#maskmurah medias

🔥TOTEBAG🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔥TOTEBAG🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
14112/13/2017
Hello uoollss..
-
Uolls tgh buat apa skrg? Kalau uollss rajin bolehlah baca tips yg husna nak share ni😘 Utk sesape yg mgalami masalah kulit bmyk. Ada byk cara nak atasi kulit bermyk tu. Antara salah satunya uolls boleh gunakan oat & 🍓 utk mmbuat masker. Fyi, oat & strawberry mampu myerap lebihan myk pd kulit uollss. Then, mmbuang sel kulit mati, merawat jerawat, & also boleh buatkan kulit uollss nmpk pinkish2 gittew😊 dah tak payah beli blusher😛 but nak buat mcmni agak leceh sebab perlukan strawberry. Stok strawberyy bkn slalu ada kt rumah kan? Then msti time rajin je nak buat btl tak hehe Tak smua yg akn buat remedy mcmni, btl tk,🤗hihi😁
-
So uollss jgnlah risau, product temyracle kan ada. Uollss boleh dptkan Rice Milk Soap utk uollss tau. Utk mmbuang lebihan myk pd muka. Kulit pun nampak lembap dan dah tak kusam!😘 hanya RM18 sahaja. Jimat2 sangat dah uolls💕
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Hello uoollss.. - Uolls tgh buat apa skrg? Kalau uollss rajin bolehlah baca tips yg husna nak share ni😘 Utk sesape yg mgalami masalah kulit bmyk. Ada byk cara nak atasi kulit bermyk tu. Antara salah satunya uolls boleh gunakan oat & 🍓 utk mmbuat masker. Fyi, oat & strawberry mampu myerap lebihan myk pd kulit uollss. Then, mmbuang sel kulit mati, merawat jerawat, & also boleh buatkan kulit uollss nmpk pinkish2 gittew😊 dah tak payah beli blusher😛 but nak buat mcmni agak leceh sebab perlukan strawberry. Stok strawberyy bkn slalu ada kt rumah kan? Then msti time rajin je nak buat btl tak hehe Tak smua yg akn buat remedy mcmni, btl tk,🤗hihi😁 - So uollss jgnlah risau, product temyracle kan ada. Uollss boleh dptkan Rice Milk Soap utk uollss tau. Utk mmbuang lebihan myk pd muka. Kulit pun nampak lembap dan dah tak kusam!😘 hanya RM18 sahaja. Jimat2 sangat dah uolls💕 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
28112/13/2017
.
✔️ Menghilangkan Blackhead / Whitehead .
.
✔️ Mengecilkan pori2 yang besar .
.
✔️Menghaluskan kulit .
.
✔️ Mengurangkan minyak di muka .
.
✔️ Melembutkan kulit .
.
✔️ Lelaki & perempuan boleh guna

60g

RM 20sm, RM25ss
Include postage 
DM ✖ WhatsApp ✖0146569343✖

#mask #maskmurah #blackheadremover
. ✔️ Menghilangkan Blackhead / Whitehead . . ✔️ Mengecilkan pori2 yang besar . . ✔️Menghaluskan kulit . . ✔️ Mengurangkan minyak di muka . . ✔️ Melembutkan kulit . . ✔️ Lelaki & perempuan boleh guna 60g RM 20sm, RM25ss Include postage DM ✖ WhatsApp ✖0146569343✖ #mask #maskmurah #blackheadremover
14012/13/2017
.
✔️ Menghilangkan Blackhead / Whitehead .
.
✔️ Mengecilkan pori2 yang besar .
.
✔️Menghaluskan kulit .
.
✔️ Mengurangkan minyak di muka .
.
✔️ Melembutkan kulit .
.
✔️ Lelaki & perempuan boleh guna

60g

RM 20sm, RM25ss
Include postage 
DM ✖ WhatsApp ✖0146569343✖

#mask #maskmurah #blackheadremover
. ✔️ Menghilangkan Blackhead / Whitehead . . ✔️ Mengecilkan pori2 yang besar . . ✔️Menghaluskan kulit . . ✔️ Mengurangkan minyak di muka . . ✔️ Melembutkan kulit . . ✔️ Lelaki & perempuan boleh guna 60g RM 20sm, RM25ss Include postage DM ✖ WhatsApp ✖0146569343✖ #mask #maskmurah #blackheadremover
11012/13/2017
Huhhh tak sia-sia Bihan konsisten guna Dolly VShape Mask ni. Tengoklahhh dagu tu makin runcing. Makin tajam
.

Nak dapatkan dagu runcing macam Bihan? Haruslahhh konsisten guna Dolly VShape Mask - Mask pengikis lemak ada rasa sejuk-sejuk jerr tapi boleh bakar lemak kat dagu kaw kaw tauuu
.

Harga promosi Rm59 akan berakhir tak lama lagi. Grab sekarang sebelum terlepas
.
Wasap Liza 016 -3225218
Huhhh tak sia-sia Bihan konsisten guna Dolly VShape Mask ni. Tengoklahhh dagu tu makin runcing. Makin tajam . Nak dapatkan dagu runcing macam Bihan? Haruslahhh konsisten guna Dolly VShape Mask - Mask pengikis lemak ada rasa sejuk-sejuk jerr tapi boleh bakar lemak kat dagu kaw kaw tauuu . Harga promosi Rm59 akan berakhir tak lama lagi. Grab sekarang sebelum terlepas . Wasap Liza 016 -3225218
4112/13/2017
Huhhh tak sia-sia Bihan konsisten guna Dolly VShape Mask ni. Tengoklahhh dagu tu makin runcing. Makin tajam
.

Nak dapatkan dagu runcing macam Bihan? Haruslahhh konsisten guna Dolly VShape Mask - Mask pengikis lemak ada rasa sejuk-sejuk jerr tapi boleh bakar lemak kat dagu kaw kaw tauuu
.

Harga promosi Rm59 akan berakhir tak lama lagi. Grab sekarang sebelum terlepas
.
Wasap Liza 016 -3225218
Huhhh tak sia-sia Bihan konsisten guna Dolly VShape Mask ni. Tengoklahhh dagu tu makin runcing. Makin tajam . Nak dapatkan dagu runcing macam Bihan? Haruslahhh konsisten guna Dolly VShape Mask - Mask pengikis lemak ada rasa sejuk-sejuk jerr tapi boleh bakar lemak kat dagu kaw kaw tauuu . Harga promosi Rm59 akan berakhir tak lama lagi. Grab sekarang sebelum terlepas . Wasap Liza 016 -3225218
3112/13/2017
Huhhh tak sia-sia Bihan konsisten guna Dolly VShape Mask ni. Tengoklahhh dagu tu makin runcing. Makin tajam
.

Nak dapatkan dagu runcing macam Bihan? Haruslahhh konsisten guna Dolly VShape Mask - Mask pengikis lemak ada rasa sejuk-sejuk jerr tapi boleh bakar lemak kat dagu kaw kaw tauuu
.

Harga promosi Rm59 akan berakhir tak lama lagi. Grab sekarang sebelum terlepas
.
Wasap Liza 016 -3225218
Huhhh tak sia-sia Bihan konsisten guna Dolly VShape Mask ni. Tengoklahhh dagu tu makin runcing. Makin tajam . Nak dapatkan dagu runcing macam Bihan? Haruslahhh konsisten guna Dolly VShape Mask - Mask pengikis lemak ada rasa sejuk-sejuk jerr tapi boleh bakar lemak kat dagu kaw kaw tauuu . Harga promosi Rm59 akan berakhir tak lama lagi. Grab sekarang sebelum terlepas . Wasap Liza 016 -3225218
3112/13/2017
Salam & hi sayang2 semua. U olls pastinya salah seorang yang turut idamkan kulit yang cantik cerah dan berseri bukan? Dari zaman dulu lagi ramai kaum wanita idamkan kulit bersih berseri tanpa sebarang cela jerawat, kulit lembap & dan tak berminyak! Masalah jerawat datang itu perkara biasa. Lagi2 bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan kering.
-
Untuk kulit kekal lembap cerah dan bersih uolls sebaiknya amalkan minum air secukupnya setiap hari dan pakai pencuci dan pelembap yang sesuai untuk kulit dan yang penting selamat digunakan. Setiap minggu amalkan petua memakai masker dan scrub muka dengan bahan2 asli dari temyracle😍. Dah tak perlu nak godek2 kt dapur nak buat sdri kan? InsyaAllah pasti anda sendiri berpuas hati dengan hasilnya.😍
-
So husna nk suggest coffee scrub by temyracle💯
Kopi bukan saja sedap dinikmati pada sarapan pagi minum petang atau sebagainya tetapi ia juga bagus diamalkan untuk penjagaan kecantikan wajah dan tubuh badan. So apa lagi? Cepatlah uollss order sekarang sblum stok habis haa. RM29 exc postage, sem rm8, ss rm10.
Confirm uollls takkan nyesal😍
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody
Salam & hi sayang2 semua. U olls pastinya salah seorang yang turut idamkan kulit yang cantik cerah dan berseri bukan? Dari zaman dulu lagi ramai kaum wanita idamkan kulit bersih berseri tanpa sebarang cela jerawat, kulit lembap & dan tak berminyak! Masalah jerawat datang itu perkara biasa. Lagi2 bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan kering. - Untuk kulit kekal lembap cerah dan bersih uolls sebaiknya amalkan minum air secukupnya setiap hari dan pakai pencuci dan pelembap yang sesuai untuk kulit dan yang penting selamat digunakan. Setiap minggu amalkan petua memakai masker dan scrub muka dengan bahan2 asli dari temyracle😍. Dah tak perlu nak godek2 kt dapur nak buat sdri kan? InsyaAllah pasti anda sendiri berpuas hati dengan hasilnya.😍 - So husna nk suggest coffee scrub by temyracle💯 Kopi bukan saja sedap dinikmati pada sarapan pagi minum petang atau sebagainya tetapi ia juga bagus diamalkan untuk penjagaan kecantikan wajah dan tubuh badan. So apa lagi? Cepatlah uollss order sekarang sblum stok habis haa. RM29 exc postage, sem rm8, ss rm10. Confirm uollls takkan nyesal😍 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody
29012/13/2017
🔥TOTEBAG THE 1975🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔥TOTEBAG THE 1975🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
13012/13/2017
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍
-
Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu!  So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍 - Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu! So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
20112/13/2017
"SUAMI TEGUR MUKA DAH FLAWLESS" 👍🏻😊😍☝🏻️🌸🙈💕💞 - Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
22312/13/2017
💞TIMEWISE® MOISTURE RENEWING GEL MASK 
Ini adalah FAKTA ye 😍
💞Apabila kulit dari mana-mana peringkat usia yang tidak dihidratkan sewajarnya, GARIS HALUS dan KEDUTAN AKAN KELIHATAN LEBIH KETARA di samping tanda-tanda lain yang menunjukkan KULIT TIDAK SEIMBANG.
💞So, uolls kena tambahkan faedah penentang usia ketika uolls tidur dengan masker penghidratan pembaharuan kulit - #MKTimewiseMoistureRenewingGelMask ni. 💞Wanita yang menggunakan TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask sebagai masker tidur dalam satu kajian pengguna secara mendalam * amat bersetuju bahawa ia bukan sahaja menambah baik penampilan keseluruhan kulit mereka, malah turut menjanakan faedah pembaharuan kulit yang berikut:
• 100% mengatakan ia membantu kulit kelihatan lebih licin
• 98% mengatakan keanjalan kulit mereka dipertingkatkan
• 93% mengatakan kulit mereka berasa lebih tegang
• 90% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda
• 87% mengatakan ia membantu mengurangkan garis halus
• 84% mengatakan kulit mereka dihidratkan serta-merta
*Keputusan yang dilaporkan dalam satu kajian pengguna secara bebas selama dua minggu. 
Wowwww!😱 2 MINGGU sahaja taw.

