#serumvitaminc medias

Manfaat Paket Whitening Reguler

Szava Whitening Cream Day + Night
~ Mencerahkan kulit
~ Menghilangkan bekas jerawat dan melasma
~ Menstimulasi pembentukan kulit baru
~ Melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari dan radikal bebas

Szava Vit C Serum
~ Mencerahkan wajah
~ Mengurangi kerutan dan garis halus di wajah
~ Mengencangkan dan mengenyalkan kulit
~ Mengecilkan pori-pori dan menghaluskan tekstur kulit

Szava Facial Wash
~ PH balanced 5,5
~ Formula anti acne
~ Melembabkan dan mengangkat kotoran
~ Tanpa sensasi kulit kering

#szavakediri #kediriskincare  #kediri
#szavacosmetics #serumvitaminc #sabunpemutih
Manfaat Paket Whitening Reguler Szava Whitening Cream Day + Night ~ Mencerahkan kulit ~ Menghilangkan bekas jerawat dan melasma ~ Menstimulasi pembentukan kulit baru ~ Melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari dan radikal bebas Szava Vit C Serum ~ Mencerahkan wajah ~ Mengurangi kerutan dan garis halus di wajah ~ Mengencangkan dan mengenyalkan kulit ~ Mengecilkan pori-pori dan menghaluskan tekstur kulit Szava Facial Wash ~ PH balanced 5,5 ~ Formula anti acne ~ Melembabkan dan mengangkat kotoran ~ Tanpa sensasi kulit kering #szavakediri #kediriskincare #kediri #szavacosmetics #serumvitaminc #sabunpemutih
0008/24/2017
Manfaat Paket Whitening Reguler

Szava Whitening Cream Day + Night
~ Mencerahkan kulit
~ Menghilangkan bekas jerawat dan melasma
~ Menstimulasi pembentukan kulit baru
~ Melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari dan radikal bebas

Szava Vit C Serum
~ Mencerahkan wajah
~ Mengurangi kerutan dan garis halus di wajah
~ Mengencangkan dan mengenyalkan kulit
~ Mengecilkan pori-pori dan menghaluskan tekstur kulit

Szava Facial Wash
~ PH balanced 5,5
~ Formula anti acne
~ Melembabkan dan mengangkat kotoran
~ Tanpa sensasi kulit kering

#szavakediri #kediriskincare  #kediri
#szavacosmetics #serumvitaminc #sabunpemutih
Manfaat Paket Whitening Reguler Szava Whitening Cream Day + Night ~ Mencerahkan kulit ~ Menghilangkan bekas jerawat dan melasma ~ Menstimulasi pembentukan kulit baru ~ Melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari dan radikal bebas Szava Vit C Serum ~ Mencerahkan wajah ~ Mengurangi kerutan dan garis halus di wajah ~ Mengencangkan dan mengenyalkan kulit ~ Mengecilkan pori-pori dan menghaluskan tekstur kulit Szava Facial Wash ~ PH balanced 5,5 ~ Formula anti acne ~ Melembabkan dan mengangkat kotoran ~ Tanpa sensasi kulit kering #szavakediri #kediriskincare #kediri #szavacosmetics #serumvitaminc #sabunpemutih
0008/24/2017
SERUM VITAMIN C ๐Ÿ’ 

Salah satu manfaat vitamin C yang paling penting adalah perannya dalam produksi kolagen.

Apa itu kolagen ?

Kolagen yaitu Jenis protein yang menjaga elastisitas kulit.

Sejalan dengan usia yang semakin tua, kolagen akan rusak dan keriput mulai terbentuk.

Asupan vitamin C yang memadai pada kulit akan melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen. 
Serum vitamin c ini dapat membantu untuk mengencangkan wajah mu kembali, membuatnya ternutrisi, lembab dan segar serta tampak lebih muda.

#rumahcantiksehat
#rsc
#rumahcantiksehatpbskin
#rscpbskin
#pbskincare
#putihbersihskincare
#klinikkaradenta
#serumvitaminc
#pbskinserumvitaminc
#serumantipenuaan
#serumvitamincpbskin
#pbskinjabodetabek
#pbskindkijakarta 
#pbskinjakarta 
#pbskinwanitaindonesia
#pbskinkrimnatural
#pbskinuntukkulitindahsehat
#pbskinuntukkulitcantimenawan
SERUM VITAMIN C ๐Ÿ’  Salah satu manfaat vitamin C yang paling penting adalah perannya dalam produksi kolagen. Apa itu kolagen ? Kolagen yaitu Jenis protein yang menjaga elastisitas kulit. Sejalan dengan usia yang semakin tua, kolagen akan rusak dan keriput mulai terbentuk. Asupan vitamin C yang memadai pada kulit akan melawan pembentukan keriput dengan cara meningkatkan produksi kolagen. Serum vitamin c ini dapat membantu untuk mengencangkan wajah mu kembali, membuatnya ternutrisi, lembab dan segar serta tampak lebih muda. #rumahcantiksehat #rsc #rumahcantiksehatpbskin #rscpbskin #pbskincare #putihbersihskincare #klinikkaradenta #serumvitaminc #pbskinserumvitaminc #serumantipenuaan #serumvitamincpbskin #pbskinjabodetabek #pbskindkijakarta #pbskinjakarta #pbskinwanitaindonesia #pbskinkrimnatural #pbskinuntukkulitindahsehat #pbskinuntukkulitcantimenawan
1008/24/2017
"Memang best serum ni. Lepas ni pasti order. Jeragat yang payah nak hilang dah semakin pudar. Bertambah keyakinan diri saya la ni." -Riena Amin . Awak nak kan? Meh laaa wassap ๐Ÿ“ฒ013 650 3825 . Feedback @beaute_testimoni . #vcsannona #vitcmurah #vitaminc #vitc #serumvitaminc #serumvitcmurah #ubatparut #jeragathilang #hilangparut #kulitrosak -
13108/24/2017
Pagi beautiful souls! Please be kind to yourself today. Life is like a mirror. Why? Because it'll smile at you if you smile at it. .
.
#vitaminc #serumvitc #serumvitaminc #serumvitcmurah #cantik - #regrann
Pagi beautiful souls! Please be kind to yourself today. Life is like a mirror. Why? Because it'll smile at you if you smile at it. . . #vitaminc #serumvitc #serumvitaminc #serumvitcmurah #cantik - #regrann
16108/24/2017
WOW!! ๐Ÿ˜ฑ MUKA BERSIH & TAK BERMINYAK, LICIN. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Uolls nak ke kalau saya share tips pilih vitamin C yang super power?
.
Kalau nak boleh baca sampai habis. Kalau masih nak simpan jerawat, jeragat & parut  tu..boleh abaikan post ni..
.
Raya tahun lepas segan nak keluar bilik..umur muda lagi. Tapi jerawat, jeragat..uiii penuh 1 muka..dengan badanยฒ sekali terbabit..
.
MALUNYA.. Hanya Tuhan yang tahu..
.
Sapu macamยฒ krim bukannya baik.. makin teruk lagi adala..
.
TAPI ! ! ! !
.
Sapa yang memandai cakap kalau muka macam bulan tu..tak boleh cun semula. Boleh laaa... TAPI... Kena la rawat dalaman dulu...
.
Apakah Perbezaan Forever Absorbent-C dengan VitC yang lain? Ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama. 
Ini menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN. ๐ŸŠ Jerawat lenyap
๐ŸŠ Jeragat pudar
๐ŸŠ Parut lesap
๐ŸŠ Kulit makin anjal
๐ŸŠ Perut tak lapar
๐ŸŠ Elak selesema, batuk & demam
๐ŸŠ Kulit cerah sekata
๐ŸŠ Menjaga kesihatan tulang dan sendi .
Pasti menyesal kalau uolls terlepas Absorbent C yang sedap & best ni.
.
Dalam botol ni ada 100 biji untuk supply 2 bulan kegunaan kita.
. 
Stok sangatยฒ laris! Ramai giler orang nak cantik & gebu gebas
.
Beli sekarang atau terpaksa berkurung dalam bilik sepanjang masa .
Nak dapatkan Absorbent C? Nk jadi pengedar? ๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp +6013-3000099

