#sayajualmask medias

Makin ramai public figure yg dah cuba mask ni tau ‼️Korg bila lagi nak cuba?? Nak Vshape sebelum raya tak?? 😆😆 Meh la grab 1 box dlu.. kalau puas hati dgn result mask ni boleh repeat order pulak🙈🙈
📌Beli 2 kotak dan anda akn dapat :
✅Free postage
✅Less 15% for second box🎉
Dm us now now now💖
📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈
Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️
Dm us  now to purchase😉😉
#sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab  #vshape #mlm2017  #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017  #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback #ame2017
Makin ramai public figure yg dah cuba mask ni tau ‼️Korg bila lagi nak cuba?? Nak Vshape sebelum raya tak?? 😆😆 Meh la grab 1 box dlu.. kalau puas hati dgn result mask ni boleh repeat order pulak🙈🙈 📌Beli 2 kotak dan anda akn dapat : ✅Free postage ✅Less 15% for second box🎉 Dm us now now now💖 📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻 👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟 👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈 Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️ Dm us now to purchase😉😉 #sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab #vshape #mlm2017 #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017 #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback #ame2017
221804/29/2017
Badan kurus tapi pipi bulat? 😩 Nak wajah vshape & jawline onpoint??💁🏻 Tak perlu telan pil berbulan2,tak perlu rawatan mahal ,cuma pakai mask je👀👀 Sangat mudah,selesa, selamat dan 100% berkesan 😍
.
Ws us now to purchase😉😉
#sayajualvshapemask #vshapeface#kuruskanpipi #hilangkandoublechin# #shhhiloveyou #nursajat  #vshapemask #lofattah #ctdk #bazaronline #sayajualmurah #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia
Badan kurus tapi pipi bulat? 😩 Nak wajah vshape & jawline onpoint??💁🏻 Tak perlu telan pil berbulan2,tak perlu rawatan mahal ,cuma pakai mask je👀👀 Sangat mudah,selesa, selamat dan 100% berkesan 😍 . Ws us now to purchase😉😉 #sayajualvshapemask #vshapeface#kuruskanpipi #hilangkandoublechin# #shhhiloveyou #nursajat #vshapemask #lofattah #ctdk #bazaronline #sayajualmurah #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia
13004/29/2017
Anda ada masalah seperti ini?
.
❎ Whitehead / blackhead mencanak naik di kaw T atau U zone
❎ Muka rasa menggerutu & gatal-gatal
❎ Apply foundation jadi x flawless malah makin obvious nampak whitehead di muka
❎ Pori terbuka luas seluas-luas nya
❎ Xboleh tengok cermin geram bagai nak di picit2 keluar whitehead
.
Jangan.. jangan picit. Guna Wonder Pore 10 minit whitehead/blackhead clear
.
☎️ WA 0135272475
Atau klik link di bio
Anda ada masalah seperti ini? . ❎ Whitehead / blackhead mencanak naik di kaw T atau U zone ❎ Muka rasa menggerutu & gatal-gatal ❎ Apply foundation jadi x flawless malah makin obvious nampak whitehead di muka ❎ Pori terbuka luas seluas-luas nya ❎ Xboleh tengok cermin geram bagai nak di picit2 keluar whitehead . Jangan.. jangan picit. Guna Wonder Pore 10 minit whitehead/blackhead clear . ☎️ WA 0135272475 Atau klik link di bio
21104/29/2017
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai
.
Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP
🐳Berkesan
🐳Tak Sakit
🐳10 Minit je
🐳Sesuai utk semua
🐳Takde side effect
🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori
🐳Harga mesra poket
.
Nak order?
Urgent nak pakai?
Jgn risau saya pos tiap hari 😊
.
☎️ WA 013 527 2475
Atau klik link di bio