Kalau uolls berminat atau nak tahu lebih lanjut, boleh cepat2 hubungi saya
IBC MK Amalina : +6017-6954657/011-33920113

Nak Cepat?? Boleh je. Ready Stock gituu.
Sesuai untuk kulit kering hingga berminyak. dan yg paling penting tidak komedogenik ye. Nak tahu apa itu komedogenik boleh ws saya okay.  #MKNegeriSembilan #MKN9 #MKNS #MKSenawang #MKSeremban #MKRembau #MKKualaLumpur #MKKL #MKMidValley #sayajual #MaryKayMalaysia #MKMask #maskmalaysiamurah #maskmurah #MKSkinCare
💞TIMEWISE® MOISTURE RENEWING GEL MASK Ini adalah FAKTA ye 😍 💞Apabila kulit dari mana-mana peringkat usia yang tidak dihidratkan sewajarnya, GARIS HALUS dan KEDUTAN AKAN KELIHATAN LEBIH KETARA di samping tanda-tanda lain yang menunjukkan KULIT TIDAK SEIMBANG. 💞So, uolls kena tambahkan faedah penentang usia ketika uolls tidur dengan masker penghidratan pembaharuan kulit - #MKTimewiseMoistureRenewingGelMask ni. 💞Wanita yang menggunakan TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask sebagai masker tidur dalam satu kajian pengguna secara mendalam * amat bersetuju bahawa ia bukan sahaja menambah baik penampilan keseluruhan kulit mereka, malah turut menjanakan faedah pembaharuan kulit yang berikut: • 100% mengatakan ia membantu kulit kelihatan lebih licin • 98% mengatakan keanjalan kulit mereka dipertingkatkan • 93% mengatakan kulit mereka berasa lebih tegang • 90% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda • 87% mengatakan ia membantu mengurangkan garis halus • 84% mengatakan kulit mereka dihidratkan serta-merta *Keputusan yang dilaporkan dalam satu kajian pengguna secara bebas selama dua minggu. Wowwww!😱 2 MINGGU sahaja taw. Kalau uolls berminat atau nak tahu lebih lanjut, boleh cepat2 hubungi saya IBC MK Amalina : +6017-6954657/011-33920113 Nak Cepat?? Boleh je. Ready Stock gituu. Sesuai untuk kulit kering hingga berminyak. dan yg paling penting tidak komedogenik ye. Nak tahu apa itu komedogenik boleh ws saya okay. #MKNegeriSembilan #MKN9 #MKNS #MKSenawang #MKSeremban #MKRembau #MKKualaLumpur #MKKL #MKMidValley #sayajual #MaryKayMalaysia #MKMask #maskmalaysiamurah #maskmurah #MKSkinCare
27012/13/2017
HAAA NI LAH SALAH SATU CONTOH DESIGN YANG  CUSTOMER MINTAK DARI KAMI. CANTIK BUKAN?!! 😍 JADI ANDA JANGAN RISAU SEMUA JENIS DESIGN YANG ANDA NAK, KAMI BOLEH TOLONG SETTLE KAN!! 🤗
-
🔥TOTEBAG🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
HAAA NI LAH SALAH SATU CONTOH DESIGN YANG CUSTOMER MINTAK DARI KAMI. CANTIK BUKAN?!! 😍 JADI ANDA JANGAN RISAU SEMUA JENIS DESIGN YANG ANDA NAK, KAMI BOLEH TOLONG SETTLE KAN!! 🤗 - 🔥TOTEBAG🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
22012/13/2017
Repost from @amalina_shahrum 
Siapa ada tengok #GetItBeauty7 Ep32?🙋 Tengok tak #LeeSeYoung ajar 'how to combine Lips color like a Pro. Dia guna 2 lipstick yang color sama macam ni. So nampak la like a two tone / ber-gradient gituuuu.
mengancam ohoii. 
Finally, Lipstick ni sampai juga di Malaysia TAPI LIMITED taw.

Tak sabar hakak nak submit order hah.💋
I nak try jugak apply 2 lipstick ni macam #SeYoung ajar tu. 
Korang nak tak order sekali?🙃 📱011-33920113

#MKbyAmalS #MKbyAmalina #MKNegeriSembilan #MKN9 #MKNS #MKSenawang #MKSeremban #MKRembau #MKKualaLumpur #MKKL #MKMidValley #sayajual #MaryKayMalaysia #MKMask #maskmalaysiamurah #maskmurah #MKSkinCare #makeuppercuma #makeupmurah #marykayseremban #kerjakosong #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #Parttimesenawang #Parttimeseremban #parttimemalaysia #makeuppercumasenawang
Repost from @amalina_shahrum Siapa ada tengok #GetItBeauty7 Ep32?🙋 Tengok tak #LeeSeYoung ajar 'how to combine Lips color like a Pro. Dia guna 2 lipstick yang color sama macam ni. So nampak la like a two tone / ber-gradient gituuuu. mengancam ohoii. Finally, Lipstick ni sampai juga di Malaysia TAPI LIMITED taw. Tak sabar hakak nak submit order hah.💋 I nak try jugak apply 2 lipstick ni macam #SeYoung ajar tu. Korang nak tak order sekali?🙃 📱011-33920113 #MKbyAmalS #MKbyAmalina #MKNegeriSembilan #MKN9 #MKNS #MKSenawang #MKSeremban #MKRembau #MKKualaLumpur #MKKL #MKMidValley #sayajual #MaryKayMalaysia #MKMask #maskmalaysiamurah #maskmurah #MKSkinCare #makeuppercuma #makeupmurah #marykayseremban #kerjakosong #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #Parttimesenawang #Parttimeseremban #parttimemalaysia #makeuppercumasenawang
49012/13/2017
Fair n Pink Brightening Black Mask BPOM

Punya masalah kulit wajah tampak kusam? Itu tandanya ada penumpukan sel kulit mati pada wajah. Untuk itu rajin-rajinlah melakukan exfoliating, alias mengelupas sel kulit mati agar wajah tampak lebih cerah.

Salah satu cara exfoliating adalah dengan menggunakan peeling mask. Nah, kebetulan FAIRNPINK mengeluarkan produk brightening black mask (BBM) yang bisa digunakan untuk membersihkan sel-sel kulit mati pada wajah.

Brightening Black Mask (BBM) dari Fairnpink ini Bermanfaat tidak hanya mengangkat komedo, maupun kotoran, BBM dari Fairnpink juga efektif dalam melembapkan kulit karena masker diaplikasikan secara menyeluruh dan didiamkan selama beberapa saat. Agar hasilnya lebih optimal, pastikan Anda memakai BBM peel-off mask saat wajah sudah benar-benar bersih. Ada baiknya untuk melakukan pencucian wajah dengan air hangat sebelum menggunakan masker, hal ini membuat pori-pori terbuka dan siap menerima kandungan dari masker. Berbagai kandungan yang ada di dalamnya bisa efektif memberi manfaat pada wajah, terutama kandungan antioksidan dan berbagai vitamin yang menyerap pada kulit saat proses masker didiamkan pada kulit wajah.

Teknik pengangkatan atau peel-off yang dilakukan setelah masker BBM FAIRNPINK mengering, memberi efek mengangkat semua sel kulit mati yang ada pada kulit.

