#maskmurah medias

24K GOLD MASK, mengandungi agen2 pemutihan  yang diperbuat daripada bahan yang bermutu tinggi dan bertindak sebagai agen pemutihan kulit dengan kandungan emas 24k didalamnya. Memberikan kesan pemutihan secara sekata dipermukaan kulit muka untuk hasil putih berseri secara sekata dan sempurna.

Cara Pakai :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Sapukan Mask 24k ke seluruh wajah (Hindari pada bahagian mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 min ~ 30 minit)
4. Bilas dengan air bersih

5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu

Berminat whatsapp๐Ÿ“ฒ 0173027203

#maskmuka#goldmask24k#kulitlincin#maskmurah#sayajual#barangonline#skincaremurah#
24K GOLD MASK, mengandungi agen2 pemutihan yang diperbuat daripada bahan yang bermutu tinggi dan bertindak sebagai agen pemutihan kulit dengan kandungan emas 24k didalamnya. Memberikan kesan pemutihan secara sekata dipermukaan kulit muka untuk hasil putih berseri secara sekata dan sempurna. Cara Pakai : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan 2. Sapukan Mask 24k ke seluruh wajah (Hindari pada bahagian mata, alis dan bibir) 3. Tunggu hingga kering (25 min ~ 30 minit) 4. Bilas dengan air bersih 5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu Berminat whatsapp๐Ÿ“ฒ 0173027203 #maskmuka#goldmask24k#kulitlincin#maskmurah#sayajual#barangonline#skincaremurah#
9003/23/2017
{ Masker bibir } buat bibir kamu yang kering jadi lembab, lebih berkilau, dan terlihat cantik natural  harga: 5rb/pcs

#maskerbibir #maskbibir #maskmurah #maskermurah #maskersby #cantik #olshopmurah #olshopsby
{ Masker bibir } buat bibir kamu yang kering jadi lembab, lebih berkilau, dan terlihat cantik natural harga: 5rb/pcs #maskerbibir #maskbibir #maskmurah #maskermurah #maskersby #cantik #olshopmurah #olshopsby
2003/23/2017
SELLING FAST! ๐Ÿ‘
.
SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜

Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan.
*Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

HARGA : 
RM 1.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 1.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 0.50/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)

POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 ๐Ÿ“ฒ
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnam mask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah

Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! ๐Ÿ‘ . SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜ Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. HARGA : RM 1.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 1.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 0.50/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 ๐Ÿ“ฒ . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnam mask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah Image: @maskmalaysia
8003/23/2017
SELLING FAST! ๐Ÿ‘
.
SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜

Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan.
*Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

HARGA : 
RM 1.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 1.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 0.50/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)

POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 ๐Ÿ“ฒ
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnam mask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah

Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! ๐Ÿ‘ . SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜ Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. HARGA : RM 1.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 1.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 0.50/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 ๐Ÿ“ฒ . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnam mask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah Image: @maskmalaysia
10003/23/2017
SELLING FAST! ๐Ÿ‘
.
SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜

Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan.
*Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

HARGA : 
RM 1.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 1.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 0.50/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)

POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 ๐Ÿ“ฒ
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnam mask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah

Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! ๐Ÿ‘ . SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜ Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. HARGA : RM 1.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 1.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 0.50/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 ๐Ÿ“ฒ . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnam mask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah Image: @maskmalaysia
10003/23/2017
Mau bebas dari komedo?
Gak percaya diri banyak komedo? 
Buktikan dg Shills Black Mask!  Hanya sekali pemakaian komedo kamu bakal terangkat tuntas.

