#maskmurah medias

Okay yang ini pulak Kanebo Mask(White,Pink,Yellow) dan Mybeauty Diary Mask(Ginseng,Brocoli,Natto). Harganya RM3.50 sekeping. Sama jugak beli banyak lahi murah. So apa tunggu lagi meh meh sembang hehe 
#maskmurah
Okay yang ini pulak Kanebo Mask(White,Pink,Yellow) dan Mybeauty Diary Mask(Ginseng,Brocoli,Natto). Harganya RM3.50 sekeping. Sama jugak beli banyak lahi murah. So apa tunggu lagi meh meh sembang hehe #maskmurah
3004/26/2017
Okay yang ini pulak Kanebo Mask(White,Pink,Yellow) dan Mybeauty Diary Mask(Ginseng,Brocoli,Natto). Harganya RM3.50 sekeping. Sama jugak beli banyak lahi murah. So apa tunggu lagi meh meh sembang hehe 
#maskmurah
Okay yang ini pulak Kanebo Mask(White,Pink,Yellow) dan Mybeauty Diary Mask(Ginseng,Brocoli,Natto). Harganya RM3.50 sekeping. Sama jugak beli banyak lahi murah. So apa tunggu lagi meh meh sembang hehe #maskmurah
3004/26/2017
Okay yang ini pulak Kanebo Mask(White,Pink,Yellow) dan Mybeauty Diary Mask(Ginseng,Brocoli,Natto). Harganya RM3.50 sekeping. Sama jugak beli banyak lahi murah. So apa tunggu lagi meh meh sembang hehe 
#maskmurah
Okay yang ini pulak Kanebo Mask(White,Pink,Yellow) dan Mybeauty Diary Mask(Ginseng,Brocoli,Natto). Harganya RM3.50 sekeping. Sama jugak beli banyak lahi murah. So apa tunggu lagi meh meh sembang hehe #maskmurah
3004/26/2017
Hai assalamualaikum semua. Apa khabar arini? Haa ni sis nak post gambar ni biar semua terang ya. Mask dalam gambar ni semuanya berharga RM1, harga yang dinyatakan tak termasuk dengan caj penghantaran tau. Nak lagi untung beli banyak banyak. Sis bagi harga borong terus hehehe. Kalau beli RM100 ke atas pulak postage free. 
#maskmurah
Hai assalamualaikum semua. Apa khabar arini? Haa ni sis nak post gambar ni biar semua terang ya. Mask dalam gambar ni semuanya berharga RM1, harga yang dinyatakan tak termasuk dengan caj penghantaran tau. Nak lagi untung beli banyak banyak. Sis bagi harga borong terus hehehe. Kalau beli RM100 ke atas pulak postage free. #maskmurah
2004/26/2017
Hai assalamualaikum semua. Apa khabar arini? Haa ni sis nak post gambar ni biar semua terang ya. Mask dalam gambar ni semuanya berharga RM1, harga yang dinyatakan tak termasuk dengan caj penghantaran tau. Nak lagi untung beli banyak banyak. Sis bagi harga borong terus hehehe. Kalau beli RM100 ke atas pulak postage free. 
#maskmurah
Hai assalamualaikum semua. Apa khabar arini? Haa ni sis nak post gambar ni biar semua terang ya. Mask dalam gambar ni semuanya berharga RM1, harga yang dinyatakan tak termasuk dengan caj penghantaran tau. Nak lagi untung beli banyak banyak. Sis bagi harga borong terus hehehe. Kalau beli RM100 ke atas pulak postage free. #maskmurah
2004/26/2017
Hai assalamualaikum semua. Apa khabar arini? Haa ni sis nak post gambar ni biar semua terang ya. Mask dalam gambar ni semuanya berharga RM1, harga yang dinyatakan tak termasuk dengan caj penghantaran tau. Nak lagi untung beli banyak banyak. Sis bagi harga borong terus hehehe. Kalau beli RM100 ke atas pulak postage free. 
#maskmurah
Hai assalamualaikum semua. Apa khabar arini? Haa ni sis nak post gambar ni biar semua terang ya. Mask dalam gambar ni semuanya berharga RM1, harga yang dinyatakan tak termasuk dengan caj penghantaran tau. Nak lagi untung beli banyak banyak. Sis bagi harga borong terus hehehe. Kalau beli RM100 ke atas pulak postage free. #maskmurah
4004/26/2017
35
Dapatkan
vitamin c & e + pearl
Dengan harga dropship

Promosi sehingga 30apr
TIADA YURAN

Kelebihan Menjadi dropship
-Dapat masuk dlm group FB
-hanya copy n paste Utk menjual

ORIGINAL
Utk semak keaslian,
Boleh scan hologram n masukkam no pin.

