#skincarekorea medias

Skin&Lab Dr. Vita Clinic C Plus Brightening [SKIN&LAB] C Plus Brightening has been renewed.

Let the Dr. Vita Clinic C Plus Brightening brighten up your day !

This vitamin cream helps you achieve 
bright and gorgeous skin tone by inhibiting 
melanin production. + Whitening. + Skin tone correcting. + Moisturizing. ……….
Check them out at https://www.bigbox.global.
………..
Price >1,100.00
Now available @globalfinds and thru https://bigbox.global
Free delivery!
………..
#skin&labdr.vitacliniccplusbrightening

#allnaturalorganicskincare #koreanskincareroutine #koreanbeauty #kbeauty #asianskincareroutine #asianbeauty #authenticskincare #feelingyoungagain  #feelinggood #lookingood  #koreanskincare #koreanskincareroutine #pampaganda #pampabata #asianskincare #asianskincareproducts #skincarekorea #skincareph #skincareluxury #beautyproductsph #authenticbeautyproducts #meronnasabigbox
Skin&Lab Dr. Vita Clinic C Plus Brightening [SKIN&LAB] C Plus Brightening has been renewed. Let the Dr. Vita Clinic C Plus Brightening brighten up your day ! This vitamin cream helps you achieve bright and gorgeous skin tone by inhibiting melanin production. + Whitening. + Skin tone correcting. + Moisturizing. ………. Check them out at https://www.bigbox.global. ……….. Price >1,100.00 Now available @globalfinds and thru https://bigbox.global Free delivery! ……….. #skin&labdr.vitacliniccplusbrightening #allnaturalorganicskincare #koreanskincareroutine #koreanbeauty #kbeauty #asianskincareroutine #asianbeauty #authenticskincare #feelingyoungagain #feelinggood #lookingood #koreanskincare #koreanskincareroutine #pampaganda #pampabata #asianskincare #asianskincareproducts #skincarekorea #skincareph #skincareluxury #beautyproductsph #authenticbeautyproducts #meronnasabigbox
1011/23/2017
Skin&Lab Don’t Touch Trouble_Trouble Spot

This skin trouble treatment  relieves blemishes and spots
Enrich Sophora extract calms the blemishes rapidly and helps the skin damage. 
The 5 kinds of vegetable extracts prevents redness, 
increases the moisture absorption and keeps your skin moist. 
Now prevent your trouble skin by reducing the sebum secretion. ……….
Check them out at https://www.bigbox.global.
………..
Price >650.00
Now available @globalfinds and thru https://bigbox.global
Free delivery!
………..
#skin&labdon’ttouchtroubletroublespot

#allnaturalorganicskincare #koreanskincareroutine #koreanbeauty #kbeauty #asianskincareroutine #asianbeauty #authenticskincare #feelingyoungagain  #feelinggood #lookingood  #koreanskincare #koreanskincareroutine #pampaganda #pampabata #asianskincare #asianskincareproducts #skincarekorea #skincareph #skincareluxury #beautyproductsph #authenticbeautyproducts #meronnasabigbox
Skin&Lab Don’t Touch Trouble_Trouble Spot This skin trouble treatment relieves blemishes and spots Enrich Sophora extract calms the blemishes rapidly and helps the skin damage. The 5 kinds of vegetable extracts prevents redness, increases the moisture absorption and keeps your skin moist. Now prevent your trouble skin by reducing the sebum secretion. ………. Check them out at https://www.bigbox.global. ……….. Price >650.00 Now available @globalfinds and thru https://bigbox.global Free delivery! ……….. #skin&labdon’ttouchtroubletroublespot #allnaturalorganicskincare #koreanskincareroutine #koreanbeauty #kbeauty #asianskincareroutine #asianbeauty #authenticskincare #feelingyoungagain #feelinggood #lookingood #koreanskincare #koreanskincareroutine #pampaganda #pampabata #asianskincare #asianskincareproducts #skincarekorea #skincareph #skincareluxury #beautyproductsph #authenticbeautyproducts #meronnasabigbox
1011/23/2017
CHICA Y CHICO Astazet 4.0 Damaged Spot Clearing Facial Cream
165k

1. Memudarkan bekas jerawat dan noda pada wajah
2. Tone whitening (memutihkan)
3. Memulihkan sel kulit yang rusak
4. Melembabkan kulit
5. Menenangkan kulit yang sensitif
6. Mengontrol flek hitam untuk tidak menyebar

