#maajuntokwan medias

Tiada cuti untuk orang yang belum berjaya. Banyak nak kena selesaikan sebelum balik kampung selasa depan. Jom laa ramai2 kita berhuhuhu🙈
.
.
.
.
Hijab from @bokitta 💋

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuairdewikecantikkan #bokitta #tudung #newproject 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #meeting #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
Tiada cuti untuk orang yang belum berjaya. Banyak nak kena selesaikan sebelum balik kampung selasa depan. Jom laa ramai2 kita berhuhuhu🙈 . . . . Hijab from @bokitta 💋 #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuairdewikecantikkan #bokitta #tudung #newproject #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #meeting #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
135012/14/2017
I used to have more than 200 tudung collections. Macam2 brand from RM5 to few hundreds. Tapi tak obses laa nak beli yang limited edition. Rasa berkenan baru beli. 
Tapi i tak akan bash orang yang beli tudung mahal2 sampai sanggup beratur nak dapatkan limited edition sampai beribu ringgit. It's their choices and kemampuan.
.....................
Kalau pergi Vietnam 🇻🇳 i memang tak nafikan tudung kat situ even Naelofar hijab boleh dapat serendah RM 10. But by one glance looking at the colour mmg dah tahu bukan ori belum lagi put on and feel the actual quality. Kekemasan,berat tudung semua tu lain. .....................
I'm absolutely salute pada semua tudung owner yang banyak kena copy. Bukan senang nak cipta personal branding sendiri. .....................
Semua artis even orang biasa boleh ada jenama tudung sendiri. Tapi mampu ke nak kekalkan dengan lambakan copy lagi?
.....................
Let your carrier speaks lounder than the buzzing noise of gossips. Don't even give a damn with a trash scum bag of gossips.

So stop being sarcastic and pertikaikan minat seseorang pada brand tudung. .....................
Tag sikit kawan korang yang jual tudung. Mana tahu ada yang berkenan😉

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuairdewikecantikkan #hijab #tudung #tudungbawal #modelwanted #newproject 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #naelofarhijab #duckscarves #personalimageconsultant
I used to have more than 200 tudung collections. Macam2 brand from RM5 to few hundreds. Tapi tak obses laa nak beli yang limited edition. Rasa berkenan baru beli. Tapi i tak akan bash orang yang beli tudung mahal2 sampai sanggup beratur nak dapatkan limited edition sampai beribu ringgit. It's their choices and kemampuan. ..................... Kalau pergi Vietnam 🇻🇳 i memang tak nafikan tudung kat situ even Naelofar hijab boleh dapat serendah RM 10. But by one glance looking at the colour mmg dah tahu bukan ori belum lagi put on and feel the actual quality. Kekemasan,berat tudung semua tu lain. ..................... I'm absolutely salute pada semua tudung owner yang banyak kena copy. Bukan senang nak cipta personal branding sendiri. ..................... Semua artis even orang biasa boleh ada jenama tudung sendiri. Tapi mampu ke nak kekalkan dengan lambakan copy lagi? ..................... Let your carrier speaks lounder than the buzzing noise of gossips. Don't even give a damn with a trash scum bag of gossips. So stop being sarcastic and pertikaikan minat seseorang pada brand tudung. ..................... Tag sikit kawan korang yang jual tudung. Mana tahu ada yang berkenan😉 #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuairdewikecantikkan #hijab #tudung #tudungbawal #modelwanted #newproject #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #naelofarhijab #duckscarves #personalimageconsultant
133112/13/2017
✨It's body shape analysis day💃🏿 Training today.
Learn how to mix + match and creats outfits for clients according to their personal styler

Lower budget to hire personal stylist? 
WhatsApp:012-260 4680
.................
Lepas uols msg i, confirm pakai baju harga RM 10 pun orang ingat pakai baju mahal sebab dah tahu style/warna baju yang sesuai🙈

