#maskmurahmalaysia medias

BIOAQUA COMPRESS MASK SHEET! 😀
BUKAN GULA-GULA TAU! 🚫 🍉CARA PAKAI :
1. Letakkan ke dalam madu, jus buah atau toner (mana2 awk suka) lalu ia akan berkembang menjadi masker muka.
2. Letakkan pada muka selama 20 ke 30 minit 
3. Bilas muka anda.
SIMPLE KAN? JUM CUBA lembapkan muka anda dengan cara muda! 😁
RM 20 (1pack=50pcs) 😍
TERMASUK POSTAGE KE SM / SS 💕
DO DM OR WHATSAPP TO : 0128172776
THANK YOU! 💖
#bioaquamaskmurah #bioaquamalaysia #maskermurah #maskermatamurah #maskermalaysia #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #maskpelembap #kompresmask #maskready #sayajualmaskmurah #sayajualmaskmurah #maskmukamurah #maskmuka #maskmukamalaysia #cantikkankulit #lembapkankulit #igshoptrusted #igshopmalaysiamurahmurah #igshopmalaysia #tumblrmalaysia #trustedshop #trustedseller
BIOAQUA COMPRESS MASK SHEET! 😀 BUKAN GULA-GULA TAU! 🚫 🍉CARA PAKAI : 1. Letakkan ke dalam madu, jus buah atau toner (mana2 awk suka) lalu ia akan berkembang menjadi masker muka. 2. Letakkan pada muka selama 20 ke 30 minit 3. Bilas muka anda. SIMPLE KAN? JUM CUBA lembapkan muka anda dengan cara muda! 😁 RM 20 (1pack=50pcs) 😍 TERMASUK POSTAGE KE SM / SS 💕 DO DM OR WHATSAPP TO : 0128172776 THANK YOU! 💖 #bioaquamaskmurah #bioaquamalaysia #maskermurah #maskermatamurah #maskermalaysia #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #maskpelembap #kompresmask #maskready #sayajualmaskmurah #sayajualmaskmurah #maskmukamurah #maskmuka #maskmukamalaysia #cantikkankulit #lembapkankulit #igshoptrusted #igshopmalaysiamurahmurah #igshopmalaysia #tumblrmalaysia #trustedshop #trustedseller
2012/14/2017
FACE MASK/TOPENG MUKA TRENDING TERMURAH DI IG !!
.
📌PRICE ; RM35 
Sabah & Sarawak + RM5
.
🎉 PROMO 3 FOR RM100 (inc)
- FREE POSTAGE
- For SM only, SS +RM10
- FREE STICKER
- boleh campur design yg sama harga
.
🔰Warna ada hitam sahaja .
💰Harga INCLUDE POSTAGE .
💯Quality COTTON lembut .
.
Nak order tekan je link kat bio
TANPA SAVE no admin 📲 .

#cspscs #sayajual #facemaskmurah #facemaskmurahmalaysia #facemaskhipster #facemaskhipstermurah #facemaskstyle #facemaskhipstermalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskstyle #penutupmulut #penutupmulutmalaysia #topeng #topengmuka #topengmukamurah #topengmukamalaysia #topengmukatrending #topengmukastyle #topengmukamurahmalaysia #jenterapejuang #alanwalker #alanwalkerconsert #alanwalkerconsertmalaysia #alanwalkermask #alanwalkerfacemask #followforfollow #likeforlike
FACE MASK/TOPENG MUKA TRENDING TERMURAH DI IG !! . 📌PRICE ; RM35 Sabah & Sarawak + RM5 . 🎉 PROMO 3 FOR RM100 (inc) - FREE POSTAGE - For SM only, SS +RM10 - FREE STICKER - boleh campur design yg sama harga . 🔰Warna ada hitam sahaja . 💰Harga INCLUDE POSTAGE . 💯Quality COTTON lembut . . Nak order tekan je link kat bio TANPA SAVE no admin 📲 . #cspscs #sayajual #facemaskmurah #facemaskmurahmalaysia #facemaskhipster #facemaskhipstermurah #facemaskstyle #facemaskhipstermalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskstyle #penutupmulut #penutupmulutmalaysia #topeng #topengmuka #topengmukamurah #topengmukamalaysia #topengmukatrending #topengmukastyle #topengmukamurahmalaysia #jenterapejuang #alanwalker #alanwalkerconsert #alanwalkerconsertmalaysia #alanwalkermask #alanwalkerfacemask #followforfollow #likeforlike
38112/14/2017
FACE MASK/TOPENG MUKA TRENDING TERMURAH DI IG !!
.
📌PRICE ; RM35 
Sabah & Sarawak + RM5
.
🎉 PROMO 3 FOR RM100 (inc)
- FREE POSTAGE
- For SM only, SS +RM10
- FREE STICKER
- boleh campur design yg sama harga
.
🔰Warna ada hitam sahaja .
💰Harga INCLUDE POSTAGE .
💯Quality COTTON lembut .
.
Nak order tekan je link kat bio
TANPA SAVE no admin 📲 .

