#serumvitaminc medias

Yeayhhhh....❗❗
Stok #SerumAjaib emy ni da sampai uollss....😍😍😍
Cepat2 jom dapatkan dari emy sebelum habis licinnn...πŸ˜† separuh dr stok da berpunya taw πŸ’›πŸ’›CEPAT-CEPAT jom order..πŸ˜‰
EmyπŸ“²0137135267

#WidWidYouthSerum  #SnowyLemonScrub #SerumMencerahDanMenghilangkanParutJerawat #SerumPenghapusParutDanJerawat #SerumVitaminC
Yeayhhhh....❗❗ Stok #SerumAjaib emy ni da sampai uollss....😍😍😍 Cepat2 jom dapatkan dari emy sebelum habis licinnn...πŸ˜† separuh dr stok da berpunya taw πŸ’›πŸ’›CEPAT-CEPAT jom order..πŸ˜‰ EmyπŸ“²0137135267 #WidWidYouthSerum #SnowyLemonScrub #SerumMencerahDanMenghilangkanParutJerawat #SerumPenghapusParutDanJerawat #SerumVitaminC
1002/20/2017
Abira water body colonge..
Wanginya tahan 18 jam 😨😨
.
.
Buruan di order sebelum kehabisan... IDR 25 K
Hubungi kontak yg ada di bio ya sist..
😍😍
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
#eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner #bodycolonge #bodycolongehalal #masker #maskerhalal  #maakermazaya
Abira water body colonge.. Wanginya tahan 18 jam 😨😨 . . Buruan di order sebelum kehabisan... IDR 25 K Hubungi kontak yg ada di bio ya sist.. 😍😍 . . #mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya #eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner #bodycolonge #bodycolongehalal #masker #maskerhalal #maakermazaya
2002/20/2017
Masker Peel Off dr mazaya akan siiap buat kulit wajahmu lebih merona, kencang dan lebih terlihat muda... IDR 24 K
Hubungi kontak yg ada di bio ya sist..
😍😍
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
#eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner #bodycolonge #bodycolongehalal #masker #maskerhalal  #maakermazaya
Masker Peel Off dr mazaya akan siiap buat kulit wajahmu lebih merona, kencang dan lebih terlihat muda... IDR 24 K Hubungi kontak yg ada di bio ya sist.. 😍😍 . . #mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya #eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner #bodycolonge #bodycolongehalal #masker #maskerhalal #maakermazaya
2002/20/2017
Ligting face powder, bikin harimu lebih ceria.... Buruan di order..
.
Hubungi kontak yg ada di bio ya sist..
😍😍
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
#eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner #bodycolonge #bodycolongehalal
3002/20/2017
Alia water body colonge.. Wanginya sepanjang hari.. Buruan di order..
IDR 25 K
Hubungi kontak yg ada di bio ya sist..
😍😍
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
#eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner #bodycolonge #bodycolongehalal
Alia water body colonge.. Wanginya sepanjang hari.. Buruan di order.. IDR 25 K Hubungi kontak yg ada di bio ya sist.. 😍😍 . . #mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya #eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner #bodycolonge #bodycolongehalal
4002/20/2017
Macam-macam Eyeliner dari Mazaya cucok bingits dan tahan lama...
Buruan di order sebelum kehabisan..
Order. . ?
Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh...
Pilih yang cocok untuk kamu sis 😍
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
#eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner
Macam-macam Eyeliner dari Mazaya cucok bingits dan tahan lama... Buruan di order sebelum kehabisan.. Order. . ? Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh... Pilih yang cocok untuk kamu sis 😍 . . #mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya #eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner
2002/20/2017
Liquid Eyeliner dari Mazaya cucok bingits dan tahan lama...
Buruan di order sebelum kehabisan..
Order. . ?
Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh...
IDR 42K only
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
#eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner
Liquid Eyeliner dari Mazaya cucok bingits dan tahan lama... Buruan di order sebelum kehabisan.. Order. . ? Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh... IDR 42K only . . #mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya #eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner #liquid #liquideyeliner
3002/20/2017
Eyeliner Matic dari Mazaya cucok bingits dan tahan lama...
Buruan di order sebelum kehabisan..
Order. . ?
Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh...
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
#eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner
Eyeliner Matic dari Mazaya cucok bingits dan tahan lama... Buruan di order sebelum kehabisan.. Order. . ? Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh... . . #mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya #eyelinermazaya #eyelinermatic #eyelinermurah #eyeliner
2002/20/2017
Darmo vit C serum with astaxanthin
.
.
Order. . ?
Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh...
.
.
#mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
Darmo vit C serum with astaxanthin . . Order. . ? Hubungi kontak yang ada di bio ya sista keceh... . . #mazayahalal #mazaya #mazayakosmetik #mazayashoppe #mazayamurah #mazayadepok #kosmetikhalal #vitcserum #serumvitaminc #serummazaya
2002/20/2017
"Alhmdulillah serum nie ok cousin pon tegur beks jerwt dh mula hilg tpi still ada lahhh sbb reen ni lewt tido mlm stdy kn .. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚hahhah tpy mmg best bila apply sbb cpt kering n x melekit syanis serum nie mmg best x menyesal pun bila beli sbb mmg best muka pun bertambah putih dh lh putih brtmbh putih πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ happy sngt" Wah , Syah pon happy bila cust happy ! 😊😊😊😊😊😊 Alhmdulillah pimple tension sbb stdy dah okay πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Untuk pertanyaan boleh lah ws Syah untuk tanya macamΒ² pasal syanis serum , Syah akan guide korang sampai dpt kulit idaman mcm testimoniΒ² diluaar sana , ws jgn x ws 01114326312 #testimonisyanisserum #syanisbeauty #syanisserum #syanissweetheart #skincare #kosmetik #serummuka #serumvitaminc #manukahoneyserum #witchhazelwaterserum #YourBeautyIsOurConcern
11002/20/2017
πŸ”₯Promosi 3hari sahaja!!!!πŸ”₯ πŸ”₯19-22 FEB!!!πŸ”₯ Cepat order sebelum stock licinnnn!!!! #serumwhitening
#serumbreast
#serumselulit
#serumslimming
#serumargangold24k
#serumjeragat
#serumvitaminC
#serumvitcgold24k
#serumgold24k
#serumbotox
#serumbotoxargan
#serumfarsali
#serumcollagenmarrine
#serumhoney
#serumaloevera
#serumbotoxpinkish
#serumdelima
#serumbirdnest
#serumcollagenargan
#serumbotoxgold