BONUS MAKE UP BRUSH
Hanya 95.000/Btl
Grosiran (>3Btl) @90.000

Cara Pakai:
- Bersihkan wajah dengan perlahan
- Pakai sekali atau dua kali dalam seminggu dengan olesan yang tipis pada wajah dan leher
- Hindari daerah mata
- Relax dan diamkan 15-20 menit hingga kering
- Perlahan angkat masker dengan ditarik dari ujung
- Bilas Bersih

Simple and Easy

Minat Line :
- @salein.sellout (use @)
- Vianakie (@vianakie)

#mask#masker#blackmask#shills#maskermurah#maskerkomedo#komedo#hidung#maskerIndonesia#maskmurah#blackmaskmurah#maskmuka#shillsmask#shillsmasker#maskbatam#maskerbatam
Mau bebas dari komedo? Gak percaya diri banyak komedo? Buktikan dg Shills Black Mask! Hanya sekali pemakaian komedo kamu bakal terangkat tuntas. BONUS MAKE UP BRUSH Hanya 95.000/Btl Grosiran (>3Btl) @90.000 Cara Pakai: - Bersihkan wajah dengan perlahan - Pakai sekali atau dua kali dalam seminggu dengan olesan yang tipis pada wajah dan leher - Hindari daerah mata - Relax dan diamkan 15-20 menit hingga kering - Perlahan angkat masker dengan ditarik dari ujung - Bilas Bersih Simple and Easy Minat Line : - @salein.sellout (use @) - Vianakie (@vianakie) #mask#masker#blackmask#shills#maskermurah#maskerkomedo#komedo#hidung#maskerIndonesia#maskmurah#blackmaskmurah#maskmuka#shillsmask#shillsmasker#maskbatam#maskerbatam
2003/23/2017
5
Dapatkan
vitamin c & e + pearl
Dengan harga dropship

Promosi sehingga 30apr
TIADA YURAN

Kelebihan Menjadi dropship
-Dapat masuk dlm group FB
-hanya copy n paste Utk menjual

ORIGINAL
Utk semak keaslian,
Boleh scan hologram n masukkam no pin.

FREE GIFT termasuk

Kandungan vit:
1000mg vit c
2000mg vit e
1000mg collagen ikan talapia
2000mg glutathione
550mg pearl

COD selected area
-shah alam -jalan kebun,klang

Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo)

#floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia
#dianzvitamince
#dianzvitamin
#dropship
#dropshipmalaysia
5 Dapatkan vitamin c & e + pearl Dengan harga dropship Promosi sehingga 30apr TIADA YURAN Kelebihan Menjadi dropship -Dapat masuk dlm group FB -hanya copy n paste Utk menjual ORIGINAL Utk semak keaslian, Boleh scan hologram n masukkam no pin. FREE GIFT termasuk Kandungan vit: 1000mg vit c 2000mg vit e 1000mg collagen ikan talapia 2000mg glutathione 550mg pearl COD selected area -shah alam -jalan kebun,klang Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo) #floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia #dianzvitamince #dianzvitamin #dropship #dropshipmalaysia
1003/23/2017
๐Ÿ SHISEIDO BIRD NEST MASK ๐Ÿ
.
.
Fungsi:
-Membersih & mencerahkan wajah. -Mengecilkan pori-pori.
- Menanggalkan sel kulit mati.
- Mengurangkan kedutan & penuaan.
- Mempunyai extra collagen yang baik untuk wajah.
- Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali.
.
.
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.x masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
* Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. * Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. * Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
* Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
Harga:
RM1/pcs
RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas
RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas
.
.
Direct Whatsapp
013 421 3649
013 421 3649
.
.
#shiseidomask #shiseidomaskjapan #shiseidomaskmalaysia #maskermuka #mask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukaperak #maskermuka #peeloff #peeloffmask #shiseidogoldmask #shiseidobirdnestmask #shiseidobirdnest #maskmurah #sayapakaisayajual #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaronline #Perak #Malaysia #postageonly #syukurselalu #boomlikes
๐Ÿ SHISEIDO BIRD NEST MASK ๐Ÿ . . Fungsi: -Membersih & mencerahkan wajah. -Mengecilkan pori-pori. - Menanggalkan sel kulit mati. - Mengurangkan kedutan & penuaan. - Mempunyai extra collagen yang baik untuk wajah. - Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali. . . Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.x masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . * Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. * Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. * Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. * Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . . Harga: RM1/pcs RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas . . Direct Whatsapp 013 421 3649 013 421 3649 . . #shiseidomask #shiseidomaskjapan #shiseidomaskmalaysia #maskermuka #mask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukaperak #maskermuka #peeloff #peeloffmask #shiseidogoldmask #shiseidobirdnestmask #shiseidobirdnest #maskmurah #sayapakaisayajual #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaronline #Perak #Malaysia #postageonly #syukurselalu #boomlikes
14103/23/2017
๐Ÿ SHISEIDO BIRD NEST MASK ๐Ÿ
.
.
Fungsi:
-Membersih & mencerahkan wajah. -Mengecilkan pori-pori.
- Menanggalkan sel kulit mati.
- Mengurangkan kedutan & penuaan.
- Mempunyai extra collagen yang baik untuk wajah.
- Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali.
.
.
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.x masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
* Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. * Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. * Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
* Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
Harga:
RM1/pcs
RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas
RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas
.
.
Direct Whatsapp
013 421 3649
013 421 3649
.
.
#shiseidomask
#maskmuka #maskmurah
#maskmukamurah #shiseidogoldmask #shiseidobirdnestmask
#extracollagen #goldmask #peeloffmask #maskermuka #maskermukamurah
๐Ÿ SHISEIDO BIRD NEST MASK ๐Ÿ . . Fungsi: -Membersih & mencerahkan wajah. -Mengecilkan pori-pori. - Menanggalkan sel kulit mati. - Mengurangkan kedutan & penuaan. - Mempunyai extra collagen yang baik untuk wajah. - Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali. . . Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.x masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . * Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. * Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. * Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. * Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . . Harga: RM1/pcs RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas . . Direct Whatsapp 013 421 3649 013 421 3649 . . #shiseidomask #maskmuka #maskmurah #maskmukamurah #shiseidogoldmask #shiseidobirdnestmask #extracollagen #goldmask #peeloffmask #maskermuka #maskermukamurah
8003/23/2017
๐Ÿ’“ BINGYU MASK CUCUMBER *Dapat melembapkan wajah...๐Ÿ˜˜ HARGA : RM 3.50 (exc postage)

