#totebagmalaysia medias

πŸŽ„MINI SLINGBEGπŸ‘πŸ‘ KeNapA Cute2 je Abg tgk beg2 nie...😍😍 Rambang mata tengok, semua cantik2...
.
Comeyy jee kalau awak guna slingkorea pocket ni tauu ke mana saja awak nak .
Jangan ke hati abang sudah ler😝

Meh Pm Abg, nak bagi harga cute2 je..πŸ˜‰πŸ˜˜ RM25 expostage 
WHATSAP 0135800971 /0195901284
.
#slingkorea#bag#beg#totebag#totebagcotton#totebagmalaysia#uitm#uum#ukm#utm#uthm#upsi#ump#unimap#kolejkomuniti#bagmurah
πŸŽ„MINI SLINGBEGπŸ‘πŸ‘ KeNapA Cute2 je Abg tgk beg2 nie...😍😍 Rambang mata tengok, semua cantik2... . Comeyy jee kalau awak guna slingkorea pocket ni tauu ke mana saja awak nak . Jangan ke hati abang sudah ler😝 Meh Pm Abg, nak bagi harga cute2 je..πŸ˜‰πŸ˜˜ RM25 expostage WHATSAP 0135800971 /0195901284 . #slingkorea#bag#beg#totebag#totebagcotton#totebagmalaysia#uitm#uum#ukm#utm#uthm#upsi#ump#unimap#kolejkomuniti#bagmurah
10108/17/2017
Ready stok 
KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK
Ready Stock
RM45 free pos
Size : 29cm x 35cm x 10cm
Colour : pink, grey, black & blue
Material : Canvas

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK Ready Stock RM45 free pos Size : 29cm x 35cm x 10cm Colour : pink, grey, black & blue Material : Canvas #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
0008/17/2017
Ready stok 
KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK
Ready Stock
RM45 free pos
Size : 29cm x 35cm x 10cm
Colour : pink, grey, black & blue
Material : Canvas

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK Ready Stock RM45 free pos Size : 29cm x 35cm x 10cm Colour : pink, grey, black & blue Material : Canvas #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
0008/17/2017
Ready stok 
KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK
Ready Stock
RM45 free pos
Size : 29cm x 35cm x 10cm
Colour : pink, grey, black & blue
Material : Canvas

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK Ready Stock RM45 free pos Size : 29cm x 35cm x 10cm Colour : pink, grey, black & blue Material : Canvas #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
0008/17/2017
Ready stok 
KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK
Ready Stock
RM45 free pos
Size : 29cm x 35cm x 10cm
Colour : pink, grey, black & blue
Material : Canvas

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK Ready Stock RM45 free pos Size : 29cm x 35cm x 10cm Colour : pink, grey, black & blue Material : Canvas #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
2008/17/2017
Ready stok 
KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK
Ready Stock
RM45 free pos
Size : 29cm x 35cm x 10cm
Colour : pink, grey, black & blue
Material : Canvas

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok KOREAN PRINTED POPCORN BAGPACK Ready Stock RM45 free pos Size : 29cm x 35cm x 10cm Colour : pink, grey, black & blue Material : Canvas #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
0008/17/2017
Promo bersempena Sukan Sea 2017 🐯
open order sehingga 24th august

material: cotton canvas
size : A3
no minimum order

jika berminat ws di nombor yang tertera: +60 11-1895 8595

#bangkitbersama#risingtogether#kitajuara#totebagmalaysia#totebagmurahmalaysia
Promo bersempena Sukan Sea 2017 🐯 open order sehingga 24th august material: cotton canvas size : A3 no minimum order jika berminat ws di nombor yang tertera: +60 11-1895 8595 #bangkitbersama#risingtogether#kitajuara#totebagmalaysia#totebagmurahmalaysia
1008/17/2017
Ready stok 
NEW ARRIVAL! NEW DESIGN!
HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG
Ready Stock
RM55 free pos
Size : 50cm x 31cm x 16cm
*water resistant
(Stok teramatlah terhad)