Serius buyer direct wasap 0176070083
Pm xdilayan !

bg yg nak buat produk jenama sendiri,,Boleh singgah ig adda_beauty_supplies !! Tunggu apa lagi,Jutawan bermula disiniπŸ‘‘
πŸ”₯Promosi 3hari sahaja!!!!πŸ”₯ πŸ”₯19-22 FEB!!!πŸ”₯ Cepat order sebelum stock licinnnn!!!! #serumwhitening #serumbreast #serumselulit #serumslimming #serumargangold24k #serumjeragat #serumvitaminC #serumvitcgold24k #serumgold24k #serumbotox #serumbotoxargan #serumfarsali #serumcollagenmarrine #serumhoney #serumaloevera #serumbotoxpinkish #serumdelima #serumbirdnest #serumcollagenargan #serumbotoxgold Serius buyer direct wasap 0176070083 Pm xdilayan ! bg yg nak buat produk jenama sendiri,,Boleh singgah ig adda_beauty_supplies !! Tunggu apa lagi,Jutawan bermula disiniπŸ‘‘
6002/20/2017
SERUM ANTI ACNE HANASUI BY JAYA MANDIRI

Serum Anti Jerawat HANASUI FROM JAYA MANDIRI

BPOM NA 18160103199

Aman untuk semua jenis kulit

Anti Acne Serum mengandung kombinasi bahan bakteriostatika dan bahan bakterisida yang efektif untuk mencegah dan mengurangi jerawat. Diformulasikan dengan bahan-bahan tambahan water soluble, sehingga tidak menimbulkan komedo, tidak lengket dan melembabkan kulit muka.