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuairdewikecantikkan #newproject #personalshopping 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
✨It's body shape analysis day💃🏿 Training today. Learn how to mix + match and creats outfits for clients according to their personal styler Lower budget to hire personal stylist? WhatsApp:012-260 4680 ................. Lepas uols msg i, confirm pakai baju harga RM 10 pun orang ingat pakai baju mahal sebab dah tahu style/warna baju yang sesuai🙈 #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuairdewikecantikkan #newproject #personalshopping #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
15012/13/2017
✨Alhamdulillah baru selesai buat urutan sengkak (menaikkan peranakkan) untuk kembar @pn.needahashim yg vasss(asal dlm msg asyik gelak jer🤣) tq jamu i 🍰 ☕️shedappp hamatt😋
..............
Sekali sekala turun mengurut boleh laa dan tak plan pun nak jadikan kelebihan boleh mengurut ni sebagai side income sebab sibuk jual benda lain. Just kalau nak tolong kawan2 boleh la. Tapi kalau rasa korang ada kelebihan mengurut gunakan. Jadikan sebagai side income.
..............
Ingat tau, selagi ada tenaga dan masa gunakan untuk cari side income. Jangan campur hal orang lain. Fokus fokus fokus cari duit je. 
Minda setting kena minda usahawan dan berani lakukan perkara baru untuk kembangkan pendapatan. ..............
Btw, siapa yang nak beli jamu air Sri Dewi untuk kecantikkan dalaman dan luaran boleh DM/PM i okay. Anak dara/mak dara/janda/perampas semua boleh minum kecuali adik2 jelmaan wanita je dilarang minum. ..............
First time jual online. Selalu jual offline, asal buat je habis tak sempat nak masuk online. Mencikk tauu semua nak jadi cantikss tak kasi peluang langsung i nak buh kat online. Ermhhh😌

Sebotol RM 25. Tahan sebulan. …………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #jamuairdewikecantikkan #maajuntokwan #doublecleansing 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #biore #garnier #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
✨Alhamdulillah baru selesai buat urutan sengkak (menaikkan peranakkan) untuk kembar @pn.needahashim yg vasss(asal dlm msg asyik gelak jer🤣) tq jamu i 🍰 ☕️shedappp hamatt😋 .............. Sekali sekala turun mengurut boleh laa dan tak plan pun nak jadikan kelebihan boleh mengurut ni sebagai side income sebab sibuk jual benda lain. Just kalau nak tolong kawan2 boleh la. Tapi kalau rasa korang ada kelebihan mengurut gunakan. Jadikan sebagai side income. .............. Ingat tau, selagi ada tenaga dan masa gunakan untuk cari side income. Jangan campur hal orang lain. Fokus fokus fokus cari duit je. Minda setting kena minda usahawan dan berani lakukan perkara baru untuk kembangkan pendapatan. .............. Btw, siapa yang nak beli jamu air Sri Dewi untuk kecantikkan dalaman dan luaran boleh DM/PM i okay. Anak dara/mak dara/janda/perampas semua boleh minum kecuali adik2 jelmaan wanita je dilarang minum. .............. First time jual online. Selalu jual offline, asal buat je habis tak sempat nak masuk online. Mencikk tauu semua nak jadi cantikss tak kasi peluang langsung i nak buh kat online. Ermhhh😌 Sebotol RM 25. Tahan sebulan. ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #jamuairdewikecantikkan #maajuntokwan #doublecleansing #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #biore #garnier #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
249312/10/2017
Baru habis ngeteh dgn dak sekolah lama @dausazahar  tq bradah, semoga apa yang dirancang ni dipermudahkan🙌🏻
#LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #fundraiser
Baru habis ngeteh dgn dak sekolah lama @dausazahar tq bradah, semoga apa yang dirancang ni dipermudahkan🙌🏻 #LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #fundraiser
97112/09/2017
Awak tahu tak semalam orang jatuh😭.... Orang jatuh kat senyuman manis awak tu.. ermhh tolong jangan manis sangat bila senyum😌tak pasal2 orang kena g hospital...ermhh

#LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #instagram #saturday  #morning
Awak tahu tak semalam orang jatuh😭.... Orang jatuh kat senyuman manis awak tu.. ermhh tolong jangan manis sangat bila senyum😌tak pasal2 orang kena g hospital...ermhh #LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #instagram #saturday #morning
35012/09/2017
Siapa sangka business yang jarang update sangat ni  dan banyak offline boleh berikan passive income dan sebiji *** ? Senyum sampai nampak gigi 🙈
********
Macam mana yer kalau Cosméta Labs start running Fb ads, consistent posting, team work berkembang, mesti dapat beli terus condo 15 tingkat🙊
********
2017 kita duduk dan lihat gelagat orang🙊. Jualan banyak kepada offline. Siapa yang selalu dapat message saya reply start 1-5 pagi mesti tahu time tu saya tengah aktif reply. 
2018 kita work hard sampai saya mampu tolong  extendkan masjid kat kampung saya. Cia cia cia