#absorbentC
#SerumVitaminC
#KebaikanVitaminc #Vitaminc
WOW!! ๐Ÿ˜ฑ MUKA BERSIH & TAK BERMINYAK, LICIN. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Uolls nak ke kalau saya share tips pilih vitamin C yang super power? . Kalau nak boleh baca sampai habis. Kalau masih nak simpan jerawat, jeragat & parut tu..boleh abaikan post ni.. . Raya tahun lepas segan nak keluar bilik..umur muda lagi. Tapi jerawat, jeragat..uiii penuh 1 muka..dengan badanยฒ sekali terbabit.. . MALUNYA.. Hanya Tuhan yang tahu.. . Sapu macamยฒ krim bukannya baik.. makin teruk lagi adala.. . TAPI ! ! ! ! . Sapa yang memandai cakap kalau muka macam bulan tu..tak boleh cun semula. Boleh laaa... TAPI... Kena la rawat dalaman dulu... . Apakah Perbezaan Forever Absorbent-C dengan VitC yang lain? Ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama. Ini menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN. ๐ŸŠ Jerawat lenyap ๐ŸŠ Jeragat pudar ๐ŸŠ Parut lesap ๐ŸŠ Kulit makin anjal ๐ŸŠ Perut tak lapar ๐ŸŠ Elak selesema, batuk & demam ๐ŸŠ Kulit cerah sekata ๐ŸŠ Menjaga kesihatan tulang dan sendi . Pasti menyesal kalau uolls terlepas Absorbent C yang sedap & best ni. . Dalam botol ni ada 100 biji untuk supply 2 bulan kegunaan kita. . Stok sangatยฒ laris! Ramai giler orang nak cantik & gebu gebas . Beli sekarang atau terpaksa berkurung dalam bilik sepanjang masa . Nak dapatkan Absorbent C? Nk jadi pengedar? ๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp +6013-3000099 #absorbentC #SerumVitaminC #KebaikanVitaminc #Vitaminc
2008/24/2017
Sebelum kenal szava.. pori-pori ku besar bgt.. bopeng dimana2,, gegara jerawat yg sering ilang muncul,, mmbuat bekasnya bertahun2 menghiasi wajahku...
.
Dah gitu wajah ku yg berminyak,, mmbuat wajah ku kucel setelah terpapar matahari...
.
Tapi sekarang,,, meski baru satu bulan,,, tapi terasa bgt perubahannya...
Hati pun nggak was2,, karena szava tidak memutihkan wajah seketika.. tapi membuat wajah cerah bersinar sehat alami...
.
Kelihatan bgt kan beda nya???
Info / order
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wa 0857 0778 5409
Bbm D70204B4

#szava2017 #szavacosmetics 
#szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening  #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
Sebelum kenal szava.. pori-pori ku besar bgt.. bopeng dimana2,, gegara jerawat yg sering ilang muncul,, mmbuat bekasnya bertahun2 menghiasi wajahku... . Dah gitu wajah ku yg berminyak,, mmbuat wajah ku kucel setelah terpapar matahari... . Tapi sekarang,,, meski baru satu bulan,,, tapi terasa bgt perubahannya... Hati pun nggak was2,, karena szava tidak memutihkan wajah seketika.. tapi membuat wajah cerah bersinar sehat alami... . Kelihatan bgt kan beda nya??? Info / order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Wa 0857 0778 5409 Bbm D70204B4 #szava2017 #szavacosmetics #szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
6008/24/2017
Sebelum kenal szava.. pori-pori ku besar bgt.. bopeng dimana2,, gegara jerawat yg sering ilang muncul,, mmbuat bekasnya bertahun2 menghiasi wajahku...
.
Dah gitu wajah ku yg berminyak,, mmbuat wajah ku kucel setelah terpapar matahari...
.
Tapi sekarang,,, meski baru satu bulan,,, tapi terasa bgt perubahannya...
Hati pun nggak was2,, karena szava tidak memutihkan wajah seketika.. tapi membuat wajah cerah bersinar sehat alami...
.
Kelihatan bgt kan beda nya???
Info / order
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wa 0857 0778 5409
Bbm D70204B4

