#shiseidomask medias

Ready stock !!! .
.
.
Shiseido Gold 24k Whitening Mask• .
New !!! .
Mengangkat komedo , sel kulit mati serta memutihkan dengan kandungan partikel emasnya. .
Manfaat Shiseido Gold Mask (Masker Emas):
•ampuh mengangkat komedo •cocok untuk kulit sensitif •meminimalkan pori-pori •mengangkat sel kulit mati •mengontrol minyak berlebih •cocok untuk kulit berminyak-kulit kombinasi
.
.
.
IDR 3.900/pcs .
.
.
#collectionratih #shiseidomask #shiseidogold #shiseidogoldmask #maskergold #maskeremas #maskeremassurabaya #hellokittymask #hellokitty #maskerhellokitty #maskerhellokittysurabaya #maskerhellokittymurah #maskerhellokittysidoarjo #naturgosurabaya #naturgomurah #naturgosurabaya #naturgosidoarjo #naturgooriginal #naturgomalang #olshopsurabaya #olshopsidoarjo
Ready stock !!! . . . Shiseido Gold 24k Whitening Mask• . New !!! . Mengangkat komedo , sel kulit mati serta memutihkan dengan kandungan partikel emasnya. . Manfaat Shiseido Gold Mask (Masker Emas): •ampuh mengangkat komedo •cocok untuk kulit sensitif •meminimalkan pori-pori •mengangkat sel kulit mati •mengontrol minyak berlebih •cocok untuk kulit berminyak-kulit kombinasi . . . IDR 3.900/pcs . . . #collectionratih #shiseidomask #shiseidogold #shiseidogoldmask #maskergold #maskeremas #maskeremassurabaya #hellokittymask #hellokitty #maskerhellokitty #maskerhellokittysurabaya #maskerhellokittymurah #maskerhellokittysidoarjo #naturgosurabaya #naturgomurah #naturgosurabaya #naturgosidoarjo #naturgooriginal #naturgomalang #olshopsurabaya #olshopsidoarjo
4003/23/2017
Next Postage pada Hari Isnin, 27/3/2017..
Submit order with payment selewat2 nya AHAD sebelum jam 6 petang ye uolss 😘😘
.
.
Ada yang nak join next postage? .
.
Direct Whatsapp
013 421 3649
013 421 3649
.
.
#shiseidomask #nextpostage
#mondaypostout #maskmukamurahdisini #maskmukamurah #maskermuka
Next Postage pada Hari Isnin, 27/3/2017.. Submit order with payment selewat2 nya AHAD sebelum jam 6 petang ye uolss 😘😘 . . Ada yang nak join next postage? . . Direct Whatsapp 013 421 3649 013 421 3649 . . #shiseidomask #nextpostage #mondaypostout #maskmukamurahdisini #maskmukamurah #maskermuka
9003/23/2017
Takot.. takot.. takot..
Takot nak rawat masalah Cik Bunga? 
Sanggup simpan kotoran dr nak buang takot..
.
Cik Bunga lembap sentiasa..
Katanya biasa
.
Keputihan keluar.
Katanya lumrah semua wanita.
.
Cik Bunga hanyir dan berbau.
Katanya tiada siapa tahu.
.
Cik Bunga gatal sentiasa.
Katanya takpe dah biasa.
.
Ish ish. 
Boleh mengudang penyakit kalau tak dirawat. 
Sebotol CFSW dah cukup nak rawat segera tau. 
Kenapa masih nak dibiarkan. 
Cepat hubungi kami & Skin Stories Angels seluruh Malaysia utk dapat rawatan sepantas kilat dgn CFSW tau😊 📲📲0143562651

#celebrityfemininscrubwash#femininewash#pencuciintimwanita#hygienwash#skinstories#quputeh#quputehcollegen#kopipakbelalang#whiteningserum#shaklee#aurawhite#dherbs#dnarsskincare#marykay#thejunnipinkishwhite#shiseidomask#jamususukdara#jamujelita#loreal#sabunkopi
Takot.. takot.. takot.. Takot nak rawat masalah Cik Bunga? Sanggup simpan kotoran dr nak buang takot.. . Cik Bunga lembap sentiasa.. Katanya biasa . Keputihan keluar. Katanya lumrah semua wanita. . Cik Bunga hanyir dan berbau. Katanya tiada siapa tahu. . Cik Bunga gatal sentiasa. Katanya takpe dah biasa. . Ish ish. Boleh mengudang penyakit kalau tak dirawat. Sebotol CFSW dah cukup nak rawat segera tau. Kenapa masih nak dibiarkan. Cepat hubungi kami & Skin Stories Angels seluruh Malaysia utk dapat rawatan sepantas kilat dgn CFSW tau😊 📲📲0143562651 #celebrityfemininscrubwash#femininewash#pencuciintimwanita#hygienwash#skinstories#quputeh#quputehcollegen#kopipakbelalang#whiteningserum#shaklee#aurawhite#dherbs#dnarsskincare#marykay#thejunnipinkishwhite#shiseidomask#jamususukdara#jamujelita#loreal#sabunkopi
6003/23/2017
Maaf karena ig kami yang pertama ada masalah jadi kami membuat ig baru tp dengan nama yang berbeda 
Barang dan owner.a masih sama 
Yuk di order sis masker.a ready semua masker.a sis .
#olshop #onlineshopping #onlineshop 
#maskerwajah #mask #masker #naturgo #naturgomurah #naturgojogjamurah #naturgoori #shiseido #shisedo #shiseidomask #shiseidoblackmask #shiseidowhitemask #shiseidogoldmask
Maaf karena ig kami yang pertama ada masalah jadi kami membuat ig baru tp dengan nama yang berbeda Barang dan owner.a masih sama Yuk di order sis masker.a ready semua masker.a sis . #olshop #onlineshopping #onlineshop #maskerwajah #mask #masker #naturgo #naturgomurah #naturgojogjamurah #naturgoori #shiseido #shisedo #shiseidomask #shiseidoblackmask #shiseidowhitemask #shiseidogoldmask
1003/23/2017
Ready!!
Masker shiseido
5k/pcs
40k/lusin 
Minat?Dm😘
#masker #naturgo #shiseidomask #shiseido #jualmurah
Ready!! Masker shiseido 5k/pcs 40k/lusin Minat?Dm😘 #masker #naturgo #shiseidomask #shiseido #jualmurah
3003/23/2017
Shiseido Mask (Black/Gold)