#bwchicaychico
#chcicaychico #betasalicmurah #betasalic #skincare #makeup #jualskincare #skincarekorea #skincaremurah #jualanskincare #jualan #astazet #astazet4 #astazetmurah #astazetori #astazetoriginal
CHICA Y CHICO Astazet 4.0 Damaged Spot Clearing Facial Cream 165k 1. Memudarkan bekas jerawat dan noda pada wajah 2. Tone whitening (memutihkan) 3. Memulihkan sel kulit yang rusak 4. Melembabkan kulit 5. Menenangkan kulit yang sensitif 6. Mengontrol flek hitam untuk tidak menyebar #bwchicaychico #chcicaychico #betasalicmurah #betasalic #skincare #makeup #jualskincare #skincarekorea #skincaremurah #jualanskincare #jualan #astazet #astazet4 #astazetmurah #astazetori #astazetoriginal
4011/23/2017
Innisfree Green Tea Balancing Skin Spesial kit

Rp. 160.000 .
.
Terdiri dari : .
.
*Green Tea Balancing Skin 25ml
Toner yg terbuat dari teh hijau yang mampu memberikan kelembaban pada kukit wajah
.
.
*Green Tea Seed Serum 25ml
Serum yang dapat menjaga kelembaban kulit wajah, serta dapat membuat kulit wajah tampak cerah berseri dari dalam
.
.
*Green Tea Balancing Lotion 15ml
Lotion yang dapat mengenyalkan dan mencerahkan kulit wajah dengan kandungan teh hijau yang memberikan manfaat alami untuk kulit wajah
.
.
*Green Tea Balancing Cream 10ml
Cream untuk menyamarkan noda hitam di wajah serta meratakan warna kulit sehingga kulit dapat putih cerah merata .
.
.
Shipping dari Jakarta
.
.
#innisfree #innisfreegreentea #innisfreegreenteatrialkit #innisfreeindonesia #innisfreeoriginal #originalkorea #skincarekorea #innisfreebalancingskin #greenteabalancingskin #tehhijau #tehhijauoriginal #jualinnisfree
Innisfree Green Tea Balancing Skin Spesial kit Rp. 160.000 . . Terdiri dari : . . *Green Tea Balancing Skin 25ml Toner yg terbuat dari teh hijau yang mampu memberikan kelembaban pada kukit wajah . . *Green Tea Seed Serum 25ml Serum yang dapat menjaga kelembaban kulit wajah, serta dapat membuat kulit wajah tampak cerah berseri dari dalam . . *Green Tea Balancing Lotion 15ml Lotion yang dapat mengenyalkan dan mencerahkan kulit wajah dengan kandungan teh hijau yang memberikan manfaat alami untuk kulit wajah . . *Green Tea Balancing Cream 10ml Cream untuk menyamarkan noda hitam di wajah serta meratakan warna kulit sehingga kulit dapat putih cerah merata . . . Shipping dari Jakarta . . #innisfree #innisfreegreentea #innisfreegreenteatrialkit #innisfreeindonesia #innisfreeoriginal #originalkorea #skincarekorea #innisfreebalancingskin #greenteabalancingskin #tehhijau #tehhijauoriginal #jualinnisfree
0011/23/2017
🌸 WELLCOME RESELLER & DROPSHIP 🌸

Alhamdulilah 😊😊😊😊
Terima kasih untuk orderan & review nya my beloved cust 🙏🙏🙏 💋💋💋💋
.
.
Buat yg lainnya ,, hayooo Jangan bosen2 perawatan pake MAGIC SERUM NYA sama WHITENING DELUXE NYA  YA ,, 😍😍😍😍😍 😊😊😊😊 Magic serum ini aman dipakai oleh siapa saja ya bos ,, tua ,, muda ,, pria wanita ,, aman utk busui ,, bumil ,, bahkan utk bayi sekalipun,, CATAT YA ,, BISA DIPAKE UNTUK BAYI SEKALIPUN ... .SELAIN ITU ,, MAGIC SERUM BISA  DI KOMBINE DENGAN KRIM WAJAH MANAPUN !!! Tdk hanya utk wajah saja ,, tetapi magic serum ini bisa di pakai untuk luka2 di bagian tubuh lain nya ,, mengobati sariawan di mulut ,, mencegah terjadinya infeksi pada luka dan membuat luka cepat kering ... Lecet pada lipatan2 tubuh ya say ,, lipatan yang menghitam ,, yu cobain oles-oles pake MAGIC SERUM  nya yaa .. Pasti bikin km cengo krn hasill nya MAGIC juga 😄😄😄😄
.
. 👉 CARA PEMAKAIAN : cukup aplikasikan / oles pada wajah 2x sehari pagi/mlm setelah mencuci wajah ,  sblm menggunakan krim / pelembab .
. 👉 KONSULTASI ,, ORDER & More info ,,
Bbm D7A2DA0F ,, WA 0812222255800,, .
.