#szava2017 #szavacosmetics 
#szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening  #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
Sebelum kenal szava.. pori-pori ku besar bgt.. bopeng dimana2,, gegara jerawat yg sering ilang muncul,, mmbuat bekasnya bertahun2 menghiasi wajahku... . Dah gitu wajah ku yg berminyak,, mmbuat wajah ku kucel setelah terpapar matahari... . Tapi sekarang,,, meski baru satu bulan,,, tapi terasa bgt perubahannya... Hati pun nggak was2,, karena szava tidak memutihkan wajah seketika.. tapi membuat wajah cerah bersinar sehat alami... . Kelihatan bgt kan beda nya??? Info / order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Wa 0857 0778 5409 Bbm D70204B4 #szava2017 #szavacosmetics #szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
3008/24/2017
GUARANTEE KE VCS ANNONA NI BERKESAN?
.
.
Jika anda mencari penyelesaian kulit yang cepat, dalam masa 24 jam, 3 hari atau 7 hari, saya tidak beri jaminan melalui Vitamin C Serum.
.
.
VCS ini mula kerja dari bawah. 
Ia bekerja berperingkat. 
Ia akan teropong kat kawasan kulit mana yang paling bermasalah, dan ia akan pergi situ dahulu.
.
.
Fasa yang pertama ia akan menyembuhkan luka atau trauma pada kulit anda terlebih dahulu. Trauma ini boleh jadi akibat jerawat, luka kena pisau, kulit kena sunburn, kulit rosak pakai produk merkuri atau kulit melepoh kena air panas. Ia akan menutup luka tanpa hampir meninggalkan parut.
.
.
Almost perfect. 
Itupun jika anda bertindak awal dan rajin sapu untuk merawat.
.
.
Masuk fasa ke 2, ia bantu accelerate cells renewing process atau mempercepatkan proses pembaharuan sel setiap 28-30 hari. 
Fasa ini, anda akan mula perasan kulit jadi lebih sihat, bersih dan jerawat pun kurang menyinggah.
.
.
Fasa ke 3, semua nutrien lengkap masuk dalam kulit dah. 
Makin lama makin serasi. 
Makin lama makin berseri.
.
.
Penjagaan ada. 
Protection dengan sunblock pun ada.
InsyaAllah. 
Kulit terpaksa cantik.
.
.
Kos merawat pun dah berkurang. 
Cuma kos maintenance aje setiap 1 atau 2 bulan sekali.
.
.
Credit : Ony Nurhusni
Co-Founder Annona (Ahli Farmasi Bertauliah)
.
.
Whatsapp 019-616 9808 atau klik link di bahagian BIO untuk order.
.
.
#serum #serummurah #serumjeragat #serumcantik #serumajaib #serumwajah #serummurahmalaysia #serumpemutih #serumjerawat #serumantipenuaan #serummuka #serumvitc #serumpemutihwajah #serumvitaminc #serumwhitening #serumkecantikan #serumacne #serumglowing #serumparut #serummagic #serumviral #serumvitamincmurah #serumflawless #serummalaysia #cikguseo #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar
GUARANTEE KE VCS ANNONA NI BERKESAN? . . Jika anda mencari penyelesaian kulit yang cepat, dalam masa 24 jam, 3 hari atau 7 hari, saya tidak beri jaminan melalui Vitamin C Serum. . . VCS ini mula kerja dari bawah. Ia bekerja berperingkat. Ia akan teropong kat kawasan kulit mana yang paling bermasalah, dan ia akan pergi situ dahulu. . . Fasa yang pertama ia akan menyembuhkan luka atau trauma pada kulit anda terlebih dahulu. Trauma ini boleh jadi akibat jerawat, luka kena pisau, kulit kena sunburn, kulit rosak pakai produk merkuri atau kulit melepoh kena air panas. Ia akan menutup luka tanpa hampir meninggalkan parut. . . Almost perfect. Itupun jika anda bertindak awal dan rajin sapu untuk merawat. . . Masuk fasa ke 2, ia bantu accelerate cells renewing process atau mempercepatkan proses pembaharuan sel setiap 28-30 hari. Fasa ini, anda akan mula perasan kulit jadi lebih sihat, bersih dan jerawat pun kurang menyinggah. . . Fasa ke 3, semua nutrien lengkap masuk dalam kulit dah. Makin lama makin serasi. Makin lama makin berseri. . . Penjagaan ada. Protection dengan sunblock pun ada. InsyaAllah. Kulit terpaksa cantik. . . Kos merawat pun dah berkurang. Cuma kos maintenance aje setiap 1 atau 2 bulan sekali. . . Credit : Ony Nurhusni Co-Founder Annona (Ahli Farmasi Bertauliah) . . Whatsapp 019-616 9808 atau klik link di bahagian BIO untuk order. . . #serum #serummurah #serumjeragat #serumcantik #serumajaib #serumwajah #serummurahmalaysia #serumpemutih #serumjerawat #serumantipenuaan #serummuka #serumvitc #serumpemutihwajah #serumvitaminc #serumwhitening #serumkecantikan #serumacne #serumglowing #serumparut #serummagic #serumviral #serumvitamincmurah #serumflawless #serummalaysia #cikguseo #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar
11008/24/2017
.
@dms360_dermax_superskin - .
Nak tahu macam mana gadis ini turun 28kg ? .
.
Ingat senang ke nak turun 28kg macam tu je ? Tapi jangan risau, Daien boleh bantu tau .
.
Tak payah habis ribu ribu duit tu. Roger je Daien ni. Servis tip top, nasihat percuma dan kepuasan gerenti .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360stokisKL #kosmetik #medispa #jerawat
.
DMS 360 Hotline 016-967 7880
. @dms360_dermax_superskin - . Nak tahu macam mana gadis ini turun 28kg ? . . Ingat senang ke nak turun 28kg macam tu je ? Tapi jangan risau, Daien boleh bantu tau . . Tak payah habis ribu ribu duit tu. Roger je Daien ni. Servis tip top, nasihat percuma dan kepuasan gerenti . . WhatsApp Daien 016-967 7880 . . #dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360stokisKL #kosmetik #medispa #jerawat . DMS 360 Hotline 016-967 7880
3008/24/2017
๐ŸŒบ Vitamin C Serum *(VCS)* by Annona
.
.
*No KKM:* NOT161004544K
.
.
VCS dari Annona ini bukan serum biasa tau. Ia adalah campuran dari:
โœ” Bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi
โœ” Asid hyraluronik
โœ” Gluthathione
โœ” Buah delima
โœ” Ekstrak herba semulajadi yang terpilih
.
.
*Apa istimewanya VCS dari Annona ni?*
.
.
๐Ÿ’• Setiap titisan VCS dari Annona ini mempunyai kekuatan 10x vitamin C dan memberi kesan lebih pantas berbanding biasa.
โŒ Tiada paraben
โŒ Tiada alkohol
โŒ Tiada campuran pewangi
โŒ Tiada pewarna
โœ” Mendapat kelulusan KKM
โœ” Produk ahli farmasi bertauliah
.
.
*Fungsi VCS dari Annona:*
.
.
1. Memudarkan parut dan jeragat
2. Mengecilkan liang pori terbuka
3. Melembap dan menganjalkan kulit
4. Memperbaiki sel kulit yang rosak akibat salah guna kosmetik beracun
.
.
โ—โ—โ—
==================
PAKEJ SUPER SAVER
==================
โœ” 2 botol Serum bernilai RM 180
โœ” Moisturizer bernilai RM 30
(Total RM 210)
.
.
Sekarang ada PROMO tau untuk Pakej Super Saver ni:
Awak hanya perlu bayar RM 150 untuk 2 botol serum (jimat RM 30). Dan kami bagi FREE lagi 1 moisturizer bernilai RM 30. .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ JIMAT RM 60 ๐Ÿ˜ฑ 
Cepat2 grab Pakej Super Saver sebelum kehabisan stok. .
.
Whatsapp 019-616 9808 atau klik link di bahagian BIO untuk order
.
.
#serum #serummurah #serumjeragat #serumcantik #serumajaib #serumwajah #serummurahmalaysia #serumpemutih #serumjerawat #serumantipenuaan #serummuka #serumvitc #serumpemutihwajah #serumvitaminc #serumwhitening #serumkecantikan #serumacne #serumglowing #serumparut #serummagic #serumviral #serumvitamincmurah #serumflawless #serummalaysia #serumkulit #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar
๐ŸŒบ Vitamin C Serum *(VCS)* by Annona . . *No KKM:* NOT161004544K . . VCS dari Annona ini bukan serum biasa tau. Ia adalah campuran dari: โœ” Bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi โœ” Asid hyraluronik โœ” Gluthathione โœ” Buah delima โœ” Ekstrak herba semulajadi yang terpilih . . *Apa istimewanya VCS dari Annona ni?* . . ๐Ÿ’• Setiap titisan VCS dari Annona ini mempunyai kekuatan 10x vitamin C dan memberi kesan lebih pantas berbanding biasa. โŒ Tiada paraben โŒ Tiada alkohol โŒ Tiada campuran pewangi โŒ Tiada pewarna โœ” Mendapat kelulusan KKM โœ” Produk ahli farmasi bertauliah . . *Fungsi VCS dari Annona:* . . 1. Memudarkan parut dan jeragat 2. Mengecilkan liang pori terbuka 3. Melembap dan menganjalkan kulit 4. Memperbaiki sel kulit yang rosak akibat salah guna kosmetik beracun . . โ—โ—โ— ================== PAKEJ SUPER SAVER ================== โœ” 2 botol Serum bernilai RM 180 โœ” Moisturizer bernilai RM 30 (Total RM 210) . . Sekarang ada PROMO tau untuk Pakej Super Saver ni: Awak hanya perlu bayar RM 150 untuk 2 botol serum (jimat RM 30). Dan kami bagi FREE lagi 1 moisturizer bernilai RM 30. . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ JIMAT RM 60 ๐Ÿ˜ฑ Cepat2 grab Pakej Super Saver sebelum kehabisan stok. . . Whatsapp 019-616 9808 atau klik link di bahagian BIO untuk order . . #serum #serummurah #serumjeragat #serumcantik #serumajaib #serumwajah #serummurahmalaysia #serumpemutih #serumjerawat #serumantipenuaan #serummuka #serumvitc #serumpemutihwajah #serumvitaminc #serumwhitening #serumkecantikan #serumacne #serumglowing #serumparut #serummagic #serumviral #serumvitamincmurah #serumflawless #serummalaysia #serumkulit #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar
7008/24/2017
.
Nak turun berat badan hanya dengan minum kopi ? .
.
Jom cuba Coffee Monatox ! .
.
Serius darling, tengok testimoni ni. Bukan setakat turun berat je..aset awak atas bawah pun jadi mantap mantop meletops ! .
.
Nak order ? .
.
WhatsApp Daien 016-967 7880 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360stokisKL #kosmetik #medispa #jerawat
. Nak turun berat badan hanya dengan minum kopi ? . . Jom cuba Coffee Monatox ! . . Serius darling, tengok testimoni ni. Bukan setakat turun berat je..aset awak atas bawah pun jadi mantap mantop meletops ! . . Nak order ? . . WhatsApp Daien 016-967 7880 . . #dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #sayajual #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #followmyig #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360stokisKL #kosmetik #medispa #jerawat
3008/24/2017
HANASUI SERUM VITAMIN C (SUDAH BPOM)

