#scrub medias

If anyone needs me I'll be soaking in the tub. 🛀
If anyone needs me I'll be soaking in the tub. 🛀
0108/17/2017
Hari hari akak update pasal wear white lotion kita ni. Sebab apa ? Sebab kita terima banyak feedback positive hari hari bila apply lotion ni tau. Tak tipuuuu. Lotion ni sungguh kecik molek gini, tapi mampu merawat kulit korang yang SUNBURN & TONA TAK SEKATA. Cuba dulu baru tahu 🌹
.
.
Spread @de.laafss ❤️
-
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟
-
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion #wearwhite #argan  #oceansalt  #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash
Hari hari akak update pasal wear white lotion kita ni. Sebab apa ? Sebab kita terima banyak feedback positive hari hari bila apply lotion ni tau. Tak tipuuuu. Lotion ni sungguh kecik molek gini, tapi mampu merawat kulit korang yang SUNBURN & TONA TAK SEKATA. Cuba dulu baru tahu 🌹 . . Spread @de.laafss ❤️ - Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟 - #coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa #scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion #wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash
2008/17/2017
Antara bahan-bahan dalam Detox Shower Scrub ialah arang,garam dan minyak essential. Semua ni byk kegunaannya tau tak. Antaranya ialah
.
🚿Membuang toksin yg berbahaya dlm badan
🚿Memutihkan badan
🚿Menghilangkan daki
🚿menanggalkan kotoran pada kulit
🚿mengurangkan jerawat badan
🚿menghilangkan bau badan.
.
Spread @de.laafss ❤️
-
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟
-
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion # wearwhite #argan  #oceansalt  #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion # wearwhite #argan  #oceansalt  #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash
Antara bahan-bahan dalam Detox Shower Scrub ialah arang,garam dan minyak essential. Semua ni byk kegunaannya tau tak. Antaranya ialah . 🚿Membuang toksin yg berbahaya dlm badan 🚿Memutihkan badan 🚿Menghilangkan daki 🚿menanggalkan kotoran pada kulit 🚿mengurangkan jerawat badan 🚿menghilangkan bau badan. . Spread @de.laafss ❤️ - Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟 - #coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa #scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion # wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash #scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion # wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash
0008/17/2017
Buat yang cape sama jerawat, ada persyaratan yang harus terpenuhi, berproses, sabar, & gak pengen instan. Serta tobat dari cream berbahaya yaa😊
Disini ada solusinya, di jafra.in aja😍
Konsultasi gratis atau tanya tanya soal jafra? mau join jafra? Order jafra?
 Silahkan hubungi :

Nita Agustina 
WA 081563521028
BBM D2E1A0CB

#jafra #jafraindo #jafrabandung #jafraindonesia #jualjafra #jaframurah #jafrabdg #scrub #joinjafra #kosmetikaman #kosmetikbandung #kosmetikhalal #kosmetikherbal #nomercury #jafratasik #jafrajakarta #jafrabogor #jafraciamis #jafrajabodetabek #jafratangerang #royaljelly #cremeblush #jafraskincare #jafrakosmetik #mudmask #maskeraman #busuy #bumilfriendly #katalogjafraskincarebdg #mask
Buat yang cape sama jerawat, ada persyaratan yang harus terpenuhi, berproses, sabar, & gak pengen instan. Serta tobat dari cream berbahaya yaa😊 Disini ada solusinya, di jafra.in aja😍 Konsultasi gratis atau tanya tanya soal jafra? mau join jafra? Order jafra? Silahkan hubungi : Nita Agustina WA 081563521028 BBM D2E1A0CB #jafra #jafraindo #jafrabandung #jafraindonesia #jualjafra #jaframurah #jafrabdg #scrub #joinjafra #kosmetikaman #kosmetikbandung #kosmetikhalal #kosmetikherbal #nomercury #jafratasik #jafrajakarta #jafrabogor #jafraciamis #jafrajabodetabek #jafratangerang #royaljelly #cremeblush #jafraskincare #jafrakosmetik #mudmask #maskeraman #busuy #bumilfriendly #katalogjafraskincarebdg #mask
2008/17/2017
DETOX / DRY AWAY / OCEAN SALT 🌸
RM40 SM
RM47 SS
.
