#totebagmalaysia medias

Chanel Inspired Slingbag

Ready stock
Poslaju 2-5 days

Price:-
RM40.00 SM
RM45.00 SS

Color variaton:-
๐Ÿ‘›black
๐Ÿ‘›grey
๐Ÿ‘›pink
๐Ÿ‘›silver grey
๐Ÿ‘›white
๐Ÿ‘›gold

Dimension:-
14x21x8 cm

#bucketbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #handbagmurahmurah #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #handbagbucketmurah #chanelmalaysia #chanelmurah #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #cathandbag #backpackmalaysia #mangobagmalaysia #nikemalaysia #nikebackpackmalaysia #handbagmalaysiamurah #begtanganwanitamalaysia #bucketbagmalaysia #pearlhandbagmalaysia #handbag4in1malaysia

Catalog๐Ÿ‘‡
#nureen_slingbag
Chanel Inspired Slingbag Ready stock Poslaju 2-5 days Price:- RM40.00 SM RM45.00 SS Color variaton:- ๐Ÿ‘›black ๐Ÿ‘›grey ๐Ÿ‘›pink ๐Ÿ‘›silver grey ๐Ÿ‘›white ๐Ÿ‘›gold Dimension:- 14x21x8 cm #bucketbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #handbagmurahmurah #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #handbagbucketmurah #chanelmalaysia #chanelmurah #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #cathandbag #backpackmalaysia #mangobagmalaysia #nikemalaysia #nikebackpackmalaysia #handbagmalaysiamurah #begtanganwanitamalaysia #bucketbagmalaysia #pearlhandbagmalaysia #handbag4in1malaysia Catalog๐Ÿ‘‡ #nureen_slingbag
0010/23/2017
DRAWSTRING BAG
๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti .
๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci .
๐ŸŒธ Ada 2 saiz ( S & L )
๐ŸŒธ S - 12
DRAWSTRING BAG ๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti . ๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci . ๐ŸŒธ Ada 2 saiz ( S & L ) ๐ŸŒธ S - 12" x 16" = RM 28 ๐ŸŒธ L - 14" x 20" = RM 32 ๐ŸŒธ Exclude postage sm+RM8 ss+RM12 W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia #begmurah #beg #bag #begmurahmalaysia
3010/22/2017
DRAWSTRING BAG
๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti .
๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci .
๐ŸŒธ Ada 2 saiz ( S & L )
๐ŸŒธ S - 12
DRAWSTRING BAG ๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti . ๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci . ๐ŸŒธ Ada 2 saiz ( S & L ) ๐ŸŒธ S - 12" x 16" = RM 28 ๐ŸŒธ L - 14" x 20" = RM 32 ๐ŸŒธ Exclude postage sm+RM8 ss+RM12 W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia #begmurah #beg #bag #begmurahmalaysia
2110/22/2017
DRAWSTRING BAG
๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti .
๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci .
๐ŸŒธ Ada 2 saiz ( S & L )
๐ŸŒธ S - 12
DRAWSTRING BAG ๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti . ๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci . ๐ŸŒธ Ada 2 saiz ( S & L ) ๐ŸŒธ S - 12" x 16" = RM 28 ๐ŸŒธ L - 14" x 20" = RM 32 ๐ŸŒธ Exclude postage sm+RM8 ss+RM12 W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia #begmurah #beg #bag #begmurahmalaysia
2010/22/2017
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING
.
๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti .
๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci .
๐ŸŒธ Tali tote 26cm .
๐ŸŒธ Saiz 15
TOTE / SLING / POUCH / PILLOW / MUG / DRAWSTRING . ๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti . ๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci . ๐ŸŒธ Tali tote 26cm . ๐ŸŒธ Saiz 15" x 15" ๐ŸŒธ Beg tote ada zip = RM 45 / tote tiada zip = RM 40 ๐ŸŒธ Adjustable sling tote beg ada zip = RM 55 / tiada zip = RM 45 ๐ŸŒธ Exclude postage sm+RM8 ss+RM12 W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia #begmurah #beg #bag #begmurahmalaysia #bagmurah #begberkualiti #begcantik #begmurahcantik #begcantikdanmurah #begcantikmurah #begcantikmalaysia #begmurahmurah
6010/22/2017
POUCH BAG
๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti .
๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci .
๐ŸŒธ Saiz 10
POUCH BAG ๐ŸŒธ 100% Polyester Fabrik berkualiti . ๐ŸŒธ Tahan lasak @ boleh dicuci . ๐ŸŒธ Saiz 10" x 7.5" = RM 25 ๐ŸŒธ Beg ada zip & ada lining ๐ŸŒธ Exclude postage sm+RM8 ss+RM12 W/A - ana 014-274 7670 014-274 7670 014-274 7670 #totebegmalaysia #totebeg #totebegmurah #totebegana #anatottees #pouchbagmalaysia #pouch #bantal #pillow #drawstringbagmalaysia #drawstringbag #totebagmalaysia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia #begmurah #beg #bag #begmurahmalaysia #bagmurah #begberkualiti #begcantik
3010/22/2017
Color Merged Pattern Designs Elegant Ladies Formal Shopping Shoulder Tote Handbag
๐ŸŒธMaterial:pu