FREE GIFT termasuk

Kandungan vit:
1000mg vit c
2000mg vit e
1000mg collagen ikan talapia
2000mg glutathione
550mg pearl

COD selected area
-shah alam -jalan kebun,klang

Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo)

#floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia
#dianzvitamince
#dianzvitamin
#dropship
#dropshipmalaysia
35 Dapatkan vitamin c & e + pearl Dengan harga dropship Promosi sehingga 30apr TIADA YURAN Kelebihan Menjadi dropship -Dapat masuk dlm group FB -hanya copy n paste Utk menjual ORIGINAL Utk semak keaslian, Boleh scan hologram n masukkam no pin. FREE GIFT termasuk Kandungan vit: 1000mg vit c 2000mg vit e 1000mg collagen ikan talapia 2000mg glutathione 550mg pearl COD selected area -shah alam -jalan kebun,klang Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo) #floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia #dianzvitamince #dianzvitamin #dropship #dropshipmalaysia
3004/26/2017
#Repost @all_onlineshop with @repostapp
・・・
EYE MASK GOLD COLLAGEN

IDR 6.000
BELI 12PCS IDR 70.000

Terdiri dari : Serbuk Emas, Collagen, Vitamin C, Vitamin E, Asam Hylauronic, Provitamin

Manfaat :
1. Menghilangkan lingkaran hitam dan kantung mata,
2. Menghilangkan garis-garis halus,
3. Menghilangkan kelelahan mata,
4. Mengencangkan kulit dibawah mata,
5. Membuat mata menjadi fresh dan segar kembali.

Cara Pakai :
1. Bersihkan dulu daerah yang mau ditempelin masker,
2. Letakkan masker pada permukaan mata dalam posisi santai (tidur), biarkan dengan rileks selama 20 s/d 30 menit.
3. Bilas dgn air bersih lalu keringkan,
4. Gunakan 1 minggu 2-3 kali agar hasil maksimal dapat dicapai

#all_onlineshop #collagenlipsmask #collagen #collagenlips #collageneyemask #gudangkosmetikjkt #kosmetikmurah #lipmaskcollagen #maskerbibir #perawatanbibir #lipsmask #maskergold #whitening #collagenfacialmask #maskercollagen #maskercolagen #maskercollagenmurah #shiseidomask #maskmurah #eyemask #collageneyesmask #shiseidoblackmask #blackmagicshampo #gudangkosmetikmurah #mask #shisheidogoldmask #maskermata
#Repost @all_onlineshop with @repostapp ・・・ EYE MASK GOLD COLLAGEN IDR 6.000 BELI 12PCS IDR 70.000 Terdiri dari : Serbuk Emas, Collagen, Vitamin C, Vitamin E, Asam Hylauronic, Provitamin Manfaat : 1. Menghilangkan lingkaran hitam dan kantung mata, 2. Menghilangkan garis-garis halus, 3. Menghilangkan kelelahan mata, 4. Mengencangkan kulit dibawah mata, 5. Membuat mata menjadi fresh dan segar kembali. Cara Pakai : 1. Bersihkan dulu daerah yang mau ditempelin masker, 2. Letakkan masker pada permukaan mata dalam posisi santai (tidur), biarkan dengan rileks selama 20 s/d 30 menit. 3. Bilas dgn air bersih lalu keringkan, 4. Gunakan 1 minggu 2-3 kali agar hasil maksimal dapat dicapai #all_onlineshop #collagenlipsmask #collagen #collagenlips #collageneyemask #gudangkosmetikjkt #kosmetikmurah #lipmaskcollagen #maskerbibir #perawatanbibir #lipsmask #maskergold #whitening #collagenfacialmask #maskercollagen #maskercolagen #maskercollagenmurah #shiseidomask #maskmurah #eyemask #collageneyesmask #shiseidoblackmask #blackmagicshampo #gudangkosmetikmurah #mask #shisheidogoldmask #maskermata
1004/26/2017
#Repost @all_onlineshop with @repostapp
・・・
FACE MASK GOLD BIO COLLAGEN

IDR 15.000
PROMO BELI 6PCS IDR 80.000 ONLY

MANFAAT MASK BIO-GOLD FACIAL KOLAGEN
* Melembabkan kulit wajah
* Memutihkan & mencerahkan wajah
* Mengecilkan pori2 wajah
* Mengencangkan wajah