1 x rm0.70
10 x rm0.55
50 x rm0.40

EXCLUDE POSTAGE

#shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoborong #shiseidogold #shiseidoblack #shiseido
Shiseido Mask (Black/Gold) 1 x rm0.70 10 x rm0.55 50 x rm0.40 EXCLUDE POSTAGE #shiseidomask #shiseidomurah #shiseidoborong #shiseidogold #shiseidoblack #shiseido
7003/23/2017
MASKER NATURGO.
.
🌻 25.000/box (isi 10)
*bisa beli ecer
.
✔ kemasan warna orange terang/agak gelap (ada 2versi)
✔ kemasan mulus tidak bintik bintik
✔ pinggir kemasan rapi (tidak bergigi)
✔ isi dijamin kental dan banyak
✔ warna hitam pekat dan tidak bau lem
✔ lipatan box rapi (cetakan pabrik)
✔ dibawah kemasan ada tanggal produksi 💯 ORIGINAL.
.
Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh, mengontrol minyak berlebih, menghaluskan wajah, meminimalkan jerawat dan mencerahkan kulit wajah.

Kelebihan Shiseido Naturgo Mud Mask :
* Sangat ampuh mengangkat dan membersihkan komedo
* Cocok untuk kulit sensitif
* Meminimalkan pori-pori
* Mengangkat sel kulit mati
* Menghilangkan flek di wajah
* Mengontrol minyak berlebih
* Cocok untuk kulit berminyak atau kulit kombinasi.#naturgo #maskerlumpur #maskernaturgo#maskerlumpurnaturgo #shiseido #shiseidonaturgo#angkatkomedo #shiseidomudmask#shiseidonaturgo #shiseidomasker #shiseidomask#maskernaturgooriginal #naturgooriginal#naturgoori #shiseidooriginal #naturgolumpur#shiseidolumpur #naturgomurah#maskernaturgoasli #maskernaturgomurah#naturgoasli #naturgoasli #like4like
MASKER NATURGO. . 🌻 25.000/box (isi 10) *bisa beli ecer . ✔ kemasan warna orange terang/agak gelap (ada 2versi) ✔ kemasan mulus tidak bintik bintik ✔ pinggir kemasan rapi (tidak bergigi) ✔ isi dijamin kental dan banyak ✔ warna hitam pekat dan tidak bau lem ✔ lipatan box rapi (cetakan pabrik) ✔ dibawah kemasan ada tanggal produksi 💯 ORIGINAL. . Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh, mengontrol minyak berlebih, menghaluskan wajah, meminimalkan jerawat dan mencerahkan kulit wajah. Kelebihan Shiseido Naturgo Mud Mask : * Sangat ampuh mengangkat dan membersihkan komedo * Cocok untuk kulit sensitif * Meminimalkan pori-pori * Mengangkat sel kulit mati * Menghilangkan flek di wajah * Mengontrol minyak berlebih * Cocok untuk kulit berminyak atau kulit kombinasi.#naturgo #maskerlumpur #maskernaturgo#maskerlumpurnaturgo #shiseido #shiseidonaturgo#angkatkomedo #shiseidomudmask#shiseidonaturgo #shiseidomasker #shiseidomask#maskernaturgooriginal #naturgooriginal#naturgoori #shiseidooriginal #naturgolumpur#shiseidolumpur #naturgomurah#maskernaturgoasli #maskernaturgomurah#naturgoasli #naturgoasli #like4like
40003/23/2017
#shiseidoMask. 😷😷😝
#shiseidoMask. 😷😷😝
16003/23/2017
#Repost @hafidzahherbalandbeauty with @repostapp
・・・
Harga Rp14.000 Per Box  Sachets

#maskernaturgo #maskerhellokittyasli #maskernaturgomurah #maskernaturgoasli 
#shiseidomurah #shiseidonaturgo
#shiseido #shiseidomask #shiseidonaturgomask
#shiseidomudmask #shiseidomud #shiseidomudmaskmurah #naturgo  #naturgoasli #naturgomurah
#naturgoori #maskerlumpur #maskerlumpurori
#maskerlumpurmurah #maskerlumpurnaturgo
#shiseidokitty
#maskerhellokitty #maskerhellokittyoriginal #maskerhellokittymurah 
Shiseido Hello Kitty 
HARGA PERSACHET, PER10 SACHET DAPAT 1BOX
Pink terang wangi asli pekat bukan yg kw ya 
Instant Look Glowing sejak Pemakaian pertama .Desain Khusus hello kitty masker lumpur shiseido menjadikan kulit putih glowing sejak pemakaian pertama