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #modelwanted #newproject 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
Siapa sangka business yang jarang update sangat ni dan banyak offline boleh berikan passive income dan sebiji *** ? Senyum sampai nampak gigi 🙈 ******** Macam mana yer kalau Cosméta Labs start running Fb ads, consistent posting, team work berkembang, mesti dapat beli terus condo 15 tingkat🙊 ******** 2017 kita duduk dan lihat gelagat orang🙊. Jualan banyak kepada offline. Siapa yang selalu dapat message saya reply start 1-5 pagi mesti tahu time tu saya tengah aktif reply. 2018 kita work hard sampai saya mampu tolong extendkan masjid kat kampung saya. Cia cia cia #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #modelwanted #newproject #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
2001312/08/2017
With my girlfriend shopping for her winter sonata trip☃️whoot whoot⛄️
Member paling baik paling cantik paling faham almost everything...
Ermhhh i puji u @gegurl_gegurl sebab nak face mask dari #Korea jer ermhhh😌
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #winter  #womenempowerment #womens
With my girlfriend shopping for her winter sonata trip☃️whoot whoot⛄️ Member paling baik paling cantik paling faham almost everything... Ermhhh i puji u @gegurl_gegurl sebab nak face mask dari #Korea jer ermhhh😌 ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #winter #womenempowerment #womens
21112/03/2017
Tanya rayyan, tahu ke harini rayyan dapat hadiah? Dengan muka selamba je dia balas...
Tanya rayyan, tahu ke harini rayyan dapat hadiah? Dengan muka selamba je dia balas..."Ermhh biasa je". Eh, orang lain kemahen excited nak naik pentas dapat hadiah🤣 #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #kids #instakids #imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #skincareroutine #skin #business #knowledge #image #mama #kids #instakids #family #MuhammadElmanZaeem #MuhammadRayyanZikri #sekolahagama #darjahsatu
22011/24/2017
Tidur 2 jam je harini, then teman client pergi shopping. Ya Allah takutnya kalau I yang terjebak beli😂 👠Personal Image Consultant 👠Personal Shopping Consultant 
Anybody wants to have image makeover?

Do WhatsApp me 012-260 4680😉
…………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #gift #voucher #duckgroup #cahayaspa 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
Tidur 2 jam je harini, then teman client pergi shopping. Ya Allah takutnya kalau I yang terjebak beli😂 👠Personal Image Consultant 👠Personal Shopping Consultant Anybody wants to have image makeover? Do WhatsApp me 012-260 4680😉 ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #gift #voucher #duckgroup #cahayaspa #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
21111/22/2017
Update:
JUALAN AMAL PRELOVED
…………………………………………
Try my best di pagi Subuh ni double check kalau ada benang baju terkeluar ke atau apa saja. 
Ermhh tapi kalau korg terjumpa duit ermhh pulang balik eh. Zaman minyak naik ni susah dik nak survive😂ni pun tak tidur lagi. Check nama dengan item sorang2 takut tersilap post😂jenuh kena kecam 😌
…………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
Update: JUALAN AMAL PRELOVED ………………………………………… Try my best di pagi Subuh ni double check kalau ada benang baju terkeluar ke atau apa saja. Ermhh tapi kalau korg terjumpa duit ermhh pulang balik eh. Zaman minyak naik ni susah dik nak survive😂ni pun tak tidur lagi. Check nama dengan item sorang2 takut tersilap post😂jenuh kena kecam 😌 ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
9011/21/2017
Update:
JUALAN AMAL PRELOVED
…………………………………………
Thanks sebab support dan sabar tunggu reply saya😉
…………………………………………
🍃Item berbayar jangan lupa sertakan bukti bayaran ke tahfiz dan postage ke account Cosméta.
🍃Free item, tunjukkan bukti bayaran postage ke account Cosméta.
🍃Self pick up, PM yer untuk set masa nak datang ambil.
…………………………………………
Sorry kalau ada sebarang kekurangan. Ermhh😌
…………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
Update: JUALAN AMAL PRELOVED ………………………………………… Thanks sebab support dan sabar tunggu reply saya😉 ………………………………………… 🍃Item berbayar jangan lupa sertakan bukti bayaran ke tahfiz dan postage ke account Cosméta. 🍃Free item, tunjukkan bukti bayaran postage ke account Cosméta. 🍃Self pick up, PM yer untuk set masa nak datang ambil. ………………………………………… Sorry kalau ada sebarang kekurangan. Ermhh😌 ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
12211/21/2017
5 jam consultation ermhhh tak tahu nak bagi appreciation gift Duck scarf atau Voucher SPA RM 200 kat my client🎁