Cara Pemakaian:
Buka kemasan, kemudian lekatkan masker pada wajah anda.
Pemakaian bisa dipakai sekitar 20-30menit

#all_onlineshop #collagenlipsmask #collagen #collagenlips #collageneyemask #gudangkosmetikjkt #kosmetikmurah #lipmaskcollagen #maskerbibir #perawatanbibir #lipsmask #maskergold #whitening #collagenfacialmask #maskercollagen #maskercolagen #maskercollagenmurah #shiseidomask #maskmurah #eyemask #collageneyesmask #shiseidoblackmask #blackmagicshampo #gudangkosmetikmurah #mask #shisheidogoldmask #maskermata
#Repost @all_onlineshop with @repostapp ・・・ FACE MASK GOLD BIO COLLAGEN IDR 15.000 PROMO BELI 6PCS IDR 80.000 ONLY MANFAAT MASK BIO-GOLD FACIAL KOLAGEN * Melembabkan kulit wajah * Memutihkan & mencerahkan wajah * Mengecilkan pori2 wajah * Mengencangkan wajah Cara Pemakaian: Buka kemasan, kemudian lekatkan masker pada wajah anda. Pemakaian bisa dipakai sekitar 20-30menit #all_onlineshop #collagenlipsmask #collagen #collagenlips #collageneyemask #gudangkosmetikjkt #kosmetikmurah #lipmaskcollagen #maskerbibir #perawatanbibir #lipsmask #maskergold #whitening #collagenfacialmask #maskercollagen #maskercolagen #maskercollagenmurah #shiseidomask #maskmurah #eyemask #collageneyesmask #shiseidoblackmask #blackmagicshampo #gudangkosmetikmurah #mask #shisheidogoldmask #maskermata
0004/26/2017
Banyaknya mask percuma 😍😍 Apa tunggu lagi? Promotion untill 1 May 2017 !! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Grab your mask now 😘
.
#thenabilashop #kedaionline #maskerrm1 #maskmurah #shiseidoblack #shiseidowhite #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidoborong #maskborong #animalmask #facemask #maskwhitehead #maskblackhead #lipmask #eyemask #aloeveragel #aloeveramurahoriginal #victoriasecret #victoriasecretmurah
3004/26/2017
Banyaknya mask percuma 😍😍 Apa tunggu lagi? Promotion untill 1 May 2017 !! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Grab your mask now 😘
.
#thenabilashop #kedaionline #maskerrm1 #maskmurah #shiseidoblack #shiseidowhite #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidoborong #maskborong #animalmask #facemask #maskwhitehead #maskblackhead #lipmask #eyemask #aloeveragel #aloeveramurahoriginal #victoriasecret #victoriasecretmurah
3004/26/2017
Banyaknya mask percuma 😍😍 Apa tunggu lagi? Promotion untill 1 May 2017 !! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Grab your mask now 😘
.
#thenabilashop #kedaionline #maskerrm1 #maskmurah #shiseidoblack #shiseidowhite #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidoborong #maskborong #animalmask #facemask #maskwhitehead #maskblackhead #lipmask #eyemask #aloeveragel #aloeveramurahoriginal #victoriasecret #victoriasecretmurah
4004/26/2017
#repost
Artis terkenal malaysia @haniszalikha pun suka dgn laneige moisture care trial kit 😍
Klu nak wajah sihat dan glowing mcm hanis zalikha atau pun song hye kyo kena try laneige moisture care! Dalam ada 4 items, cukup untuk skin care harian ya 😊 boleh dapatkan individual dengan harga RM40 sahaja (termasuk postage!)
Nak tahu lebih lanjut atau nak order?
Anda boleh DM atau whatsapp +60148523337 🌸
#sayajual #sayajualmurah #sayajuallaneige #sayajuallaneigemurah #laneigemurah #laneigemalaysia #laneigemalaysiamurah #laneigeoriginal #laneigetrialkit #sayajualbioaqua #sayajualbioaquamurah #bioaqua #bioaquaoriginal #bioaquamurah #sayajualmask #sayajualmaskmurah #mask #maskmurah #sayajualcomelyco #comelyco #comelycomurah #setpenjagaanmuka #setpenjagaanmukamurah #bazaarpaknil
#repost Artis terkenal malaysia @haniszalikha pun suka dgn laneige moisture care trial kit 😍 Klu nak wajah sihat dan glowing mcm hanis zalikha atau pun song hye kyo kena try laneige moisture care! Dalam ada 4 items, cukup untuk skin care harian ya 😊 boleh dapatkan individual dengan harga RM40 sahaja (termasuk postage!) Nak tahu lebih lanjut atau nak order? Anda boleh DM atau whatsapp +60148523337 🌸 #sayajual #sayajualmurah #sayajuallaneige #sayajuallaneigemurah #laneigemurah #laneigemalaysia #laneigemalaysiamurah #laneigeoriginal #laneigetrialkit #sayajualbioaqua #sayajualbioaquamurah #bioaqua #bioaquaoriginal #bioaquamurah #sayajualmask #sayajualmaskmurah #mask #maskmurah #sayajualcomelyco #comelyco #comelycomurah #setpenjagaanmuka #setpenjagaanmukamurah #bazaarpaknil
17004/25/2017
🌾MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI/GINSENG/NATTO)🌾
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
Harga:
Rm3.50/pcs. Kalau untuk borong harga lain ya, pm saya dulu. Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran dijalankan pada setiap hari ISNIN & KHAMIS ya, sila ambil perhatian.
.
Whatsapp saya EreenYasmeen :017-4464371