#terapiinstagram #sayajual #facemaskmurah #facemaskmurahmalaysia #facemaskhipster #facemaskhipstermurah #facemaskstyle #facemaskhipstermalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskstyle #penutupmulut #penutupmulutmalaysia #topeng #topengmuka #topengmukamurah #topengmukamalaysia #topengmukatrending #topengmukastyle #topengmukamurahmalaysia #jenterapejuang #marshmellow  #marshmellowconsert #marshmellowconsertmalaysia #uthm #miit #santaianakutara #jenterapejuang #followforfollow #likeforlike
FACE MASK/TOPENG MUKA TRENDING TERMURAH DI IG !! . 📌PRICE ; RM35 Sabah & Sarawak + RM5 . 🎉 PROMO 3 FOR RM100 (inc) - FREE POSTAGE - For SM only, SS +RM10 - FREE STICKER - boleh campur design yg sama harga . 🔰Warna ada hitam sahaja . 💰Harga INCLUDE POSTAGE . 💯Quality COTTON lembut . . Nak order tekan je link kat bio TANPA SAVE no admin 📲 . #terapiinstagram #sayajual #facemaskmurah #facemaskmurahmalaysia #facemaskhipster #facemaskhipstermurah #facemaskstyle #facemaskhipstermalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskstyle #penutupmulut #penutupmulutmalaysia #topeng #topengmuka #topengmukamurah #topengmukamalaysia #topengmukatrending #topengmukastyle #topengmukamurahmalaysia #jenterapejuang #marshmellow #marshmellowconsert #marshmellowconsertmalaysia #uthm #miit #santaianakutara #jenterapejuang #followforfollow #likeforlike
12012/14/2017
🔥TOTEBAG🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔥TOTEBAG🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
22112/13/2017
🔥TOTEBAG THE 1975🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔥TOTEBAG THE 1975🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
17012/13/2017
🌸 Gold 24k Mask
-
Price : RM 11/pcs
COD : No COD
Postage : RM 8/sm RM 10/ss
Whatsapp : 011 17678376
.
#sayagunasayajual #maskmurahmalaysia #goldmask24k  #goldmaskmurah #mask24kgold
🌸 Gold 24k Mask - Price : RM 11/pcs COD : No COD Postage : RM 8/sm RM 10/ss Whatsapp : 011 17678376 . #sayagunasayajual #maskmurahmalaysia #goldmask24k #goldmaskmurah #mask24kgold
3012/13/2017
HAAA NI LAH SALAH SATU CONTOH DESIGN YANG  CUSTOMER MINTAK DARI KAMI. CANTIK BUKAN?!! 😍 JADI ANDA JANGAN RISAU SEMUA JENIS DESIGN YANG ANDA NAK, KAMI BOLEH TOLONG SETTLE KAN!! 🤗
-
🔥TOTEBAG🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
HAAA NI LAH SALAH SATU CONTOH DESIGN YANG CUSTOMER MINTAK DARI KAMI. CANTIK BUKAN?!! 😍 JADI ANDA JANGAN RISAU SEMUA JENIS DESIGN YANG ANDA NAK, KAMI BOLEH TOLONG SETTLE KAN!! 🤗 - 🔥TOTEBAG🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
25012/13/2017
TOP MIX #NO3🔥
.
Sume ni RM6/pcs. 10pcs ke atas RM5/pcs. Boleh mix untuk borong!💕
.
1. Egg White Mask Peel Off
2. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask Cool Refreshing (Botol hitam)
3. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask 10x Whitening (Botol putih)
4. Vaseline Lip Therapy
.
Exclude postage.
.
Love,
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask #vaselinerose #rosevaseline #eggwhitemask #charcoalmask #whiteningmask
TOP MIX #NO3🔥 . Sume ni RM6/pcs. 10pcs ke atas RM5/pcs. Boleh mix untuk borong!💕 . 1. Egg White Mask Peel Off 2. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask Cool Refreshing (Botol hitam) 3. Sweet V Activated Charcoal Whitening Mask 10x Whitening (Botol putih) 4. Vaseline Lip Therapy . Exclude postage. . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask #vaselinerose #rosevaseline #eggwhitemask #charcoalmask #whiteningmask
44012/13/2017
TOP MIX #NO2🔥
.
Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕
.
1. Egg White Mask
2. Collagen Face Mask
3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon)
4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink)
5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae)
.
*Exclude postage.
.
Love,
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
TOP MIX #NO2🔥 . Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕 . 1. Egg White Mask 2. Collagen Face Mask 3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon) 4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink) 5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae) . *Exclude postage. . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
108012/13/2017
🔮 FACE MASK 🔮
-
💵 RM35
-
😷 HIGH QUALITY FABRIC
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
✳ Available colour: BLACK ONLY
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #kpop #barangkpop #bieber #belieber #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔮 FACE MASK 🔮 - 💵 RM35 - 😷 HIGH QUALITY FABRIC - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ✳ Available colour: BLACK ONLY - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #kpop #barangkpop #bieber #belieber #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
23112/13/2017
🍁STATUS: READY STOCK 🍁.
.
.
📌V7 TONING YOUTH MASK WITH VITAMIN #bioaquabyMKM 📌.
.
🍑With 7 vitamins essence in 1 Mask, make your face rejuvunate & feeling young instantly!
Fruit essence enriched with vitamin C makes your skin brighter & more healthy looking.
.
🍊ORANGE-skin nourishing.
🍈KIWI -skin lightening.
🍓STRAWBERRY -deep moisturizing.
.
👉Direction of use: Apply the mask after cleansing, leave it for 15-20 minutes. No need to rinse with water. Continue with your daily skincare.
.
.
📌MIN ORDER 10PCS KEATAS.
.
🚛KADAR POSTAGE:.
1-30PCS RM8SM/RM12SS.
31-120PCS RM11SM/RM16SS.
.
🚗COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU.CAS RM2 💨.
.
ws shainaa terus ke +60133460251 ✨.
.
SCREENSHOOT DAN BAGITAHU BERAPA PCS AWAK NAK! tu cara order yaa 💋.
.
#bioaqua#bioaquamask#v7toningmask#facemask#maskmurahmalaysia
🍁STATUS: READY STOCK 🍁. . . 📌V7 TONING YOUTH MASK WITH VITAMIN #bioaquabyMKM 📌. . 🍑With 7 vitamins essence in 1 Mask, make your face rejuvunate & feeling young instantly! Fruit essence enriched with vitamin C makes your skin brighter & more healthy looking. . 🍊ORANGE-skin nourishing. 🍈KIWI -skin lightening. 🍓STRAWBERRY -deep moisturizing. . 👉Direction of use: Apply the mask after cleansing, leave it for 15-20 minutes. No need to rinse with water. Continue with your daily skincare. . . 📌MIN ORDER 10PCS KEATAS. . 🚛KADAR POSTAGE:. 1-30PCS RM8SM/RM12SS. 31-120PCS RM11SM/RM16SS. . 🚗COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU.CAS RM2 💨. . ws shainaa terus ke +60133460251 ✨. . SCREENSHOOT DAN BAGITAHU BERAPA PCS AWAK NAK! tu cara order yaa 💋. . #bioaqua#bioaquamask#v7toningmask#facemask#maskmurahmalaysia
32112/13/2017
TOP MIX #NO1🔥
.
Mask ni sume RM1/pcs. 50pcs ke atas RM0.50/pcs. Bole mix utk borong! 💞
.
1. Shiseido Black/White/Bird Nest/Naturgo Mask
2. Vit E Hair Serum 
3. Collagen Eye Mask
.
*Exclude postage. Postage 70pcs ke bawah RM7 (sm)/RM11 (ss).
.
Love, 
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask
TOP MIX #NO1🔥 . Mask ni sume RM1/pcs. 50pcs ke atas RM0.50/pcs. Bole mix utk borong! 💞 . 1. Shiseido Black/White/Bird Nest/Naturgo Mask 2. Vit E Hair Serum 3. Collagen Eye Mask . *Exclude postage. Postage 70pcs ke bawah RM7 (sm)/RM11 (ss). . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask
95012/13/2017
🔮 FACE MASK 🔮
-
💵 RM35
-
😷 HIGH QUALITY FABRIC
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
✳ Available colour: BLACK ONLY
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔮 FACE MASK 🔮 - 💵 RM35 - 😷 HIGH QUALITY FABRIC - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ✳ Available colour: BLACK ONLY - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
28212/12/2017
Haa sebelum tidur, jangan lupa pakak 24K Mask Gold. Jom baca di bawah ni apa lebaikkannya.
.💆24K Mask Gold
-peel off mask
-menanggalkan sel mati, whiteheads & blackheads
-menyerap minyak berlebihan
-bau wangi
-kulit jadi glowing
-berkesan untuk memutihkan, mencerahkan, menghalus & mengatasi tona kulit yang tak sekata
-sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
-pakai 2 atau 3 kali seminggu
-perempuan and lelaki pun boleh pakai

Price: RM15

How to order:
📲 Screenshot and whatsapp +60173881009 for fast reply

#sayajualmask #maskmurahmalaysia #maskmurah #24kmaskgold #24kmaskgoldmurah #24kmaskgoldmalaysia #maskmukamurah #maskmukamalaysia #novembersale #like4like #f4f
Haa sebelum tidur, jangan lupa pakak 24K Mask Gold. Jom baca di bawah ni apa lebaikkannya. .💆24K Mask Gold -peel off mask -menanggalkan sel mati, whiteheads & blackheads -menyerap minyak berlebihan -bau wangi -kulit jadi glowing -berkesan untuk memutihkan, mencerahkan, menghalus & mengatasi tona kulit yang tak sekata -sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. -pakai 2 atau 3 kali seminggu -perempuan and lelaki pun boleh pakai Price: RM15 How to order: 📲 Screenshot and whatsapp +60173881009 for fast reply #sayajualmask #maskmurahmalaysia #maskmurah #24kmaskgold #24kmaskgoldmurah #24kmaskgoldmalaysia #maskmukamurah #maskmukamalaysia #novembersale #like4like #f4f
9012/11/2017
🔸️ 🔸️Jika anda seorang yang fanatik dengan artis korea ataupun seorang kpoppers, pasti anda tercari cari face mask seperti yang korean idols kegemaran korang pakai kan? 🔸️🔸️
-
Selain totebag dan sackbag, kami juga ada menjual face mask seperti yang anda mahukan.
-
Terdapat banyak bentuk design yang pasti membuatkan anda runsing untuk memilihnya. Anda juga boleh custom design face mask ini seperti yang anda mahukan dan pasti membuatkan anda berpuas hati 👍
-
Jadi tunggu apa lagi? Grab yours now!!
-
🔮 FACE MASK 🔮
-
💵 RM35
-
😷 HIGH QUALITY FABRIC
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
✳ Available colour: BLACK ONLY
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔸️ 🔸️Jika anda seorang yang fanatik dengan artis korea ataupun seorang kpoppers, pasti anda tercari cari face mask seperti yang korean idols kegemaran korang pakai kan? 🔸️🔸️ - Selain totebag dan sackbag, kami juga ada menjual face mask seperti yang anda mahukan. - Terdapat banyak bentuk design yang pasti membuatkan anda runsing untuk memilihnya. Anda juga boleh custom design face mask ini seperti yang anda mahukan dan pasti membuatkan anda berpuas hati 👍 - Jadi tunggu apa lagi? Grab yours now!! - 🔮 FACE MASK 🔮 - 💵 RM35 - 😷 HIGH QUALITY FABRIC - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ✳ Available colour: BLACK ONLY - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
26212/11/2017
Black Charcoal Mask🌸
RM12/botol