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok NEW ARRIVAL! NEW DESIGN! HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG Ready Stock RM55 free pos Size : 50cm x 31cm x 16cm *water resistant (Stok teramatlah terhad) #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
2008/17/2017
Ready stok 
NEW ARRIVAL! NEW DESIGN!
HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG
Ready Stock
RM55 free pos
Size : 50cm x 31cm x 16cm
*water resistant
(Stok teramatlah terhad)

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok NEW ARRIVAL! NEW DESIGN! HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG Ready Stock RM55 free pos Size : 50cm x 31cm x 16cm *water resistant (Stok teramatlah terhad) #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
0008/17/2017
Ready stok 
NEW ARRIVAL! NEW DESIGN!
HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG
Ready Stock
RM55 free pos
Size : 50cm x 31cm x 16cm
*water resistant
(Stok teramatlah terhad)

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok NEW ARRIVAL! NEW DESIGN! HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG Ready Stock RM55 free pos Size : 50cm x 31cm x 16cm *water resistant (Stok teramatlah terhad) #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
1008/17/2017
Ready stok 
NEW ARRIVAL! NEW DESIGN!
HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG
Ready Stock
RM55 free pos
Size : 50cm x 31cm x 16cm
*water resistant
(Stok teramatlah terhad)

#sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
Ready stok NEW ARRIVAL! NEW DESIGN! HELLO KITTY CUTE DESIGN TRAVEL BAG Ready Stock RM55 free pos Size : 50cm x 31cm x 16cm *water resistant (Stok teramatlah terhad) #sayajualbeg #sayajualbegmurah #slingbegmalaysia #slingbegmurah #slingbegcomel #handbagmurah #handbagmalaysia #totebagmurah #totebag #totebagmalaysia #begsandang #begsandangmalaysia #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bagmurahmurah
0008/17/2017
SIAPA SUKA UNICORN ? πŸ¦„
.
Printed pouch bag customer request design ni special utk bridesmaid on her wedding ! Comel kan ! 😍
.
Kakak pun suka design macamni, so kalau berminat nak order boleh whatsapp 0177764415 yaa πŸ“²
.
More design will be update !
#totebagcantik #totebagmalaysia #totebagmurah
SIAPA SUKA UNICORN ? πŸ¦„ . Printed pouch bag customer request design ni special utk bridesmaid on her wedding ! Comel kan ! 😍 . Kakak pun suka design macamni, so kalau berminat nak order boleh whatsapp 0177764415 yaa πŸ“² . More design will be update ! #totebagcantik #totebagmalaysia #totebagmurah
94208/17/2017
Order untuk harini siap 😍😍 ready untuk post kejap lagi #totebagmalaysia
Order untuk harini siap 😍😍 ready untuk post kejap lagi #totebagmalaysia
206108/16/2017
Design ni pun boleh dapat harga promo RM20 ke? BOLEH SANGATTT ! heheh siapa yang nak boleh order dengan kita tau. best order dengan kita sebab quality lukisan kita paling terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp meeya tau 0166804090
.
#totebagmalaysia #customtotebag #customtotebagmalaysia
Design ni pun boleh dapat harga promo RM20 ke? BOLEH SANGATTT ! heheh siapa yang nak boleh order dengan kita tau. best order dengan kita sebab quality lukisan kita paling terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Whatsapp meeya tau 0166804090 . #totebagmalaysia #customtotebag #customtotebagmalaysia
151105/16/2017
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
145307/06/2017
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
235407/07/2017
Customer request πŸ’•
.
Pencil case from rm12 only ! (Exclude postage) . Every purchase dapat freegift comel2, siapa suka ? πŸ™†πŸ» boleh whatsapp 0177764415 or dm for order πŸ“©
.
muat calculator βœ”οΈ
Makeup stuff βœ”οΈ
Stationery βœ”οΈ
.
#pencilcasemurah #totebagmalaysia #totebagcantik #totebagmurah #koreanslingbag
Customer request πŸ’• . Pencil case from rm12 only ! (Exclude postage) . Every purchase dapat freegift comel2, siapa suka ? πŸ™†πŸ» boleh whatsapp 0177764415 or dm for order πŸ“© . muat calculator βœ”οΈ Makeup stuff βœ”οΈ Stationery βœ”οΈ . #pencilcasemurah #totebagmalaysia #totebagcantik #totebagmurah #koreanslingbag
124807/28/2017
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
Totebag kita jual ni TAKKAN LUNTUR COLOR. Kalau tak percaya try beli satu. Boleh basuh pun beg ni 😍😍 rendamkan je. Whatsapp 0166804090 to order. #totebagmalaysia
101207/04/2017
Bag kita now ada promo RM19 je tau satuuuu ! Lepastu ada peluang nak menang lucky darw pula tu untuk siapa yang beli 2 helai bag ke atas. Rugi kalau tak beli πŸ˜„
.
#totebagmalaysia #customtotebagmalaysia
Bag kita now ada promo RM19 je tau satuuuu ! Lepastu ada peluang nak menang lucky darw pula tu untuk siapa yang beli 2 helai bag ke atas. Rugi kalau tak beli πŸ˜„ . #totebagmalaysia #customtotebagmalaysia
142307/09/2017
===============
TOTEBAG CANVAS KOREA
=============== .