#galerycantik2 #wanita  #wanitamanjatidakbolehleyehleyehmanjatapipunyacitranyata #wanitakarir #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #krimpemutihwajah #creamwajah #cewek #cantik #cantikalami #perempuan #skincareroutine #skincarekorea #glowingskin #skin
🌸 WELLCOME RESELLER & DROPSHIP 🌸 Alhamdulilah 😊😊😊😊 Terima kasih untuk orderan & review nya my beloved cust 🙏🙏🙏 💋💋💋💋 . . Buat yg lainnya ,, hayooo Jangan bosen2 perawatan pake MAGIC SERUM NYA sama WHITENING DELUXE NYA YA ,, 😍😍😍😍😍 😊😊😊😊 Magic serum ini aman dipakai oleh siapa saja ya bos ,, tua ,, muda ,, pria wanita ,, aman utk busui ,, bumil ,, bahkan utk bayi sekalipun,, CATAT YA ,, BISA DIPAKE UNTUK BAYI SEKALIPUN ... .SELAIN ITU ,, MAGIC SERUM BISA DI KOMBINE DENGAN KRIM WAJAH MANAPUN !!! Tdk hanya utk wajah saja ,, tetapi magic serum ini bisa di pakai untuk luka2 di bagian tubuh lain nya ,, mengobati sariawan di mulut ,, mencegah terjadinya infeksi pada luka dan membuat luka cepat kering ... Lecet pada lipatan2 tubuh ya say ,, lipatan yang menghitam ,, yu cobain oles-oles pake MAGIC SERUM nya yaa .. Pasti bikin km cengo krn hasill nya MAGIC juga 😄😄😄😄 . . 👉 CARA PEMAKAIAN : cukup aplikasikan / oles pada wajah 2x sehari pagi/mlm setelah mencuci wajah , sblm menggunakan krim / pelembab . . 👉 KONSULTASI ,, ORDER & More info ,, Bbm D7A2DA0F ,, WA 0812222255800,, . . #galerycantik2 #wanita #wanitamanjatidakbolehleyehleyehmanjatapipunyacitranyata #wanitakarir #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #krimpemutihwajah #creamwajah #cewek #cantik #cantikalami #perempuan #skincareroutine #skincarekorea #glowingskin #skin
3011/23/2017
Yuk order masker song joong ki 😘😘
Ini lagi best seller banget lho 😍😍🤗🤗
Yukk yang mau order lgsng contact di Wa aku yang ad di bio 😘
Sapa tau abis pake masker ini bisa jadi kembaran song joong ki 😝
Ini bagus banget 
Harga? Dm aja ya 😘
#maskerwajah#soongjoongki#nicepicture#skincarekorea#
Yuk order masker song joong ki 😘😘 Ini lagi best seller banget lho 😍😍🤗🤗 Yukk yang mau order lgsng contact di Wa aku yang ad di bio 😘 Sapa tau abis pake masker ini bisa jadi kembaran song joong ki 😝 Ini bagus banget Harga? Dm aja ya 😘 #maskerwajah#soongjoongki#nicepicture#skincarekorea#
1011/23/2017
🌿my favourite morning cleanser 😍I like the scent, like herbal-ish it doesn't come out bubble too much, but it's freshing your face in morning ❤️✨#skincare#skincareroutine#skincarekorea #skincareregimen #skincaremalaysia #skincarecommunity #skincareaddict #skincareclass#nomakeup#beautyhaul
🌿my favourite morning cleanser 😍I like the scent, like herbal-ish it doesn't come out bubble too much, but it's freshing your face in morning ❤️✨#skincare#skincareroutine#skincarekorea #skincareregimen #skincaremalaysia #skincarecommunity #skincareaddict #skincareclass#nomakeup#beautyhaul
5011/23/2017
PRELOVED VIT C TIAM Rp. 60.000 
New design vitamin C tiam, mencerahkan, meredakan jerawat, anti aging bagus banget!
SISA 40% pemakaian bersih
Maintainance bagus di simpen di kulkas
Masih beninggg!!
.
.
#prelovedskincareid #prelovedbenton #prelovedklairs #prelovedcosrx #prelovedskincare #jualskincare #jualskincarekorea #skincarekoreamurah .
#prelovedskincareid #prelovedskincare #prelovedskincarekorea #preloved #prelovedmakeup #skincarekorea #prelovedvitaminc #vitamincserum #jualvitamincserum #jualskincare #jualskincarekoreamurah #vitamincmurahoriginal
PRELOVED VIT C TIAM Rp. 60.000 New design vitamin C tiam, mencerahkan, meredakan jerawat, anti aging bagus banget! SISA 40% pemakaian bersih Maintainance bagus di simpen di kulkas Masih beninggg!! . . #prelovedskincareid #prelovedbenton #prelovedklairs #prelovedcosrx #prelovedskincare #jualskincare #jualskincarekorea #skincarekoreamurah . #prelovedskincareid #prelovedskincare #prelovedskincarekorea #preloved #prelovedmakeup #skincarekorea #prelovedvitaminc #vitamincserum #jualvitamincserum #jualskincare #jualskincarekoreamurah #vitamincmurahoriginal
1011/23/2017
Morning!!!
Jom kurangkn garis2 halus dekat muka! 😁
-
Nak nmpk muda dari usia? Korg kena cuba timewise miracle set ni. -
-
Set anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. 
Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari.

