#serumvitaminc medias

.
NEW SERUM COLLAGEN VIT C
Rp 25.000
- Mampu menyamarkan kerutan pada wajah
- Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah penuaan dini
- Mengenyalkan dan melenturkan kulit
- Menghaluskan kulit wajah
- Mencerahkan kulit
- Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit
- Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata
- Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat

LEGIT V
Rp 90.000
- merapatkan vagina seperti gadis kembali
- mencegah dan menghilangkan keputihan yang berat
- menghilangkan bau tak sedap
- membunuh kuman dan bakteri yg menimbulkan rasa gatal pada organ intim
- mengaktifkan serta melenturkan kembali otot vagina
- mampu menyembuhkan kista dan miom
- mengobati haid tertunda dan memperlancar haid
- menyehatkan organ rahim/organ reproduksi wanita sehingga mempermudah terjadinya kehamilan

#serumvitaminccollagenmurah #serumcollagen #serumcollagenmurah #serumcolagen #serumcollagenasli #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumpemutih #serumpemutihwajah #serumwajah #serumwajahmurah #serumwajahaman #serumwajahkorea #serumkorea #serumkoreamurah #serumjerawat #legitv #leguitvmurah #legitvori #legitvoriginal #legitvasli #jamurapat
. NEW SERUM COLLAGEN VIT C Rp 25.000 - Mampu menyamarkan kerutan pada wajah - Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah - Mencegah penuaan dini - Mengenyalkan dan melenturkan kulit - Menghaluskan kulit wajah - Mencerahkan kulit - Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit - Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata - Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat LEGIT V Rp 90.000 - merapatkan vagina seperti gadis kembali - mencegah dan menghilangkan keputihan yang berat - menghilangkan bau tak sedap - membunuh kuman dan bakteri yg menimbulkan rasa gatal pada organ intim - mengaktifkan serta melenturkan kembali otot vagina - mampu menyembuhkan kista dan miom - mengobati haid tertunda dan memperlancar haid - menyehatkan organ rahim/organ reproduksi wanita sehingga mempermudah terjadinya kehamilan #serumvitaminccollagenmurah #serumcollagen #serumcollagenmurah #serumcolagen #serumcollagenasli #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumpemutih #serumpemutihwajah #serumwajah #serumwajahmurah #serumwajahaman #serumwajahkorea #serumkorea #serumkoreamurah #serumjerawat #legitv #leguitvmurah #legitvori #legitvoriginal #legitvasli #jamurapat
1006/25/2017
Meh hakak lanje testimoni VCS. 
Calit2 cantik. 
Sape2 yang dok intai-intai nk dapatkan vitamin c serum ni kan.. Nnt blh wsap kite ye😉 
Saya agen VCS yang sah.. Klik link⤵

http://www.wasap.my/60139225695

#vcsannona #annonavcs #vitamincserum #10xvitaminc #VCSAnnona #komborayavcs #10xKekuatanVitaminC #serumvitaminC #vitamincserum #vitcserum #serum #serumwajah #ProdukAhliFarmasi #bebasjerawat #hilangjeragat #atasikulitkusam #blackhead #whitehead #kulitcantik #letscantik #aurainsta #gengaura #instahero #moodrepublik
Meh hakak lanje testimoni VCS. Calit2 cantik. Sape2 yang dok intai-intai nk dapatkan vitamin c serum ni kan.. Nnt blh wsap kite ye😉 Saya agen VCS yang sah.. Klik link⤵ http://www.wasap.my/60139225695 #vcsannona #annonavcs #vitamincserum #10xvitaminc #VCSAnnona #komborayavcs #10xKekuatanVitaminC #serumvitaminC #vitamincserum #vitcserum #serum #serumwajah #ProdukAhliFarmasi #bebasjerawat #hilangjeragat #atasikulitkusam #blackhead #whitehead #kulitcantik #letscantik #aurainsta #gengaura #instahero #moodrepublik
2006/25/2017
C20 - OST/ C20/ C Source Vitamin C Serum 30ml

Harga Rp 168.000

C20 menjadi Csource hanya ganti nama saja, komposisi dan kwalitas tetap sama dengan C20

Serum dengan konsentrat tinggi 20% memberikan manfaat :
- Antioksidan (anti wrinkle)
- Meningkatkan kolagen (mengencangkan)
- Mencerahkan wajah
- Menghilangkan bekas jerawat
- Mengurangi jerawat
- Mengurangi komedo
- Mengecilkan pori pori