Kandungan mineral yang bermanfaat melembabkan kulit wajah senantiasa putih tanpa kering ,Kulit segar bercahaya dan membantu pembentukan melanin kulit yang baik

Cara penggunaan :
Bersihkan wajah terlebih dahulu.Keringkan wajah .Oleskan masker secara merata menggunakan kuas masker.tunggu 20-30 menit sampai masker mengering..Lalu kupas kulit masker yang sudah kering secara perlahan .
#Repost @hafidzahherbalandbeauty with @repostapp ・・・ Harga Rp14.000 Per Box  Sachets #maskernaturgo #maskerhellokittyasli #maskernaturgomurah #maskernaturgoasli #shiseidomurah #shiseidonaturgo #shiseido #shiseidomask #shiseidonaturgomask #shiseidomudmask #shiseidomud #shiseidomudmaskmurah #naturgo  #naturgoasli #naturgomurah #naturgoori #maskerlumpur #maskerlumpurori #maskerlumpurmurah #maskerlumpurnaturgo #shiseidokitty #maskerhellokitty #maskerhellokittyoriginal #maskerhellokittymurah Shiseido Hello Kitty HARGA PERSACHET, PER10 SACHET DAPAT 1BOX Pink terang wangi asli pekat bukan yg kw ya Instant Look Glowing sejak Pemakaian pertama .Desain Khusus hello kitty masker lumpur shiseido menjadikan kulit putih glowing sejak pemakaian pertama Kandungan mineral yang bermanfaat melembabkan kulit wajah senantiasa putih tanpa kering ,Kulit segar bercahaya dan membantu pembentukan melanin kulit yang baik Cara penggunaan : Bersihkan wajah terlebih dahulu.Keringkan wajah .Oleskan masker secara merata menggunakan kuas masker.tunggu 20-30 menit sampai masker mengering..Lalu kupas kulit masker yang sudah kering secara perlahan .
3003/23/2017
🍁 SHISEIDO NATURGO MASK 🍁
.
.
Shiseido Naturgo Mask merupakan masker peel-off.
.
.
Kebaikan:
- Mencerahkan pigmentasi wajah.
- Mengurangkan gejala kerosakan.
- Membersihkan liang-liang dalaman kulit.
- Sesuai juga untuk kulit sensitif.
- Disyorkan guna sekali seminggu.
- Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali.
.
.
Harga:
RM1/pcs
RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas
RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas
.
.
Direct Whatsapp
013 421 3649
013 421 3649
.
.
#shiseidomask #masker #mask #maskmuka #maskmukamurah #shiseidonaturgo #naturgomask #maskmukaperak #shiseidomaskmalaysia #shiseidomaskjapan #murahmurah #maskmurahje #igshopjualmaskmuka #igshop #instashop #perak #malaysia #mentormillenia2017 #usop #balqis #Jrevolusi #zulariffin #syukurselalu #likesforlikes
🍁 SHISEIDO NATURGO MASK 🍁 . . Shiseido Naturgo Mask merupakan masker peel-off. . . Kebaikan: - Mencerahkan pigmentasi wajah. - Mengurangkan gejala kerosakan. - Membersihkan liang-liang dalaman kulit. - Sesuai juga untuk kulit sensitif. - Disyorkan guna sekali seminggu. - Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali. . . Harga: RM1/pcs RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas . . Direct Whatsapp 013 421 3649 013 421 3649 . . #shiseidomask #masker #mask #maskmuka #maskmukamurah #shiseidonaturgo #naturgomask #maskmukaperak #shiseidomaskmalaysia #shiseidomaskjapan #murahmurah #maskmurahje #igshopjualmaskmuka #igshop #instashop #perak #malaysia #mentormillenia2017 #usop #balqis #Jrevolusi #zulariffin #syukurselalu #likesforlikes
14103/23/2017
Malas nak telan-telan PIL-PIL ni. 
Malas nak telan-telan JAMU-JAMU yang meloyakan ni. 
tapi...
tapi...
.
Nak rawat keputihan dari dalam sampai akar umbi sampai sihat. 
Jawapan : CFSW boleh. .
Nak rawat gatal-gatal kat Cik Bunga ni sampai ilang terus.
Jawapan : CFSW boleh.
.
Nak rawat bau Cik Bunga yang meloyakan ni.
Jawapan : CFSW boleh. .
Paling penting, nak rawat masalah Datang Bul.an yang tak normal ni. Mesti kena telan jamu atau pil kan? 
Jawapan : Tak perlu, CFSW boleh. Kan ada Magnolia Stemcell yang bantu lancarkan masalah data.ng bulan tanpa pil dan jamu. .
Wow !!
Betul ke berkesan? 
Jawapan : 95% dari pengguna Celebrity Feminine Scrub Wash berpuas hati dan bg feedback bersepah kt wall kami. Pegi lah baca bukti di sana. .
Emmm ada lagi, nak cerahkan Cik Bunga yg gelap boleh? Malas la na sapu krim pemutih atau nak beli scrub utk Cik Bunga. 
Jawapan : Sudah tentu boleh. Buat apa membazir. Pembersih Wanita kami 2 DALAM 1, rawat masalah Cik Bunga dan cerahkan Cik Bunga dgn adanya SCRUB LEMBUT & HALUS dalam CFSW tau. .
Emm hebatnya? 
Wuishhh, tak perlu pikir panjang. 
Wajib ada 10 botol kalau kat rumah ada 10 buah toilet. 
Sebab terlajakkkkk bagus sampai selalu sold out di HQ. 😹
.
Jom? 
Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 😁 (Muka Bangga Sebab Produk Bagus)