Nak tau lebih detail pasal Set Timewise ni,, meh la wasap kakak.. 😍😍😍
.
.
Fatin
01126755968
Your Beauty consultant 
Mary kay malaysia
#tintinjadibeautyconsultant #ilovemarykay #marykay #marykayshahalam #marykaymalaysia #beautyconsultant #beautylover #beautyqueen #gelmattelipstick #bazarpaknil #melacep #marykayshahalam #maskulin #skincarekorea #SkincareTerbaik #SkincareClass
Morning!!! Jom kurangkn garis2 halus dekat muka! 😁 - Nak nmpk muda dari usia? Korg kena cuba timewise miracle set ni. - - Set anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari. Nak tau lebih detail pasal Set Timewise ni,, meh la wasap kakak.. 😍😍😍 . . Fatin 01126755968 Your Beauty consultant Mary kay malaysia #tintinjadibeautyconsultant #ilovemarykay #marykay #marykayshahalam #marykaymalaysia #beautyconsultant #beautylover #beautyqueen #gelmattelipstick #bazarpaknil #melacep #marykayshahalam #maskulin #skincarekorea #SkincareTerbaik #SkincareClass
3011/23/2017
April Skin 1 SEC ALL-KILL REMOVER STICK

A handy oil balm stick gently and easily remove makeup even around the eyes. A sponge tip on the other end helps wipe the melted makeup away. It also contains coconut oil, avocado oil and jojoba seed oil to moisturize. How to use: 1. Use oil balm to remove the makeup you want. 2. Clean up by using sponge tip on the other side of the pen. ……….
Check them out at https://www.bigbox.global.
………..
Price >550.00
Now available @globalfinds and thru https://bigbox.global
Free delivery!
………..
#aprilskin1secallkillremoverstick

#allnaturalorganicskincare #koreanskincareroutine #koreanbeauty #kbeauty #asianskincareroutine #asianbeauty #authenticskincare #feelingyoungagain  #feelinggood #lookingood  #koreanskincare #koreanskincareroutine #pampaganda #pampabata #asianskincare #asianskincareproducts #skincarekorea #skincareph #skincareluxury #beautyproductsph #authenticbeautyproducts #meronnasabigbox
April Skin 1 SEC ALL-KILL REMOVER STICK A handy oil balm stick gently and easily remove makeup even around the eyes. A sponge tip on the other end helps wipe the melted makeup away. It also contains coconut oil, avocado oil and jojoba seed oil to moisturize. How to use: 1. Use oil balm to remove the makeup you want. 2. Clean up by using sponge tip on the other side of the pen. ………. Check them out at https://www.bigbox.global. ……….. Price >550.00 Now available @globalfinds and thru https://bigbox.global Free delivery! ……….. #aprilskin1secallkillremoverstick #allnaturalorganicskincare #koreanskincareroutine #koreanbeauty #kbeauty #asianskincareroutine #asianbeauty #authenticskincare #feelingyoungagain #feelinggood #lookingood #koreanskincare #koreanskincareroutine #pampaganda #pampabata #asianskincare #asianskincareproducts #skincarekorea #skincareph #skincareluxury #beautyproductsph #authenticbeautyproducts #meronnasabigbox
4011/23/2017
skin party part 3 ..
ayuk siapa lagi yg mau skin party pakai skin nya dr HERBALIFE ..
dan graaaaatiiiiiisssss loh 😍😍😉
.
hanya untuk 50 orang peserta aja , dan masih ada 30orang lagi 
yuuuuk reservasi sekarang 😊
 chat rahmaa ya
WA 082231998084
#iamherbalife #iamherbalifecoach #skincarekorea #skin #skinherbalife #skinherbalifepromo #skinherbalifesemarang #skinherbalifemalang #skinherbalifesawojajar #facial #facialgratis #facialherbalife #herbalifemalang #herbalifesawojajar #herbalifepalu #herbalifesulawesi #herbalifebali #herbalifekalimantan #herbalifedinoyo #facialjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering
skin party part 3 .. ayuk siapa lagi yg mau skin party pakai skin nya dr HERBALIFE .. dan graaaaatiiiiiisssss loh 😍😍😉 . hanya untuk 50 orang peserta aja , dan masih ada 30orang lagi yuuuuk reservasi sekarang 😊 chat rahmaa ya WA 082231998084 #iamherbalife #iamherbalifecoach #skincarekorea #skin #skinherbalife #skinherbalifepromo #skinherbalifesemarang #skinherbalifemalang #skinherbalifesawojajar #facial #facialgratis #facialherbalife #herbalifemalang #herbalifesawojajar #herbalifepalu #herbalifesulawesi #herbalifebali #herbalifekalimantan #herbalifedinoyo #facialjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering
8011/23/2017
Laneige Anti - Pollution Care Trial Kit (5 items)
IDR 150k
#fayrelaneige
Terdiri dari :
- Skin Refiner Moisture
- Emulsion Moisture
- Water Sleeping Mask
- Mini Pore Waterclay Mask
- Pore Deep Clearing Foam