Cara pakai :
Setelah cuci muka teteskan 2-3 tetes untuk seluruh wajah. Bisa juga sebelumnya memakai toner tetapi tunggu toner agak kering/kering. Setelah pemakaian akan terasa agak gatal dan perih itu pertanda serum sedang bekerja. Tekstur sedikit lengket jadi di sarankan pemakaian untuk malam hari.
TIDAK BOLEH di gunakan bersamaan dengan skincare yang mengandung vitamin c atau aha/bha.
#c20 #c20murah #c20serum #serumc20 #c20ostc20serum #c20ostvitamincserum #c20vitaminc #vitamincc20 #serumvitaminc #serummurah #serumwajahmurah #serumpemutih #serumwhitening #whiteningserum #c20ostvitamincserummurah
C20 - OST/ C20/ C Source Vitamin C Serum 30ml Harga Rp 168.000 C20 menjadi Csource hanya ganti nama saja, komposisi dan kwalitas tetap sama dengan C20 Serum dengan konsentrat tinggi 20% memberikan manfaat : - Antioksidan (anti wrinkle) - Meningkatkan kolagen (mengencangkan) - Mencerahkan wajah - Menghilangkan bekas jerawat - Mengurangi jerawat - Mengurangi komedo - Mengecilkan pori pori Cara pakai : Setelah cuci muka teteskan 2-3 tetes untuk seluruh wajah. Bisa juga sebelumnya memakai toner tetapi tunggu toner agak kering/kering. Setelah pemakaian akan terasa agak gatal dan perih itu pertanda serum sedang bekerja. Tekstur sedikit lengket jadi di sarankan pemakaian untuk malam hari. TIDAK BOLEH di gunakan bersamaan dengan skincare yang mengandung vitamin c atau aha/bha. #c20 #c20murah #c20serum #serumc20 #c20ostc20serum #c20ostvitamincserum #c20vitaminc #vitamincc20 #serumvitaminc #serummurah #serumwajahmurah #serumpemutih #serumwhitening #whiteningserum #c20ostvitamincserummurah
1006/25/2017
Kami segenap keluarga
Kami segenap keluarga "AFROSKIN" mengucapkan selamat hari raya idul fitri 1438 H mohon maaf lahir dan batin 🙏🙏🙏 #afroskincare #afroskinbpom #afroskinhalalmui #cosmetik #cream #kecantikanwajah #serumvitaminc #facialwash #daycream #nightcream
6206/25/2017
Votre Peau Skin Care & Férnando Cosmetics mengucapkan 'minal aidin wal faizin, mohon maaf lahir dan batin' 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kami masih menerima orderan selama libur lebaran, pengiriman akan dikonfirmasikan via text berikut :

Query & order :
WhatsApp : 082299012288 =fast response only=
LINE : votre.peau

#serumvitaminc #vitamincserum #serumvitc #vitcserum #sunblock #sunscreen #sunshield #suncream #tirai #tabirsurya #facialsunblock #facialsunscreen #facialsunshield #facialsuncream #brighteningspray #nightcream #daycream #krimmalam #krimsiang #krimpagi #spraywajah #serumwajah #krimwajah #serumwajahbagus #krimwajahbagus #spraywajahbagus
Votre Peau Skin Care & Férnando Cosmetics mengucapkan 'minal aidin wal faizin, mohon maaf lahir dan batin' 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kami masih menerima orderan selama libur lebaran, pengiriman akan dikonfirmasikan via text berikut : Query & order : WhatsApp : 082299012288 =fast response only= LINE : votre.peau #serumvitaminc #vitamincserum #serumvitc #vitcserum #sunblock #sunscreen #sunshield #suncream #tirai #tabirsurya #facialsunblock #facialsunscreen #facialsunshield #facialsuncream #brighteningspray #nightcream #daycream #krimmalam #krimsiang #krimpagi #spraywajah #serumwajah #krimwajah #serumwajahbagus #krimwajahbagus #spraywajahbagus
11006/25/2017
.
Informasi & Pemesanan Hubungi:
Line: @GLT0061C (pakai @ depannya)
WA : 085314403371

SERUM MAGIC KOREA Rp 30.000

Berfungsi:
1. Membuka pancaran aura wajah menjadi cerah berbinar seketika
2. Memutihkan, Mengencangkan, menghaluskan kulit wajah seketika
3. Apabila digunakan rutin, maka membantu hilangkan flek, kerut, kecilkan pori dan anda menjadi awet muda dan segar.
4.Berisi sejumlah bahan te;ah terbukti efektif antii penuaan.
5. Mengandung suplemen alami dan botani
6. Melengkapi anti penuaan perawatan dan pelembab secara teratur

Berisi terbukti efektif untuk rangsangan peptida kolagen, sekali pakai langsung terasa khasiatnya sista

Full Wraping Plastik
Ada Expired
VERY RECOMENDED SERUM
. Informasi & Pemesanan Hubungi: Line: @GLT0061C (pakai @ depannya) WA : 085314403371 SERUM MAGIC KOREA Rp 30.000 Berfungsi: 1. Membuka pancaran aura wajah menjadi cerah berbinar seketika 2. Memutihkan, Mengencangkan, menghaluskan kulit wajah seketika 3. Apabila digunakan rutin, maka membantu hilangkan flek, kerut, kecilkan pori dan anda menjadi awet muda dan segar. 4.Berisi sejumlah bahan te;ah terbukti efektif antii penuaan. 5. Mengandung suplemen alami dan botani 6. Melengkapi anti penuaan perawatan dan pelembab secara teratur Berisi terbukti efektif untuk rangsangan peptida kolagen, sekali pakai langsung terasa khasiatnya sista Full Wraping Plastik Ada Expired VERY RECOMENDED SERUM " PAKAI MALAM HARI, PAGI HARI NYA SDH TERLIHAT KULIT LEBIH PUTIH " #serumkorea #serumkoreamurah #serumkoreaoriginal #serumkoreaori #serummagic #serummagickorea #serummagickoreaori #serummagickireamurah #serummagickoreadd #serummagickoreanewformula #serumgoldcollagen #serumvitamincmurah #serumvitaminc #serumxbeino #serumxbeinomurah #serumwajah. #serumpemutihwajah #serummagickoreaasli
5006/24/2017
Hakak ni busy orangnya. Jadinya hakak suka simple skincare routine tapi beri kesan. Dannn hakak takut jugak nak try skincare yang rosakkan muka. Tapi hakak sangat yakin dengan VCS ni. Pharmacist sendiri founder dia. Bila hakak banyak baca artikel kecantikan pun, semua bercerita tentang manfaat Vitamin C yang anti-oksida terhadap kulit kita. Insya-Allah dengan penggunaan yang konsisten, kita akan dapat hasil. Kulit hakak dah la berminyak, susah sebenarnya nak cari produk yang sesuai. Yang ini ok. Tak melekit di muka. Jom cuba macam hakak. 😘
.
🍊 Vitamin C Serum 15ml
- RM90
🍊 Super Saver Pack
(2 unit VCS 15ml + Free VCMC)
- RM150
🍊 Vitamin C Serum 5ml
- RM39
🍊 3 unit VCS 5ml
- RM100
🍊 Vitamin C Moisturiser Cream
- RM 30
.
Postage:
📮 Semenanjung Malaysia: RM8
📮 Sabah/Sarawak: RM12
.
📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470
📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470

#vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitamincasli
Hakak ni busy orangnya. Jadinya hakak suka simple skincare routine tapi beri kesan. Dannn hakak takut jugak nak try skincare yang rosakkan muka. Tapi hakak sangat yakin dengan VCS ni. Pharmacist sendiri founder dia. Bila hakak banyak baca artikel kecantikan pun, semua bercerita tentang manfaat Vitamin C yang anti-oksida terhadap kulit kita. Insya-Allah dengan penggunaan yang konsisten, kita akan dapat hasil. Kulit hakak dah la berminyak, susah sebenarnya nak cari produk yang sesuai. Yang ini ok. Tak melekit di muka. Jom cuba macam hakak. 😘 . 🍊 Vitamin C Serum 15ml - RM90 🍊 Super Saver Pack (2 unit VCS 15ml + Free VCMC) - RM150 🍊 Vitamin C Serum 5ml - RM39 🍊 3 unit VCS 5ml - RM100 🍊 Vitamin C Moisturiser Cream - RM 30 . Postage: 📮 Semenanjung Malaysia: RM8 📮 Sabah/Sarawak: RM12 . 📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 #vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitamincasli
37206/24/2017
.
NEW SERUM COLLAGEN VIT C
Rp 25.000
- Mampu menyamarkan kerutan pada wajah
- Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah penuaan dini
- Mengenyalkan dan melenturkan kulit
- Menghaluskan kulit wajah
- Mencerahkan kulit
- Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit
- Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata
- Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat

LEGIT V
Rp 90.000
- merapatkan vagina seperti gadis kembali
- mencegah dan menghilangkan keputihan yang berat
- menghilangkan bau tak sedap
- membunuh kuman dan bakteri yg menimbulkan rasa gatal pada organ intim
- mengaktifkan serta melenturkan kembali otot vagina
- mampu menyembuhkan kista dan miom
- mengobati haid tertunda dan memperlancar haid
- menyehatkan organ rahim/organ reproduksi wanita sehingga mempermudah terjadinya kehamilan

#serumvitaminccollagenmurah #serumcollagen #serumcollagenmurah #serumcolagen #serumcollagenasli #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumpemutih #serumpemutihwajah #serumwajah #serumwajahmurah #serumwajahaman #serumwajahkorea #serumkorea #serumkoreamurah #serumjerawat #legitv #leguitvmurah #legitvori #legitvoriginal #legitvasli #jamurapat
. NEW SERUM COLLAGEN VIT C Rp 25.000 - Mampu menyamarkan kerutan pada wajah - Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah - Mencegah penuaan dini - Mengenyalkan dan melenturkan kulit - Menghaluskan kulit wajah - Mencerahkan kulit - Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit - Mengurangi kerutan pada kulit wajah dan mengurangi kantung mata - Mencegah radikal bebas yang berasal dari debu, asap, dan sinar matahari sehingga penuaan pada kulit dapat diperlambat LEGIT V Rp 90.000 - merapatkan vagina seperti gadis kembali - mencegah dan menghilangkan keputihan yang berat - menghilangkan bau tak sedap - membunuh kuman dan bakteri yg menimbulkan rasa gatal pada organ intim - mengaktifkan serta melenturkan kembali otot vagina - mampu menyembuhkan kista dan miom - mengobati haid tertunda dan memperlancar haid - menyehatkan organ rahim/organ reproduksi wanita sehingga mempermudah terjadinya kehamilan #serumvitaminccollagenmurah #serumcollagen #serumcollagenmurah #serumcolagen #serumcollagenasli #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumpemutih #serumpemutihwajah #serumwajah #serumwajahmurah #serumwajahaman #serumwajahkorea #serumkorea #serumkoreamurah #serumjerawat #legitv #leguitvmurah #legitvori #legitvoriginal #legitvasli #jamurapat
2006/24/2017
Hakak ni busy orangnya. Jadinya hakak suka simple skincare routine tapi beri kesan. Dannn hakak takut jugak nak try skincare yang rosakkan muka. Tapi hakak sangat yakin dengan VCS ni. Pharmacist sendiri founder dia. Bila hakak banyak baca artikel kecantikan pun, semua bercerita tentang manfaat Vitamin C yang anti-oksida terhadap kulit kita. Insya-Allah dengan penggunaan yang konsisten, kita akan dapat hasil. Kulit hakak dah la berminyak, susah sebenarnya nak cari produk yang sesuai. Yang ini ok. Tak melekit di muka. Jom cuba macam hakak. 😘
.
🍊 Vitamin C Serum 15ml
- RM90
🍊 Super Saver Pack
(2 unit VCS 15ml + Free VCMC)
- RM150
🍊 Vitamin C Serum 5ml
- RM39
🍊 3 unit VCS 5ml
- RM100
🍊 Vitamin C Moisturiser Cream
- RM 30
.
Postage:
📮 Semenanjung Malaysia: RM8
📮 Sabah/Sarawak: RM12
.
📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470
📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470

#vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitamincasli
Hakak ni busy orangnya. Jadinya hakak suka simple skincare routine tapi beri kesan. Dannn hakak takut jugak nak try skincare yang rosakkan muka. Tapi hakak sangat yakin dengan VCS ni. Pharmacist sendiri founder dia. Bila hakak banyak baca artikel kecantikan pun, semua bercerita tentang manfaat Vitamin C yang anti-oksida terhadap kulit kita. Insya-Allah dengan penggunaan yang konsisten, kita akan dapat hasil. Kulit hakak dah la berminyak, susah sebenarnya nak cari produk yang sesuai. Yang ini ok. Tak melekit di muka. Jom cuba macam hakak. 😘 . 🍊 Vitamin C Serum 15ml - RM90 🍊 Super Saver Pack (2 unit VCS 15ml + Free VCMC) - RM150 🍊 Vitamin C Serum 5ml - RM39 🍊 3 unit VCS 5ml - RM100 🍊 Vitamin C Moisturiser Cream - RM 30 . Postage: 📮 Semenanjung Malaysia: RM8 📮 Sabah/Sarawak: RM12 . 📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 📲 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 #vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitamincasli
29006/24/2017
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua follower kami...
.
Semoga kita semua bertemu lagi dgn Ramadhan yg mulia pada tahun-tahun akan datang...InsyaAllah..
.
Sebelum tidur malam ni jangan lupa dap dap vitaminCserumbywishlist k...
.
Pagi esok pakat glowing jumpa sanak saudara... 😍😍😍
.
Seminggu selepas raya dh bleh start order lagi vitaminCserum kami naaa...
.

Berminat?? 👇
📲 +60139325242

#vitaminCserumbywishlist #serum #serumvitaminC #serumvitamincreview #serumvitaminctestimoni #vitaminC #vitaCserumtestimoni #vitaminCserumtestimoni #vitaminCserum #vitaCserum #bywishlist #acnescar #hyperpigmentedscar #agingspots #antiaging #glowingskingoal #healthyskingoal #glowingskin #loveyourskin #homemadeproduct #organic #natural #produkorganik
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua follower kami... . Semoga kita semua bertemu lagi dgn Ramadhan yg mulia pada tahun-tahun akan datang...InsyaAllah.. . Sebelum tidur malam ni jangan lupa dap dap vitaminCserumbywishlist k... . Pagi esok pakat glowing jumpa sanak saudara... 😍😍😍 . Seminggu selepas raya dh bleh start order lagi vitaminCserum kami naaa... . Berminat?? 👇 📲 +60139325242 #vitaminCserumbywishlist #serum #serumvitaminC #serumvitamincreview #serumvitaminctestimoni #vitaminC #vitaCserumtestimoni #vitaminCserumtestimoni #vitaminCserum #vitaCserum #bywishlist #acnescar #hyperpigmentedscar #agingspots #antiaging #glowingskingoal #healthyskingoal #glowingskin #loveyourskin #homemadeproduct #organic #natural #produkorganik
14006/24/2017
.
FAIR N PINK CC CREAM Rp 130.000

Untuk pemesanan silahkan hubungi:
👉 Line1: @znk6728g (pakai @ depannya)
👉 Line2: @znk6728g (pakai @ depannya)
👉 WA: 081.350.384.653

NO BPOM NA 18150300659
Isi: 25 Gr

CC cream merupakan salah satu rangkaian perawatan kulit dari Fair n Pink khususnya untuk wajah, memiliki 4 Fungsi dalam 1 Produk (4 in 1) yaitu foundation, moisturizer, whitening dan uv protector

Kegunaan CC cream adalah sebagai alas bedak krim pencerah yang dapat membantu kulit tampak lebih cerah melembabkan dan melindungi kulit dari sinar matahari

Manfaat
- Mengempeskan jerawat
- Mengatasi komedo dan flek hitam
- Menghilangkan jerawat
- Mengecilkan pori
- Memutihkan, menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah

Cara pakai :
- Bersihkan wajah dengan air bersih atau sabun
- Tuangkan CC Cream di telapak tangan
- Oleskan ke wajah secara merata

#fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkcccream #fairnpinkccreammurah #fairnpinkcc #fairnpinkcccreamoriginal #fairnpinkcccreamori #obatjerawat #creamjerawat #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodyserum #fairnpinkserum #fairnpinkbodyserum120ml #fairnpinkserum #fairnpinkwhiteningbodyserum #serumfairnpink #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodywhiteningserum #fairnpinkmalaysia #fairnpinkori #fairnpinkcccreamdd #serumgoldcollagen #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitc
. FAIR N PINK CC CREAM Rp 130.000 Untuk pemesanan silahkan hubungi: 👉 Line1: @znk6728g (pakai @ depannya) 👉 Line2: @znk6728g (pakai @ depannya) 👉 WA: 081.350.384.653 NO BPOM NA 18150300659 Isi: 25 Gr CC cream merupakan salah satu rangkaian perawatan kulit dari Fair n Pink khususnya untuk wajah, memiliki 4 Fungsi dalam 1 Produk (4 in 1) yaitu foundation, moisturizer, whitening dan uv protector Kegunaan CC cream adalah sebagai alas bedak krim pencerah yang dapat membantu kulit tampak lebih cerah melembabkan dan melindungi kulit dari sinar matahari Manfaat - Mengempeskan jerawat - Mengatasi komedo dan flek hitam - Menghilangkan jerawat - Mengecilkan pori - Memutihkan, menghaluskan dan mengencangkan kulit wajah Cara pakai : - Bersihkan wajah dengan air bersih atau sabun - Tuangkan CC Cream di telapak tangan - Oleskan ke wajah secara merata #fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkcccream #fairnpinkccreammurah #fairnpinkcc #fairnpinkcccreamoriginal #fairnpinkcccreamori #obatjerawat #creamjerawat #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodyserum #fairnpinkserum #fairnpinkbodyserum120ml #fairnpinkserum #fairnpinkwhiteningbodyserum #serumfairnpink #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkbodywhiteningserum #fairnpinkmalaysia #fairnpinkori #fairnpinkcccreamdd #serumgoldcollagen #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitc
8006/24/2017
🍊 *APA ITU VCS?*
.
*V*🔴 Vitamin
*C*🔴 C
*S*🔴 Serum
Vitamin C Serum by Annona
.
Produk dibawah brand ANNONA
.
Founder : Puan Ony Nurhusni (Ahli Farmasi yang bertauliah)
.
Lulus KKM : NOT161004544K
.
🍊 *MASALAH DAN KULIT MUKA MACAM MANA BOLEH GUNA VCS NI?*
.
VCS boleh digunakan untuk kulit berminyak, kering, berjerawat, jeragat dan kulit yang berparut. Kalau muka yang takda masalah pon boleh guna untuk jaga kulit kita supaya kekal cantik dan anjal.
.
🍊 *APAKAH BAHAN KANDUNGAN DALAM VCS BY ANNONA SERTA FUNGSINYA?*
.
✅ Vitamin C
‼Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik
‼Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
‼Mengurangkan tompok hitam pada kulit
‼Meningkatkan keanjalan kulit
‼Memberikan kesan cerah sekata
.
✅ Glutathione
‼Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam
‼Menghaluskan dan mengecilkan liang pori
‼Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat
‼Memudarkan parut
.
✅ Asid hyaluronik
‼Memelihara kelembapan pada kulit
‼Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal
.
✅ Ekstrak daun saxifaraga
‼Sebagai antioksidan
‼Mempunyai kesan pencerahan pada kulit
‼Bersifat astringent, iaitu mengetatkan liang pori yang besar
.
✅ Ekstrak akar pokok peony
‼Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit
‼Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit
‼Melancarkan aliran darah di bawah kulit
‼Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah
.
✅ Ekstrak akar pokok skullcap
‼Kesan antioksidan yang tinggi
‼Melembapkan kulit
‼Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV
‼Membantu meredakan kulit yang sensitif
.
✅ Ekstrak buah delima
‼Melawan penuaan dan sebagai anti kedut
.
Whatsapp Mama Mia: 013-9426470
Whatsapp Mama Mia: 013-9426470

#vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah
🍊 *APA ITU VCS?* . *V*🔴 Vitamin *C*🔴 C *S*🔴 Serum Vitamin C Serum by Annona . Produk dibawah brand ANNONA . Founder : Puan Ony Nurhusni (Ahli Farmasi yang bertauliah) . Lulus KKM : NOT161004544K . 🍊 *MASALAH DAN KULIT MUKA MACAM MANA BOLEH GUNA VCS NI?* . VCS boleh digunakan untuk kulit berminyak, kering, berjerawat, jeragat dan kulit yang berparut. Kalau muka yang takda masalah pon boleh guna untuk jaga kulit kita supaya kekal cantik dan anjal. . 🍊 *APAKAH BAHAN KANDUNGAN DALAM VCS BY ANNONA SERTA FUNGSINYA?* . ✅ Vitamin C ‼Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik ‼Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi ‼Mengurangkan tompok hitam pada kulit ‼Meningkatkan keanjalan kulit ‼Memberikan kesan cerah sekata . ✅ Glutathione ‼Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam ‼Menghaluskan dan mengecilkan liang pori ‼Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat ‼Memudarkan parut . ✅ Asid hyaluronik ‼Memelihara kelembapan pada kulit ‼Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal . ✅ Ekstrak daun saxifaraga ‼Sebagai antioksidan ‼Mempunyai kesan pencerahan pada kulit ‼Bersifat astringent, iaitu mengetatkan liang pori yang besar . ✅ Ekstrak akar pokok peony ‼Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit ‼Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit ‼Melancarkan aliran darah di bawah kulit ‼Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah . ✅ Ekstrak akar pokok skullcap ‼Kesan antioksidan yang tinggi ‼Melembapkan kulit ‼Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV ‼Membantu meredakan kulit yang sensitif . ✅ Ekstrak buah delima ‼Melawan penuaan dan sebagai anti kedut . Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 #vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah
22006/24/2017
🍊 *APA ITU VCS?*
.
*V*🔴 Vitamin
*C*🔴 C
*S*🔴 Serum
Vitamin C Serum by Annona
.
Produk dibawah brand ANNONA
.
Founder : Puan Ony Nurhusni (Ahli Farmasi yang bertauliah)
.
Lulus KKM : NOT161004544K
.
🍊 *MASALAH DAN KULIT MUKA MACAM MANA BOLEH GUNA VCS NI?*
.
VCS boleh digunakan untuk kulit berminyak, kering, berjerawat, jeragat dan kulit yang berparut. Kalau muka yang takda masalah pon boleh guna untuk jaga kulit kita supaya kekal cantik dan anjal.
.
🍊 *APAKAH BAHAN KANDUNGAN DALAM VCS BY ANNONA SERTA FUNGSINYA?*
.
✅ Vitamin C
‼Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik
‼Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
‼Mengurangkan tompok hitam pada kulit
‼Meningkatkan keanjalan kulit
‼Memberikan kesan cerah sekata
.
✅ Glutathione
‼Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam
‼Menghaluskan dan mengecilkan liang pori
‼Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat
‼Memudarkan parut
.
✅ Asid hyaluronik
‼Memelihara kelembapan pada kulit
‼Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal
.
✅ Ekstrak daun saxifaraga
‼Sebagai antioksidan
‼Mempunyai kesan pencerahan pada kulit
‼Bersifat astringent, iaitu mengetatkan liang pori yang besar
.
✅ Ekstrak akar pokok peony
‼Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit
‼Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit
‼Melancarkan aliran darah di bawah kulit
‼Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah
.
✅ Ekstrak akar pokok skullcap
‼Kesan antioksidan yang tinggi
‼Melembapkan kulit
‼Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV
‼Membantu meredakan kulit yang sensitif
.
✅ Ekstrak buah delima
‼Melawan penuaan dan sebagai anti kedut
.
Whatsapp Mama Mia: 013-9426470
Whatsapp Mama Mia: 013-9426470

#vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah
🍊 *APA ITU VCS?* . *V*🔴 Vitamin *C*🔴 C *S*🔴 Serum Vitamin C Serum by Annona . Produk dibawah brand ANNONA . Founder : Puan Ony Nurhusni (Ahli Farmasi yang bertauliah) . Lulus KKM : NOT161004544K . 🍊 *MASALAH DAN KULIT MUKA MACAM MANA BOLEH GUNA VCS NI?* . VCS boleh digunakan untuk kulit berminyak, kering, berjerawat, jeragat dan kulit yang berparut. Kalau muka yang takda masalah pon boleh guna untuk jaga kulit kita supaya kekal cantik dan anjal. . 🍊 *APAKAH BAHAN KANDUNGAN DALAM VCS BY ANNONA SERTA FUNGSINYA?* . ✅ Vitamin C ‼Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap pakai kosmetik ‼Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi ‼Mengurangkan tompok hitam pada kulit ‼Meningkatkan keanjalan kulit ‼Memberikan kesan cerah sekata . ✅ Glutathione ‼Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam ‼Menghaluskan dan mengecilkan liang pori ‼Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat ‼Memudarkan parut . ✅ Asid hyaluronik ‼Memelihara kelembapan pada kulit ‼Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal . ✅ Ekstrak daun saxifaraga ‼Sebagai antioksidan ‼Mempunyai kesan pencerahan pada kulit ‼Bersifat astringent, iaitu mengetatkan liang pori yang besar . ✅ Ekstrak akar pokok peony ‼Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit ‼Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit ‼Melancarkan aliran darah di bawah kulit ‼Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah . ✅ Ekstrak akar pokok skullcap ‼Kesan antioksidan yang tinggi ‼Melembapkan kulit ‼Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV ‼Membantu meredakan kulit yang sensitif . ✅ Ekstrak buah delima ‼Melawan penuaan dan sebagai anti kedut . Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 Whatsapp Mama Mia: 013-9426470 #vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah
20006/24/2017
SERUM VITAMIN C DAN COLAGEN 
INI NEW BPOM 
Merupakan produk perawatan kulit yang berguna memperlambat proses penuaan dini dan menyamarkan keriput ( atau kerutan ) kulit wajah.

Tiga Fungsi Utama Vitamin-C Pada Kulit.

Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).
Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara alamiah.
Kegunaan SERUM VITAMIN C DAN E Bagi Kulit.

Menyamarkan Kerutan.
Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah.
Mencegah penuaan dini.
Mengenyalkan dan melenturkan kulit..
Menghaluskan kulit.
Mencerahkan kulit ( look brightness ).
Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit

Harga --10.000--
Wa 08981127886
Bbm D45AD0E2
Line @ichiolshop (pake @ ya)