💦KEBAIKAN DETOX SHOWER SCRUB
..
🌱membantu membuang toksin berbahaya dalam badan
🌱memutihkan kulit
🌱memghilangkan kekotoran dan daki
🌱mengurangkan jerawat badan
🌱menghilangkan bau badan
🌱melembabkan kulit
🌱merawat kulit
.
💦KEBAIKAN DRY AWAY SHOWER SCRUB 🌱mengatasi masalah alahan pada kulit (allergic)
🌱sebagai anti-oksidan semulajadi untuk kecantikan kulit
🌱membantu mengekalkan kulit yang lembut dan licin
🌱menghilangkan selulit
🌱menegangkan kulit
🌱melembabkan kulit
🌱memutihkan kulit
.
💦OCEAN SALT SHOWER SCRUB  Bahan utama #oceansaltshowerscrub ni adalah ocean salt, essential oil, honeysuckle, peppermint, red clover dan coconut oil
.
#oceansaltshowerscrub ni berfungsi memberi dan memulihkan tenaga, merilekskan badan dan menghilangkan daki. Ia juga bertindak merawat kulit bermasalah, mengurangkan gatal seperti eczema serta 'balance' kan kulit.
.
Spread @de.laafss ❤️
-
Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟
-
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa
#scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion # wearwhite #argan  #oceansalt  #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash
DETOX / DRY AWAY / OCEAN SALT 🌸 RM40 SM RM47 SS . 💦KEBAIKAN DETOX SHOWER SCRUB .. 🌱membantu membuang toksin berbahaya dalam badan 🌱memutihkan kulit 🌱memghilangkan kekotoran dan daki 🌱mengurangkan jerawat badan 🌱menghilangkan bau badan 🌱melembabkan kulit 🌱merawat kulit . 💦KEBAIKAN DRY AWAY SHOWER SCRUB 🌱mengatasi masalah alahan pada kulit (allergic) 🌱sebagai anti-oksidan semulajadi untuk kecantikan kulit 🌱membantu mengekalkan kulit yang lembut dan licin 🌱menghilangkan selulit 🌱menegangkan kulit 🌱melembabkan kulit 🌱memutihkan kulit . 💦OCEAN SALT SHOWER SCRUB  Bahan utama #oceansaltshowerscrub ni adalah ocean salt, essential oil, honeysuckle, peppermint, red clover dan coconut oil . #oceansaltshowerscrub ni berfungsi memberi dan memulihkan tenaga, merilekskan badan dan menghilangkan daki. Ia juga bertindak merawat kulit bermasalah, mengurangkan gatal seperti eczema serta 'balance' kan kulit. . Spread @de.laafss ❤️ - Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 💟 - #coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalt #dryaway #neelofa #scrub #freshop #dryawayshower #dryaway #wearwhitelotion # wearwhite #argan #oceansalt #detox #argan #coffeescrub #DreamCream #DreamWash
2008/17/2017
Quality is never an accident.
.
It is always the result of intelligent effort.
.
.
.
@darkheartbeardco
.
.
#product #mensgrooming #darkheartbeardco #entrepreneur #bearded #boss #grooming #jointhebeard #innovate #create #motivate #workharderthanme #driven #coffee #meebzcoffee #whisky #thomsonwhisky #scrub #balm
Quality is never an accident. . It is always the result of intelligent effort. . . . @darkheartbeardco . . #product #mensgrooming #darkheartbeardco #entrepreneur #bearded #boss #grooming #jointhebeard #innovate #create #motivate #workharderthanme #driven #coffee #meebzcoffee #whisky #thomsonwhisky #scrub #balm
18008/17/2017
Real feedbacks, real customers 💅🏻 Semua sbb whitening facial scrub from @scrubdistrict ni la apa kah lagi. Kulit cantik licin and senang nak apply makeup. Yang penting dia hilangkan jerawat and cerahkan kulit from time to time!
.
💛READYSTOCK💛
.
COD 🚗 : 
DAMANSARA - TTDI - PJ - KJ - LANGKAWI
POSTAGE 📮: MONDAY - WEDNESDAY - FRIDAY
.
