#scrubbibir medias

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠTadaaaa

Macam-macam sangat dah jenis lipmatte/lipstick/liptint melekat kat bibir.

Sekali-sekala,manjakan lah bibir dengan #lipscrub. Boleh hindarkan bibir dari tampak kusam.

Serious!
Tak yah banyak kali cuba, 
First time guna terus rasa bibir lebih sihat & nampak lagi cantik.

Bukan sebab kandungan kimia berbahaya yang tup2 bibir boleh jadi lawa. Tapi  tapi tapi sebab tesktur  organic superfine sugar dah bawak lari segala kulit kering & kulit mati yang mengusamkan bibir selama ni.

Pulak tu ditambah dengan olive oil & madu, pergggg. Elok terus mana bibir yang selalu kering tu.

Kakak tulis panjang-panjang ni, korang baca tak?

Nak jadi agent #lipscrub TEMYRACLE? Meh whatsapp.

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 013 353 3934
WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 013 353 3934

#temyracle
#gengKSC
#bibirkering
#scrubbibir
#bibircantik
๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠTadaaaa Macam-macam sangat dah jenis lipmatte/lipstick/liptint melekat kat bibir. Sekali-sekala,manjakan lah bibir dengan #lipscrub. Boleh hindarkan bibir dari tampak kusam. Serious! Tak yah banyak kali cuba, First time guna terus rasa bibir lebih sihat & nampak lagi cantik. Bukan sebab kandungan kimia berbahaya yang tup2 bibir boleh jadi lawa. Tapi tapi tapi sebab tesktur organic superfine sugar dah bawak lari segala kulit kering & kulit mati yang mengusamkan bibir selama ni. Pulak tu ditambah dengan olive oil & madu, pergggg. Elok terus mana bibir yang selalu kering tu. Kakak tulis panjang-panjang ni, korang baca tak? Nak jadi agent #lipscrub TEMYRACLE? Meh whatsapp. Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 #temyracle #gengKSC #bibirkering #scrubbibir #bibircantik
10009/19/2017
๐Ÿ˜ Dah tak berminyak dah muka bila pakai SelfieReady Loose Powder ni. Parut pun jadi pudar. Best!
.
Masalah kulit pun boleh jadi sembuh, sebab dalam SelfieReady Loose Powder ni ada Rose Geranium EO.
.
Tak bersifat menghakis kulit. Lembut pada kulit. 100% selamat.
.
Wajib ada satu untuk bawa ke manaยฒ. ๐Ÿ’‹
.
1 botol boleh guna hingga 2 bulan+.
.
Harga pasaran : RM100.
Isi kandungan : 10ml
Harga Malaysia Day Sale : RM70.
.
๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Dengan setiap pembelian, anda layak mendapat  penyertaan MADNESS LUCKYDRAW sempena PbySOยฎ 2 tahun. Hadiah lumayan iaitu 4 smartphone (Iphone7, Honor 6,Honor 6, Vivo V3 Max untuk dimenangi.
.
โž• Kalau beli dengan saya, anda akan dapat join 2 luckydraw tau! Hadiah Lucky Draw Stokis JB antaranya ialah Jam tangan Baby-G, Mini Wallet Fossil,  Shawl Donutscarves & produk PbySO.
.
So mari! Buat belian hari ini juga.
.
Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my
.
๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru.
.
๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop
.
๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah
๐Ÿ˜ Dah tak berminyak dah muka bila pakai SelfieReady Loose Powder ni. Parut pun jadi pudar. Best! . Masalah kulit pun boleh jadi sembuh, sebab dalam SelfieReady Loose Powder ni ada Rose Geranium EO. . Tak bersifat menghakis kulit. Lembut pada kulit. 100% selamat. . Wajib ada satu untuk bawa ke manaยฒ. ๐Ÿ’‹ . 1 botol boleh guna hingga 2 bulan+. . Harga pasaran : RM100. Isi kandungan : 10ml Harga Malaysia Day Sale : RM70. . ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Dengan setiap pembelian, anda layak mendapat penyertaan MADNESS LUCKYDRAW sempena PbySOยฎ 2 tahun. Hadiah lumayan iaitu 4 smartphone (Iphone7, Honor 6,Honor 6, Vivo V3 Max untuk dimenangi. . โž• Kalau beli dengan saya, anda akan dapat join 2 luckydraw tau! Hadiah Lucky Draw Stokis JB antaranya ialah Jam tangan Baby-G, Mini Wallet Fossil, Shawl Donutscarves & produk PbySO. . So mari! Buat belian hari ini juga. . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my . ๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru. . ๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop . ๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah
5009/19/2017
Bibir yang hitam perlu dirawat jangan biarkan bibir anda bertambah hitam.
.
#candyliciouslipscrub dapat membantu anda menghilangkan sel kulit mati. Seminggu pakai 2,3 kali saja.
.
Bukan muka saja nak cantik. Bibir pun nak kena menyerlah. Baru la sempurna kejelitaan seorang wanita.

