#shiseidoblackmaskmalaysia medias

Shiseido Peel-off Black Mask dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah.
Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask:
* Ampuh mengangkat komedo* Mengecilkan pori-pori
* Mengangkat sel kulit mati

Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Maskke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit)
4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu
TERBUKTI...! #shiseido #shiseidoph #maskershiseido #shiseidothailand #maskershiseidoasli #maskershiseidomurah #maskershiseidonaturgo #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmurah #shiseidooriginal #shiseidoori #shiseidooriginalmurah #shiseidomaskmurmer #shiseidomaskoriginal #shiseidomaskori #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackori #shiseidoblacktermurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskmurmer #blackshiseidomask #blackshiseido
Shiseido Peel-off Black Mask dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah. Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask: * Ampuh mengangkat komedo* Mengecilkan pori-pori * Mengangkat sel kulit mati Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan 2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Maskke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir) 3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit) 4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas 5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu TERBUKTI...! #shiseido #shiseidoph #maskershiseido #shiseidothailand #maskershiseidoasli #maskershiseidomurah #maskershiseidonaturgo #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmurah #shiseidooriginal #shiseidoori #shiseidooriginalmurah #shiseidomaskmurmer #shiseidomaskoriginal #shiseidomaskori #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackori #shiseidoblacktermurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskmurmer #blackshiseidomask #blackshiseido
0008/09/2017
Shiseido Peel-off Black Mask dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah.
Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask:
* Ampuh mengangkat komedo* Mengecilkan pori-pori
* Mengangkat sel kulit mati

Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Maskke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit)
4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu
TERBUKTI...! #shiseido #shiseidoph #maskershiseido #shiseidothailand #maskershiseidoasli #maskershiseidomurah #maskershiseidonaturgo #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmurah #shiseidooriginal #shiseidoori #shiseidooriginalmurah #shiseidomaskmurmer #shiseidomaskoriginal #shiseidomaskori #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackori #shiseidoblacktermurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskmurmer #blackshiseidomask #blackshiseido
Shiseido Peel-off Black Mask dapat mengangkat komedo secara maksimal, menghaluskan wajah. Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask: * Ampuh mengangkat komedo* Mengecilkan pori-pori * Mengangkat sel kulit mati Cara pemakaian Shiseido Peel-off Black Mask : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan 2. Oleskan Shiseido Peel-off Black Maskke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir) 3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit) 4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas 5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu TERBUKTI...! #shiseido #shiseidoph #maskershiseido #shiseidothailand #maskershiseidoasli #maskershiseidomurah #maskershiseidonaturgo #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskmurah #shiseidooriginal #shiseidoori #shiseidooriginalmurah #shiseidomaskmurmer #shiseidomaskoriginal #shiseidomaskori #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackori #shiseidoblacktermurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskmurmer #blackshiseidomask #blackshiseido
0008/09/2017
Siapa belum grab lagi ni??!!!!
/
Better u you guys grab it NOW. /
Pakai rajin2 from now. So makeup raya semua flawless!!!!
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
Siapa belum grab lagi ni??!!!! / Better u you guys grab it NOW. / Pakai rajin2 from now. So makeup raya semua flawless!!!! / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi
6008/09/2017
SHISEIDO BLACK MASK

HARGA : Rp.3000/pcs

INFO ORDER

SMS/WA : 087782829004

LINE : yeniz_yaz

Masker pengangkat komedo cukup dengan perawatan dirumah.

Shiseido black mask ini merupakan masker peel off, yg digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah, mengangkat sebum, sel kulit mati.

CARA PAKAI :

1. Beraihkan wajah / bagian yg akan dioleskan

2. Opsi tambahan : untuk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake shiseido blackhead nose remover mask, wajahnya diuapkan / steam pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat ( option boleh dilakukan / boleh juga tidak ) cara untuk steam ambil air panas ke dalam wajah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk steam sekitR 5-10 menit saja, bila berkeringat lap dengan tisu.