▪️ORDER : DM or WHATSAPP
Adilla +60163595164
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #scrubdistricttropicalraya #sdbeauteouscare
Real feedbacks, real customers 💅🏻 Semua sbb whitening facial scrub from @scrubdistrict ni la apa kah lagi. Kulit cantik licin and senang nak apply makeup. Yang penting dia hilangkan jerawat and cerahkan kulit from time to time! . 💛READYSTOCK💛 . COD 🚗 : DAMANSARA - TTDI - PJ - KJ - LANGKAWI POSTAGE 📮: MONDAY - WEDNESDAY - FRIDAY . ▪️ORDER : DM or WHATSAPP Adilla +60163595164 . #DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #scrubdistricttropicalraya #sdbeauteouscare
8008/17/2017
😍😍 Скраб для лица с медом и овсяными хлопьями. Для нормальной и сухой кожи. Это целебный скраб для лица помогает избавить кожу от загрязнений и удалить мертвые, сухие клетки кожи, а овсяные хлопья и мед оказывают успокаивающее действие, питают кожу и помогают предотвратить потерю влаги в будущем. После применения кожа становится обновленной, гладкой и приобретает здоровый оттенок
#eliteparfumerie #queenhelene #scrub#ashgabad #turkmenistan
😍😍 Скраб для лица с медом и овсяными хлопьями. Для нормальной и сухой кожи. Это целебный скраб для лица помогает избавить кожу от загрязнений и удалить мертвые, сухие клетки кожи, а овсяные хлопья и мед оказывают успокаивающее действие, питают кожу и помогают предотвратить потерю влаги в будущем. После применения кожа становится обновленной, гладкой и приобретает здоровый оттенок #eliteparfumerie #queenhelene #scrub#ashgabad #turkmenistan
0008/17/2017
Kenapa kita perlu Scrub District? Sebab this product boleh: .
.
💋Mengecilkan liang pori .
💋Mengatasi kulit berminyak
.
💋Mengatasi kulit kusam .
💋Mencerahkan kulit
.
💋Menghilangkan parut hitam .
💋Melembutkan kulit .
💋Mengecutkan jerawat
.
Anddddd yang paling best Scrub District Whitening Facial Scrub boleh pakai di badan sekali!! Bukan muka saje so very jimat! And then lepas scrub, biarkan selama 15 mins untuk jadikan mask. Buat rutin ni everyday, kulit jadi lebih bersih, berseri-seri & cerah 😍 You'll never know unless you give it a try ❤️
.
💛YAY Stock Scrub District masih available ya💛
.
COD 🚗 : 
DAMANSARA - TTDI - PJ - KJ - LANGKAWI
POSTAGE 📮: MONDAY - WEDNESDAY - FRIDAY
.
▪️ORDER : DM or WHATSAPP
Adilla +60163595164
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #scrubdistricttropicalraya #sdbeauteouscare
Kenapa kita perlu Scrub District? Sebab this product boleh: . . 💋Mengecilkan liang pori . 💋Mengatasi kulit berminyak . 💋Mengatasi kulit kusam . 💋Mencerahkan kulit . 💋Menghilangkan parut hitam . 💋Melembutkan kulit . 💋Mengecutkan jerawat . Anddddd yang paling best Scrub District Whitening Facial Scrub boleh pakai di badan sekali!! Bukan muka saje so very jimat! And then lepas scrub, biarkan selama 15 mins untuk jadikan mask. Buat rutin ni everyday, kulit jadi lebih bersih, berseri-seri & cerah 😍 You'll never know unless you give it a try ❤️ . 💛YAY Stock Scrub District masih available ya💛 . COD 🚗 : DAMANSARA - TTDI - PJ - KJ - LANGKAWI POSTAGE 📮: MONDAY - WEDNESDAY - FRIDAY . ▪️ORDER : DM or WHATSAPP Adilla +60163595164 . #DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #scrubdistricttropicalraya #sdbeauteouscare
3008/17/2017
What's the best for your skin? 💚 💚 Detoxifying 💚 Exfoliating 💚 Oil Control
What's the best for your skin? 💚 💚 Detoxifying 💚 Exfoliating 💚 Oil Control
61208/17/2017
Stonkingly #fresh #ORGANIC produce delivered to the #production #kitchen this morning. Let's get #juicing
Stonkingly #fresh #ORGANIC produce delivered to the #production #kitchen this morning. Let's get #juicing
8108/17/2017
Kenapa kita perlu Scrub District? Sebab this product boleh: .