RM18

http://www.wasap.my/60172058144
๐Ÿ“ฌpos 1 MALAYSIA
๐Ÿš™cod BANGI/KAJANG

#TiendaBizSolution #CandyliciousLipScrub #lipscrub #scrubbibir #bibirmerah #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #thisisbarangbaikkk
#homemadebeautyproduct #jomrawat #jomcantik #agenbangi #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
Bibir yang hitam perlu dirawat jangan biarkan bibir anda bertambah hitam. . #candyliciouslipscrub dapat membantu anda menghilangkan sel kulit mati. Seminggu pakai 2,3 kali saja. . Bukan muka saja nak cantik. Bibir pun nak kena menyerlah. Baru la sempurna kejelitaan seorang wanita. RM18 http://www.wasap.my/60172058144 ๐Ÿ“ฌpos 1 MALAYSIA ๐Ÿš™cod BANGI/KAJANG #TiendaBizSolution #CandyliciousLipScrub #lipscrub #scrubbibir #bibirmerah #bibirgelap #bibirkering #bibirpecah #thisisbarangbaikkk #homemadebeautyproduct #jomrawat #jomcantik #agenbangi #cod #kajang #bangi #ukm #kuis #gmi
1009/19/2017
Before tido tuu, apply dulu #coffeescrubarosa ni. 
__
Bau dia tempting sangattt & efek pun sangat puas ati!
__
Cubalah baru dapat fefeeling spa giteww๐Ÿ˜˜
__
Tekan link dibawah untuk terus 
masuk ke whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60172836977
_
#jeylita #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashopmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #skincareoriginal #skincareorganik #bodymist #arosa #shanasgallery #facescrub #bodyscrub #lipscrub #scrubbibir #jeylitabyarosa #longlasting #homemadescrub #naturalscrub #localproduct #quputeh #dianz #aurawhite
Before tido tuu, apply dulu #coffeescrubarosa ni. __ Bau dia tempting sangattt & efek pun sangat puas ati! __ Cubalah baru dapat fefeeling spa giteww๐Ÿ˜˜ __ Tekan link dibawah untuk terus masuk ke whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60172836977 _ #jeylita #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashopmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #skincareoriginal #skincareorganik #bodymist #arosa #shanasgallery #facescrub #bodyscrub #lipscrub #scrubbibir #jeylitabyarosa #longlasting #homemadescrub #naturalscrub #localproduct #quputeh #dianz #aurawhite
6009/19/2017
.
Jangan Lupa, Kunjungi Kami di semua sosmed kami:
* https://fb.me/HNAsli
* https://fb.me/NuePolie
* https://fb.me/PMCMDS
* https://fb.me/DSCKlinik
* https://fb.me/HijabIrene
* https://fb.me/KojicAcidLime
* https://fb.me/EdukasiMainan
* https://fb.me/HerbaliSlimming
* https://fb.me/WarungWonkito
* https://fb.me/WarungWonkito2
* https://fb.me/WarungWongkito
.
* https://Instagram.com/Herbalii
* https://Instagram.com/PMCMDS
* https://Instagram.com/HijabIrene
* https://Instagram.com/DSCJakarta
* https://Instagram.com/WW.Kiriman
* https://Instagram.com/WW.Testimoni
* https://Instagram.com/WW.Transferan
* https://Instagram.com/HettyNugrahati
* https://Instagram.com/WarungWonkito
* https://Instagram.com/WarungWongkito
.
* https://Twitter.com/IreneHijab
* https://Twitter.com/WarungWonkito
* https://Twitter.com/WarungWongkito
.
.
Semua MarketPlace Kami:
* https://Shopee.co.id/WarungWongkito
* https://TokoPedia.com/WarungWonkito
* https://TokoPedia.com/WarungWongkito
* https://BukaLapak.com/WarungWonkito
* https://BukaLapak.com/WarungWongkito
.
.
@HijabIrene @WarungWonkito @WarungWongkito @DSCJakarta @PMCMDS @HettyNugrahati @Herbalii @WW.Kiriman @Wonkito @WW.Testimoni

