#maskshiseidomurah medias

1xrm0.70
1box rm18
Tak termasuk postage
MASK SHISEIDO 😍😍 Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:

1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.
#maskshiseidomurah #peelofmask
1xrm0.70 1box rm18 Tak termasuk postage MASK SHISEIDO 😍😍 Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..) 3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. #maskshiseidomurah #peelofmask
25012/15/2017
MASK SHISEIDO.. 😁
bagus untuk buang blackhead.. Murah2 je... satu 50sen je..12g.. πŸ‘Œ
.
0145104889πŸ“ž
.
#maskshiseidomurah #maskshiseido #maskshishedo
MASK SHISEIDO.. 😁 bagus untuk buang blackhead.. Murah2 je... satu 50sen je..12g.. πŸ‘Œ . 0145104889πŸ“ž . #maskshiseidomurah #maskshiseido #maskshishedo
8012/12/2017
Mask Shiseido . .

1 pcs = RM 1.00
6 pcs = RM 5.00 . .

#maskshiseido
#maskshiseidomurah
#kamijualbarangoriginal
#bazaarpaknil
#nakcantik
#auraabellezza
14012/09/2017
Mask Shiseido Black, Gold and White πŸ’
Quality tip top πŸŽ†
.
1pc : RM 0.80
10pc keatas potongan harga kami bagi 😱
Delivery :
SM +RM8
SS +RM12
.
Borong banyak-banyak. 
Kami bagi harga istimewa 😘.
.
Mari DM kami untuk check stock. .
0175236681 πŸ’Œ.
.
#masks #maskoffchallenge #maskshishedo #maskshiseidomurah #shiseido #maskerwajah #maskerblackhead
Mask Shiseido Black, Gold and White πŸ’ Quality tip top πŸŽ† . 1pc : RM 0.80 10pc keatas potongan harga kami bagi 😱 Delivery : SM +RM8 SS +RM12 . Borong banyak-banyak. Kami bagi harga istimewa 😘. . Mari DM kami untuk check stock. . 0175236681 πŸ’Œ. . #masks #maskoffchallenge #maskshishedo #maskshiseidomurah #shiseido #maskerwajah #maskerblackhead
12012/06/2017
MASK HITAM SHISEIDO

1 keping 80 sen

1 BOX RM25 (50 pcs)

borong
rm24.50x3 box
rm24x10 box
rm23.50x30 box

www.wasap.my/60193783038

#mask #maskhitamshiseido #maskshiseido #maskerhitam #maskcosmetic #maskshiseidomurah #maskborong
MASK HITAM SHISEIDO 1 keping 80 sen 1 BOX RM25 (50 pcs) borong rm24.50x3 box rm24x10 box rm23.50x30 box www.wasap.my/60193783038 #mask #maskhitamshiseido #maskshiseido #maskerhitam #maskcosmetic #maskshiseidomurah #maskborong
4011/22/2017
MASK HITAM SHISEIDO

1 keping 80 sen

1 BOX RM25 (50 pcs)

borong
rm24.50x3 box
rm24x10 box
rm23.50x30 box

www.wasap.my/60193783038

#mask #maskhitamshiseido #maskshiseido #maskerhitam #maskcosmetic #maskshiseidomurah #maskborong
MASK HITAM SHISEIDO 1 keping 80 sen 1 BOX RM25 (50 pcs) borong rm24.50x3 box rm24x10 box rm23.50x30 box www.wasap.my/60193783038 #mask #maskhitamshiseido #maskshiseido #maskerhitam #maskcosmetic #maskshiseidomurah #maskborong
5011/22/2017
Mask shiseido . Lelongg

RM 17/box (50pcs)
5 x RM 15.50/box

Whatsapp 0142245488/Dm

#maskervaginaborong #maskermurah #maskmurah #maskshiseido #maskshiseidomurah #borongkosmetik #borongmasker #maskerborong #maskermurahborong #maskerborongmurah
16011/20/2017
MASK SHISEIDO

RM10 50pcs

WhatsApp 0133790637

#pemborong #pemborongmurah #pemborongcosmetic #pemborongkosmetik #maskshiseidomurah #mask
13011/11/2017
Shiseido Peel-off Black Mask
RP (4.000)

dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah.

Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask :
* Ampuh mengangkat komedo
* Mengecilkan pori-pori
* Mengangkat sel kulit mati

Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit)
4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu

TERBUKTI...! MADE IN JAPAN

#maskerwajahmurah #maskkoreamurah #maskshiseidomurah #maskeroriginal
Shiseido Peel-off Black Mask RP (4.000) dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah. Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask : * Ampuh mengangkat komedo * Mengecilkan pori-pori * Mengangkat sel kulit mati Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan 2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir) 3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit) 4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas 5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu TERBUKTI...! MADE IN JAPAN #maskerwajahmurah #maskkoreamurah #maskshiseidomurah #maskeroriginal
3010/25/2017
MASK SHISEIDO

RM10 50pcs

WhatsApp 0133790637

#pemborong #pemborongmurah #pemborongcosmetic #pemborongkosmetik #maskshiseidomurah #mask
13011/11/2017
Mask shiseido RM15.00 1BOX (50pcs)

Tk termasuk postage
Postage add rm8 sm
Postage add rm11 ss

WhatApps 0145251517 untuk details .