.
💋Mengecilkan liang pori .
💋Mengatasi kulit berminyak
.
💋Mengatasi kulit kusam .
💋Mencerahkan kulit
.
💋Menghilangkan parut hitam .
💋Melembutkan kulit .
💋Mengecutkan jerawat
.
Anddddd yang paling best Scrub District Whitening Facial Scrub boleh pakai di badan sekali!! Bukan muka saje so very jimat! And then lepas scrub, biarkan selama 15 mins untuk jadikan mask. Buat rutin ni everyday, kulit jadi lebih bersih, berseri-seri & cerah 😍 You'll never know unless you give it a try ❤️
.
💛YAY Stock Scrub District masih available ya💛
.
COD 🚗 : 
DAMANSARA - TTDI - PJ - KJ - LANGKAWI
POSTAGE 📮: MONDAY - WEDNESDAY - FRIDAY
.
▪️ORDER : DM or WHATSAPP
Adilla +60163595164
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #scrubdistricttropicalraya #sdbeauteouscare
Kenapa kita perlu Scrub District? Sebab this product boleh: . . 💋Mengecilkan liang pori . 💋Mengatasi kulit berminyak . 💋Mengatasi kulit kusam . 💋Mencerahkan kulit . 💋Menghilangkan parut hitam . 💋Melembutkan kulit . 💋Mengecutkan jerawat . Anddddd yang paling best Scrub District Whitening Facial Scrub boleh pakai di badan sekali!! Bukan muka saje so very jimat! And then lepas scrub, biarkan selama 15 mins untuk jadikan mask. Buat rutin ni everyday, kulit jadi lebih bersih, berseri-seri & cerah 😍 You'll never know unless you give it a try ❤️ . 💛YAY Stock Scrub District masih available ya💛 . COD 🚗 : DAMANSARA - TTDI - PJ - KJ - LANGKAWI POSTAGE 📮: MONDAY - WEDNESDAY - FRIDAY . ▪️ORDER : DM or WHATSAPP Adilla +60163595164 . #DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub #skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #scrubdistricttropicalraya #sdbeauteouscare
12008/17/2017
Sweetheart Body Putih Melepak
Ada PROMOSI RM40 skg!

Sabun ini Sgt sesuai utk memutihkan kulit&bhgian celah2 yg gelap,menghilangkan selulit,parut,kurap,kulit menjadi halus&lembap,best Sgt boleh buat scrub😄😄 Kelebihaan Sabun
Pegaga📝membantu utk mengurangkan selulit,menjadikan kulit lebih hauls
Buah walnut📝membuang del kulit mati&mwmbantu kulit lebih sihat.
Bahan aktif bioswf yg mengandungi 5jenis herbs memberi kesan anti oxidant,anti bacteria serta memutihkan kulit.

Whtaaps 0112170629

#sweetdara#hilangkandaki#selulit#panau#sabunbadan#scrub
#mencerahkankulit#hilangkanparut#baubadan
Sweetheart Body Putih Melepak Ada PROMOSI RM40 skg! Sabun ini Sgt sesuai utk memutihkan kulit&bhgian celah2 yg gelap,menghilangkan selulit,parut,kurap,kulit menjadi halus&lembap,best Sgt boleh buat scrub😄😄 Kelebihaan Sabun Pegaga📝membantu utk mengurangkan selulit,menjadikan kulit lebih hauls Buah walnut📝membuang del kulit mati&mwmbantu kulit lebih sihat. Bahan aktif bioswf yg mengandungi 5jenis herbs memberi kesan anti oxidant,anti bacteria serta memutihkan kulit. Whtaaps 0112170629 #sweetdara#hilangkandaki#selulit#panau#sabunbadan#scrub #mencerahkankulit#hilangkanparut#baubadan
1008/17/2017
#feedbackcustomer
#kapsulperawanmanjakani
#serbukjelitamanjakani
#scrubmulusmanjakani
.