#serumvitc #serumvitaminc #serumvitcmurah #serumvitccollagen #serumvitaminccollagen
SERUM VITAMIN C DAN COLAGEN INI NEW BPOM Merupakan produk perawatan kulit yang berguna memperlambat proses penuaan dini dan menyamarkan keriput ( atau kerutan ) kulit wajah. Tiga Fungsi Utama Vitamin-C Pada Kulit. Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb). Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ). Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara alamiah. Kegunaan SERUM VITAMIN C DAN E Bagi Kulit. Menyamarkan Kerutan. Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah. Mencegah penuaan dini. Mengenyalkan dan melenturkan kulit.. Menghaluskan kulit. Mencerahkan kulit ( look brightness ). Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit Harga --10.000-- Wa 08981127886 Bbm D45AD0E2 Line @ichiolshop (pake @ ya) #serumvitc #serumvitaminc #serumvitcmurah #serumvitccollagen #serumvitaminccollagen
3693301/11/2017
Jadikan kulit wajah kamu lebih cerah, sehat dan lebih kenyal😄
#mazaya #dermoserumvitaminC #serumvitaminc #mazayaserumvitc
Jadikan kulit wajah kamu lebih cerah, sehat dan lebih kenyal😄 #mazaya #dermoserumvitaminC #serumvitaminc #mazayaserumvitc
114110/16/2016
Serum Vit C plus Collagen
Harga 15K
Beli 4pcs dapat potongan hanya 50K
#serumwajah #serumvitaminc #serumcollagen
Serum Vit C plus Collagen Harga 15K Beli 4pcs dapat potongan hanya 50K #serumwajah #serumvitaminc #serumcollagen
147006/08/2017
RAMAI DILUAR SANA MASIH TIDAK TAHU APE FUNGSI SERUM KAN??? Kelebihan Serum Vitamin C:
Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb
Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut )
Mencerahkan kulit, tanpa efek samping yang merugikan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara alamiah
Water holder (menyimpan air),
Membuat kulit tidak kering, dan lembab,
Menghilangkan flek hitam
Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.
Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.
Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
Membatasi pembentukan garis – garis halus wajah
Mencegah penuaan dini, mengenyalkan dan melenturkan kulit
Menghaluskan kulit & mencerahkan kulit (look brightness)
Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat
Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit
Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.
Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu..ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel –sel kulit. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.

Isipadu: 15ml
Tahan sehingga 2 bulan

CARA PENGGUNAAN :
Bersihkan muka, ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit. Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap.
#serumvitaminc
RAMAI DILUAR SANA MASIH TIDAK TAHU APE FUNGSI SERUM KAN??? Kelebihan Serum Vitamin C: Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ) Mencerahkan kulit, tanpa efek samping yang merugikan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara alamiah Water holder (menyimpan air), Membuat kulit tidak kering, dan lembab, Menghilangkan flek hitam Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser. Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit. Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata. Membatasi pembentukan garis – garis halus wajah Mencegah penuaan dini, mengenyalkan dan melenturkan kulit Menghaluskan kulit & mencerahkan kulit (look brightness) Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda. Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu..ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel –sel kulit. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit. Isipadu: 15ml Tahan sehingga 2 bulan CARA PENGGUNAAN : Bersihkan muka, ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit. Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap. #serumvitaminc
2984601/01/2016
"LIANG PORI MENGECIL, PARUT JERAWAT PUDAR, KULIT MAKIN LEMBUT & LICIN" . " Dah sapu 3x..pakai pagi dan malam.memang rasa kulit lembut dan parut jerawat macam dah pudar sikit..best sebab cepat meresap dan langsung tak berminyak " ( Pn. Norhayati, Sg. Petani ) . " Alhamdulillah selepas 2 minggu lebih pakai vitamin c serum ni..ada perubahan baik dengan kulit muka..whitehead dah semakin hilang.kulit semakin licin dan lembut, jerawat pun jarang naik dah.." (Cik Marina, Kulim ) . Ada delima, no wonder la pipi kemerah-merahan (macam pinkish) sejak dua menjak guna VCS ni. Ohsemm! I love it!! ( Puan Zubaiti, KL ) . . . APA YANG ISTIMEWA SANGAT VITAMIN C SERUM ANNONA NI? ================== # kekuatan 10x vitamin C - pertama di pasaran # mudah digunakan - hanya titis dan sapu pada kulit # mampu milik - 1 botol tahan lebih sebulan # boleh bawa solat # tiada campuran alkohol - guna tanpa was was # tiada pewarna tiruan & pewangi tambahan. Sesuai untuk kulit sensitif # diluluskan KKM (NOT161004544K) # dikilangkan di kilang berstatus GMP # jenama Annona yang dipercayai ramai - 4 tahun dalam pasaran . INSYA ALLAH VITAMIN C SERUM SESUAI UNTUK MASALAH : =================== ✔ Liang pori terbuka ✔ Parut pada kulit ✔ Jeragat ✔ Kulit rosak akibat salah guna kosmetik ✔ Tona kulit tak sekata ✔ Kulit kusam ✔ Penuaan kulit pramatang . Serius berminat? . . Whatsapp sekarang, ada harga PROMOSI SUPER JIMAT & FREE GIFT untuk pelanggan terawal. Lambat melepas! . Wassap 018-5788594 Wassap 018-5788594 Wassap 018-5788594 #10xVitaminC #serumvitaminC
109106/05/2017
Dengan belian KOMBO Vitamin C Serum Annona yg tahan hingga ke 4 bulan..Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg (60 Tablets) diberikan secara PERCUMA tawaran harga yg ISTIMEWA😱 Best bukann.. SIHAT dan CANTIK luar dalam💖 .
.
Kelebihan vit. C tab. ni 👉membantu pertumbuhan dan perbaikkan jaringan tubuh dalam badan kita. Tahap vitamin C nya boleh bertahan lama dalam kitaran darah jadi tidak perlu ambil 2 kali sehari.

