#ultrahdgeneration medias

This simple yet different eye makeup on the beautiful actress @sydney_sweeney .. shot by the amazing @jaimechanphoto .. clothing styling is by the insanely talented @fresh_philly ... had a blast working with you guys! 
What do you guys think? ما رأيكم؟ .
.
.
Products used, ❌primer and foundation, concealer, highlight, contour: hydrating primer, and ultra HD foundation pallet to do all that ( it’s amazing )...
❌powder, no color powder @rcmamakeup and mineralized skin finish @maccosmetics ...
❌eyebrows and lips, brow wiz in taupe and lip pallet vol 1  @anastasiabeverlyhills ...
❌highlighter, 3D highlighter @hudabeauty @shophudabeauty ...
.
.
.
#beauty #art #makeup #makeupartist #makeuplover #photography #photographer #actress #celebritymakeupartist #hudabeauty #brian_champagne #losangeles #orangecounty #beverlyhills #amman #jordan #dubai #instabeauty #instagood #instadaily #instamakeup #instamood #lebanon #instablogger #beautyblogger #anastasiabeverlyhills #makeupforever #ultrahd #ultrahdfoundation #ultrahdgeneration
This simple yet different eye makeup on the beautiful actress @sydney_sweeney .. shot by the amazing @jaimechanphoto .. clothing styling is by the insanely talented @fresh_philly ... had a blast working with you guys! What do you guys think? ما رأيكم؟ . . . Products used, ❌primer and foundation, concealer, highlight, contour: hydrating primer, and ultra HD foundation pallet to do all that ( it’s amazing )... ❌powder, no color powder @rcmamakeup and mineralized skin finish @maccosmetics ... ❌eyebrows and lips, brow wiz in taupe and lip pallet vol 1 @anastasiabeverlyhills ... ❌highlighter, 3D highlighter @hudabeauty @shophudabeauty ... . . . #beauty #art #makeup #makeupartist #makeuplover #photography #photographer #actress #celebritymakeupartist #hudabeauty #brian_champagne #losangeles #orangecounty #beverlyhills #amman #jordan #dubai #instabeauty #instagood #instadaily #instamakeup #instamood #lebanon #instablogger #beautyblogger #anastasiabeverlyhills #makeupforever #ultrahd #ultrahdfoundation #ultrahdgeneration
44310/20/2017
🎬🎬 press play 🎬🎬🎬 here is a video of me using the new ultra HD foundation palette. ما رأيكم؟؟؟ .. @makeupforeverofficial @makeupforevermea @makeupforeverus @makeupforeveracademy ...I only used that I love it so much, if you guys haven’t used it yet. Go ahead and do so. Would u guys like to see the full video on my YouTube channe? Comment below if you do and let me know what do you want to see next? .
.
Products used, 
Primer: hydrating primer - step one equalizer...
Foundation, concealer, highlight, and contour: ultra hd foundation. 
Powder, rcma no color powder @rcmamakeup ...
.. @hudabeauty @brian_champagne .
.
#makeup #makeupartist #menmakeup #darkcircles #ultrahdfoundation #ultrahd #ultrahdgeneration #makeupforever #hudabeauty #brian_champagne #art #flawlessskin #makeuplover #instablogger #instadaily #instagood #makeuptutorial #losangeles #beverlyhills #orangecounty #newyork #photography #photographer #hairstylist #middleeastern #middleeasternskin
🎬🎬 press play 🎬🎬🎬 here is a video of me using the new ultra HD foundation palette. ما رأيكم؟؟؟ .. @makeupforeverofficial @makeupforevermea @makeupforeverus @makeupforeveracademy ...I only used that I love it so much, if you guys haven’t used it yet. Go ahead and do so. Would u guys like to see the full video on my YouTube channe? Comment below if you do and let me know what do you want to see next? . . Products used, Primer: hydrating primer - step one equalizer... Foundation, concealer, highlight, and contour: ultra hd foundation. Powder, rcma no color powder @rcmamakeup ... .. @hudabeauty @brian_champagne . . #makeup #makeupartist #menmakeup #darkcircles #ultrahdfoundation #ultrahd #ultrahdgeneration #makeupforever #hudabeauty #brian_champagne #art #flawlessskin #makeuplover #instablogger #instadaily #instagood #makeuptutorial #losangeles #beverlyhills #orangecounty #newyork #photography #photographer #hairstylist #middleeastern #middleeasternskin
862733410/19/2017
The Shallows (combo pack 4K). Edição EUA. 2016. Sony Pictures Home Entertainment Inc.
The Shallows (combo pack 4K). Edição EUA. 2016. Sony Pictures Home Entertainment Inc.