#laneigeori #laneigeorimurah #laneigeoriginal #laneigeoriginalmurah #skincarekorea #skincarekoreamurah #skincarekoreaori #skincarekoreaasli 
#laneigeantipollutionkit #laneigeantipollutiontrialkit
Laneige Anti - Pollution Care Trial Kit (5 items) IDR 150k #fayrelaneige Terdiri dari : - Skin Refiner Moisture - Emulsion Moisture - Water Sleeping Mask - Mini Pore Waterclay Mask - Pore Deep Clearing Foam #laneigeori #laneigeorimurah #laneigeoriginal #laneigeoriginalmurah #skincarekorea #skincarekoreamurah #skincarekoreaori #skincarekoreaasli #laneigeantipollutionkit #laneigeantipollutiontrialkit
0011/23/2017
🍒 Night routine 🍒
Not pictured: the cough drops & NyQuil that I’m hoping will cure this nasty bug I caught 🤧. Doesn’t my body know I have mashed potatoes to eat tomorrow, and I’d prefer if I could properly taste it?! This will be my first Thanksgiving home in a longgg time (I’ve always had to work or lived far away) so I’m excited to feast with the family and take several naps throughout the day 👌🏼. Also, thank you to everyone who entered the giveaway!! I’m currently compiling all the entries and hope to reach out to a winner tomorrow or Friday (I’ll announce it on my stories ☺️). Hope you all have the scent of pie filling your house! 🥧
🍒 @freshbeauty soy face cleanser
🍒 @thayersnatural cucumber witch hazel toner*
🍒 @saturday_skin freeze frame essence
🍒 @glossier super pure
🍒 @paiskincare rosehip oil*
🍒 @amaliebeauty anti-aging night creme*
🍒 @glossier pmr on the neck
🍒 @glossier coconut balmdotcom
*pr gift
🍒 Night routine 🍒 Not pictured: the cough drops & NyQuil that I’m hoping will cure this nasty bug I caught 🤧. Doesn’t my body know I have mashed potatoes to eat tomorrow, and I’d prefer if I could properly taste it?! This will be my first Thanksgiving home in a longgg time (I’ve always had to work or lived far away) so I’m excited to feast with the family and take several naps throughout the day 👌🏼. Also, thank you to everyone who entered the giveaway!! I’m currently compiling all the entries and hope to reach out to a winner tomorrow or Friday (I’ll announce it on my stories ☺️). Hope you all have the scent of pie filling your house! 🥧 🍒 @freshbeauty soy face cleanser 🍒 @thayersnatural cucumber witch hazel toner* 🍒 @saturday_skin freeze frame essence 🍒 @glossier super pure 🍒 @paiskincare rosehip oil* 🍒 @amaliebeauty anti-aging night creme* 🍒 @glossier pmr on the neck 🍒 @glossier coconut balmdotcom *pr gift
4561211/22/2017
LIMITED EDITION !!! Peripera Pearly Night Ink Velvet 
Price : 92.000
.
Peripera Ink Velvet Edisi Christmas & Winter

