Siapa sangka business yang jarang update sangat ni  dan banyak offline boleh berikan passive income dan sebiji *** ? Senyum sampai nampak gigi 🙈
********
Macam mana yer kalau Cosméta Labs start running Fb ads, consistent posting, team work berkembang, mesti dapat beli terus condo 15 tingkat🙊
********
2017 kita duduk dan lihat gelagat orang🙊. Jualan banyak kepada offline. Siapa yang selalu dapat message saya reply start 1-5 pagi mesti tahu time tu saya tengah aktif reply. 
2018 kita work hard sampai saya mampu tolong  extendkan masjid kat kampung saya. Cia cia cia

#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #modelwanted #newproject 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
Siapa sangka business yang jarang update sangat ni dan banyak offline boleh berikan passive income dan sebiji *** ? Senyum sampai nampak gigi 🙈 ******** Macam mana yer kalau Cosméta Labs start running Fb ads, consistent posting, team work berkembang, mesti dapat beli terus condo 15 tingkat🙊 ******** 2017 kita duduk dan lihat gelagat orang🙊. Jualan banyak kepada offline. Siapa yang selalu dapat message saya reply start 1-5 pagi mesti tahu time tu saya tengah aktif reply. 2018 kita work hard sampai saya mampu tolong extendkan masjid kat kampung saya. Cia cia cia #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #maajuntokwan #modelwanted #newproject #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant
2011312/08/2017
   

201 LIKES

hvvggetgff_esp.g196515_nnn.nnn7855zainalacnadaken20godtbrugtcocozur_23jdsnapjejuloredana.cirillo98

13 COMMENTS:

limxliz
limxliz

haizzz.. cantiknya.... Yana... akak da selpiaqqq tu... hahahahaaa

liyanacosmeta
liyanacosmeta

@lizzjoef hahahaha nape lawaaaa sangat akakk

limxliz
limxliz

@liyanacosmeta hahahaaa.. nak lawa mcm yana.. dah pelolesss nanti nak jual gak regen serum la.. hahahahaa...

liyanacosmeta
liyanacosmeta

@lizzjoef jual sampai blh tlg extendkan masjid🤣

didimustafa
didimustafa

Eheeemmm..nak beli boleh ? 😘😘

liyanacosmeta
liyanacosmeta

@didimustafa ehemmm nk beli #regenserumskin ke? Ke jamu? WhatsApp i

liyanacosmeta
liyanacosmeta

@didimustafa ke nak beli i? 🙈

zainalac
zainalac

Alhamdulillah 👍🏻

zainalac
zainalac

Alhamdulillah 👍🏻

liyanacosmeta
liyanacosmeta

@zainalac thanks sir👍🏼

scentlab.my
scentlab.my

Pretty cool

meylshumeyl
meylshumeyl

Allahu . Pretty as always

ruwaidatul.atqh
ruwaidatul.atqh

Cantiknye your skin 😍😭