#ubud medias

#bali #ubud #door
0011/21/2017
👈👉👉👉Sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇴‌🇧‌🇦‌🇹 kemana-mana tapi hasilnya ‌🇳‌🇮‌🇭‌🇮‌🇱 bahkan mencoba bayi tabung tapi tetap ‌🇬‌🇦‌🇬‌🇦‌🇱 Kami solusinya mengatasi berbagai penyakit atau virus seperti:MIOM,PCOS,KISTA,TOXO,APS,OBESITAS,SPERMA ENCER,KEPUTIHAN,KANKER SERVIK, DLL YUK CEK IG KAMI BUNDA... 💁💁💁 konsultasi GRATIS 👉📱BBM: D70ED991
👉📱 WA: 085655115435 
#streetphotography #streetphoto #street_photography #streetsnap #travel #traveler #trip #streetgrammers #yogyakarta #rocks #wild #grass #lightroom #goodmorning #goodnight #midnight #templehindu #hindubali #balitolakreklamasi #lingkarindonesia #heritages #cinematic #cinematicphotography #tradition #ubud
👈👉👉👉Sudah ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇴‌🇧‌🇦‌🇹 kemana-mana tapi hasilnya ‌🇳‌🇮‌🇭‌🇮‌🇱 bahkan mencoba bayi tabung tapi tetap ‌🇬‌🇦‌🇬‌🇦‌🇱 Kami solusinya mengatasi berbagai penyakit atau virus seperti:MIOM,PCOS,KISTA,TOXO,APS,OBESITAS,SPERMA ENCER,KEPUTIHAN,KANKER SERVIK, DLL YUK CEK IG KAMI BUNDA... 💁💁💁 konsultasi GRATIS 👉📱BBM: D70ED991 👉📱 WA: 085655115435 #streetphotography #streetphoto #street_photography #streetsnap #travel #traveler #trip #streetgrammers #yogyakarta #rocks #wild #grass #lightroom #goodmorning #goodnight #midnight #templehindu #hindubali #balitolakreklamasi #lingkarindonesia #heritages #cinematic #cinematicphotography #tradition #ubud
1011/21/2017
Nyeburrr🌊🌴
#ubud
Nyeburrr🌊🌴 #ubud
1011/21/2017
NEW SHOP @Dewisita 
OPENING SALE !!! Hi Everyone!
Warm greetings from NIRMALA T-SHIRT.
To celebrate our 2nd outlet on lively Dewisita street, we’re having a storewide sale until 3rd December in both Hanoman and Dewisita shop.
15% off on all items and 70% off on special items.
Great for early Christmas shopping !! What are you waiting for?
Come and visit our shops on Hanoman street and Dewisita street in Ubud.
See you there!! And…. Have a wonderful day for you all.

Halo semua!
Salam Hangat dari NIRMALA T-SHIRT, (sampai dengan 3 Desember) kita mempunyai program OBRAL lho!!!
Ide bagus untuk membeli hadiah Natal lebih awal kan….
Jadi… tunggu apalagi, segera meluncur ke toko kami di Jalan Hanoman dan Jalan Dewi Sita,Ubud.
Sampai jumpa disana ya…!!! Dan…
Have a wonderful day untuk semuanya

#nirmalatshirt #tshirt #ubud #bali #ubudbali #yogawear #jldewisita #jlhanoman #openingsale #nowonsale #christmasgift #balilife #ubudian #tshirtlife #welcome #handprint #originaldesign #bigchance #バリ #ウブド #ニルマラ #只今セール中 
#クリスマスプレゼント
NEW SHOP @Dewisita  OPENING SALE !!! Hi Everyone! Warm greetings from NIRMALA T-SHIRT. To celebrate our 2nd outlet on lively Dewisita street, we’re having a storewide sale until 3rd December in both Hanoman and Dewisita shop. 15% off on all items and 70% off on special items. Great for early Christmas shopping !! What are you waiting for? Come and visit our shops on Hanoman street and Dewisita street in Ubud. See you there!! And…. Have a wonderful day for you all. Halo semua! Salam Hangat dari NIRMALA T-SHIRT, (sampai dengan 3 Desember) kita mempunyai program OBRAL lho!!! Ide bagus untuk membeli hadiah Natal lebih awal kan…. Jadi… tunggu apalagi, segera meluncur ke toko kami di Jalan Hanoman dan Jalan Dewi Sita,Ubud. Sampai jumpa disana ya…!!! Dan… Have a wonderful day untuk semuanya #nirmalatshirt #tshirt #ubud #bali #ubudbali #yogawear #jldewisita #jlhanoman #openingsale #nowonsale #christmasgift #balilife #ubudian #tshirtlife #welcome #handprint #originaldesign #bigchance #バリ #ウブド #ニルマラ #只今セール中 #クリスマスプレゼント
0011/21/2017
This is how paradise looks like😍🤤 #iminheaven #bali #love #ubud
This is how paradise looks like😍🤤 #iminheaven #bali #love #ubud
0011/21/2017
Aku yang tersesat tetap bertahan, 
Semoga kelak ku temukan kembali diriku. .
.
. . . .

