✨Alhamdulillah baru selesai buat urutan sengkak (menaikkan peranakkan) untuk kembar @pn.needahashim yg vasss(asal dlm msg asyik gelak jer🤣) tq jamu i 🍰 ☕️shedappp hamatt😋
..............
Sekali sekala turun mengurut boleh laa dan tak plan pun nak jadikan kelebihan boleh mengurut ni sebagai side income sebab sibuk jual benda lain. Just kalau nak tolong kawan2 boleh la. Tapi kalau rasa korang ada kelebihan mengurut gunakan. Jadikan sebagai side income.
..............
Ingat tau, selagi ada tenaga dan masa gunakan untuk cari side income. Jangan campur hal orang lain. Fokus fokus fokus cari duit je. 
Minda setting kena minda usahawan dan berani lakukan perkara baru untuk kembangkan pendapatan. ..............
Btw, siapa yang nak beli jamu air Sri Dewi untuk kecantikkan dalaman dan luaran boleh DM/PM i okay. Anak dara/mak dara/janda/perampas semua boleh minum kecuali adik2 jelmaan wanita je dilarang minum. ..............
First time jual online. Selalu jual offline, asal buat je habis tak sempat nak masuk online. Mencikk tauu semua nak jadi cantikss tak kasi peluang langsung i nak buh kat online. Ermhhh😌

Sebotol RM 25. Tahan sebulan. …………………………………………
Follow FB: Liyana Cosméta
…………………………………………
#LiyanaCosméta
—————————————————————
#regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #jamuairdewikecantikkan #maajuntokwan #doublecleansing 
#sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #biore #garnier #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
✨Alhamdulillah baru selesai buat urutan sengkak (menaikkan peranakkan) untuk kembar @pn.needahashim yg vasss(asal dlm msg asyik gelak jer🤣) tq jamu i 🍰 ☕️shedappp hamatt😋 .............. Sekali sekala turun mengurut boleh laa dan tak plan pun nak jadikan kelebihan boleh mengurut ni sebagai side income sebab sibuk jual benda lain. Just kalau nak tolong kawan2 boleh la. Tapi kalau rasa korang ada kelebihan mengurut gunakan. Jadikan sebagai side income. .............. Ingat tau, selagi ada tenaga dan masa gunakan untuk cari side income. Jangan campur hal orang lain. Fokus fokus fokus cari duit je. Minda setting kena minda usahawan dan berani lakukan perkara baru untuk kembangkan pendapatan. .............. Btw, siapa yang nak beli jamu air Sri Dewi untuk kecantikkan dalaman dan luaran boleh DM/PM i okay. Anak dara/mak dara/janda/perampas semua boleh minum kecuali adik2 jelmaan wanita je dilarang minum. .............. First time jual online. Selalu jual offline, asal buat je habis tak sempat nak masuk online. Mencikk tauu semua nak jadi cantikss tak kasi peluang langsung i nak buh kat online. Ermhhh😌 Sebotol RM 25. Tahan sebulan. ………………………………………… Follow FB: Liyana Cosméta ………………………………………… #LiyanaCosméta ————————————————————— #regenserumskin #concentratedserum #jamuseriperapat #maajuntokmiah #jamuairdewikecantikkan #maajuntokwan #doublecleansing #sunblock #healthylifestyle #kualalumpur #malaysia #follow #photooftheday #healthyskin #testimonial #instagram #skincare #sayajual #sihat #cantik #biore #garnier #beautiful #naturalbeauty #personalimageconsultant #preloved #womenempowerment #womens
2513Bandar Kinrara12/10/2017
   

251 LIKES

vadgusevdancer_katie_xxrazan_ahmad213tno_dead_endsluc_phoenixzead_sindy_aayush_thakkar9210juan_pab777porsche997.5seguenow3

3 COMMENTS:

sherenabags
sherenabags

Nicee foto

limitlessfatima
limitlessfatima

Gorgeous photo! ✨