1-10pcs RM7 (sm)/RM11 (ss)
11-20pcs RM10 (sm)/RM16 (ss)

Sebarang pertanyaan atau berminat boleh pm 0142504073

#maskmurah 
#mask
๐Ÿ’“ BINGYU MASK CUCUMBER *Dapat melembapkan wajah...๐Ÿ˜˜ HARGA : RM 3.50 (exc postage) 1-10pcs RM7 (sm)/RM11 (ss) 11-20pcs RM10 (sm)/RM16 (ss) Sebarang pertanyaan atau berminat boleh pm 0142504073 #maskmurah #mask
4003/23/2017
OMAIGOD!KENAPA GATAL SANGAT BILA PAKAI VOILACLAYMASK NI??!!!! Gaissss...keep calm gais keep calm okeyyyy.... Nih zaty nak habaq maiiii,uols gatal gatal kulit masa pakai tu,bukan sebab dak sesuai...dakkkkk...
Jangan buangggg!!!!
.
Gatal tu sebab HEALING CRISIS ..
Sebab tu tak semua yang rasa gatal gatal tuu..
But but but trust me! It's temporary!!
Sementara je gaissss!!. Uols akan rasa gatal time pakai je...bila bilas takde gatal2 tu..lembut macam baby kulit uols nanti