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai . Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP 🐳Berkesan 🐳Tak Sakit 🐳10 Minit je 🐳Sesuai utk semua 🐳Takde side effect 🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori 🐳Harga mesra poket . Nak order? Urgent nak pakai? Jgn risau saya pos tiap hari 😊 . ☎️ WA 013 527 2475 Atau klik link di bio
22104/29/2017
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai
.
Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP
🐳Berkesan
🐳Tak Sakit
🐳10 Minit je
🐳Sesuai utk semua
🐳Takde side effect
🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori
🐳Harga mesra poket
.
Nak order?
Urgent nak pakai?
Jgn risau saya pos tiap hari 😊
.
☎️ WA 013 527 2475
Atau klik link di bio
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai . Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP 🐳Berkesan 🐳Tak Sakit 🐳10 Minit je 🐳Sesuai utk semua 🐳Takde side effect 🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori 🐳Harga mesra poket . Nak order? Urgent nak pakai? Jgn risau saya pos tiap hari 😊 . ☎️ WA 013 527 2475 Atau klik link di bio
15204/29/2017
SELLING FAST! 👍
.
MYBEAUTY DIARY MASK (GINSENG/BROCOLI)😍
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 3.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 2.50/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)
.
POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah
.
Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! 👍 . MYBEAUTY DIARY MASK (GINSENG/BROCOLI)😍 . Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 3.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 3.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 2.50/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) . POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah . Image: @maskmalaysia
14004/28/2017
SELLING FAST! 👍
.
MYBEAUTY DIARY MASK (GINSENG/BROCOLI)😍
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 3.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 2.50/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)
.
POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah
.
Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! 👍 . MYBEAUTY DIARY MASK (GINSENG/BROCOLI)😍 . Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 3.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 3.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 2.50/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) . POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah . Image: @maskmalaysia
18004/28/2017
Hi guys. Selamat malam. Jangan lupa pakai magloure sebelum tidur 😊 sekarang kami ad buat promosi
.
✅Free postage seluruh Malaysia
✅Free cash voucher
✅Less 15% for second box .
📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈
.
Ws us now to purchase😉😉
#sayajualvshapemask #vshapeface#kuruskanpipi #hilangkandoublechin#duckscarves #royalduck  #vshape #shhhiloveyou #nursajat #pakejpercutianmalaysia #vshapemask #lofattah #ctdk #bazaronline #sayajualmurah #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia
Hi guys. Selamat malam. Jangan lupa pakai magloure sebelum tidur 😊 sekarang kami ad buat promosi . ✅Free postage seluruh Malaysia ✅Free cash voucher ✅Less 15% for second box . 📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻 👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟 👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈 . Ws us now to purchase😉😉 #sayajualvshapemask #vshapeface#kuruskanpipi #hilangkandoublechin#duckscarves #royalduck #vshape #shhhiloveyou #nursajat #pakejpercutianmalaysia #vshapemask #lofattah #ctdk #bazaronline #sayajualmurah #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia
11004/28/2017
NEW MASK! 😱👍
.
BINGYU MASK 😍
.
FRESH MILK
-Melembab dan mencerahkan wajah.