#irenehijab
#nuellorenza
#poliekstrak
#bedakarab
#herbali
#kokuryu
#pmcmds
#purecollagen
#warungwonkito
#warungwongkito
-
#likeforlike
#like4like
#like4follow
#likeforfollow
#krimhn
#krimhnasli
#krimhnoriginal
#creamhn
#creamhnasli
#creamhnoriginal
-
#scrubsuit
#scrubslife
#scrubbonda
#scrubputih
#scrubdaddy
#scrubbibir
#scrubblade
#scrubbinit
#scrubadubdub
#scrubbband
. Jangan Lupa, Kunjungi Kami di semua sosmed kami: * https://fb.me/HNAsli * https://fb.me/NuePolie * https://fb.me/PMCMDS * https://fb.me/DSCKlinik * https://fb.me/HijabIrene * https://fb.me/KojicAcidLime * https://fb.me/EdukasiMainan * https://fb.me/HerbaliSlimming * https://fb.me/WarungWonkito * https://fb.me/WarungWonkito2 * https://fb.me/WarungWongkito . * https://Instagram.com/Herbalii * https://Instagram.com/PMCMDS * https://Instagram.com/HijabIrene * https://Instagram.com/DSCJakarta * https://Instagram.com/WW.Kiriman * https://Instagram.com/WW.Testimoni * https://Instagram.com/WW.Transferan * https://Instagram.com/HettyNugrahati * https://Instagram.com/WarungWonkito * https://Instagram.com/WarungWongkito . * https://Twitter.com/IreneHijab * https://Twitter.com/WarungWonkito * https://Twitter.com/WarungWongkito . . Semua MarketPlace Kami: * https://Shopee.co.id/WarungWongkito * https://TokoPedia.com/WarungWonkito * https://TokoPedia.com/WarungWongkito * https://BukaLapak.com/WarungWonkito * https://BukaLapak.com/WarungWongkito . . @HijabIrene @WarungWonkito @WarungWongkito @DSCJakarta @PMCMDS @HettyNugrahati @Herbalii @WW.Kiriman @Wonkito @WW.Testimoni #irenehijab #nuellorenza #poliekstrak #bedakarab #herbali #kokuryu #pmcmds #purecollagen #warungwonkito #warungwongkito - #likeforlike #like4like #like4follow #likeforfollow #krimhn #krimhnasli #krimhnoriginal #creamhn #creamhnasli #creamhnoriginal - #scrubsuit #scrubslife #scrubbonda #scrubputih #scrubdaddy #scrubbibir #scrubblade #scrubbinit #scrubadubdub #scrubbband
12009/19/2017
Pegi memana mesti bawak coffee scrub ni. 
__
Mana tak nyaaa, dengan coffee scrub viral ni dapat  keluarkan kotoran yang melokat dokat muka ni haaa. 
__
Lagi pun la ni memang orang concern dengan produk organik, bebas bahan kimia bahaya ni. 
__
Korang boleh torai pakai coffee scrub ni. 100% organik, homemade & selamat! 
__
Stock limited taw sebab kami produce tiap hari. Sooo yang korang dapat tuuu memang fresh-fresh dari production house kami. 
__
Special uollsโค๏ธ
__
Tekan link dibawah untuk terus 
masuk ke whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60172836977
_
#jeylita #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashopmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #skincareoriginal #skincareorganik #bodymist #arosa #shanasgallery #facescrub #bodyscrub #lipscrub #scrubbibir #jeylitabyarosa #longlasting #homemadescrub #naturalscrub #localproduct #quputeh #dianz #aurawhite
#coffeescrubarosa
#feedbackarosa
Pegi memana mesti bawak coffee scrub ni. __ Mana tak nyaaa, dengan coffee scrub viral ni dapat keluarkan kotoran yang melokat dokat muka ni haaa. __ Lagi pun la ni memang orang concern dengan produk organik, bebas bahan kimia bahaya ni. __ Korang boleh torai pakai coffee scrub ni. 100% organik, homemade & selamat! __ Stock limited taw sebab kami produce tiap hari. Sooo yang korang dapat tuuu memang fresh-fresh dari production house kami. __ Special uollsโค๏ธ __ Tekan link dibawah untuk terus masuk ke whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60172836977 _ #jeylita #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashopmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #skincareoriginal #skincareorganik #bodymist #arosa #shanasgallery #facescrub #bodyscrub #lipscrub #scrubbibir #jeylitabyarosa #longlasting #homemadescrub #naturalscrub #localproduct #quputeh #dianz #aurawhite #coffeescrubarosa #feedbackarosa
5009/19/2017
Bibir kering & pecah-pecah memang bikin enggak nyaman ๐Ÿ˜ž
Tapi kita mengatasinya dengan masker yang terbuat dari bahan-bahan alami, lho! ๐Ÿ’‹
Langsung aja klik link di bio untuk tahu info selengkapnya & intip website cewekbanget.id untuk artikel beauty lainnya, ya ๐Ÿ’•
.
.
.
.
#maskerbibir #scrubbibir #lipmask #beautytips
Bibir kering & pecah-pecah memang bikin enggak nyaman ๐Ÿ˜ž Tapi kita mengatasinya dengan masker yang terbuat dari bahan-bahan alami, lho! ๐Ÿ’‹ Langsung aja klik link di bio untuk tahu info selengkapnya & intip website cewekbanget.id untuk artikel beauty lainnya, ya ๐Ÿ’• . . . . #maskerbibir #scrubbibir #lipmask #beautytips
164007/16/2017
gampang ya bikin scrub bibir. cukup siapkan madu dan gula kemudian di aduk rata. jadi deh scrub bibir ๐Ÿ˜˜

