#pencuci medias

🌹V-HYGIENE🌹
.
.
Uollss pernah tahu apa itu #Vhygiene (#VH)?
.

Meh sini nak story dekat sis-sis semua,
.
V-HYGIENE diformulasi dari ekstrak herba semulajadi yang terkenal dengan sifat-sifat mereka khas untuk penjagaan bahagian intim wanita.
.
PH BALANCE di mana ianya sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Antara fungsi VH:
.
.
❤️Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan kuman.
❤️Menghilangkan kegatalan/ruam faraj
❤️Mengatasi masalah melecet di kawasan intim
❤️Mencegah dan merawat keputihan
❤️Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
❤️Mengetatkan vagina, mengembalikan ketegangan dan menguatkan otot faraj
❤️Memperbaiki peredaran darah
❤️Mencerahkan tone yang gelap/lebam
❤️Meningkatkan keyakinan untuk “bersama”
❤️Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
.
.
*Kandungan 100ml (tahan 3 bulan)
*KKM
*Pengilangan bertaraf GMP
*Sesuai untuk semua wanita
.
.
****RM50.00SM / RM55.00SS**** sangat berbaloiii 😉
.
.
Banyak kan kebaikan produk ni,
.
Sis berminat? Blh terus klik link di sini : www.wasap.my/601126353392/sueshoppebeauty
.
.❤
#VH
#PencuciIntimWanita
#vhygiene
#pencuci
#jannanick
#seriayu
#datoserivida
#ctdk
#fattahaminz
#neelofa
#noradanish
#adibayunus
#wanihasrita
#sitinordiana
#bazzarpaknil
#ajimaura
#igers
#sayajual
#noradanish
#lemonex
#noreennoriza
🌹V-HYGIENE🌹 . . Uollss pernah tahu apa itu #Vhygiene (#VH)? . Meh sini nak story dekat sis-sis semua, . V-HYGIENE diformulasi dari ekstrak herba semulajadi yang terkenal dengan sifat-sifat mereka khas untuk penjagaan bahagian intim wanita. . PH BALANCE di mana ianya sesuai untuk semua jenis kulit . . Antara fungsi VH: . . ❤️Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan kuman. ❤️Menghilangkan kegatalan/ruam faraj ❤️Mengatasi masalah melecet di kawasan intim ❤️Mencegah dan merawat keputihan ❤️Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ❤️Mengetatkan vagina, mengembalikan ketegangan dan menguatkan otot faraj ❤️Memperbaiki peredaran darah ❤️Mencerahkan tone yang gelap/lebam ❤️Meningkatkan keyakinan untuk “bersama” ❤️Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin . . *Kandungan 100ml (tahan 3 bulan) *KKM *Pengilangan bertaraf GMP *Sesuai untuk semua wanita . . ****RM50.00SM / RM55.00SS**** sangat berbaloiii 😉 . . Banyak kan kebaikan produk ni, . Sis berminat? Blh terus klik link di sini : www.wasap.my/601126353392/sueshoppebeauty . .❤ #VH #PencuciIntimWanita #vhygiene #pencuci #jannanick #seriayu #datoserivida #ctdk #fattahaminz #neelofa #noradanish #adibayunus #wanihasrita #sitinordiana #bazzarpaknil #ajimaura #igers #sayajual #noradanish #lemonex #noreennoriza
12312/11/2017
♦ Minimaliz Face Cleanser ♦

Terlalu banyak bahan kimia dalam bahan pencuci muka yang boleh merosakkan muka anda? 😱 Jangan risau! Kita bawa kan pencuci muka bebas kimia 😍 Semuanya dari bahan semula jadi! .
.
.
+6019-850-5590
.
.
.
.

Bahan-bahan:
✨ Minyak Rosehip
✨ Lavender
✨ Tea Trea Oil
.
.

