#maskmurahmalaysia medias

SENARAI PRODUK
SENARAI PRODUK "SWEET V". . ✔SWEET V ALOEVERA BODY EXFOLIATING CREAM (RM10) ✔SWEET V EASY MASK (RM10) . 🔰HARGA ADALAH TETAP 🔰SEBARANG KETIADAAN STOK AKAN DIUPDATE DARI SEMASA KE SEMASA 🔰KEBAIKKAN , KELEBIHAN & CARA PENGGUNAAN PRODUK BOLEH SEARCH DI GOOGLE (SEKIRANYA TIDAK DINYATAKAN) 🔰HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE 🔰SILA SLIDE UNTUK LIHAT MAKLUMAT PRODUK . 💠CARA ORDER? WHATSAPP 0136443364 @ DM UNTUK LEBIH PANTAS . #produkkecantikkan #produkkecantikkanmurah #produkkesihatanmurah #produkkurusmurah #sweetv #sweetveasymask #produkkecantikkanmurahmalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #sweetvaloevera
5008/24/2017
MIX AND MATCH 3 💟
.
💛RM3.50 / PCS
💛RM3.00 MIN 5 PCS
.
ITEMS
🌷COLLAGEN FACE MASK
🌷SNAIL WHITE MASK
🌷BINGYU MASK
🌷EGG WHITE MASK
🌷ANIMAL MASK
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 01161004274 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 3 💟 . 💛RM3.50 / PCS 💛RM3.00 MIN 5 PCS . ITEMS 🌷COLLAGEN FACE MASK 🌷SNAIL WHITE MASK 🌷BINGYU MASK 🌷EGG WHITE MASK 🌷ANIMAL MASK . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 01161004274 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
7008/23/2017
Mari beli .. kmi mmbuat promosi merdeka pembelian atas 10px mask akn dberikn free gift .. tnggu apa lgi ... pm lekas .
.
.
#dtp5a2017 #digi #digitalenterprise #instagood #instadaily #inspirationalquotes #mask #maskmurahmalaysia #murah #sukansea #beatiful #flawless #maibeli
Mari beli .. kmi mmbuat promosi merdeka pembelian atas 10px mask akn dberikn free gift .. tnggu apa lgi ... pm lekas . . . #dtp5a2017 #digi #digitalenterprise #instagood #instadaily #inspirationalquotes #mask #maskmurahmalaysia #murah #sukansea #beatiful #flawless #maibeli
3008/23/2017
MIX AND MATCH 3 💟
.
💛RM3.50 / PCS
💛RM3.00 MIN 5 PCS
.
ITEMS
🌷COLLAGEN FACE MASK
🌷SNAIL WHITE MASK
🌷BINGYU MASK
🌷EGG WHITE MASK
🌷ANIMAL MASK
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 01161004274 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 3 💟 . 💛RM3.50 / PCS 💛RM3.00 MIN 5 PCS . ITEMS 🌷COLLAGEN FACE MASK 🌷SNAIL WHITE MASK 🌷BINGYU MASK 🌷EGG WHITE MASK 🌷ANIMAL MASK . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 01161004274 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
9008/23/2017
MIX AND MATCH 3 💟
.
💛RM3.50 / PCS
💛RM3.00 MIN 5 PCS
.
ITEMS
🌷COLLAGEN FACE MASK
🌷SNAIL WHITE MASK
🌷BINGYU MASK
🌷EGG WHITE MASK
🌷ANIMAL MASK
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 01161004274 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 3 💟 . 💛RM3.50 / PCS 💛RM3.00 MIN 5 PCS . ITEMS 🌷COLLAGEN FACE MASK 🌷SNAIL WHITE MASK 🌷BINGYU MASK 🌷EGG WHITE MASK 🌷ANIMAL MASK . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 01161004274 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
7008/23/2017
Ish sis ni betul ke trusted seller?
Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖
.
#shiseido_rm1feedback .
#maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
Ish sis ni betul ke trusted seller? Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖 . #shiseido_rm1feedback . #maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
0008/22/2017
Ish sis ni betul ke trusted seller?
Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖
.
#shiseido_rm1feedback .
#maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
Ish sis ni betul ke trusted seller? Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖 . #shiseido_rm1feedback . #maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
1008/22/2017
Ish sis ni betul ke trusted seller?
Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖
.
#shiseido_rm1feedback .
#maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
Ish sis ni betul ke trusted seller? Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖 . #shiseido_rm1feedback . #maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
1008/22/2017
Ish sis ni betul ke trusted seller?
Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖
.
#shiseido_rm1feedback .
#maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
Ish sis ni betul ke trusted seller? Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖 . #shiseido_rm1feedback . #maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
1008/22/2017
Ish sis ni betul ke trusted seller?
Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖
.
#shiseido_rm1feedback .
#maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
Ish sis ni betul ke trusted seller? Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖 . #shiseido_rm1feedback . #maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
2008/22/2017
Ish sis ni betul ke trusted seller?
Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖
.
#shiseido_rm1feedback .
#maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
Ish sis ni betul ke trusted seller? Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖 . #shiseido_rm1feedback . #maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
0008/22/2017
🌾EGG WHITE MASK(SHEET)🌾
.
RM3.20 per pc. Lebih 10 pcs= RM3 per pc
.
WHATSAPP 017 266 5068 (no ada di bio)
.
🌷Mencerahkan kulit wajah yang gelap & kusam.
🌷Melembabkan wajah.
🌷Menjadikan kulit wajah lebih halus.
🌷Melembut & merawat kulit sensitif.
🌷Mengecilkan pori.
.
Cara Penggunaan:
1.Lekatkan pada wajah.
2.Biarkan selama 30 minit @ sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur).
3.Tanggalkan.
.
#maskmurah #borongmask #eggwhitemask #maskmurahmalaysia #eggwhitemurah #maskwhitening #firmingmask
🌾EGG WHITE MASK(SHEET)🌾 . RM3.20 per pc. Lebih 10 pcs= RM3 per pc . WHATSAPP 017 266 5068 (no ada di bio) . 🌷Mencerahkan kulit wajah yang gelap & kusam. 🌷Melembabkan wajah. 🌷Menjadikan kulit wajah lebih halus. 🌷Melembut & merawat kulit sensitif. 🌷Mengecilkan pori. . Cara Penggunaan: 1.Lekatkan pada wajah. 2.Biarkan selama 30 minit @ sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur). 3.Tanggalkan. . #maskmurah #borongmask #eggwhitemask #maskmurahmalaysia #eggwhitemurah #maskwhitening #firmingmask
3008/22/2017
🎊🎊Promo merdeka rayaa guys🎊🎊 Salam hye🤗 sis nk bagitau ni.. sis ada buat dua promotion sempena merdeka raya ni.... Yang pertama bagi sesapa yang membeli Hamj mask dan Oucailian mask dengan kuantiti lebih dari satu akan dapat free 2peket shiseido mask 😱 haa free kan guys spaa lagi nk bagi free2 buta mcm tu😛?? Hehee.. And promotion yang kedua.. Lip therapy vaselin drpada RM8.00 akan turun menjadi RM6.50 sahaja😱 and lagi satu.. jika membeli lip therapy vaselin dengan kuantiti lebih dari satu. Akan dapat free 2paket seishedo bukan sesenang sis nak bagi promotion begini😍 😇any inquiries dm or ws-0197043019

#maskmurahgila #maskmurahmalaysia
#skrubbibir
🎊🎊Promo merdeka rayaa guys🎊🎊 Salam hye🤗 sis nk bagitau ni.. sis ada buat dua promotion sempena merdeka raya ni.... Yang pertama bagi sesapa yang membeli Hamj mask dan Oucailian mask dengan kuantiti lebih dari satu akan dapat free 2peket shiseido mask 😱 haa free kan guys spaa lagi nk bagi free2 buta mcm tu😛?? Hehee.. And promotion yang kedua.. Lip therapy vaselin drpada RM8.00 akan turun menjadi RM6.50 sahaja😱 and lagi satu.. jika membeli lip therapy vaselin dengan kuantiti lebih dari satu. Akan dapat free 2paket seishedo bukan sesenang sis nak bagi promotion begini😍 😇any inquiries dm or ws-0197043019 #maskmurahgila #maskmurahmalaysia #skrubbibir
13008/19/2017
Makin kita tak menjaga kulit makin mencanak canak naik blackhead or whitehead kat muka kita.. Sibuk nak mekap,pakai tu pakai ni nak tutup cela..end up muka bercapuk-capuk... Last2 pegi cuci muka balik..pakai biasa-biasa ja...kan dah rugi masa? 😒 😒 annoying kan?