#scrub #bibirkering #bibirhitam #scrubbibir #scrubbibiralami
gampang ya bikin scrub bibir. cukup siapkan madu dan gula kemudian di aduk rata. jadi deh scrub bibir ๐Ÿ˜˜ #scrub #bibirkering #bibirhitam #scrubbibir #scrubbibiralami
138011/10/2016
.
Bibir gelap memang bikin penampilan jadi kurang menarik, tapi kamu bisa mengatasinya lho. ๐Ÿ’• ๐Ÿ‘ง : @hachidiane
.
.
.
#cchannelid #ccbeautymonday #diylipmask #diylipcrub #scrubbibir #naturallipcrub #maskerbibir #diyhomeremedy #naturalskincare #maskernatural #homeremedy #naturalhomeremedy
. Bibir gelap memang bikin penampilan jadi kurang menarik, tapi kamu bisa mengatasinya lho. ๐Ÿ’• ๐Ÿ‘ง : @hachidiane . . . #cchannelid #ccbeautymonday #diylipmask #diylipcrub #scrubbibir #naturallipcrub #maskerbibir #diyhomeremedy #naturalskincare #maskernatural #homeremedy #naturalhomeremedy
1612265108/07/2017
Suka banget deh pake lips scrub yg lagi booming skr  dr CBS 1x pake aja pecah2 lg hilang & bibirku yg kering ini langsung jadi lembab trs bibir lbh merah juga lhoo๐Ÿ˜ rasanya juga yummy banget rasa strawberry. Kamu juga harus cobain yah hrg terjangkau lhoo.. belinya cuma di @cabrinabeautyskin #lipsscrub#scrubbibir#cabrinabeautyskin#endorsebyliana
Suka banget deh pake lips scrub yg lagi booming skr dr CBS 1x pake aja pecah2 lg hilang & bibirku yg kering ini langsung jadi lembab trs bibir lbh merah juga lhoo๐Ÿ˜ rasanya juga yummy banget rasa strawberry. Kamu juga harus cobain yah hrg terjangkau lhoo.. belinya cuma di @cabrinabeautyskin #lipsscrub#scrubbibir#cabrinabeautyskin#endorsebyliana
12237703/25/2016
Sayang kan kalau pakai lipmatte mahal tapi bibir merekah?  Tetap tak lawa... Apa kata sebelum pakai lipmatte tu try scrub bibir dulu... Kejadiannya akan lebih comey gituww ๐Ÿ’‹ tiada masalah bibir merekah lagi... Sebelum pakai lipmatte boleh oleskan Lipbalm Madu Kelulut dulu... Nak pakai lipbalm je pun boleh sbb Lipbalm Madu kelulut ni ada warna tau... Memang lawa ๐Ÿ˜