KEGUNAAN
-Mencegah dan mengurangi jerawat
-Mencegah iritasi wajah (kemerahan) akibat timbulnya jerawat
-Melembabkan kulit wajah yang kering akibat jerawat

CARA PEMAKAIAN:
Tetaskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang berjerawat. Untuk pencegahan serum dapat digunakan pada seluruh wajah secara tipis

HARGA 20.000 / 75gr

#hanasuiacneserum #supplierkosmetik #kosmetikindo #reseller #bbcream #supplierkosmetikmurah #pemutihwajah #pemutihbadan #makeup #creamwajah #dropship #maskermurah #kosmetikindonesia #obatpelangsing #kosmetikimport #penghilangjerawat #serum #serumvitaminc #serumantiacne #serumhanasui #kosmetikmurahsekali #kosmetikori #kosmetikthailand #kosmetiklokal #kosmetikluar #skincare #skincaremurah #skincareori #skincareindo
SERUM ANTI ACNE HANASUI BY JAYA MANDIRI Serum Anti Jerawat HANASUI FROM JAYA MANDIRI BPOM NA 18160103199 Aman untuk semua jenis kulit Anti Acne Serum mengandung kombinasi bahan bakteriostatika dan bahan bakterisida yang efektif untuk mencegah dan mengurangi jerawat. Diformulasikan dengan bahan-bahan tambahan water soluble, sehingga tidak menimbulkan komedo, tidak lengket dan melembabkan kulit muka. KEGUNAAN -Mencegah dan mengurangi jerawat -Mencegah iritasi wajah (kemerahan) akibat timbulnya jerawat -Melembabkan kulit wajah yang kering akibat jerawat CARA PEMAKAIAN: Tetaskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang berjerawat. Untuk pencegahan serum dapat digunakan pada seluruh wajah secara tipis HARGA 20.000 / 75gr #hanasuiacneserum #supplierkosmetik #kosmetikindo #reseller #bbcream #supplierkosmetikmurah #pemutihwajah #pemutihbadan #makeup #creamwajah #dropship #maskermurah #kosmetikindonesia #obatpelangsing #kosmetikimport #penghilangjerawat #serum #serumvitaminc #serumantiacne #serumhanasui #kosmetikmurahsekali #kosmetikori #kosmetikthailand #kosmetiklokal #kosmetikluar #skincare #skincaremurah #skincareori #skincareindo
4102/20/2017
.
FAIR n PINK BODY SERUM Rp 155.000

Untuk pemesanan silahkan hubungi:
πŸ‘‰ Line1: @znk6728g (pakai @ depannya)
πŸ‘‰ Line2: susana.kiona
πŸ‘‰ WA: 081.350.384.653

Isi 160ml (Kemasan Tube)
BPOM :Β NA18141900295

Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika
Kandungan Utama
Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih

Manfaat Utama
1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh
2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap
3. Melembapkan kulit
4. Mengencangkan kulit
5. Melindungi kulit dari sinar UV
6. Mencegah jerawat
7. Menghaluskan Kulit

Cara Pemakaian:
Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam.

Seberapa cepat saya bisa melihat hasilnya?
Mereka yang sudah menggunakan fairnpink whitening body serum mengakui bahwa mereka bisa merasakan perbedaan warna kulit, kulit menjadi cerah, lembut dalam 7-14 hari. Bagaimanapun, reaksi kulit masing-masing individu berbeda, tergantung dari metabolisme, usia, dan gaya hidup. ada yang bisa merasakan lebih cepat, ada juga yang merasakan perbedaannya lebih lambat

#fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodyserum #fairnpinkserum #fairnpinkbodyserum120ml #fairnpinkserum #fairnpinkwhiteningbodyserum #serumfairnpink #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodywhiteningserum #fairnpinkmalaysia #fairnpinkori#fairnpinkdd #serumgoldcollagen #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitc
. FAIR n PINK BODY SERUM Rp 155.000 Untuk pemesanan silahkan hubungi: πŸ‘‰ Line1: @znk6728g (pakai @ depannya) πŸ‘‰ Line2: susana.kiona πŸ‘‰ WA: 081.350.384.653 Isi 160ml (Kemasan Tube) BPOM :Β NA18141900295 Mencerahkan Kulit Tubuh Yang Gelap Menjadi Cerah Berseri Seketika Kandungan Utama Glutathione, Arbutin, Ekstrak Daun Sirih Manfaat Utama 1. Mencerahkan kulit seluruh tubuh 2. Mencerahkan ketiak / selangkangan yang gelap 3. Melembapkan kulit 4. Mengencangkan kulit 5. Melindungi kulit dari sinar UV 6. Mencegah jerawat 7. Menghaluskan Kulit Cara Pemakaian: Oleskan Serum pemutih tubuh fair n pink keseluruh tubuh termasuk ketiak, selangakangan yang cenderung lebih gelap, oleskan merata pagi dan malam. Seberapa cepat saya bisa melihat hasilnya? Mereka yang sudah menggunakan fairnpink whitening body serum mengakui bahwa mereka bisa merasakan perbedaan warna kulit, kulit menjadi cerah, lembut dalam 7-14 hari. Bagaimanapun, reaksi kulit masing-masing individu berbeda, tergantung dari metabolisme, usia, dan gaya hidup. ada yang bisa merasakan lebih cepat, ada juga yang merasakan perbedaannya lebih lambat #fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodyserum #fairnpinkserum #fairnpinkbodyserum120ml #fairnpinkserum #fairnpinkwhiteningbodyserum #serumfairnpink #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodywhiteningserum #fairnpinkmalaysia #fairnpinkori#fairnpinkdd #serumgoldcollagen #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitc
3002/20/2017
PARUT HITAM DAN BERLEKUK ? 'BEAUTY TOOLS' INI SAYA REKOMEN UNTUK ANDA PAKAI. .
MICRO NEEDLING DERMA ROLLER