POSTAGE ADD RM8SM/RM12SS📮

BERMINAT DM LIYAA📲

#blackcharcoalmaskmurah#blackcharcoalmaskmurahmalaysia#maskmurahmalaysia #maskermurahmalaysia #maskerarangmurah
Black Charcoal Mask🌸 RM12/botol POSTAGE ADD RM8SM/RM12SS📮 BERMINAT DM LIYAA📲 #blackcharcoalmaskmurah#blackcharcoalmaskmurahmalaysia#maskmurahmalaysia #maskermurahmalaysia #maskerarangmurah
0012/11/2017
Egg White Mask🌸
RM10

POSTAGE ADD RM8SM/RM12SS📮

BERMINAT DM LIYAA📲
.
#eggwhitemaskmurah#maskmurahmalaysia#maskmurah#putihtelur #putihtelurmasker#maskermurahmalaysia#liyaa_shopper
Egg White Mask🌸 RM10 POSTAGE ADD RM8SM/RM12SS📮 BERMINAT DM LIYAA📲 . #eggwhitemaskmurah#maskmurahmalaysia#maskmurah#putihtelur #putihtelurmasker#maskermurahmalaysia#liyaa_shopper
0012/11/2017
💦CAP NY💦
-
💵 RM45
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
💦CAP NY💦 - 💵 RM45 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
56012/10/2017
🌾SHISEIDO NATURGO MASK 🌾 
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@kering.5.Tanggalkan masker perlahan-lahan.6.Bersihkan wajah dengan air.
.
HARGA:
RM 1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA.

ws 0172816808❗️❗️.
#shieseidomurah #naturgomurah #naturgomasker #mask50sen #maskborong #maskmurahmalaysia
🌾SHISEIDO NATURGO MASK 🌾 Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@kering.5.Tanggalkan masker perlahan-lahan.6.Bersihkan wajah dengan air. . HARGA: RM 1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA. ws 0172816808❗️❗️. #shieseidomurah #naturgomurah #naturgomasker #mask50sen #maskborong #maskmurahmalaysia
21012/10/2017
🌾SHISEIDO NATURGO MASK 🌾 
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@kering.5.Tanggalkan masker perlahan-lahan.6.Bersihkan wajah dengan air.
.
HARGA:
RM 1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA.

ws 0172816808❗️❗️.
#shieseidomurah #naturgomurah #naturgomasker #mask50sen #maskborong #maskmurahmalaysia
🌾SHISEIDO NATURGO MASK 🌾 Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@kering.5.Tanggalkan masker perlahan-lahan.6.Bersihkan wajah dengan air. . HARGA: RM 1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA. ws 0172816808❗️❗️. #shieseidomurah #naturgomurah #naturgomasker #mask50sen #maskborong #maskmurahmalaysia
15012/10/2017
🌾SHISEIDO NATURGO MASK 🌾 
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@kering.5.Tanggalkan masker perlahan-lahan.6.Bersihkan wajah dengan air.
.
HARGA:
RM 1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA.

ws 0172816808❗️❗️.
#shieseidomurah #naturgomurah #naturgomasker #mask50sen #maskborong #maskmurahmalaysia
🌾SHISEIDO NATURGO MASK 🌾 Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@kering.5.Tanggalkan masker perlahan-lahan.6.Bersihkan wajah dengan air. . HARGA: RM 1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA. ws 0172816808❗️❗️. #shieseidomurah #naturgomurah #naturgomasker #mask50sen #maskborong #maskmurahmalaysia
13012/10/2017
💦CAP YOUTH💦
-
💵 RM45
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
💦CAP YOUTH💦 - 💵 RM45 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
31012/10/2017
AVAILABLE 🔥🔥
.
🌾SHISEIDO WHITE MASK 🌾 
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.
.
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@kering.
5.Tanggalkan masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
.
HARGA:
RM1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM 0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA. 
ws 0172816808❗️❗️
.
#shiseidowhitemask #shiseidowhitemasker #maskborong #maskmurahmalaysia #maskkorea #mask50sen #shiseidomalaysiamurah #shiseidowhitemurah #fattzura #shiseidomalaysiamurah #maskbeautynunu_
AVAILABLE 🔥🔥 . 🌾SHISEIDO WHITE MASK 🌾 Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. . Cara Penggunaan: 1.Cuci muka. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@kering. 5.Tanggalkan masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . . HARGA: RM1/pcs. Harga borong 50pcs ke atas RM 0.50/pcs (tidak termasuk caj penghantaran). Penghantaran pos hanya pada hari ISNIN DAN KHAMIS SAHAJA. ws 0172816808❗️❗️ . #shiseidowhitemask #shiseidowhitemasker #maskborong #maskmurahmalaysia #maskkorea #mask50sen #shiseidomalaysiamurah #shiseidowhitemurah #fattzura #shiseidomalaysiamurah #maskbeautynunu_
15012/10/2017
DESIGN SIMPLE TAPI SUMPAH NICE TERUK!! -
Kalau korang nak pergi mall ke nak lepak dengan kengkawan ke tapi malas nak pebetul rambut kan korang boleh pakai je cap ni terus nampak style tau 🤗 -
💦CAP ADIDAS💦
-
💵 RM45
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5.
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
DESIGN SIMPLE TAPI SUMPAH NICE TERUK!! - Kalau korang nak pergi mall ke nak lepak dengan kengkawan ke tapi malas nak pebetul rambut kan korang boleh pakai je cap ni terus nampak style tau 🤗 - 💦CAP ADIDAS💦 - 💵 RM45 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - 📮 Semua harga termasuk postage ke semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5. - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
42012/10/2017
GOLD MASKER 24K
HIGH QUALITI SYG BUKAN CAIR PUNYE TAU..!!
RM10..!!
RM8X3...!!
RM5x10..!! 100% HIGHT QUALITY..! DM OR WS : 0109541428