3. Oleskan shiseido black / white mask secara merata kebagian muka yg diinginkan, hindari alis dan daerah sekitar mata dan bibir.

4. Biarkan selama 25-35 menit ( sampai masker mengering ) 
5. Peel off dengan hatinhati dari arah luar kedalam, setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas

6. Opsi tambahan : kompres muka dengan air dingin / es biar pori porinya mengecil lagi

7. Aplly toner setelahnya ( recommended )

8. Wajah bebas dari komedo

DAPAT DIGUNAKAN 2-3 x DALAM SEMINGGU.

Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5-6 x, simpan sisa masker yg belum digunakan dalam kulkas.

#relianmaskara #freebra #freebramurah #shiseidoblack #shiseido #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidowhite #shiseidogold #shiseidoparlour #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmurah #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmasker #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackmaskasli #jualmasker #jualshiseido #jualshiseidogoldmask #jualshiseidomurah #jualshiseidomasker #jualshiseidoblackmask #jualshiseidoblack #jualshiseidowhite
SHISEIDO BLACK MASK HARGA : Rp.3000/pcs INFO ORDER SMS/WA : 087782829004 LINE : yeniz_yaz Masker pengangkat komedo cukup dengan perawatan dirumah. Shiseido black mask ini merupakan masker peel off, yg digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah, mengangkat sebum, sel kulit mati. CARA PAKAI : 1. Beraihkan wajah / bagian yg akan dioleskan 2. Opsi tambahan : untuk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake shiseido blackhead nose remover mask, wajahnya diuapkan / steam pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat ( option boleh dilakukan / boleh juga tidak ) cara untuk steam ambil air panas ke dalam wajah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk steam sekitR 5-10 menit saja, bila berkeringat lap dengan tisu. 3. Oleskan shiseido black / white mask secara merata kebagian muka yg diinginkan, hindari alis dan daerah sekitar mata dan bibir. 4. Biarkan selama 25-35 menit ( sampai masker mengering ) 5. Peel off dengan hatinhati dari arah luar kedalam, setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas 6. Opsi tambahan : kompres muka dengan air dingin / es biar pori porinya mengecil lagi 7. Aplly toner setelahnya ( recommended ) 8. Wajah bebas dari komedo DAPAT DIGUNAKAN 2-3 x DALAM SEMINGGU. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5-6 x, simpan sisa masker yg belum digunakan dalam kulkas. #relianmaskara #freebra #freebramurah #shiseidoblack #shiseido #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidowhite #shiseidogold #shiseidoparlour #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmurah #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmasker #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori #shiseidoblackmaskasli #jualmasker #jualshiseido #jualshiseidogoldmask #jualshiseidomurah #jualshiseidomasker #jualshiseidoblackmask #jualshiseidoblack #jualshiseidowhite
7008/04/2017
Whatsapp 013 735 0502

SHISEIDO BIRD NEST MASK
#skin2u_mask

RM1.00 satu paket
RM8.00 sepuluh paket
RM35.00 satu kotak x 50 paket

Harga belum termasuk postage

Fungsi
Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
Mengecilkan pori-pori.
Mengurangkan kedutan & penuaan.

Cara Penggunaan
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air. *Disyorkan 2-3x seminggu.
*Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

#shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori #birdnestmask
Whatsapp 013 735 0502 SHISEIDO BIRD NEST MASK #skin2u_mask RM1.00 satu paket RM8.00 sepuluh paket RM35.00 satu kotak x 50 paket Harga belum termasuk postage Fungsi Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). Mengecilkan pori-pori. Mengurangkan kedutan & penuaan. Cara Penggunaan 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. *Disyorkan 2-3x seminggu. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori #birdnestmask
4007/29/2017
Whatsapp 013 735 0502

SHISEIDO NATURGO MASK
#skin2u_mask

RM1.00 satu paket
RM8.00 sepuluh paket
RM35.00 satu kotak x 50 paket

Harga belum termasuk postage

Fungsi
Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
Mengecilkan pori-pori.
Mengurangkan kedutan & penuaan.

