаменитый бальзам #lucaspapaw "для всего" всегда #вналичии у нас в шоуруме @clubshopogolikov_showroom 💃🏼 ✔️увлажняет и защищает кожу ✔️справляется даже с самыми потрескавшимися губами ✔️можно использовать на ороговевшую или обмороженную кожу, на любые участки вашей кожи или малыша ✔️натуральный состав ✉️850₽ у нас в #шоурумнижнийновгород, возможна доставка по всей России #кш_вналичии . #лукас #лукаспапай #красотанижнийновгород #красота #косметика #уход #skincare #lipcare
15 301/21/2017 06:05 AM
3x formulasi tambahan & lebih premium.
.
.
.
Jika formulasi biasa dahulu membantu mencerahkan segala bahagian pelipat dan ketiak. .
.
.
Bagaimana jika ia dijadikan satu formulasi khusus untuk penjagaan diri anda?
.
.
.
Kami #teamdolly sangat teruja untuk berkongsi dan membantu anda untuk menikmati manfaat yang lebih baik dan premium daripada produk organik jenama tempatan.
.
.
.
Di Malaysia juga telah ada produk premium dan setanding jenama antarabangsa. .
.
.
Teruskan menyokong produk2 tempatan untuk kemajuan ekonomi negara. .
.
.
Ini khas diilhamkan untuk awak tau. 😊😍
.
.
.
you secret natural beauty product is here. 💝
.
.
#kedaionline #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia 
#skincare #bodycare #lipcare #perfume
3x formulasi tambahan & lebih premium. . . . Jika formulasi biasa dahulu membantu mencerahkan segala bahagian pelipat dan ketiak. . . . Bagaimana jika ia dijadikan satu formulasi khusus untuk penjagaan diri anda? . . . Kami #teamdolly sangat teruja untuk berkongsi dan membantu anda untuk menikmati manfaat yang lebih baik dan premium daripada produk organik jenama tempatan. . . . Di Malaysia juga telah ada produk premium dan setanding jenama antarabangsa. . . . Teruskan menyokong produk2 tempatan untuk kemajuan ekonomi negara. . . . Ini khas diilhamkan untuk awak tau. 😊😍 . . . you secret natural beauty product is here. 💝 . . #kedaionline #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #skincare #bodycare #lipcare #perfume
0 001/21/2017 06:05 AM
・
・
・
lipbalm 
@kiyokothebrand ・
・
・
・
・
#instagood #instalike #instalife #mom #instamom #instacosmetic #cosmetics #cosmetic #cosme #lip #lipcare #lipbalm #kiyokothebrand #kiyoko #ママライフ #女の子ママ #リップ #リップケア #コスメおたく #美容 #お気に入り #乾燥対策
#NUDEKISSES color code available in LIMITED GOLD EDITION 😉
.
.
Whatsapp to order
📲+6019 505 3184
.
.
Price : RM59/pcs
.
.

#sugarbelleproduct #sugarbellecosmetic #sugarbellebyrahinspire #sugarbelleinspire #lipmattecream #lipcream #lipcare #lipstick #lipsticklover #makeup #makeuplover #cosmetics #cosmeticlover #kosmetik #konvo #gift #girls #ladies #naturallipstick #onlineshop #shopping #butik #homeboutique #cantik #muslimahcosmetic #wudukfriendly #sayapakaisayajual #moodrepublik #lips