ALOE EXTRACT
-Melembab & menyegarkan wajah.

ROSE FLOWER
-Memulihkan dan menyihatkan wajah.

CUCUMBER
-Melembabkan wajah.
.
Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
*Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 4.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)
.
POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.

WA: 016-7112464📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah
.
Image: @maskmalaysia
NEW MASK! 😱👍 . BINGYU MASK 😍 . FRESH MILK -Melembab dan mencerahkan wajah. ALOE EXTRACT -Melembab & menyegarkan wajah. ROSE FLOWER -Memulihkan dan menyihatkan wajah. CUCUMBER -Melembabkan wajah. . Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 4.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) . POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. WA: 016-7112464📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah . Image: @maskmalaysia
7004/28/2017
NEW MASK! 😱👍
.
BINGYU MASK 😍
.
FRESH MILK
-Melembab dan mencerahkan wajah.

ALOE EXTRACT
-Melembab & menyegarkan wajah.

ROSE FLOWER
-Memulihkan dan menyihatkan wajah.

CUCUMBER
-Melembabkan wajah.
.
Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
*Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 4.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)
.
POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.

WA: 016-7112464📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah
.
Image: @maskmalaysia
NEW MASK! 😱👍 . BINGYU MASK 😍 . FRESH MILK -Melembab dan mencerahkan wajah. ALOE EXTRACT -Melembab & menyegarkan wajah. ROSE FLOWER -Memulihkan dan menyihatkan wajah. CUCUMBER -Melembabkan wajah. . Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 4.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) . POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. WA: 016-7112464📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah . Image: @maskmalaysia
6004/28/2017
NEW MASK! 😱👍
.
BINGYU MASK 😍
.
FRESH MILK
-Melembab dan mencerahkan wajah.

ALOE EXTRACT
-Melembab & menyegarkan wajah.

ROSE FLOWER
-Memulihkan dan menyihatkan wajah.

CUCUMBER
-Melembabkan wajah.
.
Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
*Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 4.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)
.
POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.

WA: 016-7112464📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah
.
Image: @maskmalaysia
NEW MASK! 😱👍 . BINGYU MASK 😍 . FRESH MILK -Melembab dan mencerahkan wajah. ALOE EXTRACT -Melembab & menyegarkan wajah. ROSE FLOWER -Memulihkan dan menyihatkan wajah. CUCUMBER -Melembabkan wajah. . Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 4.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) . POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. WA: 016-7112464📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah . Image: @maskmalaysia
5004/28/2017
SELLING FAST! 👍
.
KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 😍
.
YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka.

PINK
-Melembabkan wajah.

WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 3.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 2.50/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)
.
POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah
.
Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! 👍 . KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 😍 . YELLOW -Mengurangkan kedutan di muka. PINK -Melembabkan wajah. WHITE -Menyihat & mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 3.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 3.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 2.50/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) . POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #niagabarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah . Image: @maskmalaysia
2004/28/2017
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai
.
Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP
🐳Berkesan
🐳Tak Sakit
🐳10 Minit je
🐳Sesuai utk semua
🐳Takde side effect
🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori
🐳Harga mesra poket
.
Nak order?
Urgent nak pakai?
Jgn risau saya pos tiap hari 😊
.
☎️ WA 013 527 2475
Atau klik link di bio
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai . Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP 🐳Berkesan 🐳Tak Sakit 🐳10 Minit je 🐳Sesuai utk semua 🐳Takde side effect 🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori 🐳Harga mesra poket . Nak order? Urgent nak pakai? Jgn risau saya pos tiap hari 😊 . ☎️ WA 013 527 2475 Atau klik link di bio
27604/28/2017
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai
.
Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP
🐳Berkesan
🐳Tak Sakit
🐳10 Minit je
🐳Sesuai utk semua
🐳Takde side effect
🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori
🐳Harga mesra poket
.
Nak order?
Urgent nak pakai?
Jgn risau saya pos tiap hari 😊
.
☎️ WA 013 527 2475
Atau klik link di bio
Feedback lagi sis 😘😘 Terima kasih sudi share feedback & memenuhi #wonderesult Sgt2 saya hargai . Yg masih ragu2 tak yah ragu dah jom cuba WP 🐳Berkesan 🐳Tak Sakit 🐳10 Minit je 🐳Sesuai utk semua 🐳Takde side effect 🐳Ada Serum yg super duper Best utk Cuci & Tutup Pori 🐳Harga mesra poket . Nak order? Urgent nak pakai? Jgn risau saya pos tiap hari 😊 . ☎️ WA 013 527 2475 Atau klik link di bio
28304/28/2017
SELLING FAST! 👍
.
EGG WHITE MASK😍

Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 4.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)

POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah

Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! 👍 . EGG WHITE MASK😍 Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 4.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah Image: @maskmalaysia
10004/27/2017
SELLING FAST! 👍
.
EGG WHITE MASK😍

Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 4.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)

POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah

Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! 👍 . EGG WHITE MASK😍 Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 4.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah Image: @maskmalaysia
10004/27/2017
SELLING FAST! 👍
.
EGG WHITE MASK😍

Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah. 
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
HARGA : 
RM 4.50/pcs.
Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs.
Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs.
(harga tidak termasuk caj penghantaran)

POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj.
#Lubukmaskmalaysia 
WA: 0167112464 📲
.
#sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah

Image: @maskmalaysia
SELLING FAST! 👍 . EGG WHITE MASK😍 Fungsi: -Melembut & melembabkan wajah. -Membaiki sel kulit yang rosak. -Menyihat & mencerahkan kulit wajah. Cara Penggunaan: 1.Bersihkan wajah. 2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering. 3.Tanggalkan. . *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. . HARGA : RM 4.50/pcs. Borong 10 pcs ke atas RM 4.00/pcs. Borong 50 pcs ke atas RM 3.00/pcs. (harga tidak termasuk caj penghantaran) POSTAGE : hari ISNIN & KHAMIS shj. #Lubukmaskmalaysia WA: 0167112464 📲 . #sayajual #niagaig #bisnesonline #niagaonline #produkkecantikan #mask #maskmalaysia #shiseidomurah #vietnammask #animalmask #snailmask #mybeautydiarymask #eggwhitemask #detoxfootpatch #hairserum #jualmask #jualbarang #barangonline #sayajualmask #maskmurah Image: @maskmalaysia
13004/27/2017
Makin ramai public figure yg dah cuba mask ni tau ‼️Korg bila lagi nak cuba?? Nak Vshape sebelum raya tak?? 😆😆 Meh la grab 1 box dlu.. kalau puas hati dgn result mask ni boleh repeat order pulak🙈🙈
📌Beli 2 kotak dan anda akn dapat :
✅Free postage
✅Less 15% for second box🎉
Dm us now now now💖
📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈
Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️
Dm us  now to purchase😉😉
#sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab  #vshape #mlm2017  #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017  #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback #ame2017
Makin ramai public figure yg dah cuba mask ni tau ‼️Korg bila lagi nak cuba?? Nak Vshape sebelum raya tak?? 😆😆 Meh la grab 1 box dlu.. kalau puas hati dgn result mask ni boleh repeat order pulak🙈🙈 📌Beli 2 kotak dan anda akn dapat : ✅Free postage ✅Less 15% for second box🎉 Dm us now now now💖 📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻 👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟 👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈 Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️ Dm us now to purchase😉😉 #sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab #vshape #mlm2017 #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017 #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback #ame2017
221804/29/2017
📢📢 PERHATIAN !! SAPA NAK BUANG BLACKHEAD DALAM MASA 10 MINIT WAJIB BACA NI
.
Yang ada masalah blackhead jangan disimpan lama blackhead whitehead hampa tu nah, satgi jadi lagi teruk susah. Jom guna Wonder Pore 10 minit pakai muka terus clear
.
✅ Tak sakit
✅ 10 minit ja
✅ Tak payah menghadap cermin picit blackhead bagai
✅ Boleh guna di seluruh wajah
✅ Tak ada side effect yang tak elok pada kulit
✅ Di sertakan SERUM untuk menutup & mengetatkan pori
✅ Dapat elak blackhead & whitehead dari kembali
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
🔴Cara pakai Wonder Pore
Cuci muka bersih 👉🏻 Apply mask 👉🏻 Tempek strip 👉🏻 Tunggu kering 👉🏻 Dah kering, tanggalkan strip (boleh tengok blackhead & whitehead akan tertanggal sekali pada strip) 👉🏻 Cuci muka bersih 👉🏻 Apply serum
.
Secepat 10 minit ja nah, tak payah susah menghadap cermin picit keluar blackhead. Sambil scroll ig pun blackhead boleh tertanggal 😂
.
.
Tak percaya? Cuba dulu, kami pulangkan 100% wang anda kalau tak berkesan .
Macam mana nak order? Atau anda urgent nak guna?
.
============================
☎️ WHATSAPP 013 5272475
☎️ WHATSAPP 013 5272475
☎️ WHATSAPP 013 5272475
============================