Saya guna derma roller ni apabila pakar aestetik yang rekomen beberapa bulan lepas. Sebab ada satu parut di pipi yang dah lama dan ketegaq tak mau hilang dan ia nampak macam sedikit 'berlekuk' (macam kawah)

Jadi, selepas membaca banyak rujukan dan bertanya sendiri pada doktor saya pun cuba pakai. 
Rupanya retis hollywood Kim Kardashian, Jennifer Aniston pun pakai kaedah Derma Roller ni 😍

Binaan roller terdiri daripada 540 titanium needle, 0.5mm sepanjang permukaannya. 
Yer uols dengar betul 😁
Memang needle/jarum, tapi serius TAK SAKIT. 
Ia digunakan semasa kita nak sapu serum. 
Titis serum Vit C terus atas muka, kemudian dengan teknik yang betul,  golek-golek kan derma roller ni di atas kulit sehingga ia meresap. Kemudian titis serum lagi. 
Lakukan 5 minit di pipi kiri, 5 minit di pipi kanan. Tapi kalau tengah ada jerawat dok galak naik, kak ony tak rekomen pakai . 
Prinsip Micro needle roller ini ialah ia merangsang penghasilan kolagen dan elastin melalui 'tiny puncture' oleh jejarum halus itu pada lapisan atas kulit kita. Rangsangan ini akan memperbaiki pengaliran darah di kulit wajah selain menggalakkan penetration/penyerapan SERUM vitamin C lebih JAUH ke dalam kulit.

Jika sebelum ini cuma sapu macam tu saja, rupa-rupanya baru ku tahu dermaroller ni bagi serum ku masuk lebih dalam! 
Hasilnya, saya mula nampak yang satu parut di pipi nampak makin kurang gelap dan 'less visible'

Owhhh...Bahagiaaa nya rasaaa! ✨✨✨✨ Uols wajib try taw derma roller ni especially untuk rawatan parut ketegaq, hitam dan jenis ada berlekuk. Jika sapu serum sahaja mungkin kesannya tak berapa nampak sangat dan agak lambat. 
Gu depa dua ni baru meletop gittuewww..
.

Sapa nak try Derma Roller ni? 
Bos ada buat pakej diskaun untuk uols 😘 πŸ“² WHATSAPP 019-346 1626

