#maskshiseidomurah medias

MASK SHISEIDO . BOLEH MIX #maskshiseido #maskshiseidomurah
MASK SHISEIDO . BOLEH MIX #maskshiseido #maskshiseidomurah
1010/15/2017
Mask vietnam
.
Ramai yang telah menggunakan Mask Vietnam nih sebenarnye & memang 99.9% memang Berpuas hati... Kenapa ? Coz mask nih akan menarik Blackhead /Whitehead u olls dengan banyak & jayanya tau.... Dia dalam bentuk cecair tau.... Sebotol dalam 20ml gitew.... Lagi satu... Bila korang beli nih, sis akan kasi Tisu tau dalam 20 Keping untuk memudahkan U Olls untuk tepek tepek tepek lepas letak Gel nih kat Hidung.... Sis xmau Gebang banyak dahhhh.... Cakap panjang also pun xbest gak kalau u olls tak beli kan hahahah... Apa kata u olls sendiri try baru tau ... Memang tak rugi sesen pun tau.... Sis dah try heheh sebab tu brani nak recommended kan kat u olls semua.... Result memang SUPERBBBBB !!! Tak percaya ??? U Olls try dulu baru boleh
sembang hikihikhihkhik

Cara Menggunakan :

Sapu gel di kawasan hidung /dagu 
Tepekkan kertas tisu yg kita bg free tu 
Biarkan 10 minit atau hingga kering 
Tarik bperlahan dr bawah naik keatas 
Basuh muka
.
RM7
POST
RM8 SM / RM12 SS
.
Jom whtapp
0177223626

#maskvietnammurah
#mask #maskvietnammurah #maskvietnam #maskvietnam #murah  #blackheadremoval #blackhead #whiteheads #whiteheadsremover #maskshishedo #maskshiseido #maskshiseidomurah #masksheets
Mask vietnam . Ramai yang telah menggunakan Mask Vietnam nih sebenarnye & memang 99.9% memang Berpuas hati... Kenapa ? Coz mask nih akan menarik Blackhead /Whitehead u olls dengan banyak & jayanya tau.... Dia dalam bentuk cecair tau.... Sebotol dalam 20ml gitew.... Lagi satu... Bila korang beli nih, sis akan kasi Tisu tau dalam 20 Keping untuk memudahkan U Olls untuk tepek tepek tepek lepas letak Gel nih kat Hidung.... Sis xmau Gebang banyak dahhhh.... Cakap panjang also pun xbest gak kalau u olls tak beli kan hahahah... Apa kata u olls sendiri try baru tau ... Memang tak rugi sesen pun tau.... Sis dah try heheh sebab tu brani nak recommended kan kat u olls semua.... Result memang SUPERBBBBB !!! Tak percaya ??? U Olls try dulu baru boleh sembang hikihikhihkhik Cara Menggunakan : Sapu gel di kawasan hidung /dagu Tepekkan kertas tisu yg kita bg free tu Biarkan 10 minit atau hingga kering Tarik bperlahan dr bawah naik keatas Basuh muka . RM7 POST RM8 SM / RM12 SS . Jom whtapp 0177223626 #maskvietnammurah #mask #maskvietnammurah #maskvietnam #maskvietnam #murah #blackheadremoval #blackhead #whiteheads #whiteheadsremover #maskshishedo #maskshiseido #maskshiseidomurah #masksheets
4010/14/2017
PROMOSI SET MAKEUP RM 17 !!!!! DM / WS 0167067595 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN.. πŸ’•

#setmakeupbajet #setmakeupmalaysia #setmakeupbasic  #setmakeuprm17
#morphebrushes #maskshiseidomurah
PROMOSI SET MAKEUP RM 17 !!!!! DM / WS 0167067595 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN.. πŸ’• #setmakeupbajet #setmakeupmalaysia #setmakeupbasic #setmakeuprm17 #morphebrushes #maskshiseidomurah
23010/14/2017
PROMOSI SET MAKEUP RM 17 !!!!! DM / WS 0167067595 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN.. πŸ’•

#setmakeupbajet #setmakeupmalaysia #setmakeupbasic 
#vaselinerosylipsmalaysia #setmakeuprm17
#maskshiseido #maskshiseidomurah #vaselinecocoabuttermurah
PROMOSI SET MAKEUP RM 17 !!!!! DM / WS 0167067595 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN.. πŸ’• #setmakeupbajet #setmakeupmalaysia #setmakeupbasic #vaselinerosylipsmalaysia #setmakeuprm17 #maskshiseido #maskshiseidomurah #vaselinecocoabuttermurah
25010/14/2017
MASK SHISHEIDO BLACKHEAD