Variant : 
01 Sellout Red
02 So Grapefruit
06 Celeb Deep Rose
14 Beauty Peak Rose
.
.
#peripera #periperaoriginal #periperamurah #jualperipera #periperainkvelvet #periperalimitededition #periperapearlynightinkvelvet #liptintperipera #jualliptint #liptintmurah #liptint #skincareori #skincarekorea #kosmetikimport #kosmetikmurah #jualkosmetik #limitededition #besteller #readystock
LIMITED EDITION !!! Peripera Pearly Night Ink Velvet Price : 92.000 . Peripera Ink Velvet Edisi Christmas & Winter Variant : 01 Sellout Red 02 So Grapefruit 06 Celeb Deep Rose 14 Beauty Peak Rose . . #peripera #periperaoriginal #periperamurah #jualperipera #periperainkvelvet #periperalimitededition #periperapearlynightinkvelvet #liptintperipera #jualliptint #liptintmurah #liptint #skincareori #skincarekorea #kosmetikimport #kosmetikmurah #jualkosmetik #limitededition #besteller #readystock
590011/22/2017
🌵 AM routine 🌵 Almost a year ago since I tried Klairs for the first time and I felt in love. Actually I have almost all their products, and I always add one of them on my daily routine (as many of you’ve seen) My acne is back due quit birth control pill and the Klairs products helped me to keep my skin hydrated and soothe of the irritation the acids and acne treatments like BP do on my skin. 
So today I wanted to do a full Klairs skincare routine ✨✨
.
.
💧 water cleansing
🌿 #klairs Supple preparation toner.
🌬  #klairs soothing serum.
💦 #klairs midnight blue calming cream
☀️ #klairs mid-day blue lotion
💁🏻‍♀️ #klairs illuminating blemish cream
✨ #klairs creamy &natural fit concealer .
.
🌵🇪🇸 Rutina de mañana 🌵 hace ya cosa de un año que probé Klairs por primera vez y fue amor a primera vista.. ya casi tengo todos sus productos y casi siempre añado alguno a mis rutinas diarias (como muchos habéis visto si me seguís). Desde que deje la píldora mi piel ha ido un poco a peor en cuanto al acné, y si no fuera por Klairs tendría la cara como una paella valenciana.. Las formulaciones de esta marca han ayudado a calmar mi piel irritada a causa de los ácidos y de los tratamientos para el acné... así que hoy hice una rutina 100% Klairs, porque me apetece :) 💕
🌵 AM routine 🌵 Almost a year ago since I tried Klairs for the first time and I felt in love. Actually I have almost all their products, and I always add one of them on my daily routine (as many of you’ve seen) My acne is back due quit birth control pill and the Klairs products helped me to keep my skin hydrated and soothe of the irritation the acids and acne treatments like BP do on my skin. So today I wanted to do a full Klairs skincare routine ✨✨ . . 💧 water cleansing 🌿 #klairs Supple preparation toner. 🌬 #klairs soothing serum. 💦 #klairs midnight blue calming cream ☀️ #klairs mid-day blue lotion 💁🏻‍♀️ #klairs illuminating blemish cream ✨ #klairs creamy &natural fit concealer . . 🌵🇪🇸 Rutina de mañana 🌵 hace ya cosa de un año que probé Klairs por primera vez y fue amor a primera vista.. ya casi tengo todos sus productos y casi siempre añado alguno a mis rutinas diarias (como muchos habéis visto si me seguís). Desde que deje la píldora mi piel ha ido un poco a peor en cuanto al acné, y si no fuera por Klairs tendría la cara como una paella valenciana.. Las formulaciones de esta marca han ayudado a calmar mi piel irritada a causa de los ácidos y de los tratamientos para el acné... así que hoy hice una rutina 100% Klairs, porque me apetece :) 💕
700911/21/2017
Have you tried the popular CY Lab masks yet? If not this is your chance! It is NOW 40% off for Black Friday at @shopamabie (& 50% off the box sets!!😱) And yes the serums are back in stock (for now! Get them while they last!) 🔥 Tag a friend who would love to get this deal!
.
.
✨Tag #amabiebeauty to share your beauty posts and be featured!
.
.
Reposting lovely blogger @matcha.maidn 💚 -- ---Tonight’s sheet mask is the top luxury mask by @chingyi_cylab ✨ I won this mask from the lovely @cupcakemugshot and I’ve been saving it for a night where I can totally relax ☺️ upon opening the package, I noticed the mask smelled just like green apples! It was a lovely surprise. The actual sheet is very thin and soft. These are one of my favorite kinds of sheets because they cling beautifully to the face and do not slip around. I don’t think I ever would’ve tried this mask if it weren’t for Peggy but I really liked it! My skin has a nice glow and feels very moisturized. The essence sunk in immediately and my skin is soool soft 😩😍 I especially needed this after adding retinol into my routine 🌿