#pencucimuka #teatreeoil #lavender #jerawat #antijerawat #bebaskimia #bahansemulajadi #bersih #pencuci #muka #serimuka #facecleanse #cantik #minimaliz #minimalizorganic #organic #minimalist #seri #muka #fresh
♦ Minimaliz Face Cleanser ♦ Terlalu banyak bahan kimia dalam bahan pencuci muka yang boleh merosakkan muka anda? 😱 Jangan risau! Kita bawa kan pencuci muka bebas kimia 😍 Semuanya dari bahan semula jadi! . . . +6019-850-5590 . . . . Bahan-bahan: ✨ Minyak Rosehip ✨ Lavender ✨ Tea Trea Oil . . #pencucimuka #teatreeoil #lavender #jerawat #antijerawat #bebaskimia #bahansemulajadi #bersih #pencuci #muka #serimuka #facecleanse #cantik #minimaliz #minimalizorganic #organic #minimalist #seri #muka #fresh
7112/11/2017
Korang tau ke JRW mmg terlampau jimat wehh..😘😘 5 in 1..👏Awak tak suke ke? 🌿Yang pertama dah sah boleh #makan rawat dalaman awak.silap makan boleh KURus Tau. Suke larr tu😉 🌿Yang kedua BOLEH #minum buka kapsul Then korang minum dgn air suam. 🌿Yang ketiga boleh buat #PENCUCI missV. kalo ade rase gatal takselesa tu haa boleh cuci guna serbukMANJAKANI. 🌿Yang keempat boleh buat #MASKER muka. Boleh cerahkan muka dan tegangkan kulit muka. 🌿Yang kelima #INSERT dalam aset utk cuci dalaman dan Terpakse KETAT. 🙈🙊 Takperlu susah nak asahbagai sekarang semua nak cepat jimat masa tenaga ye x🤗 100%manjakani.
BEST tak JAMU RAHSIA WANITA.Jimat kan dahh laa murahh berbaloooii kesan MANTAP
POWER.👌 #jamurahsiawanita
www.wasap.my/60173891227
www.wasap.my/60173891227
Korang tau ke JRW mmg terlampau jimat wehh..😘😘 5 in 1..👏Awak tak suke ke? 🌿Yang pertama dah sah boleh #makan rawat dalaman awak.silap makan boleh KURus Tau. Suke larr tu😉 🌿Yang kedua BOLEH #minum buka kapsul Then korang minum dgn air suam. 🌿Yang ketiga boleh buat #PENCUCI missV. kalo ade rase gatal takselesa tu haa boleh cuci guna serbukMANJAKANI. 🌿Yang keempat boleh buat #MASKER muka. Boleh cerahkan muka dan tegangkan kulit muka. 🌿Yang kelima #INSERT dalam aset utk cuci dalaman dan Terpakse KETAT. 🙈🙊 Takperlu susah nak asahbagai sekarang semua nak cepat jimat masa tenaga ye x🤗 100%manjakani. BEST tak JAMU RAHSIA WANITA.Jimat kan dahh laa murahh berbaloooii kesan MANTAP POWER.👌 #jamurahsiawanita www.wasap.my/60173891227 www.wasap.my/60173891227
3012/11/2017
Anda order, kami hantar 🚗 Memang berbaloi dan save duit anda dari bayar caj postage 😱 Bagi yang duduk dekat-dekat dengan kawasan-kawasan ni boleh ws admin Yana untuk servis cod 😊
.
🏠🏠🏠COD area🏠🏠🏠
🚛Saujana Utama
🚛Shah Alam
🚛Puchong
🚛Puncak Alam
🚛Bangi
🚛Kajang
🚛Putrajaya
🚛UNITEN
🚛IUKL
🚛UPM
.
🤓COD hanya dicas RM3-RM6 bergantung kepada jarak🤓
-
For fast response:
📲Whatsapp 013-340 4580 Now!
.
Klik link 📲ws di bio untuk order 👆
-
#dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun  #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
Anda order, kami hantar 🚗 Memang berbaloi dan save duit anda dari bayar caj postage 😱 Bagi yang duduk dekat-dekat dengan kawasan-kawasan ni boleh ws admin Yana untuk servis cod 😊 . 🏠🏠🏠COD area🏠🏠🏠 🚛Saujana Utama 🚛Shah Alam 🚛Puchong 🚛Puncak Alam 🚛Bangi 🚛Kajang 🚛Putrajaya 🚛UNITEN 🚛IUKL 🚛UPM . 🤓COD hanya dicas RM3-RM6 bergantung kepada jarak🤓 - For fast response: 📲Whatsapp 013-340 4580 Now! . Klik link 📲ws di bio untuk order 👆 - #dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
18012/11/2017
Hidup ini macam roda. Hari ini mungkin anda berada di atas dan esok mungkin anda berada di bawah. Siapa tahu kan? 😉
-
#dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun  #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
Hidup ini macam roda. Hari ini mungkin anda berada di atas dan esok mungkin anda berada di bawah. Siapa tahu kan? 😉 - #dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
21012/10/2017
klik link ni untuk whatsapp saya 👇
http://www.wasap.my/60137801157 💋Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih . 🎁FOAMING CLEANSER
✅Clearkan semua debu dan kekotoran
✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin.
✅Sesuai utk semua jenis kulit. 🎁MASK
✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit,
✅menyekatakan tona wajah.
✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit. 🎁FRESHNER
✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit
✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. 🎁ULTIMATE SERUM
✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang.
✅memudarkan parut serta jeragat
✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam. 🎁ULTIMATE CREAM
✅Memberikan kelembapan pada wajah.
✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah.
✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit
✅mencantikkan tekstur kulit.
✅mudah diserap ke dalam kulit. 💕Turutan penggunaan💕
🎁Pencuci
🎁Freshner
🎁Serum
🎁Ultimate Cream 🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x

YANG BESTNYA, OF COURSE TAHAN SEBAB PAKAI DIA SIKIT JE DAH RATA SATU MUKA TAU

#jeragat#putihgebu#pencuci#melacepplus 
#korea#skincareroutine#0137801157 
#felda#kulaijaya#johor
klik link ni untuk whatsapp saya 👇 http://www.wasap.my/60137801157 💋Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih . 🎁FOAMING CLEANSER ✅Clearkan semua debu dan kekotoran ✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin. ✅Sesuai utk semua jenis kulit. 🎁MASK ✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit, ✅menyekatakan tona wajah. ✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit. 🎁FRESHNER ✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit ✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. 🎁ULTIMATE SERUM ✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang. ✅memudarkan parut serta jeragat ✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam. 🎁ULTIMATE CREAM ✅Memberikan kelembapan pada wajah. ✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah. ✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit ✅mencantikkan tekstur kulit. ✅mudah diserap ke dalam kulit. 💕Turutan penggunaan💕 🎁Pencuci 🎁Freshner 🎁Serum 🎁Ultimate Cream 🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x YANG BESTNYA, OF COURSE TAHAN SEBAB PAKAI DIA SIKIT JE DAH RATA SATU MUKA TAU #jeragat#putihgebu#pencuci#melacepplus #korea#skincareroutine#0137801157 #felda#kulaijaya#johor
7012/10/2017
Penyebab keputihan pada wanita: 💕Kurang memakan makanan berserat
💕Gula darah kadar tinggi
💕Stress
💕sebelum Datang haid
💕Hormon
💕Penggunaan spender terlalu ketat
💕Spender yang basah
💕Salah memakai sabun
💕tidak menjaga kebersihan bahagian intim