1 BOX (50 PCs) 
RM 20 
#maskshiseidomurah
MASK SHISHEIDO BLACKHEAD 1 BOX (50 PCs) RM 20 #maskshiseidomurah
2010/08/2017
MASK SHISEIDO 😍😍 Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:

1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Harga cuma rm18 sahaja per box (50pcs)πŸ“’πŸ“’πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ws-0163160297
#byladybugs #maskshiseidomurah #peelofmask
MASK SHISEIDO 😍😍 Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..) 3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Harga cuma rm18 sahaja per box (50pcs)πŸ“’πŸ“’πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ws-0163160297 #byladybugs #maskshiseidomurah #peelofmask
19201/16/2017
MASK SHISEIDO BARU SAMPAI ❗❗❗ JOM DAPATKAN MASK SHISEIDO YANG HOT NI DI DQUEENS πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Hanya RM2 dapat 3 pcs taw! #shiseido #maskshiseidomurah #maskshishedo
MASK SHISEIDO BARU SAMPAI ❗❗❗ JOM DAPATKAN MASK SHISEIDO YANG HOT NI DI DQUEENS πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Hanya RM2 dapat 3 pcs taw! #shiseido #maskshiseidomurah #maskshishedo
9009/22/2017
BLACK MASK CHARCOAL .
↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* β™› cara order produk β™›  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #sale
#mask24kmurah #maskermatamurah #maskermurah #eyemaskmurah #mask24k #maskshesheido #maskshisheidomurah #shisheidomaskborong #blackmaskcharcoal #blackmaskmurah #blackmaskshillsmurah #blackmaskshiseido #maskshishedo #maskshiseidomurah #maskshiseidomurah #maskshiseidoborong
BLACK MASK CHARCOAL . β†­HARGA TIDAK TERMASUK POSβ†­ 🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg) 🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU* . . *TIADA PENGHANTARAN C.O.D* . *BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA . . * β™› cara order produk β™› ONLINE ORDER : 1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920 . . 2.kami akan semak stock untuk anda . . ---TERIMA KASIH--- #sale #mask24kmurah #maskermatamurah #maskermurah #eyemaskmurah #mask24k #maskshesheido #maskshisheidomurah #shisheidomaskborong #blackmaskcharcoal #blackmaskmurah #blackmaskshillsmurah #blackmaskshiseido #maskshishedo #maskshiseidomurah #maskshiseidomurah #maskshiseidoborong
105009/04/2017
Black mask
Rm 18 
1 box 50 pcs

#blackmaskmurah #blackmask #maskshiseido #maskshiseidomurah
11010/02/2017
Mask shiseido RM15.00 1BOX (50pcs)

Tk termasuk postage
Postage add rm8 sm
Postage add rm11 ss

WhatApps 0145251517 untuk details .

#maskshiseidomurah
Mask shiseido RM15.00 1BOX (50pcs) Tk termasuk postage Postage add rm8 sm Postage add rm11 ss WhatApps 0145251517 untuk details . #maskshiseidomurah
12004/26/2017
πŸŽ‰ PROMOSI CNY SALE!!
πŸ“’(Last promosi ahad nie)!!
.
.
Mask Charcoal Shiseido
.
πŸ’²Price : 1 πŸ‘‰ Rm 15 only!!! πŸ˜„πŸ˜„
.
Whatssp/Telgram/Sms πŸ“²
013-3046404 (yana) πŸ‘§
013-2677329 (ani) πŸ‘©
.
#yananacollections #maskcharcoal #maskshishedo #maskshiseidoborong #maskshiseidomurah
πŸŽ‰ PROMOSI CNY SALE!! πŸ“’(Last promosi ahad nie)!! . . Mask Charcoal Shiseido . πŸ’²Price : 1 πŸ‘‰ Rm 15 only!!! πŸ˜„πŸ˜„ . Whatssp/Telgram/Sms πŸ“² 013-3046404 (yana) πŸ‘§ 013-2677329 (ani) πŸ‘© . #yananacollections #maskcharcoal #maskshishedo #maskshiseidoborong #maskshiseidomurah
4102/10/2016
MASK SHISHEIDO BLACKHEAD

1 BOX (50 PCs) 
RM 20 
#maskshiseidomurah
MASK SHISHEIDO BLACKHEAD 1 BOX (50 PCs) RM 20 #maskshiseidomurah
2010/08/2017
πŸŽ‰MASK SHISEIDOπŸŽ‰

1BOX RM16 EXCLUDE POSTAGE

#maskshiseido #maskshiseidomurah
πŸŽ‰MASK SHISEIDOπŸŽ‰ 1BOX RM16 EXCLUDE POSTAGE #maskshiseido #maskshiseidomurah
5010/05/2017
Next