✔FIRST TIME GUNA SCRUB MULUS MEMANG BERKESAN
.
✔JERAWAT PASIR TIME PREGNANT PON HILANG
.
✔MUKA RASA LICIN JE
.
🌼haa nak kulit HALUS MULUS TEGANG JE RASA.. MEH CUBA SCRUB MULUS MANJAKANI.. CONFIRM PUAS HATI
. ==========
CARA ORDER
==========
.
📲 kak jamu 0169167934
.
.💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
#feedbackcustomer #kapsulperawanmanjakani #serbukjelitamanjakani #scrubmulusmanjakani . ✔FIRST TIME GUNA SCRUB MULUS MEMANG BERKESAN . ✔JERAWAT PASIR TIME PREGNANT PON HILANG . ✔MUKA RASA LICIN JE . 🌼haa nak kulit HALUS MULUS TEGANG JE RASA.. MEH CUBA SCRUB MULUS MANJAKANI.. CONFIRM PUAS HATI . ========== CARA ORDER ========== . 📲 kak jamu 0169167934 . .💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
1008/17/2017
Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. 😭
.
TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak??
.
Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang.
Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang.
Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi.
Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali.
Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri.
Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi.
.
Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau.
.
Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami.
Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. 😌
.
Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 
Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. 😌
.
Harga : RM59 sebotol exclude postage
Postage : RM8 (WM) /RM11 (EM)
.
👉 Order : DM or Whatsapp 011-31803981
.
.
#skinstories #skinstoriessarawak #skinstoriessabah #skinstoriesborneo #skinstoriesbeautycare #skinstoriesagent #skinstoriesmurah #beautycare #beautycareoriginal #beautycaremurah #CFSW #sapotlokal #lokalah #instareview #localbrand #femininewash #malaysiaproduct #hygiene #skrub #pembersihwanita #jomcantik #scrub #sayajual
Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. 😭 . TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak?? . Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang. Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang. Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi. Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali. Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri. Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi. . Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. . Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami. Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. 😌 . Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. 😌 . Harga : RM59 sebotol exclude postage Postage : RM8 (WM) /RM11 (EM) . 👉 Order : DM or Whatsapp 011-31803981 . . #skinstories #skinstoriessarawak #skinstoriessabah #skinstoriesborneo #skinstoriesbeautycare #skinstoriesagent #skinstoriesmurah #beautycare #beautycareoriginal #beautycaremurah #CFSW #sapotlokal #lokalah #instareview #localbrand #femininewash #malaysiaproduct #hygiene #skrub #pembersihwanita #jomcantik #scrub #sayajual
4008/17/2017
PREORDER
CARA ORDER
1. Message penjual dan sebutkan masker dan jumlah yang diinginkan
2. Batas preorder 30/08/2017
3. Lakukan checkout setelah tgl 29/8/2017
4. Pengiriman mulai 31 agust-3sept 2017
5. Jenis masker lain boleh di order, penjual akan mengecek terlebih dahulu kesediannya. 
The pore range that protects your skin from pollution and purify your pores to bring out your natural beauty. This scrub foam helps to remove impurities and dead skin cells for a smoother & cleaner skin

Size: 150ml 
Main ingredients:
1. Jeju volcanic lava: The lava that rapidly solidified with the volcanic eruption of Mt. Halla 600 thousand years ago
2. City defender complex: Jeju Sasa quelpaertensis, Jeju Akebia quinata, Jeju Sea weed fusiforme
Jeju Sasa: Rich tannin ingredients deliver pore tightening effects
Jeju Akebia : Creates skin moisture barrier and enhances skin tone
Jeju Fusiforme: Maintains smooth healthy skin, rich in minerals 
Features & Benefits:
Remove impurities and dead skin cells

#THEFACESHOP #JEJULAVA #SCRUB #SCUBJEJULAVA #SCRUBTHEFACESHOP
PREORDER CARA ORDER 1. Message penjual dan sebutkan masker dan jumlah yang diinginkan 2. Batas preorder 30/08/2017 3. Lakukan checkout setelah tgl 29/8/2017 4. Pengiriman mulai 31 agust-3sept 2017 5. Jenis masker lain boleh di order, penjual akan mengecek terlebih dahulu kesediannya. The pore range that protects your skin from pollution and purify your pores to bring out your natural beauty. This scrub foam helps to remove impurities and dead skin cells for a smoother & cleaner skin Size: 150ml Main ingredients: 1. Jeju volcanic lava: The lava that rapidly solidified with the volcanic eruption of Mt. Halla 600 thousand years ago 2. City defender complex: Jeju Sasa quelpaertensis, Jeju Akebia quinata, Jeju Sea weed fusiforme Jeju Sasa: Rich tannin ingredients deliver pore tightening effects Jeju Akebia : Creates skin moisture barrier and enhances skin tone Jeju Fusiforme: Maintains smooth healthy skin, rich in minerals Features & Benefits: Remove impurities and dead skin cells #THEFACESHOP #JEJULAVA #SCRUB #SCUBJEJULAVA #SCRUBTHEFACESHOP
0008/17/2017
RESCUE YOUR LIPS WITH OUR LIP SET TODAY 💋✨
.