#mask #maskerwajah #masker #maskerwajahampuh #maskeewajahtermurah #maskmurah
Fair n Pink Brightening Black Mask BPOM Punya masalah kulit wajah tampak kusam? Itu tandanya ada penumpukan sel kulit mati pada wajah. Untuk itu rajin-rajinlah melakukan exfoliating, alias mengelupas sel kulit mati agar wajah tampak lebih cerah. Salah satu cara exfoliating adalah dengan menggunakan peeling mask. Nah, kebetulan FAIRNPINK mengeluarkan produk brightening black mask (BBM) yang bisa digunakan untuk membersihkan sel-sel kulit mati pada wajah. Brightening Black Mask (BBM) dari Fairnpink ini Bermanfaat tidak hanya mengangkat komedo, maupun kotoran, BBM dari Fairnpink juga efektif dalam melembapkan kulit karena masker diaplikasikan secara menyeluruh dan didiamkan selama beberapa saat. Agar hasilnya lebih optimal, pastikan Anda memakai BBM peel-off mask saat wajah sudah benar-benar bersih. Ada baiknya untuk melakukan pencucian wajah dengan air hangat sebelum menggunakan masker, hal ini membuat pori-pori terbuka dan siap menerima kandungan dari masker. Berbagai kandungan yang ada di dalamnya bisa efektif memberi manfaat pada wajah, terutama kandungan antioksidan dan berbagai vitamin yang menyerap pada kulit saat proses masker didiamkan pada kulit wajah. Teknik pengangkatan atau peel-off yang dilakukan setelah masker BBM FAIRNPINK mengering, memberi efek mengangkat semua sel kulit mati yang ada pada kulit. #mask #maskerwajah #masker #maskerwajahampuh #maskeewajahtermurah #maskmurah
3012/13/2017
Price list☝🏻️😍 siapa lg yg belum tahu. Jom grab homemade scrub by temyracle💞💞
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
26012/13/2017
TOP MIX #NO3🔥
.
Sume ni RM6/pcs. 10pcs ke atas RM5/pcs. Boleh mix untuk borong!💕
.
1. Egg White Mask Peel Off
2. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask Cool Refreshing (Botol hitam)
3. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask 10x Whitening (Botol putih)
4. Vaseline Lip Therapy
.
Exclude postage.
.
Love,
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask #vaselinerose #rosevaseline #eggwhitemask #charcoalmask #whiteningmask
TOP MIX #NO3🔥 . Sume ni RM6/pcs. 10pcs ke atas RM5/pcs. Boleh mix untuk borong!💕 . 1. Egg White Mask Peel Off 2. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask Cool Refreshing (Botol hitam) 3. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask 10x Whitening (Botol putih) 4. Vaseline Lip Therapy . Exclude postage. . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask #vaselinerose #rosevaseline #eggwhitemask #charcoalmask #whiteningmask
43012/13/2017
TOP MIX #NO2🔥
.
Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕
.
1. Egg White Mask
2. Collagen Face Mask
3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon)
4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink)
5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae)
.
*Exclude postage.
.
Love,
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
TOP MIX #NO2🔥 . Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕 . 1. Egg White Mask 2. Collagen Face Mask 3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon) 4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink) 5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae) . *Exclude postage. . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
106012/13/2017
EYE MASK 😍 🎶BAGAIMANA NAK.GUNA ?? :🌷 1) Cuci muka & lap sehingga kering
2) Buka pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik. 🌷BERAPA LAMA PERLU GUNA?? 1) Pakai selama 20 -30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur 
2) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
3) Tak perlu cuci selepas guna.
4) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
5) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA 📱☎📞WHATSAPP : 011-16953452

#eyemaskmurah #maskermurah #makeupmurah #maskmurah #produkputih
EYE MASK 😍 🎶BAGAIMANA NAK.GUNA ?? :🌷 1) Cuci muka & lap sehingga kering 2) Buka pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik. 🌷BERAPA LAMA PERLU GUNA?? 1) Pakai selama 20 -30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur 2) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula) 3) Tak perlu cuci selepas guna. 4) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan 5) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA 📱☎📞WHATSAPP : 011-16953452 #eyemaskmurah #maskermurah #makeupmurah #maskmurah #produkputih
3112/13/2017
OIL CONTROL ANTI-BLACKHEAD NOSE PACK

RM1.50/pcs.
Beli lebih 50pcs, RM1/pcs

Fungsi:
1. Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead/whitehead).
2. Mengurangkan kulit minyak pada hidung.
3. Mengecilkan pori.
.
Cara Penggunaan:
1. Basahkan hidung dengan air. 
2. Tampalkan pelekat pada hidung.
3. Biarkan selama 20-30 minit. 
4. Tanggalkan pelekat & lihat hasilnya.
.
#maskmurahmy #shiseidomurah #kedaionline #igshop #igonline #bazaarpaknil #shiseidoborong #kosmetikmurah #sayajualmurah #maskborong #maskmurah #maskkerrm1
OIL CONTROL ANTI-BLACKHEAD NOSE PACK RM1.50/pcs. Beli lebih 50pcs, RM1/pcs Fungsi: 1. Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead/whitehead). 2. Mengurangkan kulit minyak pada hidung. 3. Mengecilkan pori. . Cara Penggunaan: 1. Basahkan hidung dengan air. 2. Tampalkan pelekat pada hidung. 3. Biarkan selama 20-30 minit. 4. Tanggalkan pelekat & lihat hasilnya. . #maskmurahmy #shiseidomurah #kedaionline #igshop #igonline #bazaarpaknil #shiseidoborong #kosmetikmurah #sayajualmurah #maskborong #maskmurah #maskkerrm1
9012/13/2017
OIL CONTROL ANTI-BLACKHEAD NOSE PACK

RM1.50/pcs.
Beli lebih 50pcs, RM1/pcs

Fungsi:
1. Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead/whitehead).
2. Mengurangkan kulit minyak pada hidung.
3. Mengecilkan pori.
.
Cara Penggunaan:
1. Basahkan hidung dengan air. 
2. Tampalkan pelekat pada hidung.
3. Biarkan selama 20-30 minit. 
4. Tanggalkan pelekat & lihat hasilnya.
.
#maskmurahmy #shiseidomurah #kedaionline #igshop #igonline #bazaarpaknil #shiseidoborong #kosmetikmurah #sayajualmurah #maskborong #maskmurah #maskkerrm1
OIL CONTROL ANTI-BLACKHEAD NOSE PACK RM1.50/pcs. Beli lebih 50pcs, RM1/pcs Fungsi: 1. Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead/whitehead). 2. Mengurangkan kulit minyak pada hidung. 3. Mengecilkan pori. . Cara Penggunaan: 1. Basahkan hidung dengan air. 2. Tampalkan pelekat pada hidung. 3. Biarkan selama 20-30 minit. 4. Tanggalkan pelekat & lihat hasilnya. . #maskmurahmy #shiseidomurah #kedaionline #igshop #igonline #bazaarpaknil #shiseidoborong #kosmetikmurah #sayajualmurah #maskborong #maskmurah #maskkerrm1
11012/13/2017
Oomangaii! Ramainya pm pagi tadi nak tau harga MHFM. Katanya tak sabar dah nak grab! Okey baik, harini kita bocoq harga sale. Ada diskaun 7%, Ada Free gift dan Free Postage ok ! Jimat RM3! Sale start harini sampai 31/12 SAHAJA. 
1Box + Free Gift
RM40sm / RM42ss

2 Box + Free Postage 
RM80sm / RM82ss

Whatsapp 0143341850
Oomangaii! Ramainya pm pagi tadi nak tau harga MHFM. Katanya tak sabar dah nak grab! Okey baik, harini kita bocoq harga sale. Ada diskaun 7%, Ada Free gift dan Free Postage ok ! Jimat RM3! Sale start harini sampai 31/12 SAHAJA. 1Box + Free Gift RM40sm / RM42ss 2 Box + Free Postage RM80sm / RM82ss Whatsapp 0143341850
5112/13/2017
Oomangaii! Ramainya pm pagi tadi nak tau harga MHFM. Katanya tak sabar dah nak grab! Okey baik, harini kita bocoq harga sale. Ada diskaun 7%, Ada Free gift dan Free Postage ok ! Jimat RM3! Sale start harini sampai 31/12 SAHAJA. 
1Box + Free Gift
RM40sm / RM42ss

2 Box + Free Postage 
RM80sm / RM82ss

Whatsapp 0143341850
Oomangaii! Ramainya pm pagi tadi nak tau harga MHFM. Katanya tak sabar dah nak grab! Okey baik, harini kita bocoq harga sale. Ada diskaun 7%, Ada Free gift dan Free Postage ok ! Jimat RM3! Sale start harini sampai 31/12 SAHAJA. 1Box + Free Gift RM40sm / RM42ss 2 Box + Free Postage RM80sm / RM82ss Whatsapp 0143341850
6112/13/2017
Oomangaii! Ramainya pm pagi tadi nak tau harga MHFM. Katanya tak sabar dah nak grab! Okey baik, harini kita bocoq harga sale. Ada diskaun 7%, Ada Free gift dan Free Postage ok ! Jimat RM3! Sale start harini sampai 31/12 SAHAJA. 
1Box + Free Gift
RM40sm / RM42ss