Cara Penggunaan
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
. *Disyorkan 2-3x seminggu.
*Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan.
*Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

#shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori
Whatsapp 013 735 0502 SHISEIDO NATURGO MASK #skin2u_mask RM1.00 satu paket RM8.00 sepuluh paket RM35.00 satu kotak x 50 paket Harga belum termasuk postage Fungsi Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). Mengecilkan pori-pori. Mengurangkan kedutan & penuaan. Cara Penggunaan 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . . *Disyorkan 2-3x seminggu. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori
7007/23/2017
Whatsapp 013 735 0502

SHISEIDO BLACK MASK
#skin2u_mask

RM1.00 satu paket
RM8.00 sepuluh paket
RM35.00 satu kotak x 50 paket

Harga belum termasuk postage

Fungsi
Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
Mengecilkan pori-pori.
Mengurangkan kedutan & penuaan.

Cara Penggunaan
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
. *Disyorkan 2-3x seminggu.
*Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan.
*Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

#shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori
Whatsapp 013 735 0502 SHISEIDO BLACK MASK #skin2u_mask RM1.00 satu paket RM8.00 sepuluh paket RM35.00 satu kotak x 50 paket Harga belum termasuk postage Fungsi Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). Mengecilkan pori-pori. Mengurangkan kedutan & penuaan. Cara Penggunaan 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . . *Disyorkan 2-3x seminggu. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori
7007/23/2017
Arghhh!!! Kalau nampak blackhead kecik kecik tu kan, geram je! Memang rasa nak picit macam ni kan??
/
But STOP! Don't! Kalau u picit macam ni, tak bagus untuk kulit anda. Kuku kita akan melukakan kulit dan kuman dikuku tu akan masuk melalui luka tu. Nanti kulit kita jadi semakin bermasalah
/ 
That's why, you need to remove blackheads with this black mask. Easy peasy. Sapu, tunggu dan peel saja
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
P/s: pic credit to youtuber - jeepers963
Arghhh!!! Kalau nampak blackhead kecik kecik tu kan, geram je! Memang rasa nak picit macam ni kan?? / But STOP! Don't! Kalau u picit macam ni, tak bagus untuk kulit anda. Kuku kita akan melukakan kulit dan kuman dikuku tu akan masuk melalui luka tu. Nanti kulit kita jadi semakin bermasalah / That's why, you need to remove blackheads with this black mask. Easy peasy. Sapu, tunggu dan peel saja / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi P/s: pic credit to youtuber - jeepers963
12007/05/2017
Habis stock black mask??? 😱😱😱😱 Don't fret! Sementara tunggu postage order sampai, boleh try guna bahan yg ada dirumah je 😁😁
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
P/s: credit to beautyepic.com
Habis stock black mask??? 😱😱😱😱 Don't fret! Sementara tunggu postage order sampai, boleh try guna bahan yg ada dirumah je 😁😁 / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi P/s: credit to beautyepic.com
12007/04/2017
Mata bengkak?? Eyebag sekilo??
/
Sebab korang tak amalkan under eye mask ni
/
Kalau korang amalkan, mesti tak berkilo-kilo eyebag tu. Start pakai sekarang!! Baru lah cantik di hari raya 😍
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
#sayajualeyemask
#sayajualcollageneyemask 
#collageneyemaskmalaysia 
#goldeyemaskmalaysia
/
Pic Credit Google
Mata bengkak?? Eyebag sekilo?? / Sebab korang tak amalkan under eye mask ni / Kalau korang amalkan, mesti tak berkilo-kilo eyebag tu. Start pakai sekarang!! Baru lah cantik di hari raya 😍 / Price: Min 1pc > RM1/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi #sayajualeyemask #sayajualcollageneyemask #collageneyemaskmalaysia #goldeyemaskmalaysia / Pic Credit Google
16006/15/2017
Mata bengkak?? Eyebag sekilo??
/
Sebab korang tak amalkan under eye mask ni
/
