#syukurselalu medias

Fikir baik-baik,
Cakap baik-baik,
Minta baik-baik,
Sangka yang baik-baik. 
In Shaa Allah segalanya baikkk โ˜บ
.
.
. 
#salamjumaat #syukurselalu #positivevibes #positivequotes #like4like #ikutcaraemi ๐Ÿ™ˆ
Fikir baik-baik, Cakap baik-baik, Minta baik-baik, Sangka yang baik-baik. In Shaa Allah segalanya baikkk โ˜บ . . . #salamjumaat #syukurselalu #positivevibes #positivequotes #like4like #ikutcaraemi ๐Ÿ™ˆ
0011/24/2017
Selamat Pagi!
.
Semoga dipermudahkan segala urusan pada hari ini.
.
Nak kurus dengan SELAMAT?
Kemam-kemam jer MINCE ye.
.
Dengar kata ada free gift menanti awak yang grab set complete!
.
Picit link di profile ya ๐Ÿ˜
.
#TeamKepuks #TK6
Selamat Pagi! . Semoga dipermudahkan segala urusan pada hari ini. . Nak kurus dengan SELAMAT? Kemam-kemam jer MINCE ye. . Dengar kata ada free gift menanti awak yang grab set complete! . Picit link di profile ya ๐Ÿ˜ . #TeamKepuks #TK6
1111/24/2017
Alhamdulillah syukur..
Salam Jumaat rezeki Allah..
10 talam untuk tempahan harini 
#serimukapandan dari malam menalam hingga ke subuh..
#syukurselalu #kuihtalam  #kuihtalamtradisional
Alhamdulillah syukur.. Salam Jumaat rezeki Allah.. 10 talam untuk tempahan harini #serimukapandan dari malam menalam hingga ke subuh.. #syukurselalu #kuihtalam #kuihtalamtradisional
0011/24/2017
Alhamdulillah ...awl2 pg cikbibi keluar code..skrg cikbibi ada kt kulim kenduri time...tkasih semua yg sudi order kek kt cikbibi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#syukurselalu 
#sayajualkek 
#terimatempahan0174407436
Alhamdulillah ...awl2 pg cikbibi keluar code..skrg cikbibi ada kt kulim kenduri time...tkasih semua yg sudi order kek kt cikbibi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #syukurselalu #sayajualkek #terimatempahan0174407436
0011/24/2017
Selamat pagi semoga dimurahkan rezeki pada Jumaat yg berkat ini๐Ÿ˜Š
.
#syukurselalu
Selamat pagi semoga dimurahkan rezeki pada Jumaat yg berkat ini๐Ÿ˜Š . #syukurselalu
1011/24/2017
Assalamualaikum Semua .. good Morning ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah harini diberikan kesemptan lagi untuk Saya bernafas kat muka bumi dan muka buku nk .. hihi .. .
Syukur sangat sangat dan happy sebab masih sempat untuk berbakti pada orang tua .. Saya happy dan syukur sangat sebab , .
1. Saya dah final month dalam percubaan menjadi director . Perasaan ? Allahu , tak terkata rasanya .. macam tak percaya pun ada .. yang Saya mampu pergi sejauh ini dalam kerjaya hidup .. .
2. Bersyukur sangat sebab masih diberikan kesempatan untuk meningkatkan diri kepada arah yang lebih baik dari sekarang .. .
3. Saya juga bersyukur sangat sebab boleh membantu ramai wanita kat luar sana sama sama cantik sama sama berjaya macam Saya .. insyaAllah i give my best .. .
Happy dan bersyukur sangat sebab tak lama lagi nak lalui journey baru pula .. apa pun doakan saya untuk terus maju dan boleh membantu kalian bersama sama berjaya โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Salam Barakah , Salam Jumaat , Salam Menjemput Rezeki .. .
Nak black Friday juga ke ? Meh lah PM cepat ๐Ÿ˜˜ Friday Skin Consultation kita kasi you alls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Perunding Kecantikan Anda , 
LanaLF 0167047437
.
#syukur #syukurselalu #syukurallah #alhamdulillah #goodmorning #motivation #friday #blackfriday #letsshopping