#kubucarik #pohontua
#navicula #ubud #bali #Pekalongan 
#hatinurani #bisiklaut #sekuut
Aku yang tersesat tetap bertahan, Semoga kelak ku temukan kembali diriku. . . . . . . #kubucarik #pohontua #navicula #ubud #bali #Pekalongan #hatinurani #bisiklaut #sekuut
2011/21/2017
Brother and sister sit on hill, look from high cliff at beach view, Balinese temple Tanah Lot, #Indonesia

#Family #Travel #Lifestyle
.
.
.
.
#IndoExcursions #IndonesiaTravel #Bali #Ubud
Brother and sister sit on hill, look from high cliff at beach view, Balinese temple Tanah Lot, #Indonesia #Family #Travel #Lifestyle . . . . #IndoExcursions #IndonesiaTravel #Bali #Ubud
0011/21/2017
DayOff#Ubud#Gulem gede, pantingan Bek#
DayOff#Ubud#Gulem gede, pantingan Bek#
0011/21/2017
Siapa yang ga tau Ubud nih? Berarti kalian ndeso banget deh sampai ga tahu tempat ini. Keren banget emang kalo kamu jalan-jalan ke Ubud, dijamin bakalan langsung jadi anak kekinian di media sosial. Kamu ga bakalan nyesel deh kalo jalan-jalan ke Ubud, tapi pas weekend udah pasti Ubud bakalan macet banget.

Selain tempat wisata yang aduhai, Ubud juga menyimpan segudang keindahan tempat menginapnya. Mulai dari jutaan hingga ratusan ribu ada di Ubud.

Mahal banget yaa? Tenang, masalah cari tempat menginap yang bagus, tapi low bugdet, Mz ada nih beberapa hotel murah di Ubud dibawah Rp. 100.000.

Jadi,sekarang udah ga ada alasan lagi untuk menunda liburan kamu ke Ubud. Semahal-mahalnya villa atau hotel di Ubud, tetep aja Ubud punya hotel murah yang pas untuk para backpaker yang low budget.

Dimana ada tempat mahal, pasti ada aja tempat yang murah. Pokoknya jangan sia-siakan masa muda kamu hanya diem dikandang aja. Sesekali coba nikmati dunia luar yang belum pernah kamu lihat, baru yee hidup kamu lebih brewarna. Hehe

Habis dari hotel, bisa juga menjajal serunya ngobrol sama Moyet Ubud di Mongkey Forest Ubud, Bali.