.
❤ Organic Lip Scrub 90's Beauty❤
.
.
For chapped lips, dry, dull lips! Here are your solution! Try our LIP SCRUB! .
.
👄 soften lips
👄 moisturise lips
👄 exfoliate dry lips skin
👄 generate and rebuild new skin layer
👄 makes ur lips looks pinky and plumpy! .
.
Who doesn't want all these! RM 9 only!
.
ORDER : WHATSAPP 📲 017-2565306 .
#organicscrub #skrubkopimalaysia #organicscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #scrubmalaysia #teatoxmalaysia #lipbalmmalaysia #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #seasaltmalaysia #scrub #coffeesoap #sabunkopimurah #sabunkopi #sayajualscrub #coffeescrubmalaysiamurah#feedback90sbeauty #90sbeauty #90sbeautymy
RESCUE YOUR LIPS WITH OUR LIP SET TODAY 💋✨ . . ❤ Organic Lip Scrub 90's Beauty❤ . . For chapped lips, dry, dull lips! Here are your solution! Try our LIP SCRUB! . . 👄 soften lips 👄 moisturise lips 👄 exfoliate dry lips skin 👄 generate and rebuild new skin layer 👄 makes ur lips looks pinky and plumpy! . . Who doesn't want all these! RM 9 only! . ORDER : WHATSAPP 📲 017-2565306 . #organicscrub #skrubkopimalaysia #organicscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #scrubmalaysia #teatoxmalaysia #lipbalmmalaysia #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #seasaltmalaysia #scrub #coffeesoap #sabunkopimurah #sabunkopi #sayajualscrub #coffeescrubmalaysiamurah#feedback90sbeauty #90sbeauty #90sbeautymy
1008/17/2017
what the hell , this was close😳 @tylerbereman 📸: @rich_stagram
what the hell , this was close😳 @tylerbereman 📸: @rich_stagram
2786761329708/16/2017
No pain no gain
No pain no gain
3517671530608/16/2017
The Air DH race went down today @adrienloron taking the win! But we grabbed some stylish shots from practice yesterday...who rode it better? Comment with your vote! @kelleymtb @kaos_seagrave @jackmoir_ @adbrayton @mattjwalker #whistler #crankwork #airdh #cycling #mtb #gmbn #bikelife #mountainbike #mountainbiking #whip #table #scrub
The Air DH race went down today @adrienloron taking the win! But we grabbed some stylish shots from practice yesterday...who rode it better? Comment with your vote! @kelleymtb @kaos_seagrave @jackmoir_ @adbrayton @mattjwalker #whistler #crankwork #airdh #cycling #mtb #gmbn #bikelife #mountainbike #mountainbiking #whip #table #scrub
153916684208/17/2017
Wow !! Very Nice sound 😍
Rate it 1-1,000
Wow !! Very Nice sound 😍 Rate it 1-1,000
3094211474908/16/2017
Tag your friends 😉 Braaaap! 👊✊💨 Follow @motocross_like for more 👏 #liker #likes#photooftheday #2wheels #liketeam #4stroke#grenzgaenger #instagood #kawasaki #mx#motocross #kTM #motorcycle #MX #enduro#wild #gopro #husqvarna#atv #wheelie#2stroke #Suzuki #scrub #honda #Yamaha#swag #nice #mud #fail ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Follow @jose_ata(founder/promoter) Follow @motocross_like
Follow @enduro_killerz
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ : 
www.facebook.com/motocross_like
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️:
joseatash@hotmail.com
Tag your friends 😉 Braaaap! 👊✊💨 Follow @motocross_like for more 👏 #liker #likes#photooftheday #2wheels #liketeam #4stroke#grenzgaenger #instagood #kawasaki #mx#motocross #kTM #motorcycle #MX #enduro#wild #gopro #husqvarna#atv #wheelie#2stroke #Suzuki #scrub #honda #Yamaha#swag #nice #mud #fail ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Follow @jose_ata(founder/promoter) Follow @motocross_like Follow @enduro_killerz ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ :  www.facebook.com/motocross_like ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️: joseatash@hotmail.com
49021408/16/2017
Beautiful story ! Donor son, recipient father. 