Untung tak siapa jadi client i? Dah laa dapat ilmu, dapat duckscarf/ voucher spa lagi😉

Personal Image Consultant 
Anybody wants to have image makeover?

Do WhatsApp me 012-260 4680😉
…………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #gift #voucher #duckgroup #cahayaspa 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
5 jam consultation ermhhh tak tahu nak bagi appreciation gift Duck scarf atau Voucher SPA RM 200 kat my client🎁 Untung tak siapa jadi client i? Dah laa dapat ilmu, dapat duckscarf/ voucher spa lagi😉 Personal Image Consultant Anybody wants to have image makeover? Do WhatsApp me 012-260 4680😉 ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #gift #voucher #duckgroup #cahayaspa #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
15311/21/2017
Pernah tahu ke warna kulit sebenar korang?😉 Pernah tahu ke warna foundation apa yang sesuai dengan kulit?

Nak i consult warna apa yang sesuai tak?

Do WhatsApp me 012-260 4680😉
…………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
Pernah tahu ke warna kulit sebenar korang?😉 Pernah tahu ke warna foundation apa yang sesuai dengan kulit? Nak i consult warna apa yang sesuai tak? Do WhatsApp me 012-260 4680😉 ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
7211/21/2017
Personal Image Consultant 
Client consultation💋

Client: Ex Army, a mother & housewife 
Anybody wants to have image makeover?

Do WhatsApp me 012-260 4680😉
…………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
Personal Image Consultant Client consultation💋 Client: Ex Army, a mother & housewife Anybody wants to have image makeover? Do WhatsApp me 012-260 4680😉 ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
137311/21/2017
JUALAN AMAL PRELOVED
…………………………………………
Jangan risau kalau bukan rezeki dapat harini. Next time ada lagi preloved makeup pulak k😉
…………………………………………
Jualan Preloved dah tutup yer❌

Tunggu saya tag dan PM penerima bertuah secara berperingkat😉
…………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
JUALAN AMAL PRELOVED ………………………………………… Jangan risau kalau bukan rezeki dapat harini. Next time ada lagi preloved makeup pulak k😉 ………………………………………… Jualan Preloved dah tutup yer❌ Tunggu saya tag dan PM penerima bertuah secara berperingkat😉 ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
179111/20/2017
Back to back for a personal image consultant session today💄👗👠 Anybody wants to have image makeover? 💋

#LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #personalimageconsultant  #busyday #monday #instagram #photooftheday #womens #mama
Back to back for a personal image consultant session today💄👗👠 Anybody wants to have image makeover? 💋 #LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #personalimageconsultant #busyday #monday #instagram #photooftheday #womens #mama
110011/20/2017
JUALAN AMAL PRELOVED

I haven't slept yet
…………………………
Tengah nak pilih penerima dan pembeli yang bertuah. Kita adil dengan semua orang k😅sanggup tak tidur lagi untuk mama2 semua 😘
…………………………
Preloved item
90% items for free 🍃
Follow FB: Liyana Cosméta

#LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #preloveditems #contestwithcosmeta #prelovedwithliyanacosmeta #tahfiz #jualanamal
JUALAN AMAL PRELOVED I haven't slept yet ………………………… Tengah nak pilih penerima dan pembeli yang bertuah. Kita adil dengan semua orang k😅sanggup tak tidur lagi untuk mama2 semua 😘 ………………………… Preloved item 90% items for free 🍃 Follow FB: Liyana Cosméta #LiyanaCosméta #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #preloveditems #contestwithcosmeta #prelovedwithliyanacosmeta #tahfiz #jualanamal
69011/19/2017
A smashing Saturday morning lovely🍃