2 Box + Free Postage 
RM80sm / RM82ss

Whatsapp 0143341850
Oomangaii! Ramainya pm pagi tadi nak tau harga MHFM. Katanya tak sabar dah nak grab! Okey baik, harini kita bocoq harga sale. Ada diskaun 7%, Ada Free gift dan Free Postage ok ! Jimat RM3! Sale start harini sampai 31/12 SAHAJA. 1Box + Free Gift RM40sm / RM42ss 2 Box + Free Postage RM80sm / RM82ss Whatsapp 0143341850
3112/13/2017
🔮 FACE MASK 🔮
-
💵 RM35
-
😷 HIGH QUALITY FABRIC
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
✳ Available colour: BLACK ONLY
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #kpop #barangkpop #bieber #belieber #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔮 FACE MASK 🔮 - 💵 RM35 - 😷 HIGH QUALITY FABRIC - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ✳ Available colour: BLACK ONLY - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #kpop #barangkpop #bieber #belieber #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
22112/13/2017
Hello uols, -
Set favourite kat ats ni mmg laku keras. Coffee scrub blh hlgkan sunburn di muka malah menghilangkan whitehead & blackhead uolss. Bodyscrub pun best cause dia boleh hlgkan bau bdn uols then kulit pun jd gebu gebas😍😍👍 siapa tanak kulit yg mcmtu kan. then lipsscrub pulak mmg bau wangi sngt! Bau mcm buah2an, kdg2 sengaja termakan sebab sedap mcm gula2 hihiks. Termakan pun xbhya sebab xde bhn2 yg terlarang pun uols. Lips scrub boleh buat bbir uols smoooth je then merah merekah bak delima. Uols kena konsisten tau. Scrub hnya perlu pakai 3x seminggu tau👍😍
-
Jom apa lagi, order sekarang thru dm or whtsp. dh ramai cust join nxt postage (Ahad) uols nk selit order tak?☺️
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Hello uols, - Set favourite kat ats ni mmg laku keras. Coffee scrub blh hlgkan sunburn di muka malah menghilangkan whitehead & blackhead uolss. Bodyscrub pun best cause dia boleh hlgkan bau bdn uols then kulit pun jd gebu gebas😍😍👍 siapa tanak kulit yg mcmtu kan. then lipsscrub pulak mmg bau wangi sngt! Bau mcm buah2an, kdg2 sengaja termakan sebab sedap mcm gula2 hihiks. Termakan pun xbhya sebab xde bhn2 yg terlarang pun uols. Lips scrub boleh buat bbir uols smoooth je then merah merekah bak delima. Uols kena konsisten tau. Scrub hnya perlu pakai 3x seminggu tau👍😍 - Jom apa lagi, order sekarang thru dm or whtsp. dh ramai cust join nxt postage (Ahad) uols nk selit order tak?☺️ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
36012/13/2017
Hi uols? Buat apa skrg? Sambil2 scroll ig uols boleh lah usha2 igshop husna. Semua product👍👍 -
Oh ya husna nk bgtau set wangi ni sgt ramai cust yg order😍 face scrub & body scrub. 2item ni mmg laris sgt tau. asyik restocked je hihi. Face scrub ni sesuai utk kulit yg berminyak jugak then sensitif. Sebab tekstur face scrub ni lebih halus berbanding cs. Yg kulit sensitif blh ambk Fs :) body scrub pun best, scrub scrub scrub dh dpt kurangkan bau bdn, bkn tu je uols, malah kulit bdn pun gebu dan halus je. Body scrub ni jgk boleh buat sabun hihi. Ada 3flavours uols, best ke tak? So uols boleh order dgn husna ya🙈🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Hi uols? Buat apa skrg? Sambil2 scroll ig uols boleh lah usha2 igshop husna. Semua product👍👍 - Oh ya husna nk bgtau set wangi ni sgt ramai cust yg order😍 face scrub & body scrub. 2item ni mmg laris sgt tau. asyik restocked je hihi. Face scrub ni sesuai utk kulit yg berminyak jugak then sensitif. Sebab tekstur face scrub ni lebih halus berbanding cs. Yg kulit sensitif blh ambk Fs :) body scrub pun best, scrub scrub scrub dh dpt kurangkan bau bdn, bkn tu je uols, malah kulit bdn pun gebu dan halus je. Body scrub ni jgk boleh buat sabun hihi. Ada 3flavours uols, best ke tak? So uols boleh order dgn husna ya🙈🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
19012/13/2017
READY STOCK!!
.
.
Masker Lumpur Naturgo
.
.
Harga: Rp 30.000,- (10bungkus)
.
.
Masker hitam beda kualitas dengan masker olshop lainya, jangan mudah tertarik dengan harga murahnya. Ini bagus untuk perwatanmu sista

Masker yang terbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya mineral dan bahan alami. Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh, mengontrol minyak berlebih, menghaluskan wajah, meminimalkan jerawat dan mencerahkan kulit wajah.

Fungsi dan Kegunaan:
1. Mengangkat komedo
2. Membersihkan pori-pori secara menyeluruh
3. Mengontrol minyak berlebih
4. Menghaluskan wajah
5. Meminimalkan jerawat
6. Mencerahkan kulit wajah

Cara pemakaian Shiseido Naturgo Mud Mask :
- Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
- Oleskan Shiseido Naturgo Mud Mask ke seluruh wajah ( Hindari daerah mata, alis dan bibir)
- Tunggu hingga kering ( 25 menit

