#totebagmalaysia medias

Tottees Totebag
πŸ“©WhatsApp: 01129054968 
Price: 
Normal Tote Bag
No Zip: RM 40
With Zip: RM 45

Sling Tote Bag (adjustable strap) 
No Zip: RM 45
With Zip: RM 55 (exclude postage) πŸ“¦ Postage:
 SM: RM 8
S/S: RM 12
CIMB BANK 8007523398 (bayaran interbank diterima)

#Totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #bagmurah #totebagberkualiti #totebagcantik #totebagbesar #totebaghipster #iium #ukm #upm #um #
Tottees Totebag πŸ“©WhatsApp: 01129054968 Price: Normal Tote Bag No Zip: RM 40 With Zip: RM 45 Sling Tote Bag (adjustable strap) No Zip: RM 45 With Zip: RM 55 (exclude postage) πŸ“¦ Postage: SM: RM 8 S/S: RM 12 CIMB BANK 8007523398 (bayaran interbank diterima) #Totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #bagmurah #totebagberkualiti #totebagcantik #totebagbesar #totebaghipster #iium #ukm #upm #um #
2004/27/2017
Tottees Totebag
πŸ“©WhatsApp: 01129054968 
Price: 
Normal Tote Bag
No Zip: RM 40
With Zip: RM 45

Sling Tote Bag (adjustable strap) 
No Zip: RM 45
With Zip: RM 55 (exclude postage) πŸ“¦ Postage:
 SM: RM 8
S/S: RM 12
CIMB BANK 8007523398 (bayaran interbank diterima)

#Totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #bagmurah #totebagberkualiti #totebagcantik #totebagbesar #totebaghipster #iium #ukm #upm #um #
Tottees Totebag πŸ“©WhatsApp: 01129054968 Price: Normal Tote Bag No Zip: RM 40 With Zip: RM 45 Sling Tote Bag (adjustable strap) No Zip: RM 45 With Zip: RM 55 (exclude postage) πŸ“¦ Postage: SM: RM 8 S/S: RM 12 CIMB BANK 8007523398 (bayaran interbank diterima) #Totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #bagmurah #totebagberkualiti #totebagcantik #totebagbesar #totebaghipster #iium #ukm #upm #um #
1004/27/2017
black tote bag available at @whitepencil_totebag .. need tote bag for ur wedding? club gift ? birthday gift? creat ur special moments with us.. we provide printing service on tote bag, drawstring, pouch bag and pencil case. custom ur design with us.

contact us for info:

Instagram : @whitepencil_totebag
whatsapps : 0164874468
email : whitepenciltotebag@gmail.com

#totebag
#totebags 
#totebagmalaysia
#81100
#pouchbag 
#goodiesbag 
#classbag
#groupbag
#clubidea 
#giftidea
black tote bag available at @whitepencil_totebag .. need tote bag for ur wedding? club gift ? birthday gift? creat ur special moments with us.. we provide printing service on tote bag, drawstring, pouch bag and pencil case. custom ur design with us. contact us for info: Instagram : @whitepencil_totebag whatsapps : 0164874468 email : whitepenciltotebag@gmail.com #totebag #totebags #totebagmalaysia #81100 #pouchbag #goodiesbag #classbag #groupbag #clubidea #giftidea
6004/27/2017
Tottees Totebag
πŸ“©WhatsApp: 01129054968 
Price: 
Normal Tote Bag
No Zip: RM 40
With Zip: RM 45

Sling Tote Bag (adjustable strap) 
No Zip: RM 45
With Zip: RM 55 (exclude postage) πŸ“¦ Postage:
 SM: RM 8
S/S: RM 12
CIMB BANK 8007523398 (bayaran interbank diterima)

#Totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #bagmurah #totebagberkualiti #totebagcantik #totebagbesar #totebaghipster #iium #ukm #upm #um #loffatah
Tottees Totebag πŸ“©WhatsApp: 01129054968 Price: Normal Tote Bag No Zip: RM 40 With Zip: RM 45 Sling Tote Bag (adjustable strap) No Zip: RM 45 With Zip: RM 55 (exclude postage) πŸ“¦ Postage: SM: RM 8 S/S: RM 12 CIMB BANK 8007523398 (bayaran interbank diterima) #Totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #bagmurah #totebagberkualiti #totebagcantik #totebagbesar #totebaghipster #iium #ukm #upm #um #loffatah
2004/27/2017
FLASH SALE...FLASH SALE..FLASH SALE.