รีวิวมาเพียบ!! เห็นผลดีจริง 
บอกลาปากดำคล้ำ ให้ปากชมพูน่าจุ๊บ~
#ใช้ได้ทั้ง ปาก หน้าอก และจุดซ่อนเร้น ขนาดใหม่ 12 กรัม!!! เจ้าแรก เจ้าเดียวที่มีคอลลาเจนจาก(ปลาดาว) ช่วยผลัดเซลล์ได้เร็วขี้นที่สุดเลยค้า💄 😄✅ สั่งซื้อสินค้า / สอบถาม
LINE ID : Line: @csp0504x
1 หลอด ขนาด 12 g. ใช้ได้นาน 2-3 เดือน

#ลิป #ปากชมพู #collagen #lip #lipcare #pink #orange #bright #siambrandnamehiend #siambrandname #thai #korea #ลิปปากชมพู #lipstick #brand #pinklip
รีวิวมาเพียบ!! เห็นผลดีจริง บอกลาปากดำคล้ำ ให้ปากชมพูน่าจุ๊บ~ #ใช้ได้ทั้ง ปาก หน้าอก และจุดซ่อนเร้น ขนาดใหม่ 12 กรัม!!! เจ้าแรก เจ้าเดียวที่มีคอลลาเจนจาก(ปลาดาว) ช่วยผลัดเซลล์ได้เร็วขี้นที่สุดเลยค้า💄 😄✅ สั่งซื้อสินค้า / สอบถาม LINE ID : Line: @csp0504x 1 หลอด ขนาด 12 g. ใช้ได้นาน 2-3 เดือน #ลิป #ปากชมพู #collagen #lip #lipcare #pink #orange #bright #siambrandnamehiend #siambrandname #thai #korea #ลิปปากชมพู #lipstick #brand #pinklip
2 001/21/2017 05:15 AM
รีวิวมาเพียบ!! เห็นผลดีจริง 
บอกลาปากดำคล้ำ ให้ปากชมพูน่าจุ๊บ~
#ใช้ได้ทั้ง ปาก หน้าอก และจุดซ่อนเร้น ขนาดใหม่ 12 กรัม!!! เจ้าแรก เจ้าเดียวที่มีคอลลาเจนจาก(ปลาดาว) ช่วยผลัดเซลล์ได้เร็วขี้นที่สุดเลยค้า💄 😄✅ สั่งซื้อสินค้า / สอบถาม
LINE ID : Line: @csp0504x
1 หลอด ขนาด 12 g. ใช้ได้นาน 2-3 เดือน

#ลิป #ปากชมพู #collagen #lip #lipcare #pink #orange #bright #siambrandnamehiend #siambrandname #thai #korea #ลิปปากชมพู #lipstick #brand #pinklip
รีวิวมาเพียบ!! เห็นผลดีจริง บอกลาปากดำคล้ำ ให้ปากชมพูน่าจุ๊บ~ #ใช้ได้ทั้ง ปาก หน้าอก และจุดซ่อนเร้น ขนาดใหม่ 12 กรัม!!! เจ้าแรก เจ้าเดียวที่มีคอลลาเจนจาก(ปลาดาว) ช่วยผลัดเซลล์ได้เร็วขี้นที่สุดเลยค้า💄 😄✅ สั่งซื้อสินค้า / สอบถาม LINE ID : Line: @csp0504x 1 หลอด ขนาด 12 g. ใช้ได้นาน 2-3 เดือน #ลิป #ปากชมพู #collagen #lip #lipcare #pink #orange #bright #siambrandnamehiend #siambrandname #thai #korea #ลิปปากชมพู #lipstick #brand #pinklip
5 001/21/2017 05:14 AM
*
LUSHのバレンタイン限定
リップスクラブ💋THE KISS💕
いつものバブルガムも好きだけど
んも〜可愛いし甘くていい匂いだし
ハート入ってるし全てドストライク💘
見てるだけで女子力上がりそう!笑
.
#シュガースクラブで甘いキスの準備を
なんか照れるわ😳💓
*
#Lush#lushcosmetics#lipscrub#sugarscrub#thekiss#valentine#lip#lipcare#pink#Heart#cute#cosme#cosmetics#핑크#립#하트#립스틱#촉촉#탱글탱글#립크림#립밤#스크럽#화장품
*
* LUSHのバレンタイン限定 リップスクラブ💋THE KISS💕 いつものバブルガムも好きだけど んも〜可愛いし甘くていい匂いだし ハート入ってるし全てドストライク💘 見てるだけで女子力上がりそう!笑 . #シュガースクラブで甘いキスの準備を なんか照れるわ😳💓 * #Lush#lushcosmetics#lipscrub#sugarscrub#thekiss#valentine#lip#lipcare#pink#Heart#cute#cosme#cosmetics#핑크#립#하트#립스틱#촉촉#탱글탱글#립크림#립밤#스크럽#화장품 *
21 001/21/2017 04:44 AM
Buat anda yang masih tertanya, apakah bentuk perniagaan kami. .
.
.
Dolly.co dicipta khusus untuk penjagaan diri dan kecantikan khas buat kaum wanita sahaja. Tetapi tidak bermaksud lelaki tidak boleh guna. Fokus kami untuk membantu mereka yang mempunyai masalah kulit dan tubuh badan.
.
.