So sebelom korang bazir masa,bazir barang mekap 💄 💄 korang yg mahal tu... Better korang guna mask yang serapppp sampah kat muka tu biar licin and tegang...nak apply mekap pon senang namateyyyy... 😂 😂 😂

Rm20 je...perlu pikir lelebih ke?

Nak cantik jangan kedekutss 😘

#maskmurah
#maskmurahmalaysia
#voilaclaymask
Makin kita tak menjaga kulit makin mencanak canak naik blackhead or whitehead kat muka kita.. Sibuk nak mekap,pakai tu pakai ni nak tutup cela..end up muka bercapuk-capuk... Last2 pegi cuci muka balik..pakai biasa-biasa ja...kan dah rugi masa? 😒 😒 annoying kan? So sebelom korang bazir masa,bazir barang mekap 💄 💄 korang yg mahal tu... Better korang guna mask yang serapppp sampah kat muka tu biar licin and tegang...nak apply mekap pon senang namateyyyy... 😂 😂 😂 Rm20 je...perlu pikir lelebih ke? Nak cantik jangan kedekutss 😘 #maskmurah #maskmurahmalaysia #voilaclaymask
13008/07/2017
Jangan lupa sebelum tydo apply mask dari set goldtreatment ni . Harga tengah salee uallss. Rm35 shaja 😘😘
#goldtreatment #maskgold24k #maskviral #maskmurahmalaysia
Jangan lupa sebelum tydo apply mask dari set goldtreatment ni . Harga tengah salee uallss. Rm35 shaja 😘😘 #goldtreatment #maskgold24k #maskviral #maskmurahmalaysia
38006/04/2017
Ish sis ni betul ke trusted seller?
Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖
.
#shiseido_rm1feedback .
#maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
Ish sis ni betul ke trusted seller? Eh. Yelah. Pergi dekat hashtag ni, korang akan nampak banyak feedback customer sis yg berpuas hati okayyy😁😁 Thanks juga kepada yg sudi beli💖 . #shiseido_rm1feedback . #maskmurah #borongmask #maskmurahmalaysia #shiseidomurahmalaysia
2008/22/2017
Hai beautiful girls🌸Siapa kat sini mencari👇
.
✅Scrub muka dan badan
✅Yg senang dicuci
✅Bau wangi
✅Bahan organic ✅Boleh dijadikan mask
.
Fungsi TMS 💕
🌹mengecutkan jerawat
🌹menghilangkan sunburn
🌹mengurangkan kesan parut jerawat
🌹menghilangkan black head & white head
🌹menghilangkan daki
🌹melembutkan kulit
🌹mengurangkan panau
🌹mencerahkan ketiak hitam dan celah kangkang
.
Nak tengok banyak lagi testimoni? Follow @themagicscrub sekarang! .
Anis pun guna tau! mmg berkesan nak remove blackhead, buang daki and lembutkan kulit! 😍
.
Anis ada buat COD tau! 🚗
.
Area SKUDAI & KANGKAR PULAI (RM30).
SPECIAL PRICE untuk RAKYAT TAMAN UNIVERSITI, PULAI UTAMA & self pickup💖💖💖 Berapa??! PM/WS anis k! 😁
.