.
📮Postage:
📫Rm 8 SEMENANJUNG
📫Rm 11 SABAH SARAWAK
.
Whatsapp/Pm/Wechat/Telegram:
Lin 018 355 5392
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Malas nak telan-telan PIL-PIL ni. Malas nak telan-telan JAMU-JAMU yang meloyakan ni. tapi... tapi... . Nak rawat keputihan dari dalam sampai akar umbi sampai sihat. Jawapan : CFSW boleh. . Nak rawat gatal-gatal kat Cik Bunga ni sampai ilang terus. Jawapan : CFSW boleh. . Nak rawat bau Cik Bunga yang meloyakan ni. Jawapan : CFSW boleh. . Paling penting, nak rawat masalah Datang Bul.an yang tak normal ni. Mesti kena telan jamu atau pil kan? Jawapan : Tak perlu, CFSW boleh. Kan ada Magnolia Stemcell yang bantu lancarkan masalah data.ng bulan tanpa pil dan jamu. . Wow !! Betul ke berkesan? Jawapan : 95% dari pengguna Celebrity Feminine Scrub Wash berpuas hati dan bg feedback bersepah kt wall kami. Pegi lah baca bukti di sana. . Emmm ada lagi, nak cerahkan Cik Bunga yg gelap boleh? Malas la na sapu krim pemutih atau nak beli scrub utk Cik Bunga. Jawapan : Sudah tentu boleh. Buat apa membazir. Pembersih Wanita kami 2 DALAM 1, rawat masalah Cik Bunga dan cerahkan Cik Bunga dgn adanya SCRUB LEMBUT & HALUS dalam CFSW tau. . Emm hebatnya? Wuishhh, tak perlu pikir panjang. Wajib ada 10 botol kalau kat rumah ada 10 buah toilet. Sebab terlajakkkkk bagus sampai selalu sold out di HQ. 😹 . Jom? Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 😁 (Muka Bangga Sebab Produk Bagus) . 📮Postage: 📫Rm 8 SEMENANJUNG 📫Rm 11 SABAH SARAWAK . Whatsapp/Pm/Wechat/Telegram: Lin 018 355 5392 . . #skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
8103/23/2017
Kenapa kene pilih Celebrity Feminine Scrub Wash berbanding Pembersih Wanita lain?
Jom baca 👇
.
✅Terdapat scrub halus dan lembut yang dapat cerahkan Cik Bunga dan celah paha dan dapat memberikan keselesaan ibarat di spa.
✅pH yg sesuai untuk Cik Bunga. (3.8-4.3) Slightly Acidic iaitu pH normal Cik Bunga.
✅Super wangi ibarat perfume mahal. ✅Bersifat merawat.CFSW merawat masalah Cik Bunga dari akar umbi hingga sihat.
✅Mempunyi efek sensasi dingin dan sejuk nyaman yang menyegarkan dan memberi keselesaan pada Cik Bunga terutama bagi mereka yang kerap berpeluh.
✅Mangandungi Magnolia Stemcell yang merawat masalah Datang Bul.an tanpa jamu dan pil.
✅Ramuan dari Herba & Bahan Semulajadi semata-mata dan tiada bahan chemical yang membahayakan Cik Bunga.
✅Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia. ✅Pekat dan Tahan lebih sehingga 3-4 bulan penggunaan.
✅Produk Muslim dan Bumiputera
✅Produk bertaraf kilang GMP. ✅Halal & Berkesan.
.
📮Postage:
📫Rm 8 SEMENANJUNG
📫Rm 11 SABAH SARAWAK
.
Whatsapp/Pm/Wechat/Telegram:
Lin 018 355 5392
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Kenapa kene pilih Celebrity Feminine Scrub Wash berbanding Pembersih Wanita lain? Jom baca 👇 . ✅Terdapat scrub halus dan lembut yang dapat cerahkan Cik Bunga dan celah paha dan dapat memberikan keselesaan ibarat di spa. ✅pH yg sesuai untuk Cik Bunga. (3.8-4.3) Slightly Acidic iaitu pH normal Cik Bunga. ✅Super wangi ibarat perfume mahal. ✅Bersifat merawat.CFSW merawat masalah Cik Bunga dari akar umbi hingga sihat. ✅Mempunyi efek sensasi dingin dan sejuk nyaman yang menyegarkan dan memberi keselesaan pada Cik Bunga terutama bagi mereka yang kerap berpeluh. ✅Mangandungi Magnolia Stemcell yang merawat masalah Datang Bul.an tanpa jamu dan pil. ✅Ramuan dari Herba & Bahan Semulajadi semata-mata dan tiada bahan chemical yang membahayakan Cik Bunga. ✅Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia. ✅Pekat dan Tahan lebih sehingga 3-4 bulan penggunaan. ✅Produk Muslim dan Bumiputera ✅Produk bertaraf kilang GMP. ✅Halal & Berkesan. . 📮Postage: 📫Rm 8 SEMENANJUNG 📫Rm 11 SABAH SARAWAK . Whatsapp/Pm/Wechat/Telegram: Lin 018 355 5392 . . #skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
10103/23/2017
Dalam Pembersih Cik Bunga ni ada SCRUB LEMBUT & HALUS ke???? Tak pernah dengar pun?
.
Jawapan : YA, betul ! . Of cos tak pernah dengar, sebab ini adalah pembersih wanita scrub pertama di Malaysia. Sangat berkualiti merawat masalah Cik Bunga seperti Keputihan, Kegatalan, Berbau, Loggar , Gelap dan banyak lagi. .
Plus, kami masukkan scrub LEMBUT & HALUS utk memberi lebih keselesaan pada para wanita di luar sana. Psttt, boleh rawat kegelapan dan exfoliate kulit Cik Bunga sekali tau. Best kan? .
Tak bahaya ke? .