Produk kami boleh digunakan untuk penggunaan harian & mengunakan kaedah
Buat anda yang masih tertanya, apakah bentuk perniagaan kami. . . . Dolly.co dicipta khusus untuk penjagaan diri dan kecantikan khas buat kaum wanita sahaja. Tetapi tidak bermaksud lelaki tidak boleh guna. Fokus kami untuk membantu mereka yang mempunyai masalah kulit dan tubuh badan. . . Produk kami boleh digunakan untuk penggunaan harian & mengunakan kaedah "handmade" bukan repacking. . . Produk diadun sendiri pengasas dan mengikut langkah-langkah keselamatan serta peratusan bahan digunakan mengikut jenis fungsi produk. Kami amat menekankan aspek pembuatan dan ada yang memakan masa lebih 3 bulan untuk dikeluarkan. . . Kami menggunakan bahan organik premium terpilih yang diimport dan halal digunakan masyarakat islam di Malaysia. . . . Jika anda peminat produk handmade, organik, natural dan green berkonsepkan homeSPA theraphy, . . . anda boleh Follow kami @alami_organic_product @alami_organic_product @alami_organic_product . . Untuk sebarang info dan latest promo dari #teamdolly. . . . #kedaionline #bazarpaknil #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #trustedsellermalaysia #organic #organicskincare #bodycare #skincare #lipcare #perfume
6 201/21/2017 04:43 AM
Matte lipsticks launching June 2017
Matte lipsticks launching June 2017
12 101/21/2017 04:18 AM
| Lipbalm Bahoney Dark Brown -shading |.
.
Kalau anda sejenis suka shading2 muka kan kan kan... guna je Lipbalm Dark Brown... dah settle.... bunda tak berapa suka (dah faktor umur ni, dia jadi nak buat simple je 🙈) tp kalau makeup kan selalu tengok org shading muka... so leh try jugak... bunda wajib shading idung je sebab tak mancung 😎😎.
.
.
| Color n Natural LipBalm Madu Kelulut dan Propolis by Bahoney |.
.
.
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' .
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
.
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Lipbalm Bahoney Dark Brown -shading |. . Kalau anda sejenis suka shading2 muka kan kan kan... guna je Lipbalm Dark Brown... dah settle.... bunda tak berapa suka (dah faktor umur ni, dia jadi nak buat simple je 🙈) tp kalau makeup kan selalu tengok org shading muka... so leh try jugak... bunda wajib shading idung je sebab tak mancung 😎😎. . . | Color n Natural LipBalm Madu Kelulut dan Propolis by Bahoney |. . . ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
7 001/21/2017 04:11 AM
| Lipbalm Bahoney Dark Brown -shading |.
.
Kalau anda sejenis suka shading2 muka kan kan kan... guna je Lipbalm Dark Brown... dah settle.... bunda tak berapa suka (dah faktor umur ni, dia jadi nak buat simple je 🙈) tp kalau makeup kan selalu tengok org shading muka... so leh try jugak... bunda wajib shading idung je sebab tak mancung 😎😎.
.
.
| Color n Natural LipBalm Madu Kelulut dan Propolis by Bahoney |.
.
.
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' .
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
.
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Lipbalm Bahoney Dark Brown -shading |. . Kalau anda sejenis suka shading2 muka kan kan kan... guna je Lipbalm Dark Brown... dah settle.... bunda tak berapa suka (dah faktor umur ni, dia jadi nak buat simple je 🙈) tp kalau makeup kan selalu tengok org shading muka... so leh try jugak... bunda wajib shading idung je sebab tak mancung 😎😎. . . | Color n Natural LipBalm Madu Kelulut dan Propolis by Bahoney |. . . ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
3 001/21/2017 04:10 AM
Felinz lip scrub terbuat dari cherry asliiii lohh... jadiii sangat menutrisi dan melembutkan bibir.... inii berguna bngett buat kalian yang punya bibir kering pecah-pecah dan gelap... Rp.30.000
-
-
-
-
-
--
-

#lipscrub #felinzlipscrub #cherry #natural #kosmetikdepok #kosmetik #lipcare #love #red #instagram #instagood
Felinz lip scrub terbuat dari cherry asliiii lohh... jadiii sangat menutrisi dan melembutkan bibir.... inii berguna bngett buat kalian yang punya bibir kering pecah-pecah dan gelap... Rp.30.000 - - - - - -- - #lipscrub #felinzlipscrub #cherry #natural #kosmetikdepok #kosmetik #lipcare #love #red #instagram #instagood
8 101/21/2017 04:10 AM
InsyaAllah sore ini readyy skitar 20an pcs aja Vaseline Lip Therapy 😘😘😘
.
