#scrubbibir medias

#kakaktomato
HUJAN 
Selamat malam semuanya.. .
.
Nantikan esok, kakak ade kejutan lagi utk korang2. Stay tune tau tau.
.
Ok, nk bgtahu sesuatu sebelum tidor, harga lips scrub tomato kakak ni, MAMPU milik. Limited tau utk first batch ni. So, cecepat grab😆😉😄
.
Ok, mengantuk..MALEM geng, doa dulu 😬
#kakaktomato HUJAN Selamat malam semuanya.. . . Nantikan esok, kakak ade kejutan lagi utk korang2. Stay tune tau tau. . Ok, nk bgtahu sesuatu sebelum tidor, harga lips scrub tomato kakak ni, MAMPU milik. Limited tau utk first batch ni. So, cecepat grab😆😉😄 . Ok, mengantuk..MALEM geng, doa dulu 😬
5111/24/2017
Our lip tints are maybe the youngest of the @barelipscrubmalaysia's family,but it's probably the most famous. Do you know why? Because it is light-textured, feels great on the lips, smells good and it doesn't look like you're wearing lipstick. I mean, that's the whole point of wearing a lip tint!

It gives you natural looking red/pink/orange lips even men can wear it 😘 We'll share pictures of men wearing our lip tint soon so stay tuned! 
Whatsapp our agents to order:
Izza- 01140331175
Anis-0173830098

#barelipscrubmalaysia 
#lipbalm 
#lipscrub
#liptint
#scrubbibir
Our lip tints are maybe the youngest of the @barelipscrubmalaysia's family,but it's probably the most famous. Do you know why? Because it is light-textured, feels great on the lips, smells good and it doesn't look like you're wearing lipstick. I mean, that's the whole point of wearing a lip tint! It gives you natural looking red/pink/orange lips even men can wear it 😘 We'll share pictures of men wearing our lip tint soon so stay tuned! Whatsapp our agents to order: Izza- 01140331175 Anis-0173830098 #barelipscrubmalaysia #lipbalm #lipscrub #liptint #scrubbibir
47111/24/2017
🍒 RIFFAA PINKY SCRUB🍒
RM39 sahaja‼️‼️ Mask & Scrub
Perawatan untuk bibir yang terasa halus, wangi, lembut, mungil muda penuh dan seksi daya penarik tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik. 🍒kelihatan cantik, berisi dan licin. 🍒Mengurangkan masalah bibir yang  mengelupas 🍒membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna. 🍒Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir 🍒Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky) 🍒Menghaluskan kulit bibir 🍒Mengurangi kedutan pada bibir 🍒Menyenyalkan bibir seperti bibir bayi 🍒Bibir jadi lebih lembab 🍒Bibir lebih cerah 🍒sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting' 🍒mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas. 🍒membantu menghapus kulit mati  yang kering dan terkelupas 🍒memberikan bibir yang terasa  lembut dan kenyal serta memungilkan bibir yang nipis. 🍒Formula buah buahan n bahan
 organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda. 🍒menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis 🍒sesuai di gunakan pada puting payu dara untuk mengembalikan warna asal yang jernih dan beransur merah jambu alami. 🍒kawasan serta bibir vagina agar segar cerah dan lembut gebu merah alami . 🍒melembut, mengangkat sel mati pada bahagian siku, lutut, tumit serta buku lali kaki, tapak tangan yang kasar , pada bahagian ketiak dan kawasan yang kering dan bermasaalah .

Cara pakai: 🍒pastikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat  bersih 🍒Ambil sedikit scrub dan gosok  perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit
🍒Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda.

Sebagai mask  sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama  1 minit dan bilas bersih .