Kalau korang amalkan, mesti tak berkilo-kilo eyebag tu. Start pakai sekarang!! Baru lah cantik di hari raya 😍
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
#sayajualeyemask
#sayajualcollageneyemask 
#collageneyemaskmalaysia 
#goldeyemaskmalaysia
/
Pic Credit Google
Mata bengkak?? Eyebag sekilo?? / Sebab korang tak amalkan under eye mask ni / Kalau korang amalkan, mesti tak berkilo-kilo eyebag tu. Start pakai sekarang!! Baru lah cantik di hari raya 😍 / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi #sayajualeyemask #sayajualcollageneyemask #collageneyemaskmalaysia #goldeyemaskmalaysia / Pic Credit Google
15006/15/2017
Don't make that face 🤣🤣🤣
/
Wear blackmask now!
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
Don't make that face 🤣🤣🤣 / Wear blackmask now! / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi
8006/13/2017
Siapa belum grab lagi ni??!!!!
/
Better u you guys grab it NOW. /
Pakai rajin2 from now. So makeup raya semua flawless!!!!
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
Siapa belum grab lagi ni??!!!! / Better u you guys grab it NOW. / Pakai rajin2 from now. So makeup raya semua flawless!!!! / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi
14306/13/2017
Tips untuk makeup flawless
/
Kulit kenalah halus mulus!
/
Especially black head dan white head. Mesti dihapus!!
/
Shiseido Black mask ni memang terbaik untuk remove black head and white head. Hanya sapu 1lapisan dan biar kering. Lepas tu peel off.
/
And say hello to smooth skin 💁🏼
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
Tips untuk makeup flawless / Kulit kenalah halus mulus! / Especially black head dan white head. Mesti dihapus!! / Shiseido Black mask ni memang terbaik untuk remove black head and white head. Hanya sapu 1lapisan dan biar kering. Lepas tu peel off. / And say hello to smooth skin 💁🏼 / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi
7006/13/2017
Tips untuk makeup flawless
/
Kulit kenalah halus mulus!
/
Especially black head dan white head. Mesti dihapus!!
/
Shiseido Black mask ni memang terbaik untuk remove black head and white head. Hanya sapu 1lapisan dan biar kering. Lepas tu peel off.
/
And say hello to smooth skin 💁🏼
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
Tips untuk makeup flawless / Kulit kenalah halus mulus! / Especially black head dan white head. Mesti dihapus!! / Shiseido Black mask ni memang terbaik untuk remove black head and white head. Hanya sapu 1lapisan dan biar kering. Lepas tu peel off. / And say hello to smooth skin 💁🏼 / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi
9706/05/2017
Tips untuk makeup flawless
/
Kulit kenalah halus mulus!
/
Especially black head dan white head. Mesti dihapus!!
/
Shiseido Black mask ni memang terbaik untuk remove black head and white head. Hanya sapu 1lapisan dan biar kering. Lepas tu peel off.
/
And say hello to smooth skin 💁🏼
/
Price:
Min 1pc > RM1/pc
Min 10pcs> RM0.80/pc
Min 50pcs> RM0.50/pc
/
Price excluding postage
/
Whatsapp ONLY: +60176251908
/
#flawless
#flawlessskin
#kulitmulus
#blackheadkillermask
#shiseidoblackmask
#shiseidoblackmaskmalaysia 
#blackheadmaskmalaysia 
#tipsmakeupflawless 
#sayajualshiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#muakl
#codbandarkinrara 
#codttdi
Tips untuk makeup flawless / Kulit kenalah halus mulus! / Especially black head dan white head. Mesti dihapus!! / Shiseido Black mask ni memang terbaik untuk remove black head and white head. Hanya sapu 1lapisan dan biar kering. Lepas tu peel off. / And say hello to smooth skin 💁🏼 / Price: Min 1pc > RM1/pc Min 10pcs> RM0.80/pc Min 50pcs> RM0.50/pc / Price excluding postage / Whatsapp ONLY: +60176251908 / #flawless #flawlessskin #kulitmulus #blackheadkillermask #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmalaysia #blackheadmaskmalaysia #tipsmakeupflawless #sayajualshiseidomask #shiseidomaskmurah #muakl #codbandarkinrara #codttdi
5306/04/2017
💗SHISEIDO BLACK MASK💗
[ORIGINAL]