Harga 35.000
.
Fungsi
💋 Memberikan warna Pink alami pda bibir
💋 Teksture lembut dan wangii bgt 😍
💋 Melembabkan bibir yg kering dan pecah2
💋 Menghaluskan bibir
💋 Mengatasi bibir yg pucat
💋 Kecil barangnya mudah di bawa ke mana2
💋 Bagus juga di pakai mlm hari sebelum tidur biar bsk pagi bibir lbh lembab, halus & pink merona 😍😍
.
Minat hub aja Elsashop
Hp 085651142429
pin 1 D13C7793
pin 2 5BEE50BA
Line elsayulitasari07
.
#jualanku #dagangan #makan #makanan #olshop #onlineshop #banjarmasinshop #banjarmasin #lapakgue #bukalapak #jualansis #kosmetik #endors #wanita #indonesia #trusted #trustedolshop #murmer #murah #instafoto #bibir #instabanjar #instabungas #lipcare #indonesia #vaselineliptherapymurah #pelembabbibir #tutorial #fotorus #vaseline
InsyaAllah sore ini readyy skitar 20an pcs aja Vaseline Lip Therapy 😘😘😘 . Harga 35.000 . Fungsi 💋 Memberikan warna Pink alami pda bibir 💋 Teksture lembut dan wangii bgt 😍 💋 Melembabkan bibir yg kering dan pecah2 💋 Menghaluskan bibir 💋 Mengatasi bibir yg pucat 💋 Kecil barangnya mudah di bawa ke mana2 💋 Bagus juga di pakai mlm hari sebelum tidur biar bsk pagi bibir lbh lembab, halus & pink merona 😍😍 . Minat hub aja Elsashop Hp 085651142429 pin 1 D13C7793 pin 2 5BEE50BA Line elsayulitasari07 . #jualanku #dagangan #makan #makanan #olshop #onlineshop #banjarmasinshop #banjarmasin #lapakgue #bukalapak #jualansis #kosmetik #endors #wanita #indonesia #trusted #trustedolshop #murmer #murah #instafoto #bibir #instabanjar #instabungas #lipcare #indonesia #vaselineliptherapymurah #pelembabbibir #tutorial #fotorus #vaseline
8 201/21/2017 03:58 AM
Silly Rabbit 🐰 ❤#Makeup #Beauty #MakeUpGeek #LipCare #Lesbian #GirlsWhoLikeGirls #GirlsWhoKissGirls #RainbowPower #LoveIsLove #FeelingFabulos #OneInAMillion #Latina #Cali #CaliBorn #Westside #WestCoast #MexicanAmerican #Argentina #LipGloss #EyeLiner #CoverGirl #LorealParis #MayBellineNewYork #EyeShadow #FeelingMyself #Beauty #HelloKitty
Watermelon Lip Scrub 🍉🍉 (with real strawberry seeds)🍓🍓🍓
₱299.00

Infused with pure shea butter for a creamier texture, jojoba beads for a finer exfoliation, and with REAL STRAWBERRY SEEDS for smoother, more pinkish lips! 🍓

#edensparadise #edens #lipscrub #lipcare #watermelonlipscrub #strawberry
Watermelon Lip Scrub 🍉🍉 (with real strawberry seeds)🍓🍓🍓 ₱299.00 Infused with pure shea butter for a creamier texture, jojoba beads for a finer exfoliation, and with REAL STRAWBERRY SEEDS for smoother, more pinkish lips! 🍓 #edensparadise #edens #lipscrub #lipcare #watermelonlipscrub #strawberry
2 001/21/2017 03:40 AM
😘#Makeup #Beauty #MakeUpGeek #LipCare #Lesbian #GirlsWhoLikeGirls #GirlsWhoKissGirls #RainbowPower #LoveIsLove #FeelingFabulos #OneInAMillion #Latina #Cali #CaliBorn #Westside #WestCoast #MexicanAmerican #Argentina #LipGloss #EyeLiner #CoverGirl #LorealParis #MayBellineNewYork #EyeShadow #FeelingMyself #Beauty #HelloKitty
Repost @charmiejanee ❤️❤️Metallic Pink Vibes 🦄 Tag someone who loves Pink! 👄
@hudabeauty @shophudabeauty #LiquidLipstick in Video Star 
@hudabeauty #Rosegoldpalette Angelic
Song by Future James: Luhh (Frank ocean remix)
___________________________________________
#hudabeauty #shophudabeauty #hudabeautyrosegoldpalette #fakeupfix #lipart #naturallips #foiledlips #mabelandmeg #shimycatsmua #peachyqueenblog #hypnaughtymakeup #alyakattan #monakattan #hudakattan #liquidmatte #narsissist #makeuptips #lipswatch #makeupfeed #brian_champagne #maccosmetics #cutcrease #lipcare  #allmodernmakeup #mikasabeauty #wakeupandmakeup @peachyqueenblog @hypnaughty.makeup @shimycatsmua @maryhadalittleglam @bretmansvanity @girlsociety @allmodernmakeup @style.video
