#maskmalaysiamurah medias

Repost from @amalina_shahrum 
Siapa ada tengok #GetItBeauty7 Ep32?๐Ÿ™‹ Tengok tak #LeeSeYoung ajar 'how to combine Lips color like a Pro. Dia guna 2 lipstick yang color sama macam ni. So nampak la like a two tone / ber-gradient gituuuu.
mengancam ohoii. 
Finally, Lipstick ni sampai juga di Malaysia TAPI LIMITED taw.

Tak sabar hakak nak submit order hah.๐Ÿ’‹
I nak try jugak apply 2 lipstick ni macam #SeYoung ajar tu. 
Korang nak tak order sekali?๐Ÿ™ƒ ๐Ÿ“ฑ017-6954657
Amalina Shahrum

#MKbyAmalS #MKbyAmalina #MKNegeriSembilan #MKN9 #MKNS #MKSenawang #MKSeremban #MKRembau #MKKualaLumpur #MKKL #MKMidValley #sayajual #MaryKayMalaysia #MKMask #maskmalaysiamurah #maskmurah #MKSkinCare #makeuppercuma #makeupmurah #marykayseremban #kerjakosong #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #Parttimesenawang #Parttimeseremban #parttimemalaysia #makeuppercumasenawang
Repost from @amalina_shahrum Siapa ada tengok #GetItBeauty7 Ep32?๐Ÿ™‹ Tengok tak #LeeSeYoung ajar 'how to combine Lips color like a Pro. Dia guna 2 lipstick yang color sama macam ni. So nampak la like a two tone / ber-gradient gituuuu. mengancam ohoii. Finally, Lipstick ni sampai juga di Malaysia TAPI LIMITED taw. Tak sabar hakak nak submit order hah.๐Ÿ’‹ I nak try jugak apply 2 lipstick ni macam #SeYoung ajar tu. Korang nak tak order sekali?๐Ÿ™ƒ ๐Ÿ“ฑ017-6954657 Amalina Shahrum #MKbyAmalS #MKbyAmalina #MKNegeriSembilan #MKN9 #MKNS #MKSenawang #MKSeremban #MKRembau #MKKualaLumpur #MKKL #MKMidValley #sayajual #MaryKayMalaysia #MKMask #maskmalaysiamurah #maskmurah #MKSkinCare #makeuppercuma #makeupmurah #marykayseremban #kerjakosong #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #Parttimesenawang #Parttimeseremban #parttimemalaysia #makeuppercumasenawang
4011/15/2017
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ15pcs Rm10 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
๐ŸŒน SHISEIDO GOLD MASK ๐ŸŒน .
Yg digilai.. Gold ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ with extra Collegen ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ jomm calit2 shishedow gold โคโค boleh putih tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
Shiseido gold Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama:
- Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah.
- Membersih & menanggalkan sel kulit mati.
- Mengecilkan pori-pori.
- Mengurangkan kedutan & penuaan.
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan:
1. Cuci muka terlebih dahulu.
2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6. Bersihkan wajah dengan air. .
.
โคโคHarga:
1pcs RM1 .
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089
OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ .
.
#cunncantikk 
#cunncantikkenterprise 
#shiseidomaskoriginaljapan
#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidogold #peeloffmask #maskpeeloff
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ15pcs Rm10 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐ŸŒน SHISEIDO GOLD MASK ๐ŸŒน . Yg digilai.. Gold ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ with extra Collegen ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ jomm calit2 shishedow gold โคโค boleh putih tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Shiseido gold Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama: - Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah. - Membersih & menanggalkan sel kulit mati. - Mengecilkan pori-pori. - Mengurangkan kedutan & penuaan. . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan: 1. Cuci muka terlebih dahulu. 2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6. Bersihkan wajah dengan air. . . โคโคHarga: 1pcs RM1 . . ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089 OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ . . #cunncantikk #cunncantikkenterprise #shiseidomaskoriginaljapan #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidogold #peeloffmask #maskpeeloff
66111/14/2017
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ promosiiii 15pcs RM10 โ—โ—
Yg digilaii.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐ŸŒน SHISEIDO BLACK MASK ๐ŸŒน .
.
Shiseido Black Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama:
- Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah.
- Membersih & menanggalkan sel kulit mati.
- Mengecilkan pori-pori.
- Mengurangkan kedutan & penuaan.
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan:
1. Cuci muka terlebih dahulu.
2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6. Bersihkan wajah dengan air. .
.
โคโคHarga:
1pcs RM1 .
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089
OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ .
.
#cunncantikk 
#cunncantikkenterprise 
#shiseidomaskoriginaljapan
#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidoblack #peeloffmask #maskpeeloff