#balichannel #hotelmurah #wisata #ubud #bali

Sumber : Msbr Magazine/ Yoga Sumantara - @Regranned from @balichannel - #beritanya_bali
Siapa yang ga tau Ubud nih? Berarti kalian ndeso banget deh sampai ga tahu tempat ini. Keren banget emang kalo kamu jalan-jalan ke Ubud, dijamin bakalan langsung jadi anak kekinian di media sosial. Kamu ga bakalan nyesel deh kalo jalan-jalan ke Ubud, tapi pas weekend udah pasti Ubud bakalan macet banget. Selain tempat wisata yang aduhai, Ubud juga menyimpan segudang keindahan tempat menginapnya. Mulai dari jutaan hingga ratusan ribu ada di Ubud. Mahal banget yaa? Tenang, masalah cari tempat menginap yang bagus, tapi low bugdet, Mz ada nih beberapa hotel murah di Ubud dibawah Rp. 100.000. Jadi,sekarang udah ga ada alasan lagi untuk menunda liburan kamu ke Ubud. Semahal-mahalnya villa atau hotel di Ubud, tetep aja Ubud punya hotel murah yang pas untuk para backpaker yang low budget. Dimana ada tempat mahal, pasti ada aja tempat yang murah. Pokoknya jangan sia-siakan masa muda kamu hanya diem dikandang aja. Sesekali coba nikmati dunia luar yang belum pernah kamu lihat, baru yee hidup kamu lebih brewarna. Hehe Habis dari hotel, bisa juga menjajal serunya ngobrol sama Moyet Ubud di Mongkey Forest Ubud, Bali. #balichannel #hotelmurah #wisata #ubud #bali Sumber : Msbr Magazine/ Yoga Sumantara - @Regranned from @balichannel - #beritanya_bali
0011/21/2017
“Those who don’t believe in magic, never find it” 
#goodfood #goodcoffee #ubud #magichappenshere #bali #latteart #goodvibes #eastvillage #botiquecoffeehouse
7011/21/2017
Wishing that today's lunch looked a little more like this 👀✨ The Nourish Bowl and Summer Poke Bowl @seacircus, Seminyak 👌🏼
Wishing that today's lunch looked a little more like this 👀✨ The Nourish Bowl and Summer Poke Bowl @seacircus, Seminyak 👌🏼
26311/21/2017
Home is where the heat is. 🥘🔥
–
Enjoy a meal for two at the rooftop as we are open for breakfast, lunch, and dinner from 7 am to 11 pm daily. Join our cook-outs of Steak Night on Fridays and Seafood Night on Saturdays. Book your tables best via our website: copperubud.com/reservations or call us at +623614792888.
..........
#copperubud #ubud #bali #dining #ubudrestaurant #kitchenlife #chefslife #bestrestaurant #ubudbali #foodie #foodies #culinary #degustation #gourmettraveller #chefstalk #behindthescenes #inthekitchen #souschef #foodbloggers #balifoodies #balieats #gourmettraveller #placetogo #wtfoodies #earthtotable #fortheloveoffood #dineandwine #authentic #ethical #inspired
Home is where the heat is. 🥘🔥 – Enjoy a meal for two at the rooftop as we are open for breakfast, lunch, and dinner from 7 am to 11 pm daily. Join our cook-outs of Steak Night on Fridays and Seafood Night on Saturdays. Book your tables best via our website: copperubud.com/reservations or call us at +623614792888. .......... #copperubud #ubud #bali #dining #ubudrestaurant #kitchenlife #chefslife #bestrestaurant #ubudbali #foodie #foodies #culinary #degustation #gourmettraveller #chefstalk #behindthescenes #inthekitchen #souschef #foodbloggers #balifoodies #balieats #gourmettraveller #placetogo #wtfoodies #earthtotable #fortheloveoffood #dineandwine #authentic #ethical #inspired
8011/21/2017
One of the chillest deck next to blue paradise 💙

Suluban Beach is one of Bali’s most unique coasts, concealed by natural limestone formations and accessed via steps and log ramps through narrow gaps in the rock. Canopied by a looming cliff face, this small beach may not be ideal for sunbathers, but serves pro surfers well as a base to paddle out and ride adjacent reef breaks, including around Uluwatu, just to the south.

Nicknamed ‘Blue Point’, Suluban Beach lies at the end of Jalan Mamo in the coastal area of Labuan Sait, the same locality shared by famous surf spots Padang Padang and Uluwatu. Unless you’re staying at any of the villas that have recently popped up here (the likes of Blue Point Bay Villas), getting here from popular areas such as Kuta and Jimbaran is best by hotel shuttle, taxi or motorbike.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
An amazing photo regram from :
📷 @mjoao_colaco
📍
One of the chillest deck next to blue paradise 💙 Suluban Beach is one of Bali’s most unique coasts, concealed by natural limestone formations and accessed via steps and log ramps through narrow gaps in the rock. Canopied by a looming cliff face, this small beach may not be ideal for sunbathers, but serves pro surfers well as a base to paddle out and ride adjacent reef breaks, including around Uluwatu, just to the south. Nicknamed ‘Blue Point’, Suluban Beach lies at the end of Jalan Mamo in the coastal area of Labuan Sait, the same locality shared by famous surf spots Padang Padang and Uluwatu. Unless you’re staying at any of the villas that have recently popped up here (the likes of Blue Point Bay Villas), getting here from popular areas such as Kuta and Jimbaran is best by hotel shuttle, taxi or motorbike. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• An amazing photo regram from : 📷 @mjoao_colaco 📍 "Suluban Beach, Uluwatu, Bali" Let's sharing your amazing moment with #balidaily✌️ 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 🔸Need more interesting information ? Don't forget to add our offficial Line Account @balidaily (don't forget to use @) Or you can just click the link on our profile🔸 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼
55567511/20/2017
Amankila - Perched on a cliff near the village of Manggis with backdrop of mighty Mt. Agung and overlooking the Lombok Strait, the Amankila offers its guests a haven of tranquillity.