#VitaminCSerum #serum #serumwajah #serumvitaminc #jerawat #parut #jeragatpudar #dermarollermurah #dermaroller #beautytools #bagusuntukkulit #bertamputra #bertamperdana #kepalabatas
PARUT HITAM DAN BERLEKUK ? 'BEAUTY TOOLS' INI SAYA REKOMEN UNTUK ANDA PAKAI. . MICRO NEEDLING DERMA ROLLER Saya guna derma roller ni apabila pakar aestetik yang rekomen beberapa bulan lepas. Sebab ada satu parut di pipi yang dah lama dan ketegaq tak mau hilang dan ia nampak macam sedikit 'berlekuk' (macam kawah) Jadi, selepas membaca banyak rujukan dan bertanya sendiri pada doktor saya pun cuba pakai. Rupanya retis hollywood Kim Kardashian, Jennifer Aniston pun pakai kaedah Derma Roller ni 😍 Binaan roller terdiri daripada 540 titanium needle, 0.5mm sepanjang permukaannya. Yer uols dengar betul 😁 Memang needle/jarum, tapi serius TAK SAKIT. Ia digunakan semasa kita nak sapu serum. Titis serum Vit C terus atas muka, kemudian dengan teknik yang betul, golek-golek kan derma roller ni di atas kulit sehingga ia meresap. Kemudian titis serum lagi. Lakukan 5 minit di pipi kiri, 5 minit di pipi kanan. Tapi kalau tengah ada jerawat dok galak naik, kak ony tak rekomen pakai . Prinsip Micro needle roller ini ialah ia merangsang penghasilan kolagen dan elastin melalui 'tiny puncture' oleh jejarum halus itu pada lapisan atas kulit kita. Rangsangan ini akan memperbaiki pengaliran darah di kulit wajah selain menggalakkan penetration/penyerapan SERUM vitamin C lebih JAUH ke dalam kulit. Jika sebelum ini cuma sapu macam tu saja, rupa-rupanya baru ku tahu dermaroller ni bagi serum ku masuk lebih dalam! Hasilnya, saya mula nampak yang satu parut di pipi nampak makin kurang gelap dan 'less visible' Owhhh...Bahagiaaa nya rasaaa! ✨✨✨✨ Uols wajib try taw derma roller ni especially untuk rawatan parut ketegaq, hitam dan jenis ada berlekuk. Jika sapu serum sahaja mungkin kesannya tak berapa nampak sangat dan agak lambat. Gu depa dua ni baru meletop gittuewww.. . Sapa nak try Derma Roller ni? Bos ada buat pakej diskaun untuk uols 😘 πŸ“² WHATSAPP 019-346 1626 #VitaminCSerum #serum #serumwajah #serumvitaminc #jerawat #parut #jeragatpudar #dermarollermurah #dermaroller #beautytools #bagusuntukkulit #bertamputra #bertamperdana #kepalabatas
6102/20/2017
Petang uolls,meh kita tngok testimoni kali ni .
.
Petang uolls,meh kita tngok testimoni kali ni . . "Sory lmbt bg feefbck . Terbaek lah serum ni miss . I pkai tak smpai seminggu parut dah bnyak hilang tnggl skitΒ² dah . Happy gilew . InshaAllah i repeat oder again . πŸ˜±πŸ˜‚πŸ˜‰" . You baru seminggu guna , Ouch ! 😱😱 tq dear for trust syanis serum ! πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ for those yang berminat tentang syanis serum ni leh pm tepi kat Syah kat nombor 01114326311,Syah ulang ya 01114326311 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Korang bila lagi ya ? #testimonisyanisserum #syanisserum #syanisbeauty #syanissweetheart #serummuka #serumvitaminc #skincare #kosmetik #manukahoneyserum #witchhazelwaterserum #YourBeautyIsOurConcern
22002/20/2017
Serum Vitamin C
IDR @25.000/pcs

Kegunaan :
-Whitening/lightening efek dapat mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya
-Stimulan sintesis collagen/anti wrinkle efek pada pemakaian yang rutin dapat mengurangi kerutan dan kantung mata
-Anti oksidant pada kulit/anti aging efek mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat dibercahaya
#serum #serumwajah #serumwajahmurah #serumwajahbandung #serumwajahori #serumvitaminc #serumvitamin
Serum Vitamin C IDR @25.000/pcs Kegunaan : -Whitening/lightening efek dapat mencerahkan warna kulit sehingga wajah tampak lebih putih dan bercahaya -Stimulan sintesis collagen/anti wrinkle efek pada pemakaian yang rutin dapat mengurangi kerutan dan kantung mata -Anti oksidant pada kulit/anti aging efek mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat dibercahaya #serum #serumwajah #serumwajahmurah #serumwajahbandung #serumwajahori #serumvitaminc #serumvitamin
2002/20/2017
.
Cantik kan sis ni pas pakai Meeracle Gemstone Serum...nmpk makin muda..flawless sgt kulit...
.
.
Meh la cuba...ada berlian, mutiara ngan ruby ( batu delima )...bahan mewah2 dgn harga rm79 ja...utk 30ml dan thn smp 2 bln...habaq mai sat serum mana yg murah camni ngan bahan2 premium...mmg terbaikkkkk la meeracle gemstone serum ni...
.
Meh wasap hakak...01137159081
.
.
#meeracleserum #teammeeraclepenang #serumajaib #elysianserum #elysianboosterserum #serumboosterluffiyaskincare #serumpori #meeraclegemstoneserum #serummurah #skincareterbaik #serummurahmalaysia #losyenpemutih #serum #serumvitaminc #serumwajah #serummuka #meeracleserumpenang
. Cantik kan sis ni pas pakai Meeracle Gemstone Serum...nmpk makin muda..flawless sgt kulit... . . Meh la cuba...ada berlian, mutiara ngan ruby ( batu delima )...bahan mewah2 dgn harga rm79 ja...utk 30ml dan thn smp 2 bln...habaq mai sat serum mana yg murah camni ngan bahan2 premium...mmg terbaikkkkk la meeracle gemstone serum ni... . Meh wasap hakak...01137159081 . . #meeracleserum #teammeeraclepenang #serumajaib #elysianserum #elysianboosterserum #serumboosterluffiyaskincare #serumpori #meeraclegemstoneserum #serummurah #skincareterbaik #serummurahmalaysia #losyenpemutih #serum #serumvitaminc #serumwajah #serummuka #meeracleserumpenang
2002/20/2017
Serum Anti Acne Agrindo Original