Pm atau wasap zatycepat0199921426

#beautycare #vcm #voilaclaymask #maskmurah #maskmurahmalaysia #diyfacial #homespa #maskmalaysia #detoxmask #sayajualmask #maskborong #maskmalaysia #maskbrunei #maskindonesia #maskborongmalaysia #tipscantik #beautyhacks #kosmetikmurah #kosmetikborong #bazarpaknil #voilaclaymaskfeedback
OMAIGOD!KENAPA GATAL SANGAT BILA PAKAI VOILACLAYMASK NI??!!!! Gaissss...keep calm gais keep calm okeyyyy.... Nih zaty nak habaq maiiii,uols gatal gatal kulit masa pakai tu,bukan sebab dak sesuai...dakkkkk... Jangan buangggg!!!! . Gatal tu sebab HEALING CRISIS .. Sebab tu tak semua yang rasa gatal gatal tuu.. But but but trust me! It's temporary!! Sementara je gaissss!!. Uols akan rasa gatal time pakai je...bila bilas takde gatal2 tu..lembut macam baby kulit uols nanti Pm atau wasap zatycepat0199921426 #beautycare #vcm #voilaclaymask #maskmurah #maskmurahmalaysia #diyfacial #homespa #maskmalaysia #detoxmask #sayajualmask #maskborong #maskmalaysia #maskbrunei #maskindonesia #maskborongmalaysia #tipscantik #beautyhacks #kosmetikmurah #kosmetikborong #bazarpaknil #voilaclaymaskfeedback
4003/23/2017
COSBIO MASK
.
ROSE๐ŸŒน
Benefits
-moisturizing
-soothing
-convergence
.

Price:RM 3.00 (exclude pos)
Postage (RM 8SEM /RM 12SS)
Whatsapp +60175016434
#maskkorea#maskmurah#raya2017#kubangkerian#kelantan#perak#taiping
COSBIO MASK . ROSE๐ŸŒน Benefits -moisturizing -soothing -convergence . Price:RM 3.00 (exclude pos) Postage (RM 8SEM /RM 12SS) Whatsapp +60175016434 #maskkorea#maskmurah#raya2017#kubangkerian#kelantan#perak#taiping
5003/23/2017
COSBIO MASK
.
SEAWEED๐Ÿ’œ
Benefits
-moisturizing
-refining
-mild
.

Price:RM 3.00 (exclude pos)
Postage (RM 8SEM /RM 12SS)
Whatsapp +60175016434
#maskkorea#maskmurah#raya2017#kubangkerian#kelantan#perak#taiping
COSBIO MASK . SEAWEED๐Ÿ’œ Benefits -moisturizing -refining -mild . Price:RM 3.00 (exclude pos) Postage (RM 8SEM /RM 12SS) Whatsapp +60175016434 #maskkorea#maskmurah#raya2017#kubangkerian#kelantan#perak#taiping
2003/23/2017
Mask Original dari Kefir
Perawatan alami dan sehat. Aman buat busui dan bumil.
#maskmurah #kefir #Alami #kebumen
Mask Original dari Kefir Perawatan alami dan sehat. Aman buat busui dan bumil. #maskmurah #kefir #Alami #kebumen
11003/23/2017
4
Dapatkan
vitamin c & e + pearl
Dengan harga dropship

Promosi sehingga 30apr
TIADA YURAN

Kelebihan Menjadi dropship
-Dapat masuk dlm group FB
-hanya copy n paste Utk menjual

ORIGINAL
Utk semak keaslian,
Boleh scan hologram n masukkam no pin.

FREE GIFT termasuk

Kandungan vit:
1000mg vit c
2000mg vit e
1000mg collagen ikan talapia
2000mg glutathione
550mg pearl

COD selected area
-shah alam -jalan kebun,klang

Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo)

#floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia
#dianzvitamince
#dianzvitamin
#dropship
#dropshipmalaysia
4 Dapatkan vitamin c & e + pearl Dengan harga dropship Promosi sehingga 30apr TIADA YURAN Kelebihan Menjadi dropship -Dapat masuk dlm group FB -hanya copy n paste Utk menjual ORIGINAL Utk semak keaslian, Boleh scan hologram n masukkam no pin. FREE GIFT termasuk Kandungan vit: 1000mg vit c 2000mg vit e 1000mg collagen ikan talapia 2000mg glutathione 550mg pearl COD selected area -shah alam -jalan kebun,klang Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo) #floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia #dianzvitamince #dianzvitamin #dropship #dropshipmalaysia
7003/23/2017
ahwooo ๐Ÿ‘ป#maskmurah @miss_sungit28
ahwooo ๐Ÿ‘ป#maskmurah @miss_sungit28
9103/22/2017
Omg serius lah satu bekas ni boleh selesaikan banyak masalah kulit?! ๐Ÿ˜ฑ
.
Haaa tulah korang tak tau.. Detox mask ni memang power ๐Ÿ’ช๐Ÿป tak padan dengan kecik. Tapi kaya dengan pelbagai khasiat untuk kulit. Mak love! ๐Ÿ˜
.
Dah ramai jatuh cinta dgn detox mask tau.. Tak caya tengoklah kat #feedbackdetoxmasktemyracle  ni hah..
.
Follow ig @temyracle.hq & @nature_organics
.
Amacam? Dah jatuh cinta sama? Whatsapp +60128813062 untuk order NOW!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
.
41/60
Omg serius lah satu bekas ni boleh selesaikan banyak masalah kulit?! ๐Ÿ˜ฑ . Haaa tulah korang tak tau.. Detox mask ni memang power ๐Ÿ’ช๐Ÿป tak padan dengan kecik. Tapi kaya dengan pelbagai khasiat untuk kulit. Mak love! ๐Ÿ˜ . Dah ramai jatuh cinta dgn detox mask tau.. Tak caya tengoklah kat #feedbackdetoxmasktemyracle ni hah.. . Follow ig @temyracle.hq & @nature_organics . Amacam? Dah jatuh cinta sama? Whatsapp +60128813062 untuk order NOW! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut . 41/60
617303/23/2017
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
134608/31/2016
AYUMI PEEL OFF MASK
RM20 
#ayumipeeloffmask #maskmurah #ayumimask #ayumipeeloffmaskmurah
135009/29/2016
Hidung berduri? Mari pakai masker ini. Terus licin hidung anda
.
๐ŸŽ€VIETNAM MASK๐ŸŽ€
RM5
Promosi 5pcs๐Ÿ‘‰RM4.50/pcs
.
Postage RM8sm/RM11ss
.
๐Ÿ“žWHATSAPP / TELEGRAM 012 5405699
Telegram username @igteratai
.
Cara pakai Vietnam Mask :
1.Cuci bersih muka macam biasa.Lap kering.
2.Oleskan sedikit Vietnam Mask pada bahagian yang korang nak tanggalkan blackhead.Macam kat hidung ke, seluruh muka pun boleh.
3.Tampalkan kertas putih.Kertas putih tu automatik akan melekat sebab Vietnam Mask tu macam gam.
4. Biar selama 5 minit, kulau dah x sabar sangat 3 minit pun boleh kot.Tapi hasil nya kuranglah.
5.Pasti cuci muka semula untuk hilangkan kesan gam Vietnam Mask.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vietnammask #vietnammaskmurah #maskmurah #goldmaskmurah #kosmetikmurah #ammasoap #vietnammaskmurahmalaysia #borongvietnammask #berinamurah #berinakrimpelurusrambut #berinakrimrambut #krimrambut #kcollymurah #krimkunyitmurah #variableymurah #variableyserum #variableyserummurah #vietnammaskborong #vietnammaskmurah #vietnammaskrm3 #vietnammaskrm5 #maskvietnam #maskvietnammurah #maskvietnammurah #vietnammaskborong #vietnammaskborongmurah #vietnammaskmurahgiler #vietnammaskmurahsangat #maskvietnammurah #maskvietnamborong #maskvietnammurahmalaysia
Hidung berduri? Mari pakai masker ini. Terus licin hidung anda . ๐ŸŽ€VIETNAM MASK๐ŸŽ€ RM5 Promosi 5pcs๐Ÿ‘‰RM4.50/pcs . Postage RM8sm/RM11ss . ๐Ÿ“žWHATSAPP / TELEGRAM 012 5405699 Telegram username @igteratai . Cara pakai Vietnam Mask : 1.Cuci bersih muka macam biasa.Lap kering. 2.Oleskan sedikit Vietnam Mask pada bahagian yang korang nak tanggalkan blackhead.Macam kat hidung ke, seluruh muka pun boleh. 3.Tampalkan kertas putih.Kertas putih tu automatik akan melekat sebab Vietnam Mask tu macam gam. 4. Biar selama 5 minit, kulau dah x sabar sangat 3 minit pun boleh kot.Tapi hasil nya kuranglah. 5.Pasti cuci muka semula untuk hilangkan kesan gam Vietnam Mask. . . . . . . . . . . . #vietnammask #vietnammaskmurah #maskmurah #goldmaskmurah #kosmetikmurah #ammasoap #vietnammaskmurahmalaysia #borongvietnammask #berinamurah #berinakrimpelurusrambut #berinakrimrambut #krimrambut #kcollymurah #krimkunyitmurah #variableymurah #variableyserum #variableyserummurah #vietnammaskborong #vietnammaskmurah #vietnammaskrm3 #vietnammaskrm5 #maskvietnam #maskvietnammurah #maskvietnammurah #vietnammaskborong #vietnammaskborongmurah #vietnammaskmurahgiler #vietnammaskmurahsangat #maskvietnammurah #maskvietnamborong #maskvietnammurahmalaysia
184302/25/2017
Weekend2 ni manjakan diri dengan detox mask dari @temyracle.hq . Har detox mask ni dapat kecutkan jerawat seketui kat muka tu dlm masa sehari je. Masalah black head ka kulit kusam ka xsoh duk bimbang dh noh bley cepat2 dapatkan detox mask ni dari @temyracle.hq . Cara pon senang je sapu2 ja xnak pekat sgt blend jah ngan air sikit & tunggu kering je !.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
Weekend2 ni manjakan diri dengan detox mask dari @temyracle.hq . Har detox mask ni dapat kecutkan jerawat seketui kat muka tu dlm masa sehari je. Masalah black head ka kulit kusam ka xsoh duk bimbang dh noh bley cepat2 dapatkan detox mask ni dari @temyracle.hq . Cara pon senang je sapu2 ja xnak pekat sgt blend jah ngan air sikit & tunggu kering je !. . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
6436553001/15/2017
โœจBaby Skin Whitening Soothing Maskโœจ
Inginkan kulit selembut dan sehalus bayi? Hanya dgn masker Baby skin 3 kali seminggu.. Modal serendah RM3.50 1pcs.. Borong 10 cuma RM29 shj..! Wasap Cikjah 0179045737