Chic and understated, this 5-star luxury hotel draws on the traditional architecture of the region, and is possibly one of the most romantic destinations in Bali. Stunning Photo By @gantu83 .
--
Share your amazing photos with using Hashtag #theluxurybali for a chance to be featured!
--
The Luxury Bali exists to tailor-made our Guest's trip to Bali and beyond. Send your inquiry to info@theluxurybali.com and let us do the rest for you.

Book with us now and get Best Rate Guarantee! We'll Beat All Rates!
Amankila - Perched on a cliff near the village of Manggis with backdrop of mighty Mt. Agung and overlooking the Lombok Strait, the Amankila offers its guests a haven of tranquillity. Chic and understated, this 5-star luxury hotel draws on the traditional architecture of the region, and is possibly one of the most romantic destinations in Bali. Stunning Photo By @gantu83 . -- Share your amazing photos with using Hashtag #theluxurybali for a chance to be featured! -- The Luxury Bali exists to tailor-made our Guest's trip to Bali and beyond. Send your inquiry to info@theluxurybali.com and let us do the rest for you. Book with us now and get Best Rate Guarantee! We'll Beat All Rates!
100726611/20/2017
Цветной вариант или черно-белый выставлять на фотосайты?
MUAH @jyastremskaya
#efreyer
Цветной вариант или черно-белый выставлять на фотосайты? MUAH @jyastremskaya #efreyer
491418711/20/2017
Taking in Bali’s waterfalls ♡
Taking in Bali’s waterfalls ♡
254910811/20/2017
isn’t it always ourselves
we find in the sea
? 🎥 @ollivves
isn’t it always ourselves we find in the sea ? 🎥 @ollivves
122840656511/20/2017
Matur suksema.. Thank you very much @lovinbar dan semeton sareng sami Serta @05.30.official buat malamnya yg menyenangkan.. Semoga sehat selalu dan sampai jumpa lain waktu.. Ahoy! 
#dennyfrust #singerman #indonesiansinger #soloartist #skasinger #reggaesinger #livestage #lovinbar #ubud #bali #givethanks
Matur suksema.. Thank you very much @lovinbar dan semeton sareng sami Serta @05.30.official buat malamnya yg menyenangkan.. Semoga sehat selalu dan sampai jumpa lain waktu.. Ahoy! #dennyfrust #singerman #indonesiansinger #soloartist #skasinger #reggaesinger #livestage #lovinbar #ubud #bali #givethanks
103929337511/20/2017
One of many ways to start a good day 😍 breakfast with this view @thechediclubtanahgajah .
.
#thechediclub #ubud #balilife #breakfast #balilivin #tbt #love #balistyle
One of many ways to start a good day 😍 breakfast with this view @thechediclubtanahgajah . . #thechediclub #ubud #balilife #breakfast #balilivin #tbt #love #balistyle
279110011/20/2017
- PURE BLISS 🙌🏾 @thechediclubtanahgajah @leadinghotelsoftheworld @ghmhotels 📷 @ashpannn .
.
.
#thechediclubtanahgajah #LHWtraveler #GMHhotels #thechediclububud #chediclububud #ubud #ubudbali #bali #privatevilla #luxuryresort #lhw
- PURE BLISS 🙌🏾 @thechediclubtanahgajah @leadinghotelsoftheworld @ghmhotels 📷 @ashpannn . . . #thechediclubtanahgajah #LHWtraveler #GMHhotels #thechediclububud #chediclububud #ubud #ubudbali #bali #privatevilla #luxuryresort #lhw
1018511411/20/2017
Of all the stars in the sky, darling, you still shine the brightest. ✨

Local legend has it that the mountains and hills around Ubud in Bali are some of the most spiritual, mystical places on the whole island- some even say it’s a portal to the spirit realm. We’re not so sure about that, but there’s definitely magic in the air here!

@hanginggardensofbali 
#leaguetravelsxbali #bali #ubud #travelbloggers #beautifuldestinations #beautifulmatters
Of all the stars in the sky, darling, you still shine the brightest. ✨ Local legend has it that the mountains and hills around Ubud in Bali are some of the most spiritual, mystical places on the whole island- some even say it’s a portal to the spirit realm. We’re not so sure about that, but there’s definitely magic in the air here! @hanginggardensofbali #leaguetravelsxbali #bali #ubud #travelbloggers #beautifuldestinations #beautifulmatters
12407211/20/2017
Next