#maskergold
#maskmurahmalaysia
#borongmurah
#makeupsetmurah #makeupmurah #masker
GOLD MASKER 24K HIGH QUALITI SYG BUKAN CAIR PUNYE TAU..!! RM10..!! RM8X3...!! RM5x10..!! 100% HIGHT QUALITY..! DM OR WS : 0109541428 #maskergold #maskmurahmalaysia #borongmurah #makeupsetmurah #makeupmurah #masker
6012/10/2017
❄CLUTCH BAG❄
-
💵 RM30
-
👝 HIGH QUALITY FABRIC
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
⚡ SAIZ BAG: 36CM x 24CM
-
🔆  Available colour: Black and cream
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
❄CLUTCH BAG❄ - 💵 RM30 - 👝 HIGH QUALITY FABRIC - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ⚡ SAIZ BAG: 36CM x 24CM - 🔆 Available colour: Black and cream - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
19212/09/2017
❄CLUTCH BAG VANS❄
-
💵 RM30
-
👝 HIGH QUALITY FABRIC
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
⚡ SAIZ BAG: 36CM x 24CM
-
*⃣ Available colour: Black and cream
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
❄CLUTCH BAG VANS❄ - 💵 RM30 - 👝 HIGH QUALITY FABRIC - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ⚡ SAIZ BAG: 36CM x 24CM - *⃣ Available colour: Black and cream - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
25112/08/2017
❄CLUTCH BAG OF❄
-
💵 RM30
-
👝 HIGH QUALITY FABRIC
-
⚡ SAIZ BAG: 36CM x 24CM
-
DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
✅ Available colour: Black and cream
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲 Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
❄CLUTCH BAG OF❄ - 💵 RM30 - 👝 HIGH QUALITY FABRIC - ⚡ SAIZ BAG: 36CM x 24CM - DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - ✅ Available colour: Black and cream - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
27112/08/2017
🔥SACKBAG NIKE AIR🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔥SACKBAG NIKE AIR🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
22112/08/2017
🔥SACKBAG SUPREME THRASHER🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔥SACKBAG SUPREME THRASHER🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
27012/07/2017
READY STOCK 💖💖 COLLAGEN PROTEIN WHITENING FACIAL MASK 💖 QUALITY SAME MCM 24K MASKER GOLD FUNGSI : 😱 bagus menghilangkan jerawat dan bekas2 jerawat 😱 bagus untuk muka yg berminyak 😱 bagus untuk memutihkan muka 
Ready Stock Color : 💖 Pink : Melembapkan kulit wajah 💖 Hijau : Memutihkan kulit wajah 💖 Kelabu : Membersihkan kotoran di wajah

Whatsapp 01133265090 
#maskmurahmalaysia #maskwhitening #maskcollagen #murahmurah #lakukeras #lakularis #puashatiberbaloi2 #cantikmenawan #cantikmulus
READY STOCK 💖💖 COLLAGEN PROTEIN WHITENING FACIAL MASK 💖 QUALITY SAME MCM 24K MASKER GOLD FUNGSI : 😱 bagus menghilangkan jerawat dan bekas2 jerawat 😱 bagus untuk muka yg berminyak 😱 bagus untuk memutihkan muka Ready Stock Color : 💖 Pink : Melembapkan kulit wajah 💖 Hijau : Memutihkan kulit wajah 💖 Kelabu : Membersihkan kotoran di wajah Whatsapp 01133265090 #maskmurahmalaysia #maskwhitening #maskcollagen #murahmurah #lakukeras #lakularis #puashatiberbaloi2 #cantikmenawan #cantikmulus
3212/07/2017
🌾VIETNAM MASK🌾
.
.
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka & lap hingga kering.
2.Sapukan mask pada bahagian untuk menanggalkan blackhead seperti hidung atau keseluruhan muka (Jauhkan dari terkena kawasan mata, kening & bibir)
3.Tampalkan kertas putih pada mask.
4.Biarkan selama 5 minit.
5.Tanggalkan kertas & lihat hasilnya. 
6.Cuci muka semula. .
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
Harga :
Rm 5 / pcs
Rm 4.50 / pcs borong 10 pcs keatas
.
.
Whatsapp :
018 - 4090869
018 - 4090869
.
.
#vietnammask 
#maskvietnam 
#jualmaskmuka 
#igshopjualmaskmuka 
#maskmurahmalaysia 
#maskermurah
#onlineseller 
#perak
🌾VIETNAM MASK🌾 . . Cara Penggunaan: 1.Cuci muka & lap hingga kering. 2.Sapukan mask pada bahagian untuk menanggalkan blackhead seperti hidung atau keseluruhan muka (Jauhkan dari terkena kawasan mata, kening & bibir) 3.Tampalkan kertas putih pada mask. 4.Biarkan selama 5 minit. 5.Tanggalkan kertas & lihat hasilnya. 6.Cuci muka semula. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . . Harga : Rm 5 / pcs Rm 4.50 / pcs borong 10 pcs keatas . . Whatsapp : 018 - 4090869 018 - 4090869 . . #vietnammask #maskvietnam #jualmaskmuka #igshopjualmaskmuka #maskmurahmalaysia #maskermurah #onlineseller #perak
38012/07/2017
KKM APPROVAL PENTING ‼️ .
.
.
Okay before nak beli apa apa local product, make sure tanya dulu ada lulusan KKM atau tak ya 🌸 .
.
.
Bahaya tau takde lulusan KKM ❗️ Okay imagine eh takde lulusan KKM & korang taktahu apa yang terkandung dalam sesuatu produk tu. Kalau ada lulusan KKM, at least pihak KKM akan masuk lab, and check teliti pasal bahan bahan yang terkandung dalam produk tu. Kita nak pakai pun rasa selamat tau ❤️ Kita nak cantik nak hensem kena hati hati jugak tau ☺️☺️ .
.
.
But dont worry okay, dengan DETOX CLAY MASK by Earth Essential ni memang confirm 💯 dah diluluskam oleh KKM 🤩
.
.
.
So korang nak pakai pun selamat 🤗 kalau tak percaya, boleh check ya nombor registration tu 😘

#sayajualclaymask
#sayajualmaskmurah
#healingclayterbaik
#bazarpaknil
#lokalbrand #maskmurahmalaysia
KKM APPROVAL PENTING ‼️ . . . Okay before nak beli apa apa local product, make sure tanya dulu ada lulusan KKM atau tak ya 🌸 . . . Bahaya tau takde lulusan KKM ❗️ Okay imagine eh takde lulusan KKM & korang taktahu apa yang terkandung dalam sesuatu produk tu. Kalau ada lulusan KKM, at least pihak KKM akan masuk lab, and check teliti pasal bahan bahan yang terkandung dalam produk tu. Kita nak pakai pun rasa selamat tau ❤️ Kita nak cantik nak hensem kena hati hati jugak tau ☺️☺️ . . . But dont worry okay, dengan DETOX CLAY MASK by Earth Essential ni memang confirm 💯 dah diluluskam oleh KKM 🤩 . . . So korang nak pakai pun selamat 🤗 kalau tak percaya, boleh check ya nombor registration tu 😘 #sayajualclaymask #sayajualmaskmurah #healingclayterbaik #bazarpaknil #lokalbrand #maskmurahmalaysia
0012/06/2017
.
Charcoal Mask .
Price ; RM15
.
Postage ; RM8 sm / RM12 ss
.
Pm/Whtspp 📲 wasap.my/60176246898/
.
🌸Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda
🌸Dibuat dengan bahan alami
🌸Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda
🌸Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda 🌸Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 🌸Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah
.
Cara Penggunaannya : 🌼Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir)
🌼Kupas saja setelah 20-30 minit
.
#maskmurahmalaysia 
#wangisangat 
#tarikblackhead 
#murahhabis 
#norhidayu_cosmatics
. Charcoal Mask . Price ; RM15 . Postage ; RM8 sm / RM12 ss . Pm/Whtspp 📲 wasap.my/60176246898/ . 🌸Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda 🌸Dibuat dengan bahan alami 🌸Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda 🌸Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda 🌸Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 🌸Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah . Cara Penggunaannya : 🌼Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir) 🌼Kupas saja setelah 20-30 minit . #maskmurahmalaysia #wangisangat #tarikblackhead #murahhabis #norhidayu_cosmatics
0012/05/2017
.
Kiss Beauty Mask
.
Price ; RM15
.
Postage ; RM8 sm / RM12 ss
.
Pm/Whtspp 📲 wasap.my/60176246898/
.
🌸Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda
🌸Dibuat dengan bahan alami
🌸Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda
🌸Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda 🌸Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 🌸Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah
.
Cara Penggunaannya : 🌼Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir)
🌼Kupas saja setelah 20-30 minit
.
#maskmurahmalaysia 
#wangisangat 
#tarikblackhead 
#murahhabis 
#norhidayu_cosmatics
. Kiss Beauty Mask . Price ; RM15 . Postage ; RM8 sm / RM12 ss . Pm/Whtspp 📲 wasap.my/60176246898/ . 🌸Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda 🌸Dibuat dengan bahan alami 🌸Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda 🌸Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda 🌸Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 🌸Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah . Cara Penggunaannya : 🌼Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir) 🌼Kupas saja setelah 20-30 minit . #maskmurahmalaysia #wangisangat #tarikblackhead #murahhabis #norhidayu_cosmatics
0012/05/2017
Patch Essence Mask