Jarang kami buat FLASH SALE ni tau! 
Istimewa untuk sahabat-sahabat yang tak dapat ke booth kami di Karnival Geng Masjid di Nilai  nanti.

Pilih mana-mana 2 totebeg pilihan anda dan nikmati harga serendah RM55 SAHAJA! TERMASUK KOS PENGHANTARAN.

Jom tag dan pakat beli dengan BFF anda.

Tawaran ini sah sehingga 27 April sahaja.

Nama pun FLASH SALE kann..siapa cepat dia dapat!

Apa tunggu lagi....whatsapp segera di 01133413152 takpun click je kat bio ! hihiii

#totebags 
#totebeg 
#totebagmurah 
#totebagmalaysia 
#sahabatpahalaproject 
#pahalaproject
#totebagkanvas
FLASH SALE...FLASH SALE..FLASH SALE. Jarang kami buat FLASH SALE ni tau! Istimewa untuk sahabat-sahabat yang tak dapat ke booth kami di Karnival Geng Masjid di Nilai nanti. Pilih mana-mana 2 totebeg pilihan anda dan nikmati harga serendah RM55 SAHAJA! TERMASUK KOS PENGHANTARAN. Jom tag dan pakat beli dengan BFF anda. Tawaran ini sah sehingga 27 April sahaja. Nama pun FLASH SALE kann..siapa cepat dia dapat! Apa tunggu lagi....whatsapp segera di 01133413152 takpun click je kat bio ! hihiii #totebags #totebeg #totebagmurah #totebagmalaysia #sahabatpahalaproject #pahalaproject #totebagkanvas
4004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
8004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
3004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
4004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
5004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
3004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
5104/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
2004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
2004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
2004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
2004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
3004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia
1004/27/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti .
🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci .
🌸 Tali 26cm .
🌸 Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . 🌸 100% Polyester Fabrik berkualiti . 🌸 Tahan lasak @ boleh dicuci . 🌸 Tali 26cm . 🌸 Saiz 15" x 15" 🌸 Beg ada zip / tiada zip 🌸 Sling tote beg ada zip / tiada zip 🌸 Pouch bag 10" Γ— 7.5" W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags
5004/27/2017
PROMO FREE IPHONE 6 IS STILL ON ! Whatsapp 0166804090 sekarang kalau nak menang IPHONE 6. Then ada bonus untuk siap yang cepat, korang boleh dapat EXCLUSIVE BOX untuk setiap bag korang beli 😱 .
#totebagmalaysia #totebag #customtotebag #customtotebagmalaysia
PROMO FREE IPHONE 6 IS STILL ON ! Whatsapp 0166804090 sekarang kalau nak menang IPHONE 6. Then ada bonus untuk siap yang cepat, korang boleh dapat EXCLUSIVE BOX untuk setiap bag korang beli 😱 . #totebagmalaysia #totebag #customtotebag #customtotebagmalaysia
155204/26/2017
PROMO FREE IPHONE 6 IS STILL ON ! Whatsapp 0166804090 sekarang kalau nak menang IPHONE 6. Then ada bonus untuk siap yang cepat, korang boleh dapat EXCLUSIVE BOX untuk setiap bag korang beli 😱 .
#totebagmalaysia #totebag #customtotebag #customtotebagmalaysia
PROMO FREE IPHONE 6 IS STILL ON ! Whatsapp 0166804090 sekarang kalau nak menang IPHONE 6. Then ada bonus untuk siap yang cepat, korang boleh dapat EXCLUSIVE BOX untuk setiap bag korang beli 😱 . #totebagmalaysia #totebag #customtotebag #customtotebagmalaysia
143204/26/2017