#themagicscrub #scrubbadandanmuka #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #scrubbahanorganik
#maskmurahmalaysia #maskmurah #scrubmurahmalaysia
Hai beautiful girls🌸Siapa kat sini mencari👇 . ✅Scrub muka dan badan ✅Yg senang dicuci ✅Bau wangi ✅Bahan organic ✅Boleh dijadikan mask . Fungsi TMS 💕 🌹mengecutkan jerawat 🌹menghilangkan sunburn 🌹mengurangkan kesan parut jerawat 🌹menghilangkan black head & white head 🌹menghilangkan daki 🌹melembutkan kulit 🌹mengurangkan panau 🌹mencerahkan ketiak hitam dan celah kangkang . Nak tengok banyak lagi testimoni? Follow @themagicscrub sekarang! . Anis pun guna tau! mmg berkesan nak remove blackhead, buang daki and lembutkan kulit! 😍 . Anis ada buat COD tau! 🚗 . Area SKUDAI & KANGKAR PULAI (RM30). SPECIAL PRICE untuk RAKYAT TAMAN UNIVERSITI, PULAI UTAMA & self pickup💖💖💖 Berapa??! PM/WS anis k! 😁 . #themagicscrub #scrubbadandanmuka #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #scrubbahanorganik #maskmurahmalaysia #maskmurah #scrubmurahmalaysia
14008/22/2017
SENARAI PRODUK
SENARAI PRODUK "SWEET V". . ✔SWEET V ALOEVERA BODY EXFOLIATING CREAM (RM10) ✔SWEET V EASY MASK (RM10) . 🔰HARGA ADALAH TETAP 🔰SEBARANG KETIADAAN STOK AKAN DIUPDATE DARI SEMASA KE SEMASA 🔰KEBAIKKAN , KELEBIHAN & CARA PENGGUNAAN PRODUK BOLEH SEARCH DI GOOGLE (SEKIRANYA TIDAK DINYATAKAN) 🔰HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE 🔰SILA SLIDE UNTUK LIHAT MAKLUMAT PRODUK . 💠CARA ORDER? WHATSAPP 0136443364 @ DM UNTUK LEBIH PANTAS . #produkkecantikkan #produkkecantikkanmurah #produkkesihatanmurah #produkkurusmurah #sweetv #sweetveasymask #produkkecantikkanmurahmalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #sweetvaloevera
5008/24/2017
Next Postage Pada Hari Khamis 24/8/2017 💕
.
.
❎OUT OF STOCK !!❎
.
❌ SNAIL MASK (PINK)
❌ SHISEIDO BIRDNEST
.
.
Nak Join Order Next Postage?
.
Direct Whatsapp
018 571 8426
018 571 8426
.
.
#shiseidomaskperak
#maskmuka
#mask
#maskmurah
#masker
#maskmurahmalaysia
#perak
#malaysia
#nextpostage
#khamisni
Next Postage Pada Hari Khamis 24/8/2017 💕 . . ❎OUT OF STOCK !!❎ . ❌ SNAIL MASK (PINK) ❌ SHISEIDO BIRDNEST . . Nak Join Order Next Postage? . Direct Whatsapp 018 571 8426 018 571 8426 . . #shiseidomaskperak #maskmuka #mask #maskmurah #masker #maskmurahmalaysia #perak #malaysia #nextpostage #khamisni
12008/22/2017
MIX AND MATCH 2 😍
.
💞RM3.00 / PCS
💞RM2.50 MIN 5 PCS
.
👉MY BEAUTY DIARY MASK
👉KANEBO MASK
.
📲01161004274 / tekan link dekat bio
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #kanebomask #mybeautydiary #mybeautydiarymask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia #mybeautydiarymaskmurah
MIX AND MATCH 2 😍 . 💞RM3.00 / PCS 💞RM2.50 MIN 5 PCS . 👉MY BEAUTY DIARY MASK 👉KANEBO MASK . 📲01161004274 / tekan link dekat bio . #mask #masks #masksheet #maskmurah #kanebomask #mybeautydiary #mybeautydiarymask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia #mybeautydiarymaskmurah
9008/22/2017
[READY STOCK]
.
Good morning everyone!
We already restocked Aztec Secret Healing Clay 1lb (about 500gram). The stock is selling fast! Only less than 10 left now.
If you wanted to get this, you should do it today before it sold out again!
.
Aztec Secret Indian Healing Clay. 1lb (500g)
.
▪️Price: RM55 excluded postage
▪️Postage: RM8 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak
▪️WhatsApp +61451982239 to place your order today 😊
.
#aztecclaymask #aztecmaskmalaysia #aztecsecret #aztecmurah #aztecclaymaskmalaysiamurah #claymaskmalaysia #claymaskmurah #bukanclayjensen #maskmurahmalaysia #indianmask
[READY STOCK] . Good morning everyone! We already restocked Aztec Secret Healing Clay 1lb (about 500gram). The stock is selling fast! Only less than 10 left now. If you wanted to get this, you should do it today before it sold out again! . Aztec Secret Indian Healing Clay. 1lb (500g) . ▪️Price: RM55 excluded postage ▪️Postage: RM8 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak ▪️WhatsApp +61451982239 to place your order today 😊 . #aztecclaymask #aztecmaskmalaysia #aztecsecret #aztecmurah #aztecclaymaskmalaysiamurah #claymaskmalaysia #claymaskmurah #bukanclayjensen #maskmurahmalaysia #indianmask
54607/12/2017
Next