TAK lah, kami bukan guna scrub yg utk bawa mandi tu, kami gunakan scrub lembut & halus dalam pembersih Cik Bunga ni. Tak bahaya & specially design dgn bucu yang tak tajam dan takkan calarkan kulit Cik Bunga yang lembut & nipis.
.
pH Cik Bunga kami kekalkan dalam FW ini. Bila guna super sejuk & dingin dan bau yang wangi sampai satu toilet boleh bau. .
Memang best CFSW ini. Tahan 3-4 bulan penggunaan . Jimat, Berkesan & Lain dari yang lain. Ishh memang best lah. Tak guna mmg rugi !
.
📮Postage:
📫Rm 8 SEMENANJUNG
📫Rm 11 SABAH SARAWAK
.
Whatsapp/Pm/Wechat/Telegram:
Lin 018 355 5392
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
Dalam Pembersih Cik Bunga ni ada SCRUB LEMBUT & HALUS ke???? Tak pernah dengar pun? . Jawapan : YA, betul ! . Of cos tak pernah dengar, sebab ini adalah pembersih wanita scrub pertama di Malaysia. Sangat berkualiti merawat masalah Cik Bunga seperti Keputihan, Kegatalan, Berbau, Loggar , Gelap dan banyak lagi. . Plus, kami masukkan scrub LEMBUT & HALUS utk memberi lebih keselesaan pada para wanita di luar sana. Psttt, boleh rawat kegelapan dan exfoliate kulit Cik Bunga sekali tau. Best kan? . Tak bahaya ke? . TAK lah, kami bukan guna scrub yg utk bawa mandi tu, kami gunakan scrub lembut & halus dalam pembersih Cik Bunga ni. Tak bahaya & specially design dgn bucu yang tak tajam dan takkan calarkan kulit Cik Bunga yang lembut & nipis. . pH Cik Bunga kami kekalkan dalam FW ini. Bila guna super sejuk & dingin dan bau yang wangi sampai satu toilet boleh bau. . Memang best CFSW ini. Tahan 3-4 bulan penggunaan . Jimat, Berkesan & Lain dari yang lain. Ishh memang best lah. Tak guna mmg rugi ! . 📮Postage: 📫Rm 8 SEMENANJUNG 📫Rm 11 SABAH SARAWAK . Whatsapp/Pm/Wechat/Telegram: Lin 018 355 5392 . . #skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
8003/23/2017
🍁 SHISEIDO NATURGO MASK 🍁
.
.
Shiseido Naturgo Mask merupakan masker peel-off.
.
.
Kebaikan:
- Mencerahkan pigmentasi wajah.
- Mengurangkan gejala kerosakan.
- Membersihkan liang-liang dalaman kulit.
- Sesuai juga untuk kulit sensitif.
- Disyorkan guna sekali seminggu.
- Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali.
.
.
Harga:
RM1/pcs
RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas
RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas
.
.
Direct Whatsapp
013 421 3649
013 421 3649
.
.
#shiseidomask #shiseidonaturgomask #naturgomask #shiseidonaturgo #shiseidomask #shiseidomaskmurah #naturgomaskmurah #maskermuka #maskmuka #maskmukamurah #maskmukaperak #maskmukamalaysia #maskmalaysia #mask
🍁 SHISEIDO NATURGO MASK 🍁 . . Shiseido Naturgo Mask merupakan masker peel-off. . . Kebaikan: - Mencerahkan pigmentasi wajah. - Mengurangkan gejala kerosakan. - Membersihkan liang-liang dalaman kulit. - Sesuai juga untuk kulit sensitif. - Disyorkan guna sekali seminggu. - Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali. . . Harga: RM1/pcs RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas . . Direct Whatsapp 013 421 3649 013 421 3649 . . #shiseidomask #shiseidonaturgomask #naturgomask #shiseidonaturgo #shiseidomask #shiseidomaskmurah #naturgomaskmurah #maskermuka #maskmuka #maskmukamurah #maskmukaperak #maskmukamalaysia #maskmalaysia #mask
12103/23/2017
1103/23/2017
🍁 SHISEIDO NATURGO MASK 🍁
.
.
Shiseido Naturgo Mask merupakan masker peel-off.
.6
Kebaikan:
- Mencerahkan pigmentasi wajah.
- Mengurangkan gejala kerosakan.
- Membersihkan liang-liang dalaman kulit.
- Sesuai juga untuk kulit sensitif.
- Disyorkan guna sekali seminggu.
- Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali.
.
.
Harga:
RM1/pcs
RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas
RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas
.
.
Direct whatsapp
013 421 3649
013 421 3649
.
.
#shiseidomask #shiseidonaturgo #naturgomask #shiseidomasknaturgo
#naturgomaskmurah #mask #masker #maskermurah #maskmukamurah
🍁 SHISEIDO NATURGO MASK 🍁 . . Shiseido Naturgo Mask merupakan masker peel-off. .6 Kebaikan: - Mencerahkan pigmentasi wajah. - Mengurangkan gejala kerosakan. - Membersihkan liang-liang dalaman kulit. - Sesuai juga untuk kulit sensitif. - Disyorkan guna sekali seminggu. - Sekeping (12g) boleh dipakai 2-3 kali. . . Harga: RM1/pcs RM0.70/pcs borong 10 pcs keatas RM0.50/pcs borong 50 pcs keatas . . Direct whatsapp 013 421 3649 013 421 3649 . . #shiseidomask #shiseidonaturgo #naturgomask #shiseidomasknaturgo #naturgomaskmurah #mask #masker #maskermurah #maskmukamurah
6003/23/2017
มาส์กเนื้อครีมชนิดล้างออก เพื่อผิวที่ดูกระจ่างใสและดูสวยอ่อนเยาว์

