#shisheidomaskmurah medias

🌾ANIMAL MASK (PANDA/OTTER/DRAGON ONLY)🌾
.
🌷SNP ANIMAL PANDA WHITENING MASK
-Mencerahkan kulit wajah yang gelap & kusam.
.
🌷SNP ANIMAL OTTER AQUA MASK
-Melembabkan wajah.
-Menjadikan kulit wajah lebih halus.
.
🌷SNP ANIMAL DRAGON SOOTHING MASK
-Melembut & merawat kulit sensitif.
-Mengecilkan pori.

Cara Penggunaan:
1.Lekatkan pada wajah.
2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur).
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
#mask #shisheidomaskmurah #borongmask
🌾ANIMAL MASK (PANDA/OTTER/DRAGON ONLY)🌾 . 🌷SNP ANIMAL PANDA WHITENING MASK -Mencerahkan kulit wajah yang gelap & kusam. . 🌷SNP ANIMAL OTTER AQUA MASK -Melembabkan wajah. -Menjadikan kulit wajah lebih halus. . 🌷SNP ANIMAL DRAGON SOOTHING MASK -Melembut & merawat kulit sensitif. -Mengecilkan pori. Cara Penggunaan: 1.Lekatkan pada wajah. 2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur). 3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. #mask #shisheidomaskmurah #borongmask
7011/15/2017
!!!HARGA MURAH!!!
Wardah Lipcream
Price 60.000
(harga toko msh 70k+ loh😭😭)
PILIHAN WARNA CEK PICT
➖➖
**blm termasuk ongkir
**bisa via pulsa/bank
**via pulsa +10k dari total order
➖➖
ORDER??
-WHATSAPP : 0897-1859-665
-DM INSTAGRAM
-LINE : racenshop
➖➖
#wineliptint #etudehousemurah #liptintwaterproof #etudehousedeardarlingtint #nyxlipcream #wineliptintmurah #liptintmurah #lipstattomurah #chateaulabiottemurah #tonymolyliptint #tonymoly #tonymolymurah #deardarlingtint #maskermata #wardahlipcreammurah #makernaturgomurmer #maskerbibir #wardahlipcreammatte #naturgooriginal #naturgomask #maskanimalmurah #animalmask #jualtonymoly #maskerbekasi #lipsmask #kylielipkitsmurah #shisheidomask #shisheidomaskmurah #wardahlipstik #wardahlipcream
3010/31/2017
!!!TURUN HARGA!!!
Etude House Dear Darling Water Tint
Price 50.000
✨Liptint Waterpoof & bertekstur cair dan tahan lama✨
-cherry red
-Orange
-Strawberry pink
➖➖
**blm termasuk ongkir
**bisa via pulsa/bank
**via pulsa +10k dari total order
➖➖
ORDER??
-WHATSAPP : 0897-1859-665
-DM INSTAGRAM
-LINE : racenshop
➖➖
#tonymoly #tonymolymurah #tonymolyliptint #tonymolymurah #tonymolyori #jualliptint #jualtonymoly #jualtonymolyori #etudemurah #etudehousemurah #liptintmurah #maskerbibirmurah #maskermata #maskernaturgo #maskerlumpur #lipstattomurah #purbasarimattelipstik #animalmask #kissproofmurah #lipstikpurbasari #purbasarilipstik #shisheidomaskmurah #shisheidomask #hanasuinaturgo #purbasarilipcreammurah #maskeranimal #lipstick #sariayulipstick#eyemask #lipsmaskmurah #purbasarilipcream
!!!TURUN HARGA!!! Etude House Dear Darling Water Tint Price 50.000 ✨Liptint Waterpoof & bertekstur cair dan tahan lama✨ -cherry red -Orange -Strawberry pink ➖➖ **blm termasuk ongkir **bisa via pulsa/bank **via pulsa +10k dari total order ➖➖ ORDER?? -WHATSAPP : 0897-1859-665 -DM INSTAGRAM -LINE : racenshop ➖➖ #tonymoly #tonymolymurah #tonymolyliptint #tonymolymurah #tonymolyori #jualliptint #jualtonymoly #jualtonymolyori #etudemurah #etudehousemurah #liptintmurah #maskerbibirmurah #maskermata #maskernaturgo #maskerlumpur #lipstattomurah #purbasarimattelipstik #animalmask #kissproofmurah #lipstikpurbasari #purbasarilipstik #shisheidomaskmurah #shisheidomask #hanasuinaturgo #purbasarilipcreammurah #maskeranimal #lipstick #sariayulipstick#eyemask #lipsmaskmurah #purbasarilipcream
5010/31/2017
Hii .so since ada yang confuse tanya macam mana kira shisheido mask ni? 
So sis explain baliklah tak pasal pasal kene adu kat kpdnkk sebab seleweng hak mendapat maklumat kann😎😜 Ok SETIAP PEMBELIAN BELOW 20PCS akan diberi diskaun sebanyak Rm1 😊😊 Ui mana nak dapat murah ,pastu dapat diskaun lagi kann??? Ha awal beli karang menyesal. 😙

