#shiseidomaskborong medias

Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž
.
Fungsi shiseido mask
- Membuang bintik2 hitam/putih di muka
- Melicinkan kulit muka .
- Menyerap minyak di kulit muka
- etc.
.
#shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž . Fungsi shiseido mask - Membuang bintik2 hitam/putih di muka - Melicinkan kulit muka . - Menyerap minyak di kulit muka - etc. . #shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
2008/21/2017
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž
.
Fungsi shiseido mask
- Membuang bintik2 hitam/putih di muka
- Melicinkan kulit muka .
- Menyerap minyak di kulit muka
- etc.
.
#shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž . Fungsi shiseido mask - Membuang bintik2 hitam/putih di muka - Melicinkan kulit muka . - Menyerap minyak di kulit muka - etc. . #shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
3008/21/2017
1 box ada 50pcs boleh campur2 color.
.
1 box = RM30 free pos SM.
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio ๐Ÿ˜‰
.
#shiseidomask #shiseidowhite #shiseidoblack #shiseidomurah #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidogold #shiseidonaturgo #kcolly #bvrc #glowglowing #pureslim7d #mudface
1 box ada 50pcs boleh campur2 color. . 1 box = RM30 free pos SM. . Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio ๐Ÿ˜‰ . #shiseidomask #shiseidowhite #shiseidoblack #shiseidomurah #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidogold #shiseidonaturgo #kcolly #bvrc #glowglowing #pureslim7d #mudface
1008/19/2017
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž
.
Fungsi shiseido mask
- Membuang bintik2 hitam/putih di muka
- Melicinkan kulit muka .
- Menyerap minyak di kulit muka
- etc.
.
#shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž . Fungsi shiseido mask - Membuang bintik2 hitam/putih di muka - Melicinkan kulit muka . - Menyerap minyak di kulit muka - etc. . #shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
9408/13/2017
Harga: 45.000 (10pcs) 
Shiseido Black Mask 
Efektif mengangkat komedo 
Mengecilkan pori 
Mengandung whitening

Cara pakai :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu
2. Opsi tambahan: sebelum pakai ada baiknya muka diuapi/steam terlebih dahulu agar komedo lebih mudah terangkat. Tapi ini hanya opsi lain yahh, ga pake uap2an juga gpp. Cara gampang utk steam : pakai baskom berisi air panas trus dekatkan wajah ke baskom (kena uapnya) and tutupi pakai handuk. Steam kira
Harga: 45.000 (10pcs) Shiseido Black Mask Efektif mengangkat komedo Mengecilkan pori Mengandung whitening Cara pakai : 1. Bersihkan wajah terlebih dahulu 2. Opsi tambahan: sebelum pakai ada baiknya muka diuapi/steam terlebih dahulu agar komedo lebih mudah terangkat. Tapi ini hanya opsi lain yahh, ga pake uap2an juga gpp. Cara gampang utk steam : pakai baskom berisi air panas trus dekatkan wajah ke baskom (kena uapnya) and tutupi pakai handuk. Steam kira" 5-10 menit aja. Oleskan Shiseido Black Mask pada bagian yang berkomedo 4. Tunggu sampai masker kering, kemudian dikelupas saja maskernya seperti masker peel-off lainnya 5. Opsi tambahan: kompres muka dengan air dingin/es biar pori2nya mengecil lagi 6. Wajah bebas komedo . . Fix order langsung isi formatnya ya kirim ke ๐Ÿ“ฉ WA : 08979022611 ๐Ÿ“ฒ LINE : @xox6844g (pake @ ya) Nama: Alamat: (lengkap dengan RT, RW, Kecamatan, Kota, kodepos) No hp: Orderan: #shiseido #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidoblack #shiseidoblackmask #shiseidoblackmaskmurah #shiseidoblackmurah #jualshiseido #jualshiseidomurah #jualshiseidomask #jualshiseidoblack #jualshiseidoblackmask #jualshiseidoblack #olshoptrusted #olshopindo #olshopindonesia #olshop
25007/07/2017
SHISEDIO MASK BLACK/ WHITE/ GOLD (50 PCS/BOX)
.
๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚
.
PRICE : RM30
EXCLUDE POSTAGE
100% ORIGINAL