HARGA : 15.000/pcs

Pengolesan langsungย serum vitamin Cย ke kulit menjadi sangat penting, karena nutrisi yang masuk lewat makanan tidak semuanya bisa langsung dirasakan oleh kulit. Itu sebabnya perlu menggunakan vitamin topikal (langsung ke kulit). Serum Vitamin Cย adalah produk Inovatif untuk menjadikan kulit lebih berkilau indah dan meningkatkan vitalitas. Diformulasikan denganย Skin care Vitamin Cย Serum Active ingredients Vitamin C & E untukย mencerahkanย dan mengembalikan kemilau sehat alami kulit sertaย melembutkan kulit wajahย Anda.

Dengan formulasi yang baru, bahan yang jauh lebih bagus dan aman, sudah terdaftar BPOM resmi.

Befungsi : -ย mencerahkan warna kulit - menjaga elastisitas kulit - sebagai anti oksidan

Komposisinya :

Water, Gliserin, Proylene Glycol, Collagen, Sodium Phosphate, Hydroxyethylcellucose, DMDM Hydantoin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Perfume

Cara Pemakaian :

Oleskan tipis pada kulit wajah yang telah dibersihkan, diamkan hingga meresap. Lanjutkan dengan kirim perawatan anda.

Hasil TERBAIK pemakaian 2x sehari

#sisterolshoppku #brosispku #pkulover #pkucity #serumgold #serumgoldhanasui #serumgoldbpom #olshopterpercaya #olshopkosmetikmurah #distributorkosmetikmurah #pkupromo #promokosmetikkorea #serumvitaminc #serumwajah #serumhanasui
HANASUI SERUM VITAMIN C (SUDAH BPOM) HARGA : 15.000/pcs Pengolesan langsungย serum vitamin Cย ke kulit menjadi sangat penting, karena nutrisi yang masuk lewat makanan tidak semuanya bisa langsung dirasakan oleh kulit. Itu sebabnya perlu menggunakan vitamin topikal (langsung ke kulit). Serum Vitamin Cย adalah produk Inovatif untuk menjadikan kulit lebih berkilau indah dan meningkatkan vitalitas. Diformulasikan denganย Skin care Vitamin Cย Serum Active ingredients Vitamin C & E untukย mencerahkanย dan mengembalikan kemilau sehat alami kulit sertaย melembutkan kulit wajahย Anda. Dengan formulasi yang baru, bahan yang jauh lebih bagus dan aman, sudah terdaftar BPOM resmi. Befungsi : -ย mencerahkan warna kulit - menjaga elastisitas kulit - sebagai anti oksidan Komposisinya : Water, Gliserin, Proylene Glycol, Collagen, Sodium Phosphate, Hydroxyethylcellucose, DMDM Hydantoin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Perfume Cara Pemakaian : Oleskan tipis pada kulit wajah yang telah dibersihkan, diamkan hingga meresap. Lanjutkan dengan kirim perawatan anda. Hasil TERBAIK pemakaian 2x sehari #sisterolshoppku #brosispku #pkulover #pkucity #serumgold #serumgoldhanasui #serumgoldbpom #olshopterpercaya #olshopkosmetikmurah #distributorkosmetikmurah #pkupromo #promokosmetikkorea #serumvitaminc #serumwajah #serumhanasui
3008/24/2017
Penasaran dengan pengalaman nyata pemakaian produk Szava Cosmetics?
.
Admin coba sharing ya,
.
Szava ngga ada proses pengelupasan dan iritasi kulit, jadi ngga perlu khawatir bakal sakit saat mulai pakai.
.
Dalam pemakaian sehari hari, szava bikin pemakainya nyaman dalam beraktifitas, ngga perlu sembunyi dari matahari, dan tetap bisa memakai bedak dan kosmetik dekoratif lainnya saat siang hari.
.
Semakin lama dipakai, efeknya semakin bagus di kulit. Kulit makin halus dan cerah bersinar. Yang bikin lega, karena tanpa efek ketergantungan, jadi saat kelupaan ngga pakai selama beberapa waktu, kondisi kulit masih oke kok say.
.
Masih banyak lagi fakta menyenangkan dari para pemakai produk szava cosmetics.
.
Info / order
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wa 0857 0778 5409
Bbm D70204B4