#maskkorea #cantik #maskmurah #kulitsihatdancantik
โœจBaby Skin Whitening Soothing Maskโœจ Inginkan kulit selembut dan sehalus bayi? Hanya dgn masker Baby skin 3 kali seminggu.. Modal serendah RM3.50 1pcs.. Borong 10 cuma RM29 shj..! Wasap Cikjah 0179045737 #maskkorea #cantik #maskmurah #kulitsihatdancantik
13103/21/2017
ahwooo ๐Ÿ‘ป#maskmurah @miss_sungit28
ahwooo ๐Ÿ‘ป#maskmurah @miss_sungit28
9103/22/2017
#videoreviewbyeyya .
hi assalamualaikum sebelum ni syiera pernah post pasal detox mask ni kan .. yg dpt lembutkan muka/hilangkan parut/jerawat.. so hrni syiera da buat sedikit video tentang detox mask ni .. ๐Ÿ’•๐Ÿ’‹๐Ÿ˜ฝ.. really love it .. laki perempuan bole pakai..jom follow .
@temyracle.hq 
@temyracle.hq 
@temyracle.hq 
@nature_organics 
@nature_organics 
@nature_organics
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
#videoreviewbyeyya . hi assalamualaikum sebelum ni syiera pernah post pasal detox mask ni kan .. yg dpt lembutkan muka/hilangkan parut/jerawat.. so hrni syiera da buat sedikit video tentang detox mask ni .. ๐Ÿ’•๐Ÿ’‹๐Ÿ˜ฝ.. really love it .. laki perempuan bole pakai..jom follow . @temyracle.hq @temyracle.hq @temyracle.hq @nature_organics @nature_organics @nature_organics #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
6143448501/08/2017
Next