.
.
#shopamabie #moisturizing
Have you tried the popular CY Lab masks yet? If not this is your chance! It is NOW 40% off for Black Friday at @shopamabie (& 50% off the box sets!!😱) And yes the serums are back in stock (for now! Get them while they last!) 🔥 Tag a friend who would love to get this deal! . . ✨Tag #amabiebeauty to share your beauty posts and be featured! . . Reposting lovely blogger @matcha.maidn 💚 -- ---Tonight’s sheet mask is the top luxury mask by @chingyi_cylab ✨ I won this mask from the lovely @cupcakemugshot and I’ve been saving it for a night where I can totally relax ☺️ upon opening the package, I noticed the mask smelled just like green apples! It was a lovely surprise. The actual sheet is very thin and soft. These are one of my favorite kinds of sheets because they cling beautifully to the face and do not slip around. I don’t think I ever would’ve tried this mask if it weren’t for Peggy but I really liked it! My skin has a nice glow and feels very moisturized. The essence sunk in immediately and my skin is soool soft 😩😍 I especially needed this after adding retinol into my routine 🌿 . . #shopamabie #moisturizing
381211/22/2017
I’ve been looking for a gentle Vitamin C serum to incorporate into my daily skincare routine and happy to come across this Purito Pure Vitamin C Serum. Its key ingredients of 10% Vit C, 84% hyaluronic acid, red ginseng extract, and white flower complex are helping to brighten complexion, diminish sun spots, and the fading of acne scars. Onwards for a merry and bright holiday season ahead!
.
.
.
.
#beautyflatlay #instabeauty #abcommunity #abskincare #amabiebeauty #antiageing #antiaging #asianskincare #bblogger #beautycommunity #beautyjunkie #beautylover #beautyreview #clozette #glowingskin #hanbang #indiebeauty #instaskincare #itgtopshelfie #kbeauty #kbeautyaddict #koreanbeauty #koreanbeautyproduct #koreancosmetics #koreanskincare #koreanskincareproducts #kskincare #purito #퓨리토
I’ve been looking for a gentle Vitamin C serum to incorporate into my daily skincare routine and happy to come across this Purito Pure Vitamin C Serum. Its key ingredients of 10% Vit C, 84% hyaluronic acid, red ginseng extract, and white flower complex are helping to brighten complexion, diminish sun spots, and the fading of acne scars. Onwards for a merry and bright holiday season ahead! . . . . #beautyflatlay #instabeauty #abcommunity #abskincare #amabiebeauty #antiageing #antiaging #asianskincare #bblogger #beautycommunity #beautyjunkie #beautylover #beautyreview #clozette #glowingskin #hanbang #indiebeauty #instaskincare #itgtopshelfie #kbeauty #kbeautyaddict #koreanbeauty #koreanbeautyproduct #koreancosmetics #koreanskincare #koreanskincareproducts #kskincare #purito #퓨리토
10881911/20/2017
{Review Cosrx Moisture Pads}
•
Here I have the @cosrx One Step Moisture Up pad to review for you lovelies! I had my eye on it for quite some time and I was very happy to find out that @littlewonderland_official send this to me for reviewing purpurses. But my options are my, only my own! •
•
✨What does it do
{Review Cosrx Moisture Pads} • Here I have the @cosrx One Step Moisture Up pad to review for you lovelies! I had my eye on it for quite some time and I was very happy to find out that @littlewonderland_official send this to me for reviewing purpurses. But my options are my, only my own! • • ✨What does it do "Formulated with hyaluronic acid, propolis, and natural BHA, the One Step Moisture Up Pad increases the absorptivity of the skin for maximized hydration that lasts all day while replenishing the natural balance and removing irritants and dead cells from the skin for a happy, healthy skin." • ✨When and how to use? 1. Swipe the embossing side across the face avoiding eye area after cleansing. 2. Swipe the softer side across the face to pick up the remaining debris. 