#kyut #shisheidomaskmalaysia
#shisheidomaskmurah
Hii .so since ada yang confuse tanya macam mana kira shisheido mask ni? So sis explain baliklah tak pasal pasal kene adu kat kpdnkk sebab seleweng hak mendapat maklumat kann😎😜 Ok SETIAP PEMBELIAN BELOW 20PCS akan diberi diskaun sebanyak Rm1 😊😊 Ui mana nak dapat murah ,pastu dapat diskaun lagi kann??? Ha awal beli karang menyesal. 😙 #kyut #shisheidomaskmalaysia #shisheidomaskmurah
30110/14/2017
Dapat shisheido untuk kulit bersih tanpa whitehead dan blackhead.
.
.
Nak raya nie mehh pm cepat..
.
.
0108887617
#shisheidomask 
#shisheidomaskmurah 
#shisheidomaskborong 
#shisheidoblackmask
Dapat shisheido untuk kulit bersih tanpa whitehead dan blackhead. . . Nak raya nie mehh pm cepat.. . . 0108887617 #shisheidomask #shisheidomaskmurah #shisheidomaskborong #shisheidoblackmask
16007/25/2017
🌾ANIMAL MASK (PANDA/OTTER/DRAGON ONLY)🌾
.
🌷SNP ANIMAL PANDA WHITENING MASK
-Mencerahkan kulit wajah yang gelap & kusam.
.
🌷SNP ANIMAL OTTER AQUA MASK
-Melembabkan wajah.
-Menjadikan kulit wajah lebih halus.
.
🌷SNP ANIMAL DRAGON SOOTHING MASK
-Melembut & merawat kulit sensitif.
-Mengecilkan pori.

Cara Penggunaan:
1.Lekatkan pada wajah.
2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur).
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
#mask #shisheidomaskmurah #borongmask
🌾ANIMAL MASK (PANDA/OTTER/DRAGON ONLY)🌾 . 🌷SNP ANIMAL PANDA WHITENING MASK -Mencerahkan kulit wajah yang gelap & kusam. . 🌷SNP ANIMAL OTTER AQUA MASK -Melembabkan wajah. -Menjadikan kulit wajah lebih halus. . 🌷SNP ANIMAL DRAGON SOOTHING MASK -Melembut & merawat kulit sensitif. -Mengecilkan pori. Cara Penggunaan: 1.Lekatkan pada wajah. 2.Biarkan selama 30 minit@sehingga pagi (jika pakai sebelum tidur). 3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used. *Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini. #mask #shisheidomaskmurah #borongmask
7011/15/2017
THANK YOU FOR SHOPPING WITH US.
.
#shisheidomask .
RM25 +RM8SM, RM12SS (POSTAGE)
.
.
+601112976554
.
.
#feedbackcustomer #feedbackcustomerns_skinbeauty #shisheido #shisheidomaskmurah #shisheidomaskborong
THANK YOU FOR SHOPPING WITH US. . #shisheidomask . RM25 +RM8SM, RM12SS (POSTAGE) . . +601112976554 . . #feedbackcustomer #feedbackcustomerns_skinbeauty #shisheido #shisheidomaskmurah #shisheidomaskborong
1208/12/2017
Mari.mari.mari dapatkan shisheido.. untuk menjaga kulit anda dari blackhead,whitehead dan parut jerawat..
.
.
Lagi pon raya haji dah dekat nie. X kan x nk kulit cantik kan.
.
.
Mehh pm0108887617
.
.
#shisheidomask 
#shisheidomaskmurah 
#shisheidomaskborong 
#shisheidoblack 
#shisheidokualalumpur 
#shisheidonegerisembilan
#shisheidoterbaik 
#shiseidoblack 
#shiseidomurah 
#shiseidoblack 
#shiseidomalaysia 
#shiseidoborong
Mari.mari.mari dapatkan shisheido.. untuk menjaga kulit anda dari blackhead,whitehead dan parut jerawat.. . . Lagi pon raya haji dah dekat nie. X kan x nk kulit cantik kan. . . Mehh pm0108887617 . . #shisheidomask #shisheidomaskmurah #shisheidomaskborong #shisheidoblack #shisheidokualalumpur #shisheidonegerisembilan #shisheidoterbaik #shiseidoblack #shiseidomurah #shiseidoblack #shiseidomalaysia #shiseidoborong
21008/15/2017
Next