📢📢 PERHATIAN !! SAPA NAK BUANG BLACKHEAD DALAM MASA 10 MINIT WAJIB BACA NI . Yang ada masalah blackhead jangan disimpan lama blackhead whitehead hampa tu nah, satgi jadi lagi teruk susah. Jom guna Wonder Pore 10 minit pakai muka terus clear . ✅ Tak sakit ✅ 10 minit ja ✅ Tak payah menghadap cermin picit blackhead bagai ✅ Boleh guna di seluruh wajah ✅ Tak ada side effect yang tak elok pada kulit ✅ Di sertakan SERUM untuk menutup & mengetatkan pori ✅ Dapat elak blackhead & whitehead dari kembali ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit . 🔴Cara pakai Wonder Pore Cuci muka bersih 👉🏻 Apply mask 👉🏻 Tempek strip 👉🏻 Tunggu kering 👉🏻 Dah kering, tanggalkan strip (boleh tengok blackhead & whitehead akan tertanggal sekali pada strip) 👉🏻 Cuci muka bersih 👉🏻 Apply serum . Secepat 10 minit ja nah, tak payah susah menghadap cermin picit keluar blackhead. Sambil scroll ig pun blackhead boleh tertanggal 😂 . . Tak percaya? Cuba dulu, kami pulangkan 100% wang anda kalau tak berkesan . Macam mana nak order? Atau anda urgent nak guna? . ============================ ☎️ WHATSAPP 013 5272475 ☎️ WHATSAPP 013 5272475 ☎️ WHATSAPP 013 5272475 ============================
9041203/20/2017
Whitening Mask
.
.
Info / Runcit / Borong:
📲 +6011-1303-5975
.
.
#sayajualprodukkecantikan #sayajualmask
Whitening Mask . . Info / Runcit / Borong: 📲 +6011-1303-5975 . . #sayajualprodukkecantikan #sayajualmask
8004/23/2017
Sugar Body Polish: Nectarine [ Mango + Lemon ]
.
Smells like:
A tropical mango smoothie with the little umbrella at the side
.
Benefits:
— Treats acne and acne scarring
— Vitamin C brightening
— Dull dark spots
— Exfoliation of dead skin cells
— Instantly brighter, smoother skin
— Improves blood circulation
— Skin hydration
— Skin rejuvenation
— Boosting collagen production
.
How to Use:
Wet your skin, scoop out the sugar polish (use a spoon, please), and start exfoliating your skin. For face, its the same steps but use less pressure when exfoliating in circular motions. Wash off, rinse with soap if you don’t like the after feeling of the oil, and ta-dah! Super soft baby skin!
.
Available in:
RM 20 — Trial ; 100g
RM 55 — Original ; 300g
[ Price excludes postage — RM 8 SM // RM 13 SS ]
Sugar Body Polish: Nectarine [ Mango + Lemon ] . Smells like: A tropical mango smoothie with the little umbrella at the side . Benefits: — Treats acne and acne scarring — Vitamin C brightening — Dull dark spots — Exfoliation of dead skin cells — Instantly brighter, smoother skin — Improves blood circulation — Skin hydration — Skin rejuvenation — Boosting collagen production . How to Use: Wet your skin, scoop out the sugar polish (use a spoon, please), and start exfoliating your skin. For face, its the same steps but use less pressure when exfoliating in circular motions. Wash off, rinse with soap if you don’t like the after feeling of the oil, and ta-dah! Super soft baby skin! . Available in: RM 20 — Trial ; 100g RM 55 — Original ; 300g [ Price excludes postage — RM 8 SM // RM 13 SS ]
1309202/10/2017
Clay Mask Mix: Parisienne [ French Green Clay + Easter Lily ]
.
If you have:
— Oily skin
— Clogged pores/blackheads
— Mild acne
.
Benefits:
— Unclogs pores from dirt, bacteria
— Tightens pores
— Brighter, smoother skin
— Rebalances facial oil production
— Reduces acne
— Reduces appearance of scars
— Exfoliation of dead skin cells
— Softens and improves skin texture
— Improves blood circulation for glowing skin
— Your face will be super duper clean
.
How to use:
Combine 2 teaspoons of the clay mix (no metal spoons!) with 1 teaspoon of liquid mixer in a plastic/ceramic/glass bowl. Brush onto your face, wait 15-20 minutes to dry. Wet the mask with water. Once the mask is wet again, start exfoliating in circular motions. Wash off! Ta-dah!