3. Replace the lid tightly to make sure the pads stay wet and clean. • ✨Texture of the product. The pads has two sides, a embossed side provides a bit of physical exfoliation and a smooth side that you use to swipe away the debris. It smells like citrus! It's very fresh but quite strong in the tub but individually it's not that heavy and it fades quickly! • • ✨The performance. I use this as an hydrating toner. They glide smoothly across the skin. It feels so soft when you glide it across! My skin felt immediately really hydrated and soft after one use! ~ Now that I'm using this for nearly a month, I started to love it! I like using this in the morning for a quick routine and when I'm not actively breaking out. It didnt irritate or break me out, which is always a good thing! ~ The leave the skin hydrated, calmed, soft and smooth every time I use them! When my breakouts start healing I use this instead of the Pimple Pads because it's more hydrating but helps to heal the skin beautifully! ~ I also like using this on active breakouts when I decided not to use the Pimple Pads. It really calmes and heals the skin so well and I like the hydration it gives to my skin! I do find that it takes a bit longer to heal than with the Pimple Pads so keep that in mind but the results are just as good! • • ‼️Read the rest of the review down in the comments!‼️
2242411/22/2017
Cari pelembab yang mampu membuat kulimu jadi tamppak lebih muda dan bersinar, Girls? Kami kenalkan Eco Fresh Aloe Soothing Gel.
Kenapa kamu harus pakai Anjo Profesional ECO Fresh Aloe Soothing Gel?
- Kemurnian 99%
- mencegah penuaan kulit
- bagus untuk kulit sensitif
- pelembab
- mendinginkan kulit yang terbakar matahari
- Selain kulit, bisa digunakan untuk kaki, kuku dan kulit kepala
- mengurangi pori-pori dan perusahaan yang terlihat di kulit
- mencerahkan kulit
- terbaik dipasangkan dengan sabun mentimun
- Barang Asli dari Korea
Mulailah hari dengan olesan Anjo Profesional Eco Fresh Aloe Soothing Gel!!
Kamu berminat girls? Langsung DM atau hubungi kami.
Yuk di order 👏👏👏 .
#introdermindonesia #introderm #kinclong #glowing #kembalimuda #awetmuda #produkkorea #skincarekorea #wajahmulus
Cari pelembab yang mampu membuat kulimu jadi tamppak lebih muda dan bersinar, Girls? Kami kenalkan Eco Fresh Aloe Soothing Gel. Kenapa kamu harus pakai Anjo Profesional ECO Fresh Aloe Soothing Gel? - Kemurnian 99% - mencegah penuaan kulit - bagus untuk kulit sensitif - pelembab - mendinginkan kulit yang terbakar matahari - Selain kulit, bisa digunakan untuk kaki, kuku dan kulit kepala - mengurangi pori-pori dan perusahaan yang terlihat di kulit - mencerahkan kulit - terbaik dipasangkan dengan sabun mentimun - Barang Asli dari Korea Mulailah hari dengan olesan Anjo Profesional Eco Fresh Aloe Soothing Gel!! Kamu berminat girls? Langsung DM atau hubungi kami. Yuk di order 👏👏👏 . #introdermindonesia #introderm #kinclong #glowing #kembalimuda #awetmuda #produkkorea #skincarekorea #wajahmulus
616111/21/2017
#1empty1newbie
#koreanskincarebyfie1empty1newbie
.
I’m emptying a lot of products at the moment - the perfect way to end my ‘no buy’. I’ve successfully been on a ‘no buy’ since the beginning of the summer and I will keep it up until Black Friday - only two days left👏🏻😍
.
The empty:
I’ve emptied the small version of Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel. I’ve used up seven of the travel friendly sizes (55 ml.) and one of the large size (250 ml.) so it’s safe to say that I love this product. It’s soothing and moisturizing. It absorbs quickly without leaving any sticky residue. I love that it comes in a sanitary packaging and that it smells so fresh🌱
I will repurchase it in the future unless the one from Etude House is better✔️
.
The newbie:
As much as I love the aloe gel from Holika Holika, I also love saving money on skincare when it’s possible to do without compromising the quality. Etude House 99% Aloe Soothing Gel was on sale so I decided to give it a try - hopefully, it’s as good as the one from Holika Holika🤞🏻
#1empty1newbie #koreanskincarebyfie1empty1newbie . I’m emptying a lot of products at the moment - the perfect way to end my ‘no buy’. I’ve successfully been on a ‘no buy’ since the beginning of the summer and I will keep it up until Black Friday - only two days left👏🏻😍 . The empty: I’ve emptied the small version of Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel. I’ve used up seven of the travel friendly sizes (55 ml.) and one of the large size (250 ml.) so it’s safe to say that I love this product. It’s soothing and moisturizing. It absorbs quickly without leaving any sticky residue. I love that it comes in a sanitary packaging and that it smells so fresh🌱 I will repurchase it in the future unless the one from Etude House is better✔️ . The newbie: As much as I love the aloe gel from Holika Holika, I also love saving money on skincare when it’s possible to do without compromising the quality. Etude House 99% Aloe Soothing Gel was on sale so I decided to give it a try - hopefully, it’s as good as the one from Holika Holika🤞🏻
155611/22/2017
Next