Shiseido Purifying Mask 🔸มาส์กสำหรับผิวหน้า เนื้อครีมที่ออกแบบสูตรส่วนผสมด้วย Marine Minerai Clay เพื่อดูดซับสิ่งสกปรกต่างๆ ที่สร้างความหมองคล้ำให้ผิวหน้า และลดสภาพรูขุมขนเด่นชัด ด้วยส่วนผสมแร่ธาตุและเกลือแร่ต่างๆ ผิวพรรณจะคืนสู่สภาพเปล่งปลั่ง สดใส มีชีวิตชีวา ใช้สัปดาห์ละ 1-2 ครั้งหลังจากขั้นตอนการทำความสะอาด พอกหน้าทิ้งไว้ประมาณ 5 นาทีแล้วล้างออกให้หมดจด

ขนาดทดลอง 15ml. ราคาเพียง 150 บาท

สั่งซื้อสินค้า ➡️ Line : cutetycorner

#cutetycornerskincare #cutetycornershiseido #cutetycornermask #Skincare #Cosmetics #Beauty #mask #creammask #shiseidomask #claymask #PurifyingMask #ShiseidoPurifyingMask
มาส์กเนื้อครีมชนิดล้างออก เพื่อผิวที่ดูกระจ่างใสและดูสวยอ่อนเยาว์ Shiseido Purifying Mask 🔸มาส์กสำหรับผิวหน้า เนื้อครีมที่ออกแบบสูตรส่วนผสมด้วย Marine Minerai Clay เพื่อดูดซับสิ่งสกปรกต่างๆ ที่สร้างความหมองคล้ำให้ผิวหน้า และลดสภาพรูขุมขนเด่นชัด ด้วยส่วนผสมแร่ธาตุและเกลือแร่ต่างๆ ผิวพรรณจะคืนสู่สภาพเปล่งปลั่ง สดใส มีชีวิตชีวา ใช้สัปดาห์ละ 1-2 ครั้งหลังจากขั้นตอนการทำความสะอาด พอกหน้าทิ้งไว้ประมาณ 5 นาทีแล้วล้างออกให้หมดจด ขนาดทดลอง 15ml. ราคาเพียง 150 บาท สั่งซื้อสินค้า ➡️ Line : cutetycorner #cutetycornerskincare #cutetycornershiseido #cutetycornermask #Skincare #Cosmetics #Beauty #mask #creammask #shiseidomask #claymask #PurifyingMask #ShiseidoPurifyingMask
3003/23/2017
Shisedo Naturgo Mask(Masker Lumpur) ori

harga:
3.000/pc
25.000/box (10pcs)

order/tanya tanya:
line: @GCS8461H (pakai @) Kelebihan:
- Ampuh mengangkat komedo
- Cocok untuk kulit sensitif
- Meminimalkan pori-pori
- Mengangkat sel kulit mati
- Mengontrol minyak berlebih
- Cocok untuk kulit berminyak - kulit kombinasi!

Cara Pakai :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Oleskan Shiseido Naturgo Mud Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit)
4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu DA

#naturgo #naturgomask #masknaturgo #maskernaturgo #jualmasker #jualmaskermurah #jualnaturgo #jualnaturgomurah #naturgomurah #viapulsa #barangviapulsa #viapulsaxl #naturgoviapulsa #jualbarangviapulsa #jualnaturgoviapulsa #maskerlumpur #jualmaskerlumpur #maskerlumpurmurah #maskernaturgomurah #jualmaskernaturgomurah #jualmasker #jualmaskerlumpurmurah #shiseidomask
Shisedo Naturgo Mask(Masker Lumpur) ori harga: 3.000/pc 25.000/box (10pcs) order/tanya tanya: line: @GCS8461H (pakai @) Kelebihan: - Ampuh mengangkat komedo - Cocok untuk kulit sensitif - Meminimalkan pori-pori - Mengangkat sel kulit mati - Mengontrol minyak berlebih - Cocok untuk kulit berminyak - kulit kombinasi! Cara Pakai : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan 2. Oleskan Shiseido Naturgo Mud Mask ke seluruh wajah (Hindari daerah mata, alis dan bibir) 3. Tunggu hingga kering (25 menit ~ 30 menit) 4. Angkat secara perlahan dari bawah ke atas 5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu DA #naturgo #naturgomask #masknaturgo #maskernaturgo #jualmasker #jualmaskermurah #jualnaturgo #jualnaturgomurah #naturgomurah #viapulsa #barangviapulsa #viapulsaxl #naturgoviapulsa #jualbarangviapulsa #jualnaturgoviapulsa #maskerlumpur #jualmaskerlumpur #maskerlumpurmurah #maskernaturgomurah #jualmaskernaturgomurah #jualmasker #jualmaskerlumpurmurah #shiseidomask
18980701/22/2017
IDR 3500/PCS
35RB/PACK (ISI 10pcs)
.
SHISEIDO BLACK MASK (Blackhead Remover Mask), Mengangkat Komedo Cukup dengan Perawatan di Rumah