#masker #mask #maskerwajah #maskermuka #maskermurah #maskerbagus #maskergoodquality #maskerlumpurmurah #maskerkecantikan #maskerlumpur #maskerlumpurhitam #maskernaturgo #naturgo #perawatan #kecantikan #salon #reseller #dropship #dropshipjakarta #resellerfisthand #maskmurah #maskwajah #maskerkomedo #maskkomedo #blackhead #komedo #pembersihwajah #maskernaturgomurah
READY STOCK!! . . Masker Lumpur Naturgo . . Harga: Rp 30.000,- (10bungkus) . . Masker hitam beda kualitas dengan masker olshop lainya, jangan mudah tertarik dengan harga murahnya. Ini bagus untuk perwatanmu sista Masker yang terbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya mineral dan bahan alami. Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh, mengontrol minyak berlebih, menghaluskan wajah, meminimalkan jerawat dan mencerahkan kulit wajah. Fungsi dan Kegunaan: 1. Mengangkat komedo 2. Membersihkan pori-pori secara menyeluruh 3. Mengontrol minyak berlebih 4. Menghaluskan wajah 5. Meminimalkan jerawat 6. Mencerahkan kulit wajah Cara pemakaian Shiseido Naturgo Mud Mask : - Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan - Oleskan Shiseido Naturgo Mud Mask ke seluruh wajah ( Hindari daerah mata, alis dan bibir) - Tunggu hingga kering ( 25 menit #masker #mask #maskerwajah #maskermuka #maskermurah #maskerbagus #maskergoodquality #maskerlumpurmurah #maskerkecantikan #maskerlumpur #maskerlumpurhitam #maskernaturgo #naturgo #perawatan #kecantikan #salon #reseller #dropship #dropshipjakarta #resellerfisthand #maskmurah #maskwajah #maskerkomedo #maskkomedo #blackhead #komedo #pembersihwajah #maskernaturgomurah
0012/13/2017
Uols kulit berjerawat, berminyak & burn? Uols boleh pakai set flawless yg mcm kat ats ni ha☝🏻️
-
3 item tu boleh membantu masalah yg uols hadapi. Detox mask boleh kecutkan jerawat serta mghilangkan parut2 jeraawat. Bkn tu je uols, malah melembapkan kulit uols sebab detox mask mgandungi madu manuka yg bertujuan utk  mlembapkan kulit. Madu manuka byk sgt khasiat dia tau😍😍 -
Rice milk soap pulak utk kulit berminyak. If uols mgalami kulit berminyak blh lah ambik set ni yg dh sedia ada dgn RMS. Pakai hnya 2x sehari je tau. Pakai bila uold rasa kulit berminyak truk je. Kalau kulit dh ok, boleh stop pakai RMS. Nnti jd lebih kering. So uols boleh cuba👍😍 khas utk kulit berminyak shj ye.
-
Coffee scrub ni mmg best pakai. After scrub rasa segar dan lembut je kulit muka. Scrub 3x je smggu. Jgn ngade2 nk pkai lebih hikhik. Coffee scrub ada byk cara yg boleh buat, husna suggest utk yg kulit burn ni buat CS+Aloe vera sbgai mask. In sha allah nnti burn pd muka dh hilang. Tp jgn lupa pkai sunscreen☝🏻️☀️
-
So tanak taip pjg2, uols msti cuba! 👍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Uols kulit berjerawat, berminyak & burn? Uols boleh pakai set flawless yg mcm kat ats ni ha☝🏻️ - 3 item tu boleh membantu masalah yg uols hadapi. Detox mask boleh kecutkan jerawat serta mghilangkan parut2 jeraawat. Bkn tu je uols, malah melembapkan kulit uols sebab detox mask mgandungi madu manuka yg bertujuan utk mlembapkan kulit. Madu manuka byk sgt khasiat dia tau😍😍 - Rice milk soap pulak utk kulit berminyak. If uols mgalami kulit berminyak blh lah ambik set ni yg dh sedia ada dgn RMS. Pakai hnya 2x sehari je tau. Pakai bila uold rasa kulit berminyak truk je. Kalau kulit dh ok, boleh stop pakai RMS. Nnti jd lebih kering. So uols boleh cuba👍😍 khas utk kulit berminyak shj ye. - Coffee scrub ni mmg best pakai. After scrub rasa segar dan lembut je kulit muka. Scrub 3x je smggu. Jgn ngade2 nk pkai lebih hikhik. Coffee scrub ada byk cara yg boleh buat, husna suggest utk yg kulit burn ni buat CS+Aloe vera sbgai mask. In sha allah nnti burn pd muka dh hilang. Tp jgn lupa pkai sunscreen☝🏻️☀️ - So tanak taip pjg2, uols msti cuba! 👍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
37112/13/2017
Sejenis serum yang multipurpose. Macam macam cara boleh guna. Guna dekat muka badan tangan kaki rambut pun boleh. Takde masalah pun. 😚 .
.
Kebaikan NE RESTORATIVE SERUM 15 ML . .
🍃 Kecutkan jerawat
🍃 Menghilangkan kesan/parut jerawat
🍃 Menghilangkan parut di badan/muka
🍃 Melembabkan kulit kering
🍃 Merawat kulit wajah yang tidak sekata
🍃 Merawat ruam-ruam/kegatalan
🍃 Merawat bibir yang merekah
🍃 Menghilangkan stretch marks
🍃 Merawat kulit kepala yang gatal
🍃 Melembutkan rambut
🍃 Merawat tumit kaki yang kering dan merekah
-
NE RESTORATIVE SERUM 🍃
RM45.00 per bottle (15ML)
-
Postage 🚚
RM8 for Semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak .
.
🐰WHATSAPP - 0163217730 .
.
#nerestorativeserum #bynurezzanie #serum24k #serumwajah #serum24kgold #serumoil #skincaremalaysia #uitm #uitmshahalam #msu #maskermuka #maskmurah #maskmalaysia
Sejenis serum yang multipurpose. Macam macam cara boleh guna. Guna dekat muka badan tangan kaki rambut pun boleh. Takde masalah pun. 😚 . . Kebaikan NE RESTORATIVE SERUM 15 ML . . 🍃 Kecutkan jerawat 🍃 Menghilangkan kesan/parut jerawat 🍃 Menghilangkan parut di badan/muka 🍃 Melembabkan kulit kering 🍃 Merawat kulit wajah yang tidak sekata 🍃 Merawat ruam-ruam/kegatalan 🍃 Merawat bibir yang merekah 🍃 Menghilangkan stretch marks 🍃 Merawat kulit kepala yang gatal 🍃 Melembutkan rambut 🍃 Merawat tumit kaki yang kering dan merekah - NE RESTORATIVE SERUM 🍃 RM45.00 per bottle (15ML) - Postage 🚚 RM8 for Semenanjung RM11 for Sabah Sarawak . . 🐰WHATSAPP - 0163217730 . . #nerestorativeserum #bynurezzanie #serum24k #serumwajah #serum24kgold #serumoil #skincaremalaysia #uitm #uitmshahalam #msu #maskermuka #maskmurah #maskmalaysia
5012/13/2017
Sejenis serum yang multipurpose. Macam macam cara boleh guna. Guna dekat muka badan tangan kaki rambut pun boleh. Takde masalah pun. 😚 .
.
Kebaikan NE RESTORATIVE SERUM 15 ML . .
🍃 Kecutkan jerawat
🍃 Menghilangkan kesan/parut jerawat
🍃 Menghilangkan parut di badan/muka
🍃 Melembabkan kulit kering
🍃 Merawat kulit wajah yang tidak sekata
🍃 Merawat ruam-ruam/kegatalan
🍃 Merawat bibir yang merekah
🍃 Menghilangkan stretch marks
🍃 Merawat kulit kepala yang gatal
🍃 Melembutkan rambut
🍃 Merawat tumit kaki yang kering dan merekah
-
NE RESTORATIVE SERUM 🍃
RM45.00 per bottle (15ML)
-
Postage 🚚
RM8 for Semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak .
.
🐰WHATSAPP - 0163217730 .
.
#nerestorativeserum #bynurezzanie #serum24k #serumwajah #serum24kgold #serumoil #skincaremalaysia #uitm #uitmshahalam #msu #maskermuka #maskmurah #maskmalaysia
Sejenis serum yang multipurpose. Macam macam cara boleh guna. Guna dekat muka badan tangan kaki rambut pun boleh. Takde masalah pun. 😚 . . Kebaikan NE RESTORATIVE SERUM 15 ML . . 🍃 Kecutkan jerawat 🍃 Menghilangkan kesan/parut jerawat 🍃 Menghilangkan parut di badan/muka 🍃 Melembabkan kulit kering 🍃 Merawat kulit wajah yang tidak sekata 🍃 Merawat ruam-ruam/kegatalan 🍃 Merawat bibir yang merekah 🍃 Menghilangkan stretch marks 🍃 Merawat kulit kepala yang gatal 🍃 Melembutkan rambut 🍃 Merawat tumit kaki yang kering dan merekah - NE RESTORATIVE SERUM 🍃 RM45.00 per bottle (15ML) - Postage 🚚 RM8 for Semenanjung RM11 for Sabah Sarawak . . 🐰WHATSAPP - 0163217730 . . #nerestorativeserum #bynurezzanie #serum24k #serumwajah #serum24kgold #serumoil #skincaremalaysia #uitm #uitmshahalam #msu #maskermuka #maskmurah #maskmalaysia
3012/13/2017
Sejenis serum yang multipurpose. Macam macam cara boleh guna. Guna dekat muka badan tangan kaki rambut pun boleh. Takde masalah pun. 😚 .
.
Kebaikan NE RESTORATIVE SERUM 15 ML . .
🍃 Kecutkan jerawat
🍃 Menghilangkan kesan/parut jerawat
🍃 Menghilangkan parut di badan/muka
🍃 Melembabkan kulit kering
🍃 Merawat kulit wajah yang tidak sekata
🍃 Merawat ruam-ruam/kegatalan
🍃 Merawat bibir yang merekah
🍃 Menghilangkan stretch marks
🍃 Merawat kulit kepala yang gatal
🍃 Melembutkan rambut
🍃 Merawat tumit kaki yang kering dan merekah
-
NE RESTORATIVE SERUM 🍃
RM45.00 per bottle (15ML)
-
Postage 🚚
RM8 for Semenanjung
RM11 for Sabah Sarawak .
.
🐰WHATSAPP - 0163217730 .
.
#nerestorativeserum #bynurezzanie #serum24k #serumwajah #serum24kgold #serumoil #skincaremalaysia #uitm #uitmshahalam #msu #maskermuka #maskmurah #maskmalaysia
Sejenis serum yang multipurpose. Macam macam cara boleh guna. Guna dekat muka badan tangan kaki rambut pun boleh. Takde masalah pun. 😚 . . Kebaikan NE RESTORATIVE SERUM 15 ML . . 🍃 Kecutkan jerawat 🍃 Menghilangkan kesan/parut jerawat 🍃 Menghilangkan parut di badan/muka 🍃 Melembabkan kulit kering 🍃 Merawat kulit wajah yang tidak sekata 🍃 Merawat ruam-ruam/kegatalan 🍃 Merawat bibir yang merekah 🍃 Menghilangkan stretch marks 🍃 Merawat kulit kepala yang gatal 🍃 Melembutkan rambut 🍃 Merawat tumit kaki yang kering dan merekah - NE RESTORATIVE SERUM 🍃 RM45.00 per bottle (15ML) - Postage 🚚 RM8 for Semenanjung RM11 for Sabah Sarawak . . 🐰WHATSAPP - 0163217730 . . #nerestorativeserum #bynurezzanie #serum24k #serumwajah #serum24kgold #serumoil #skincaremalaysia #uitm #uitmshahalam #msu #maskermuka #maskmurah #maskmalaysia
1012/13/2017
PM /DM GUYS YANG BERMINAT BOLEH DAPATKAN MAKEUP YANG AND INGIN 💞SUPER LETOPS SUPER GOJEZ 💕😘 #Syibeauty
#makeupsetRM16
#MAKEUPSETRM34
#Makeupmurah
#makeupgombak
#makeupgreenwood
#maskmurah
PM /DM GUYS YANG BERMINAT BOLEH DAPATKAN MAKEUP YANG AND INGIN 💞SUPER LETOPS SUPER GOJEZ 💕😘 #Syibeauty #makeupsetRM16 #MAKEUPSETRM34 #Makeupmurah #makeupgombak #makeupgreenwood #maskmurah
9012/13/2017
Hey uolls, husna on the way ke chabang tiga. Ada yg nak selit cod tak? Kalau ada boleh terus dm/wasap husna yer.. Thank you😍😍 anyway bodyscrub flavour tomato pun wangi. Bau mcm shampooo sooo freshh😍😍😍 RM20 je uols
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Hey uolls, husna on the way ke chabang tiga. Ada yg nak selit cod tak? Kalau ada boleh terus dm/wasap husna yer.. Thank you😍😍 anyway bodyscrub flavour tomato pun wangi. Bau mcm shampooo sooo freshh😍😍😍 RM20 je uols - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
32312/13/2017
Memperkenalkan produk terbaru kami Mulberry Honey Facial Mask diperbuat dari 100% bahan organic. ✔Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan.

APA BAHAN-BAHAN MHFM? ➡Ekstrak Mulberry
➡Ekstrak Madu kelulut
➡Vitamin E
➡Clay

KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :-
✔Melembabkan kulit.
✔Mencegah penuaan pada kulit.
✔Menyembuhkan luka pada kulit.
✔Mencerahkan kulit.
✔Memudarkan parut.
✔Menghilangkan jeragat.
✔Merawat masalah eyebag / wajah kusam.
✔Merawat sunburn.
✔Merawat kulit kering dan sensitif.
✔Merawat kulit berminyak.

Kuantiti : 30g 
Kegunaan 3kali 1 minggu 
Cara Penggunaan
1. Bersihkan wajah .
2. Sapukan MHFM pada wajah secara nipis dan rata.
3. Biarkan MHFM meresap diwajah dan boleh dibawa tidur.

Whatsapp liena 0143341850
Memperkenalkan produk terbaru kami Mulberry Honey Facial Mask diperbuat dari 100% bahan organic. ✔Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan. APA BAHAN-BAHAN MHFM? ➡Ekstrak Mulberry ➡Ekstrak Madu kelulut ➡Vitamin E ➡Clay KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :- ✔Melembabkan kulit. ✔Mencegah penuaan pada kulit. ✔Menyembuhkan luka pada kulit. ✔Mencerahkan kulit. ✔Memudarkan parut. ✔Menghilangkan jeragat. ✔Merawat masalah eyebag / wajah kusam. ✔Merawat sunburn. ✔Merawat kulit kering dan sensitif. ✔Merawat kulit berminyak. Kuantiti : 30g Kegunaan 3kali 1 minggu Cara Penggunaan 1. Bersihkan wajah . 2. Sapukan MHFM pada wajah secara nipis dan rata. 3. Biarkan MHFM meresap diwajah dan boleh dibawa tidur. Whatsapp liena 0143341850
9212/13/2017
Memperkenalkan produk terbaru kami Mulberry Honey Facial Mask diperbuat dari 100% bahan organic. ✔Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan.

APA BAHAN-BAHAN MHFM? ➡Ekstrak Mulberry
➡Ekstrak Madu kelulut
➡Vitamin E
➡Clay

KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :-
✔Melembabkan kulit.
✔Mencegah penuaan pada kulit.
✔Menyembuhkan luka pada kulit.
✔Mencerahkan kulit.
✔Memudarkan parut.
✔Menghilangkan jeragat.
✔Merawat masalah eyebag / wajah kusam.
✔Merawat sunburn.
✔Merawat kulit kering dan sensitif.
✔Merawat kulit berminyak.

Kuantiti : 30g 
Kegunaan 3kali 1 minggu 
Cara Penggunaan
1. Bersihkan wajah .
2. Sapukan MHFM pada wajah secara nipis dan rata.
3. Biarkan MHFM meresap diwajah dan boleh dibawa tidur.