ecer : IDR 2.000
grosir per box isi 10pcs : IDR 15K .
#shiseido #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidomaskmurmer #shiseidomaskblack #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
10611/19/2016
MASK SHISEIDO BLACK

RM 20 (50 PCS) / RM 35 (100 PCS)
EXCLUDE POSTAGE

VERY HOT SELLING!

Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yang digunakan untuk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu 'hot selling item' di dunia kosmetik di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapure & Malaysia.

#shiseido #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori
MASK SHISEIDO BLACK RM 20 (50 PCS) / RM 35 (100 PCS) EXCLUDE POSTAGE VERY HOT SELLING! Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yang digunakan untuk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu 'hot selling item' di dunia kosmetik di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapure & Malaysia. #shiseido #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskori
7411/07/2016
Whatsapp 013 735 0502

SHISEIDO NATURGO MASK
#skin2u_mask

RM1.00 satu paket
RM8.00 sepuluh paket
RM35.00 satu kotak x 50 paket

Harga belum termasuk postage

Fungsi
Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
Mengecilkan pori-pori.
Mengurangkan kedutan & penuaan.

Cara Penggunaan
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
.
. *Disyorkan 2-3x seminggu.
*Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan.
*Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.

#shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori
Whatsapp 013 735 0502 SHISEIDO NATURGO MASK #skin2u_mask RM1.00 satu paket RM8.00 sepuluh paket RM35.00 satu kotak x 50 paket Harga belum termasuk postage Fungsi Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). Mengecilkan pori-pori. Mengurangkan kedutan & penuaan. Cara Penggunaan 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. . . *Disyorkan 2-3x seminggu. *Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmask #shiseido #blackmask #maskmuka #maskmukamurah #maskmukamalaysia #facemaskmurah #facemaskmalaysia #facemaskmalaysiamurah #blackhead #whitehead #kecilkanpori
7007/23/2017
Shiseido Blackhead Remover Mask 
Order banyak Harga lebih murah:
Beli 1 = @28.000/box
Beli 2-3 = @27.000/box
Beli 4-6 = @26.000/box
Beli >6 = @25.000/box