Serum Anti Acne PT. Agrindomega Original
BPOM NA18140100383

Terbuat 100% dari bahan alami dan aman
- Mengerikan jerawat
- Menghilangkan jerawat
- Memudarkan noda jerawat
- Mengontrol minyak diwajah
- Anti sebum
- Anti komedo

Price : IDR 58.000
Dijamin 100% Original
β€’
β€’
β€’
#serum #serumwajah #serumgold #serumvitaminc #serummagic #serumpemutihwajah #serumpemutih #serumputih #serumori #serumoriginal #serumoridanmurah #serummurah #serumjerawat #jerawathilang #kekinian #hitskekinian #hitsjakarta
Serum Anti Acne Agrindo Original Serum Anti Acne PT. Agrindomega Original BPOM NA18140100383 Terbuat 100% dari bahan alami dan aman - Mengerikan jerawat - Menghilangkan jerawat - Memudarkan noda jerawat - Mengontrol minyak diwajah - Anti sebum - Anti komedo Price : IDR 58.000 Dijamin 100% Original β€’ β€’ β€’ #serum #serumwajah #serumgold #serumvitaminc #serummagic #serumpemutihwajah #serumpemutih #serumputih #serumori #serumoriginal #serumoridanmurah #serummurah #serumjerawat #jerawathilang #kekinian #hitskekinian #hitsjakarta
500002/20/2017
Jadikan kulit wajah kamu lebih cerah, sehat dan lebih kenyalπŸ˜„
#mazaya #dermoserumvitaminC #serumvitaminc #mazayaserumvitc
Jadikan kulit wajah kamu lebih cerah, sehat dan lebih kenyalπŸ˜„ #mazaya #dermoserumvitaminC #serumvitaminc #mazayaserumvitc
110110/16/2016
RAMAI DILUAR SANA MASIH TIDAK TAHU APE FUNGSI SERUM KAN??? Kelebihan Serum Vitamin C:
Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb
Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut )
Mencerahkan kulit, tanpa efek samping yang merugikan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara alamiah
Water holder (menyimpan air),
Membuat kulit tidak kering, dan lembab,
Menghilangkan flek hitam
Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.
Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.
Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
Membatasi pembentukan garis – garis halus wajah
Mencegah penuaan dini, mengenyalkan dan melenturkan kulit
Menghaluskan kulit & mencerahkan kulit (look brightness)
Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat
Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit
Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.
Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu..ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel –sel kulit. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.