Whatsapp liena 0143341850
Memperkenalkan produk terbaru kami Mulberry Honey Facial Mask diperbuat dari 100% bahan organic. ✔Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan. APA BAHAN-BAHAN MHFM? ➡Ekstrak Mulberry ➡Ekstrak Madu kelulut ➡Vitamin E ➡Clay KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :- ✔Melembabkan kulit. ✔Mencegah penuaan pada kulit. ✔Menyembuhkan luka pada kulit. ✔Mencerahkan kulit. ✔Memudarkan parut. ✔Menghilangkan jeragat. ✔Merawat masalah eyebag / wajah kusam. ✔Merawat sunburn. ✔Merawat kulit kering dan sensitif. ✔Merawat kulit berminyak. Kuantiti : 30g Kegunaan 3kali 1 minggu Cara Penggunaan 1. Bersihkan wajah . 2. Sapukan MHFM pada wajah secara nipis dan rata. 3. Biarkan MHFM meresap diwajah dan boleh dibawa tidur. Whatsapp liena 0143341850
6212/13/2017
Memperkenalkan produk terbaru kami Mulberry Honey Facial Mask diperbuat dari 100% bahan organic. ✔Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan.

APA BAHAN-BAHAN MHFM? ➡Ekstrak Mulberry
➡Ekstrak Madu kelulut
➡Vitamin E
➡Clay

KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :-
✔Melembabkan kulit.
✔Mencegah penuaan pada kulit.
✔Menyembuhkan luka pada kulit.
✔Mencerahkan kulit.
✔Memudarkan parut.
✔Menghilangkan jeragat.
✔Merawat masalah eyebag / wajah kusam.
✔Merawat sunburn.
✔Merawat kulit kering dan sensitif.
✔Merawat kulit berminyak.

Kuantiti : 30g 
Kegunaan 3kali 1 minggu 
Cara Penggunaan
1. Bersihkan wajah .
2. Sapukan MHFM pada wajah secara nipis dan rata.
3. Biarkan MHFM meresap diwajah dan boleh dibawa tidur.

Whatsapp liena 0143341850
Memperkenalkan produk terbaru kami Mulberry Honey Facial Mask diperbuat dari 100% bahan organic. ✔Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan. APA BAHAN-BAHAN MHFM? ➡Ekstrak Mulberry ➡Ekstrak Madu kelulut ➡Vitamin E ➡Clay KEBAIKAN MULBERRY HONEY FACIAL MASK :- ✔Melembabkan kulit. ✔Mencegah penuaan pada kulit. ✔Menyembuhkan luka pada kulit. ✔Mencerahkan kulit. ✔Memudarkan parut. ✔Menghilangkan jeragat. ✔Merawat masalah eyebag / wajah kusam. ✔Merawat sunburn. ✔Merawat kulit kering dan sensitif. ✔Merawat kulit berminyak. Kuantiti : 30g Kegunaan 3kali 1 minggu Cara Penggunaan 1. Bersihkan wajah . 2. Sapukan MHFM pada wajah secara nipis dan rata. 3. Biarkan MHFM meresap diwajah dan boleh dibawa tidur. Whatsapp liena 0143341850
2112/13/2017
Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @scrub.husna ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍
-
RM20 shj uols, murah sangat dah. Tak mahal pun.tahan selama 5bulan uols! Jimat takkk? So grab yours now💞👍
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @scrub.husna ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍 - RM20 shj uols, murah sangat dah. Tak mahal pun.tahan selama 5bulan uols! Jimat takkk? So grab yours now💞👍 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
24012/13/2017
TOP MIX #NO1🔥
.
Mask ni sume RM1/pcs. 50pcs ke atas RM0.50/pcs. Bole mix utk borong! 💞
.
1. Shiseido Black/White/Bird Nest/Naturgo Mask
2. Vit E Hair Serum 
3. Collagen Eye Mask
.
*Exclude postage. Postage 70pcs ke bawah RM7 (sm)/RM11 (ss).
.
Love, 
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask
TOP MIX #NO1🔥 . Mask ni sume RM1/pcs. 50pcs ke atas RM0.50/pcs. Bole mix utk borong! 💞 . 1. Shiseido Black/White/Bird Nest/Naturgo Mask 2. Vit E Hair Serum 3. Collagen Eye Mask . *Exclude postage. Postage 70pcs ke bawah RM7 (sm)/RM11 (ss). . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask
95012/13/2017
________________🎀________________
SHISEIDO BIRD NEST MASK/SHISEIDO BLACK/SHISEIDO WHITE
________________🎀________________
Black/White head banyak & degil?? Pori² muka besar? muka banyak garis² halus? 😣😣 Jangan risau,SHISEIDO BIRD NEST MASK kan ada😘😘 ________________🎀________________
💞Fungsi:
✔Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
✔Mengecilkan pori-pori.
✔Mengurangkan kedutan & penuaan.
✔Mencerahkan wajah.
________________🎀________________
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
_________________🎀_______________
🙋whatsapp admin now
📱019 2074919 (sis hana)
📱019 2074919 (sis hana)
📱019 2074919 (sis hana)
__________________🎀_______________
#bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
________________🎀________________ SHISEIDO BIRD NEST MASK/SHISEIDO BLACK/SHISEIDO WHITE ________________🎀________________ Black/White head banyak & degil?? Pori² muka besar? muka banyak garis² halus? 😣😣 Jangan risau,SHISEIDO BIRD NEST MASK kan ada😘😘 ________________🎀________________ 💞Fungsi: ✔Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). ✔Mengecilkan pori-pori. ✔Mengurangkan kedutan & penuaan. ✔Mencerahkan wajah. ________________🎀________________ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ _________________🎀_______________ 🙋whatsapp admin now 📱019 2074919 (sis hana) 📱019 2074919 (sis hana) 📱019 2074919 (sis hana) __________________🎀_______________ #bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
21012/12/2017
________________🎀________________
SHISEIDO BIRD NEST MASK/SHISEIDO BLACK/SHISEIDO WHITE
________________🎀________________
Black/White head banyak & degil?? Pori² muka besar? muka banyak garis² halus? 😣😣 Jangan risau,SHISEIDO BIRD NEST MASK kan ada😘😘 ________________🎀________________
💞Fungsi:
✔Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
✔Mengecilkan pori-pori.
✔Mengurangkan kedutan & penuaan.
✔Mencerahkan wajah.
________________🎀________________
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
_________________🎀_______________
🙋whatsapp admin now
📱019 2074919 (sis hana)
📱019 2074919 (sis hana)
📱019 2074919 (sis hana)
__________________🎀_______________
#bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
________________🎀________________ SHISEIDO BIRD NEST MASK/SHISEIDO BLACK/SHISEIDO WHITE ________________🎀________________ Black/White head banyak & degil?? Pori² muka besar? muka banyak garis² halus? 😣😣 Jangan risau,SHISEIDO BIRD NEST MASK kan ada😘😘 ________________🎀________________ 💞Fungsi: ✔Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). ✔Mengecilkan pori-pori. ✔Mengurangkan kedutan & penuaan. ✔Mencerahkan wajah. ________________🎀________________ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ _________________🎀_______________ 🙋whatsapp admin now 📱019 2074919 (sis hana) 📱019 2074919 (sis hana) 📱019 2074919 (sis hana) __________________🎀_______________ #bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
2905612/12/2017
________________🎀________________
SHISEIDO BIRD NEST MASK/SHISEIDO BLACK/SHISEIDO WHITE
________________🎀________________
Black/White head banyak & degil?? Pori² muka besar? muka banyak garis² halus? 😣😣 Jangan risau,SHISEIDO BIRD NEST MASK kan ada😘😘 ________________🎀________________
💞Fungsi:
✔Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
✔Mengecilkan pori-pori.
✔Mengurangkan kedutan & penuaan.
✔Mencerahkan wajah.
________________🎀________________
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗
_________________🎀_______________
🙋whatsapp admin now
📱019 2074919 (sis hana)
📱019 2074919 (sis hana)
📱019 2074919 (sis hana)
__________________🎀_______________
#bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
________________🎀________________ SHISEIDO BIRD NEST MASK/SHISEIDO BLACK/SHISEIDO WHITE ________________🎀________________ Black/White head banyak & degil?? Pori² muka besar? muka banyak garis² halus? 😣😣 Jangan risau,SHISEIDO BIRD NEST MASK kan ada😘😘 ________________🎀________________ 💞Fungsi: ✔Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). ✔Mengecilkan pori-pori. ✔Mengurangkan kedutan & penuaan. ✔Mencerahkan wajah. ________________🎀________________ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ PRICE RM0.80 ❗PRICE RM0.80❗ _________________🎀_______________ 🙋whatsapp admin now 📱019 2074919 (sis hana) 📱019 2074919 (sis hana) 📱019 2074919 (sis hana) __________________🎀_______________ #bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
22012/12/2017
________________🎀________________
🌾EGG WHITE MASK (PEEL OFF)🌾
________________🎀________________
 Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Memulihkan jerawat & parut.
________________🎀________________
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
________________🎀________________
#bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
________________🎀________________ 🌾EGG WHITE MASK (PEEL OFF)🌾 ________________🎀________________ Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Memulihkan jerawat & parut. ________________🎀________________ Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. ________________🎀________________ #bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
19012/12/2017
________________🎀________________
🌾EGG WHITE MASK (PEEL OFF)🌾
________________🎀________________
 Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Memulihkan jerawat & parut.
________________🎀________________
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
________________🎀________________
#bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
________________🎀________________ 🌾EGG WHITE MASK (PEEL OFF)🌾 ________________🎀________________ Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Memulihkan jerawat & parut. ________________🎀________________ Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. ________________🎀________________ #bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
2504812/12/2017
________________🎀________________
🌾EGG WHITE MASK (PEEL OFF)🌾
________________🎀________________
 Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Memulihkan jerawat & parut.
________________🎀________________
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
________________🎀________________
#bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
________________🎀________________ 🌾EGG WHITE MASK (PEEL OFF)🌾 ________________🎀________________ Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Memulihkan jerawat & parut. ________________🎀________________ Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. ________________🎀________________ #bibirmerekah #kulitkusam #bibitkering #lipbalm #vaseline #therapy #vaselineliptherapy #murah #hargamurah #lubuk mask #maskmurah #hargastudent #RM0.80 #Shiseidomask #Shiseidomaskbirdnest #antiaging #snailwhitemask #mukacerah #pori²besar #jerawat #mukabreakout #blackhead #whitehead #mukaberminyak #matapanda #matasembab #lingkaranhitambawahmata #snailwhitemask #kanebomask #mybeautydiarymask #maskmurah
20012/12/2017
Smlm mlm uolss😍 uolls dah scrub bibir tak lg? Jgn lupa tau scrub bibir lebih2 lg skrg cuaca yg sgt panas yg myebabkan bibir uolls kering & merekah. Nak oles lipstik pun tak cantik😢😥
-
 Ingin bibir yang lebih lembut? Gunakan madu dan gula untuk membantu proses scrubbing. Istilah lainnya adalah dengan melakukan exfoliasi. Apa itu? -
Exfoliasi adalah pengelupasan kulit mati dengan memanfaatkan bahan-bahan tertentu. Salah satu bahan alami dan aman digunakan untuk proses ini adalah madu dan gula. Jangan risau uolls temyracle telah mgeluarkan lipscrub utk uollss. Natural ingredients💯 harga yg sgt murah hanya RM9 sahaja exc postage🚚
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Smlm mlm uolss😍 uolls dah scrub bibir tak lg? Jgn lupa tau scrub bibir lebih2 lg skrg cuaca yg sgt panas yg myebabkan bibir uolls kering & merekah. Nak oles lipstik pun tak cantik😢😥 - Ingin bibir yang lebih lembut? Gunakan madu dan gula untuk membantu proses scrubbing. Istilah lainnya adalah dengan melakukan exfoliasi. Apa itu? - Exfoliasi adalah pengelupasan kulit mati dengan memanfaatkan bahan-bahan tertentu. Salah satu bahan alami dan aman digunakan untuk proses ini adalah madu dan gula. Jangan risau uolls temyracle telah mgeluarkan lipscrub utk uollss. Natural ingredients💯 harga yg sgt murah hanya RM9 sahaja exc postage🚚 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
29012/12/2017
@fj.shopping@fj.shopping
TARTE-35-02