#ereenyasmeen 
#maskmurah
🌾MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI/GINSENG/NATTO)🌾 . Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . Harga: Rm3.50/pcs. Kalau untuk borong harga lain ya, pm saya dulu. Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran dijalankan pada setiap hari ISNIN & KHAMIS ya, sila ambil perhatian. . Whatsapp saya EreenYasmeen :017-4464371 #ereenyasmeen #maskmurah
10104/25/2017
🌾MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI/GINSENG/NATTO)🌾
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
Harga:
Rm3.50/pcs. Kalau untuk borong harga lain ya, pm saya dulu. Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran dijalankan pada setiap hari ISNIN & KHAMIS ya, sila ambil perhatian.
.
Whatsapp saya EreenYasmeen :017-4464371

#ereenyasmeen 
#maskmurah
🌾MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI/GINSENG/NATTO)🌾 . Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . Harga: Rm3.50/pcs. Kalau untuk borong harga lain ya, pm saya dulu. Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran dijalankan pada setiap hari ISNIN & KHAMIS ya, sila ambil perhatian. . Whatsapp saya EreenYasmeen :017-4464371 #ereenyasmeen #maskmurah
8004/25/2017
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
134608/31/2016
🌾MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI/GINSENG/NATTO)🌾
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
Harga:
Rm3.50/pcs. Kalau untuk borong harga lain ya, pm saya dulu. Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran dijalankan pada setiap hari ISNIN & KHAMIS ya, sila ambil perhatian.
.
Whatsapp saya EreenYasmeen :017-4464371

#ereenyasmeen 
#maskmurah
🌾MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI/GINSENG/NATTO)🌾 . Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . Harga: Rm3.50/pcs. Kalau untuk borong harga lain ya, pm saya dulu. Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos penghantaran. Penghantaran dijalankan pada setiap hari ISNIN & KHAMIS ya, sila ambil perhatian. . Whatsapp saya EreenYasmeen :017-4464371 #ereenyasmeen #maskmurah
11004/25/2017
AYUMI PEEL OFF MASK
RM20 
#ayumipeeloffmask #maskmurah #ayumimask #ayumipeeloffmaskmurah
135009/29/2016
#videoreviewbyeyya .
hi assalamualaikum sebelum ni syiera pernah post pasal detox mask ni kan .. yg dpt lembutkan muka/hilangkan parut/jerawat.. so hrni syiera da buat sedikit video tentang detox mask ni .. πŸ’•πŸ’‹πŸ˜½.. really love it .. laki perempuan bole pakai..jom follow .
@temyracle.hq 
@temyracle.hq 
@temyracle.hq 
@nature_organics 
@nature_organics 
@nature_organics
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
#videoreviewbyeyya . hi assalamualaikum sebelum ni syiera pernah post pasal detox mask ni kan .. yg dpt lembutkan muka/hilangkan parut/jerawat.. so hrni syiera da buat sedikit video tentang detox mask ni .. πŸ’•πŸ’‹πŸ˜½.. really love it .. laki perempuan bole pakai..jom follow . @temyracle.hq @temyracle.hq @temyracle.hq @nature_organics @nature_organics @nature_organics #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
6173486501/08/2017
Pre-order sexylook top selling mask pack 10 pcs (8 types to choose). Rm39.  #mask #sheetmask #sayajual #maskmurah.  Whatsapp 017-9520245
Pre-order sexylook top selling mask pack 10 pcs (8 types to choose). Rm39. #mask #sheetmask #sayajual #maskmurah. Whatsapp 017-9520245
18204/23/2017
🌾SHISEIDO WHITE MASK 🌾
.
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

mask ni 1pc rm 1...boleh mix...boleh borong..penghantaran setiap isnin & khamis..yg dekat saya hantar ya 😊😊 HAPPY SHOPPING..😘😘 IZZAH KAMILAH ADNAN
011-12507950