Isipadu: 15ml
Tahan sehingga 2 bulan

CARA PENGGUNAAN :
Bersihkan muka, ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit. Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap.
#serumvitaminc
RAMAI DILUAR SANA MASIH TIDAK TAHU APE FUNGSI SERUM KAN??? Kelebihan Serum Vitamin C: Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ) Mencerahkan kulit, tanpa efek samping yang merugikan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara alamiah Water holder (menyimpan air), Membuat kulit tidak kering, dan lembab, Menghilangkan flek hitam Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser. Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit. Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata. Membatasi pembentukan garis – garis halus wajah Mencegah penuaan dini, mengenyalkan dan melenturkan kulit Menghaluskan kulit & mencerahkan kulit (look brightness) Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda. Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu..ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel –sel kulit. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit. Isipadu: 15ml Tahan sehingga 2 bulan CARA PENGGUNAAN : Bersihkan muka, ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit. Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap. #serumvitaminc
2564001/01/2016
Tahukah kamu Vitamin C memiliki banyak manfaat untuk kulit wajahmu lho! Selain dapat mencerahkan kulit wajah, Vitamin C membantu proses pembentukan kolagen, sehingga kulit tampak lebih kencang. Yuk temukan manfaat Vitamin C pada i-FACE. Kandungan Vitamin C dalam i-FACE di proses dengan Micronized Technology yang mampu meresap ke lapisan terdalam kulitmu :) #i-FACE #Nutrisains #SerumVitaminC
Tahukah kamu Vitamin C memiliki banyak manfaat untuk kulit wajahmu lho! Selain dapat mencerahkan kulit wajah, Vitamin C membantu proses pembentukan kolagen, sehingga kulit tampak lebih kencang. Yuk temukan manfaat Vitamin C pada i-FACE. Kandungan Vitamin C dalam i-FACE di proses dengan Micronized Technology yang mampu meresap ke lapisan terdalam kulitmu :) #i-FACE #Nutrisains #SerumVitaminC
52702/02/2017
Today shoot #vcsannona #serumvitaminc 🍊 by @lady_annona 😊 
firsttime Mua makeupkan muka sendiri ni 😭😭 selalu makeup sendiri pink2 ni. nude2 pulak πŸ˜‚
Today shoot #vcsannona #serumvitaminc 🍊 by @lady_annona 😊 firsttime Mua makeupkan muka sendiri ni 😭😭 selalu makeup sendiri pink2 ni. nude2 pulak πŸ˜‚
447311/19/2016
New serum vitamin C + collagen Jaya Mandiri (Hanasui)

Dengan formulasi yang baru, bahan yang jauh lebih bagus Dan aman, sudah terdaftar BPOM resmi

Befungsi :
- mencerahkan warna kulit
- menjaga elastisitas kulit
- sebagai anti oksidan

BPOM NA18161900405

Komposisinya :
Water, Gliserin, Proylene Glycol, Collagen, Sodium Phosphate, Hydroxyethylcellucose, DMDM Hydantoin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Perfume

Cara Pemakaian :
Oleskan tipis pada kulit wajah yang telah dibersihkan, diamkan hingga meresap. Lanjutkan dengan kirim perawatan anda.
Hasil TERBAIK pemakaian 2x sehari