Being a donor makes second chances come true... what are you waiting for? 💥 Hermosa historia! Hijo donante, padre receptor.
Ser donante es hacer realidad segundas oportunidades... ¿Qué esperas? - 🏥🏥 Subscribe to my social networks 
Facebook https://www.facebook.com/drfjmed * 
Twitter https://twitter.com/drfjmed * 
YouTube www.youtube.com/c/DrFJ 🏥🏥 #doctor #hospital #2mir17 #nurse #med #medicine #medicina #medstudent #medschool #medical #medico #salud #ehealth #medicalstudent #saude #prevencion #foconojaleco #farmacia #instadoctor #instamed #scrub #urgencias #prontosocorro #stethoscope #littmann #usmle #internato #samubrasil192 #enfermagem #medlife
Beautiful story ! Donor son, recipient father. Being a donor makes second chances come true... what are you waiting for? 💥 Hermosa historia! Hijo donante, padre receptor. Ser donante es hacer realidad segundas oportunidades... ¿Qué esperas? - 🏥🏥 Subscribe to my social networks Facebook https://www.facebook.com/drfjmed * Twitter https://twitter.com/drfjmed * YouTube www.youtube.com/c/DrFJ 🏥🏥 #doctor #hospital #2mir17 #nurse #med #medicine #medicina #medstudent #medschool #medical #medico #salud #ehealth #medicalstudent #saude #prevencion #foconojaleco #farmacia #instadoctor #instamed #scrub #urgencias #prontosocorro #stethoscope #littmann #usmle #internato #samubrasil192 #enfermagem #medlife
671808/16/2017
Smile with my perfect white teeth. 
Lazeen New Teeth whitener & Scrub 
1. Menghilangkan noda kuning dan plak pada gigi secara efektif karena kopi , teh , rokok , wine , makanan.

2. Mengeluarkan plak dalam gusi di sela-sela gigi dan secara alami gusi akan lebih rapat

3. Tidak membuat gigi sensitif 
4. Aman dan tanpa efek samping. 
5. Tanpa bahan kimia.

Ready Stock Now! 
Contact Now for order
 WA : 08126000117
LINE : @lazeen  Pakai
Smile with my perfect white teeth. Lazeen New Teeth whitener & Scrub 1. Menghilangkan noda kuning dan plak pada gigi secara efektif karena kopi , teh , rokok , wine , makanan. 2. Mengeluarkan plak dalam gusi di sela-sela gigi dan secara alami gusi akan lebih rapat 3. Tidak membuat gigi sensitif 4. Aman dan tanpa efek samping. 5. Tanpa bahan kimia. Ready Stock Now! Contact Now for order WA : 08126000117 LINE : @lazeen Pakai "@" #lazeen #ilovelazeen #pemutihgigi #pemutihgiginatural #pemutihgigiorganik #gigisehat #scrub #pemutih #teethwhitener #teethscrub #teethcare #teethwhitening
16361408/16/2017
Just having some fun at the gate 🔥
@bq365
Just having some fun at the gate 🔥 @bq365
2411181268408/16/2017
125 kx Build 🔥
Rzte it 1-100
125 kx Build 🔥 Rzte it 1-100
4722808/17/2017
Next