Stock scrub bibir & Lipbalm ada je ni.. Kalau nak boleh roger kat sist0rr yer... Whatsapp 01119810729

#lipbalmmadukelulut 
#scrubbibir 
#candyliciousscrub 
#stokislipbalm
Sayang kan kalau pakai lipmatte mahal tapi bibir merekah? Tetap tak lawa... Apa kata sebelum pakai lipmatte tu try scrub bibir dulu... Kejadiannya akan lebih comey gituww ๐Ÿ’‹ tiada masalah bibir merekah lagi... Sebelum pakai lipmatte boleh oleskan Lipbalm Madu Kelulut dulu... Nak pakai lipbalm je pun boleh sbb Lipbalm Madu kelulut ni ada warna tau... Memang lawa ๐Ÿ˜ Stock scrub bibir & Lipbalm ada je ni.. Kalau nak boleh roger kat sist0rr yer... Whatsapp 01119810729 #lipbalmmadukelulut #scrubbibir #candyliciousscrub #stokislipbalm
8009/19/2017
Karena bibirmu juga Perlu di Rawat sayang ๐Ÿ˜˜ 
#lipscrub #scrub #scrubbibir #naturalkosmetik #kosmetikalami #kosmetikorganik
Karena bibirmu juga Perlu di Rawat sayang ๐Ÿ˜˜ #lipscrub #scrub #scrubbibir #naturalkosmetik #kosmetikalami #kosmetikorganik
97807/29/2017
Set Rawatan bibir terbaik iaitu Satin Lips Set with Shea Butter!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
 Ada 2 item dalam set utk lipcare ini:- .