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ promosiiii 15pcs RM10 โ—โ— Yg digilaii.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . ๐ŸŒน SHISEIDO BLACK MASK ๐ŸŒน . . Shiseido Black Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama: - Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah. - Membersih & menanggalkan sel kulit mati. - Mengecilkan pori-pori. - Mengurangkan kedutan & penuaan. . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan: 1. Cuci muka terlebih dahulu. 2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6. Bersihkan wajah dengan air. . . โคโคHarga: 1pcs RM1 . ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089 OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ . . #cunncantikk #cunncantikkenterprise #shiseidomaskoriginaljapan #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidoblack #peeloffmask #maskpeeloff
65111/14/2017
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ15pcs Rm10 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
๐ŸŒน SHISEIDO GOLD MASK ๐ŸŒน .
Yg digilai.. Gold ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ with extra Collegen ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ jomm calit2 shishedow gold โคโค boleh putih tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
Shiseido gold Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama:
- Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah.
- Membersih & menanggalkan sel kulit mati.
- Mengecilkan pori-pori.
- Mengurangkan kedutan & penuaan.
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan:
1. Cuci muka terlebih dahulu.
2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6. Bersihkan wajah dengan air. .
.
โคโคHarga:
1pcs RM1 .
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089
OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ .
.
#cunncantikk 
#cunncantikkenterprise 
#shiseidomaskoriginaljapan
#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidogold #peeloffmask #maskpeeloff
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ15pcs Rm10 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐ŸŒน SHISEIDO GOLD MASK ๐ŸŒน . Yg digilai.. Gold ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ with extra Collegen ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ jomm calit2 shishedow gold โคโค boleh putih tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Shiseido gold Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama: - Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah. - Membersih & menanggalkan sel kulit mati. - Mengecilkan pori-pori. - Mengurangkan kedutan & penuaan. . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan: 1. Cuci muka terlebih dahulu. 2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6. Bersihkan wajah dengan air. . . โคโคHarga: 1pcs RM1 . . ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089 OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ . . #cunncantikk #cunncantikkenterprise #shiseidomaskoriginaljapan #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidogold #peeloffmask #maskpeeloff
46011/14/2017
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ promosiiii 15pcs RM10 โ—โ—
Yg digilaii.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐ŸŒน SHISEIDO BLACK MASK ๐ŸŒน .
.
Shiseido Black Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama:
- Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah.
- Membersih & menanggalkan sel kulit mati.
- Mengecilkan pori-pori.
- Mengurangkan kedutan & penuaan.
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan:
1. Cuci muka terlebih dahulu.
2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6. Bersihkan wajah dengan air. .
.
โคโคHarga:
1pcs RM1 .
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089
OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ .
.
#cunncantikk 
#cunncantikkenterprise 
#shiseidomaskoriginaljapan
#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #maskpeeloff #peeloffmask #peeloffmaskblack
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ promosiiii 15pcs RM10 โ—โ— Yg digilaii.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . ๐ŸŒน SHISEIDO BLACK MASK ๐ŸŒน . . Shiseido Black Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama: - Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah. - Membersih & menanggalkan sel kulit mati. - Mengecilkan pori-pori. - Mengurangkan kedutan & penuaan. . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan: 1. Cuci muka terlebih dahulu. 2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6. Bersihkan wajah dengan air. . . โคโคHarga: 1pcs RM1 . ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089 OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ . . #cunncantikk #cunncantikkenterprise #shiseidomaskoriginaljapan #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #maskpeeloff #peeloffmask #peeloffmaskblack
36011/14/2017
Hye u olls.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bulan november datang lagi.. Bulan yang best sangat ni DYXY nak buat sale  harga promosi yang mampu milik.. ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป .

DISCOUNT tak masuk akal tuk setiap set.. Offer limited sangatยฒ dengan free gift yang extra special and the most important is .. Ada GOOD NEWS tuk DYXY LOVER .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan tunggu lagi... Maiยฒ order ๐Ÿ™‹๐ŸปORDER NOW ๐Ÿ’•๐Ÿ’•.
STOK SANGAT TERHAD LAKU HABIS DAN PROMOSI BERGANTUNG PADA STOK.. .

