#maskmurah medias

SNP ANIMAL MASK
Rp. 4500
.
.
panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts)
 dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori
tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent
 otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus
.
.
CARA PAKAI:
1. bersihkan wajah
2. tempelkan masker
3. tunggu 15 sampai 20 menit
4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal
.
.
#maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
SNP ANIMAL MASK Rp. 4500 . . panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts) dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus . . CARA PAKAI: 1. bersihkan wajah 2. tempelkan masker 3. tunggu 15 sampai 20 menit 4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal . . #maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
11008/16/2017
SNP ANIMAL MASK
Rp. 4500
.
.
panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts)
 dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori
tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent
 otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus
.
.
CARA PAKAI:
1. bersihkan wajah
2. tempelkan masker
3. tunggu 15 sampai 20 menit
4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal
.
.
#maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
SNP ANIMAL MASK Rp. 4500 . . panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts) dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus . . CARA PAKAI: 1. bersihkan wajah 2. tempelkan masker 3. tunggu 15 sampai 20 menit 4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal . . #maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
10008/16/2017
SNP ANIMAL MASK
Rp. 4500
.
.
panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts)
 dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori
tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent
 otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus
.
.
CARA PAKAI:
1. bersihkan wajah
2. tempelkan masker
3. tunggu 15 sampai 20 menit
4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal
.
.
#maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
SNP ANIMAL MASK Rp. 4500 . . panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts) dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus . . CARA PAKAI: 1. bersihkan wajah 2. tempelkan masker 3. tunggu 15 sampai 20 menit 4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal . . #maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
11008/16/2017
SNP ANIMAL MASK
Rp. 4500
.
.
panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts)
 dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori
tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent
 otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus
.
.
CARA PAKAI:
1. bersihkan wajah
2. tempelkan masker
3. tunggu 15 sampai 20 menit
4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal
.
.
#maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
SNP ANIMAL MASK Rp. 4500 . . panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts) dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus . . CARA PAKAI: 1. bersihkan wajah 2. tempelkan masker 3. tunggu 15 sampai 20 menit 4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal . . #maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
9008/16/2017
SNP ANIMAL MASK
Rp. 4500
.
.
panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts)
 dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori
tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent
 otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus
.
.
CARA PAKAI:
1. bersihkan wajah
2. tempelkan masker
3. tunggu 15 sampai 20 menit
4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal
.
.
#maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
SNP ANIMAL MASK Rp. 4500 . . panda : Whitening Mask (mencerahkan) Membuat kulit wajah yang kusam dan kasar menjadi cerah Dapat membantu meratakan warna kulit wajah Sweet, fruity scent (Possibly from the Pomegranate and Cranberry extracts) dragon : Shooting Mask (melembutkan) untuk merawat kulit sensitif dan kemerahan serta mengontrol pori-pori tiger : Anti-Wringkle Mask (anti kerutan) Meningkatkan elastisitas kulit wajah membuat kulit menjadi cerah Sweet-floral scent otter : Aqua Mask (melembabkan) Menjaga kulit wajah agar tetap lembab Tidak kering dan membuat kulit wajah menjadi halus . . CARA PAKAI: 1. bersihkan wajah 2. tempelkan masker 3. tunggu 15 sampai 20 menit 4. pijat bagian wajah setelah penggunaan untuk hasil maksimal . . #maskerwajah #maskermurah #maskerwajahmurah #maskerimport #maskerimportmurah #mask #maskmurah #masker #maskermuka #maskermukamurah #animalmask #animalmaskmurah #maskeranimal #maskeranimalmurah #snp #snpmurah #snpanimalmask #snpanimalmaskmurah
10008/16/2017
MINI LOVE MASK💯🔥 -
✔ Readystock ✔
-
Beli 1 ; rm45😚
Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask)
-
POS SETIAP HARI 🤙🏻
-
nak order ? kindly whatsapp 
0142774960 #maskmurah
MINI LOVE MASK💯🔥 - ✔ Readystock ✔ - Beli 1 ; rm45😚 Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask) - POS SETIAP HARI 🤙🏻 - nak order ? kindly whatsapp 0142774960 #maskmurah
41008/16/2017
MARHSMALLOW FT MARTIN GARRIX MASK 💯🔥 -
✔ Readystock ✔
-
Beli 1 ; rm45😚
Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask)
-
POS SETIAP HARI 🤙🏻
-
nak order ? kindly whatsapp 
0142774960 #maskmurah
MARHSMALLOW FT MARTIN GARRIX MASK 💯🔥 - ✔ Readystock ✔ - Beli 1 ; rm45😚 Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask) - POS SETIAP HARI 🤙🏻 - nak order ? kindly whatsapp 0142774960 #maskmurah
34008/16/2017
PANDA MASK 💯🔥 -
✔ Readystock ✔
-
Beli 1 ; rm45😚
Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask)
-
POS SETIAP HARI 🤙🏻
-
nak order ? kindly whatsapp 
0142774960 #maskmurah
PANDA MASK 💯🔥 - ✔ Readystock ✔ - Beli 1 ; rm45😚 Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask) - POS SETIAP HARI 🤙🏻 - nak order ? kindly whatsapp 0142774960 #maskmurah
33008/16/2017
New on @totebagrm30 August 2017