Netto : 20 ml

100% original, kalau palsu uang dijganti 100%

Kalau ada pemalsuan silahkan laporkan hal tersebut

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldenbirdnest #serumcollagenmurah #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumvitaminmurah #serumvitamincmurah #serumagrindo #serumvitamincasli #serummurah #serumwajahmurah #serumvitaminccollagen #serumcollagen #serumcollagenmurah #jualserumvitaminc #jualserumcollagen #jualserummurah #jualserumwajah #jualserumvitaminccollagen
New serum vitamin C + collagen Jaya Mandiri (Hanasui) Dengan formulasi yang baru, bahan yang jauh lebih bagus Dan aman, sudah terdaftar BPOM resmi Befungsi : - mencerahkan warna kulit - menjaga elastisitas kulit - sebagai anti oksidan BPOM NA18161900405 Komposisinya : Water, Gliserin, Proylene Glycol, Collagen, Sodium Phosphate, Hydroxyethylcellucose, DMDM Hydantoin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Perfume Cara Pemakaian : Oleskan tipis pada kulit wajah yang telah dibersihkan, diamkan hingga meresap. Lanjutkan dengan kirim perawatan anda. Hasil TERBAIK pemakaian 2x sehari Netto : 20 ml 100% original, kalau palsu uang dijganti 100% Kalau ada pemalsuan silahkan laporkan hal tersebut #serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldenbirdnest #serumcollagenmurah #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumvitaminmurah #serumvitamincmurah #serumagrindo #serumvitamincasli #serummurah #serumwajahmurah #serumvitaminccollagen #serumcollagen #serumcollagenmurah #jualserumvitaminc #jualserumcollagen #jualserummurah #jualserumwajah #jualserumvitaminccollagen
165002/18/2017
WIDWID YOUTH SERUM ❗  lembut pada kulit tapi merawat dengan efektif dari dalam. Vitamin C dan Glutathione memang terbaik untuk pelbagai masalah kulit uols.😍 Jangan rosakkan kulit muka dengan produk yang murah tapi nak kesan yang cepat. Sesal dahulu gunalah Widwid, Sesal kemudian jenuh nak repair balik kulit dik.πŸ˜‚ Whatsapp EMY πŸ“²013-7135267 
free consultation
#WidWidYouthSerum
#SerumMencerahDanMenghilangkanParutJerawat
#SerumPenghapusParutDanJerawat
#SerumVitaminC
#teamdiamond
WIDWID YOUTH SERUM ❗ lembut pada kulit tapi merawat dengan efektif dari dalam. Vitamin C dan Glutathione memang terbaik untuk pelbagai masalah kulit uols.😍 Jangan rosakkan kulit muka dengan produk yang murah tapi nak kesan yang cepat. Sesal dahulu gunalah Widwid, Sesal kemudian jenuh nak repair balik kulit dik.πŸ˜‚ Whatsapp EMY πŸ“²013-7135267 free consultation #WidWidYouthSerum #SerumMencerahDanMenghilangkanParutJerawat #SerumPenghapusParutDanJerawat #SerumVitaminC #teamdiamond
11002/18/2017
.
NAK KULIT CANTIK TAPI MALAS MAKAN VITAMIN C !
.
TERBARU SAPU-SAPA JER !
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM NI?
==================
# kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran
# mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit
# mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan
# boleh bawa solat 
# tiada campuran alkohol - guna tanpa was was
# tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif 
# diluluskan KKM (NOT161004544K)
# dikilangkan di kilang berstatus GM
.
INSYA ALLAH
VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH :
===================
βœ” Liang pori terbuka
βœ” Parut pada kulit
βœ” Jeragat
βœ” Kulit rosak akibat salah guna kosmetik
βœ” Tona kulit tak sekata
βœ” Kulit kusam
βœ” Penuaan kulit pramatang
:
Serius berminat?
.
Whatsapp sekarang, ada harga PROMOSI SUPER JIMAT & FREE GIFT untuk pelanggan terawal. Lambat melepas!
.
Wassap/Call Zura +6018 9880906
.
Instagram: limaumanis.co
#VCSAnnona
#10xVitaminC
#serumvitaminC
. NAK KULIT CANTIK TAPI MALAS MAKAN VITAMIN C ! . TERBARU SAPU-SAPA JER ! . APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM NI? ================== # kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran # mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit # mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan # boleh bawa solat # tiada campuran alkohol - guna tanpa was was # tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif # diluluskan KKM (NOT161004544K) # dikilangkan di kilang berstatus GM . INSYA ALLAH VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH : =================== βœ” Liang pori terbuka βœ” Parut pada kulit βœ” Jeragat βœ” Kulit rosak akibat salah guna kosmetik βœ” Tona kulit tak sekata βœ” Kulit kusam βœ” Penuaan kulit pramatang : Serius berminat? . Whatsapp sekarang, ada harga PROMOSI SUPER JIMAT & FREE GIFT untuk pelanggan terawal. Lambat melepas! . Wassap/Call Zura +6018 9880906 . Instagram: limaumanis.co #VCSAnnona #10xVitaminC #serumvitaminC
21002/17/2017
Alahai sejuknya hati tengok customer Kesayangan Ummida nih😍😍 .
.
.
Awak semua, jomm solat Dhuha kejap nak? Nak murah rezeki, mmg kena jaga Cable dengan Allah. InsyaAllah Allah berikan kita rezeki dari arah tak disangka tau. Ingatan untuk Ummida jugakπŸ˜‰.
.
P/s: sila LIKE, KOMEN ' nak #syanisserum ' banyak kali dan SHARE post ni sebanyak mungkin, jika awak ingin berpeluang dapatkan Syanis Serum.
.
#testimonisyanisserum
#syanisserum
#serummuka
#syanisbeauty
#kosmetik
#skincare
#serumvitaminc
#syanissweetheart
#manukahoneyserum
#witchhazelwaterserum
#YourBeautyIsOurConcern
Alahai sejuknya hati tengok customer Kesayangan Ummida nih😍😍 . . . Awak semua, jomm solat Dhuha kejap nak? Nak murah rezeki, mmg kena jaga Cable dengan Allah. InsyaAllah Allah berikan kita rezeki dari arah tak disangka tau. Ingatan untuk Ummida jugakπŸ˜‰. . P/s: sila LIKE, KOMEN ' nak #syanisserum ' banyak kali dan SHARE post ni sebanyak mungkin, jika awak ingin berpeluang dapatkan Syanis Serum. . #testimonisyanisserum #syanisserum #serummuka #syanisbeauty #kosmetik #skincare #serumvitaminc #syanissweetheart #manukahoneyserum #witchhazelwaterserum #YourBeautyIsOurConcern
52402/20/2017
Next