10g
Promosi RM39 exc pos
Rm8sm/Rm12ss 📲www.wasap.my/60192783038

#riffaapinkyscrub
#riffaa #scrubbibir #lipscrub #mekap #riffadhati #muabellaz #bazaarpaknil
🍒 RIFFAA PINKY SCRUB🍒 RM39 sahaja‼️‼️ Mask & Scrub Perawatan untuk bibir yang terasa halus, wangi, lembut, mungil muda penuh dan seksi daya penarik tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik. 🍒kelihatan cantik, berisi dan licin. 🍒Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas 🍒membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna. 🍒Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir 🍒Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky) 🍒Menghaluskan kulit bibir 🍒Mengurangi kedutan pada bibir 🍒Menyenyalkan bibir seperti bibir bayi 🍒Bibir jadi lebih lembab 🍒Bibir lebih cerah 🍒sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting' 🍒mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas. 🍒membantu menghapus kulit mati yang kering dan terkelupas 🍒memberikan bibir yang terasa lembut dan kenyal serta memungilkan bibir yang nipis. 🍒Formula buah buahan n bahan organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda. 🍒menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis 🍒sesuai di gunakan pada puting payu dara untuk mengembalikan warna asal yang jernih dan beransur merah jambu alami. 🍒kawasan serta bibir vagina agar segar cerah dan lembut gebu merah alami . 🍒melembut, mengangkat sel mati pada bahagian siku, lutut, tumit serta buku lali kaki, tapak tangan yang kasar , pada bahagian ketiak dan kawasan yang kering dan bermasaalah . Cara pakai: 🍒pastikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat bersih 🍒Ambil sedikit scrub dan gosok perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit 🍒Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda. Sebagai mask sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama 1 minit dan bilas bersih . 10g Promosi RM39 exc pos Rm8sm/Rm12ss 📲www.wasap.my/60192783038 #riffaapinkyscrub #riffaa #scrubbibir #lipscrub #mekap #riffadhati #muabellaz #bazaarpaknil
8011/24/2017
🍒 RIFFAA PINKY SCRUB🍒
RM39 sahaja‼️‼️ Mask & Scrub
Perawatan untuk bibir yang terasa halus, wangi, lembut, mungil muda penuh dan seksi daya penarik tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik. 🍒kelihatan cantik, berisi dan licin. 🍒Mengurangkan masalah bibir yang  mengelupas 🍒membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna. 🍒Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir 🍒Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky) 🍒Menghaluskan kulit bibir 🍒Mengurangi kedutan pada bibir 🍒Menyenyalkan bibir seperti bibir bayi 🍒Bibir jadi lebih lembab 🍒Bibir lebih cerah 🍒sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting' 🍒mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas. 🍒membantu menghapus kulit mati  yang kering dan terkelupas 🍒memberikan bibir yang terasa  lembut dan kenyal serta memungilkan bibir yang nipis. 🍒Formula buah buahan n bahan
 organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda. 🍒menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis 🍒sesuai di gunakan pada puting payu dara untuk mengembalikan warna asal yang jernih dan beransur merah jambu alami. 🍒kawasan serta bibir vagina agar segar cerah dan lembut gebu merah alami . 🍒melembut, mengangkat sel mati pada bahagian siku, lutut, tumit serta buku lali kaki, tapak tangan yang kasar , pada bahagian ketiak dan kawasan yang kering dan bermasaalah .

Cara pakai: 🍒pastikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat  bersih 🍒Ambil sedikit scrub dan gosok  perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit
🍒Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda.

Sebagai mask  sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama  1 minit dan bilas bersih .