Plain mask : RM12
Mask with design : RM15 
#totebagrm30 #lilsdaughters #maskmalaysia #maskmurah #maskkorea #maskantidust
New on @totebagrm30 August 2017 Plain mask : RM12 Mask with design : RM15 #totebagrm30 #lilsdaughters #maskmalaysia #maskmurah #maskkorea #maskantidust
7008/16/2017
12
Dian vitamin c & e + pearl

ORIGINAL
Utk semak keaslian,
Boleh scan hologram n masukkam no pin.

FREE GIFT pouch bag Dianz
FREE GIFT tissue Dianz
FREE kalendar 2017

Kandungan vit:
1000mg vit c
2000mg vit e
1000mg collagen ikan talapia
2000mg glutathione
550mg pearl

Single price
RM 45

Combo price (3 bottle)
RM130

COD selected area
-shah alam, klang

Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo)

Atau klik
Http://www.wasap.my/60139915787

#floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian
#dianvitaminextrapearl
#hisaphisapteruscantik
#dianzvitaminmurah
#dianzvitaminoriginalmalaysia
#dianzvitamince
#dianzvitaminc
12 Dian vitamin c & e + pearl ORIGINAL Utk semak keaslian, Boleh scan hologram n masukkam no pin. FREE GIFT pouch bag Dianz FREE GIFT tissue Dianz FREE kalendar 2017 Kandungan vit: 1000mg vit c 2000mg vit e 1000mg collagen ikan talapia 2000mg glutathione 550mg pearl Single price RM 45 Combo price (3 bottle) RM130 COD selected area -shah alam, klang Whatsapp/sms 0139915787 (ataupun add +6 di depan nombo) Atau klik Http://www.wasap.my/60139915787 #floralmaskdianz #floralmask #maskmalaysia #maskmurah #sayajualmurah #dianvitaminmurah #dianvitamin #vitaminmurah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia rah #dianpixy #dian #nano #nanolightener #nanolightenercream #nanodian #dianvitaminextrapearl #hisaphisapteruscantik #dianzvitaminmurah #dianzvitaminoriginalmalaysia #dianzvitamince #dianzvitaminc
1008/16/2017
🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾 .
📌Harga : RM 3.50/pcs
📌Borong : 10pcs ⬆️ RM 3/pcs
📌Postage : RM 7(sm), RM 11 (ss)
📌Whatsapp/Telegram : 017-6377106
.
.
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