Anda mahukan penyelesaiannya?? 😘😘 Jom wasap sy 0163649751

#info

#fefet

#GMP
#produkbumiputera 
#bazarpaknil 
#bazaaronline 
#igshopmalaysia 
#terlajaklaris
#bazarwanitaonline 
#bazarpaknilmurah
#instashopmalaysia 
#malaysianfood
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#instafamous 
#noradanish 
#dexandra 
#promosi
#ajendiperlukan
#dropshipdiperlukan
#keputihan
#missvsegar
#kemaluanberbau
#pencuci
Penyebab keputihan pada wanita: 💕Kurang memakan makanan berserat 💕Gula darah kadar tinggi 💕Stress 💕sebelum Datang haid 💕Hormon 💕Penggunaan spender terlalu ketat 💕Spender yang basah 💕Salah memakai sabun 💕tidak menjaga kebersihan bahagian intim Anda mahukan penyelesaiannya?? 😘😘 Jom wasap sy 0163649751 #info #fefet #GMP #produkbumiputera #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #terlajaklaris #bazarwanitaonline #bazarpaknilmurah #instashopmalaysia #malaysianfood #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #noradanish #dexandra #promosi #ajendiperlukan #dropshipdiperlukan #keputihan #missvsegar #kemaluanberbau #pencuci
19212/10/2017
BAU BUSUK HILANG, Miss v segar, pejal!
.
.
Bukan senang nak dpt result mcm nie.. lagi2 lovelyvwash ada KOLAGEN tau.. memang best👍🏻👍🏻
.
.
[KELEBIHAN LVW]:
🍬Menghilangkan Keputihan berbau busuk merawat 
sehingga ke dalaman faraj. 🍬Atasi masalah kentut faraj
🍬Sebagai Antiseptik
🍬Mencerahkan Bahagian Intim
🍬Menganjalkan
🍬Mengetatkan dan beri kesan GRIP pada miss v
🍬Memberi keseimbangan PH Faraj
🍬Serai Wangi Yg terdapat dalam LVW mampu memberi kelegaan senggugut.
🍬Memberi Rasa sejuk Kpd Faraj agar Tetap segar. 🍬Merawat Luka2 kecil selepas Bersalin
🍬Memberikan nikmat semasa bersama. 🍬Memberikan kepuasan ketika bersama. 🍬Boleh digunakan pada bahagian ketiak utk hilangkan Bau dan mencerahkan. 🍬Atasi Bau badan (ketiak)
.
.
Ciri-Ciri Lovely V-Wash:
✅Bebas sabun (soap free)
✅Gel ✅Pekat (hanya 1 picit je diperlukan)
✅Jernih (tak Ada pewarna) ✅Bau fresh
✅Sebotol tahan 7-8 bln ikut Cara pakai.
.
🌸Kandungan Utama:
✅Sirih
✅serai Wangi
✅Kolagen ✅Witch Hazel
.
🌸Cara Pakai: 
1- picit 1x je ke telapak tangan.
2-Basuh bahagian intim / payudara/ ketiak dan bagahian2 yg hitam Di bahagian tubuh anda.
3- Bilas sehingga bersih. 
4- Rasailah kesegarannya.
.
.
PESANAN PANTAS⤵️
📲01113308208
.
.
.
.
.
#lovelyvwash 
#femininewash #keputihan #missvbecak #missvberbau #missvgelap #kentutfaraj #pencucimissv #gelmissv #pencuci #putih #kolagen #sirih #seraiwangi #longgar #suamiisteri #isteri #wanita #sayajualpencuciwanita #tudung #blouse #jubah #muslimah
BAU BUSUK HILANG, Miss v segar, pejal! . . Bukan senang nak dpt result mcm nie.. lagi2 lovelyvwash ada KOLAGEN tau.. memang best👍🏻👍🏻 . . [KELEBIHAN LVW]: 🍬Menghilangkan Keputihan berbau busuk merawat sehingga ke dalaman faraj. 🍬Atasi masalah kentut faraj 🍬Sebagai Antiseptik 🍬Mencerahkan Bahagian Intim 🍬Menganjalkan 🍬Mengetatkan dan beri kesan GRIP pada miss v 🍬Memberi keseimbangan PH Faraj 🍬Serai Wangi Yg terdapat dalam LVW mampu memberi kelegaan senggugut. 🍬Memberi Rasa sejuk Kpd Faraj agar Tetap segar. 🍬Merawat Luka2 kecil selepas Bersalin 🍬Memberikan nikmat semasa bersama. 🍬Memberikan kepuasan ketika bersama. 🍬Boleh digunakan pada bahagian ketiak utk hilangkan Bau dan mencerahkan. 🍬Atasi Bau badan (ketiak) . . Ciri-Ciri Lovely V-Wash: ✅Bebas sabun (soap free) ✅Gel ✅Pekat (hanya 1 picit je diperlukan) ✅Jernih (tak Ada pewarna) ✅Bau fresh ✅Sebotol tahan 7-8 bln ikut Cara pakai. . 🌸Kandungan Utama: ✅Sirih ✅serai Wangi ✅Kolagen ✅Witch Hazel . 🌸Cara Pakai: 1- picit 1x je ke telapak tangan. 2-Basuh bahagian intim / payudara/ ketiak dan bagahian2 yg hitam Di bahagian tubuh anda. 3- Bilas sehingga bersih. 4- Rasailah kesegarannya. . . PESANAN PANTAS⤵️ 📲01113308208 . . . . . #lovelyvwash #femininewash #keputihan #missvbecak #missvberbau #missvgelap #kentutfaraj #pencucimissv #gelmissv #pencuci #putih #kolagen #sirih #seraiwangi #longgar #suamiisteri #isteri #wanita #sayajualpencuciwanita #tudung #blouse #jubah #muslimah
3112/09/2017
Bismillahirrahmanirrahim.. ✨Royal Jelly Gentle Cleansing Milk.. ✨

Produk barunya Jafra yg diperkaya dg vitamin C dan tumbuh-tumbuhan,  efektif mengangkat kotoran, lembut dan tidak menyebabkan iritasi kulit.  Membantu mengangkat sisa
Bismillahirrahmanirrahim.. ✨Royal Jelly Gentle Cleansing Milk.. ✨ Produk barunya Jafra yg diperkaya dg vitamin C dan tumbuh-tumbuhan, efektif mengangkat kotoran, lembut dan tidak menyebabkan iritasi kulit. Membantu mengangkat sisa" makeup serta minyak yg menempel di wajah yg tdk bs diangkat hanya dg menggunakan sabun biasa. Cocok utk smw usia apalagi usia lanjut sgt recomend skali ya dears.. Konsul aja dl ya #milkcleanser #pencuciwajah #pencuci #pencucimukaterbaik #royaljellyjafra #wajahcerahalami
1012/09/2017
Ini bukan mengumbar...
Bukan masalah gelap atau putih
Bukan masalah kamera

Tapi masalahnya jerawat dan kusam... itu dulu... sekarang tak begitu

Sekarang kulitku sehat dgn JAFRA... alami dan berBPOM

info JAFRA
PUJI SUGIARTI
085324129293

#jafrasumedang #jaframajenang #jaframalang #jaframalangbong #jafrakepulauanriau #jafragarut #skincare #pencuci #sehatalami #creamherbal
Ini bukan mengumbar... Bukan masalah gelap atau putih Bukan masalah kamera Tapi masalahnya jerawat dan kusam... itu dulu... sekarang tak begitu Sekarang kulitku sehat dgn JAFRA... alami dan berBPOM info JAFRA PUJI SUGIARTI 085324129293 #jafrasumedang #jaframajenang #jaframalang #jaframalangbong #jafrakepulauanriau #jafragarut #skincare #pencuci #sehatalami #creamherbal
23012/08/2017
Serbuk #pencuci pekat Eziclean

Ia #dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang #unik, bahan #pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?

Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah #bau serbuk pencuci pekat Eziclean?

Bau #haruman #bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?

Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan #pakaian supaya kekal kelihatan #cerah dan baru.
#pm0182735540
#pm0182735540
#pm0182735540

#katalog_eziclean #ezicleanstg #pencucipekat #cucipakaian #ezicleanserbukpencucipekat  #projekSTG #IGshop #sentul #laundrymalaysia #kuasaclean #laundry
Serbuk #pencuci pekat Eziclean Ia #dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang #unik, bahan #pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih? Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih. Apakah #bau serbuk pencuci pekat Eziclean? Bau #haruman #bunga-bungaan. Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik? Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan #pakaian supaya kekal kelihatan #cerah dan baru. #pm0182735540 #pm0182735540 #pm0182735540 #katalog_eziclean #ezicleanstg #pencucipekat #cucipakaian #ezicleanserbukpencucipekat #projekSTG #IGshop #sentul #laundrymalaysia #kuasaclean #laundry
2012/08/2017
Mercikkkkkkk😱😱😱
.
Huh! first time pakai.....terussss....
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
.
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
#Agentwanted
#dropshipwanted
Mercikkkkkkk😱😱😱 . Huh! first time pakai.....terussss.... SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com #Agentwanted #dropshipwanted
18012/08/2017
Lawanya😘😘😘
.
Terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #spa #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
.
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
#Agentwanted
#dropshipwanted
Lawanya😘😘😘 . Terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #spa #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com #Agentwanted #dropshipwanted
13212/08/2017
CUMI CUMI CUMI sekejap
.
Terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #spa #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
.
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
#Agentwanted
#dropshipwanted
CUMI CUMI CUMI sekejap . Terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #spa #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com #Agentwanted #dropshipwanted
21112/08/2017
Nak repair Nak glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
.
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
#Agentwanted
#dropshipwanted
Nak repair Nak glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com #Agentwanted #dropshipwanted
15412/08/2017
TAK PERLU NK ORANG KETIGA UNTUK HANCURKAN RUMAHTANGGA... . 
Si KEPUTIHAN ni je pun da boleh jadi punca ROBOHNYA RUMAHTANGGA AWAK...
.
Plsssss... jgn biarkan ianya terjadi! .
Memang Ramai kami terima Whatsap nak dapatkan LOVELYVWASH FEMININE WASH nie sebab masalah2 spt⤵️
-KEPUTIHAN -KENTUT FARAJ
-BECAK
-GATAL
-LONGGAR
-BERBAU
.
.
Masalah2 ni memng boleh membunuh KEBAHGIAAN AWAK DAN SUAMI TERSAYANG... .
.
Jangan risau.... LOVELYVWASH MEMANG BOLE BANTU 👍🏻
.
.
DAPATKAN SEGERA⤵️
📲Whatsap ke 019.818.8385 skg!!
TAK PERLU NK ORANG KETIGA UNTUK HANCURKAN RUMAHTANGGA... . Si KEPUTIHAN ni je pun da boleh jadi punca ROBOHNYA RUMAHTANGGA AWAK... . Plsssss... jgn biarkan ianya terjadi! . Memang Ramai kami terima Whatsap nak dapatkan LOVELYVWASH FEMININE WASH nie sebab masalah2 spt⤵️ -KEPUTIHAN -KENTUT FARAJ -BECAK -GATAL -LONGGAR -BERBAU . . Masalah2 ni memng boleh membunuh KEBAHGIAAN AWAK DAN SUAMI TERSAYANG... . . Jangan risau.... LOVELYVWASH MEMANG BOLE BANTU 👍🏻 . . DAPATKAN SEGERA⤵️ 📲Whatsap ke 019.818.8385 skg!!
88212/08/2017
Masih mencuci wajah dengan JARI? Tukar! tukar! .
Jari anda tidak mencuci wajah anda sebersihnya tau. Malah JARI anda  meratakan kekotoran masuk ke dalam liang pori-pori. Ini menambahkan lagi kekotoran dalam liang pori tau.
.
Dengan Skinvigorate brush, kekotoran dalam liang pori akan dikeluarkan sambil ia akan mengurut wajah anda. Bila kekotoran dah dikeluarkan, maka jerawat pon payah nak muncul kat muka.
.
Siapa yang selalu menonton rancangan korea, mesti akan nampak mereka cuci muka dengan berus seperti skinvigorate. Sebab tu muka mereka bersih dan glowing.
.
Jom kawan-kawan. Guna skinvigorate bersama dengan cleanser anda.
.
.
Ziha
0136255154
.
.
#brush#makeup#cleanser#glowing#blackhead#whitehead#flawless#pencuci#serum#eyeshadow#health#healthy#fitness
Masih mencuci wajah dengan JARI? Tukar! tukar! . Jari anda tidak mencuci wajah anda sebersihnya tau. Malah JARI anda meratakan kekotoran masuk ke dalam liang pori-pori. Ini menambahkan lagi kekotoran dalam liang pori tau. . Dengan Skinvigorate brush, kekotoran dalam liang pori akan dikeluarkan sambil ia akan mengurut wajah anda. Bila kekotoran dah dikeluarkan, maka jerawat pon payah nak muncul kat muka. . Siapa yang selalu menonton rancangan korea, mesti akan nampak mereka cuci muka dengan berus seperti skinvigorate. Sebab tu muka mereka bersih dan glowing. . Jom kawan-kawan. Guna skinvigorate bersama dengan cleanser anda. . . Ziha 0136255154 . . #brush#makeup#cleanser#glowing#blackhead#whitehead#flawless#pencuci#serum#eyeshadow#health#healthy#fitness
8012/08/2017
Haa.. Siapa yang selalu je mengalami masalah ni? Baik mengaku cepat😋
.
Dalam sebulan je mesti awak nak kena pergi basuh baju kat dobi 😟 Mesti sebab sabun baju kat rumah dah habis kan?
.
Apa kata beli Sabun Hanasya 3-in-1 ni? Bau konfem wangi, kapasiti sebotol 10L 😱 Boleh tahan sebulan tu! Berbaloi-baloi 🖒 Cepat place order sblm stok sabun feveret habis😵😵
.
Klik link 📲ws di bio untuk order 👆
-
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
Bagi sebarang pertanyaan/ pembelian:
📲Whatsapp 013-340 4580 Now!
📲Whatsapp 013-340 4580 Now!
📲Whatsapp 013-340 4580 Now!
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
-
#dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun  #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
Haa.. Siapa yang selalu je mengalami masalah ni? Baik mengaku cepat😋 . Dalam sebulan je mesti awak nak kena pergi basuh baju kat dobi 😟 Mesti sebab sabun baju kat rumah dah habis kan? . Apa kata beli Sabun Hanasya 3-in-1 ni? Bau konfem wangi, kapasiti sebotol 10L 😱 Boleh tahan sebulan tu! Berbaloi-baloi 🖒 Cepat place order sblm stok sabun feveret habis😵😵 . Klik link 📲ws di bio untuk order 👆 - ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ Bagi sebarang pertanyaan/ pembelian: 📲Whatsapp 013-340 4580 Now! 📲Whatsapp 013-340 4580 Now! 📲Whatsapp 013-340 4580 Now! ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ - #dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
31012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
9012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
612912/07/2017
Twin with different parent~~~
Sireh soap & cinnamon soap
.
Sireh sht bagus untuk masalah kewanitaan seperti keputihan,gatal dan bau... Sireh original tanpa pewarna,perasa tambahan
.
Cinnamon bagus untuk masalah kulit wajah seperti jerawat ,parut dan liang pori terbuka..
.
Jom cuba!!!! Product organic tanpa kimia berbahaya dan selamat
100% tumbuhan
.
016448158
#organicskincare #organicsoap #sabunsireh #feminimewash #pencuci wanitaorganic #sireh #sirehsoap #cinnamonsoap #sabunkulitkayumanis #pencucimuka #antijerawat #jerawat
Twin with different parent~~~ Sireh soap & cinnamon soap . Sireh sht bagus untuk masalah kewanitaan seperti keputihan,gatal dan bau... Sireh original tanpa pewarna,perasa tambahan . Cinnamon bagus untuk masalah kulit wajah seperti jerawat ,parut dan liang pori terbuka.. . Jom cuba!!!! Product organic tanpa kimia berbahaya dan selamat 100% tumbuhan . 016448158 #organicskincare #organicsoap #sabunsireh #feminimewash #pencuci wanitaorganic #sireh #sirehsoap #cinnamonsoap #sabunkulitkayumanis #pencucimuka #antijerawat #jerawat
18012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
13012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
10012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
7012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
6012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
15112/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
11012/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
15112/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
10212/07/2017
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] .
.
>>> Fuhhhhhh....best gilerrrr.....
VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1
.
Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss
SHAREKAN ... .
comment : PM
.
admin akan bagi offer dalam masa terdekat

#sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam

Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 
##########################
.
Magic Oxy Bubble. 
Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka.
.
Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. .
Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. .
Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.
.
Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah.
.
VA Skincare Cleanser. 
Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah.
.
VA Foundation
.
Digunakan sebagai foundation setiap hari. 
Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat.
. – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit
– Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur
– Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat
– Mengurangi pigmentasi/jeragat
– Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori
– Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”)
– Mengurangkan kesan parut baru dan lama
– Menghilangkan bintik hitam/black & white head
– Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam
– Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit
– Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
.
Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss :
..
1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut
2.Kulit lagi cerah
3.Rasa fresh
4.Kurangkan garis garis halus
5.Kulit dah tak kusam
6.Mengecilkan pori
7.Melembabkan kulit
8.Pudarkan parut jerawat
Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble

Http://vaskincare@wasap.my .
+60172805491
.
Www.vaskincarehq.com
kepada akak - akak yang nak repair dan glowing pakai 3 in 1 [ +SHARE ] . . >>> Fuhhhhhh....best gilerrrr..... VA Skincare Magic Oxy Bubble .. Part 1 . Jom tengok video jap mcm mn pakai n apa kelebihannya masa first time pakai.....terussss SHAREKAN ... . comment : PM . admin akan bagi offer dalam masa terdekat #sayajual #bazarpaknil #foundation #cantik #pencuci #muka #birthdaygirl #jual #fashion #carbootsale #kotadamansara #shahalam Http://vaskincare@wasap.my +60172805491 ########################## . Magic Oxy Bubble. Cara guna : mula2 basuh muka dengan Cleanser VA Skincare, kemudian biarkan muka lembap, ambil sedikit magic oxy bubble dan disapukan pd seluruh muka. . Biarkan beberapa minit sehingga buih buih kelihatan. . Kemudian disapu perlahan lahan dan cuci muka hingga bersih. . Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat. . Pakai 3 kali seminggu, ia bertindak sebagai masker pada wajah. . VA Skincare Cleanser. Digunakan setiap hari pagi dan malam. Ia bertindak sebagai pembersih dan menghilangkan kotoran pd wajah. . VA Foundation . Digunakan sebagai foundation setiap hari. Mempunyai spf 35 sebagai pelindung dari sinaran matahari dan dapat melindungi jeragat dan bekas jerawat. . – Diperkaya dengan ekstrak yang amat bermanfaat untuk kecantikan kulit – Merawat kulit dari dalam semasa anda tidur – Mengecutkan jerawat & membantutkan pertumbuhan jerawat – Mengurangi pigmentasi/jeragat – Melicinkan kulit wajah juga mengecilkan liang pori – Mencerahkan kulit wajah & kulit kelihatan lebih “pinkish/ rossy cheek”) – Mengurangkan kesan parut baru dan lama – Menghilangkan bintik hitam/black & white head – Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kusam – Melembab, menganjal juga menghaluskan kulit – Kulit kelihatan satu tona lebih cerah. . Apa kelebihannya masa first time pakai pakai terussss : .. 1.Buih buih di kulit rasa seperti diurut 2.Kulit lagi cerah 3.Rasa fresh 4.Kurangkan garis garis halus 5.Kulit dah tak kusam 6.Mengecilkan pori 7.Melembabkan kulit 8.Pudarkan parut jerawat Kelebihan produk va skincare anda perlu tekan di bahagian magic oxy bubble Http://vaskincare@wasap.my . +60172805491 . Www.vaskincarehq.com
15012/07/2017
|Kamu pakai cleanser? | pake dong, kamu? | sama aku juga pake lho, aku pake cleanser jafra yang sesuai jenis kulit, kebetulan aku pake nya yg orange karena kulit aku tipe nya normal kombinasi, kalau kamu pake cleanser apa?| (tentongtengtong nggk bisa jawab😑)nggak bisa jawab ya karena cleanser nya asal cleanser kan gk sesuai kulit, nih ya itu percuma aja gk pake cleanser, karena tiap jenis kulit itu memiliki kebutuhan ny masing-masing jdi nutrisi yg diberikannya jga beda2kan, ayo masih mau pake cleanser yang gituan? 😊 yu beralih ke jafra dari sekarang 😍