3185710/18/2017
Want that 'flawless' skin look? Check out #ultrahdfoundation by @makeupforeverofficial . Highly recommend, especially for hiding those under eye circles from stress and lack of sleep 😳😳#makeup #dressyourface #wakeupandmakeup #makeupforevercanada #ultrahdgeneration #invisiblecover #flawless #makeuplover #lifestyleblogger #momlife
Want that 'flawless' skin look? Check out #ultrahdfoundation by @makeupforeverofficial . Highly recommend, especially for hiding those under eye circles from stress and lack of sleep 😳😳#makeup #dressyourface #wakeupandmakeup #makeupforevercanada #ultrahdgeneration #invisiblecover #flawless #makeuplover #lifestyleblogger #momlife
32410/18/2017
Before - After Makeup Giveaway ❤️🙏🏼
•Man To Be Woman ❤
•
💄Makeup by: @suryatan_makeup • •
👸🏻Muse : @h.oneylee •
•
#mua #muabali #makeupbali #makeupartist #makeupartistbali #wedding #prewedding #makeupbyme #makeupbysuryatan
#makeupforever #shuuemura #maccosmetics #bali
 #balinesewedding #ultrahdgeneration #BalineseWedding #AdatBali #instatravel #balispot #balilove #baliwedding #makeupwisuda #makeupyudisium #bridestory #lovemakeup 😍😍😚
91210/18/2017
Buon pomeriggio ragazze! Oggi voglio presentarvi un prodotto che mi è stato inviato da @makeupforeverofficial 💕, “High Definition Powder”. E’ una cipria completamente invisibile ad occhio nudo e all’obiettivo ad alta definizione della macchina fotografica, grazie al suo unico colore trasparente (all’apparenza bianco) e l’assenza di talco, che si adatta a qualsiasi tono di pelle, dal più chiaro al più scuro, illuminando l’incarnato. 
#lifeisastage #beyou#ultrahdgeneration 🌹#makeup#italia #beauty
Buon pomeriggio ragazze! Oggi voglio presentarvi un prodotto che mi è stato inviato da @makeupforeverofficial 💕, “High Definition Powder”. E’ una cipria completamente invisibile ad occhio nudo e all’obiettivo ad alta definizione della macchina fotografica, grazie al suo unico colore trasparente (all’apparenza bianco) e l’assenza di talco, che si adatta a qualsiasi tono di pelle, dal più chiaro al più scuro, illuminando l’incarnato. #lifeisastage #beyou#ultrahdgeneration 🌹#makeup#italia #beauty
14264310/17/2017
Our #flawless face essentials featuring  Ultra HD Skin Booster, Ultra HD Foundation and Ultra HD Pressed Powder. Must have in every make-up bag, Tribe.  #PROfavourite #makeupforever #ultrahdgeneration #ultrahdexperience
Our #flawless face essentials featuring Ultra HD Skin Booster, Ultra HD Foundation and Ultra HD Pressed Powder. Must have in every make-up bag, Tribe. #PROfavourite #makeupforever #ultrahdgeneration #ultrahdexperience
625607/12/2017
❓ How would you mix-and-match with the #UltraHDPalette ❓ A multi-use compact palette that unifies the complexion (foundation), conceals imperfections, highlights and contours! ALL-IN-ONE. Available in select markets. . .
#makeupforever #motd #makupinspo #ultrahdgeneration
❓ How would you mix-and-match with the #UltraHDPalette ❓ A multi-use compact palette that unifies the complexion (foundation), conceals imperfections, highlights and contours! ALL-IN-ONE. Available in select markets. . . #makeupforever #motd #makupinspo #ultrahdgeneration
10986946940010/10/2017
Banyak yang DM dan tanya
Banyak yang DM dan tanya "ulfi kenapa hobi banget sih ikut workshop workshop makeup? Dan kebanyakan pasti MUA yg diikutin laki?" Karena menurut aku menuntut ilmu itu WAJIB gabisa dibantah meskipun menuntut ilmu itu susah *diongkos 😭 ketika belajar PASTI bakal ada ilmu yang baru aku jumpai walaupun overall sama namun beda tehnik meskipun sepengetahuan kita ilmu makeup paling yaa gitu aja. Tapi sejauh ini selalu ada hal baru yg aku tau, dan aku ngambil tehnik" dr workshop yg menurut aku perlu di petik dan beberapa menurutku ga sesuai ya aku eliminasi, jadi makeup itu tentang nyamanya kita aja selera mau gimana, dipakai yaa monggo engga yaa yaudah. Bapak juga sering bilang kalo pengen sukses dalam bidang yang di tekuni itu harus sering belajar, makanya selain ngasih pelajaran juga aku harus belajar biar punya bahan buat diajarkan, jika tidak berbekal bagaimana mau berlayar ya kan? Terus kenapa laki? Karena 80% wanita "agak" ga nyaman kalau dimakeup sama lawan jenis ya apalagi kalo acara nikahan gadibolehin calon suami lah ini itu lah, makanya aku belajar sama MUA cowok biar ilmu"nya MUA cowok itu ada di aku jadi yg cewe" gausah galau kalo gadibolehin order ke mua cowok gitu😂. Bisa diterima ga?😭😂 . . . #learnfrompro #makeupforeverid #ultrahdgeneration
1004108/05/2017
Next