#maskmurah#maskmuka#jomcantik
#flawless
🌾SHISEIDO WHITE MASK 🌾 . Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. mask ni 1pc rm 1...boleh mix...boleh borong..penghantaran setiap isnin & khamis..yg dekat saya hantar ya 😊😊 HAPPY SHOPPING..😘😘 IZZAH KAMILAH ADNAN 011-12507950 #maskmurah#maskmuka#jomcantik #flawless
40304/06/2017
Tutorial time! Sebenarnya ada banyak cara utk pakai detox mask temyracle ni. Nak mix dgn lemon boleh. Yogurt boleh. Cuma makesure bahan yang uol guna tu natural la. Heehe jgn la pi campoq dengan ubat gigi pulak. Mampuih.
.
Siapa belum cuba lagi memang rugi tersangat sangat nya!
.
Jadi dengan itu temy nk umumkan. Kalau nk order wajib whatsapp +60128813062 sekaranggg sebab esok kita ada postage 😍
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
Tutorial time! Sebenarnya ada banyak cara utk pakai detox mask temyracle ni. Nak mix dgn lemon boleh. Yogurt boleh. Cuma makesure bahan yang uol guna tu natural la. Heehe jgn la pi campoq dengan ubat gigi pulak. Mampuih. . Siapa belum cuba lagi memang rugi tersangat sangat nya! . Jadi dengan itu temy nk umumkan. Kalau nk order wajib whatsapp +60128813062 sekaranggg sebab esok kita ada postage 😍 . #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
1133176403/18/2017
Klo yang ini paket Kefir berminyaak dan berkomedo
#maskmurah #maskkefir #_alami#sehatalami #hemat
Klo yang ini paket Kefir berminyaak dan berkomedo #maskmurah #maskkefir #_alami#sehatalami #hemat
6004/07/2017
#repost
Artis terkenal malaysia @haniszalikha pun suka dgn laneige moisture care trial kit 😍
Klu nak wajah sihat dan glowing mcm hanis zalikha atau pun song hye kyo kena try laneige moisture care! Dalam ada 4 items, cukup untuk skin care harian ya 😊 boleh dapatkan individual dengan harga RM40 sahaja (termasuk postage!)
Nak tahu lebih lanjut atau nak order?
Anda boleh DM atau whatsapp +60148523337 🌸
#sayajual #sayajualmurah #sayajuallaneige #sayajuallaneigemurah #laneigemurah #laneigemalaysia #laneigemalaysiamurah #laneigeoriginal #laneigetrialkit #sayajualbioaqua #sayajualbioaquamurah #bioaqua #bioaquaoriginal #bioaquamurah #sayajualmask #sayajualmaskmurah #mask #maskmurah #sayajualcomelyco #comelyco #comelycomurah #setpenjagaanmuka #setpenjagaanmukamurah #bazaarpaknil
#repost Artis terkenal malaysia @haniszalikha pun suka dgn laneige moisture care trial kit 😍 Klu nak wajah sihat dan glowing mcm hanis zalikha atau pun song hye kyo kena try laneige moisture care! Dalam ada 4 items, cukup untuk skin care harian ya 😊 boleh dapatkan individual dengan harga RM40 sahaja (termasuk postage!) Nak tahu lebih lanjut atau nak order? Anda boleh DM atau whatsapp +60148523337 🌸 #sayajual #sayajualmurah #sayajuallaneige #sayajuallaneigemurah #laneigemurah #laneigemalaysia #laneigemalaysiamurah #laneigeoriginal #laneigetrialkit #sayajualbioaqua #sayajualbioaquamurah #bioaqua #bioaquaoriginal #bioaquamurah #sayajualmask #sayajualmaskmurah #mask #maskmurah #sayajualcomelyco #comelyco #comelycomurah #setpenjagaanmuka #setpenjagaanmukamurah #bazaarpaknil
28004/25/2017
Next