#regenserumskin 🍃
...........................
Regen Serum are suitable for all skin types of all ages🌹
........…………………
Key ingredients: Snow Algae,  Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White
........…………………
☎️Do WhatsApp us: 📌 012-249 4649 (Nurul) 📌012-260 4680 (Liyana)

#LiyanaCosméta
————————————————————— #concentratedserum 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #saturday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuseriperapat #womenempowerment #womens
A smashing Saturday morning lovely🍃 #regenserumskin 🍃 ........................... Regen Serum are suitable for all skin types of all ages🌹 ........………………… Key ingredients: Snow Algae, Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White ........………………… ☎️Do WhatsApp us: 📌 012-249 4649 (Nurul) 📌012-260 4680 (Liyana) #LiyanaCosméta ————————————————————— #concentratedserum #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #saturday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuseriperapat #womenempowerment #womens
221111/18/2017
#beautytipswithcosmeta for sensitive skin💦
.....………………………………………… To get a flawless skin doesn't really require you to use a lot of skincare products, enough by using adequate amount of the basics, you can achieve your goal without wasting more time and money🍃

Be prepared to have a younger and healthier skin🍃
.........…………………………………… #LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #womenempowerment #womens
#beautytipswithcosmeta for sensitive skin💦 .....………………………………………… To get a flawless skin doesn't really require you to use a lot of skincare products, enough by using adequate amount of the basics, you can achieve your goal without wasting more time and money🍃 Be prepared to have a younger and healthier skin🍃 .........…………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #womenempowerment #womens
11111/15/2017
Appreciation gift untuk suami🎁
...................
Alhamdulillah dah sampai musical instruments untuk suami. Tunggu dia balik kerja jap lagi😘
.
.
Dulu masa zaman kerja makan gaji, duit gaji sendiri... suami tak pernah tanya dan tak pernah mintak. Tapi dia tetap akan bagi duit 'belanja' setiap bulan #appreciatethat .
.
Sekarang bila ada rezeki berniaga lebih sikit, teringin nak bagi something. Tapi tu la.. sejak dulu kalau bagi hadiah, mesti suami akan
Appreciation gift untuk suami🎁 ................... Alhamdulillah dah sampai musical instruments untuk suami. Tunggu dia balik kerja jap lagi😘 . . Dulu masa zaman kerja makan gaji, duit gaji sendiri... suami tak pernah tanya dan tak pernah mintak. Tapi dia tetap akan bagi duit 'belanja' setiap bulan #appreciatethat . . Sekarang bila ada rezeki berniaga lebih sikit, teringin nak bagi something. Tapi tu la.. sejak dulu kalau bagi hadiah, mesti suami akan "bayar" balik harga hadiah tu😂. Tapi yang ni kalau dia nak "bayar" balik pun takpe😜 Ermhh😌 ................... #countingdays In two months is going to be our 8th anniversary, InshAllah🌹 #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #iphone7plus #iphonegraphy #fender #electricguitar #husband #gift #skincareroutine #skin #business #tuesday #knowledge #fashion #image #mama
27311/14/2017
KISAH PENGGUNA SABAR DAN KONSISTENT
...........................
Bila jerawat hilang, nak pakai makeup pun nampak makin flawless🍃sebab skin base dah bersih dan sihat 🍃calit laa apa pun. Memang result cantik👍🏼
==================================== ✅Sesuai utk lelaki dan perempuan ❤️Keistimewaan Regen Serum❤️ ✅Mengecutkan jerawat
✅Menghilangkan bekas jerawat
✅Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✅Mencegah blackhead/whitehead
✅Mengatasi kulit berminyak
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Menganjalkan kulit muka
✅Membuatkan kulit muka nampak sihat
✅Membuatkan kulit muka lebih glowing 📌KKM NOT161105063K

Be prepared to have a younger and healthier skin!🍃
...........................
Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
........…………………
Kandungan utama: Snow Algae, Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White
........…………………
☎️Hotline 012-249 4649 (Nurul)
☎️Hotline 012-260 4680 (Liyana)