SO APA TNGGU LAGY.. Meh try beli.. Belom cuba belom tau.. Klu dah cuba memng confirm puas haty.. Xk caya ..?? WhatsApp anis cepatยฒ nak kasi harga super wow ni.. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
๐Ÿ“ฒ+60199891454
๐Ÿ“ฒ+60199891454 ๐Ÿ“ฒ+60199891454

#dyxylover #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #teamfl #bazaarpaknil #ajimaura #instafamous #kotabaru #koklanas #bccreamdyxy #kelantan #marketing #youcanduit #bisneswomen #dianzvitamin #shaklee #produkkecantikan #politeknikkotabharu #dexandra #ctdk #neelofa #fattahamin #wanita #quputeh #maskmurah #maskmalaysiamurah
Hye u olls.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bulan november datang lagi.. Bulan yang best sangat ni DYXY nak buat sale harga promosi yang mampu milik.. ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป . DISCOUNT tak masuk akal tuk setiap set.. Offer limited sangatยฒ dengan free gift yang extra special and the most important is .. Ada GOOD NEWS tuk DYXY LOVER .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan tunggu lagi... Maiยฒ order ๐Ÿ™‹๐ŸปORDER NOW ๐Ÿ’•๐Ÿ’•. STOK SANGAT TERHAD LAKU HABIS DAN PROMOSI BERGANTUNG PADA STOK.. . SO APA TNGGU LAGY.. Meh try beli.. Belom cuba belom tau.. Klu dah cuba memng confirm puas haty.. Xk caya ..?? WhatsApp anis cepatยฒ nak kasi harga super wow ni.. ๐Ÿƒ๐Ÿƒ ๐Ÿ“ฒ+60199891454 ๐Ÿ“ฒ+60199891454 ๐Ÿ“ฒ+60199891454 #dyxylover #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #teamfl #bazaarpaknil #ajimaura #instafamous #kotabaru #koklanas #bccreamdyxy #kelantan #marketing #youcanduit #bisneswomen #dianzvitamin #shaklee #produkkecantikan #politeknikkotabharu #dexandra #ctdk #neelofa #fattahamin #wanita #quputeh #maskmurah #maskmalaysiamurah
67811/14/2017
MASK SALE! MASK SALE!
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 01151544667
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 01151544667