1. Satin Lipsยฎ Shea Sugar Scrub .
.
-  Exfoliate atau menanggalkan kulit2 mati dengan lembut utk melembutkan bibir. Nanti bibir rasa smooth je. Yg bestnya juga, ia ada biji2 gula halus yg menjadi agen exfoliator, rasa mcm nak makan je, bau pun sedap๐Ÿ˜ .
.
Di samping itu ada minyak bunga matahari yg terkenal dgn kekayaan Vitamin E dan antioksidanya utk kesihatan kulit. Best kan .
.
2. Satin Lipsยฎ Shea Butter Balm .
.
- melembapkan bibir dan membuatkan bibir rasa sihat. ada ekstrak Jojoba butter yg menyerupai pelembap dan pelindung semulajadi kulit tubuh kita. Boleh dipakai setiap hari .
.
๐Ÿ’‹Untuk uolls yg ada masalah bibir kering, merekah, pecah2, gelap dan kusam pakai lipstick pun tak nampak cantik, sgt elok amalkan Satin Lips ini secara konsisten tau .
.
For healthy and kissable lips tau.. .
.
Satu lagi yg bestnya tentang Satin Lips dengan Shea Butter yg baru ni ialah dia gunakan Gula Halus sebagai alternative yg bagus utk natural exfoliator .
.
Berminat nak cuba? Whatsapp je sis ye๐Ÿ˜˜ .
.
๐Ÿ“ฒ 013 6671986 - Aina
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#satinlips #lipspa #scrubbibir #pelembapbibir #lipbalm #marykaysatinlips #satinlipsmarykay #marykaymalaysia #sheabutterlipbalm
Set Rawatan bibir terbaik iaitu Satin Lips Set with Shea Butter!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . Ada 2 item dalam set utk lipcare ini:- . 1. Satin Lipsยฎ Shea Sugar Scrub . . - Exfoliate atau menanggalkan kulit2 mati dengan lembut utk melembutkan bibir. Nanti bibir rasa smooth je. Yg bestnya juga, ia ada biji2 gula halus yg menjadi agen exfoliator, rasa mcm nak makan je, bau pun sedap๐Ÿ˜ . . Di samping itu ada minyak bunga matahari yg terkenal dgn kekayaan Vitamin E dan antioksidanya utk kesihatan kulit. Best kan . . 2. Satin Lipsยฎ Shea Butter Balm . . - melembapkan bibir dan membuatkan bibir rasa sihat. ada ekstrak Jojoba butter yg menyerupai pelembap dan pelindung semulajadi kulit tubuh kita. Boleh dipakai setiap hari . . ๐Ÿ’‹Untuk uolls yg ada masalah bibir kering, merekah, pecah2, gelap dan kusam pakai lipstick pun tak nampak cantik, sgt elok amalkan Satin Lips ini secara konsisten tau . . For healthy and kissable lips tau.. . . Satu lagi yg bestnya tentang Satin Lips dengan Shea Butter yg baru ni ialah dia gunakan Gula Halus sebagai alternative yg bagus utk natural exfoliator . . Berminat nak cuba? Whatsapp je sis ye๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ“ฒ 013 6671986 - Aina Mary Kay Beauty Consultant . . #satinlips #lipspa #scrubbibir #pelembapbibir #lipbalm #marykaysatinlips #satinlipsmarykay #marykaymalaysia #sheabutterlipbalm
120005/28/2017
NEW VIDEO! LINK ON BIO ๐Ÿ’ก
.Hi Guys! Uda pada nonton belum video
NEW VIDEO! LINK ON BIO ๐Ÿ’ก .Hi Guys! Uda pada nonton belum video "How I refresh my Face"? Yang masih penasaran sama masker dan juga beauty products dari @tiff_body dan juga @sacre.skin Cuss langsung klik link di bio ya! Ps: please ignore my uneven skin yang lagi jerawatan ya! so much better now because of these beauty products. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . . . #gelangeliccareview #endorse #endorseindo #endorsement #endorsemakeup #tiffbody #sacreskin #maskeralami #maskerorganik #peeloffmask #skincare #skincareroutine #beautyjunkie #beautyvlogger #beautyvideos @indobeautygram #indovidgram #ivgbeauty #indobeautygram #BeautyGuruID #beautyblogger #makeupvideos #makeuptutorial #makeupvideo #videotutorial #rosewater #scrubwajah #scrubbibir #lipscrub #facescrub #coffeescrub
3576987209/04/2017
yang langka RESTOOOCCKK lagi alhamdulillaaah ^^ Gak cuma badan kamu aja yg perlu di scrub,,bibir jg perlu lho.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Abis seharian berjibaku dengan lipstik ato lipcream matte yg longlasting,,enak bgt klo di massage pake lip scrub dari emina ini.. Dijamin bibir kamu tetep bersih halus lembut dan cerah..udahnnya kasih lipbalm deh sebelum tidurr.. pagi2 bibir jadi supperrrrr lembuuuttt dan cerah ^^ jgn kasih kesempatan bibir menua sebelum waktunya ^^ Buat yg punya masalah dgn bibir sensitif kering takut pake lipstik matte,,ini recomended bgt.. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ namanya #eminaSugarRushLipScrub harga 39.000 
Sayangi bibirmu agar tetap asik bergincu ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜chat yaa sebelum kehabisan lagi
.. ini laris bangett
. wasap 082233442346  #perawatanbibir
#lipscrubemina
#purbasarimatte
#purbasari
#kuasmakeupmurah
#lipstikmatte 
#yogyakarta 
#kekinian
#lipstikmurah  #wardahlipcream #makeoverintensemattelipcream #lipcreammakeover #lipcreamltpro #lipcreamlaris #scrubbibir
yang langka RESTOOOCCKK lagi alhamdulillaaah ^^ Gak cuma badan kamu aja yg perlu di scrub,,bibir jg perlu lho.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Abis seharian berjibaku dengan lipstik ato lipcream matte yg longlasting,,enak bgt klo di massage pake lip scrub dari emina ini.. Dijamin bibir kamu tetep bersih halus lembut dan cerah..udahnnya kasih lipbalm deh sebelum tidurr.. pagi2 bibir jadi supperrrrr lembuuuttt dan cerah ^^ jgn kasih kesempatan bibir menua sebelum waktunya ^^ Buat yg punya masalah dgn bibir sensitif kering takut pake lipstik matte,,ini recomended bgt.. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ namanya #eminaSugarRushLipScrub harga 39.000 Sayangi bibirmu agar tetap asik bergincu ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜chat yaa sebelum kehabisan lagi .. ini laris bangett . wasap 082233442346 #perawatanbibir #lipscrubemina #purbasarimatte #purbasari #kuasmakeupmurah #lipstikmatte #yogyakarta #kekinian #lipstikmurah #wardahlipcream #makeoverintensemattelipcream #lipcreammakeover #lipcreamltpro #lipcreamlaris #scrubbibir
355608/02/2017
Next