#sayajualmask #maskmuka #maskmurah #maskborong #maskuntukcantik
🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾 . 📌Harga : RM 3.50/pcs 📌Borong : 10pcs ⬆️ RM 3/pcs 📌Postage : RM 7(sm), RM 11 (ss) 📌Whatsapp/Telegram : 017-6377106 . . . 🌷YELLOW -Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK -Melembabkan wajah. 🌷WHITE -Menyihat & mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. #sayajualmask #maskmuka #maskmurah #maskborong #maskuntukcantik
6008/16/2017
MAGNETIC FACE MASK
.
Benefits:
💡Moisturising
💡Anti-ageing
💡Whitening
💡Skin detoxification
💡Acne treatment
💡Rich in mineral
💡Oil control
💡Promotes blood circulation
💡Reduce inflammation
💡Increases cell metabolism
.
Ingredients:
💡Magnet mud
💡Volcanic clay
💡Water
💡Green bean extract
💡Bamboo charcoal
💡Collagen
💡Shea butter oil
💡Vitamin E
💡Hyaluronic acid
.
Package includes:
💡100g mask
💡Spatula
💡Magnetic rod
.
💰RM150 postage RM10
.
DM to order
.
#mudmaskmalaysia #detoxmask #beautysupplymalaysia #maskmurah #magneticmaskmalaysia
MAGNETIC FACE MASK . Benefits: 💡Moisturising 💡Anti-ageing 💡Whitening 💡Skin detoxification 💡Acne treatment 💡Rich in mineral 💡Oil control 💡Promotes blood circulation 💡Reduce inflammation 💡Increases cell metabolism . Ingredients: 💡Magnet mud 💡Volcanic clay 💡Water 💡Green bean extract 💡Bamboo charcoal 💡Collagen 💡Shea butter oil 💡Vitamin E 💡Hyaluronic acid . Package includes: 💡100g mask 💡Spatula 💡Magnetic rod . 💰RM150 postage RM10 . DM to order . #mudmaskmalaysia #detoxmask #beautysupplymalaysia #maskmurah #magneticmaskmalaysia
0008/16/2017
.
Selalu je orang akan sebut dan cari facescrub & sabun sampai lupa dengan face cream yang tak kurang jugak hebatnya. .
. Selalu je orang akan sebut dan cari facescrub & sabun sampai lupa dengan face cream yang tak kurang jugak hebatnya. . "Nufiey , face cream ni boleh buat kulit jadi putih tak?" . No, kami tak guna term putih dalam TBH, kami hanya boleh cakap ia boleh mencerahkan tak kira samada cepat atau lambat. . Ditanya lagi; "Dalam masa berapa lama yer boleh nampak kesan tu?" . Semua tu bergantung pada kulit masing-masing, ade yang sebulan ade 2 bulan dan mungkin 3 bulan? Yang penting awak kena konsisten. . Kami tak menjanjikan kulit cerah dalam masa 3 hari dan jika ade produk yang awak pakai macamtu mesti ade something wrong dengan kandungan yang ade dalam tu😘 . Dapat? . 📲DM/WhatsApp for details + free conslutan + free guide & very friendly person 💕🤗 01119478914 . #thebeautyhacks #maskerkunyitTBH #turmericmask #maskermuka #maskmurah #maskmalaysiaonline #instadaily #instashopmalaysia #beautytips #tipskecantikan #thebeautyhackspahang #dsthebeautyhacks #instadaily #mask #facecream #facecreamtbh #facecreammurah #facecreammalaysia
3008/16/2017
Haii selamat petangg😇
.
Dah balik keje dah ke tuuu??petang² cenii mesti melekit habis kan badan..badan pon dah mula berbau kan..yelahh dah satu hari kat tempat kerja..
.
Jangan lupa mandi nnti pkai RICE MILK SOAP tau...gosok satu badann pastuu bilass..dah laa wangii pastu rasa bersih satu badan..terus segar sikitt badan tuu💃🏻💃🏻
.
