#shiseidoblackmaskmalaysia medias

Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
14002/20/2017
Alamakkk..baru perasan kulit muka iols lain macam...pg td ada perasan gak..tp xsempat belek sebab dah lmbt..ni dok belek2..mmg betullah!!! Hooraayyy...mmg xde filter tak de edit eh..original pictures taken by IP5s. Mmg sengaja amik angle mcm ni...Cuba korang zoom kawasan hidung, tepi hidung tu... #blackheads #whiteheads semua dah hilang..pori2 pun dah kecik dah...pastu mcm pinkish2 sikit..๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
walauwei..unbelievable!!! tak sia2 bukak mask pukul 2pg sampai meleleh air mata kalo gini resultnya!!! Sapa2 nak try, meh rapat2 wasap terus!! #0192852131 #shiseidomask #shiseido #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
Alamakkk..baru perasan kulit muka iols lain macam...pg td ada perasan gak..tp xsempat belek sebab dah lmbt..ni dok belek2..mmg betullah!!! Hooraayyy...mmg xde filter tak de edit eh..original pictures taken by IP5s. Mmg sengaja amik angle mcm ni...Cuba korang zoom kawasan hidung, tepi hidung tu... #blackheads #whiteheads semua dah hilang..pori2 pun dah kecik dah...pastu mcm pinkish2 sikit..๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ walauwei..unbelievable!!! tak sia2 bukak mask pukul 2pg sampai meleleh air mata kalo gini resultnya!!! Sapa2 nak try, meh rapat2 wasap terus!! #0192852131 #shiseidomask #shiseido #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
16002/20/2017
Shiseido Peel-off Black Mask dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah.

Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask :
* Ampuh mengangkat komedo
* Mengecilkan pori-pori
* Mengangkat sel kulit mati

Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit)
4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu

#shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackmasker #shiseidoblackmaskasli #shiseidoblackoriginal #naturgoblack #naturgoblackmask #naturgo #naturgomurah #shiseidowhite #shiseidowhitemurah #shiseidogoldmurah #shiseidogold #shiseidogoldmaskmurah #maskerhellokitty
Shiseido Peel-off Black Mask dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah. Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask : * Ampuh mengangkat komedo * Mengecilkan pori-pori * Mengangkat sel kulit mati Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan 2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir) 3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit) 4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas 5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackmasker #shiseidoblackmaskasli #shiseidoblackoriginal #naturgoblack #naturgoblackmask #naturgo #naturgomurah #shiseidowhite #shiseidowhitemurah #shiseidogoldmurah #shiseidogold #shiseidogoldmaskmurah #maskerhellokitty
1002/11/2017
Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
13002/07/2017
Shiseido Peel-off Black Mask
Harga : Rp1.250/sachet
Tanpa Box Kelipatan 10sachet.
Note : per50 sachet = 1box besar

Shiseido Black
dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah.

Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask :
* Ampuh mengangkat komedo
* Mengecilkan pori-pori
* Mengangkat sel kulit mati

Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit)
4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu

#shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackmasker #shiseidoblackmaskasli #shiseidoblackoriginal #naturgoblack #naturgoblackmask #naturgomurah #shiseidowhitemurah #shiseidogoldmurah
Shiseido Peel-off Black Mask Harga : Rp1.250/sachet Tanpa Box Kelipatan 10sachet. Note : per50 sachet = 1box besar Shiseido Black dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah. Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask : * Ampuh mengangkat komedo * Mengecilkan pori-pori * Mengangkat sel kulit mati Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan 2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir) 3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit) 4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas 5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackmasker #shiseidoblackmaskasli #shiseidoblackoriginal #naturgoblack #naturgoblackmask #naturgomurah #shiseidowhitemurah #shiseidogoldmurah
2001/30/2017
SHISEIDO WHITE MASK๐Ÿ˜
๐Ÿ’ฐ 35.000/10pcs

Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
-

#shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
SHISEIDO WHITE MASK๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฐ 35.000/10pcs Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. - #shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
3001/29/2017
SHISEIDO GOLD MASK๐Ÿ˜
๐Ÿ’ฐ 33.000/10pcs

Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
-

#shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask  #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
SHISEIDO GOLD MASK๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฐ 33.000/10pcs Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. - #shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
3001/29/2017
SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜
๐Ÿ’ฐ 33.000/10pcs

Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
-

#shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask  #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฐ 33.000/10pcs Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. - #shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
2001/29/2017
Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
14101/27/2017
SHISEIDO MASK