#szava2017 #szavacosmetics 
#szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening  #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
Penasaran dengan pengalaman nyata pemakaian produk Szava Cosmetics? . Admin coba sharing ya, . Szava ngga ada proses pengelupasan dan iritasi kulit, jadi ngga perlu khawatir bakal sakit saat mulai pakai. . Dalam pemakaian sehari hari, szava bikin pemakainya nyaman dalam beraktifitas, ngga perlu sembunyi dari matahari, dan tetap bisa memakai bedak dan kosmetik dekoratif lainnya saat siang hari. . Semakin lama dipakai, efeknya semakin bagus di kulit. Kulit makin halus dan cerah bersinar. Yang bikin lega, karena tanpa efek ketergantungan, jadi saat kelupaan ngga pakai selama beberapa waktu, kondisi kulit masih oke kok say. . Masih banyak lagi fakta menyenangkan dari para pemakai produk szava cosmetics. . Info / order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Wa 0857 0778 5409 Bbm D70204B4 #szava2017 #szavacosmetics #szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
6008/24/2017
Ada yang dah tersalah guna skin care?...kulit muka semakin teruk?
Kembali lah gunakan vitamin...
Perbaiki cell kulit dengan #serumvitaminc .. Untuk info dan oder klik link wsp di atas ya (bio)

Trial pack rm39 jer
- serum 5ml
.
Super Saver Pack rm150
- 2 botol normal pack 15ml
- free gift moisturizer 10gm
Ada yang dah tersalah guna skin care?...kulit muka semakin teruk? Kembali lah gunakan vitamin... Perbaiki cell kulit dengan #serumvitaminc .. Untuk info dan oder klik link wsp di atas ya (bio) Trial pack rm39 jer - serum 5ml . Super Saver Pack rm150 - 2 botol normal pack 15ml - free gift moisturizer 10gm
2008/24/2017
Banyak yang tanya szava ini aman ga ya untuk BUSUI dan BUMIL,
aman ga ya untuk kulit sensitif ?
.
 Szava mengandung bahan bahan yang aman untuk digunakan,,
Harga premium dengan hasil yang memuaskan dan ga mengecewakan 
Karna bahan nya yang aman , memang butuh proses untuk mendapatkan kulit wajah yang sehat ,,
Karna produk szava bukan sulap yg bisa merubah seketika menjadi putih .
.
Ga usah ragu lagi dengan szava ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Info / order
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wa 0857 0778 5409
Bbm D70204B4

#szava2017 #szavacosmetics 
#szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening  #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
Banyak yang tanya szava ini aman ga ya untuk BUSUI dan BUMIL, aman ga ya untuk kulit sensitif ? . Szava mengandung bahan bahan yang aman untuk digunakan,, Harga premium dengan hasil yang memuaskan dan ga mengecewakan Karna bahan nya yang aman , memang butuh proses untuk mendapatkan kulit wajah yang sehat ,, Karna produk szava bukan sulap yg bisa merubah seketika menjadi putih . . Ga usah ragu lagi dengan szava ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Info / order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Wa 0857 0778 5409 Bbm D70204B4 #szava2017 #szavacosmetics #szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro
7008/24/2017
HANASUI SERUM ANTI ACNE JAYA MANDIRI

BPOM NA 18160103199

Aman untuk semua jenis kulit

Anti Acne Serum mengandung kombinasi bahan bakteriostatika dan bahan bakterisida yang efektif untuk mencegah dan mengurangi jerawat. Diformulasikan dengan bahan-bahan tambahan water soluble, sehingga tidak menimbulkan komedo, tidak lengket dan melembabkan kulit muka. 
KEGUNAAN
-Mencegah dan mengurangi jerawat
-Mencegah iritasi wajah (kemerahan) akibat timbulnya jerawat
-Melembabkan kulit wajah yang kering akibat jerawat

CARA PEMAKAIAN:
Tetaskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang berjerawat. Untuk pencegahan serum dapat digunakan pada seluruh wajah secara tipis.