10g
Promosi RM39 exc pos
Rm8sm/Rm12ss 📲www.wasap.my/60192783038

#riffaapinkyscrub
#riffaa #scrubbibir #lipscrub #mekap #riffadhati #muabellaz #bazaarpaknil
🍒 RIFFAA PINKY SCRUB🍒 RM39 sahaja‼️‼️ Mask & Scrub Perawatan untuk bibir yang terasa halus, wangi, lembut, mungil muda penuh dan seksi daya penarik tanpa suntikkan atau pembedahan kosmetik. 🍒kelihatan cantik, berisi dan licin. 🍒Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas 🍒membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna. 🍒Menanggalkan kulit mati dan kulit kering dibibir 🍒Membuat bibir gelap kembali berwarna pink alami (pinky) 🍒Menghaluskan kulit bibir 🍒Mengurangi kedutan pada bibir 🍒Menyenyalkan bibir seperti bibir bayi 🍒Bibir jadi lebih lembab 🍒Bibir lebih cerah 🍒sebelum memakai liptint atau lipstick lebih 'long lasting' 🍒mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas. 🍒membantu menghapus kulit mati yang kering dan terkelupas 🍒memberikan bibir yang terasa lembut dan kenyal serta memungilkan bibir yang nipis. 🍒Formula buah buahan n bahan organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda. 🍒menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis 🍒sesuai di gunakan pada puting payu dara untuk mengembalikan warna asal yang jernih dan beransur merah jambu alami. 🍒kawasan serta bibir vagina agar segar cerah dan lembut gebu merah alami . 🍒melembut, mengangkat sel mati pada bahagian siku, lutut, tumit serta buku lali kaki, tapak tangan yang kasar , pada bahagian ketiak dan kawasan yang kering dan bermasaalah . Cara pakai: 🍒pastikan bibir atau bahagian yang hendak di rawat bersih 🍒Ambil sedikit scrub dan gosok perlahan-lahan pada bibir selama 1 minit 🍒Bilas dengan air dingin atau suam di galakkan serta sangat baik selepas scrub mencuci dengan pembersih wajah pilihan anda. Sebagai mask sapu secara nipis pada bibir atau bahagian yang terpilih, biarkan selama 5 hingga 10 minit , selepas itu boleh gosok perlahan lahan selama 1 minit dan bilas bersih . 10g Promosi RM39 exc pos Rm8sm/Rm12ss 📲www.wasap.my/60192783038 #riffaapinkyscrub #riffaa #scrubbibir #lipscrub #mekap #riffadhati #muabellaz #bazaarpaknil
6011/24/2017
NAK BADAN PUTIH GEBU?

Set ni boleh tolong, inshaaAllah. Scrub dua tiga kali je seminggu. Coffee scrub tu boleh mix dengan whiteing body scrub, then gosoklah pada badan. Selain dari mencerahkan kulit, parut pun hilang, inshaaAllah stretchmark pun pudar.

Untuk daily use, time mandi guna la rice milk soap ni. Buih dia yang sangat mewah dan bau yang wangi menenangkan jiwa gitu.

Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220
NAK BADAN PUTIH GEBU? Set ni boleh tolong, inshaaAllah. Scrub dua tiga kali je seminggu. Coffee scrub tu boleh mix dengan whiteing body scrub, then gosoklah pada badan. Selain dari mencerahkan kulit, parut pun hilang, inshaaAllah stretchmark pun pudar. Untuk daily use, time mandi guna la rice milk soap ni. Buih dia yang sangat mewah dan bau yang wangi menenangkan jiwa gitu. Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘 . . 📲 +6019-6877220
27311/24/2017
🍀TEMYRACLE LIP SCRUB

RM9 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Memerahkan bibir
✔Melembutkan bibir
✔Mengatasi masalah bibir menggelupas
✔Memyediakan bibir mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama & cantik
✔Menanggalkan sel mati pada bibir
✔Menjadikan bibir licin TANPA REKAHAN

Cara guna :
Basahkan bibir sedikit. Ambil secubit #lipscrub & gosok pada bibir dengan gerakan membulat.

Kemudian bilas hingga bersih.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclelipscrub

Whatsapp 📞 019 936 6685
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#lipscrubterbaik
#lipscrubmalaysia
#lipscrub
#scrubbibir
#bibircantik
#temyracle
🍀TEMYRACLE LIP SCRUB RM9 TIDAK TERMASUK POSTAGE! Khasiat : ✔Memerahkan bibir ✔Melembutkan bibir ✔Mengatasi masalah bibir menggelupas ✔Memyediakan bibir mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama & cantik ✔Menanggalkan sel mati pada bibir ✔Menjadikan bibir licin TANPA REKAHAN Cara guna : Basahkan bibir sedikit. Ambil secubit #lipscrub & gosok pada bibir dengan gerakan membulat. Kemudian bilas hingga bersih. Nak tengok feedback? Klik #temyraclelipscrub Whatsapp 📞 019 936 6685 👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI ! #lipscrubterbaik #lipscrubmalaysia #lipscrub #scrubbibir #bibircantik #temyracle
1011/24/2017
🎉🎊🎉🎊Tadaaaa

Macam-macam sangat dah jenis lipmatte/lipstick/liptint melekat kat bibir.