#cleanserwajah #cleanserjafra #pencucimukaterbaik #sabunwajah #pencucisehat #pencucimuka #pencuci
|Kamu pakai cleanser? | pake dong, kamu? | sama aku juga pake lho, aku pake cleanser jafra yang sesuai jenis kulit, kebetulan aku pake nya yg orange karena kulit aku tipe nya normal kombinasi, kalau kamu pake cleanser apa?| (tentongtengtong nggk bisa jawab😑)nggak bisa jawab ya karena cleanser nya asal cleanser kan gk sesuai kulit, nih ya itu percuma aja gk pake cleanser, karena tiap jenis kulit itu memiliki kebutuhan ny masing-masing jdi nutrisi yg diberikannya jga beda2kan, ayo masih mau pake cleanser yang gituan? 😊 yu beralih ke jafra dari sekarang 😍 #cleanserwajah #cleanserjafra #pencucimukaterbaik #sabunwajah #pencucisehat #pencucimuka #pencuci
0012/05/2017
Soalan yg hebat..😚
Meh nk terangkn ye syg2.... Tabita atau produk lain yg ada toner dan night krim tak dgalakn pakai yer oleh mama buyung...yang DIGALAKKAN adalah #pencuci muka tabita dan #day cream...
.
Pencuci muka tabita bgus sgt sb dia menyerikan dan membersihkn muka time mmbuyung ..biasalah nama pon mmbuyung ofkos pucat kan??so guna pencuci muka mmg xterjejas apa pon..yes! i'm user...dan day cream amat sesuai ketika mngdng  day cream dpt mmbntu kulit sihat dan melindungi wajah dr debu haba kt luar tu..😎
Pssstttttttttttt👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
#xkan ampa nk biaq muka kusam sembab selama 9bulan kot ..jgn2 klo mgndung ya pon kna jaga seri tu #kitaperempuan  awak..hihi xpa apa2 just ws saya nk tnya..yer..tvsm kpada yg bertanya kn sy soalan ni.😘😘😘😘muah satu kali

#tabitaskincareoriginal 
#tabitaskincarehere 
#trustedseller😘😘😘
Soalan yg hebat..😚 Meh nk terangkn ye syg2.... Tabita atau produk lain yg ada toner dan night krim tak dgalakn pakai yer oleh mama buyung...yang DIGALAKKAN adalah #pencuci muka tabita dan #day cream... . Pencuci muka tabita bgus sgt sb dia menyerikan dan membersihkn muka time mmbuyung ..biasalah nama pon mmbuyung ofkos pucat kan??so guna pencuci muka mmg xterjejas apa pon..yes! i'm user...dan day cream amat sesuai ketika mngdng day cream dpt mmbntu kulit sihat dan melindungi wajah dr debu haba kt luar tu..😎 Pssstttttttttttt👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 #xkan ampa nk biaq muka kusam sembab selama 9bulan kot ..jgn2 klo mgndung ya pon kna jaga seri tu #kitaperempuan awak..hihi xpa apa2 just ws saya nk tnya..yer..tvsm kpada yg bertanya kn sy soalan ni.😘😘😘😘muah satu kali #tabitaskincareoriginal #tabitaskincarehere #trustedseller😘😘😘
4012/05/2017
Anda order, kami hantar 🚗 Memang berbaloi dan save duit anda dari bayar caj postage 😱 Bagi yang duduk dekat-dekat dengan kawasan-kawasan ni boleh ws admin Yana untuk servis cod 😊
.
🏠🏠🏠COD area🏠🏠🏠
🚛Saujana Utama
🚛Shah Alam
🚛Puchong
🚛Puncak Alam
🚛Bangi
🚛Kajang
🚛Putrajaya
🚛UNITEN
🚛IUKL
🚛UPM
.
🤓COD hanya dicas RM3-RM6 bergantung kepada jarak🤓
.
Klik link 📲ws di bio untuk order 👆
-
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
Bagi sebarang pertanyaan/ pembelian:
📲Whatsapp 013-340 4580 Now!
📲Whatsapp 013-340 4580 Now!
📲Whatsapp 013-340 4580 Now!
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
-
#dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun  #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
Anda order, kami hantar 🚗 Memang berbaloi dan save duit anda dari bayar caj postage 😱 Bagi yang duduk dekat-dekat dengan kawasan-kawasan ni boleh ws admin Yana untuk servis cod 😊 . 🏠🏠🏠COD area🏠🏠🏠 🚛Saujana Utama 🚛Shah Alam 🚛Puchong 🚛Puncak Alam 🚛Bangi 🚛Kajang 🚛Putrajaya 🚛UNITEN 🚛IUKL 🚛UPM . 🤓COD hanya dicas RM3-RM6 bergantung kepada jarak🤓 . Klik link 📲ws di bio untuk order 👆 - ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ Bagi sebarang pertanyaan/ pembelian: 📲Whatsapp 013-340 4580 Now! 📲Whatsapp 013-340 4580 Now! 📲Whatsapp 013-340 4580 Now! ⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊ - #dinainthehouz #sabun #pencuci #pelembut #pewangi #sabunborong #sabunpencuci #sabunmalaysia #shoponline #igshop #sabunbaju #sabun10kg #sabun10L #sabunbajumalaysia #sayajualsabun #sayajualsabunbaju #sabunmurah #pencucimurah
28012/05/2017
#Hobi buat #kue? Butuh wadah untuk buat #adonan kue?