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldenbirdnest #serumcollagenmurah #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumvitaminmurah #serumvitamincmurah #serumagrindo #serumvitamincasli #serummurah #serumwajahmurah #serumvitaminccollagen #serumcollagen #serumcollagenmurah #jualserumvitaminc #jualserumcollagen #jualserummurah #jualserumwajah #jualserumvitaminccollagen
HANASUI SERUM ANTI ACNE JAYA MANDIRI BPOM NA 18160103199 Aman untuk semua jenis kulit Anti Acne Serum mengandung kombinasi bahan bakteriostatika dan bahan bakterisida yang efektif untuk mencegah dan mengurangi jerawat. Diformulasikan dengan bahan-bahan tambahan water soluble, sehingga tidak menimbulkan komedo, tidak lengket dan melembabkan kulit muka. KEGUNAAN -Mencegah dan mengurangi jerawat -Mencegah iritasi wajah (kemerahan) akibat timbulnya jerawat -Melembabkan kulit wajah yang kering akibat jerawat CARA PEMAKAIAN: Tetaskan 2-3 tetes serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang berjerawat. Untuk pencegahan serum dapat digunakan pada seluruh wajah secara tipis. #serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldenbirdnest #serumcollagenmurah #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumvitaminmurah #serumvitamincmurah #serumagrindo #serumvitamincasli #serummurah #serumwajahmurah #serumvitaminccollagen #serumcollagen #serumcollagenmurah #jualserumvitaminc #jualserumcollagen #jualserummurah #jualserumwajah #jualserumvitaminccollagen
1289008/22/2017
.
CUAK MUKA BERMINYAK WAKTU BEKERJA ? .
.
โ€œBaru pukul 11 pagi, muka dah berminyak-minyak. Abis semua mekap cair dan comot. Leceh betul la nak touch up balik. Pori-pori pun dah nampak besar. Adoii la. Tension betul!โ€ - Nina, Eksekutif, Damansara .
.
Ermmm. Rasanya ramai wanita bekerja yang alami masalah cenggini kan. Kena pulak time tu nak masuk meeting, muka plak berminyak-minyak, silap-silap boleh goreng telur ๐Ÿ˜ญ .
.
Bagaimana DMS 360 boleh merawat wajah anda ? .
.
DMS 360 bertindak melawan tanda-tanda penuaan seperti jeragat, kulit kusam, tona warna tak sekata, kedutan & garis-garis halus yang terdapat pada kulit wajah .
.
Juga membantu mengecilkan pori-pori, mencegah jerawat dan memudarkan parut jerawat serta memberi kesegaran, melembut & keanjalan pada kulit muka .
.
Jom rawat muka sis jom. Takkan nak biar je kan minyak tu bermaharajalela kan ? .
.
WhatsApp Sya 011-40591669 .
.
#FATAWAY #dmslover #dms360 #dmsOne #dmscerminseri #dmsspeedglowing #dmskopimonatox #dmsfataway #dmsmisse #dmsmissslim #dmsperlaqueen3d #dmshybridcccream #dmsfoundation4d #dmsfoundation5d #dmsserumstemcell #dmsserumglowing #dmssuperskinz #dmssupernovaserum #serumvitamincbooster #dmsladypinkcoffee #dms360original #dmsviral #igshopmalaysia #nakcantik #jerawat #jeragat #serumvitaminc #serumwajah #serumglowing #dms360original #dmsoneexclusive5in1
. CUAK MUKA BERMINYAK WAKTU BEKERJA ? . . โ€œBaru pukul 11 pagi, muka dah berminyak-minyak. Abis semua mekap cair dan comot. Leceh betul la nak touch up balik. Pori-pori pun dah nampak besar. Adoii la. Tension betul!โ€ - Nina, Eksekutif, Damansara . . Ermmm. Rasanya ramai wanita bekerja yang alami masalah cenggini kan. Kena pulak time tu nak masuk meeting, muka plak berminyak-minyak, silap-silap boleh goreng telur ๐Ÿ˜ญ . . Bagaimana DMS 360 boleh merawat wajah anda ? . . DMS 360 bertindak melawan tanda-tanda penuaan seperti jeragat, kulit kusam, tona warna tak sekata, kedutan & garis-garis halus yang terdapat pada kulit wajah . . Juga membantu mengecilkan pori-pori, mencegah jerawat dan memudarkan parut jerawat serta memberi kesegaran, melembut & keanjalan pada kulit muka . . Jom rawat muka sis jom. Takkan nak biar je kan minyak tu bermaharajalela kan ? . . WhatsApp Sya 011-40591669 . . #FATAWAY #dmslover #dms360 #dmsOne #dmscerminseri #dmsspeedglowing #dmskopimonatox #dmsfataway #dmsmisse #dmsmissslim #dmsperlaqueen3d #dmshybridcccream #dmsfoundation4d #dmsfoundation5d #dmsserumstemcell #dmsserumglowing #dmssuperskinz #dmssupernovaserum #serumvitamincbooster #dmsladypinkcoffee #dms360original #dmsviral #igshopmalaysia #nakcantik #jerawat #jeragat #serumvitaminc #serumwajah #serumglowing #dms360original #dmsoneexclusive5in1
178108/23/2017
Korang tau tak masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit kusam dan sunburn tu sebenarnya senang jer nak diatasi..?
.
Firstly, semestinya korang kena konsisten guna pencuci muka yg sesuai dgn kulit muka korang tu..
.
Selain pencuci muka, korang kena lar guna toner ker, moisturizer ker, krim siang dan krim mlm..
.
Tapi klu nk lg best korang guna SERUM..!!
.
namun, jika digunakn semua sekali iaitu sabun pun kita guna, toner pun guna,krim siang,krim mlm,moisturizer & SERUM pun kita pakai..Perghh ini adalah adunan terbaik utk merawati kulit wajah kita yg bmasalah tu dan semestinya akhirnya kita akan dpt kulit muka yg kita idam2kan selama ini.. ๐Ÿ˜
.
Tp klu korang malas nak tepek suma skincare tu kat muka korang,takpe korang guna sabun pencuci muka dan SERUM jer pun dah ok dah..
.
Ok..dipendekkan citer,baim nak sarankan antara serum terbaik yg korang boleh guna adalah semestinya NATURE WHITE SERUM..!!! Harga nature white serum pun AMAT BERPATUTAN DENGAN KUALITI SERUM YG DIHASILKAN tau..! Trust me..! Gerenti korang tak kan menyesal punya lah bila dah cuba NATURE WHITE SERUM..!
.
Kat bawah ni antara kelebihan NW Serum:
.
๐ŸŒบ Mengecilkan pori wajah
๐ŸŒบ Mengecut & memudarkan parut jerawat
๐ŸŒบ Mengekalkan kelembapan kulit
๐ŸŒบ Mengurangkan jerawat & jeragat
๐ŸŒบ Kulit wajah jadi glowing
๐ŸŒบ Mengurangkan kulit berminyak
๐ŸŒบ Tona kulit wajah lebih sekata
๐ŸŒบ Melambatkan proses penuaan
๐ŸŒบ Tanpa pengelupasan
๐ŸŒบ Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
๐ŸŒบ Mencerahkan kulit
๐ŸŒบ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)
.
Aisshh.. ckp panjang2 pun tak guna.. korang cubalah sendiri..!
.
Ok.. BERITA BAIK! skrg ada PROMO GOJES MERDEKA.. 1 botol serum HARGA NYA HANYA RM85 SAHAJA.. POS PCUMA.. normal price adlh rm99..
.
Order skrg.. Lambat.. Melepasss ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
.
KELULUSAN KKM : NOT161104047K
.
โœณ dm atau whatsapp 0173401483
โœณ dm atau whatsapp 0173401483
โœณ dm atau whatsapp 0173401483
Korang tau tak masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit kusam dan sunburn tu sebenarnya senang jer nak diatasi..? . Firstly, semestinya korang kena konsisten guna pencuci muka yg sesuai dgn kulit muka korang tu.. . Selain pencuci muka, korang kena lar guna toner ker, moisturizer ker, krim siang dan krim mlm.. . Tapi klu nk lg best korang guna SERUM..!! . namun, jika digunakn semua sekali iaitu sabun pun kita guna, toner pun guna,krim siang,krim mlm,moisturizer & SERUM pun kita pakai..Perghh ini adalah adunan terbaik utk merawati kulit wajah kita yg bmasalah tu dan semestinya akhirnya kita akan dpt kulit muka yg kita idam2kan selama ini.. ๐Ÿ˜ . Tp klu korang malas nak tepek suma skincare tu kat muka korang,takpe korang guna sabun pencuci muka dan SERUM jer pun dah ok dah.. . Ok..dipendekkan citer,baim nak sarankan antara serum terbaik yg korang boleh guna adalah semestinya NATURE WHITE SERUM..!!! Harga nature white serum pun AMAT BERPATUTAN DENGAN KUALITI SERUM YG DIHASILKAN tau..! Trust me..! Gerenti korang tak kan menyesal punya lah bila dah cuba NATURE WHITE SERUM..! . Kat bawah ni antara kelebihan NW Serum: . ๐ŸŒบ Mengecilkan pori wajah ๐ŸŒบ Mengecut & memudarkan parut jerawat ๐ŸŒบ Mengekalkan kelembapan kulit ๐ŸŒบ Mengurangkan jerawat & jeragat ๐ŸŒบ Kulit wajah jadi glowing ๐ŸŒบ Mengurangkan kulit berminyak ๐ŸŒบ Tona kulit wajah lebih sekata ๐ŸŒบ Melambatkan proses penuaan ๐ŸŒบ Tanpa pengelupasan ๐ŸŒบ Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus ๐ŸŒบ Mencerahkan kulit ๐ŸŒบ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit) . Aisshh.. ckp panjang2 pun tak guna.. korang cubalah sendiri..! . Ok.. BERITA BAIK! skrg ada PROMO GOJES MERDEKA.. 1 botol serum HARGA NYA HANYA RM85 SAHAJA.. POS PCUMA.. normal price adlh rm99.. . Order skrg.. Lambat.. Melepasss ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š . KELULUSAN KKM : NOT161104047K . โœณ dm atau whatsapp 0173401483 โœณ dm atau whatsapp 0173401483 โœณ dm atau whatsapp 0173401483
162208/23/2017
SERUM COLLAGEN VITAMIN C/ PEMUTIH WAJAH Rp. 16.000