Sekali-sekala,manjakan lah bibir dengan #lipscrub. Boleh hindarkan bibir dari tampak kusam.

Serious!
Tak yah banyak kali cuba, 
First time guna terus rasa bibir lebih sihat & nampak lagi cantik.

Bukan sebab kandungan kimia berbahaya yang tup2 bibir boleh jadi lawa. Tapi  tapi tapi sebab tesktur  organic superfine sugar dah bawak lari segala kulit kering & kulit mati yang mengusamkan bibir selama ni.

Pulak tu ditambah dengan olive oil & madu, pergggg. Elok terus mana bibir yang selalu kering tu.

Kakak tulis panjang-panjang ni, korang baca tak?

Temyracle?
SAYA MESTI CARI.

WHATSAPP📲 019 936 6685

#temyracle
#gengKSC
#bibirkering
#scrubbibir
#bibircantik
🎉🎊🎉🎊Tadaaaa Macam-macam sangat dah jenis lipmatte/lipstick/liptint melekat kat bibir. Sekali-sekala,manjakan lah bibir dengan #lipscrub. Boleh hindarkan bibir dari tampak kusam. Serious! Tak yah banyak kali cuba, First time guna terus rasa bibir lebih sihat & nampak lagi cantik. Bukan sebab kandungan kimia berbahaya yang tup2 bibir boleh jadi lawa. Tapi tapi tapi sebab tesktur organic superfine sugar dah bawak lari segala kulit kering & kulit mati yang mengusamkan bibir selama ni. Pulak tu ditambah dengan olive oil & madu, pergggg. Elok terus mana bibir yang selalu kering tu. Kakak tulis panjang-panjang ni, korang baca tak? Temyracle? SAYA MESTI CARI. WHATSAPP📲 019 936 6685 #temyracle #gengKSC #bibirkering #scrubbibir #bibircantik
0011/24/2017
Niiihhh.....
Buat kalian yg hobby pake lipstick yang matte,wajib punya scrub bibir lho....agar supaya bibir kamu nggak kering dan lipstick matte kamu bisa nempel sempurna ☺☺
#msgloworiginal 
#msglowsidoarjo
#msglowbycantikskincare 
#msglowsdasby
#creabpom
#creamhalal
#scrubbibir
Niiihhh..... Buat kalian yg hobby pake lipstick yang matte,wajib punya scrub bibir lho....agar supaya bibir kamu nggak kering dan lipstick matte kamu bisa nempel sempurna ☺☺ #msgloworiginal #msglowsidoarjo #msglowbycantikskincare #msglowsdasby #creabpom #creamhalal #scrubbibir
1011/24/2017
Ga bakal bisa moveon karena daki dan kulit mati keangkat sekira dg lulur diamond🙏🏼🙏🏼🙏🏼waitingsss BPOM harga produk akan naik, pada penasaran kan😻😻kalo BPOM nanti bakal lebih lebih super bagus guyssss buat kalian betah liat kulit kinclong mulus