1pcs-RM1
10pcs-RM8
20pcs-RM15
50pcs-RM25
100pcs-RM40
Postage RM8SM/RM12SS

WHATSAPP  0139729616-EISYA

Fungsi: โ—† Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead)
โ—† Mengecilkan pori2
โ—† Mengurangkan kedutan & penuaan

Cara Penggunaan:
โ†’ Cuci muka terlbh dahulu
โ†’ Wapkan muka dgn air panas agar pori2 terbuka (tidak wajib)
โ†’ Sapukan masker dimuka terutama di bahagian yg diinginkan spt hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata)
โ†’ Biarkan selama 30 minit @ masker betul2 kering & keras
โ†’ Tanggalkan masker perlahan- lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yg keluar pd masker
โ†’ Bersihkan wajah dgn air โ˜… Gunakan 2-3x seminggu utk kesan terbaik
โ˜… Sepeket blh pakai 2-3x mengikut penggunaan
โ˜… Simpan dlm bekas trtutup selepas dibuka
โ˜… Jika mendapat sebarang alahan blh berhenti menggunakan mask ini

#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomaskblack #shiseidomaskmalaysia #shiseidomaskblackmurah #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskasli #trustedseller #trustedsellermalaysian
SHISEIDO MASK 1pcs-RM1 10pcs-RM8 20pcs-RM15 50pcs-RM25 100pcs-RM40 Postage RM8SM/RM12SS WHATSAPP 0139729616-EISYA Fungsi: โ—† Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead) โ—† Mengecilkan pori2 โ—† Mengurangkan kedutan & penuaan Cara Penggunaan: โ†’ Cuci muka terlbh dahulu โ†’ Wapkan muka dgn air panas agar pori2 terbuka (tidak wajib) โ†’ Sapukan masker dimuka terutama di bahagian yg diinginkan spt hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata) โ†’ Biarkan selama 30 minit @ masker betul2 kering & keras โ†’ Tanggalkan masker perlahan- lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yg keluar pd masker โ†’ Bersihkan wajah dgn air โ˜… Gunakan 2-3x seminggu utk kesan terbaik โ˜… Sepeket blh pakai 2-3x mengikut penggunaan โ˜… Simpan dlm bekas trtutup selepas dibuka โ˜… Jika mendapat sebarang alahan blh berhenti menggunakan mask ini #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomaskblack #shiseidomaskmalaysia #shiseidomaskblackmurah #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskasli #trustedseller #trustedsellermalaysian
130001/21/2017
Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
8301/18/2017
SHISEIDO BLACK MASK

Shiseido Black Mask ini merupakan Masker Peel Off, yang digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah. Mengangkat sebum, sel kulit mati, komedo (blackheads dan whiteheads), mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Cara pemakaian:
1. Bersihkan wajah / bagian yg akan di oleskan
2. Opsi tambahan : Untuk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake Shiseido Mask, wajahnya diuapkan pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat (optional boleh dilakukan / tidak dilakukan).
3. Oleskan Shiseido Black Mask secara merata ke bagian muka yang diinginkan, hindari alis, daerah sekitar mata dan bibir.
4. Biarkan selama 25-35 menit (sampai masker mengering). 5. Peel off dengan hati-hati dari arah luar ke dalam. Setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas.
6. Opsi tambahan : kompres muka dengan air dingin/es biar pori-porinya mengecil lagi
7. Apply toner setelahnya (recomended)
8. Wajah bebas dari komedo 
Dapat digunakan 2-3 x dalam seminggu.
.
๐ŸŒผJika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5-6 x, simpan sisa masker yang belum digunakan dalam kulkas.
.
.
โœ”Caranya untuk steam : ambil air panas ke dalam wadah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk.
Steam sekitar 5-10 menit saja. Bila berkeringat, seka dulu dengan tisu.
.
.
#GhaniiShop #ghanii_shop #shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidogold #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmurah #maskershiseido #maskershiseidoasli #maskershiseidogold #maskershiseidoblack #naturgoori #naturgomask #naturgomurah #naturgodis #maskernaturgo #maskernaturgomurah #maskernaturgoasli #maskernaturgomurmer 
#onlineshopbandung #onlineshopcimahi #onlineshopjakartamurah #onlineshoptanggerang
SHISEIDO BLACK MASK Shiseido Black Mask ini merupakan Masker Peel Off, yang digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah. Mengangkat sebum, sel kulit mati, komedo (blackheads dan whiteheads), mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Cara pemakaian: 1. Bersihkan wajah / bagian yg akan di oleskan 2. Opsi tambahan : Untuk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake Shiseido Mask, wajahnya diuapkan pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat (optional boleh dilakukan / tidak dilakukan). 3. Oleskan Shiseido Black Mask secara merata ke bagian muka yang diinginkan, hindari alis, daerah sekitar mata dan bibir. 4. Biarkan selama 25-35 menit (sampai masker mengering). 5. Peel off dengan hati-hati dari arah luar ke dalam. Setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas. 6. Opsi tambahan : kompres muka dengan air dingin/es biar pori-porinya mengecil lagi 7. Apply toner setelahnya (recomended) 8. Wajah bebas dari komedo Dapat digunakan 2-3 x dalam seminggu. . ๐ŸŒผJika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5-6 x, simpan sisa masker yang belum digunakan dalam kulkas. . . โœ”Caranya untuk steam : ambil air panas ke dalam wadah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk. Steam sekitar 5-10 menit saja. Bila berkeringat, seka dulu dengan tisu. . . #GhaniiShop #ghanii_shop #shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidogold #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmurah #maskershiseido #maskershiseidoasli #maskershiseidogold #maskershiseidoblack #naturgoori #naturgomask #naturgomurah #naturgodis #maskernaturgo #maskernaturgomurah #maskernaturgoasli #maskernaturgomurmer #onlineshopbandung #onlineshopcimahi #onlineshopjakartamurah #onlineshoptanggerang
5301/11/2017
SHISEIDO WHITE MASK๐Ÿ˜
๐Ÿ’ฐ 18.000/10pcs

Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
-

#shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
SHISEIDO WHITE MASK๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฐ 18.000/10pcs Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. - #shiseido #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite #shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia #shiseidogold #shiseidogoldmurah #shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah #shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask #shiseidosemarang #shiseidomasksemarang #shiseidomaskersemarang #shiseidowhitesemarang #shiseidogoldsemarang #shiseidoblacksemarang
3001/03/2017
Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
7112/23/2016
Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
4012/07/2016
Alamakkk..baru perasan kulit muka iols lain macam...pg td ada perasan gak..tp xsempat belek sebab dah lmbt..ni dok belek2..mmg betullah!!! Hooraayyy...mmg xde filter tak de edit eh..original pictures taken by IP5s. Mmg sengaja amik angle mcm ni...Cuba korang zoom kawasan hidung, tepi hidung tu... #blackheads #whiteheads semua dah hilang..pori2 pun dah kecik dah...pastu mcm pinkish2 sikit..๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
walauwei..unbelievable!!! tak sia2 bukak mask pukul 2pg sampai meleleh air mata kalo gini resultnya!!! Sapa2 nak try, meh rapat2 wasap terus!! #0192852131 #shiseidomask #shiseido #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
Alamakkk..baru perasan kulit muka iols lain macam...pg td ada perasan gak..tp xsempat belek sebab dah lmbt..ni dok belek2..mmg betullah!!! Hooraayyy...mmg xde filter tak de edit eh..original pictures taken by IP5s. Mmg sengaja amik angle mcm ni...Cuba korang zoom kawasan hidung, tepi hidung tu... #blackheads #whiteheads semua dah hilang..pori2 pun dah kecik dah...pastu mcm pinkish2 sikit..๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ walauwei..unbelievable!!! tak sia2 bukak mask pukul 2pg sampai meleleh air mata kalo gini resultnya!!! Sapa2 nak try, meh rapat2 wasap terus!! #0192852131 #shiseidomask #shiseido #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
16002/20/2017
SHISEIDO BLACK MASK

50PCS RM20.00
POS RM7SM RM11SS
100PCS RM30.00
POS RM10SM RM16SS

WHATSAPP +601131603145

#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomasker #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori
SHISEIDO BLACK MASK 50PCS RM20.00 POS RM7SM RM11SS 100PCS RM30.00 POS RM10SM RM16SS WHATSAPP +601131603145 #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomasker #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori
51003/30/2016
COLLAGEN LIP MASK ๐Ÿ˜

Fungsi:
-Menanggalkan sel kulit mati & merekah.
-Melembab, melicinkan & melembutkan bibir.
-Menghalang dari sinaran UV.