RM2
 MASK : EYE 
BENEFIT :- EYEMASK :- Powerful remove dark circlesPowerful remove puffinesEnriched with moisturizersPrevent and refine angingAnti wrinkleRefirming

#pemborongmalaysia #pemborongmurah #barangimport #barangimportmurah #bagmurah #bag #makeupmafia #makeupaddict #maskmurah #maskmurahmalaysia
Patch Essence Mask RM2 MASK : EYE BENEFIT :- EYEMASK :- Powerful remove dark circlesPowerful remove puffinesEnriched with moisturizersPrevent and refine angingAnti wrinkleRefirming #pemborongmalaysia #pemborongmurah #barangimport #barangimportmurah #bagmurah #bag #makeupmafia #makeupaddict #maskmurah #maskmurahmalaysia
5012/05/2017
Kenapa MASK penting untuk wajah??
Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj
.
.
Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan .
Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda🌷 .
. 👇👇👇👇👇👇👇👇
.
. 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat.
❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 .
❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit . .
.
📌Mask MelaCEP Plus+ - Bagus untuk Masalah Jeragat & tona tidak sekata . 👉Keistimewaan jika anda gunakan Mask MelaCEP plus+ 2x Seminggu :
❤Pencerahan pada wajah
❤Memudarkan jeragat ❤ Memperbaikki sturktur kulit dan memudarkan bintik gelap pada wajah .
❤Menyekatakan tona kulit sekata. .
.
📌 MASK botanical - Sesuai mengikut semua Jenis kulit . 👉Kelebihan yang ada pada Mask Be jika anda gunakan 2x Seminggu selama 10minit shj .
❤Menganjalkan kulit ❤Membuang sel mati tiada lg kulit kusam
❤Melicinkan kulit wajah serta mencerahkn kerana sel kulit mati di tanggalkan .
❤ Sesuai untuk semua teringat usia untuk kelihatan segar dan miliki kulit yang sihat .
.
.
Charcoal Mask
💜 Menghidrat kulit
💜 Menghilangkan minyak berlebihan
💜 Membuat kulit cerah & glowing
💜 Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
.
Whatsapp 0134643406 💕

#marykaybycantiq #marykaymalaysia #Maskmalaysia #masker #maskmurahmalaysia #produkcantik #mask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia
Kenapa MASK penting untuk wajah?? Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj . . Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan . Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda🌷 . . 👇👇👇👇👇👇👇👇 . . 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat. ❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 . ❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit . . . 📌Mask MelaCEP Plus+ - Bagus untuk Masalah Jeragat & tona tidak sekata . 👉Keistimewaan jika anda gunakan Mask MelaCEP plus+ 2x Seminggu : ❤Pencerahan pada wajah ❤Memudarkan jeragat ❤ Memperbaikki sturktur kulit dan memudarkan bintik gelap pada wajah . ❤Menyekatakan tona kulit sekata. . . 📌 MASK botanical - Sesuai mengikut semua Jenis kulit . 👉Kelebihan yang ada pada Mask Be jika anda gunakan 2x Seminggu selama 10minit shj . ❤Menganjalkan kulit ❤Membuang sel mati tiada lg kulit kusam ❤Melicinkan kulit wajah serta mencerahkn kerana sel kulit mati di tanggalkan . ❤ Sesuai untuk semua teringat usia untuk kelihatan segar dan miliki kulit yang sihat . . . Charcoal Mask 💜 Menghidrat kulit 💜 Menghilangkan minyak berlebihan 💜 Membuat kulit cerah & glowing 💜 Mengurangkan penampilan liang-liang pori . . Whatsapp 0134643406 💕 #marykaybycantiq #marykaymalaysia #Maskmalaysia #masker #maskmurahmalaysia #produkcantik #mask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia
6012/04/2017
MIX AND MATCH 4💟
.
💛RM6.00 / PCS
💛RM5.50 MIN 3PCS
.
ITEMS
🌷 SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK 10X WHITENING
🌷SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK COOL REFRESHING
🌷VASELINE LIP THERAPY
🌷EGG WHITE MASK PEEL OFF
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 4💟 . 💛RM6.00 / PCS 💛RM5.50 MIN 3PCS . ITEMS 🌷 SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK 10X WHITENING 🌷SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK COOL REFRESHING 🌷VASELINE LIP THERAPY 🌷EGG WHITE MASK PEEL OFF . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
3012/03/2017
🔥5 BAJU RM110🔥
Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁
Postage🚚 cam biase ah
Semenanjung free😘
Sabah dan sarawak plus rm5😁
😙thanks for supporting us😙
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
BTW bagila cadangan korang untuk
Kitorg baiki lagi😁
.............................................................. #bajumurahmalaysia
#custombajumalaysia
#customtotebagmalaysia
#custommaskmurahmalaysia
#bajumurahmalaysia
#totebagmurahmalaysia
#bajuhipstermurah
#maskmurahmalaysia
#pialamalaysia2017 
#kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
🔥5 BAJU RM110🔥 Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁 Postage🚚 cam biase ah Semenanjung free😘 Sabah dan sarawak plus rm5😁 😙thanks for supporting us😙 @suwek.klothing @suwek.klothing @suwek.klothing BTW bagila cadangan korang untuk Kitorg baiki lagi😁 .............................................................. #bajumurahmalaysia #custombajumalaysia #customtotebagmalaysia #custommaskmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #totebagmurahmalaysia #bajuhipstermurah #maskmurahmalaysia #pialamalaysia2017 #kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
40112/03/2017
🔥5 BAJU RM110🔥
Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁
Postage🚚 cam biase ah
Semenanjung free😘
Sabah dan sarawak plus rm5😁
😙thanks for supporting us😙
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
BTW bagila cadangan korang untuk
Kitorg baiki lagi😁
.............................................................. #bajumurahmalaysia
#custombajumalaysia
#customtotebagmalaysia
#custommaskmurahmalaysia
#bajumurahmalaysia
#totebagmurahmalaysia
#bajuhipstermurah
#maskmurahmalaysia
#pialamalaysia2017 
#kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
🔥5 BAJU RM110🔥 Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁 Postage🚚 cam biase ah Semenanjung free😘 Sabah dan sarawak plus rm5😁 😙thanks for supporting us😙 @suwek.klothing @suwek.klothing @suwek.klothing BTW bagila cadangan korang untuk Kitorg baiki lagi😁 .............................................................. #bajumurahmalaysia #custombajumalaysia #customtotebagmalaysia #custommaskmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #totebagmurahmalaysia #bajuhipstermurah #maskmurahmalaysia #pialamalaysia2017 #kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
18112/03/2017
🔥5 BAJU RM110🔥
Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁
Postage🚚 cam biase ah
Semenanjung free😘
Sabah dan sarawak plus rm5😁
😙thanks for supporting us😙
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
BTW bagila cadangan korang untuk
Kitorg baiki lagi😁
.............................................................. #bajumurahmalaysia
#custombajumalaysia
#customtotebagmalaysia
#custommaskmurahmalaysia
#bajumurahmalaysia
#totebagmurahmalaysia
#bajuhipstermurah
#maskmurahmalaysia
#pialamalaysia2017 
#kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
🔥5 BAJU RM110🔥 Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁 Postage🚚 cam biase ah Semenanjung free😘 Sabah dan sarawak plus rm5😁 😙thanks for supporting us😙 @suwek.klothing @suwek.klothing @suwek.klothing BTW bagila cadangan korang untuk Kitorg baiki lagi😁 .............................................................. #bajumurahmalaysia #custombajumalaysia #customtotebagmalaysia #custommaskmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #totebagmurahmalaysia #bajuhipstermurah #maskmurahmalaysia #pialamalaysia2017 #kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
20212/03/2017
🔥5 BAJU RM110🔥
Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁
Postage🚚 cam biase ah
Semenanjung free😘
Sabah dan sarawak plus rm5😁
😙thanks for supporting us😙
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
BTW bagila cadangan korang untuk
Kitorg baiki lagi😁
.............................................................. #bajumurahmalaysia
#custombajumalaysia
#customtotebagmalaysia
#custommaskmurahmalaysia
#bajumurahmalaysia
#totebagmurahmalaysia
#bajuhipstermurah
#maskmurahmalaysia
#pialamalaysia2017 
#kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
🔥5 BAJU RM110🔥 Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁 Postage🚚 cam biase ah Semenanjung free😘 Sabah dan sarawak plus rm5😁 😙thanks for supporting us😙 @suwek.klothing @suwek.klothing @suwek.klothing BTW bagila cadangan korang untuk Kitorg baiki lagi😁 .............................................................. #bajumurahmalaysia #custombajumalaysia #customtotebagmalaysia #custommaskmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #totebagmurahmalaysia #bajuhipstermurah #maskmurahmalaysia #pialamalaysia2017 #kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
21212/03/2017
🔥5 BAJU RM110🔥
Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁
Postage🚚 cam biase ah
Semenanjung free😘
Sabah dan sarawak plus rm5😁
😙thanks for supporting us😙
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
@suwek.klothing 
BTW bagila cadangan korang untuk
Kitorg baiki lagi😁
.............................................................. #bajumurahmalaysia
#custombajumalaysia
#customtotebagmalaysia
#custommaskmurahmalaysia
#bajumurahmalaysia
#totebagmurahmalaysia
#bajuhipstermurah
#maskmurahmalaysia
#pialamalaysia2017 
#kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
🔥5 BAJU RM110🔥 Okay guys ni antara design untuk promotion.SO rugi tak beli😲 promotion ni sampai 2018 je.ajak member beli berjemaah😁 Postage🚚 cam biase ah Semenanjung free😘 Sabah dan sarawak plus rm5😁 😙thanks for supporting us😙 @suwek.klothing @suwek.klothing @suwek.klothing BTW bagila cadangan korang untuk Kitorg baiki lagi😁 .............................................................. #bajumurahmalaysia #custombajumalaysia #customtotebagmalaysia #custommaskmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #totebagmurahmalaysia #bajuhipstermurah #maskmurahmalaysia #pialamalaysia2017 #kedahpulunkedah #johorbahru #selamanyaharimaumalaya #bajumurah #igshopmalaysia
28112/03/2017
KISS BEAUTY BLACK MASK ==================== Black mask ni special sgt sebab ada whitening complex.. Mampu tanggalkan black & whitehead, lepas pakai kulit muka rasa ringan & segar je...Kulit pun makin cerah 😝😝😝😝 🌸Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda
🌸Dibuat dengan bahan alami
🌸Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda
🌸Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda 🌸Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 🌸Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah

Cara Penggunaannya : 🌼Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir)
🌼Kupas saja setelah 20-30 minit

www.wasap.my/60109174782 
#kissbeautymurah #maskmurahmalaysia
KISS BEAUTY BLACK MASK ==================== Black mask ni special sgt sebab ada whitening complex.. Mampu tanggalkan black & whitehead, lepas pakai kulit muka rasa ringan & segar je...Kulit pun makin cerah 😝😝😝😝 🌸Masker lumpur kiss beauty bekerja secara khusus untuk detoksifikasi, membersih, dan mencerahkan kulit anda 🌸Dibuat dengan bahan alami 🌸Masker ini menarik keluar segala kotoran dan minyak dari wajah anda 🌸Antioksidan kuat memberi energy & meremajakan kulit anda 🌸Setelah dipakai, anda akan melihat efek cerah di wajah 🌸Menghilangkan kedutan dan penuaan pada wajah Cara Penggunaannya : 🌼Keringkan area yang sudah dibersihkan dan calitkan masker pada area yang diinginkan (hindari kening, mata, dan bibir) 🌼Kupas saja setelah 20-30 minit www.wasap.my/60109174782 #kissbeautymurah #maskmurahmalaysia
3012/03/2017
MIX AND MATCH 4💟
.
💛RM6.00 / PCS
💛RM5.50 MIN 3PCS
.
ITEMS
🌷 SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK 10X WHITENING
🌷SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK COOL REFRESHING
🌷VASELINE LIP THERAPY
🌷EGG WHITE MASK PEEL OFF
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 4💟 . 💛RM6.00 / PCS 💛RM5.50 MIN 3PCS . ITEMS 🌷 SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK 10X WHITENING 🌷SWEET V ACTIVATED CHARCOAL WHITENING MASK COOL REFRESHING 🌷VASELINE LIP THERAPY 🌷EGG WHITE MASK PEEL OFF . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
3212/03/2017
MIX AND MATCH 3 💟
.
💛RM3.50 / PCS
💛RM3.00 MIN 5 PCS
.
ITEMS
🌷COLLAGEN FACE MASK
🌷SNAIL WHITE MASK
🌷BINGYU MASK
🌷EGG WHITE MASK
🌷ANIMAL MASK
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 3 💟 . 💛RM3.50 / PCS 💛RM3.00 MIN 5 PCS . ITEMS 🌷COLLAGEN FACE MASK 🌷SNAIL WHITE MASK 🌷BINGYU MASK 🌷EGG WHITE MASK 🌷ANIMAL MASK . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
2012/03/2017
📌V7 TONING YOUTH MASK WITH VITAMIN #bioaquabyMKM 📌.
.
🍑With 7 vitamins essence in 1 Mask, make your face rejuvunate & feeling young instantly!
Fruit essence enriched with vitamin C makes your skin brighter & more healthy looking.
.
🍊ORANGE-skin nourishing.
🍈KIWI -skin lightening.
🍓STRAWBERRY -deep moisturizing.
.
👉Direction of use: Apply the mask after cleansing, leave it for 15-20 minutes. No need to rinse with water. Continue with your daily skincare.
.
.
📌MIN ORDER 10PCS KEATAS.
.
🚛KADAR POSTAGE:.
1-30PCS RM8SM/RM12SS.
31-120PCS RM11SM/RM16SS.
.
🚗COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU.CAS RM2 💨.
.
ws shainaa terus ke +60133460251 ✨.
.
SCREENSHOOT DAN BAGITAHU BERAPA PCS AWAK NAK! tu cara order yaa 💋.
.
#bioaqua#bioaquamask#v7toningmask#facemask#maskmurahmalaysia
📌V7 TONING YOUTH MASK WITH VITAMIN #bioaquabyMKM 📌. . 🍑With 7 vitamins essence in 1 Mask, make your face rejuvunate & feeling young instantly! Fruit essence enriched with vitamin C makes your skin brighter & more healthy looking. . 🍊ORANGE-skin nourishing. 🍈KIWI -skin lightening. 🍓STRAWBERRY -deep moisturizing. . 👉Direction of use: Apply the mask after cleansing, leave it for 15-20 minutes. No need to rinse with water. Continue with your daily skincare. . . 📌MIN ORDER 10PCS KEATAS. . 🚛KADAR POSTAGE:. 1-30PCS RM8SM/RM12SS. 31-120PCS RM11SM/RM16SS. . 🚗COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU.CAS RM2 💨. . ws shainaa terus ke +60133460251 ✨. . SCREENSHOOT DAN BAGITAHU BERAPA PCS AWAK NAK! tu cara order yaa 💋. . #bioaqua#bioaquamask#v7toningmask#facemask#maskmurahmalaysia
72012/03/2017
MIX AND MATCH 3 💟
.
💛RM3.50 / PCS
💛RM3.00 MIN 5 PCS
.
ITEMS
🌷COLLAGEN FACE MASK
🌷SNAIL WHITE MASK
🌷BINGYU MASK
🌷EGG WHITE MASK
🌷ANIMAL MASK
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 3 💟 . 💛RM3.50 / PCS 💛RM3.00 MIN 5 PCS . ITEMS 🌷COLLAGEN FACE MASK 🌷SNAIL WHITE MASK 🌷BINGYU MASK 🌷EGG WHITE MASK 🌷ANIMAL MASK . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
3212/03/2017
MIX AND MATCH 3 💟
.
💛RM3.50 / PCS
💛RM3.00 MIN 5 PCS
.
ITEMS
🌷COLLAGEN FACE MASK
🌷SNAIL WHITE MASK
🌷BINGYU MASK
🌷EGG WHITE MASK
🌷ANIMAL MASK
.
💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉
.
📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
MIX AND MATCH 3 💟 . 💛RM3.50 / PCS 💛RM3.00 MIN 5 PCS . ITEMS 🌷COLLAGEN FACE MASK 🌷SNAIL WHITE MASK 🌷BINGYU MASK 🌷EGG WHITE MASK 🌷ANIMAL MASK . 💞Setiap pembelian akan dapat free gift tau 😉😉 . 📲 0189129182 / TEKAN LINK DI BIO . #mask #masks #masksheet #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskmalaysia #animalmask #animalmaskmurah #collagenfacemask #collagenfacemaskmurah #snailwhitemask #snailwhitemaskmurah #bingyumask #eggwhitemask #eggwhitemaskmurah
2012/03/2017
MIX AND MATCH 2 😍
.
💞RM3.00 / PCS
💞RM2.50 MIN 5 PCS
.
👉MY BEAUTY DIARY MASK
👉KANEBO MASK
.
📲0189129182 / tekan link dekat bio
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #kanebomask #mybeautydiary #mybeautydiarymask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia #mybeautydiarymaskmurah
MIX AND MATCH 2 😍 . 💞RM3.00 / PCS 💞RM2.50 MIN 5 PCS . 👉MY BEAUTY DIARY MASK 👉KANEBO MASK . 📲0189129182 / tekan link dekat bio . #mask #masks #masksheet #maskmurah #kanebomask #mybeautydiary #mybeautydiarymask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia #mybeautydiarymaskmurah
2012/03/2017
MIX AND MATCH 2 😍
.
💞RM3.00 / PCS
💞RM2.50 MIN 5 PCS
.
👉MY BEAUTY DIARY MASK
👉KANEBO MASK
.
📲0189129182 / tekan link dekat bio
.
#mask #masks #masksheet #maskmurah #kanebomask #mybeautydiary #mybeautydiarymask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia #mybeautydiarymaskmurah
MIX AND MATCH 2 😍 . 💞RM3.00 / PCS 💞RM2.50 MIN 5 PCS . 👉MY BEAUTY DIARY MASK 👉KANEBO MASK . 📲0189129182 / tekan link dekat bio . #mask #masks #masksheet #maskmurah #kanebomask #mybeautydiary #mybeautydiarymask #maskmalaysia #maskmurahmalaysia #mybeautydiarymaskmurah
4012/03/2017
Haa sebelum tidur, jangan lupa pakak 24K Mask Gold. Jom baca di bawah ni apa lebaikkannya.
.💆24K Mask Gold
-peel off mask
-menanggalkan sel mati, whiteheads & blackheads
-menyerap minyak berlebihan
-bau wangi
-kulit jadi glowing
-berkesan untuk memutihkan, mencerahkan, menghalus & mengatasi tona kulit yang tak sekata
-sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
-pakai 2 atau 3 kali seminggu
-perempuan and lelaki pun boleh pakai