BUFFERED Vitamin C bermaksud, non-acidic. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastric yang serius.
.
.
💲 Harga Untuk vitamin C serum by annona 🍊🍊🍊
👉
1unit Vitamin C Serum (rm90) 15ml 👉
1unit Moisturizer Cream (Rm30) 👉
1unit derma roller (Rm55) 👉1unit Vitamin C Serum TRIAL PACK 5ml RM 39
.
.
🌙🌙🌙💖💖💖🌙🌙🌙💖💖💖🌙🌙🌙
Kombo Raya VCS  RM190😱
💧 2 unit VCS 15ml .
💊 1 unit Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's
📨1 paket sampul duit raya ekslusif VCS
📦1 gift box ekslusif VCS
📬FREE postage 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
📣Stok Kombo Raya VCS terhad sebanyak 5000 unit!! Tawaran hebat🙆🙆🙆
.
.
🎊Beli kombo raya berpeluang menang RM50 untuk 5 orang pembeli bertuah special utk cust. team sis 🤗 🎊Selfie dan menang RM500 DARI HQ ANNONA💵💵💵
.
.

DO DM or click link at bio😯 📲011-266 82362 niq💁vcs259
.Testimoni & tips cantik ⏩⏩⏩@annonavcs_testimoni
. 
#SerumVitaminC #serumMalaysia #meletop
Dengan belian KOMBO Vitamin C Serum Annona yg tahan hingga ke 4 bulan..Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg (60 Tablets) diberikan secara PERCUMA tawaran harga yg ISTIMEWA😱 Best bukann.. SIHAT dan CANTIK luar dalam💖 . . Kelebihan vit. C tab. ni 👉membantu pertumbuhan dan perbaikkan jaringan tubuh dalam badan kita. Tahap vitamin C nya boleh bertahan lama dalam kitaran darah jadi tidak perlu ambil 2 kali sehari. BUFFERED Vitamin C bermaksud, non-acidic. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastric yang serius. . . 💲 Harga Untuk vitamin C serum by annona 🍊🍊🍊 👉 1unit Vitamin C Serum (rm90) 15ml 👉 1unit Moisturizer Cream (Rm30) 👉 1unit derma roller (Rm55) 👉1unit Vitamin C Serum TRIAL PACK 5ml RM 39 . . 🌙🌙🌙💖💖💖🌙🌙🌙💖💖💖🌙🌙🌙 Kombo Raya VCS RM190😱 💧 2 unit VCS 15ml . 💊 1 unit Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's 📨1 paket sampul duit raya ekslusif VCS 📦1 gift box ekslusif VCS 📬FREE postage 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 📣Stok Kombo Raya VCS terhad sebanyak 5000 unit!! Tawaran hebat🙆🙆🙆 . . 🎊Beli kombo raya berpeluang menang RM50 untuk 5 orang pembeli bertuah special utk cust. team sis 🤗 🎊Selfie dan menang RM500 DARI HQ ANNONA💵💵💵 . . DO DM or click link at bio😯 📲011-266 82362 niq💁vcs259 .Testimoni & tips cantik ⏩⏩⏩@annonavcs_testimoni . #SerumVitaminC #serumMalaysia #meletop
69006/15/2017
Dermaroller ngehitz banget di kalangan artis😄
.
Rp 190.000
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut #pengecilpori  #penghilangflek #serumvitaminc
Dermaroller ngehitz banget di kalangan artis😄 . Rp 190.000 Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. #Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi #pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut #pengecilpori #penghilangflek #serumvitaminc
1212536803/14/2017
Today shoot #vcsannona #serumvitaminc 🍊 by @lady_annona 😊 
firsttime Mua makeupkan muka sendiri ni 😭😭 selalu makeup sendiri pink2 ni. nude2 pulak 😂
Today shoot #vcsannona #serumvitaminc 🍊 by @lady_annona 😊 firsttime Mua makeupkan muka sendiri ni 😭😭 selalu makeup sendiri pink2 ni. nude2 pulak 😂
447311/19/2016
AURABEAUTY
Perfect and Beauty is Easy
ㅤ
Aura beauty complete Terdiri dari :
Day Cream 10 gr
Night Cream 10gr
Facial Wash 100ml
Serum 15ml
.
Manfaat :
Mencerahkan wajah dg waktu yg singkat dalam sekali pemakaian
Menyamarkan noda hitam
Menghilangkan bekas jerawat
. 
AMAN DIGUNAKAN UNTUK SEMUA KALANGAN USIA 15th KE ATAS
.
Konsultasi dan order
BBM:D082214D
WA:08987099696
Line: @pzs6605m

#serum #serumwajah #serumjafra #serumbulumata #serumgold #serumvampire #serumkorea #serumkoreaoriginal #serumemk #serumpemutih #serumxbeino #serumwhitening #serumarbutin #serumcollagen #serumvitaminc #serumvitc #serumkecantikan #serumelora #serumarbutin
#serumwardah
AURABEAUTY Perfect and Beauty is Easy ㅤ Aura beauty complete Terdiri dari : Day Cream 10 gr Night Cream 10gr Facial Wash 100ml Serum 15ml . Manfaat : Mencerahkan wajah dg waktu yg singkat dalam sekali pemakaian Menyamarkan noda hitam Menghilangkan bekas jerawat . AMAN DIGUNAKAN UNTUK SEMUA KALANGAN USIA 15th KE ATAS . Konsultasi dan order BBM:D082214D WA:08987099696 Line: @pzs6605m #serum #serumwajah #serumjafra #serumbulumata #serumgold #serumvampire #serumkorea #serumkoreaoriginal #serumemk #serumpemutih #serumxbeino #serumwhitening #serumarbutin #serumcollagen #serumvitaminc #serumvitc #serumkecantikan #serumelora #serumarbutin #serumwardah
2040005/06/2017
Next