Assalamualaikum Semua .. good Morning ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Alhamdulillah harini diberikan kesemptan lagi untuk Saya bernafas kat muka bumi dan muka buku nk .. hihi .. . Syukur sangat sangat dan happy sebab masih sempat untuk berbakti pada orang tua .. Saya happy dan syukur sangat sebab , . 1. Saya dah final month dalam percubaan menjadi director . Perasaan ? Allahu , tak terkata rasanya .. macam tak percaya pun ada .. yang Saya mampu pergi sejauh ini dalam kerjaya hidup .. . 2. Bersyukur sangat sebab masih diberikan kesempatan untuk meningkatkan diri kepada arah yang lebih baik dari sekarang .. . 3. Saya juga bersyukur sangat sebab boleh membantu ramai wanita kat luar sana sama sama cantik sama sama berjaya macam Saya .. insyaAllah i give my best .. . Happy dan bersyukur sangat sebab tak lama lagi nak lalui journey baru pula .. apa pun doakan saya untuk terus maju dan boleh membantu kalian bersama sama berjaya โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Salam Barakah , Salam Jumaat , Salam Menjemput Rezeki .. . Nak black Friday juga ke ? Meh lah PM cepat ๐Ÿ˜˜ Friday Skin Consultation kita kasi you alls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Perunding Kecantikan Anda , LanaLF 0167047437 . #syukur #syukurselalu #syukurallah #alhamdulillah #goodmorning #motivation #friday #blackfriday #letsshopping
2011/24/2017
Selamatpagi๐Ÿ™‚semoga d'permudahkan segala urusan hari ini. 
#syukurselalu
#salamjumaat
Selamatpagi๐Ÿ™‚semoga d'permudahkan segala urusan hari ini. #syukurselalu #salamjumaat
1011/24/2017
SeFarra Inspired Perfume...By @sefarra_hq
.
.
4 bottles in 1 box only RM 79
.
.
0174925560
Cod : Kangar/Arau/Berseri
.
.
#sefarra #sefarrahq #perfume #farrabeauty #farrabeautyhq  #codkangar #terapiinstagram #ajimaura #erezeki #areaperlis #neelofa #beauty #redvelvet #alifsatar #wangian #syukurselalu #temyraclelynn
SeFarra Inspired Perfume...By @sefarra_hq . . 4 bottles in 1 box only RM 79 . . 0174925560 Cod : Kangar/Arau/Berseri . . #sefarra #sefarrahq #perfume #farrabeauty #farrabeautyhq #codkangar #terapiinstagram #ajimaura #erezeki #areaperlis #neelofa #beauty #redvelvet #alifsatar #wangian #syukurselalu #temyraclelynn
7411/24/2017
๐Ÿ’•PLEASE JANGAN TERMISS,RELEASE ISTIMEWA UNTUK PENCINTA TUDUNG LABUH๐Ÿ’•
=
ZILLIJ SQUARE SCARF : CUSTOM PRINT 50โ€/60โ€ INSPIRASI SENI ISLAM โšœ
#zillijbySE
.
Rekaan Bawal MATTE CREPE premium yang TIADA DI TEMPAT LAIN, 100% ekslusif dari uswah, inspirasi dari seni kegemilangan islam, zillij.
.
Koleksi EDISI TERHAD, berserta GOLD LABEL & kotak ekslusif
=============
ISTIMEWA koleksi #zillijbySE:
=
DIREKA oleh founder uswah bersama uswahteam hasil kajian seni islam zillij
=
Simbolik penghargaan ketamadunan islam, kami zahirkan melalui rekaan hijab
=
6 bulan proses r&d untuk memastikan design & fabric import terbaik
=
material Matte Crepe Premium, tidak kejung lembut flowwy tetapi senang bentuk & tahan lasak
=
5 WARNA UTAMA dengan kombinasi warna corak yang dikaji khas mengikut trend & seni zillij
=
SETIAP 5 WARNA MEMILIKI 5 CORAK BERBEZA.. sangat ekslusif & teliti!
=
Di hiasi GOLD LABEL signature uswah
=
HIJAB EMPAT BUCU 50โ€/60โ€ DUA DALAM SATU
Separuh Bercorak + border plain
Separuh plain + border corak
=
TAMPIL BERGAYA EKSLUSIF & menutup aurat sempurna, pastinya dari koleksi USWAH
================
DAPATKAN PADA HARGA BERBALOI UNTUK KOLEKSI MEWAH & EKSLUSIF 
RM89 sehelai (tidak termasuk kos penghantaran)
.
๐ŸŽ PERCUMA KOTAK EXCLUSIVE ๐ŸŽ
.
Sesuai untuk dijadikan hadiah buat diri sendiri & yang tersayangโค
.
=============
.
CARA TEMPAHAN:
.
Whatsapp order ke +6011-26472472