Sape nak cuba RICE MILK SOAP nii..Rm18 jer..tahan 4 5 bulan kalauu potong kecik kecik..sgt affordable lahh👍🏻👍🏻 sape nak ws kita tauu 011.29.266.288 @ tekan link di bio
.
#teamnabilaa #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
Haii selamat petangg😇 . Dah balik keje dah ke tuuu??petang² cenii mesti melekit habis kan badan..badan pon dah mula berbau kan..yelahh dah satu hari kat tempat kerja.. . Jangan lupa mandi nnti pkai RICE MILK SOAP tau...gosok satu badann pastuu bilass..dah laa wangii pastu rasa bersih satu badan..terus segar sikitt badan tuu💃🏻💃🏻 . Sape nak cuba RICE MILK SOAP nii..Rm18 jer..tahan 4 5 bulan kalauu potong kecik kecik..sgt affordable lahh👍🏻👍🏻 sape nak ws kita tauu 011.29.266.288 @ tekan link di bio . #teamnabilaa #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
10008/16/2017
MAKIN TUA MAKIN MENJADI JADI MASALAH JERAGAT NII😔😔
.
Tahu tak jeragat nii adik kpd jerawat dimana ia kelihatan sperti lekukan kecil pd kulit muka. Ia adalah disebabkan oleh pembentukan minyak, sel² kulit mati dan juga bakteria di bahagian liang² muka😳
.
Macam² cara ada utk mengatasi masalah jeragat nii.. salah satunya adalah penggunaan ✨MAGIC FACE SCRUB✨ .
Selain mengurangkan jeragat, face scrub juga membantu memudarkan parut mngecilkan pori, menghaluskan kulit wajah dan macam² lagii😇
.
Cara guna dia senang jerr..mula² bersihkan muka then gosok face scrub perlahan² last skli bilas terus tanpa tunggu lama²..senang kan😉
.
Harga nya hanya Rm29 / 50g dan bertahan sehingga 3bulan..uiii jimat tuu💃🏻
.
 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
MAKIN TUA MAKIN MENJADI JADI MASALAH JERAGAT NII😔😔 . Tahu tak jeragat nii adik kpd jerawat dimana ia kelihatan sperti lekukan kecil pd kulit muka. Ia adalah disebabkan oleh pembentukan minyak, sel² kulit mati dan juga bakteria di bahagian liang² muka😳 . Macam² cara ada utk mengatasi masalah jeragat nii.. salah satunya adalah penggunaan ✨MAGIC FACE SCRUB✨ . Selain mengurangkan jeragat, face scrub juga membantu memudarkan parut mngecilkan pori, menghaluskan kulit wajah dan macam² lagii😇 . Cara guna dia senang jerr..mula² bersihkan muka then gosok face scrub perlahan² last skli bilas terus tanpa tunggu lama²..senang kan😉 . Harga nya hanya Rm29 / 50g dan bertahan sehingga 3bulan..uiii jimat tuu💃🏻 . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
11008/16/2017
.
MERAWAT KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT HANYA DENGAN BERMASKER 🙆🏻
.
Jerawat melata di seluruh muka ? Rutin penjagaan kulit sebenarnya tidak lengkap tanpa masker wajah ! Hanya dua kali seminggu sudah memadai untuk wajah kekal berseri tanpa berminyak. Dan tentunya Face Mask Turmeric adalah pilihan terbaik !😎🤗
.
Eh, korang nanti dulu. Jangan pulak ambik serbuk kunyit kat dapur tu buat masker. Apa taknya asalkan sebut masker kunyit je dah terbayang kunyit buat goreng ikan ayam tu. 😂
.
Bukan tau. Face Mask Turmeric dari TBH ni diramu khas dari herba terpilih dan juga vitamin. Dan yang lagi bestnya ada ekstrak kolagen untuk menganjalkan kulit. .