Shiseido Black Mask ini merupakan Masker Peel Off, yang digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah. Mengangkat sebum, sel kulit mati, komedo (blackheads dan whiteheads), mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.
.
Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask :
* Ampuh mengangkat komedo,
* Mengecilkan pori-pori,
* Mengangkat sel kulit mati.
.
Cara pemakaian:
1. Bersihkan wajah/ bagian yg akan di oleskan
2. Opsi tambahan : Utk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake Shiseido Blackhead Remover Mask, wajahnya diuapkan/ steam pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat (optional boleh dilakukan/ tidak dilakukan). Caranya utk steam : ambil air panas ke dalam wadah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk. Steam sekitar 5-10 menit saja. Bila berkeringat, seka dulu dgn tisu, kemudian
3. Oleskan Shiseido Black/ White Mask secara merata ke bagian muka yang diinginkan, hindari alis, daerah sekitar mata dan bibir.
4. Biarkan selama 25-35 menit (sampai masker mengering).
5. Peel off dgn hati-hati dari arah luar ke dalam. Setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas.
6. Opsi tambahan : kompres muka dgn air dingin/es biar pori-porinya mengecil lagi
7. Apply toner setelahnya (recommended)
8. Wajah bebas dari komedo
Dapat digunakan 2-3 x dalam seminggu.
Jika hanya digunakan utk daerah hidung, 1 sachet dpt digunakan untuk 5-6 kali, simpan sisa masker yg belum digunakan dalam kulkas.
.
#shiseidomask #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoindonesia
IDR 3500/PCS 35RB/PACK (ISI 10pcs) . SHISEIDO BLACK MASK (Blackhead Remover Mask), Mengangkat Komedo Cukup dengan Perawatan di Rumah Shiseido Black Mask ini merupakan Masker Peel Off, yang digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah. Mengangkat sebum, sel kulit mati, komedo (blackheads dan whiteheads), mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. . Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask : * Ampuh mengangkat komedo, * Mengecilkan pori-pori, * Mengangkat sel kulit mati. . Cara pemakaian: 1. Bersihkan wajah/ bagian yg akan di oleskan 2. Opsi tambahan : Utk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake Shiseido Blackhead Remover Mask, wajahnya diuapkan/ steam pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat (optional boleh dilakukan/ tidak dilakukan). Caranya utk steam : ambil air panas ke dalam wadah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk. Steam sekitar 5-10 menit saja. Bila berkeringat, seka dulu dgn tisu, kemudian 3. Oleskan Shiseido Black/ White Mask secara merata ke bagian muka yang diinginkan, hindari alis, daerah sekitar mata dan bibir. 4. Biarkan selama 25-35 menit (sampai masker mengering). 5. Peel off dgn hati-hati dari arah luar ke dalam. Setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas. 6. Opsi tambahan : kompres muka dgn air dingin/es biar pori-porinya mengecil lagi 7. Apply toner setelahnya (recommended) 8. Wajah bebas dari komedo Dapat digunakan 2-3 x dalam seminggu. Jika hanya digunakan utk daerah hidung, 1 sachet dpt digunakan untuk 5-6 kali, simpan sisa masker yg belum digunakan dalam kulkas. . #shiseidomask #shiseidoblackmask #shiseidoblack #shiseidoindonesia
222010/11/2016
SHISEIDO BLACK MASK (BASMI KOMEDO) - MASKER SHISEIDO HITAM

IDR 19rb/pack
(1 pack=10 sachet)

SHISEIDO BLACK MASK (Blackhead Remover Mask), Mengangkat Komedo Cukup dengan Perawatan di Rumah