Price: RM15

How to order:
📲 Screenshot and whatsapp +60173881009 for fast reply

#sayajualmask #maskmurahmalaysia #maskmurah #24kmaskgold #24kmaskgoldmurah #24kmaskgoldmalaysia #maskmukamurah #maskmukamalaysia #decembersale #like4like #f4f #patchesmalaysia #vscomy
Haa sebelum tidur, jangan lupa pakak 24K Mask Gold. Jom baca di bawah ni apa lebaikkannya. .💆24K Mask Gold -peel off mask -menanggalkan sel mati, whiteheads & blackheads -menyerap minyak berlebihan -bau wangi -kulit jadi glowing -berkesan untuk memutihkan, mencerahkan, menghalus & mengatasi tona kulit yang tak sekata -sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. -pakai 2 atau 3 kali seminggu -perempuan and lelaki pun boleh pakai Price: RM15 How to order: 📲 Screenshot and whatsapp +60173881009 for fast reply #sayajualmask #maskmurahmalaysia #maskmurah #24kmaskgold #24kmaskgoldmurah #24kmaskgoldmalaysia #maskmukamurah #maskmukamalaysia #decembersale #like4like #f4f #patchesmalaysia #vscomy
7012/02/2017
TOP MIX #NO2🔥
.
Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕
.
1. Egg White Mask
2. Collagen Face Mask
3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon)
4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink)
5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae)
.
*Exclude postage.
.
Love,
#maskmurah 0196343390
.
#maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
TOP MIX #NO2🔥 . Sume mask ni RM4/pcs. 10pcs ke atas RM3/pcs. Boleh mix untuk borong!💕 . 1. Egg White Mask 2. Collagen Face Mask 3. SND Animal Mask (Panda/Otter/Dragon) 4. Snail White Mask (Black/White/Gold/Pink) 5. Bingyu Mask (Ocean Pearl/Cucumber/Marine Algae) . *Exclude postage. . Love, #maskmurah 0196343390 . #maskmurahmalaysia #eyemask #hairmask #shiseidomask #facemask #eggmask #animalmask #goldmask #bingyumask #snailwhitemask
108012/13/2017
Khasiat Temulawak Masker untuk wajah: 💖Menghilangkan jerawat dan jeragat
💖Mencerahkan kulit 💖Menghilangkan parut berlubang
💖Kulit semakin licin dan gebu
💖Menganjalkan dan menghaluskan kulit
💖Merawat resdung
💖Anti penuaan
💖Anti bakteria
💖Anti radang
💖Mengecilkan liang pori
💖Menghilangkan masalah kulit kusam dan  berminyak
💖Melawan radikal bebas berpunca dari radiasi, pancaran matahari,pencemaran persekitaran dan tersalah pakai produk.