Repost @charmiejanee ❤️❤️Metallic Pink Vibes 🦄 Tag someone who loves Pink! 👄 @hudabeauty @shophudabeauty #LiquidLipstick in Video Star @hudabeauty #Rosegoldpalette Angelic Song by Future James: Luhh (Frank ocean remix) ___________________________________________ #hudabeauty #shophudabeauty #hudabeautyrosegoldpalette #fakeupfix #lipart #naturallips #foiledlips #mabelandmeg #shimycatsmua #peachyqueenblog #hypnaughtymakeup #alyakattan #monakattan #hudakattan #liquidmatte #narsissist #makeuptips #lipswatch #makeupfeed #brian_champagne #maccosmetics #cutcrease #lipcare #allmodernmakeup #mikasabeauty #wakeupandmakeup @peachyqueenblog @hypnaughty.makeup @shimycatsmua @maryhadalittleglam @bretmansvanity @girlsociety @allmodernmakeup @style.video
49368 32301/17/2017 10:29 AM
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Jom manjakan diri bagaikan SPA .... Apa itu SHEA BUTTER?
Formula yg ber-abad² lamanya kaya kandungan omega-3s supaya melindungi,memperkaya &melembutkan kulit
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Satin NEW Hands® Set! Bauan
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Jom manjakan diri bagaikan SPA .... Apa itu SHEA BUTTER? Formula yg ber-abad² lamanya kaya kandungan omega-3s supaya melindungi,memperkaya &melembutkan kulit 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Satin NEW Hands® Set! Bauan "white tea & citrus . 🍁protecting SOFTENER🍁 • membantu menyokong penghalang kulit,formula bebas wangian melembab & melindungi menyediakan spa di ruma. 🍁refining SHEA SCRUB🍁 •membuang kulit mati dgn lembut & berkesan supaya kulit lebih licin 🍁nourishing SHEA CREAM🍁 •kandungan shea butter,minyak aprikot, kesumba, & bunga mayahari yg kaya vitamin A,E & omega-3s menyuntik kelembapan kulit dgn segera. Secara klinikal terbukti kelembapan 24jam . P/s juga boleh diguna utk tapak kaki yg kering. Gebugebas kan kulit tu ... kan syiok 😍 . Whatsapp 📲 0133946467. 📲 0133946467. 📲 0133946467.. . Fiqa, Your Independent Beauty Consultant. . ✔ free gift. ✔ free sample. ✔ free postage. . #HealthySkin #BeautyTips #GiftIdeas #MaryKay
1200 2301/20/2017 07:56 AM
Windy or cold our #lips are always soft & tender! And remember: unexpected kisses are the best!  #apivitaexperience #lipcare #kiss
Windy or cold our #lips are always soft & tender! And remember: unexpected kisses are the best! #apivitaexperience #lipcare #kiss
923 301/20/2017 09:23 AM
Metallic or Matte? Which one do you guys prefer? 💋✨
@mabelandmeg Lumilixir to moisturise
@hudabeauty @shophudabeauty #LiquidLipstick in Heart Breaker 
@hudabeauty #Rosegoldpalette 24K
Song by L0tso x ODIE- Senorita
Metallic or Matte? Which one do you guys prefer? 💋✨ @mabelandmeg Lumilixir to moisturise @hudabeauty @shophudabeauty #LiquidLipstick in Heart Breaker @hudabeauty #Rosegoldpalette 24K Song by L0tso x ODIE- Senorita
2244 7601/17/2017 21:09 PM
Acvit Lip Care Dudak Dolgunlaştırıcı Serum
PP-Box Teknolojisi İle Güzellik ve Çekiciliğiniz Dudaklarınızdan Başlasın
Daha Çekici, Daha DOLGUN ve Daha HACİMLİ Dudaklara Kavuşun
Özgüven Arttırın
Detaylı Bilgi İçin, Güzellik Uzmanlarımıza Danışın!