FENOMENA BARU BAKAL HURU HARAKAN GENG ANDA!

APA YANG BESTNYA TOTEBAG NI?
β€’	MATERIAL DAN SIZE: material bag adalah canvas, besar dan kukuh untuk bawa buku teks, laptop dan sebagainya.
. β€’	SIMPLE & HIPSTER: korang remaja tak kan nak pakai beg rambu kan? Jadi beg trendy macam ni baru la sesuai untuk remaja simple, minimalist dan hipster!
.
. β€’	SANGAT MURAH: berdasarkan semua kriteria diatas, ktorg umumkan beg ini Cuma RM20 SAHAJA! Ya Allah dah la murah lepas tu berbaloi-baloi pulak tu!
.
.

Bag ni dah tak banyak tau ready stock. Siapa lambat kena la tunggu lagi 2minggu baru bag sampai. Siapa order sekarang esok terus sampai didepan pintu rumah korang πŸ˜‰
.

Whatsapp: 0132980874 SEKARANG!!
Follow @totebag_station
Follow @totebag_station
Follow @totebag_station

#totebagmalaysia #sayajualtotebag #totebagmurah #totebagborong
.
1/10
=============== TOTEBAG CANVAS KOREA =============== . FENOMENA BARU BAKAL HURU HARAKAN GENG ANDA! APA YANG BESTNYA TOTEBAG NI? β€’ MATERIAL DAN SIZE: material bag adalah canvas, besar dan kukuh untuk bawa buku teks, laptop dan sebagainya. . β€’ SIMPLE & HIPSTER: korang remaja tak kan nak pakai beg rambu kan? Jadi beg trendy macam ni baru la sesuai untuk remaja simple, minimalist dan hipster! . . β€’ SANGAT MURAH: berdasarkan semua kriteria diatas, ktorg umumkan beg ini Cuma RM20 SAHAJA! Ya Allah dah la murah lepas tu berbaloi-baloi pulak tu! . . Bag ni dah tak banyak tau ready stock. Siapa lambat kena la tunggu lagi 2minggu baru bag sampai. Siapa order sekarang esok terus sampai didepan pintu rumah korang πŸ˜‰ . Whatsapp: 0132980874 SEKARANG!! Follow @totebag_station Follow @totebag_station Follow @totebag_station #totebagmalaysia #sayajualtotebag #totebagmurah #totebagborong . 1/10
204605/31/2017
Next