Serum Collagen Vitamin C Hanasui Jaya Mandiri

ANDA PASTI TAU KEGUNAAN COLLAGEN YANG SANGAT BAIK UNTUK KULIT, MENUNDA PENUAAN DINI, MENCERAHKAN KULIT, MENGURANGI KERUTAN WAJAH DAN MENUTRISI SECARA MENDALAM KULIT ANDA. MENGANDUNG VITAMIN C MURNI YANG DIKOMBINASIKAN DENGAN ZAT PEMUTIH YANG AMAN UNTUK KULIT WAJAH DALAM BASIS GEL YANG LEMBUT YANG DAPAT MERESAP KULIT DAN TIDAK LENGKET DI KULIT DENGAN PH SEIMBANG DENGAN KULIT. DIFORMULASIKAN DENGAN BAGAN AKTIF ENHANCER ETHOXYDIGLICOL SEHINGGA BAHAN AKTIF LEBIH MUDAH MENEMBUS KULIT.

KEGUNAAN :
- EXTRA COLLAGEN YANG TERKANDUNG PADA PEMAKAIAN RUTIN AKAN EMNGURANGI KERUTAN DAN KANTUNG MATA.
- VITAMIN C DAN EXTRA WHITENING DOSIS TINGGI YANG MEMBANTU CEPATNYA PEMUTIHAN KULIT.

LALU APA BEDANYA DENGAN SERUM VITAMIN C BIASA?
BEDANYA ADALAH SERUM COLLAGEN INI, DENGAN FORMULA COLLAGEN LEBIH KHUSUS DAN EXTRA MELAWAN BERKERUTNYA KULIT, SEHINGGA TAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA. UNTUK ANDA YANG MASIH MUDA, KULIT ANDA TAMPAK SELALU KENYAL, BERSIH DAN MEMPERCANTIK WAJAH. DITAMBAH DENGAN VITAMIN C DOSIS SANGAT TINGGI UNTUK MEMBANTU KULIT ANDA LEBIH PUTIH BERSERI. SEBAIKNYA DIGUNAKAN BERSAMA DENGAN PURE COLLAGEN + 24K.

NB :
- Barang rusak di pengiriman bukan tanggung jawab penjual, karena barang sebelum dikirim sudah dicek dalam keadaan baik.

#serumwajahaman #serumwajahmurah #serumvitaminc #serumwajah
SERUM COLLAGEN VITAMIN C/ PEMUTIH WAJAH Rp. 16.000 Serum Collagen Vitamin C Hanasui Jaya Mandiri ANDA PASTI TAU KEGUNAAN COLLAGEN YANG SANGAT BAIK UNTUK KULIT, MENUNDA PENUAAN DINI, MENCERAHKAN KULIT, MENGURANGI KERUTAN WAJAH DAN MENUTRISI SECARA MENDALAM KULIT ANDA. MENGANDUNG VITAMIN C MURNI YANG DIKOMBINASIKAN DENGAN ZAT PEMUTIH YANG AMAN UNTUK KULIT WAJAH DALAM BASIS GEL YANG LEMBUT YANG DAPAT MERESAP KULIT DAN TIDAK LENGKET DI KULIT DENGAN PH SEIMBANG DENGAN KULIT. DIFORMULASIKAN DENGAN BAGAN AKTIF ENHANCER ETHOXYDIGLICOL SEHINGGA BAHAN AKTIF LEBIH MUDAH MENEMBUS KULIT. KEGUNAAN : - EXTRA COLLAGEN YANG TERKANDUNG PADA PEMAKAIAN RUTIN AKAN EMNGURANGI KERUTAN DAN KANTUNG MATA. - VITAMIN C DAN EXTRA WHITENING DOSIS TINGGI YANG MEMBANTU CEPATNYA PEMUTIHAN KULIT. LALU APA BEDANYA DENGAN SERUM VITAMIN C BIASA? BEDANYA ADALAH SERUM COLLAGEN INI, DENGAN FORMULA COLLAGEN LEBIH KHUSUS DAN EXTRA MELAWAN BERKERUTNYA KULIT, SEHINGGA TAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA SEBENARNYA. UNTUK ANDA YANG MASIH MUDA, KULIT ANDA TAMPAK SELALU KENYAL, BERSIH DAN MEMPERCANTIK WAJAH. DITAMBAH DENGAN VITAMIN C DOSIS SANGAT TINGGI UNTUK MEMBANTU KULIT ANDA LEBIH PUTIH BERSERI. SEBAIKNYA DIGUNAKAN BERSAMA DENGAN PURE COLLAGEN + 24K. NB : - Barang rusak di pengiriman bukan tanggung jawab penjual, karena barang sebelum dikirim sudah dicek dalam keadaan baik. #serumwajahaman #serumwajahmurah #serumvitaminc #serumwajah
1504007/26/2017
Bila menjelang usia 30 an, regim penjagaan skin dah tak boleh ikut cara masa usia 20an tau. Proses penuaan semakin aktif dan penjagaan kesihatan dan skin perlu xtra care

So camne nak dapat skin yang glowing & tampak muda? ๐Ÿค”

Kalau awak bukan jenis kulit sensitif, pilihlah produk yang mengandungi AHA. Tujuannya untuk buang sel kulit mati & menggalakkan pertumbuhan sel baru. Awak juga digalakkan menggunakan serum yang menggunakan vitamin c untuk melambatkan timbulnya garisan penuaan

Produk yang awak boleh gunakan ialah Yanko Platinum yang ada AHA. Untuk serum pula, THE BEST awak boleh guna SERUM VITAMIN C Lurveya. Boleh slide gambar untuk both products ye ๐ŸŒธ