ORDER WASAP : 017-3596278
.
๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚
.
Shiseido Mask merupakan masker peel off yang digunakan untuk menghilangkan blackhead
& whitehead. Ia merupakan salah satu hot selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapura & Malaysia.
.
๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚
.
CARA PENGGUNAAN :
.
โžกSteam wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10-15 minit. Ini bertujuan untuk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
โžกBiarkan wajah kering baru sapu mask
โžกTunggu selama 30minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan
โžกBilas sebersihnya
.
๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚
.
.
#shiseidomask #shiseidomaskmurah
#shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidomaskmalaysia
SHISEDIO MASK BLACK/ WHITE/ GOLD (50 PCS/BOX) . ๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚ . PRICE : RM30 EXCLUDE POSTAGE 100% ORIGINAL ORDER WASAP : 017-3596278 . ๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚ . Shiseido Mask merupakan masker peel off yang digunakan untuk menghilangkan blackhead & whitehead. Ia merupakan salah satu hot selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapura & Malaysia. . ๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚ . CARA PENGGUNAAN : . โžกSteam wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10-15 minit. Ini bertujuan untuk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat. โžกBiarkan wajah kering baru sapu mask โžกTunggu selama 30minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan โžกBilas sebersihnya . ๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚ . . #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #shiseidomaskmalaysia
7003/29/2017
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž
.
Fungsi shiseido mask
- Membuang bintik2 hitam/putih di muka
- Melicinkan kulit muka .
- Menyerap minyak di kulit muka
- etc.
.
#shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž . Fungsi shiseido mask - Membuang bintik2 hitam/putih di muka - Melicinkan kulit muka . - Menyerap minyak di kulit muka - etc. . #shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
3008/21/2017
๐ŸŽ€EYE MASK 50PCS๐ŸŽ€
.
RM50sm/RM55ss. Free postage. ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“žWHATSAPP / TELEGRAM 012 5405699
Telegram username @igteratai
.
EYE MASK:
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar
.
SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.
.
.
#eyemaskmurah #eyemaskcollagen #eyemaskmalaysia #eyemaskmurahmalaysia #eyemaskcollagenmalaysia #eyemaskori #eyemaskoriginal #eyemaskborongmurah #eyemaskborong #maskmatamurah #maskmata #eyemaskcollagen #eyemaskcollagenmurah #eyemaskcollagenmata #eyemaskcollagen #eyemaskcollagenmalaysia #shiseidomurah #shieseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomaskmurahmalaysia #shiseidomaskmurahsangat #shiseidomaskmurahgiler #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseidomasker - #regrann - #regrann
๐ŸŽ€EYE MASK 50PCS๐ŸŽ€ . RM50sm/RM55ss. Free postage. ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“žWHATSAPP / TELEGRAM 012 5405699 Telegram username @igteratai . EYE MASK: - Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata. - menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar. - Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang. - Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata. - Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag. - membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata. - Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar . SIAPA YANG PERLU GUNAKAN : - Mereka yang kurang tidur. - Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan. - Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet. - Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu. - Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata. - Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik. . . #eyemaskmurah #eyemaskcollagen #eyemaskmalaysia #eyemaskmurahmalaysia #eyemaskcollagenmalaysia #eyemaskori #eyemaskoriginal #eyemaskborongmurah #eyemaskborong #maskmatamurah #maskmata #eyemaskcollagen #eyemaskcollagenmurah #eyemaskcollagenmata #eyemaskcollagen #eyemaskcollagenmalaysia #shiseidomurah #shieseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomaskborong #shiseidomaskmurahmalaysia #shiseidomaskmurahsangat #shiseidomaskmurahgiler #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseidomasker - #regrann - #regrann
188008/13/2017
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹MASKER VIETNAM๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ˜˜READY STOCK BANYAKK
.
๐Ÿ“ŒRM5.00
๐Ÿ“ŒRM2.50x10
๐Ÿ“ŒEXC POSTAGE
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP
0103862257
.
#maskervietnam 
#maskervietnamoriginal 
#maskervietnammurahmalaysia 
#maskervietnammalaysia
#shiseidomask 
#shiseidomaskmurah 
#shiseidomasker 
#shiseidomaskborong 
#maskerlumpur 
#maskerlumpurnaturgo 
#maskermuka 
#maskermurah 
#maskerlumpurmurah 
#vietnammask 
#vietnammaskmurah 
#vietnammasker 
#vietnammaskborong
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹MASKER VIETNAM๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ˜˜READY STOCK BANYAKK . ๐Ÿ“ŒRM5.00 ๐Ÿ“ŒRM2.50x10 ๐Ÿ“ŒEXC POSTAGE . ๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0103862257 . #maskervietnam #maskervietnamoriginal #maskervietnammurahmalaysia #maskervietnammalaysia #shiseidomask #shiseidomaskmurah #shiseidomasker #shiseidomaskborong #maskerlumpur #maskerlumpurnaturgo #maskermuka #maskermurah #maskerlumpurmurah #vietnammask #vietnammaskmurah #vietnammasker #vietnammaskborong
18307/18/2017
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž
.
Fungsi shiseido mask
- Membuang bintik2 hitam/putih di muka
- Melicinkan kulit muka .
- Menyerap minyak di kulit muka
- etc.
.
#shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
Shiseido mask hitam. RM23/box exc. postage. 1 box ada 50pcs. WhatsApp +601110759011๐Ÿ’ž . Fungsi shiseido mask - Membuang bintik2 hitam/putih di muka - Melicinkan kulit muka . - Menyerap minyak di kulit muka - etc. . #shiseidomaskmurah #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shiseido #shiseidohitam #shiseidoputih #shiseidoemas #sayajualmurah
2008/21/2017
Tampilkan diri anda tanpa masalah
โžกEYEBAG
โžกMATA KUSAM .
.
โœ” Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita, muda mahupun berusia
โœ” InsyaAllah kesan dapat dilihat dengan hanya 2 MINIT!!! Dah nampak kesan, tolong bagitahu kat sedara mara dan kawan-kawan ya๐Ÿ˜
.
.
Jom tampil berseri-seri dengan INSTANTLY AGELESS !!
Tak susah pun nak cantik. JOM CANTIK ! ๐Ÿ’“