.
Recommended Mixers:
— Apple Cider Vinegar
— Filtered water
— Egg whites
— Lemon tea
— Lavender tea
— Calendula tea
— Honey
.
Available in:
RM 20 — Trial ; 50g
RM 45 — Original ; 150g
[ Price excludes postage — RM 8 SM // RM 13 SS ]
Clay Mask Mix: Parisienne [ French Green Clay + Easter Lily ] . If you have: — Oily skin — Clogged pores/blackheads — Mild acne . Benefits: — Unclogs pores from dirt, bacteria — Tightens pores — Brighter, smoother skin — Rebalances facial oil production — Reduces acne — Reduces appearance of scars — Exfoliation of dead skin cells — Softens and improves skin texture — Improves blood circulation for glowing skin — Your face will be super duper clean . How to use: Combine 2 teaspoons of the clay mix (no metal spoons!) with 1 teaspoon of liquid mixer in a plastic/ceramic/glass bowl. Brush onto your face, wait 15-20 minutes to dry. Wet the mask with water. Once the mask is wet again, start exfoliating in circular motions. Wash off! Ta-dah! . Recommended Mixers: — Apple Cider Vinegar — Filtered water — Egg whites — Lemon tea — Lavender tea — Calendula tea — Honey . Available in: RM 20 — Trial ; 50g RM 45 — Original ; 150g [ Price excludes postage — RM 8 SM // RM 13 SS ]
650702/12/2017
We have more n more feedback guys🎊🎊Cust ni pakai 2 pcs je dpt result mcm ni😎Korg bila nak try pulak? 🤣
💋Promo extend till 25/4 girls‼️ Rugi sgt2 siapa yg tak grab promo ni😂Sebab apa? Dah la free 2pcs mask, dpt cash voucher lagi, less 15% discount and free postage pulak tu🎉🎉Skrg masa yg terbaik utk topup stock anda😍Jom dptkan mask anda skrg seblum kehabisan stok😘😘
✅Free postage
✅Free cash voucher
✅Free 2 pcs mask🎉
✅Less 15% for second box🎉
Dm us now now now💖
📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈
Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️
Dm us  now to purchase😉😉
#sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab  #vshape #mlm2017  #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017  #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback
We have more n more feedback guys🎊🎊Cust ni pakai 2 pcs je dpt result mcm ni😎Korg bila nak try pulak? 🤣 💋Promo extend till 25/4 girls‼️ Rugi sgt2 siapa yg tak grab promo ni😂Sebab apa? Dah la free 2pcs mask, dpt cash voucher lagi, less 15% discount and free postage pulak tu🎉🎉Skrg masa yg terbaik utk topup stock anda😍Jom dptkan mask anda skrg seblum kehabisan stok😘😘 ✅Free postage ✅Free cash voucher ✅Free 2 pcs mask🎉 ✅Less 15% for second box🎉 Dm us now now now💖 📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻 👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟 👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈 Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️ Dm us now to purchase😉😉 #sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab #vshape #mlm2017 #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017 #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback
423104/22/2017
Clay Mask Mix: Serenite [ French Yellow Clay + Lavender ]
.
If you have:
— Normal to combination skin
— Sensitive skin
.
Benefits:
— Unclogs pores from dirt, bacteria
— Tightens pores
— Reduces acne
— Reduces appearance of scars
— Rebalances facial oil production
— Brighter, smoother skin
— Softens and improves skin texture
— Exfoliation of dead skin cells
— Improves blood circulation for glowing skin
— Hydrates skin
— Your face will feel super duper clean
.
How to use:
Combine 2 teaspoons of the clay mix (no metal spoons!) with 1 teaspoon of liquid mixer in a plastic/ceramic/glass bowl. Brush onto your face, wait 15-20 minutes to dry. Wet the mask with water. Once the mask is wet again, start exfoliating in circular motions. Wash off! Ta-dah!
.
Recommended Mixers:
— Filtered water
— Yoghurt
— Egg whites
— Honey
— Lavender tea
— Chamomile tea
.
Available in:
RM 20 — Trial ; 50g
RM 45 — Original ; 150g
[ Price excludes postage — RM 8 SM // RM 13 SS ]
Clay Mask Mix: Serenite [ French Yellow Clay + Lavender ] . If you have: — Normal to combination skin — Sensitive skin . Benefits: — Unclogs pores from dirt, bacteria — Tightens pores — Reduces acne — Reduces appearance of scars — Rebalances facial oil production — Brighter, smoother skin — Softens and improves skin texture — Exfoliation of dead skin cells — Improves blood circulation for glowing skin — Hydrates skin — Your face will feel super duper clean . How to use: Combine 2 teaspoons of the clay mix (no metal spoons!) with 1 teaspoon of liquid mixer in a plastic/ceramic/glass bowl. Brush onto your face, wait 15-20 minutes to dry. Wet the mask with water. Once the mask is wet again, start exfoliating in circular motions. Wash off! Ta-dah! . Recommended Mixers: — Filtered water — Yoghurt — Egg whites — Honey — Lavender tea — Chamomile tea . Available in: RM 20 — Trial ; 50g RM 45 — Original ; 150g [ Price excludes postage — RM 8 SM // RM 13 SS ]
609202/12/2017
Another #maglourefeedback  guyss 🎊🎊Korg bila lagi nak cuba?? Nak Vshape sebelum raya tak?? 😆😆 Meh la grab 1 box dlu.. kalau puas hati dgn result mask ni boleh repeat order pulak🙈🙈
📌Beli 2 kotak anda akn dapat :
✅Free postage
✅Less 15% for second box🎉
Dm us now now now💖
📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈
Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️
Dm us  now to purchase😉😉
#sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab  #vshape #mlm2017  #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017  #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback #ame2017
Another #maglourefeedback guyss 🎊🎊Korg bila lagi nak cuba?? Nak Vshape sebelum raya tak?? 😆😆 Meh la grab 1 box dlu.. kalau puas hati dgn result mask ni boleh repeat order pulak🙈🙈 📌Beli 2 kotak anda akn dapat : ✅Free postage ✅Less 15% for second box🎉 Dm us now now now💖 📍Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻 👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟 👉🏻Ianya juga mempunyai elemen aromatherapy untuk membuat tidur anda lebih lena dan nyenyak👏🏻🙈 Scroll ig sis untuk tutorial pemakaian dan feedback customer‼️ Dm us now to purchase😉😉 #sayajualvshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #hilangkandoublechin #duckscarves #royalduck #nakkurus #wajahvshape #duckscarvestoletgo #naelofarhijab #vshape #mlm2017 #kilangbateri #leeyanarahman #usopmentor #nursajat #jepsari #leeyanaraya2017 #leeyanarahman #vshapemask #bazaaronline #lofattah #ctdk #kingcoco #bazaarpaknil #sayajualmask #sayajualmurah #maskmalaysia #AME17 #maglourefeedback #ame2017
24404/26/2017
AJAIB❗️10 MINIT BLACKHEAD CLEAR ‼️
.
Cara Penggunaan Set Wonder Pore
1. Cuci muka bersih 2. Apply mask di paper strip 3. Tempek strip di bahagian nak buang whitehead 4. Biar kering jap, then tanggalkan 5. Cuci muka bersih & keringkan 6. Apply serum utk cuci & tutup pori
.
☎️ Whatsapp 0135272475 utk details
AJAIB❗️10 MINIT BLACKHEAD CLEAR ‼️ . Cara Penggunaan Set Wonder Pore 1. Cuci muka bersih 2. Apply mask di paper strip 3. Tempek strip di bahagian nak buang whitehead 4. Biar kering jap, then tanggalkan 5. Cuci muka bersih & keringkan 6. Apply serum utk cuci & tutup pori . ☎️ Whatsapp 0135272475 utk details
139103/21/2017
Next