#azimyraCloset#tudungbawal#bidang60#tudungplainlabuh#tudungcustomprint#tudungterkini#sayajualmurah#tudunglabuhmurah#syukurselalu#tudunglabuhterlaris#tudunglabuhcantik#tudungplainlabuh#tudunglabuhplainmurah#tudungcoraklabuh#tudunglabuhexclusive
๐Ÿ’•PLEASE JANGAN TERMISS,RELEASE ISTIMEWA UNTUK PENCINTA TUDUNG LABUH๐Ÿ’• = ZILLIJ SQUARE SCARF : CUSTOM PRINT 50โ€/60โ€ INSPIRASI SENI ISLAM โšœ #zillijbySE . Rekaan Bawal MATTE CREPE premium yang TIADA DI TEMPAT LAIN, 100% ekslusif dari uswah, inspirasi dari seni kegemilangan islam, zillij. . Koleksi EDISI TERHAD, berserta GOLD LABEL & kotak ekslusif ============= ISTIMEWA koleksi #zillijbySE: = DIREKA oleh founder uswah bersama uswahteam hasil kajian seni islam zillij = Simbolik penghargaan ketamadunan islam, kami zahirkan melalui rekaan hijab = 6 bulan proses r&d untuk memastikan design & fabric import terbaik = material Matte Crepe Premium, tidak kejung lembut flowwy tetapi senang bentuk & tahan lasak = 5 WARNA UTAMA dengan kombinasi warna corak yang dikaji khas mengikut trend & seni zillij = SETIAP 5 WARNA MEMILIKI 5 CORAK BERBEZA.. sangat ekslusif & teliti! = Di hiasi GOLD LABEL signature uswah = HIJAB EMPAT BUCU 50โ€/60โ€ DUA DALAM SATU Separuh Bercorak + border plain Separuh plain + border corak = TAMPIL BERGAYA EKSLUSIF & menutup aurat sempurna, pastinya dari koleksi USWAH ================ DAPATKAN PADA HARGA BERBALOI UNTUK KOLEKSI MEWAH & EKSLUSIF RM89 sehelai (tidak termasuk kos penghantaran) . ๐ŸŽ PERCUMA KOTAK EXCLUSIVE ๐ŸŽ . Sesuai untuk dijadikan hadiah buat diri sendiri & yang tersayangโค . ============= . CARA TEMPAHAN: . Whatsapp order ke +6011-26472472 #azimyraCloset#tudungbawal#bidang60#tudungplainlabuh#tudungcustomprint#tudungterkini#sayajualmurah#tudunglabuhmurah#syukurselalu#tudunglabuhterlaris#tudunglabuhcantik#tudungplainlabuh#tudunglabuhplainmurah#tudungcoraklabuh#tudunglabuhexclusive
2011/24/2017
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅYEAR END SALE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅYEAR END SALE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅYEAR END SALE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
-------------------------------------------
Korang ingin nampak hebat dan cool di khalayak ramai, admin menjual pelbagai cap and sneaker yang menjadi tarikan ramai. Kualiti ๐Ÿ’ฏ tiptop.
________________

Tunggu apa lagi laju2 pm admin. Link whatsapp ada di bio @genesisz.co
___________________________________________

Yeezy Zebra 2.0
Copy Ori
Harga :ย  RM 210
Harga asal : RM 250
Size : 40 euro - 45 euro 
READY STOCK ITEM
___________________________________________