#sayajualmaskmurah #promosimask #maskmurahmalaysia #maskmurahborong #maskmurah #masksale#maskmalaysiamurah
MASK SALE! MASK SALE! . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 01151544667 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 01151544667 #sayajualmaskmurah #promosimask #maskmurahmalaysia #maskmurahborong #maskmurah #masksale#maskmalaysiamurah
4111/05/2017
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ15pcs Rm10 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐ŸŒน SHISEIDO GOLD MASK ๐ŸŒน .
Yg digilai, ditungguuu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ shishedow mask Gold ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
.
 jomm calit2 shishedow gold โคโค boleh putih tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
Shiseido gold Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama:
- Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah.
- Membersih & menanggalkan sel kulit mati.
- Mengecilkan pori-pori.
- Mengurangkan kedutan & penuaan.
.
.
๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan:
1. Cuci muka terlebih dahulu.
2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6. Bersihkan wajah dengan air. .
.
โคโคHarga:
1pcs RM1 .
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089
OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ .
.
#cunncantikk 
#cunncantikkenterprise 
#shiseidomaskoriginaljapan
#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidogold #goldmask .
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ15pcs Rm10 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐ŸŒน SHISEIDO GOLD MASK ๐ŸŒน . Yg digilai, ditungguuu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ shishedow mask Gold ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . jomm calit2 shishedow gold โคโค boleh putih tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Shiseido gold Mask merupakan masker peel-off yang digunakan di wajah.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Fungsi Utama: - Mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah. - Membersih & menanggalkan sel kulit mati. - Mengecilkan pori-pori. - Mengurangkan kedutan & penuaan. . . ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Cara Penggunaan: 1. Cuci muka terlebih dahulu. 2. Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3. Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4. Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5. Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6. Bersihkan wajah dengan air. . . โคโคHarga: 1pcs RM1 . . ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0143116089 OPEN RETAIL & BORONG ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ . . #cunncantikk #cunncantikkenterprise #shiseidomaskoriginaljapan #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmalaysia #maskshiseidoborong #maskmalaysiamurah #mask #maskmuka #maskmukamurah #masks #maskshiseido #shiseido #maskhitam #maskgold #maskshiseidoblack #maskshiseidogold #shiseidogold #goldmask .
51110/03/2017
Mask vietnam (bole tahan 2 bulan).
๐Ÿ’•Rm 4.50 sahaja
๐Ÿ’•Rm 4.50 sahaja
๐Ÿ“ฆRm3x5pcs
๐Ÿ“ฎRm8(sm) //rm12(ss)
๐Ÿ“ฑwsp 011-3755 4073
๐Ÿ‘‰Stok terhad
#maskvietnammurah #vietnammaskmurah #maskmalaysia #maskmalaysiamurah
Mask vietnam (bole tahan 2 bulan). ๐Ÿ’•Rm 4.50 sahaja ๐Ÿ’•Rm 4.50 sahaja ๐Ÿ“ฆRm3x5pcs ๐Ÿ“ฎRm8(sm) //rm12(ss) ๐Ÿ“ฑwsp 011-3755 4073 ๐Ÿ‘‰Stok terhad #maskvietnammurah #vietnammaskmurah #maskmalaysia #maskmalaysiamurah
31103/11/2017
๐Ÿ†•Price Sheseido mask black(TINGGAL LGI 5 BOX SIAPA CEPAT DAPAT RM20 SAHAJA PER BOX)
.
๐Ÿ’•Rm22 sahaja
๐Ÿ’•Rm22 sahaja
๐Ÿ“ฆRm19x5box
๐Ÿ“ฎRm8(sm) //Rm12(ss)
๐Ÿ“ฑwsp 011-3755 4073
#sheisedomask
#maskvietnammurah #maskhitam #maskmalaysiamurah
๐Ÿ†•Price Sheseido mask black(TINGGAL LGI 5 BOX SIAPA CEPAT DAPAT RM20 SAHAJA PER BOX) . ๐Ÿ’•Rm22 sahaja ๐Ÿ’•Rm22 sahaja ๐Ÿ“ฆRm19x5box ๐Ÿ“ฎRm8(sm) //Rm12(ss) ๐Ÿ“ฑwsp 011-3755 4073 #sheisedomask #maskvietnammurah #maskhitam #maskmalaysiamurah
37103/11/2017
.
TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai.

@teratakcahaya๐ŸŒน

#teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
. TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. @teratakcahaya๐ŸŒน #teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
28005/19/2017
Original Mask . Mana2 yg minat mask boleh grab now sementara stock available ๐Ÿ˜Š

Berminat ws admin terus 016-6681944 
#maskreadystock #topengreadystock #topengmurah #topengmalaysiamurah #topengmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskmalaysiamurah
Original Mask . Mana2 yg minat mask boleh grab now sementara stock available ๐Ÿ˜Š Berminat ws admin terus 016-6681944 #maskreadystock #topengreadystock #topengmurah #topengmalaysiamurah #topengmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskmalaysiamurah
38009/13/2017
.
TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. Enjoy ya~~๐Ÿ˜š @teratakcahaya๐ŸŒน

#teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
. TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. Enjoy ya~~๐Ÿ˜š @teratakcahaya๐ŸŒน #teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
21005/25/2017
.
TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai.

@teratakcahaya๐ŸŒน

#teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
. TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. @teratakcahaya๐ŸŒน #teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
19005/19/2017
.
TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. Enjoy ya~~๐Ÿ˜š
.
@teratakcahaya๐ŸŒน

#teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
. TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. Enjoy ya~~๐Ÿ˜š . @teratakcahaya๐ŸŒน #teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
20006/03/2017
.
TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. Enjoy ya~~๐Ÿ˜š @teratakcahaya๐ŸŒน

#teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
. TESTIMONI!!! Alhamdulillah dah sampai. Enjoy ya~~๐Ÿ˜š @teratakcahaya๐ŸŒน #teratakcahaya #testimoniteratakcahaya #trustedsellermalaysia #maskmalaysiamurah #onlineshoppingmalaysia
20005/25/2017
Next