Cara Penggunaan:
1.Lekatkan pada bibir.
2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur).
3.Tanggalkan.
-
๐Ÿ’ฐPRICE: 
RM0.80/pcs , Borong 50 Keatas RM0.50/pcs
-
๐Ÿš› POS Isnin & Khamis Sahaja
-
๐Ÿ’Œ BERMINAT? Whatsapp 01132501075 (kakwa)

#shiseido#shiseidomask#shiseidomurah#shiseidoblack#shiseidoblackmask#shiseidowhite#shiseidowhitemask#shiseidomaskmurah#shiseidomasker#shiseidomaskborong#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidomalaysia#shiseidogold#shiseidogoldmurah#shiseidonaturgo#shiseidonaturgomurah#shiseidogoldmask#shiseidonaturgomask#shiseidomalaysia#collagenlipmask#collagenlipmaskmalaysia#ajstorebyaboyjeans
COLLAGEN LIP MASK ๐Ÿ˜ Fungsi: -Menanggalkan sel kulit mati & merekah. -Melembab, melicinkan & melembutkan bibir. -Menghalang dari sinaran UV. Cara Penggunaan: 1.Lekatkan pada bibir. 2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur). 3.Tanggalkan. - ๐Ÿ’ฐPRICE: RM0.80/pcs , Borong 50 Keatas RM0.50/pcs - ๐Ÿš› POS Isnin & Khamis Sahaja - ๐Ÿ’Œ BERMINAT? Whatsapp 01132501075 (kakwa) #shiseido#shiseidomask#shiseidomurah#shiseidoblack#shiseidoblackmask#shiseidowhite#shiseidowhitemask#shiseidomaskmurah#shiseidomasker#shiseidomaskborong#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidomalaysia#shiseidogold#shiseidogoldmurah#shiseidonaturgo#shiseidonaturgomurah#shiseidogoldmask#shiseidonaturgomask#shiseidomalaysia#collagenlipmask#collagenlipmaskmalaysia#ajstorebyaboyjeans
9101/04/2017
Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
8301/18/2017
๐Ÿ’—SHISEIDO BLACK MASK๐Ÿ’—
[ORIGINAL]

ecer : IDR 2.000
grosir per box isi 10pcs : IDR 15K .
#shiseido #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidomaskmurmer #shiseidomaskblack #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
9511/19/2016
MASK SHISEIDO BLACK

RM 20 (50 PCS) / RM 35 (100 PCS)
EXCLUDE POSTAGE

VERY HOT SELLING!

Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yang digunakan untuk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu 'hot selling item' di dunia kosmetik di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapure & Malaysia.

#shiseido #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori
MASK SHISEIDO BLACK RM 20 (50 PCS) / RM 35 (100 PCS) EXCLUDE POSTAGE VERY HOT SELLING! Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yang digunakan untuk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu 'hot selling item' di dunia kosmetik di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapure & Malaysia. #shiseido #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori
7411/07/2016
COLLAGEN EYE MASK ๐Ÿ˜

Fungsi:
-Mengurangkan lingkaran kesan hitam di bawah mata.
-Menyegarkan mata yang keletihan.
-Melembab & mengurangkan kedutan.

Cara Penggunaan:
1.Lekatkan di bawah mata.
2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur).
3.Tanggalkan.
-
๐Ÿ’ฐPRICE: 
RM0.80/pcs , Borong 50 Keatas RM0.50/pcs
-
๐Ÿš› POS Isnin & Khamis Sahaja
-
๐Ÿ’Œ BERMINAT? Whatsapp 01132501075 (kakwa)

#shiseido#shiseidomask#shiseidomurah#shiseidoblack#shiseidoblackmask#shiseidowhite#shiseidowhitemask#shiseidomaskmurah#shiseidomasker#shiseidomaskborong#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidomalaysia#shiseidogold#shiseidogoldmurah#shiseidonaturgo#shiseidonaturgomurah#shiseidogoldmask#shiseidonaturgomask#shiseidomalaysia#collageneyemask#collageneyemaskmalaysia#ajstorebyaboyjeans
COLLAGEN EYE MASK ๐Ÿ˜ Fungsi: -Mengurangkan lingkaran kesan hitam di bawah mata. -Menyegarkan mata yang keletihan. -Melembab & mengurangkan kedutan. Cara Penggunaan: 1.Lekatkan di bawah mata. 2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur). 3.Tanggalkan. - ๐Ÿ’ฐPRICE: RM0.80/pcs , Borong 50 Keatas RM0.50/pcs - ๐Ÿš› POS Isnin & Khamis Sahaja - ๐Ÿ’Œ BERMINAT? Whatsapp 01132501075 (kakwa) #shiseido#shiseidomask#shiseidomurah#shiseidoblack#shiseidoblackmask#shiseidowhite#shiseidowhitemask#shiseidomaskmurah#shiseidomasker#shiseidomaskborong#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidomalaysia#shiseidogold#shiseidogoldmurah#shiseidonaturgo#shiseidonaturgomurah#shiseidogoldmask#shiseidonaturgomask#shiseidomalaysia#collageneyemask#collageneyemaskmalaysia#ajstorebyaboyjeans
17001/04/2017
Next