#maskshiseidomurah
Mask shiseido RM15.00 1BOX (50pcs) Tk termasuk postage Postage add rm8 sm Postage add rm11 ss WhatApps 0145251517 untuk details . #maskshiseidomurah
12004/26/2017
Ready ya ka. Shiseido gold.
πŸ’°Ecer 2,500/pcs
πŸ’°18,000 (isi 10pcs) 
#maskershiseidogold #maskshiseido #maskshiseidomurah #maskershiseidogoldmurah #maskershiseidomurah
Ready ya ka. Shiseido gold. πŸ’°Ecer 2,500/pcs πŸ’°18,000 (isi 10pcs) #maskershiseidogold #maskshiseido #maskshiseidomurah #maskershiseidogoldmurah #maskershiseidomurah
17107/23/2017
PROMOSI SET MAKEUP RM 17 !!!!! DM / WS 0167067595 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN.. πŸ’•

#setmakeupbajet #setmakeupmalaysia #setmakeupbasic  #setmakeuprm17
#morphebrushes #maskshiseidomurah
PROMOSI SET MAKEUP RM 17 !!!!! DM / WS 0167067595 UNTUK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN.. πŸ’• #setmakeupbajet #setmakeupmalaysia #setmakeupbasic #setmakeuprm17 #morphebrushes #maskshiseidomurah
24010/14/2017
Mask shiseido rm15.00 1 box (50pcs)

Berminat whatApps 014-5251517 
#maskshiseidomurah
 #maskkorea #maskshiseido
Mask shiseido rm15.00 1 box (50pcs) Berminat whatApps 014-5251517 #maskshiseidomurah #maskkorea #maskshiseido
4005/05/2017
Mask shissheido RM15.00 (1BOX 50PCS ) 
Berminat boleh WhatApps 014-5251517

#maskshiseido  #maskshiseidomurah  #masks🎭
Mask shissheido RM15.00 (1BOX 50PCS ) Berminat boleh WhatApps 014-5251517 #maskshiseido #maskshiseidomurah #masks🎭
1005/14/2017
πŸ‘½πŸ‘½SHISEIDO BLACK, WHITE & NATURGO MASK - MENARIK KELUAR WHITEHEAD & BLACKHEAD DI WAJAH ANDA

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan!

Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia.

SHISEIDO BLACK MASK
* Mask berbentuk cecair hitam pekat melelikat *

Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead &whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapure & Malaysia.

Shiseido Black Mineral Mask From Japan 
Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:

1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

POSTAGE RM7SM/RM11SS
WHATSAPP/WECHAT πŸ“²()+60179344598() #maskshiseidomurah#maskshiseido#maskshiseidomurah#maskshiseidoblack#maskshiseidomurah
πŸ‘½πŸ‘½SHISEIDO BLACK, WHITE & NATURGO MASK - MENARIK KELUAR WHITEHEAD & BLACKHEAD DI WAJAH ANDA Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan! Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia. SHISEIDO BLACK MASK * Mask berbentuk cecair hitam pekat melelikat * Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead &whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapure & Malaysia. Shiseido Black Mineral Mask From Japan Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..) 3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. POSTAGE RM7SM/RM11SS WHATSAPP/WECHAT πŸ“²()+60179344598() #maskshiseidomurah#maskshiseido#maskshiseidomurah#maskshiseidoblack#maskshiseidomurah
0010/05/2016
Mask shissheido RM20.00 (1BOX 50PCS ) 
Berminat boleh WhatApps 014-5251517

#maskshiseido  #maskshiseidomurah  #masks🎭
Mask shissheido RM20.00 (1BOX 50PCS ) Berminat boleh WhatApps 014-5251517 #maskshiseido #maskshiseidomurah #masks🎭
0005/16/2017
πŸŽ‰ PROMOSI CNY SALE!!
πŸ“’(Last promosi ahad nie)!!
.
.
Mask Charcoal Shiseido
.
πŸ’²Price : 1 πŸ‘‰ Rm 15 only!!! πŸ˜„πŸ˜„
.
Whatssp/Telgram/Sms πŸ“²
013-3046404 (yana) πŸ‘§
013-2677329 (ani) πŸ‘©
.
#yananacollections #maskcharcoal #maskshishedo #maskshiseidoborong #maskshiseidomurah
πŸŽ‰ PROMOSI CNY SALE!! πŸ“’(Last promosi ahad nie)!! . . Mask Charcoal Shiseido . πŸ’²Price : 1 πŸ‘‰ Rm 15 only!!! πŸ˜„πŸ˜„ . Whatssp/Telgram/Sms πŸ“² 013-3046404 (yana) πŸ‘§ 013-2677329 (ani) πŸ‘© . #yananacollections #maskcharcoal #maskshishedo #maskshiseidoborong #maskshiseidomurah
4102/10/2016
Next