Whatsapp -  0554 533 19 31 Güzellik Uzmanımıza Yazabilirsiniz.
0212 540 55 44 Güzellik Uzmanımıza Ulaşabilirsiniz.
Not: Her türlü cilt sorunlarınızı Güzellik Uzmanlarımıza danışabilirsiniz. Ücretsiz Danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

#dudak #botox #bayan #bakım #iridudak #lipcare #dolgundudak #küçükdudak #cilt #yüz #bakımlıkadın #ince #incedudak #güzel #kozmetik #sosyete #marka #yaz #doğallık #2016 #sıcak #elit #güneş #elite #lüks #sonbahar #kış #ocak
Acvit Lip Care Dudak Dolgunlaştırıcı Serum PP-Box Teknolojisi İle Güzellik ve Çekiciliğiniz Dudaklarınızdan Başlasın Daha Çekici, Daha DOLGUN ve Daha HACİMLİ Dudaklara Kavuşun Özgüven Arttırın Detaylı Bilgi İçin, Güzellik Uzmanlarımıza Danışın! Whatsapp - 0554 533 19 31 Güzellik Uzmanımıza Yazabilirsiniz. 0212 540 55 44 Güzellik Uzmanımıza Ulaşabilirsiniz. Not: Her türlü cilt sorunlarınızı Güzellik Uzmanlarımıza danışabilirsiniz. Ücretsiz Danışmanlık hizmeti vermekteyiz. #dudak #botox #bayan #bakım #iridudak #lipcare #dolgundudak #küçükdudak #cilt #yüz #bakımlıkadın #ince #incedudak #güzel #kozmetik #sosyete #marka #yaz #doğallık #2016 #sıcak #elit #güneş #elite #lüks #sonbahar #kış #ocak
6002 001/14/2017 07:08 AM
A good book, warm knits & hot sips, plus a Lip Conditioner in every purse, pocket, and bedside table #winteressentials #BalmyDays #lipcare #loveILIA
A good book, warm knits & hot sips, plus a Lip Conditioner in every purse, pocket, and bedside table #winteressentials #BalmyDays #lipcare #loveILIA
338 301/20/2017 21:49 PM
No verão hidratamos a pele do corpo e nos esquecemos de cuidar dos lábios. 
Mas a @lipice_brasil pensou neste detalhe e presenteou as blogueiras que participaram do @amigosecreto2 com este maravilhoso kit.
#protecaolabial #lipice
No verão hidratamos a pele do corpo e nos esquecemos de cuidar dos lábios. Mas a @lipice_brasil pensou neste detalhe e presenteou as blogueiras que participaram do @amigosecreto2 com este maravilhoso kit. #protecaolabial #lipice
254 101/21/2017 00:34 AM
The Kiss Lip Scrub. This smoothing blend of fine sea salt, caster sugar and Fair Trade cocoa butter will soften the skin and leave a delicious taste on the lips. A little almond and mandarin oil sweetens, and the edible hearts? They're just for your enjoyment. #LushValentines #TheKiss #LipScrub #Mouth #LipCare #SelfPreservation #Vegan #Vegetarian #CrueltyFree #Handmade #Portsmouth #Southsea #Hampshire #Lushcosmetics #ValentinesDay #LushLife #BBloggers #Lushie #ibloggers @lush
The Kiss Lip Scrub. This smoothing blend of fine sea salt, caster sugar and Fair Trade cocoa butter will soften the skin and leave a delicious taste on the lips. A little almond and mandarin oil sweetens, and the edible hearts? They're just for your enjoyment. #LushValentines #TheKiss #LipScrub #Mouth #LipCare #SelfPreservation #Vegan #Vegetarian #CrueltyFree #Handmade #Portsmouth #Southsea #Hampshire #Lushcosmetics #ValentinesDay #LushLife #BBloggers #Lushie #ibloggers @lush
269 101/20/2017 08:56 AM
Olvastátok már az új bejegyzésemet a blogon? Néhány szuper ajakápolóról írtam Nektek, katt ide ➡️ www.forherblog.hu vagy közvetlen link a profilom.💋 #lipcare #lipbalm #beautyblogger #forherblog
Olvastátok már az új bejegyzésemet a blogon? Néhány szuper ajakápolóról írtam Nektek, katt ide ➡️ www.forherblog.hu vagy közvetlen link a profilom.💋 #lipcare #lipbalm #beautyblogger #forherblog
536 101/19/2017 16:55 PM
Next