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..)
3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. 
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
Shiseido Blackhead Remover Mask Order banyak Harga lebih murah: Beli 1 = @28.000/box Beli 2-3 = @27.000/box Beli 4-6 = @26.000/box Beli >6 = @25.000/box Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam/putih di wajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat layer..) 3) Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal#shiseidomurah#shishedobalckmaskori#maskerblackshiseido#shiseidooriginal#maskerblackshiseidomurah#pencerahwajah#pemutihwajah#maskerpencerahwajah#maskerpemutihwajah
15101/27/2017
Alamakkk..baru perasan kulit muka iols lain macam...pg td ada perasan gak..tp xsempat belek sebab dah lmbt..ni dok belek2..mmg betullah!!! Hooraayyy...mmg xde filter tak de edit eh..original pictures taken by IP5s. Mmg sengaja amik angle mcm ni...Cuba korang zoom kawasan hidung, tepi hidung tu... #blackheads #whiteheads semua dah hilang..pori2 pun dah kecik dah...pastu mcm pinkish2 sikit..😬😬😬
walauwei..unbelievable!!! tak sia2 bukak mask pukul 2pg sampai meleleh air mata kalo gini resultnya!!! Sapa2 nak try, meh rapat2 wasap terus!! #0192852131 #shiseidomask #shiseido #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
Alamakkk..baru perasan kulit muka iols lain macam...pg td ada perasan gak..tp xsempat belek sebab dah lmbt..ni dok belek2..mmg betullah!!! Hooraayyy...mmg xde filter tak de edit eh..original pictures taken by IP5s. Mmg sengaja amik angle mcm ni...Cuba korang zoom kawasan hidung, tepi hidung tu... #blackheads #whiteheads semua dah hilang..pori2 pun dah kecik dah...pastu mcm pinkish2 sikit..😬😬😬 walauwei..unbelievable!!! tak sia2 bukak mask pukul 2pg sampai meleleh air mata kalo gini resultnya!!! Sapa2 nak try, meh rapat2 wasap terus!! #0192852131 #shiseidomask #shiseido #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia
17002/20/2017
Gambar dari customer 💕💕
Lama nyaa tak upload feedback customer. Banyak sangat kalau nak upload. Upload sesikit 😊😊
-
FEEDBACK MY DEAR CUSTOMER
👉 #kosmetikmurahgiloofeedback
.
#shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomasker #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskborong
Gambar dari customer 💕💕 Lama nyaa tak upload feedback customer. Banyak sangat kalau nak upload. Upload sesikit 😊😊 - FEEDBACK MY DEAR CUSTOMER 👉 #kosmetikmurahgiloofeedback . #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomasker #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidoblackmaskborong
6006/15/2016
SHISEIDO BLACK MASK ASLI
PRICE :  RP. 5000

Hanya di @kosmetik_super @kosmetik_super

INFORMASI DAN CARA ORDER: 
LINE: @kosmetik_super (pake @yah) 
BBM: 549A678B
WA : 081282748261
www.kosmetiksuper.com
.
Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai
utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.
#shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal
SHISEIDO BLACK MASK ASLI PRICE : RP. 5000 Hanya di @kosmetik_super @kosmetik_super INFORMASI DAN CARA ORDER: LINE: @kosmetik_super (pake @yah) BBM: 549A678B WA : 081282748261 www.kosmetiksuper.com . Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Shiseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Cara Penggunaan: 1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa. 2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..) 3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata) 4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka. 5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras. 6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask. 7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna. Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup. #shiseidowhitemaskmalaysia#shiseidoblackmask#shiseidomask#shiseidoblackmask#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidoblackmaskmurah#murah#pemutihwajah#perawatanwajah#olshopjakarta#olshopmurah#shiseidoblackmaskori#maskerpemutih#kulitkusam#kosmetiksuper#poriporibesar#shiseidoblackmaskasli#shiseidooriginal\" (via #InstaRepost @AppsKottage)
1008/25/2016
SHISEIDO GOLD MASK
.
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air.
-
Whatsapp 01128869243
.
#shiseido #shiseidomask #shiseidomurah#shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite#shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah#shiseidomasker #shiseidomaskborong#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia#shiseidogold #shiseidogoldmurah#shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah#shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask
SHISEIDO GOLD MASK . Fungsi: -Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead). -Mengecilkan pori-pori. -Mengurangkan kedutan & penuaan. -Mencerahkan wajah. Cara Penggunaan: 1.Cuci muka terlebih dahulu. 2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib). 3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata). 4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras. 5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker. 6.Bersihkan wajah dengan air. - Whatsapp 01128869243 . #shiseido #shiseidomask #shiseidomurah#shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidowhite#shiseidowhitemask #shiseidomaskmurah#shiseidomasker #shiseidomaskborong#shiseidoblackmaskmalaysia#shiseidowhitemaskmalaysia #shiseidomalaysia#shiseidogold #shiseidogoldmurah#shiseidonaturgo #shiseidonaturgomurah#shiseidogoldmask #shiseidonaturgomask
15203/03/2017
Next