#jellypinkoriginal #fullarbutin #bestseller #pemutihkulit #kosmetik #cosmetic #kecantikan #bleaching #lotionbibit #dosting #pemutihdosting #productdiamond #lotiondiamond #lotiondiamondoriginal #serbukpemutih #serumacne #scrubbibir #shampoo #peelingbadan #peelingwajah #maskerwajah #serumbadan #spray #pemutihketiak #sabunpemutih #lulur #keyperk #keyperkcolla #peelingbadan
Ga bakal bisa moveon karena daki dan kulit mati keangkat sekira dg lulur diamond🙏🏼🙏🏼🙏🏼waitingsss BPOM harga produk akan naik, pada penasaran kan😻😻kalo BPOM nanti bakal lebih lebih super bagus guyssss buat kalian betah liat kulit kinclong mulus #jellypinkoriginal #fullarbutin #bestseller #pemutihkulit #kosmetik #cosmetic #kecantikan #bleaching #lotionbibit #dosting #pemutihdosting #productdiamond #lotiondiamond #lotiondiamondoriginal #serbukpemutih #serumacne #scrubbibir #shampoo #peelingbadan #peelingwajah #maskerwajah #serumbadan #spray #pemutihketiak #sabunpemutih #lulur #keyperk #keyperkcolla #peelingbadan
4511/24/2017
Langkah mudah untuk kesegaran wajah 😊.
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-1019 6556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #sayajual #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #sayajual #produkorganik #produksemulajadi #produkhomemade #naturalproduct  #homemadeproduct #organicproduct #nooem
9011/24/2017
Alahai comel betul la packaging lipscrub ni😍Hanya RM9 sahaja dah dapat menghilangkan bibir gelap, merekah, menggelupas dan kering! wahh memang terbaikkk laa.. Scrub scrub bibir kembali sihat dan mulus! Nak order wasap elly 01121520711
#lipscrub #bebaskimia #scrubbibir
#temyraclemesticuba #scrubmurah
Alahai comel betul la packaging lipscrub ni😍Hanya RM9 sahaja dah dapat menghilangkan bibir gelap, merekah, menggelupas dan kering! wahh memang terbaikkk laa.. Scrub scrub bibir kembali sihat dan mulus! Nak order wasap elly 01121520711 #lipscrub #bebaskimia #scrubbibir #temyraclemesticuba #scrubmurah
7011/24/2017
FOR FACE, LIP AND BODY
.
Nak cantik perlulah dari atas sampai bawah. .
✅ magic face scrub : buang sel kulit mati dan menghaluskan kulit.
✅ whitening body scrub : buang sel kulit mati dan mencerahkan kulit instantly.
✅ lipscrub : buang sel kulit mati dan menjadikan bibir halus dan lembut.
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220
FOR FACE, LIP AND BODY . Nak cantik perlulah dari atas sampai bawah. . ✅ magic face scrub : buang sel kulit mati dan menghaluskan kulit. ✅ whitening body scrub : buang sel kulit mati dan mencerahkan kulit instantly. ✅ lipscrub : buang sel kulit mati dan menjadikan bibir halus dan lembut. . . Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘 . . 📲 +6019-6877220
22211/24/2017
Scrub greentea

Seminggu 1x yuk manjakan tubuh dan wajah dengan scrub alami dari Zoura dengan kandungan patchouli oil atau minyak Nilam asli buatan Indonesia
Untuk mengangkat sel kulit mati termasuk di bibir

Cara pemakaian :
- Tambahkan air matang atau air mawar
- aduk hingga tercampur rata
- usapkan pada badan, gosok perlahan, wajah dan bibir gosok pelan
- lalu bilas hingga bersih

Ada 2 varian wangi
Kopi dan greentea

Untuk order
bit.ly/rumahcantikzoura atau cek bio ya kk

#scrub #scrubzoura #scrubcoffee #scrubgreentea #scrubkopi #zouranatural #scrubbadan #scrubtubuh #scrubmuka #scrubwajah #scrubbibir #scrubalami #scrubs
Scrub greentea Seminggu 1x yuk manjakan tubuh dan wajah dengan scrub alami dari Zoura dengan kandungan patchouli oil atau minyak Nilam asli buatan Indonesia Untuk mengangkat sel kulit mati termasuk di bibir Cara pemakaian : - Tambahkan air matang atau air mawar - aduk hingga tercampur rata - usapkan pada badan, gosok perlahan, wajah dan bibir gosok pelan - lalu bilas hingga bersih Ada 2 varian wangi Kopi dan greentea Untuk order bit.ly/rumahcantikzoura atau cek bio ya kk #scrub #scrubzoura #scrubcoffee #scrubgreentea #scrubkopi #zouranatural #scrubbadan #scrubtubuh #scrubmuka #scrubwajah #scrubbibir #scrubalami #scrubs
1969011/23/2017
gampang ya bikin scrub bibir. cukup siapkan madu dan gula kemudian di aduk rata. jadi deh scrub bibir 😘