Utk sbrg prtanyaan atau order bolh dm/ws 01112540600

#maskmukamampumilik #maskmurahmalaysia #mask #maskmuka # temulawakmask
Khasiat Temulawak Masker untuk wajah: 💖Menghilangkan jerawat dan jeragat 💖Mencerahkan kulit 💖Menghilangkan parut berlubang 💖Kulit semakin licin dan gebu 💖Menganjalkan dan menghaluskan kulit 💖Merawat resdung 💖Anti penuaan 💖Anti bakteria 💖Anti radang 💖Mengecilkan liang pori 💖Menghilangkan masalah kulit kusam dan berminyak 💖Melawan radikal bebas berpunca dari radiasi, pancaran matahari,pencemaran persekitaran dan tersalah pakai produk. Utk sbrg prtanyaan atau order bolh dm/ws 01112540600 #maskmukamampumilik #maskmurahmalaysia #mask #maskmuka # temulawakmask
11011/19/2017
🍁STATUS: READY STOCK 🍁.
.
.
📌V7 TONING YOUTH MASK WITH VITAMIN #bioaquabyMKM 📌.
.
🍑With 7 vitamins essence in 1 Mask, make your face rejuvunate & feeling young instantly!
Fruit essence enriched with vitamin C makes your skin brighter & more healthy looking.
.
🍊ORANGE-skin nourishing.
🍈KIWI -skin lightening.
🍓STRAWBERRY -deep moisturizing.
.
👉Direction of use: Apply the mask after cleansing, leave it for 15-20 minutes. No need to rinse with water. Continue with your daily skincare.
.
.
📌MIN ORDER 10PCS KEATAS.
.
🚛KADAR POSTAGE:.
1-30PCS RM8SM/RM12SS.
31-120PCS RM11SM/RM16SS.
.
🚗COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU.CAS RM2 💨.
.
ws shainaa terus ke +60133460251 ✨.
.
SCREENSHOOT DAN BAGITAHU BERAPA PCS AWAK NAK! tu cara order yaa 💋.
.
#bioaqua#bioaquamask#v7toningmask#facemask#maskmurahmalaysia
🍁STATUS: READY STOCK 🍁. . . 📌V7 TONING YOUTH MASK WITH VITAMIN #bioaquabyMKM 📌. . 🍑With 7 vitamins essence in 1 Mask, make your face rejuvunate & feeling young instantly! Fruit essence enriched with vitamin C makes your skin brighter & more healthy looking. . 🍊ORANGE-skin nourishing. 🍈KIWI -skin lightening. 🍓STRAWBERRY -deep moisturizing. . 👉Direction of use: Apply the mask after cleansing, leave it for 15-20 minutes. No need to rinse with water. Continue with your daily skincare. . . 📌MIN ORDER 10PCS KEATAS. . 🚛KADAR POSTAGE:. 1-30PCS RM8SM/RM12SS. 31-120PCS RM11SM/RM16SS. . 🚗COD SELURUH KAWASAN KUALA TERENGGANU.CAS RM2 💨. . ws shainaa terus ke +60133460251 ✨. . SCREENSHOOT DAN BAGITAHU BERAPA PCS AWAK NAK! tu cara order yaa 💋. . #bioaqua#bioaquamask#v7toningmask#facemask#maskmurahmalaysia
32112/13/2017
FACE MASK/TOPENG MUKA TRENDING TERMURAH DI IG !!
.
📌PRICE ; RM35 
Sabah & Sarawak + RM5
.
🎉 PROMO 3 FOR RM100 (inc)
- FREE POSTAGE
- For SM only, SS +RM10
- FREE STICKER
- boleh campur design yg sama harga
.
🔰Warna ada hitam sahaja .
💰Harga INCLUDE POSTAGE .
💯Quality COTTON lembut .
.
Nak order tekan je link kat bio
TANPA SAVE no admin 📲 .

#terapiinstagram #sayajual #facemaskmurah #facemaskmurahmalaysia #facemaskhipster #facemaskhipstermurah #facemaskstyle #facemaskhipstermalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskstyle #penutupmulut #penutupmulutmalaysia #topeng #topengmuka #topengmukamurah #topengmukamalaysia #topengmukatrending #topengmukastyle #topengmukamurahmalaysia #jenterapejuang #marshmellow  #marshmellowconsert #marshmellowconsertmalaysia #uthm #miit #santaianakutara #jenterapejuang #followforfollow #likeforlike
FACE MASK/TOPENG MUKA TRENDING TERMURAH DI IG !! . 📌PRICE ; RM35 Sabah & Sarawak + RM5 . 🎉 PROMO 3 FOR RM100 (inc) - FREE POSTAGE - For SM only, SS +RM10 - FREE STICKER - boleh campur design yg sama harga . 🔰Warna ada hitam sahaja . 💰Harga INCLUDE POSTAGE . 💯Quality COTTON lembut . . Nak order tekan je link kat bio TANPA SAVE no admin 📲 . #terapiinstagram #sayajual #facemaskmurah #facemaskmurahmalaysia #facemaskhipster #facemaskhipstermurah #facemaskstyle #facemaskhipstermalaysia #maskmurah #maskmurahmalaysia #maskstyle #penutupmulut #penutupmulutmalaysia #topeng #topengmuka #topengmukamurah #topengmukamalaysia #topengmukatrending #topengmukastyle #topengmukamurahmalaysia #jenterapejuang #marshmellow #marshmellowconsert #marshmellowconsertmalaysia #uthm #miit #santaianakutara #jenterapejuang #followforfollow #likeforlike
12012/14/2017
Goat milk's mask for RM2/PC
.
Titibe rasa lapar nak merasa daging kambing 😆
.
#maskmurah #maskmurahmalaysia
Goat milk's mask for RM2/PC . Titibe rasa lapar nak merasa daging kambing 😆 . #maskmurah #maskmurahmalaysia
23511/02/2017
Shiseido mask
50 sen sekeping

#maskmurahmalaysia#maskmurah
Shiseido mask 50 sen sekeping #maskmurahmalaysia#maskmurah
16211/12/2017
🌸 Gold 24k Mask
-
Price : RM 11/pcs
COD : No COD
Postage : RM 8/sm RM 10/ss
Whatsapp : 011 17678376
.
#sayagunasayajual #maskmurahmalaysia #goldmask24k  #goldmaskmurah #mask24kgold
🌸 Gold 24k Mask - Price : RM 11/pcs COD : No COD Postage : RM 8/sm RM 10/ss Whatsapp : 011 17678376 . #sayagunasayajual #maskmurahmalaysia #goldmask24k #goldmaskmurah #mask24kgold
3012/13/2017
🔥TOTEBAG🔥
-
💵RM35
-
👜 HIGH QUALITY FABRIC
-
✴ Available colour: Black and cream
-
✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!!
-
📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5
-
📲  Whatsapp +60194924457
ataupun tekan sahaja link di bio.

#totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
🔥TOTEBAG🔥 - 💵RM35 - 👜 HIGH QUALITY FABRIC - ✴ Available colour: Black and cream - ✅ DESIGN BOLEH CUSTOM MADE GUYS!! - 📮 Semua harga termasuk postage di semenanjung, sabah dan sarawak hanya perlu tambah RM5 - 📲 Whatsapp +60194924457 ataupun tekan sahaja link di bio. #totebag #totebagmurah #sackbagmurah #maskmurah #barangviral #totebagmurahmalaysia #sackbagmurahmalaysia #maskmurahmalaysia #maskkpop #maskkpopmalaysia #maskkpoppers #cap #capmurah #capmurahmalaysia #clutchbag #clutchbagmurah #clutchbagmurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia
22112/13/2017
2 Item Bangga Diri 😂..Sebabnya Laku Keras..Mask Dh Hbis ..Hair Treatment Serum Mist Dah Jadi Buruan Ramai..💜💜.
.
LH ORGANIK Produk Pertama Di Malaysia Diformulasikan Oleh Dr Linda Bahan BeBas Kimia Hanya Menggunakan Fruits Dan Plants Sahaja ..
.
Sebab Bila Korang Guna Bau Dia Wangi ,Manis Buah Gituuu...Sekali Beli Konfem Repeat Order..
.
Sharing Is Caring Barang Baik..👍👍.
.
.

#scrubs#malaysia
#facemistmurah# #igsokongan #testimoni #skincare#jeragat
#organicskincare
#organic#lhorganics
#facemaskmurah
#facemask#organik
#skincareorganik #mask
#naturalskincare #parut
#maskmurahmalaysia
#terapiinstagram
#igshop#trustedseller
#hairspraymurah #hairsprayrambut #hairspraymalaysia #hairmistmalaysia #hairmist #rambut#gugur#doctorformula
#masalahrambut
2 Item Bangga Diri 😂..Sebabnya Laku Keras..Mask Dh Hbis ..Hair Treatment Serum Mist Dah Jadi Buruan Ramai..💜💜. . LH ORGANIK Produk Pertama Di Malaysia Diformulasikan Oleh Dr Linda Bahan BeBas Kimia Hanya Menggunakan Fruits Dan Plants Sahaja .. . Sebab Bila Korang Guna Bau Dia Wangi ,Manis Buah Gituuu...Sekali Beli Konfem Repeat Order.. . Sharing Is Caring Barang Baik..👍👍. . . #scrubs#malaysia #facemistmurah# #igsokongan #testimoni #skincare#jeragat #organicskincare #organic#lhorganics #facemaskmurah #facemask#organik #skincareorganik #mask #naturalskincare #parut #maskmurahmalaysia #terapiinstagram #igshop#trustedseller #hairspraymurah #hairsprayrambut #hairspraymalaysia #hairmistmalaysia #hairmist #rambut#gugur#doctorformula #masalahrambut
161812/22/2016
Next