Jadi, kalau nak kulit bebas minyak dan jerawat, halus mulus serta anti penuaan, inilah pilihan terbaik ! 👍🏻😎
.
Jomlah cantikkan kulit sama-sama !
.
💰Price : RM29 exc .
📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS
.
📲DM/WhatsApp for details + free conslutan + free guide & very friendly person 💕🤗 01119478914
.
#thebeautyhacks
#maskerkunyitTBH #turmericmask #maskermuka #maskmurah #maskmalaysiaonline #instadaily #instashopmalaysia #beautytips #tipskecantikan #thebeautyhackspahang #dsthebeautyhacks #instadaily #mask
. MERAWAT KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT HANYA DENGAN BERMASKER 🙆🏻 . Jerawat melata di seluruh muka ? Rutin penjagaan kulit sebenarnya tidak lengkap tanpa masker wajah ! Hanya dua kali seminggu sudah memadai untuk wajah kekal berseri tanpa berminyak. Dan tentunya Face Mask Turmeric adalah pilihan terbaik !😎🤗 . Eh, korang nanti dulu. Jangan pulak ambik serbuk kunyit kat dapur tu buat masker. Apa taknya asalkan sebut masker kunyit je dah terbayang kunyit buat goreng ikan ayam tu. 😂 . Bukan tau. Face Mask Turmeric dari TBH ni diramu khas dari herba terpilih dan juga vitamin. Dan yang lagi bestnya ada ekstrak kolagen untuk menganjalkan kulit. . Jadi, kalau nak kulit bebas minyak dan jerawat, halus mulus serta anti penuaan, inilah pilihan terbaik ! 👍🏻😎 . Jomlah cantikkan kulit sama-sama ! . 💰Price : RM29 exc . 📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS . 📲DM/WhatsApp for details + free conslutan + free guide & very friendly person 💕🤗 01119478914 . #thebeautyhacks #maskerkunyitTBH #turmericmask #maskermuka #maskmurah #maskmalaysiaonline #instadaily #instashopmalaysia #beautytips #tipskecantikan #thebeautyhackspahang #dsthebeautyhacks #instadaily #mask
5008/16/2017
WASHABLE ANTI DUST MASK
.
DAH LA FASHIONABLE, KITA BOLEH LINDUNGI DIRI KITA DARU HABUK HABUK TERUTAMA YANG MENAIKI MOTOR ATAU SERING TERDEDAH DENGAN KAWASAN BERHABUK
.
#JIMAT SEBAB BOLEH BASUH DAN PAKAI SEMULA
.
SIS TAK BAWA MASUK BANYAK TAU😂😂😂
.
SO WS 0107737462 KALAU NAK
.
RM7 JA SIS JUAL
.
#maskkorea #maskantidust #maskmurah
WASHABLE ANTI DUST MASK . DAH LA FASHIONABLE, KITA BOLEH LINDUNGI DIRI KITA DARU HABUK HABUK TERUTAMA YANG MENAIKI MOTOR ATAU SERING TERDEDAH DENGAN KAWASAN BERHABUK . #JIMAT SEBAB BOLEH BASUH DAN PAKAI SEMULA . SIS TAK BAWA MASUK BANYAK TAU😂😂😂 . SO WS 0107737462 KALAU NAK . RM7 JA SIS JUAL . #maskkorea #maskantidust #maskmurah
7238605/27/2017
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
Yayy ada customer dah borong lebih daripada 50pcs tau! Lagi banyak lagi murah harga ha meh jom borong dengan kitaa #maskmurah #borongmaskmurah #borongmask
134608/31/2016
MINI LOVE MASK💯🔥 -
✔ Readystock ✔
-
Beli 1 ; rm45😚
Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask)
-
POS SETIAP HARI 🤙🏻
-
nak order ? kindly whatsapp 
0142774960 #maskmurah
MINI LOVE MASK💯🔥 - ✔ Readystock ✔ - Beli 1 ; rm45😚 Beli 2 ; rm80 😍😍(boleh campur memana mask) - POS SETIAP HARI 🤙🏻 - nak order ? kindly whatsapp 0142774960 #maskmurah
41008/16/2017
🌾SHISEIDO WHITE MASK 🌾
.
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