Wow cantikkan ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Harga pun gila-gila๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ jadi tunggu apa lagi.Cepat whatsapp 0194346948 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
-Customer is always Right-
.
.
#terapiinstagram#juanpablo#syukurselalu#usahawanonline#ajimaura#belajarinstagram#usahawanmuda#giveawaymalaysia#youcanduit#bazarpaknill#uitm#usm#kasutmurah#tshirtmurah#barangmurah#sneakersmurah#capmurah#capmurahmalaysia#sneakermurahmalaysia#kasutmurahmalaysia#juanpablodropshipbest#syukurselalu#umt#usm#uitm
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅYEAR END SALE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅYEAR END SALE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅYEAR END SALE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ------------------------------------------- Korang ingin nampak hebat dan cool di khalayak ramai, admin menjual pelbagai cap and sneaker yang menjadi tarikan ramai. Kualiti ๐Ÿ’ฏ tiptop. ________________ Tunggu apa lagi laju2 pm admin. Link whatsapp ada di bio @genesisz.co ___________________________________________ Yeezy Zebra 2.0 Copy Ori Harga :ย  RM 210 Harga asal : RM 250 Size : 40 euro - 45 euro READY STOCK ITEM ___________________________________________ Wow cantikkan ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Harga pun gila-gila๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ jadi tunggu apa lagi.Cepat whatsapp 0194346948 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. -Customer is always Right- . . #terapiinstagram#juanpablo#syukurselalu#usahawanonline#ajimaura#belajarinstagram#usahawanmuda#giveawaymalaysia#youcanduit#bazarpaknill#uitm#usm#kasutmurah#tshirtmurah#barangmurah#sneakersmurah#capmurah#capmurahmalaysia#sneakermurahmalaysia#kasutmurahmalaysia#juanpablodropshipbest#syukurselalu#umt#usm#uitm
10111/24/2017
.
Alhamdulillah
.
.
Dah jumaat dah.
Salam Jumaat yang penuh baroqah pada semua.
Jom perbanyakkan selawat.
.
.
#Alhamdulillah 
#SyukurSelalu
. Alhamdulillah . . Dah jumaat dah. Salam Jumaat yang penuh baroqah pada semua. Jom perbanyakkan selawat. . . #Alhamdulillah #SyukurSelalu
1011/24/2017
Assalamualaikum ...
Semoga urusan semua dipermudahkan 
#syukurselalu 
#alhamdulillah 
#alkahfi
Assalamualaikum ... Semoga urusan semua dipermudahkan #syukurselalu #alhamdulillah #alkahfi
4011/24/2017
Assalammualaikum.. Salam Jumaat Penghulu Segala Hari
Semoga Kita semua dirahmati  Allah, diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki , kebahagiaan berkekalan serta dipermudah Segala urusan..Amin 
ุขู…ู€ู€ู€ูŠู† ูŠูŽุง ุฑูŽุจูŽู‘ ุงู„ุนูŽู„ูŽู…ููŠู†
ูˆุงู„ุญู…ุฏ ู„ู„ู‡ ูŠูŽุง ุฑูŽุจูŽู‘ ุงู„ุนูŽู„ูŽู…ููŠู†.
#SyukurSelalu
Assalammualaikum.. Salam Jumaat Penghulu Segala Hari Semoga Kita semua dirahmati Allah, diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki , kebahagiaan berkekalan serta dipermudah Segala urusan..Amin ุขู…ู€ู€ู€ูŠู† ูŠูŽุง ุฑูŽุจูŽู‘ ุงู„ุนูŽู„ูŽู…ููŠู† ูˆุงู„ุญู…ุฏ ู„ู„ู‡ ูŠูŽุง ุฑูŽุจูŽู‘ ุงู„ุนูŽู„ูŽู…ููŠู†. #SyukurSelalu
1011/24/2017
[SAMBUNGAN] Scandal? Sukahati je si @itsrosenicotine ni judge. Lain kali tanya luu. Haa ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… w/ @amirah_edora @azzazxnl . . .