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #womenempowerment #womens
KISAH PENGGUNA SABAR DAN KONSISTENT ........................... Bila jerawat hilang, nak pakai makeup pun nampak makin flawless🍃sebab skin base dah bersih dan sihat 🍃calit laa apa pun. Memang result cantik👍🏼 ==================================== ✅Sesuai utk lelaki dan perempuan ❤️Keistimewaan Regen Serum❤️ ✅Mengecutkan jerawat ✅Menghilangkan bekas jerawat ✅Menghilangkan jeragat dan pigmentasi ✅Mencegah blackhead/whitehead ✅Mengatasi kulit berminyak ✅Melembapkan kulit kering ✅Mengecilkan liang pori ✅Menganjalkan kulit muka ✅Membuatkan kulit muka nampak sihat ✅Membuatkan kulit muka lebih glowing 📌KKM NOT161105063K Be prepared to have a younger and healthier skin!🍃 ........................... Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan ........………………… Kandungan utama: Snow Algae, Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White ........………………… ☎️Hotline 012-249 4649 (Nurul) ☎️Hotline 012-260 4680 (Liyana) #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #womenempowerment #womens
17011/14/2017
Jual jamu, jual face serum memang bukan kerjaya glamer. Tapi Alhamdulillah kau jauh sangat dari kisah2 dunia yang tak ada faedah.
.
.
Tapi kau tahu tak? Dengan jual jamu dan face serum, kau kenal macam-macam jenis orang. Yang isteri curang, ibu tak jaga pantang, anak dara kuat makan, anak dara
Jual jamu, jual face serum memang bukan kerjaya glamer. Tapi Alhamdulillah kau jauh sangat dari kisah2 dunia yang tak ada faedah. . . Tapi kau tahu tak? Dengan jual jamu dan face serum, kau kenal macam-macam jenis orang. Yang isteri curang, ibu tak jaga pantang, anak dara kuat makan, anak dara "berbau", kulit muka mengelupas, dll. Yang pasti, kau puas dapat tolong orang macam ni dalam diam. . . Tapi kau? Setiap hari provoke orang. Setiap hari condemn produk orang. Orang tu tak kacau kau pun. Please, be a lady with a class... Provocation is not cool dear🌹 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Do follow us @cosmeta.hq @cosmeta.hq #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #iphone7plus #iphonegraphy #skincareroutine #skin #business #tuesday #knowledge #fashion #image #mama
16211/14/2017
Tengah hujan ni idea nak buat kerja memang best. Tapi tu la... laptop hang, second hp disabled. Semalam pulak satu hari hp hilang (dah jumpa).
Alhamdulillah untuk ujian ni. Moga digantikan dengan rezeki yang melimpah🌹#bepatient 
Nak masak #ramen laa🍜💆🏻 #LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan 
#imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #skincareroutine #skin #business #saturday #knowledge #fashion #image #mama
Tengah hujan ni idea nak buat kerja memang best. Tapi tu la... laptop hang, second hp disabled. Semalam pulak satu hari hp hilang (dah jumpa). Alhamdulillah untuk ujian ni. Moga digantikan dengan rezeki yang melimpah🌹#bepatient Nak masak #ramen laa🍜💆🏻 #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #skincareroutine #skin #business #saturday #knowledge #fashion #image #mama
56111/14/2017
#regenserumtestimonial

PENANGAN FORMULASI SNOW ALGAE DALAM REGEN SERUM, YANG TENGAH PAKAI PRODUK MAHAL 💰PUN NAK CUBA REGEN SERUM🍃
........……………………………………………
Ini bukan sekali dapat inbox macam ni yang nak cuba Regen Serum. Yang selalu nak pakai Regen Serum kebanyakkan yang dah biasa pakai produk mahal. Mereka tahu persamaan kualiti Regen Serum dengan produk mahal.
.
Jarang sangat nak up testimoni, tapi bila sekali up terus yang pakai produk mahal nak cuba. Sebab yang biasa pakai produk mahal tahu Regen Serum bukan seperi lambakan produk timbang kati😜tengok tekstur dan bau pun dah tahu. 👇🏼👇🏼👇🏼
❌ Bukan fake testimoni ❌ Bukan produk pemutih kulit
❌ Tiada paraben
❌ Tiada hydroquinone 
Be prepared to have a younger and healthier skin!🍃
...........................
Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan
........…………………
Kandungan utama: Snow Algae, Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White
........…………………
☎️Hotline 012-249 4649 (Nurul)
☎️Hotline 012-260 4680 (Liyana)