#scrub #bibirkering #bibirhitam #scrubbibir #scrubbibiralami
gampang ya bikin scrub bibir. cukup siapkan madu dan gula kemudian di aduk rata. jadi deh scrub bibir 😘 #scrub #bibirkering #bibirhitam #scrubbibir #scrubbibiralami
141011/10/2016
Salah satu testi dari Customer MS GLOW kami 😍
Wajah jadi putih berseri dengan pemakaian MS GLOW selama 2 bulann 💋💋
Apa lagi yg kalian tunggu?? PEMESANAN RESMI MS GLOW 👇👇👇
WA : 081334770336
LINE : CECAN1 (TANPA @) .
.

#msglow #beautyblogger #beautyrossaori #msglowjakarta #agenbeautyrossa #likeforlike #klinikcantik #klinikmalang #lfl #cantikskincare #kecantikan #msglowready #creampemutih #msglowbycantikskincare #jemaimawhiteningpills  #scrubbibir #perawatanwajah #msglowori
#msglowklinik #redjelly
#msglowtestimonial #pemutihwajah #cantikskincare #msglowmurah #scrub #whiteningpills #like4like #redjellyori #scrubbibir #msglowprobolinggo #msglowsurabaya
1170011/21/2017
Bibir kering & pecah-pecah memang bikin enggak nyaman 😞
Tapi kita mengatasinya dengan masker yang terbuat dari bahan-bahan alami, lho! 💋
Langsung aja klik link di bio untuk tahu info selengkapnya & intip website cewekbanget.id untuk artikel beauty lainnya, ya 💕
.
.
.
.
#maskerbibir #scrubbibir #lipmask #beautytips
Bibir kering & pecah-pecah memang bikin enggak nyaman 😞 Tapi kita mengatasinya dengan masker yang terbuat dari bahan-bahan alami, lho! 💋 Langsung aja klik link di bio untuk tahu info selengkapnya & intip website cewekbanget.id untuk artikel beauty lainnya, ya 💕 . . . . #maskerbibir #scrubbibir #lipmask #beautytips
166007/16/2017
Our lip tints are maybe the youngest of the @barelipscrubmalaysia's family,but it's probably the most famous. Do you know why? Because it is light-textured, feels great on the lips, smells good and it doesn't look like you're wearing lipstick. I mean, that's the whole point of wearing a lip tint!

It gives you natural looking red/pink/orange lips even men can wear it 😘 We'll share pictures of men wearing our lip tint soon so stay tuned! 
Whatsapp our agents to order:
Izza- 01140331175
Anis-0173830098