@lawak_hambar @lawak.hangit @ohsem.video @ohemgis @lawak_kampung @lawak.boring @malaysiaviners @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @lawak.boring @lawak_terhibur @lawak_tersusun @himpunanbahanlawak #malaysiaviners #lawakkini #lawakkerder #lawakhambar #lawakhangit #lawakboring #MudahTerhibur #motifviral #syukurselalu #smulemalay #hambaruddin #takrehat
[SAMBUNGAN] Scandal? Sukahati je si @itsrosenicotine ni judge. Lain kali tanya luu. Haa ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… w/ @amirah_edora @azzazxnl . . . @lawak_hambar @lawak.hangit @ohsem.video @ohemgis @lawak_kampung @lawak.boring @malaysiaviners @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @lawak.boring @lawak_terhibur @lawak_tersusun @himpunanbahanlawak #malaysiaviners #lawakkini #lawakkerder #lawakhambar #lawakhangit #lawakboring #MudahTerhibur #motifviral #syukurselalu #smulemalay #hambaruddin #takrehat
1623041122133411/17/2017
Alhamdulillah ya rabb.. Anugerah sukan, anugerah terbaik sahsiah, and the last i get anugerah olahragawati ssnjohor .. #anugerahjuarasegalajuara #syukurSelalu
Alhamdulillah ya rabb.. Anugerah sukan, anugerah terbaik sahsiah, and the last i get anugerah olahragawati ssnjohor .. #anugerahjuarasegalajuara #syukurSelalu
5573811/23/2017
Hai orang belakang..Semoga sentiasa kuat dan tabah menjaga dan melayan karenah isterimu yang berbadan dua ni..Sabarlah kurang 5minggu lagi AdekBaby nak keluar..Layanlah isterimu ney yang manje dan mengadaยฒ bila makin dekat nak bersalin ney ๐Ÿ˜Š Tak lama mommy masuk anak 3 dah ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จAlhamdulillah .
.
#sharedbywawa #syukurselalu #son #mommy #syukuralhamdulillah #sahabat #instadairy #love #photoshoot #model #muslimah #niqabis  #review #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #tudunglabuh  #frenchjilbab
Hai orang belakang..Semoga sentiasa kuat dan tabah menjaga dan melayan karenah isterimu yang berbadan dua ni..Sabarlah kurang 5minggu lagi AdekBaby nak keluar..Layanlah isterimu ney yang manje dan mengadaยฒ bila makin dekat nak bersalin ney ๐Ÿ˜Š Tak lama mommy masuk anak 3 dah ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จAlhamdulillah . . #sharedbywawa #syukurselalu #son #mommy #syukuralhamdulillah #sahabat #instadairy #love #photoshoot #model #muslimah #niqabis #review #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #tudunglabuh #frenchjilbab
891511/23/2017
four
four "A" two "B" ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ‘ #syukurselalu
3581411/23/2017
Kalau saya ๐ŸŒธ, awak sudi tak jadi ๐Ÿž? ๐Ÿ˜น
.
.
. ๐Ÿ“ธ : @fsp.co
Kalau saya ๐ŸŒธ, awak sudi tak jadi ๐Ÿž? ๐Ÿ˜น . . . ๐Ÿ“ธ : @fsp.co
53024711/20/2017
Hi uols ๐Ÿ˜˜
Patutnya ilmu penuh di dada tapi  diamond pulak yang penuh di dada.. ๐Ÿ˜›
Hebat Bukan? 
#artismalaysia #happy #love #syukurselalu #positivevibes
Hi uols ๐Ÿ˜˜ Patutnya ilmu penuh di dada tapi diamond pulak yang penuh di dada.. ๐Ÿ˜› Hebat Bukan? #artismalaysia #happy #love #syukurselalu #positivevibes
29006211/21/2017
alhamdulillah siap sudah...kita buat ikut kehendak costemer...ukur baju tu ikut badan sendiri la ye...kau yg menangungnye...
kita buat je..janji orner puas hati kami happy...jom balik dulu subuh dah masuk ni..ptg kita sambung lg 1 rs150 masuk menggadap nak di outkan meter nye..hehe
#syukurselalu 
#solatjgntinggal 
#alongbikesolution 
#alongbikerestoration 
#peperojer0197167294
alhamdulillah siap sudah...kita buat ikut kehendak costemer...ukur baju tu ikut badan sendiri la ye...kau yg menangungnye... kita buat je..janji orner puas hati kami happy...jom balik dulu subuh dah masuk ni..ptg kita sambung lg 1 rs150 masuk menggadap nak di outkan meter nye..hehe #syukurselalu #solatjgntinggal #alongbikesolution #alongbikerestoration #peperojer0197167294
238011/22/2017
SEMBANG SANTAI โ€œDIGITAL CURRENCYโ€ BERSAMA 
ADAM AF & YASIN SENARIO

PADA :25.11.2017 (SABTU)
MASA :08.30 MALAM
TEMPAT:KAFE MAE THAI BELAKANG SUN SHINE BERTAM PULAU PINANG

SEGALA PERTANYAAN BOLEH MENGHUBUNGI :
PN.NURAISAH (+60105513929)

#bkggroup 
#akubudaksentul 
#samabuatsamahebat
#syukurselalu
SEMBANG SANTAI โ€œDIGITAL CURRENCYโ€ BERSAMA ADAM AF & YASIN SENARIO PADA :25.11.2017 (SABTU) MASA :08.30 MALAM TEMPAT:KAFE MAE THAI BELAKANG SUN SHINE BERTAM PULAU PINANG SEGALA PERTANYAAN BOLEH MENGHUBUNGI : PN.NURAISAH (+60105513929) #bkggroup #akubudaksentul #samabuatsamahebat #syukurselalu
384211/23/2017
Next