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #womenempowerment #womens
#regenserumtestimonial PENANGAN FORMULASI SNOW ALGAE DALAM REGEN SERUM, YANG TENGAH PAKAI PRODUK MAHAL 💰PUN NAK CUBA REGEN SERUM🍃 ........…………………………………………… Ini bukan sekali dapat inbox macam ni yang nak cuba Regen Serum. Yang selalu nak pakai Regen Serum kebanyakkan yang dah biasa pakai produk mahal. Mereka tahu persamaan kualiti Regen Serum dengan produk mahal. . Jarang sangat nak up testimoni, tapi bila sekali up terus yang pakai produk mahal nak cuba. Sebab yang biasa pakai produk mahal tahu Regen Serum bukan seperi lambakan produk timbang kati😜tengok tekstur dan bau pun dah tahu. 👇🏼👇🏼👇🏼 ❌ Bukan fake testimoni ❌ Bukan produk pemutih kulit ❌ Tiada paraben ❌ Tiada hydroquinone Be prepared to have a younger and healthier skin!🍃 ........................... Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan ........………………… Kandungan utama: Snow Algae, Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White ........………………… ☎️Hotline 012-249 4649 (Nurul) ☎️Hotline 012-260 4680 (Liyana) #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #womenempowerment #womens
8111/14/2017
Business owner go out searching more opportunity in market 🌹#bepatient 
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan 
#imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #skincareroutine #skin #business #saturday #knowledge #fashion #image #mama
Business owner go out searching more opportunity in market 🌹#bepatient #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #skincareroutine #skin #business #saturday #knowledge #fashion #image #mama
197011/12/2017
#regenserumskin 🍃
...........................
Regen Serum are suitable for all skin types of all ages🌹
........…………………
Key ingredients: Snow Algae,  Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White
........…………………
☎️Do WhatsApp us:
📌 012-249 4649 (Nurul) 📌012-260 4680 (Liyana)

#LiyanaCosméta
————————————————————— #concentratedserum 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuseriperapat #womenempowerment #womens
#regenserumskin 🍃 ........................... Regen Serum are suitable for all skin types of all ages🌹 ........………………… Key ingredients: Snow Algae, Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White ........………………… ☎️Do WhatsApp us: 📌 012-249 4649 (Nurul) 📌012-260 4680 (Liyana) #LiyanaCosméta ————————————————————— #concentratedserum #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuseriperapat #womenempowerment #womens
21011/09/2017
Guess what?
…………
Guess what? ………… "Somedays in life are to test how strong you are" 💪🏼 Hello beautiful #regenserumskin 🍃 ........................... You know what? Regen Serum are suitable for all skin types of all ages🌹 ........………………… Key ingredients: Snow Algae, Delentigo, Betel, Vitamin C, Stemcell Argan and Sulfora White ........………………… ☎️Hotline 012-249 4649 (Nurul) ☎️Hotline 012-249 4649 (Nurul) #LiyanaCosméta ————————————————————— #concentratedserum #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #testimonial #maajuntokmiah #maajuntokwan #jamuseriperapat #womenempowerment #womens
11211/09/2017
Small and Intimate birthday celebration for both of my prince 👑
Abang Rayyan 13/11/10
Baby Elman 26/11/15
......
Busy weekend cari ilmu, terus datang jumpa anak2 celebrate birthday. 
Jap, asal mama pun dapat hadiah? 🤣

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #kids #instakids #ootd #ootdkids 
#imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #skincareroutine #skin #business #knowledge #image #mama #instakids #family  #MuhammadRayyanZikri #RaeesaZaheen #ElmanZaeem
Small and Intimate birthday celebration for both of my prince 👑 Abang Rayyan 13/11/10 Baby Elman 26/11/15 ...... Busy weekend cari ilmu, terus datang jumpa anak2 celebrate birthday. Jap, asal mama pun dapat hadiah? 🤣 #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #kids #instakids #ootd #ootdkids #imageconsultant #instagram #instagood #skincare #serum #skincareroutine #skin #business #knowledge #image #mama #instakids #family #MuhammadRayyanZikri #RaeesaZaheen #ElmanZaeem
202111/26/2017