mask ni 1pc rm 1...boleh mix...boleh borong..penghantaran setiap isnin & khamis..yg dekat saya hantar ya 😊😊 HAPPY SHOPPING..😘😘 IZZAH KAMILAH ADNAN
011-12507950

#maskmurah#maskmuka#jomcantik
#flawless
🌾SHISEIDO WHITE MASK 🌾 . Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. *Gunakan 2-3x untuk kesan terbaik. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. mask ni 1pc rm 1...boleh mix...boleh borong..penghantaran setiap isnin & khamis..yg dekat saya hantar ya 😊😊 HAPPY SHOPPING..😘😘 IZZAH KAMILAH ADNAN 011-12507950 #maskmurah#maskmuka#jomcantik #flawless
1231304/06/2017
Lip stick Rm3/pc
Whatsapp:0167985083/0167205838
postage sm rm8/ss Rm12#maskmuka #maskmurah #eggwhitemaskmurah 
#atiebeauty #eyelinerborong
Lip stick Rm3/pc Whatsapp:0167985083/0167205838 postage sm rm8/ss Rm12#maskmuka #maskmurah #eggwhitemaskmurah #atiebeauty #eyelinerborong
45008/11/2017
Look at our super adorable beach boy holding his mommy's Glow Mask 😍😍😍 Obviously his mommy bring our Glow Mask wherever she go 😎💋click link in bio to order
.
.
#peche #glowmask #blackmask #peeloff #peeloffmask #blackheadremover #whiteheadremover #bebasminyak #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlineshoppingmurah #bebasjerawat #maskmurah #igshopmurah
Look at our super adorable beach boy holding his mommy's Glow Mask 😍😍😍 Obviously his mommy bring our Glow Mask wherever she go 😎💋click link in bio to order . . #peche #glowmask #blackmask #peeloff #peeloffmask #blackheadremover #whiteheadremover #bebasminyak #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlineshoppingmurah #bebasjerawat #maskmurah #igshopmurah
1117008/12/2017
Part 1
.
Tutorial set lengkap detox. Ni tutorial mcm mana pakai detox mask dgn cara yang betul. Bila dah pakai detox mask korang wajib pakai coffee scrub . Kenapa ? Sebab detox mask hanya keluarkan kotoran yg ada dalam liang pori, yg ada dkt muka tu.
.
Coffee scrub pula bertindak untuk buang kotoran yg dikeluarkan detox mask tadi. So nanti sis akan post part 2 mcm mana nak pakai coffee scrub & rice milk soap pula ya. Stay tune ❤️
.
Whtsapp +60169227446 utk details.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
Part 1 . Tutorial set lengkap detox. Ni tutorial mcm mana pakai detox mask dgn cara yang betul. Bila dah pakai detox mask korang wajib pakai coffee scrub . Kenapa ? Sebab detox mask hanya keluarkan kotoran yg ada dalam liang pori, yg ada dkt muka tu. . Coffee scrub pula bertindak untuk buang kotoran yg dikeluarkan detox mask tadi. So nanti sis akan post part 2 mcm mana nak pakai coffee scrub & rice milk soap pula ya. Stay tune ❤️ . Whtsapp +60169227446 utk details. . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
11122241507/31/2017
PART2
#paidreviewbyasyraf 😈
@scrub.nabila 
@alyazlyna 
@alif.zf 
@anxckk 🎥 @jiqurr 
Dah! Lupakan produk berkimia, bertukarlah kepada produk organik yg semestinya selamat digunakan, 100% halal macam DETOX MASK & COFFEE SCRUB dari @scrub.nabila ni .