#barelipscrubmalaysia 
#lipbalm 
#lipscrub
#liptint
#scrubbibir
Our lip tints are maybe the youngest of the @barelipscrubmalaysia's family,but it's probably the most famous. Do you know why? Because it is light-textured, feels great on the lips, smells good and it doesn't look like you're wearing lipstick. I mean, that's the whole point of wearing a lip tint! It gives you natural looking red/pink/orange lips even men can wear it 😘 We'll share pictures of men wearing our lip tint soon so stay tuned! Whatsapp our agents to order: Izza- 01140331175 Anis-0173830098 #barelipscrubmalaysia #lipbalm #lipscrub #liptint #scrubbibir
47111/24/2017
Yeahhh #scrubbibir dah sampai ! Memana yang ada bibir hitam tu macam i kena rajin scrub bibir ! Lagi-lagi yang selalu pakai gincu tak henti hentii tuuu kena rajin lah pakai scrub dan pelembap bibir ni ye. Memang Mary Kay bagi 1 set scrub bibir ( sugar scrub dan lipbalm ) .. beli set scrub bibir kat @nurcahaya_lela07 😬..
Yeahhh #scrubbibir dah sampai ! Memana yang ada bibir hitam tu macam i kena rajin scrub bibir ! Lagi-lagi yang selalu pakai gincu tak henti hentii tuuu kena rajin lah pakai scrub dan pelembap bibir ni ye. Memang Mary Kay bagi 1 set scrub bibir ( sugar scrub dan lipbalm ) .. beli set scrub bibir kat @nurcahaya_lela07 😬..
1191011/06/2017
Wouldn't you want a healthy pair of lips? Don't like the appearance of dry, cracked and dark lips? Try regularly scrubbing them with our sugar lip scrub. Smells fresh and don't worry about swallowing this food grade scrub.
.
.36.500 disk 15%
.💰Rp 31.100
. .
.To Order:
LINE: @SSU7288L
Wa: 0877-3811-9109
Tokopedia: Mutiara Kosmetik Yogya
Shopee: mutiara_cosmetics
2nd IG
@mutiaraperfumery_id @mutiaraperfumery_id .
Ig @mutiaracosmetics_id 
@mutiaraperfumery_id .
.
#Mineralbotanica #micalovers #micaaddicts #cosmetic #makeup #skincare #bodycare #instabeauty #lippies #lipscrub#scrubbibir#juallipscrub#eminalipscrub#lippieslove #halalkosmetik
Wouldn't you want a healthy pair of lips? Don't like the appearance of dry, cracked and dark lips? Try regularly scrubbing them with our sugar lip scrub. Smells fresh and don't worry about swallowing this food grade scrub. . .36.500 disk 15% .💰Rp 31.100 . . .To Order: LINE: @SSU7288L Wa: 0877-3811-9109 Tokopedia: Mutiara Kosmetik Yogya Shopee: mutiara_cosmetics 2nd IG @mutiaraperfumery_id @mutiaraperfumery_id . Ig @mutiaracosmetics_id @mutiaraperfumery_id . . #Mineralbotanica #micalovers #micaaddicts #cosmetic #makeup #skincare #bodycare #instabeauty #lippies #lipscrub#scrubbibir#juallipscrub#eminalipscrub#lippieslove #halalkosmetik
144309/20/2017
Selamat Pagi uollss.. Pagi pagi ni elly nak remind kan korang untuk scrub bibir 3kali seminggu menggunakan lipscrub temyracle yang cute ni❤

Scrub scrub baru la bibir sihat dan mulus... Nak pakai lipstik pun tahan lama dan nmpk smooth.. RM9 sahaja, murah pun berkualiti tau.. Nak order wasap elly 01121520711
#lipscrub #scrubbibir #mulus #scrubmurah #temyraclemesticuba
Selamat Pagi uollss.. Pagi pagi ni elly nak remind kan korang untuk scrub bibir 3kali seminggu menggunakan lipscrub temyracle yang cute ni❤ Scrub scrub baru la bibir sihat dan mulus... Nak pakai lipstik pun tahan lama dan nmpk smooth.. RM9 sahaja, murah pun berkualiti tau.. Nak order wasap elly 01121520711 #lipscrub #scrubbibir #mulus #scrubmurah #temyraclemesticuba
6011/24/2017
.
Bibir gelap memang bikin penampilan jadi kurang menarik, tapi kamu bisa mengatasinya lho. 💕 👧 : @hachidiane
.
.
.
#cchannelid #ccbeautymonday #diylipmask #diylipcrub #scrubbibir #naturallipcrub #maskerbibir #diyhomeremedy #naturalskincare #maskernatural #homeremedy #naturalhomeremedy
. Bibir gelap memang bikin penampilan jadi kurang menarik, tapi kamu bisa mengatasinya lho. 💕 👧 : @hachidiane . . . #cchannelid #ccbeautymonday #diylipmask #diylipcrub #scrubbibir #naturallipcrub #maskerbibir #diyhomeremedy #naturalskincare #maskernatural #homeremedy #naturalhomeremedy
1882385308/07/2017
Next