RM 42 SM/RM 48 SS

#k
#totebagmurah #totebag #totebags #totebagmurahmalaysia #totebagmalaysia #totebagmalaysiamurah #terapiinstagram #ajimaura #afmegastar #titiancinta #ctdk #totebagkoreanstyle #totebagkoreamurah #totebagkoreamurahmalaysia
24710/22/2017
(PREORDER) #bagbymyrr 
Harajuku Slingbag
Price: RM 50 (each) exc postage
Postage: RM 8 (SM) RM 10 (SS)
Colour available: black/pink
 As shown in the picture ๐Ÿ’• *slightly different due to lightning ๐Ÿ‘Œ
.
.
For any purchase and order, do ws 0173551890 (myrr) ๐Ÿ˜‰
.
.
#bymyrr
#totebag #totebagmalaysia #beg #begmurah #begcomel #bag #pillow #pillowmurah #flamingo #hipster #harajuku #korean #japanese #linefriends #plushie #goblin #dots #kpop #loveyourself #fluffy
(PREORDER) #bagbymyrr Harajuku Slingbag Price: RM 50 (each) exc postage Postage: RM 8 (SM) RM 10 (SS) Colour available: black/pink As shown in the picture ๐Ÿ’• *slightly different due to lightning ๐Ÿ‘Œ . . For any purchase and order, do ws 0173551890 (myrr) ๐Ÿ˜‰ . . #bymyrr #totebag #totebagmalaysia #beg #begmurah #begcomel #bag #pillow #pillowmurah #flamingo #hipster #harajuku #korean #japanese #linefriends #plushie #goblin #dots #kpop #loveyourself #fluffy
19010/22/2017
(PREORDER) #bagbymyrr 
Harajuku Slingbag
Price: RM 39 (each) exc postage
Postage: RM 8 (SM) RM 10 (SS)
Colour available: black/white
 As shown in the picture ๐Ÿ’• *slightly different due to lightning ๐Ÿ‘Œ
.
.
For any purchase and order, do ws 0173551890 (myrr) ๐Ÿ˜‰
.
.
#bymyrr
#totebag #totebagmalaysia #beg #begmurah #begcomel #bag #pillow #pillowmurah #flamingo #hipster #harajuku #korean #japanese #linefriends #plushie #goblin #dots #kpop #loveyourself #fluffy
(PREORDER) #bagbymyrr Harajuku Slingbag Price: RM 39 (each) exc postage Postage: RM 8 (SM) RM 10 (SS) Colour available: black/white As shown in the picture ๐Ÿ’• *slightly different due to lightning ๐Ÿ‘Œ . . For any purchase and order, do ws 0173551890 (myrr) ๐Ÿ˜‰ . . #bymyrr #totebag #totebagmalaysia #beg #begmurah #begcomel #bag #pillow #pillowmurah #flamingo #hipster #harajuku #korean #japanese #linefriends #plushie #goblin #dots #kpop #loveyourself #fluffy
21010/22/2017
Thankyou repeat order beli utk kwn kwn sekali โ™ฅ๏ธ
.
.
Nak order tekan link di bio terus ke hati kakmin , eh ke whatsapp lah ๐Ÿคฃ
#totebagmurah #totebagmalaysia #totebagborong #totebag
Thankyou repeat order beli utk kwn kwn sekali โ™ฅ๏ธ . . Nak order tekan link di bio terus ke hati kakmin , eh ke whatsapp lah ๐Ÿคฃ #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagborong #totebag
1010/22/2017
Cod and postage yesterday โœ”๏ธ
.
Siapa nak join next postage hari ahad utk ready stock boleh pm awal2 yee ๐Ÿ˜˜
.
Kalau nak cod area uthm/yong peng/sri gading .
#codbatupahat #totebagcantik #totebagmurah #totebagmalaysia
Cod and postage yesterday โœ”๏ธ . Siapa nak join next postage hari ahad utk ready stock boleh pm awal2 yee ๐Ÿ˜˜ . Kalau nak cod area uthm/yong peng/sri gading . #codbatupahat #totebagcantik #totebagmurah #totebagmalaysia
113607/28/2017
One set totebag in black requested by our customer ๐Ÿ™†๐Ÿป
.
Totebag โœ”๏ธ
Pencil case โœ”๏ธ
Calculator case โœ”๏ธ
.
Siapa suka black macamni say 'me'. Colour hitam memang nampak cantik sebab design tu akan nampak more contra ๐Ÿ˜
Whatsapp 0177764415 for order
.
#totebagmsia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebagcantik
One set totebag in black requested by our customer ๐Ÿ™†๐Ÿป . Totebag โœ”๏ธ Pencil case โœ”๏ธ Calculator case โœ”๏ธ . Siapa suka black macamni say 'me'. Colour hitam memang nampak cantik sebab design tu akan nampak more contra ๐Ÿ˜ Whatsapp 0177764415 for order . #totebagmsia #totebagmalaysia #totebagmurah #totebagcantik
1101608/24/2017
Ni pun design yang laku terok ! Mmg ramaaaaaai sangat yang order. Kalau korang order sekarangkan, korang boleh dpt MYSTERY FREE GIFT  Whatsapp meeya kalau nak bag mcm ni 0166804090
.
#totebagmalaysia #customtotebag #customtotebagmalaysia
Ni pun design yang laku terok ! Mmg ramaaaaaai sangat yang order. Kalau korang order sekarangkan, korang boleh dpt MYSTERY FREE GIFT Whatsapp meeya kalau nak bag mcm ni 0166804090 . #totebagmalaysia #customtotebag #customtotebagmalaysia
358608/25/2017
Bag kita now ada promo RM19 je tau satuuuu ! Lepastu ada peluang nak menang lucky darw pula tu untuk siapa yang beli 2 helai bag ke atas. Rugi kalau tak beli ๐Ÿ˜„
.
#totebagmalaysia #customtotebagmalaysia
Bag kita now ada promo RM19 je tau satuuuu ! Lepastu ada peluang nak menang lucky darw pula tu untuk siapa yang beli 2 helai bag ke atas. Rugi kalau tak beli ๐Ÿ˜„ . #totebagmalaysia #customtotebagmalaysia
179807/08/2017
Bag kita now ada promo RM19 je tau satuuuu ! Lepastu ada peluang nak menang lucky darw pula tu untuk siapa yang beli 2 helai bag ke atas. Rugi kalau tak beli ๐Ÿ˜„
.
#totebagmalaysia #customtotebagmalaysia
Bag kita now ada promo RM19 je tau satuuuu ! Lepastu ada peluang nak menang lucky darw pula tu untuk siapa yang beli 2 helai bag ke atas. Rugi kalau tak beli ๐Ÿ˜„ . #totebagmalaysia #customtotebagmalaysia
204907/09/2017
Nak dapat FREE EXCLUSIVE NOTEBOOK (buku nota) dari Xenthic tak??? Kalau nak kena order bag tauuu. Whatsapp meeya 0166804090 ๐Ÿ’•๐Ÿ’• .
#totebagmalaysia #customtotebag #customtotebagmalaysia
Nak dapat FREE EXCLUSIVE NOTEBOOK (buku nota) dari Xenthic tak??? Kalau nak kena order bag tauuu. Whatsapp meeya 0166804090 ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . #totebagmalaysia #customtotebag #customtotebagmalaysia
301709/08/2017
@_bellazani baru je share gambar dia pakai totebag Xenthic ! Yeayy mmg cantik gilaaa. Thank you tauu muahh โคโค๐Ÿ˜๐Ÿ˜— #totebagmalaysia #xenthic #xenthictotebag
@_bellazani baru je share gambar dia pakai totebag Xenthic ! Yeayy mmg cantik gilaaa. Thank you tauu muahh โคโค๐Ÿ˜๐Ÿ˜— #totebagmalaysia #xenthic #xenthictotebag
190110/21/2017
Yeayy customer happy pakai totebag Xenthic ! Thank you so much beli โคโค๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜— .
.
#totebagmalaysia #xenthictotebag #xenthic
Yeayy customer happy pakai totebag Xenthic ! Thank you so much beli โคโค๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜— . . #totebagmalaysia #xenthictotebag #xenthic
230010/21/2017
Order for totebag masih open ye sayang sayang ๐Ÿ’•Dont worryyyy dearies, printed totebag and painted totebag pun masih open order ๐Ÿ˜
.
Salah satu design printed requested by customer kita โ˜๐Ÿผ๏ธ๐Ÿ˜ printed totebag paling lajusss sekarang
.
Whatsapp 0177764415 for order ya !
#totebagmsia #totebagmurah #totebagcantik #totebagmalaysia
Order for totebag masih open ye sayang sayang ๐Ÿ’•Dont worryyyy dearies, printed totebag and painted totebag pun masih open order ๐Ÿ˜ . Salah satu design printed requested by customer kita โ˜๐Ÿผ๏ธ๐Ÿ˜ printed totebag paling lajusss sekarang . Whatsapp 0177764415 for order ya ! #totebagmsia #totebagmurah #totebagcantik #totebagmalaysia
118009/16/2017
Next