Seriously Acap dah try, best gila lah! Ingat kan perempuan je boleh pakai rupanya tak! So Acap nak share la dengan korang .
Detox mask & coffee scrub ni adalah set yang paling berkesan untuk korang yang ada masalah kulit akibat pakai produk yang ada bahan kimia bahaya.
.
Macam mana pakej ni berfungsi pada kulit? Detox mask ni bertindak untuk mengeluarkan kotoran yg ada pada kulit & juga 'repair' kulit yg rosak. Coffee scrub pula membantu membuang kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask tadi. Coffee scrub juga sangat2 baik untuk memudarkan parut & glowingkan muka.
.
Macam mana nak pakai ? Korang boleh tengok video 👇🏻. Kalau berminat Whtsapp 014-3895980 @ pergi je IG: @scrub.nabila. IG dia best gila lah 😍

Temyracle... Saya mesti CARI !!
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah  #coffeescrubnabila #detoxmasknabila
PART2 #paidreviewbyasyraf 😈 @scrub.nabila @alyazlyna @alif.zf @anxckk 🎥 @jiqurr Dah! Lupakan produk berkimia, bertukarlah kepada produk organik yg semestinya selamat digunakan, 100% halal macam DETOX MASK & COFFEE SCRUB dari @scrub.nabila ni . Seriously Acap dah try, best gila lah! Ingat kan perempuan je boleh pakai rupanya tak! So Acap nak share la dengan korang . Detox mask & coffee scrub ni adalah set yang paling berkesan untuk korang yang ada masalah kulit akibat pakai produk yang ada bahan kimia bahaya. . Macam mana pakej ni berfungsi pada kulit? Detox mask ni bertindak untuk mengeluarkan kotoran yg ada pada kulit & juga 'repair' kulit yg rosak. Coffee scrub pula membantu membuang kotoran yg dikeluarkan oleh detox mask tadi. Coffee scrub juga sangat2 baik untuk memudarkan parut & glowingkan muka. . Macam mana nak pakai ? Korang boleh tengok video 👇🏻. Kalau berminat Whtsapp 014-3895980 @ pergi je IG: @scrub.nabila. IG dia best gila lah 😍 Temyracle... Saya mesti CARI !! . #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #coffeescrubnabila #detoxmasknabila
2239241857005/21/2017
Bosan menggunakan pelbagai produk namun tak berhasil? 
Jom bertukar ke 100% homemada dan organic produk. 
Temyracle merupakan rangkaian produk yang telah membantu ramai wanita diluar sana yang nak ingin mendapatkan kulit wajah cantik dengan menggunakan bahan yang selamat, murah & berkesan !
.
Mempunyai 6 rangakaian produk
✔Detox mask
✔Whitening body scrub
✔Face scrub
✔Coffee scrub
✔Lipscrub
✔Rice milk soap

Produk yang halal dan selamat digunakan tanpa mengira jantina 👇🏻. Berminat nak tahu lebih lanjut boleh follow igshop @beautycenter_byashikinasri
@beautycenter_byashikinasri
@beautycenter_byashikinasri

#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah - #TemyracleKotaBharu #temyraclekelantan #hilangparut #temyraclemurah #scrubmukadanbadan #scrubmurah
#3/3
Bosan menggunakan pelbagai produk namun tak berhasil? Jom bertukar ke 100% homemada dan organic produk. Temyracle merupakan rangkaian produk yang telah membantu ramai wanita diluar sana yang nak ingin mendapatkan kulit wajah cantik dengan menggunakan bahan yang selamat, murah & berkesan ! . Mempunyai 6 rangakaian produk ✔Detox mask ✔Whitening body scrub ✔Face scrub ✔Coffee scrub ✔Lipscrub ✔Rice milk soap Produk yang halal dan selamat digunakan tanpa mengira jantina 👇🏻. Berminat nak tahu lebih lanjut boleh follow igshop @beautycenter_byashikinasri @beautycenter_byashikinasri @beautycenter_byashikinasri #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah - #TemyracleKotaBharu #temyraclekelantan #hilangparut #temyraclemurah #scrubmukadanbadan #scrubmurah #3/3
86008/16/2017
Next