DS PRICE RM40
1)eyebrow 4in1
2)lips 4in1 
3) fd tarte
4)mascara tarte
5)eyeliener tarte ✔HARGA MAMPU MILIK
✔KOSMETIK MURAH
✔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
✔SM RM8 SS RM12
#kosmetikmurah 
#makeupmurah 
#makeup 
#lipstikmurah 
#lipstik 
#brushmurah 
#brush 
#maskmurah
#mask
#fentymurah 
#fenty1
@fj.shopping@fj.shopping TARTE-35-02 DS PRICE RM40 1)eyebrow 4in1 2)lips 4in1 3) fd tarte 4)mascara tarte 5)eyeliener tarte ✔HARGA MAMPU MILIK ✔KOSMETIK MURAH ✔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE ✔SM RM8 SS RM12 #kosmetikmurah #makeupmurah #makeup #lipstikmurah #lipstik #brushmurah #brush #maskmurah #mask #fentymurah #fenty1
5012/12/2017
@fj.shopping@fj.shopping ✔HARGA MAMPU MILIK
✔KOSMETIK MURAH
✔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
✔SM RM8 SS RM12
#kosmetikmurah 
#makeupmurah 
#makeup 
#lipstikmurah 
#lipstik 
#brushmurah 
#brush 
#maskmurah
#mask
#fentymurah 
#fenty
@fj.shopping@fj.shopping ✔HARGA MAMPU MILIK ✔KOSMETIK MURAH ✔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE ✔SM RM8 SS RM12 #kosmetikmurah #makeupmurah #makeup #lipstikmurah #lipstik #brushmurah #brush #maskmurah #mask #fentymurah #fenty
5012/12/2017
@fj.shopping@fj.shopping ✔HARGA MAMPU MILIK
✔KOSMETIK MURAH
✔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
✔SM RM8 SS RM12
#kosmetikmurah 
#makeupmurah 
#makeup 
#lipstikmurah 
#lipstik 
#brushmurah 
#brush 
#maskmurah
#mask
#fentymurah 
#fenty
@fj.shopping@fj.shopping ✔HARGA MAMPU MILIK ✔KOSMETIK MURAH ✔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE ✔SM RM8 SS RM12 #kosmetikmurah #makeupmurah #makeup #lipstikmurah #lipstik #brushmurah #brush #maskmurah #mask #fentymurah #fenty
7012/12/2017
🔮 FACE MASK 🔮
-
💵 RM35
-
😷 HIGH QUALITY FABRIC
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
✳ Available colour: BLACK ONLY
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔮 FACE MASK 🔮 - 💵 RM35 - 😷 HIGH QUALITY FABRIC - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ✳ Available colour: BLACK ONLY - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
23212/12/2017
.
🌾VITAMIN E HAIR SERUM🌾
.
.
Fungsi
======
●Melembutkan & melembabkan rambut.
●Menyinarkan rambut.
●Rambut mudah diurus.
●Mengelak rambut bercabang.
●Merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pendandan rambut.
●Melebatkan rambut.
●Merawat masalah rambut gugur.
●Menghitamkan rambut.
●Melindungi rambut dari sinar UV.
.
.
Cara Penggunaan
===============
1.Selepas bersyampu, keringkan rambut.
2.Putarkan hujung kapsul sehingga putus.
3.Picitkan ke tapak tangan.
4.Sapukan rata pada rambut. Biarkan jangan dibilas. .
.
*Gunakan 2-3x seminggu utk kesan terbaik.
.
🔺Kandungan:
Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E, Jojoba Oil, Vit C, UV Protector.
.
---------------------------------------------------
🌹HARGA🌹
.
1PCS 👉🏻 RM 0.80
50PCS 👉🏻 RM 0.50/pcs
.
*(boleh campur mask lain)
*(harga tak termasuk pos)
--------------------------------------------------
.
📌Cara order :- Printscreen & DM.
📲 WhatsApp +60172295574
@ klik link whatsapp di bio
.
#seringgitje
#maskmurah #maskmurahonline #maskrm1 #bazaarpaknil #produkkeacantikan #pinklady #tudungmurah #maskermuka #maskermata #shiseidomurah #maskshiseido #porepack #peeloffmask #facemask #jualanmurah #blackfriday #barangmurah #seringgitsatu
. 🌾VITAMIN E HAIR SERUM🌾 . . Fungsi ====== ●Melembutkan & melembabkan rambut. ●Menyinarkan rambut. ●Rambut mudah diurus. ●Mengelak rambut bercabang. ●Merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pendandan rambut. ●Melebatkan rambut. ●Merawat masalah rambut gugur. ●Menghitamkan rambut. ●Melindungi rambut dari sinar UV. . . Cara Penggunaan =============== 1.Selepas bersyampu, keringkan rambut. 2.Putarkan hujung kapsul sehingga putus. 3.Picitkan ke tapak tangan. 4.Sapukan rata pada rambut. Biarkan jangan dibilas. . . *Gunakan 2-3x seminggu utk kesan terbaik. . 🔺Kandungan: Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E, Jojoba Oil, Vit C, UV Protector. . --------------------------------------------------- 🌹HARGA🌹 . 1PCS 👉🏻 RM 0.80 50PCS 👉🏻 RM 0.50/pcs . *(boleh campur mask lain) *(harga tak termasuk pos) -------------------------------------------------- . 📌Cara order :- Printscreen & DM. 📲 WhatsApp +60172295574 @ klik link whatsapp di bio . #seringgitje #maskmurah #maskmurahonline #maskrm1 #bazaarpaknil #produkkeacantikan #pinklady #tudungmurah #maskermuka #maskermata #shiseidomurah #maskshiseido #porepack #peeloffmask #facemask #jualanmurah #blackfriday #barangmurah #seringgitsatu
10012/12/2017
.
🌾VITAMIN E HAIR SERUM🌾
.
.
Fungsi
======
●Melembutkan & melembabkan rambut.
●Menyinarkan rambut.
●Rambut mudah diurus.
●Mengelak rambut bercabang.
●Merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pendandan rambut.
●Melebatkan rambut.
●Merawat masalah rambut gugur.
●Menghitamkan rambut.
●Melindungi rambut dari sinar UV.
.
.
Cara Penggunaan
===============
1.Selepas bersyampu, keringkan rambut.
2.Putarkan hujung kapsul sehingga putus.
3.Picitkan ke tapak tangan.
4.Sapukan rata pada rambut. Biarkan jangan dibilas. .
.
*Gunakan 2-3x seminggu utk kesan terbaik.
.
🔺Kandungan:
Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E, Jojoba Oil, Vit C, UV Protector.
.
---------------------------------------------------
🌹HARGA🌹
.
1PCS 👉🏻 RM 0.80
50PCS 👉🏻 RM 0.50/pcs
.
*(boleh campur mask lain)
*(harga tak termasuk pos)
--------------------------------------------------
.
📌Cara order :- Printscreen & DM.
📲 WhatsApp +60172295574
@ klik link whatsapp di bio
.
#seringgitje
#maskmurah #maskmurahonline #maskrm1 #bazaarpaknil #produkkeacantikan #pinklady #tudungmurah #maskermuka #maskermata #shiseidomurah #maskshiseido #porepack #peeloffmask #facemask #jualanmurah #blackfriday #barangmurah #seringgitsatu
. 🌾VITAMIN E HAIR SERUM🌾 . . Fungsi ====== ●Melembutkan & melembabkan rambut. ●Menyinarkan rambut. ●Rambut mudah diurus. ●Mengelak rambut bercabang. ●Merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pendandan rambut. ●Melebatkan rambut. ●Merawat masalah rambut gugur. ●Menghitamkan rambut. ●Melindungi rambut dari sinar UV. . . Cara Penggunaan =============== 1.Selepas bersyampu, keringkan rambut. 2.Putarkan hujung kapsul sehingga putus. 3.Picitkan ke tapak tangan. 4.Sapukan rata pada rambut. Biarkan jangan dibilas. . . *Gunakan 2-3x seminggu utk kesan terbaik. . 🔺Kandungan: Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E, Jojoba Oil, Vit C, UV Protector. . --------------------------------------------------- 🌹HARGA🌹 . 1PCS 👉🏻 RM 0.80 50PCS 👉🏻 RM 0.50/pcs . *(boleh campur mask lain) *(harga tak termasuk pos) -------------------------------------------------- . 📌Cara order :- Printscreen & DM. 📲 WhatsApp +60172295574 @ klik link whatsapp di bio . #seringgitje #maskmurah #maskmurahonline #maskrm1 #bazaarpaknil #produkkeacantikan #pinklady #tudungmurah #maskermuka #maskermata #shiseidomurah #maskshiseido #porepack #peeloffmask #facemask #jualanmurah #blackfriday #barangmurah #seringgitsatu
7012/12/2017
MASK KOMEDO 
BIOAQUA 👌
#maskerwajah #bioaquacushionmurah #maskmurah #jualmaskerkorea #jualmaskermumer 
ORDER!! CEK KONTAK BIO DIATAS 😉
MASK KOMEDO BIOAQUA 👌 #maskerwajah #bioaquacushionmurah #maskmurah #jualmaskerkorea #jualmaskermumer ORDER!! CEK KONTAK BIO DIATAS 😉
5012/12/2017
Esok ada postage & cod. Ada sesiapa nak selit order utk esok, blh DM/WHATSAPP husna tau. Nk tnya dlu pun xpe❤️❤️
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Esok ada postage & cod. Ada sesiapa nak selit order utk esok, blh DM/WHATSAPP husna tau. Nk tnya dlu pun xpe❤️❤️ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
31012/12/2017
WASHABLE ANTI DUST MASK
.
DAH LA FASHIONABLE, KITA BOLEH LINDUNGI DIRI KITA DARU HABUK HABUK TERUTAMA YANG MENAIKI MOTOR ATAU SERING TERDEDAH DENGAN KAWASAN BERHABUK
.
#JIMAT SEBAB BOLEH BASUH DAN PAKAI SEMULA
.
SIS TAK BAWA MASUK BANYAK TAU😂😂😂
.
SO WS 0107737462 KALAU NAK
.
RM7 JA SIS JUAL
.
#maskkorea #maskantidust #maskmurah
WASHABLE ANTI DUST MASK . DAH LA FASHIONABLE, KITA BOLEH LINDUNGI DIRI KITA DARU HABUK HABUK TERUTAMA YANG MENAIKI MOTOR ATAU SERING TERDEDAH DENGAN KAWASAN BERHABUK . #JIMAT SEBAB BOLEH BASUH DAN PAKAI SEMULA . SIS TAK BAWA MASUK BANYAK TAU😂😂😂 . SO WS 0107737462 KALAU NAK . RM7 JA SIS JUAL . #maskkorea #maskantidust #maskmurah
7248805/27/2017
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
134608/31/2016
Hi morning!! 😁😁
.
PROMOSI POTONGAN HARGA PADA KESEMUA JENIS ICHIGO HOLLOW MASK & ANBU MASK!!! UNTUK PEMBAYARAN HARI INI SAHAJA OKEY..😘
.
.
Just screenshot gambar 📷
.
Dan whatsapp ke 0123914659 📲📲
.
💰 RM25/PCS!!! RM25/PCS!!!! RM25/PCS!!!!
.
RM25 FOR TODAY ONLY!!! NORMAL PRICE RM35..
.
FREE POSTAGE!!! 📦📦📦
.
.
#fridaypromotion #maskmurah #jombeli
Hi morning!! 😁😁 . PROMOSI POTONGAN HARGA PADA KESEMUA JENIS ICHIGO HOLLOW MASK & ANBU MASK!!! UNTUK PEMBAYARAN HARI INI SAHAJA OKEY..😘 . . Just screenshot gambar 📷 . Dan whatsapp ke 0123914659 📲📲 . 💰 RM25/PCS!!! RM25/PCS!!!! RM25/PCS!!!! . RM25 FOR TODAY ONLY!!! NORMAL PRICE RM35.. . FREE POSTAGE!!! 📦📦📦 . . #fridaypromotion #maskmurah #jombeli
2411409/29/2017
.
✔️ Menghilangkan Blackhead / Whitehead .
.
✔️ Mengecilkan pori2 yang besar .
.
✔️Menghaluskan kulit .
.
✔️ Mengurangkan minyak di muka .
.
✔️ Melembutkan kulit .
.
✔️ Lelaki & perempuan boleh guna