#yankoskincare
#tonervitaminclurveya
#serumvitaminc
#tipsawetmuda
#tipsnakcantik
#tipsawetmuda
Bila menjelang usia 30 an, regim penjagaan skin dah tak boleh ikut cara masa usia 20an tau. Proses penuaan semakin aktif dan penjagaan kesihatan dan skin perlu xtra care So camne nak dapat skin yang glowing & tampak muda? ๐Ÿค” Kalau awak bukan jenis kulit sensitif, pilihlah produk yang mengandungi AHA. Tujuannya untuk buang sel kulit mati & menggalakkan pertumbuhan sel baru. Awak juga digalakkan menggunakan serum yang menggunakan vitamin c untuk melambatkan timbulnya garisan penuaan Produk yang awak boleh gunakan ialah Yanko Platinum yang ada AHA. Untuk serum pula, THE BEST awak boleh guna SERUM VITAMIN C Lurveya. Boleh slide gambar untuk both products ye ๐ŸŒธ #yankoskincare #tonervitaminclurveya #serumvitaminc #tipsawetmuda #tipsnakcantik #tipsawetmuda
43008/23/2017
Today shoot #vcsannona #serumvitaminc ๐ŸŠ by @lady_annona ๐Ÿ˜Š 
firsttime Mua makeupkan muka sendiri ni ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ selalu makeup sendiri pink2 ni. nude2 pulak ๐Ÿ˜‚
Today shoot #vcsannona #serumvitaminc ๐ŸŠ by @lady_annona ๐Ÿ˜Š firsttime Mua makeupkan muka sendiri ni ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ selalu makeup sendiri pink2 ni. nude2 pulak ๐Ÿ˜‚
448411/19/2016
SERUM VITAMIN C DAN COLAGEN 
INI NEW BPOM 
Merupakan produk perawatan kulit yang berguna memperlambat proses penuaan dini dan menyamarkan keriput ( atau kerutan ) kulit wajah.

Tiga Fungsi Utama Vitamin-C Pada Kulit.

Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).
Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara alamiah.
Kegunaan SERUM VITAMIN C DAN E Bagi Kulit.

Menyamarkan Kerutan.
Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah.
Mencegah penuaan dini.
Mengenyalkan dan melenturkan kulit..
Menghaluskan kulit.
Mencerahkan kulit ( look brightness ).
Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit

Harga --10.000--
Wa 08981127886
Bbm D45AD0E2
Line @ichiolshop (pake @ ya)

#serumvitc #serumvitaminc #serumvitcmurah #serumvitccollagen #serumvitaminccollagen
SERUM VITAMIN C DAN COLAGEN INI NEW BPOM Merupakan produk perawatan kulit yang berguna memperlambat proses penuaan dini dan menyamarkan keriput ( atau kerutan ) kulit wajah. Tiga Fungsi Utama Vitamin-C Pada Kulit. Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb). Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ). Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara alamiah. Kegunaan SERUM VITAMIN C DAN E Bagi Kulit. Menyamarkan Kerutan. Membatasi pembentukan garis-garis halus wajah. Mencegah penuaan dini. Mengenyalkan dan melenturkan kulit.. Menghaluskan kulit. Mencerahkan kulit ( look brightness ). Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit Harga --10.000-- Wa 08981127886 Bbm D45AD0E2 Line @ichiolshop (pake @ ya) #serumvitc #serumvitaminc #serumvitcmurah #serumvitccollagen #serumvitaminccollagen
3698501/11/2017
VIDEO DEMO Dermaroller ๐Ÿ˜
Rp 190.000
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut #pengecilpori  #penghilangflek #serumvitaminc
VIDEO DEMO Dermaroller ๐Ÿ˜ Rp 190.000 Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. #Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi #pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut #pengecilpori #penghilangflek #serumvitaminc
15622475108/12/2017
Ini diaa 4 serum dari Pratista (Acne Serum, Reverse Aging Serum, Whitening Serum, dan Renewal Serum) yang memiliki daya kerja kuat karena tekstur bahannya yang cepat meresap ke kulit dan dapat membantu menjaga kelembaban pada kulit wajah.
.
Yuk, mulai sekarang lakukan perawatan kulit dengan serum wajah. Gunakan salah satu dari 4 serum andalan Pratista ini
.
1. Anti Acne Serum
Serum yang mengandung vitamin C dan niacinamide yang dapat membantu atasi keluhan jerawat diwajah. Anti Acne Serum merupakan salah satu item dari rangkaian treatment paket lengkap jerawat.

2. Whitening Serum
Kandungan utama dalam Whitening Serum yaitu AHA yang membantu membuat kulit dapat menjadi lebih sehat dan tampak lebih cerah.

3. Revearse Aging Serum
Buat Kakak yang sudah menginjak usia 25 tahun ke atas penting banget untuk memakai Reverse Aging Serum. Merupakan kombinasi formulasi Vitamin C dan kolagen yang berfungsi melembabkan, memberi nutrisi pada kulit, dan sebagai anti penuaan pada kulit.

4. Renewal Serum
Renewal Serum merupakan serum multifungsi yang memiliki kandungan Lamb Placenta dan Ester Vitamin C yang berfungsi memperbaiki jaringan kulit yang rusak akibat radikal bebas, menutrisi kulit wajah agar menjadi bersih, cerah, kenyal, dan sehat.
.
Kira-kira kakak cocok pakai serum yang mana? Biar gak bingung lakukan konsultasi dulu dengan tim pratista ya Kaaak๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Contact us:
Line@: (at)pratista.id (pakai @)
Line: pratistaa
Wa: 089624295168
.
#pratista
#pratistaskincare
#loveyourself
#loveyourskin
#beautywithpratista
#produkpratista
#serum
#serumwajah
#serumvitaminc
#serumvitc
#serumjerawat
#serumaging
Ini diaa 4 serum dari Pratista (Acne Serum, Reverse Aging Serum, Whitening Serum, dan Renewal Serum) yang memiliki daya kerja kuat karena tekstur bahannya yang cepat meresap ke kulit dan dapat membantu menjaga kelembaban pada kulit wajah. . Yuk, mulai sekarang lakukan perawatan kulit dengan serum wajah. Gunakan salah satu dari 4 serum andalan Pratista ini . 1. Anti Acne Serum Serum yang mengandung vitamin C dan niacinamide yang dapat membantu atasi keluhan jerawat diwajah. Anti Acne Serum merupakan salah satu item dari rangkaian treatment paket lengkap jerawat. 2. Whitening Serum Kandungan utama dalam Whitening Serum yaitu AHA yang membantu membuat kulit dapat menjadi lebih sehat dan tampak lebih cerah. 3. Revearse Aging Serum Buat Kakak yang sudah menginjak usia 25 tahun ke atas penting banget untuk memakai Reverse Aging Serum. Merupakan kombinasi formulasi Vitamin C dan kolagen yang berfungsi melembabkan, memberi nutrisi pada kulit, dan sebagai anti penuaan pada kulit. 4. Renewal Serum Renewal Serum merupakan serum multifungsi yang memiliki kandungan Lamb Placenta dan Ester Vitamin C yang berfungsi memperbaiki jaringan kulit yang rusak akibat radikal bebas, menutrisi kulit wajah agar menjadi bersih, cerah, kenyal, dan sehat. . Kira-kira kakak cocok pakai serum yang mana? Biar gak bingung lakukan konsultasi dulu dengan tim pratista ya Kaaak๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . Contact us: Line@: (at)pratista.id (pakai @) Line: pratistaa Wa: 089624295168 . #pratista #pratistaskincare #loveyourself #loveyourskin #beautywithpratista #produkpratista #serum #serumwajah #serumvitaminc #serumvitc #serumjerawat #serumaging
1728308/15/2017
Next