#Homecook mixng #bowl set, solusinya!! Bagian bawahnya dilengkapi dengan karet agar tidak licin saat digunakan.
Dilengkapi dengan 3 wadah penyimpanan beserta tutupnya.

#Wadah penyimpanan dan mangkuk pengaduk bisa dimasukkan menjadi satu.
#Praktis dan #hemat tempat penyimpanan saat sedang tidak dipakai.

Dengan plastik #PP5 dan #FoodGrade, pastinya aman untuk wadah makanan. #Keunggulan lain produk ini adalah #Microwave safe atau bisa dimasukkan ke dalam Microwave (tutup dilepas saat dimasukkan ke Microwave), juga aman untuk dimasukkan ke dalam mesin #pencuci piring dan #freeer.

1 #set terdiri dari 3 wadah penyimpanan/saji dan 1 #mangkuk #pengaduk.

#Deskripsi produk

3 Wadah penyimpanan, dgn #ukuran : - Kapasitas 2000 ml, uk: 19 x 19 x 9.5 cm
- Kapasitas 1400 ml, uk: 17 x 17 x 8.5 cm
- Kapasitas 850 ml, uk: 14.5 x 14.5 x 7 cm

1 mangkuk pengaduk, dgn ukuran:
Kapasitas 3000 ml, uk: 20.5 x 20.5 x 14.5 cm
.
Real pic 📸 FB: inggrid dusdusan
.
#maximusmax #dusdusan #dusdusandepok #reseller #trusted
#Hobi buat #kue? Butuh wadah untuk buat #adonan kue? #Homecook mixng #bowl set, solusinya!! Bagian bawahnya dilengkapi dengan karet agar tidak licin saat digunakan. Dilengkapi dengan 3 wadah penyimpanan beserta tutupnya. #Wadah penyimpanan dan mangkuk pengaduk bisa dimasukkan menjadi satu. #Praktis dan #hemat tempat penyimpanan saat sedang tidak dipakai. Dengan plastik #PP5 dan #FoodGrade, pastinya aman untuk wadah makanan. #Keunggulan lain produk ini adalah #Microwave safe atau bisa dimasukkan ke dalam Microwave (tutup dilepas saat dimasukkan ke Microwave), juga aman untuk dimasukkan ke dalam mesin #pencuci piring dan #freeer. 1 #set terdiri dari 3 wadah penyimpanan/saji dan 1 #mangkuk #pengaduk. #Deskripsi produk 3 Wadah penyimpanan, dgn #ukuran : - Kapasitas 2000 ml, uk: 19 x 19 x 9.5 cm - Kapasitas 1400 ml, uk: 17 x 17 x 8.5 cm - Kapasitas 850 ml, uk: 14.5 x 14.5 x 7 cm 1 mangkuk pengaduk, dgn ukuran: Kapasitas 3000 ml, uk: 20.5 x 20.5 x 14.5 cm . Real pic 📸 FB: inggrid dusdusan . #maximusmax #dusdusan #dusdusandepok #reseller #trusted
2012/05/2017
#Hobi buat #kue? Butuh wadah untuk buat #adonan kue?

#Homecook mixng #bowl set, solusinya!! Bagian bawahnya dilengkapi dengan karet agar tidak licin saat digunakan.
Dilengkapi dengan 3 wadah penyimpanan beserta tutupnya.

#Wadah penyimpanan dan mangkuk pengaduk bisa dimasukkan menjadi satu.
#Praktis dan #hemat tempat penyimpanan saat sedang tidak dipakai.

Dengan plastik #PP5 dan #FoodGrade, pastinya aman untuk wadah makanan. #Keunggulan lain produk ini adalah #Microwave safe atau bisa dimasukkan ke dalam Microwave (tutup dilepas saat dimasukkan ke Microwave), juga aman untuk dimasukkan ke dalam mesin #pencuci piring dan #freeer.

1 #set terdiri dari 3 wadah penyimpanan/saji dan 1 #mangkuk #pengaduk.

#Deskripsi produk

3 Wadah penyimpanan, dgn #ukuran : - Kapasitas 2000 ml, uk: 19 x 19 x 9.5 cm
- Kapasitas 1400 ml, uk: 17 x 17 x 8.5 cm
- Kapasitas 850 ml, uk: 14.5 x 14.5 x 7 cm