60g

RM 20sm, RM25ss
Include postage 
DM ✖ WhatsApp ✖0146569343✖

#mask #maskmurah #blackheadremover
. ✔️ Menghilangkan Blackhead / Whitehead . . ✔️ Mengecilkan pori2 yang besar . . ✔️Menghaluskan kulit . . ✔️ Mengurangkan minyak di muka . . ✔️ Melembutkan kulit . . ✔️ Lelaki & perempuan boleh guna 60g RM 20sm, RM25ss Include postage DM ✖ WhatsApp ✖0146569343✖ #mask #maskmurah #blackheadremover
14012/13/2017
Assorted Skinestica Mask
.
MYR 3.50/pcs
.
Nationwide postage
.
www.wassap.my/60162232885
.
#maskmurah #maskmuka #maskkorea
Assorted Skinestica Mask . MYR 3.50/pcs . Nationwide postage . www.wassap.my/60162232885 . #maskmurah #maskmuka #maskkorea
107411/04/2017
TOP MIX #NO2🔥
.
Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕
.
1. Egg White Mask
2. Collagen Face Mask
3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon)
4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink)
5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae)
.
*Exclude postage.
.
Love,
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
TOP MIX #NO2🔥 . Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕 . 1. Egg White Mask 2. Collagen Face Mask 3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon) 4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink) 5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae) . *Exclude postage. . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
106012/13/2017
Anti Social Media mask🔥
--------------
Quality Tiptop✔
Washable💯
RM 38 JE😱
Get yours now!📞
-------------- #facemask#antisocialmediamask#facemaskmurah#maskmurah
Anti Social Media mask🔥 -------------- Quality Tiptop✔ Washable💯 RM 38 JE😱 Get yours now!📞 -------------- #facemask#antisocialmediamask#facemaskmurah#maskmurah
26012/12/2017
Hye ‼️ 24k Gold Mask by @cantikstoree @cantikstoree RM 15 and Egg White Peel Off mask RM8 🌹🌹🌹 now  available di @thelabboutique ‼️‼️
Jangan lupa singgah the lab boutique❤❤❤
#Animalmask#maskshahalam #maskmurah.
.
.
Nak beli online? 
Whatsapp ika skrg 
010.567.6976
Hye ‼️ 24k Gold Mask by @cantikstoree @cantikstoree RM 15 and Egg White Peel Off mask RM8 🌹🌹🌹 now available di @thelabboutique ‼️‼️ Jangan lupa singgah the lab boutique❤❤❤ #Animalmask#maskshahalam #maskmurah. . . Nak beli online? Whatsapp ika skrg 010.567.6976
1145010/22/2017
PART1 - #paidreviewbyasyraf 😈
@scrub.nabila 
@alyazlyna 
@alif.zf 
@anxckk 🎥 @jiqurr 
Dah! Lupakan produk berkimia, bertukarlah kepada produk organik yg semestinya selamat digunakan, 100% halal macam DETOX MASK & COFFEE SCRUB dari @scrub.nabila ni .

Seriously Acap dah try, best gila lah! Ingat kan perempuan je boleh pakai rupanya tak! So Acap nak share la dengan korang .
Detox mask & coffee scrub ni adalah set yang paling berkesan untuk korang yang ada masalah kulit akibat pakai produk yang ada bahan kimia bahaya.
.
Macam mana pakej ni berfungsi pada kulit? Detox mask ni bertindak untuk mengeluarkan kotoran yg ada pada kulit & juga 'repair' kulit yg rosak. Coffee scrub pula membantu membuang kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask tadi. Coffee scrub juga sangat2 baik untuk memudarkan parut & glowingkan muka.
.
Macam mana nak pakai ? Korang boleh tengok video 👇🏻. Kalau berminat Whtsapp 014-3895980 @ pergi je IG: @scrub.nabila. IG dia best gila lah 😍

Temyracle... Saya mesti CARI !!
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah  #coffeescrubnabila #detoxmasknabila
PART1 - #paidreviewbyasyraf 😈 @scrub.nabila @alyazlyna @alif.zf @anxckk 🎥 @jiqurr Dah! Lupakan produk berkimia, bertukarlah kepada produk organik yg semestinya selamat digunakan, 100% halal macam DETOX MASK & COFFEE SCRUB dari @scrub.nabila ni . Seriously Acap dah try, best gila lah! Ingat kan perempuan je boleh pakai rupanya tak! So Acap nak share la dengan korang . Detox mask & coffee scrub ni adalah set yang paling berkesan untuk korang yang ada masalah kulit akibat pakai produk yang ada bahan kimia bahaya. . Macam mana pakej ni berfungsi pada kulit? Detox mask ni bertindak untuk mengeluarkan kotoran yg ada pada kulit & juga 'repair' kulit yg rosak. Coffee scrub pula membantu membuang kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask tadi. Coffee scrub juga sangat2 baik untuk memudarkan parut & glowingkan muka. . Macam mana nak pakai ? Korang boleh tengok video 👇🏻. Kalau berminat Whtsapp 014-3895980 @ pergi je IG: @scrub.nabila. IG dia best gila lah 😍 Temyracle... Saya mesti CARI !! . #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #coffeescrubnabila #detoxmasknabila
2990552820405/21/2017
Next