Ramai lagi tak tau kita ada buat PERTANDINGAN BELI DAN MENANG kan? Yaa kita ada buat pertandingan ni, hadiah dia IPHONE 5S 😍😍😍. Syarat2 nak menang kena beli sekurang kurangnya 2 helai totebag, kita akan buat cabutan bertuah. Rm25 sahaja sehelai. Whatsapp 0166804090 to order😘😘 #totebagmalaysia
Ramai lagi tak tau kita ada buat PERTANDINGAN BELI DAN MENANG kan? Yaa kita ada buat pertandingan ni, hadiah dia IPHONE 5S 😍😍😍. Syarat2 nak menang kena beli sekurang kurangnya 2 helai totebag, kita akan buat cabutan bertuah. Rm25 sahaja sehelai. Whatsapp 0166804090 to order😘😘 #totebagmalaysia
144001/20/2017
Memandangkan bos tengah bermurah hati,  XENTHIC tengah buat sale gila gila!! Hanya RM19 RM19 RM19 RM19 SAHAAJAAAAAAAAA SEHELAI. Tapi kena beli at least 2 helai. 😘 maksudnya 2 helai RM38 JE 😲. Whatsapp cepat2 jom! 0166804090. Sale sampai 19 FEBRUARY ni je πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜™ #totebagmalaysia
Memandangkan bos tengah bermurah hati, XENTHIC tengah buat sale gila gila!! Hanya RM19 RM19 RM19 RM19 SAHAAJAAAAAAAAA SEHELAI. Tapi kena beli at least 2 helai. 😘 maksudnya 2 helai RM38 JE 😲. Whatsapp cepat2 jom! 0166804090. Sale sampai 19 FEBRUARY ni je πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜™ #totebagmalaysia
141002/16/2017
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Rm25 sehelai bag. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Rm25 sehelai bag. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
291502/24/2017
thankyou order β€οΈπŸ€— #sayajualtotebag #totebagmurah #totebagmalaysia #sayajualtotebagplain #totebagplain
70004/26/2017
harini ada post tau πŸ™ˆ . alhamdulillah . nak order ? whatsapp je tau for fast respon . rugi tk grab bag tengah promosi ni 😘 #sayajualtotebagplain #totebagmalaysia #totebagmurah #sayajualtotebag
harini ada post tau πŸ™ˆ . alhamdulillah . nak order ? whatsapp je tau for fast respon . rugi tk grab bag tengah promosi ni 😘 #sayajualtotebagplain #totebagmalaysia #totebagmurah #sayajualtotebag
72204/26/2017
Memandangkan bos tengah bermurah hati,  XENTHIC tengah buat sale gila gila!! Hanya RM19 RM19 RM19 RM19 SAHAAJAAAAAAAAA SEHELAI. Tapi kena beli at least 2 helai. 😘 maksudnya 2 helai RM38 JE 😲. Whatsapp cepat2 jom! 0166804090. Sale sampai 19 FEBRUARY ni je πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜™ #totebagmalaysia
Memandangkan bos tengah bermurah hati, XENTHIC tengah buat sale gila gila!! Hanya RM19 RM19 RM19 RM19 SAHAAJAAAAAAAAA SEHELAI. Tapi kena beli at least 2 helai. 😘 maksudnya 2 helai RM38 JE 😲. Whatsapp cepat2 jom! 0166804090. Sale sampai 19 FEBRUARY ni je πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜™ #totebagmalaysia
191002/16/2017
LAST DAY PROMO!!! .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .

1 bag : RM20/bag
2 bag : RM18/bag
3 bag je atas : RM15/bag

TAPI....... ada syarat tau ! .
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
SYARAT:
1. Like facebook page kita www.facebook.com/xenthic.totebag
2. Screenshot bukti dah like
3. Send gambar dekat kita πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
Whatsapp 0133307047 #totebagmalaysia
LAST DAY PROMO!!! . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 1 bag : RM20/bag 2 bag : RM18/bag 3 bag je atas : RM15/bag TAPI....... ada syarat tau ! . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . SYARAT: 1. Like facebook page kita www.facebook.com/xenthic.totebag 2. Screenshot bukti dah like 3. Send gambar dekat kita πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . Whatsapp 0133307047 #totebagmalaysia
226203/19/2017
Next