Shiseido Black Mask ini merupakan Masker Peel Off, yang digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah. Mengangkat sebum, sel kulit mati, komedo (blackheads dan whiteheads), mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.
.
Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask :
* Ampuh mengangkat komedo,
* Mengecilkan pori-pori,
* Mengangkat sel kulit mati.
.
Cara pemakaian:
1. Bersihkan wajah/ bagian yg akan di oleskan
2. Opsi tambahan : Utk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake Shiseido Blackhead Remover Mask, wajahnya diuapkan/ steam pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat (optional boleh dilakukan/ tidak dilakukan). Caranya utk steam : ambil air panas ke dalam wadah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk. Steam sekitar 5-10 menit saja. Bila berkeringat, seka dulu dgn tisu, kemudian
3. Oleskan Shiseido Black/ White Mask secara merata ke bagian muka yang diinginkan, hindari alis, daerah sekitar mata dan bibir.
4. Biarkan selama 25-35 menit (sampai masker mengering).
5. Peel off dgn hati-hati dari arah luar ke dalam. Setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas.
6. Opsi tambahan : kompres muka dgn air dingin/es biar pori-porinya mengecil lagi
7. Apply toner setelahnya (recommended)
8. Wajah bebas dari komedo
Dapat digunakan 2-3 x dalam seminggu.
Jika hanya digunakan utk daerah hidung, 1 sachet dpt digunakan untuk 5-6 kali, simpan sisa masker yg belum digunakan dalam kulkas.
.
Order:
LINE: @tokomurahbanget (pakai @)
.
#shiseido #maskershiseido #jualshiseido #jualmaskershiseido #maskershiseidohitam #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackoriginal #shiseidoblackori #maskerlumpur #shiseidoblackmurah #blackmask #jualmasker #jualmaskerlumpur #maskerwajahoriginal #shiseidowhitemask #shiseidowhitemaskmurah #shiseidowhiteoriginal #shiseidowhiteori #whitemask #jualwhitemask #maskerwajah #naturgo #maskernaturgo #jualnaturgo #naturgooriginal #naturgoori #naturgomurah #shiseidomask #shiseidomaskoriginal
SHISEIDO BLACK MASK (BASMI KOMEDO) - MASKER SHISEIDO HITAM IDR 19rb/pack (1 pack=10 sachet) SHISEIDO BLACK MASK (Blackhead Remover Mask), Mengangkat Komedo Cukup dengan Perawatan di Rumah Shiseido Black Mask ini merupakan Masker Peel Off, yang digunakan untuk mengangkat komedo pada wajah. Mengangkat sebum, sel kulit mati, komedo (blackheads dan whiteheads), mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. . Kelebihan Shiseido Peel-off Black Mask : * Ampuh mengangkat komedo, * Mengecilkan pori-pori, * Mengangkat sel kulit mati. . Cara pemakaian: 1. Bersihkan wajah/ bagian yg akan di oleskan 2. Opsi tambahan : Utk hasil yg terbaik sebelum dioleskan pake Shiseido Blackhead Remover Mask, wajahnya diuapkan/ steam pakai uap panas agar komedo lebih mudah terangkat (optional boleh dilakukan/ tidak dilakukan). Caranya utk steam : ambil air panas ke dalam wadah terus dekatkan wajah ke baskom sehingga uap panasnya ke wajah dan tutupi pake handuk. Steam sekitar 5-10 menit saja. Bila berkeringat, seka dulu dgn tisu, kemudian 3. Oleskan Shiseido Black/ White Mask secara merata ke bagian muka yang diinginkan, hindari alis, daerah sekitar mata dan bibir. 4. Biarkan selama 25-35 menit (sampai masker mengering). 5. Peel off dgn hati-hati dari arah luar ke dalam. Setelah itu tarik masker mulai dari bawah ke atas. 6. Opsi tambahan : kompres muka dgn air dingin/es biar pori-porinya mengecil lagi 7. Apply toner setelahnya (recommended) 8. Wajah bebas dari komedo Dapat digunakan 2-3 x dalam seminggu. Jika hanya digunakan utk daerah hidung, 1 sachet dpt digunakan untuk 5-6 kali, simpan sisa masker yg belum digunakan dalam kulkas. . Order: LINE: @tokomurahbanget (pakai @) . #shiseido #maskershiseido #jualshiseido #jualmaskershiseido #maskershiseidohitam #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackoriginal #shiseidoblackori #maskerlumpur #shiseidoblackmurah #blackmask #jualmasker #jualmaskerlumpur #maskerwajahoriginal #shiseidowhitemask #shiseidowhitemaskmurah #shiseidowhiteoriginal #shiseidowhiteori #whitemask #jualwhitemask #maskerwajah #naturgo #maskernaturgo #jualnaturgo #naturgooriginal #naturgoori #naturgomurah #shiseidomask #shiseidomaskoriginal
5575608/08/2016
Isi face treaba..., cand dorm singura:). #radulesculifestyle  #mihaelaschwartzenberg  #mychoice  #shiseidomask
Isi face treaba..., cand dorm singura:). #radulesculifestyle #mihaelaschwartzenberg #mychoice #shiseidomask
300804/11/2016
#shiseido #shiseidomask 😝
453607/27/2016
My pregame mwahahahahahaah 👺👺🏈🏈#shiseidomask
My pregame mwahahahahahaah 👺👺🏈🏈#shiseidomask
32789008/28/2016
PROMO !!
.
Shiseido Mask beli 5 percuma 1.. HARGA ?? Boleh pm sis 📲 +60199212524
.
@azuana.fatihah 
#theazuanna 
#shiseidomask
PROMO !! . Shiseido Mask beli 5 percuma 1.. HARGA ?? Boleh pm sis 📲 +60199212524 . @azuana.fatihah #theazuanna #shiseidomask
73614503/11/2017
100 Pieces Of This Miracle Just Got Home.. Love Em' The Most Then Every Other Face Mask Ive Tried In My Entire Life.. Differences Can Be Observed Instantly After Peeling It Off From Your Face.. #ShiseidoMask #ActivatedCharcoalMask #Shiseido 💁🏻
100 Pieces Of This Miracle Just Got Home.. Love Em' The Most Then Every Other Face Mask Ive Tried In My Entire Life.. Differences Can Be Observed Instantly After Peeling It Off From Your Face.. #ShiseidoMask #ActivatedCharcoalMask #Shiseido 💁🏻
154012/22/2016
SHISEIDO BLACK MASK 
1 box ( 50pcs)
RM 32 free pos
ss add rm4
#mehsandarpadaku #suamikupalingsweet #sayajualmask #shiseidomask #bazarpaknil
SHISEIDO BLACK MASK 1 box ( 50pcs) RM 32 free pos ss add rm4 #mehsandarpadaku #suamikupalingsweet #sayajualmask #shiseidomask #bazarpaknil
11003/22/2017
Next