Nahh 0196594778
Simpan.
Jangan malu-malu untuk share masalah anda #muahciked ๐Ÿ˜˜.
.

Kalau perhati je, memang tak dapat apa. Sebab nanti anda semua ketinggalan. Orang dah cantik anda baru terkebil2 tak tahu apa.

WhatsApp terus kami tunggu! ๐Ÿ‘

Love,
#thebbae 
#shiseidomurahmalaysia 
#shiseidomurah
#shiseidomask
#shiseidomaskborong
#shieseidomaskmalaysia
#noradanish 
#jannanick 
#laraalana 
#giveawaymalaysia 
#tv3malaysia 
#meletop 
#bellaammara 
#lawoclothing 
#instantlyagelessmalaysia 
#instantlyageless
#loffatah
#meletop
Tampilkan diri anda tanpa masalah โžกEYEBAG โžกMATA KUSAM . . โœ” Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita, muda mahupun berusia โœ” InsyaAllah kesan dapat dilihat dengan hanya 2 MINIT!!! Dah nampak kesan, tolong bagitahu kat sedara mara dan kawan-kawan ya๐Ÿ˜ . . Jom tampil berseri-seri dengan INSTANTLY AGELESS !! Tak susah pun nak cantik. JOM CANTIK ! ๐Ÿ’“ Nahh 0196594778 Simpan. Jangan malu-malu untuk share masalah anda #muahciked ๐Ÿ˜˜. . Kalau perhati je, memang tak dapat apa. Sebab nanti anda semua ketinggalan. Orang dah cantik anda baru terkebil2 tak tahu apa. WhatsApp terus kami tunggu! ๐Ÿ‘ Love, #thebbae #shiseidomurahmalaysia #shiseidomurah #shiseidomask #shiseidomaskborong #shieseidomaskmalaysia #noradanish #jannanick #laraalana #giveawaymalaysia #tv3malaysia #meletop #bellaammara #lawoclothing #instantlyagelessmalaysia #instantlyageless #loffatah #meletop
118202/02/2017
Next