1 mangkuk pengaduk, dgn ukuran:
Kapasitas 3000 ml, uk: 20.5 x 20.5 x 14.5 cm
.
Real pic 📸 FB: inggrid dusdusan
.
#maximusmax #dusdusan #dusdusandepok #reseller #trusted
#Hobi buat #kue? Butuh wadah untuk buat #adonan kue? #Homecook mixng #bowl set, solusinya!! Bagian bawahnya dilengkapi dengan karet agar tidak licin saat digunakan. Dilengkapi dengan 3 wadah penyimpanan beserta tutupnya. #Wadah penyimpanan dan mangkuk pengaduk bisa dimasukkan menjadi satu. #Praktis dan #hemat tempat penyimpanan saat sedang tidak dipakai. Dengan plastik #PP5 dan #FoodGrade, pastinya aman untuk wadah makanan. #Keunggulan lain produk ini adalah #Microwave safe atau bisa dimasukkan ke dalam Microwave (tutup dilepas saat dimasukkan ke Microwave), juga aman untuk dimasukkan ke dalam mesin #pencuci piring dan #freeer. 1 #set terdiri dari 3 wadah penyimpanan/saji dan 1 #mangkuk #pengaduk. #Deskripsi produk 3 Wadah penyimpanan, dgn #ukuran : - Kapasitas 2000 ml, uk: 19 x 19 x 9.5 cm - Kapasitas 1400 ml, uk: 17 x 17 x 8.5 cm - Kapasitas 850 ml, uk: 14.5 x 14.5 x 7 cm 1 mangkuk pengaduk, dgn ukuran: Kapasitas 3000 ml, uk: 20.5 x 20.5 x 14.5 cm . Real pic 📸 FB: inggrid dusdusan . #maximusmax #dusdusan #dusdusandepok #reseller #trusted
1012/05/2017
#PeNcuci Mulut..
#PeNcuci Mulut..
113302/11/2017
Alhamdulilah..
Baru siap masak..
#Telur dadar+sayur peria sambal campur telur+Tiram masak Goreng pedas..
#Pencuci mulut.. Buat betik+buah lai.. #Tiram tu..mak yg masak.😅
#Jom makan.. 😘
Alhamdulilah.. Baru siap masak.. #Telur dadar+sayur peria sambal campur telur+Tiram masak Goreng pedas.. #Pencuci mulut.. Buat betik+buah lai.. #Tiram tu..mak yg masak.😅 #Jom makan.. 😘
39011/27/2017
#sabun sinar
#pencuci biolovely
Sabun cucian baju keluaran biolovely
#sabun sinar #pencuci biolovely Sabun cucian baju keluaran biolovely
1841411/26/2016
thankies to our international customer
💕💕💕
.
.DAPATKAN PRODUK MACHO MLOVE .
.
gebu gebu buat habang geram 😍
sado sado buat ayang sayangg😳
.
.
APA TUNGGU LAGI??! CEPAT CEPAT DAPATKAN MLOVE MACHO TANPA RAGU2...
.
.
whatsapp segera : 011-33163350
.
.
#macho_mlove #pencuciwanita #pencuci #pencuciharian #pencucilelaki #mlove
thankies to our international customer 💕💕💕 . .DAPATKAN PRODUK MACHO MLOVE . . gebu gebu buat habang geram 😍 sado sado buat ayang sayangg😳 . . APA TUNGGU LAGI??! CEPAT CEPAT DAPATKAN MLOVE MACHO TANPA RAGU2... . . whatsapp segera : 011-33163350 . . #macho_mlove #pencuciwanita #pencuci #pencuciharian #pencucilelaki #mlove
3381101/11/2017
พี่หมีในดง ##Pencuci mulut by zafanee
พี่หมีในดง ##Pencuci mulut by zafanee
21110/27/2017
KEBERSIHAN DI TEMPAT MAKAN

Alhamdulillah, terima kasih OCEAN HAUZ kerana menggunakan AFY Haniff Serai Wangi bagi menyokong kebersihan di tempat makan.. Produk yg sesuai untuk menghalau segala jenis serangga secara semulajadi…selamat digunakan dan tidak beracun…aromanya segar merangsang minda dan memberikan keceriaan kepada semua…

Gunakan Serai Wangi AFY Haniff untuk kebersihan kedai/restoran dan tempat makan anda…Bagi mengekalkan kualiti, gaya hidup sihat, kebersihan haruslah bermula di ruang makan…

Selamat mencuba...!! Dapatkan di pasaraya-pasaraya yang berhampiran anda sekarang...!! :) #afyhaniff
#SeraiWangiAFY
#seraiwangi
#penghalauserangga
#pencuci
KEBERSIHAN DI TEMPAT MAKAN Alhamdulillah, terima kasih OCEAN HAUZ kerana menggunakan AFY Haniff Serai Wangi bagi menyokong kebersihan di tempat makan.. Produk yg sesuai untuk menghalau segala jenis serangga secara semulajadi…selamat digunakan dan tidak beracun…aromanya segar merangsang minda dan memberikan keceriaan kepada semua… Gunakan Serai Wangi AFY Haniff untuk kebersihan kedai/restoran dan tempat makan anda…Bagi mengekalkan kualiti, gaya hidup sihat, kebersihan haruslah bermula di ruang makan… Selamat mencuba...!! Dapatkan di pasaraya-pasaraya yang berhampiran anda sekarang...!! :) #afyhaniff #SeraiWangiAFY #seraiwangi #penghalauserangga #pencuci
1110/24/2017
Untuk keberkesanan yang cepat, gunakan Xgene Royale dua kali sehari.

Korang dah sapu ke tu?

Dapatkan XgeneRoyale anda daripada abam sekarang!  RM100 SM/ RM110 SS

Postage RM8 SM / RM11 SS

Wasap +60139719150

Wicet ID : fateeh07 
#xgeneroyale #sabunsesado #kotabharu #pasirmas #tanahmerah #pasirputeh #sex #abamsado #lelaki #men #young #husband #cockring #cincinzakar #drmit #loving #pencuci #bersih #segar #ubat #zakar #kesihatan #formen #men #lelaki #suamiisteri #hubby #wife #seks #malay #maskulin #abgsado
Untuk keberkesanan yang cepat, gunakan Xgene Royale dua kali sehari. Korang dah sapu ke tu? Dapatkan XgeneRoyale anda daripada abam sekarang! RM100 SM/ RM110 SS Postage RM8 SM / RM11 SS Wasap +60139719150 Wicet ID : fateeh07 #xgeneroyale #sabunsesado #kotabharu #pasirmas #tanahmerah #pasirputeh #sex #abamsado #lelaki #men #young #husband #cockring #cincinzakar #drmit #loving #pencuci #bersih #segar #ubat #zakar #kesihatan #formen #men #lelaki #suamiisteri #hubby #wife #seks #malay #maskulin #abgsado
17012/10/2017
pudding#pencuci mulut
pudding#pencuci mulut
20010/10/2017
Next